كسي نيست من بينوا رو راهنمايي كنه؟نقل قول:
Printable View
كسي نيست من بينوا رو راهنمايي كنه؟نقل قول:
قیمت امروز در علاالدین :
425 تـومـن بـا گـارانـتـی اتـصـالات
اون خطهای روی پلاستیک LCD پاک نمیشه ؟
روی پلاستیک N96 من هم با فونت درشت نوشته بود Nokia Nseries .
شب اول به سختی با گوشی کار میکردم .بعد متوجه شدم این نوشته با دستمال کاغذی به راحتی پاک میشه.
دوستان یه نکته جالب و عجیب امروز داشتم با گوشی کار میکردم یه دفعه گوشی هنگ کرد مجبور شدم باطری رو در بیارم بعد که گوشی رو دوباره روشن کردم متوجه شدم افکتهای جالبی به گوشی اضافه شده مثلا منو که قبلا یکباره باز میشد الان بصورت یه پرده دو طرفه کنار میره و وارد منو میشه! یا وقتی میخوای یه چیزی رو نصب کنی علامت سیمبین بصورت رنگی شروع به چرخش میکنه! خیلی جالب شده!
الله اکبر!!!!شما من مطمئنم گوشی رو که خریدی سریع روشنش کردی بعدش یه loading اومده که اون رو cancel کردی!به خاطر همین این افکتها الان اومدن!
بابا دیگه یکی دو روز نیست که گوشی رو خریدم الان تقریبا یه ماه شده که خریدم دیگه این از اون حرفها بود!نقل قول:
دوستان آیا با این گوشی میشه sms فارسی زد؟
ظاهرا اگر گوشیتون را با firmware نسخه 11 آپگرید کنید امکانات کامل فارسی برای هر سه نوع کیبرد و حتی تشخیص دستنوشته خواهید داشت.
هم در صورت تمایل زبان گوشی(منوها) فارسی میشود و هم امکان نوشتن فارسی در همه جا را خواهید داشت.
سلام
كسي از دوستان رنگ مشكي اين گوشي رو توي بازار ديده؟؟ آخه من هرچي ديدم آبي يا قرمز بوده.
من دیدم اما اصلا جذاب نیست!
اون نوشته رو n96 روی این پوشش پلاستیکی ولی تو مال 5800 زیر پوشش هستش که اگه بخوای دستمال بکشی چسبشو از بین میبری!(این یعنی کار غیر عاقلانه!)نقل قول:
میشه یه عکس ازش بذاریننقل قول:
من دیدم اما اصلا جذاب نیست!
به نظر من مشکی یکدست قشنگتره
فوق بالاش هم اگه قشنگ نبود قرمزشو میگیرم
من با ورژن 11.0.008 فلش کردم فونت عربی داره ولی زبان فارسی برای گوشی نداره حساسیت سنسور گوشیم هم کم شده ولی بعضی از تم ها و نرم افزار هایی که قبلا نصب نمی شد الان نصب شده جالبش اینه که گوشی قرمزه منوهای خودش هم قرمز بود الان همه چیزش آبی شده!
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
آقا 5800 اصلا مجاریش هست تو بازار ،حالا فنلاندش هیچی؟؟؟ یا همش چینیه؟مگه پشتش نزده ماله کجاس؟
مجارش هست! ولی فنلاندی ها همون چینیه که لیبل روش زدن!نقل قول:
مال خود من که چینیه تا حالا هم مشکلی نداشتم!(کلا جنس چینی اسمش ترسناکتر از ظاهرشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
عکس که ندارم! تو مغازه دیدم!نقل قول:
مشکی یکدست تمامش مشکیه ولی قرمز و آبیش مشکی-قرمز یا مشکی-آبی نیست قرمزش زرشکیه با دورهای قرمز و آبیش هم لاجوردی تیره اس با دور های آبی که تو آکثر عکسها معمولا رنگهای زرشکی و لاجوردی چون خیلی تیره هستن مایل به مشکی افتاده! و اینطور دیده میشه که دو رنگن!
حساسیت سنسور رو میتونی تو Setting تغییر بدی!نقل قول:
یکی از دوستان سوال کرده بود
باید بگم خیر درسته ال سی دیش واید هستش ولی تصویر کش نمیاد! فرقی هم نمیکنه چه عکس باشه چه فیلم!نقل قول:
این گوشی هنگام پخش فیلم یا نمایش عکس تصویر رو استریچ نمی کنه؟(یعنی تصویر کش بیاد)
چون ال سی دیش (واید16:9) این سوال برام پیش اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ری ویو از gsm arena حالشو ببرید.
من یه نگاهی به ریویوی ج.س.م آرنا انداختم اگه کسی زبانش خوبه و وقتشو داره یه ترجمه کامل ازش بذاره بد نیست
خب ....... آپدیت جدید 5800 ( ورژن 11.0.08.112.01 ) هم اومد ..... میتونید با NSU آپدیت کنید !
تغییرات رو هم در اینجا ببینید :
( راست کلیک تو این symbian-freak غیر فعاله .... نتونستم اینجا کپی کنم ...... :دی)کد:http://www.symbian-freak.com/news/009/01/firmware_for_5800_officially_available.htm
دوستان یه لطف بزرگ در حق من بکنن
اگه میشه بگین دقیقا توی جعبش چه چیز هایی موجوده ؟؟؟؟؟؟؟
بی نهایت ممنونم
سلام آقا مجید.نقل قول:
میشه یه توضیح درمورد آپدیت با nsu بدی آخه من تا حالا آپدیت نکردم ممنون.
تو جعبش اینها موجوده!(مال گوشی خودمه)نقل قول:
+یه مموری کارت 8 گیگ!کد:http://i39.tinypic.com/2eldwud.jpg
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
بازي ماربل ميز ه واسه 5800 اومد...يه سر بزنيد....
میشه بگی از کدوم قسمت این سایت دانلود کنم ؟ :10:نقل قول:
چی رو میخواید از اینجا دانلود کنید؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوبه نوشته با NSU باید آپدیت کنید!
آهان فهمیدم پس من nsu رو نصب میکنم بقیه اش و خودش از نت ور میداره ...:27:
بهتره من تاپیک آپدیت نوکیا رو مطالعه کنم . مرسی ...:40:
سلام
یکی از دوستانم با این گوشی کار کرده بود میگفت تاچش ضعیف بوده و سرعت هم پایین بوده موقعی هم که گوشی رو میچرخونده 10 15 ثانیه طول میکشیده تا روتیت کنه (توی دیدن عکس)!
تایید میشه؟!
سرعتش رو یه مقایسه بکنید مثلا با سری uiq مثله p1 و یا با n82
سرعت و دقت تشخیص دست و خط انگیلیسی چطوره؟
سلام
یکی از کاربرا گفته بود نمیشه باهاش پی دی اف خوند درسته ؟ این مشکل حل شده ؟
اون دوست شما مطمئنا 5800 رو بررسی نکرده که این حرف رو میزنه!نقل قول:
مال من که هنوز آپدیت نشده سرعت تاچش فوق العاده است شتاب سنجش هم که دیگه جای خود داره!(شما به حرف دیگران زیاد اطمینان نکن!)
هیچ کدوم از این دوتا گوشی ای که گفتی رو نداشتم تا مقایسه کنم!
تشخیص دست خطش هم خیلی خوبه ولی فقط انگلیسی!
اون کاربر من بودم!:31: خیر نمیشه! البته باید برنامه ای مثلAdobe Reader LE براش بیاد تا بتونه بخونه!نقل قول:
------------------------------------------------
دوستان راجع به پی دی اف بگم: من خودم یه برنامه بیشتر راجع به پی دی اف پیدا نکردم که اون هم بصورت تمام صفحه فایل رو باز میکرد ولی در کمال تعجب!!! امکان بالا و پایین کردن صفحه نبود!(فکر میکنم برنامه اسمشPDF+ بود!)
سلام
دوستان من امروز یه 5800 گرفتم . واقعا به نسبت قیمتی که داره گوشیه خوبیه
به هیچ وجه این گوشی ساخت فنلاند نداره و نوکیا تولید این گوشی رو فقط تو کشور چین داره و در هیچ کشور دیگه تولید نمیشه .کسایی هم که میگن مجار و فنلاند دارن همشون ریمارک هستش.چون خوده شرکت نوکیا اعلام کرده که مدلهای express music رو فقط میخواد در واحدهای خود در چین عرضه کنه.الانم خود نوکیا مرکزی تمامه گوشیهای وارداتیش ساخت چین هستش.
در مورد این گوشه بگمم که این گوشی رو فقط باید گوشی بازای حرفه ای بخرن تا بتونن نهایت لذتو ازش ببرن.بقیه هم که پی دوربینو بازیو سطحی نگر هستن برن همون سری N رو بخرن (البته بجز N97 )
شما همون حرفه اي...پروفشنال...گوشي باز...خدا...نقل قول:
ما هم سطحي نگر...آماتور...بيگينر...
جور ديگه نميتونستي گوشي رو وصف كني؟:13:
لا اله الا الله...
میشه بگید گوشی بازای حرفه ای با گوشی چیکار میکنن ؟:31::31::31:نقل قول:
یونس جون حرص نخور حالا حالاها بهت احتیاج داریم.:11:نقل قول:
حتما یه موشکی آپولویی چیزی می فرستن هوا ما خبر نداریم:31:نقل قول:
میشه بگید گوشی بازای حرفه ای با گوشی چیکار میکنن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون برای جواب
به جان شما جوری این گوشی رو توصیف کرده من که یدونه دارم هوس کردم برم 2 تا دیگه هم بخرم!! وای به حال شما که ندارید!نقل قول:
دلتون بسوزه(مخصوصا دل یونس جان بسوزه!) من 5800 دارم شما ندارید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بايد چي كار كنم؟:31: بخندم؟ يا ناراحت شم؟:31:نقل قول:
بابا بيخيال...يه تاچ داريدا...تاپيك رو منحرف نكنيد...
--------------------
امروز ريويو جي اس ام رو ديدم...ميگفت كه حساسيت تاچش كلاس 1 (بهترين حالت) نيست...چجورياس؟
امروز قیمت تو تبریز 360 تومن چینی و 380 تومن مجار رو می گن ولی به نظر من 20 تومن اضافی واسه مجار دادن یعنی پولو دور ریختنه چون همش چینیه