کیفیت ساخت این سری های جدید اومده پایین(141)، اینم مد نظر بگیر، با سری های اول ساخت اختلاف فاحشی دارن!!!
Printable View
کیفیت ساخت این سری های جدید اومده پایین(141)، اینم مد نظر بگیر، با سری های اول ساخت اختلاف فاحشی دارن!!!
141 که تو تست کیفیت سه سری آخری که اعلام شد بدترین کیفیت مونتاژ رو کسب کرده بود !
دقیقا همین مشکلاتی رو که گفتین ماشینه منم داره ولی قیافش میارزه به 100تا 132
سلام دوستان
راستش من هیچکدوم از این دوتا رو ندارم و فقط میخوام دوستانم رو راهنمایی کنم که انتخاب مناسبتری داشته باشن
پس لطفا حمل به تعصب و .... نشه
:10:
141 علاوه بر چفت نشدن در ناچ عقب که اصلا با چشم هم درز (خندق!) هم مشخصه و حتی اختلاف سطح هم داره
سنگینی اضافه این مدل بعد از محور عقب هم که دیگه شرمنده میکنه
تعلیق عقب پراید واسه هاچ بک سه در طراحی شده نه این ماشین!
بادی رول ماشین خیلی زیاده
عقب ماشین خیلش سریع در میره یه بار سهیل صادقیان یکیشون رو اورده بود پیست
مجید عزیز نبود البته
یه دور زد و اومد بیرون
فقط فحش میداد
چند وقت بعدش هم مال یکی دیگه از بچه ها رو گرفت باز هم همین بود
قسمت عقبش هم با بریزینگ (قلع کاری) کار شده چون سایپا نخواسته خرج قالب کامل side رو بیوفته!!
یغنی افتضاح
کلا بادی رول و هندلینگ بد
قسمت عقب کلا اشتباهیه
ولی رودری ها و داشبوردش خوشگله
132 هم نمی ارزه
من یه صحبت دوستانه بکنم:
اگر من 6-7 تومن پول داشتم و میخواستم ماشین بخرم حتما گلف نسل دو میگرفتم با اضافه اش هم مشکلاتشو رفع می کردم
ماشین بازین ناسلامتی:11:
جون خودم اين پرايد همش مشكله. تو بگو حسنش چيه؟ سلام بر پژو حسرت.)rd(
ماشيني كه ايران طراحي كنه از اين بهتر نميشه.جالبه هنوز هم داره توليد ميشه.
مرسی مسعود جان. ایشون دختره و نظرشون بیشتر روی پراید هست و بعید میدونم زیاد به ماشین بازی هم علاقه ای داشته باشن.نقل قول:
من خودم میخواستم 8 تومن بابت ماشین بدم 100 درصد یه ماشین کارکرده ولی خوب میگرفتم.
مثل دوو ایسپیرو یا همون گلفی که شما گفتید. شاید هم یه bmw 518 میگرفتم. در کل به نظرم اینا بهترن از پراید.
دوو اسپیرو که امکانات و توانایی های حرکتیش واقعا عالیه. ولی وقتی یکم خراب بشه بد جوری اذیت میکنه.
bmw 518 تمیز هم خوبه.
ولی مسعود جان همونطور که گفتم ایشون بین پراید ها میخوان انتخاب کنن.
ضمن اینکه قبول که هیچکدوم نمیارزه. ولی به نظر من 132 از بقیه بهتره.
:46:
آقا فرشاد از نظر شما ممنون. اخه من یه حساسیتی که دارم اینه که می خوام حتما صفر بگیرم و گر نه حدود 9 میلیون پول دارم که گزینه های زیادی میشه باهاش در نظر گرفت اما فقط می شه یه پراید صفر خرید که بقیه پول رو باید خرج روکش و دزدگیر و رینگ و لاستیک کنم.:5::5:
به نظره من نه 132 نه 141 .
نسیم بگیر!!!!!
هم جمع وجوره هم محکم!!!!!!!!
میدونم فرقی نداره ولی من با یه سپر فعلا 2 ماشینو له کردم!!!!
خیلی رانندگی با هاچ بک راحت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تره
چقدر تو درباره خرید پراید تاپیک می زنی
خیلی به پراید علاقه داری؟
یه نسیم بخر خیلی خوبه
منم اولا بهش اعتقاد نداشتم ولی کلا ماشینه خوبیه.
مخصوصا مشکی متالیکش
بررسي كيفيت پرايد در مجلس
خبرگزاري فارس - عضو كميسيون صنايع و معادن با بيان اينكه موضوع ارتقاي سطح كيفي پرايد توسط مجلس مورد بررسي قرار ميگيرد گفت:
از شركت سايپا ميخواهيم به صورت كتبي تغييرات اعمال شده در جهت افزايش كيفيت پرايد را به كميسيون صنايع اعلام كند.
مهدي صادق با اشاره به بحثهاي مطرح شده مبني بر سهم بالاي پرايد در تصادفات كشور اظهار داشت: نمايندگان مجلس ششم تاكيد زيادي بر لزوم ارتقاي سطح كيفي پرايد داشتند و خواستار اعمال تغييرات لازم بر روي اين خودرو بودند كه اين موضوع در مجلس هشتم نيز پيگيري خواهد شد. وي ادامه داد: بايد بررسي كنيم تا مشخص شود شركت سايپا تا چه اندازه به نظرات مجلس در جهت افزايش سطح كيفي پرايد عمل كرده و گزارش اين موضوع را به صورت كتبي از شركت سايپا خواهيم خواست. وي همچنين درمورد احتمال توليد مجدد پيكان دركشور گفت: بازگشت به گذشته مفهوميندارد و توليد يك خودرو با تكنولوژي 40 سال پيش كار درستي نيست.
صادق ادامه داد: حتي اگر تكنولوژي توليد پيكان نيز ارتقا يابد تنها نامش ممكن است پيكان باشد و اين خودرو، ديگر پيكان نخواهد بود. وي در عين حال اظهار داشت: توليد پيكان با حفظ شرايط روز صنعت خودروسازي ايرادي ندارد ولي تاكنون بحثي در اين مورد در كميسيون صنايع مجلس مطرح نشده است.
عضو كميسيون صنايع مجلس در ادامه با اشاره به اطلاعيه سازمان حمايت از مصرف كنندگان مبني بر لزوم كاهش قيمت محصولاتي كه مشمول كاهش قيمت جهاني مواد اوليه خود ميشوند گفت: برخي از صنايع داخلي مواد اوليه موردنيازشان را براي مدت يك سال خريداري و انبار ميكنند كه در چنين شرايطي تاثير اتفاقات جهاني بر قيمت مواد اوليه آنها با تاخير زماني صورت ميگيرد. وي تاكيد كرد: در شرايط فعلي توليدكنندگان بايد در فروش محصولات خود حالت ميانهاي را در نظر داشته باشند، قيمت فروش خود را كاهش دهند و مقداري از سود خود صرف نظر كنند. صادق با بيان اينكه خريد يك ساله مواد اوليه از نظر علم اقتصاد قابل قبول نيست گفت: اكثر شركتهاي دنيا مواد اوليه مورد نيازشان را به قيمت روز و براي مدت كوتاهي خريداري ميكنند و به اين ترتيب شرايط روز دنيا بر توليد آنها تاثيرگذار است. رييس كميته خودرو كميسيون صنايع در ادامه در واكنش به درخواست خودروسازان مبني بر افزايش قيمت تندر 90 اظهار داشت: براساس قرارداد توليد تندر، قيمت اين خودرو شش هزار و 750 يورو تعيين شده و به همين دليل شركت رنو نيز بايد به تعهدات خود پايبند باشد.
وي تاكيد كرد: پذيرش افزايش قيمت تندر 90 قابل توجيه نيست و اين موضوع با وزير صنايع نيز مطرح شده كه محرابيان نيز مخالفت خود را با افزايش قيمت تندر اعلام كرده است.
دنیای اقتصاد
شنبه 16 آذر 1387
پراید=قوطی حلب
اصل نسيم كره ايه ها ! از كيا نوشتنش معلومه !نقل قول:
بابا پراید به درد نمیخوره
توی سرعت زیاد خیلی خطرناکه
اصلا ایمنی نداره...من یه بار داشتم با پراید 140 یا 150 میرفتم که حس کردم اصلا دیگه روی زمین نیستم
زبونم لال فکر کردم مردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که 9 تومن داری برو یه 206 بخر حالشو ببر...من الان یه 206 دارم واقعا ازش راضی ام
به نظر من پراید مفت نمی ارزه....البته ببخشید که اینطوری میگم
حرف شما کاملا درسته دوست من.نقل قول:
ولی من خودم یه 141 دارم و فوق العاده هم ازش راضیم. نمیگم بهترین ماشینه ولی در حد قیمتش, کارایی عالیی ارائه میده. توی شهر واقعا حرف نداره. شتاب زیاد و قدرت مانور بسیار خوب. در جاده هم خیلی عالی بود. آخرین باری که جاده رفتم پریروز بود که بیشتر مسیر رو بین 100 تا 120 میرفتم و هیچ مشکلی هم نداشت.
در کل من که ازش راضیم و به هر کسی هم که بخواد با این حدود قیمت ( بین 7 تا 8 تومن ) ماشین بخره, 141 رو پیشنهاد میکنم.
من میگم با 8 تومن خیلی گزینه های بهتری هم از پراید وجود داره!
فقط اگه دنبال ماشین صفر نباشی!
درسته همه ماشین نو رو دوست دارن و دوست دارن از اول زیر دست خودشون باشه ولی با پول ماشین صفر خیلی وقتها گزینه های بهتری هم در بین ماشینهای کار کرده وجود داره!
اگه فقط یکبار دستت به سمند یا 206 بخوره.. اونوقت متوجه میشی چرا به پراید میگن آشغال...
این ماشین به جزء یکمی شتاب هیچی نداره..
تو ایران فقط ایمنی ماشین اهیمت داره که پراید از این لحاظ تعطیل تشریف داره..
کد:http://www.barat.ir/gallery/ba053af9230de7c64201f6ae45d023b6.jpg
به نظرتون با 8 تومن روا نمي ارزه ؟؟؟ والله ما فاميلمون داره و ازش راضيه !!!
141 شتاب فوق العاده ای داره البته نسبت به ماشین های ایرانی... اما برادر من نزدیک بود جونش رو با همین 141 از دست بده... تو جاده سمنان با سرعت 100 تا فکر کنم بود یه سگ میاد جلو ماشین فرمون میگیره که بهش نخوره ماشین چپ میکنه و چند دور میچرخه و آخرش سروته وایمیسه... فقط به خاطر بستن کمربند از تو ماشین پرت نشد بیرون و سالم موند... فرمون زیاد تندی هم نگرفته بود ولی ماشین به راحتی منحرف و چپ شد. در ضمن فرمون کوچیک و تیزی هم داره که تو سرعت بالا جرات نمیکنی یه لحظه هم فرمونو ول کنی چون کافیه یه کوچولو تکون بخوره و اونوقت چه بسا بره هوا...نقل قول:
این عکسی که گذاشتید هر ماشین دیگه ای هم بود بد تر از این می شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب کلا هر وسیله ای که نام ببرید, حتما در کنار مزایا, معیبی هم داره.نقل قول:
من همیشه وقتی بحث امنیت و سنگینی وسیله میشه, به شوخی میگم خوب برید یه تراکتور بگیرید که امن ترین وسیله نقلیه هست و خودتونو بکشید هم چپ نمیکنه.
قطار هم با اون عظمت و اون همه چرخ, در مواقعی میبینی که امکان چپ کردنش وجود داره.
به هر صورت اتفاق اگر بخواد بیفته نه به جنس ماشین ربط داره و نه به مکانش. چه بسا 405 هایی که کنار خیبون پارک بودند و یه دفعه آتش گرفتند و چند نفر رو هم کباب کردند.
پراید هم وسیله ایست که در کنار قدرت مانور بالا, اگر احتیاط رو هم مخلوطش کنیم, بهترین وسیله نقلیه در شهر و چه بسا با احتیاط بیشتر در جاده هم هست.
درسته حرف شما ولی مزیت شتاب بالا در مقابل عیب امنیت کم اصلا قابل مقایسه نیستن در هر صورت به نظر من پراید بهترین ماشین برای سفرهای درون شهریه... مخصوصا از لحاظ مصرف سوخت ولی اینو دیگه باید قبول کرد که ماشین جاده نیست و مسافرت با پراید ریسک زیادی رو میطلبه...نقل قول:
خوب کلا هر وسیله ای که نام ببرید, حتما در کنار مزایا, معیبی هم داره.
تصادف پرايد , سايپا مطمئن!!
منبع:وبلاگ فرورتيش رضوانيه
خدایش ادم این تاپیکو میبینه میخوا بره پرایدو بفروشه
با این وضعیت پیکان که بهتره!!!
خدایش حیف پول به این پراید دادیم
ميگم دوستان . يه عده ميگن اين پرايد هايي كه به اسم فرمان هيدروليك فروخته ميشه ، واقعا هيدروليك نيستن . شما چيزي ميدونيد ؟
ممنون .
سلام دوستان.
در مورد مقایسه ی فنی 132 و صبا ممنون میشم توضیح بدین.
کلا موتورهاشون که یکیه.
ولی میخوام بدونم چرا تو سایت سایپا شتاب 132 کمتر ذکر شده؟ واین شتاب گیری کمتر خیلی محسوس هست یا اهمیتی نداره؟
و اینکه 132 رو میشه اسپرت کرد؟
ممنون...
يعني چي ؟نقل قول:
يعني ميگن هيدروليك نيست؟
ما كه ديديم كارم كرديم هيدروليك بود
نخیر. پرایدی که به عنوان هیدرولیک میدن، هیدرولیک هست... چون خیلی تابلو میشه اینو فهمید. ولی نوع هیدرولیک و کیفیتشون با ماشینای دیگه ممکنه فرق داشته باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
از لحاظ فنی که تفاوتی ندارن... اون اختلاف شتاب هم ناچیز هست که حتی میشه به خطای تست ها نسبت داد.
در مورد تقویت هم از نوع بدنه که همه ماشینا رو میشه تیون کرد، و از نوع موتوری هم چون موتور 132 با معمولی یکی هست، هر کاری که وی موتور صبا میشه انجام داد، روی 132 هم میشه انجام داد... مثلا تعویض موتور با موتور مزدا 1800 و ...
:12:
فرق خاصی ندارن .. فقط سایپا یکم تغیراتی توش انجام دادن که جالب بنظر میرسه.. اما هر دو تا یک ................................نقل قول:
سلام دوستان.
در مورد مقایسه ی فنی 132 و صبا ممنون میشم توضیح بدین.
کلا موتورهاشون که یکیه.
ولی میخوام بدونم چرا تو سایت سایپا شتاب 132 کمتر ذکر شده؟ واین شتاب گیری کمتر خیلی محسوس هست یا اهمیتی نداره؟
و اینکه 132 رو میشه اسپرت کرد؟
ممنون...
ولی بازار صبا خیلی بهتر از 132 هست.. الان تو نگاه 132 رو 7.500 هم متون پیدا کنی..
من شنیدم 132 تنها مزیتش فرمان هیدرولیکشه.
من چشمم خیلیی 132 رو گرفته بود رفتم نمایندگی بگیریم
طرف از اشناها بود منصرفم کرد گفت نگیر !!!
گفتش که پراید فقط صبا ، 132 و 141 اشغال از ما گفتن
دوست عزیز ممنون میشم با دلیل حرف بزنید...
من هم میخوام ماشین بگیرم.
بین 132 و صبا موندم.
صبا خیلی خز شده. ولی 132 خیلی طراحی خوشگل تر وباکلاس تری داره.
مشخصات فنی هم که یکیه.
پس 132 چیش بده؟؟؟
در مورد 132نقل قول:
سپرش ضعیفتر از صبا هست
دستگیره در صندوق عقب نداره
کیفیت قطعاتش پایینتره
اما نگران نباش وقتی با هر چهار چرخ یا سه چرخه ای تصادف کنیم فرقی نمیکنه سوار 132 یا صبا باشیم.
جاده قزوین-رشت ابتدای گردنه کوهین
پراید vs نیسون
من هم از دوستانی که بدون دلیل حرف میزنند خیلی شاکیم.نقل قول:
به نظر من پراید فقط 141 اش خوبه.
صبا خیلی سبکه و احتمال چپ شدنش خیلی زیادتره.
من هم با صبا رانندگی کردم و هم چند ماهیست که 141 دارم و این موضوع کاملا بهم ثابت شده.
یادمه توی جاده با صبا همیشه ترس داشتم که چپ نکنه چون وقتی بالای 100 میرفتم, یک تریلی که با سرعت از کنارم رد میشد ماشین تکان های وحشتناکی میخورد ولی با 141 کل جاده رو با 120 رفتم و چندین بار هم موقعیت های مشابه برام پیش اومد ولی ماشینم تکانی نخورد و محکم به راهش ادامه میداد.
البته اینو هم بگم که سرعت بالا با پراید یه نوع ریسک است و 120 در جاده اون هم با پراید سرعت زیادی حساب میشود.
به نظر من سرعت بالاتر از این ارزش یکی دو دقیقه زودتر رسیدن را اصلا ندارد.
در داخل شهر هم به نظر من پراید بسیار بسیار بهتر از خیلی ماشین های دیگر عمل میکند. اصلا به نظر من ماشین درون شهر یا پراید و یا 206.
درباره فرقشون هم 141 مسلما زیباتر و با طراحی داخلی حرفه ای تری هست. اینو هم که 141 مشکلات زیادی داره رو از چند نفر دیگه شنیدم ولی تو این مدتی که خودم شخصا استفاده میکنم, پی بردم که اصلا هم اینطور نیست و جواب حرف دوستانمون نباشه اون ها چرت میگفتن.
اگر نظرت پراید رو گرفته به عقیده من فقط 141 بگیر. البته اگر یک ماشین برای کارهای شخصیت و بیشتر درون شهر میخوای بیا سمت پراید و الا یه 405 مدل 84 یا 83 و یا حتی یه سمند 85 با دو سه تومن بالاتر گزینه های خیلی بهتری هستند.
در هر صورت بنا به تجربه من 141 بهترین و امنترین تیپ در بین پرایدهاست.
منم 141 رو توصیه میکنم هم از لحاظ طراحی از بقیه پرایدها قشنگتره و هم از لحاظ اتاق و محیط داخلی... تازه یه قابلیت خیلی جالب مسافرتی هم داره. صندلی عقب میخوابه و محیط صندوق هم به اتاق قاطی میشه و به راحتی 5 نفر میتونن تو عقب ماشین بشینن.
من 141 رو پیشنهاد نمیکنم.
چون هم اتاقش زود تر از 132 و صبا و نسیم به طدا میوفته و هم اینکه در رده بندی های داخلی چند بار شده آخر ( البته رده بندی های داخلی زیاد معتبر نیست، ولی زیاد چرت هم نیست)
:12:
والله ما سه سال 141 داشتيم و مشكلي باهاش پيدا نكرديم !!! اما طبيعت پرايد اينه كه توي تصادفات اينطوري بشه !!!( توي ايمني تطعطيله )
در ضمن يه چيز بگم كه خريد ماشين توي ايران شانسيه . يكي خوب در مياد يكي بد !!!
141 ما هم اتاقش تق و لق شده ولی اینو باید بگم یه بار چپ کرده و اتاقش کلا عوض شده...
من که خودم صبا دارم خدارو شکر راضیم!
درسته در حد تیم ملی خزه! ولی خوب دلیل نمیشه بیخیش شید
من صبارو پیشنهاد میدم! 141 به نظر من قیافش جالب نیست
132 هم از 141 بهتره ظاهرش ولی باز به صبا نمیرسه
البته هرکس یک نظر داره و نظرش قابل احترام
بعد یک سوال داشتم معمولا صافکاری و کلا تعمیر بخاطر فرو رفتگی و غیره که در اثر برخورد ماشین پیش میاد برای پراید هزینه تعمیرش چنده ؟
البته میدونم بستگی به میزانش داره ولی به طور معمول چقدره ؟
البته انشالا واسه کسی پیش نیاد!
من هم کلا از 141 خوشم نمیاد.
الان انتخاب هام بین 132 هست و صبا...
راستی چند روزه تحویل میدن؟؟؟
چون من گواهینامم تا حدود فروردین ردیف میشه. میخوام ببینم کی پول برزم که تا اون موقع ماشین رو هم بگیرم...
ممنون.