احتمالش هست منم 14 قبول شدم:31:نقل قول:
احتمالش هست منم 14 قبول شدم:31:نقل قول:
سلام.نقل قول:
فکر نکنم بشه. ولی اگه پیگیری کردی و شد بیا توی همین تاپیک به ما هم بگو و خبرمون کن.
:12:
ok حتما
راستی یه خبر جالب !
تمام مدارک پدرم که المثنی هاش اومد و داره میاد پیدا شد!!!
الان 2 تا گواهینامه داره بابام :دی
عجب باباي خوشبختي داري شما:31:
دوستان ميخواستم ببينم ميشه آموزشگاه رانندگي نريم و مستقيماً امتحان بديم؟
نه حتما باید بری میشه کلاسای عملی رو پیچوند ولی تئوری نهنقل قول:
:11:
32 هزار جلد گواهینامه رانندگان متخلف در سال 87 ضبط شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرخودرو ، فرمانده پلیس راه کشور از ضبط 32 هزار و 463 جلد گواهینامه رانندگان متخلف در 11 ماهه سال 87 خبر داد.
سرهنگ علیرضا اسماعیلی با اعلام این مطلب افزود: از این تعداد 22 هزار و 108 جلد گواهینامه مربوط به رانندگان ناوگان باربری و 10 هزار 355 جلد به ناوگان مسافربری اختصاص داشته است.
وی گفت : ماموران پلیس راه در سال 87 همچنین 565 هزار و 484 دستگاه وسیله نقلیه متخلف را توقیف کردند.
وی اضافه کرد : از این تعداد وسیله نقلیه 231 هزار و 38 دستگاه خودروی سواری ، 12 هزار و 874 دستگاه وسیله نقلیه مسافربری ، 67 هزار و 493 دستگاه وسیله نقلیه باربری ، 62 هزار و 987 دستگاه وانت بار و یکصد و نود و یک هزار و 92 دستگاه موتور سیکلت بوده است.
سرهنگ اسماعیلی تصریح کرد : حرکت مخاطره آمیز با 54 درصد، رانندگان فاقد گواهینامه 25 درصد و فاقد بیمه شخص ثالث با 10 درصد به ترتیب مهمترین علل توقیف این تعداد وسیله نقلیه را تشکیل داده اند.
وی اظهار داشت : در این مدت گشتهای نامحسوس جاده ای پلیس راه با یک میلیون و 841 هزار و 379 مورد تخلف رانندگی برخورد کردند.
وی به مهمترین تخلفات این دسته از رانندگان اشاره کرد و افزود: 37 درصد از این تخلفات سرعت غیر مجاز ، 25 درصد بدلیل نبستن کمربند ایمنی، 18 درصد سبقت غی مجاز و 7 درصد استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی بوده است.
فرمانده پلیس راه کشور در پایان با اشاره به اینکه 30 درصد مرگ های تصادفات جاده ای کشو بدلیل نبستن کمربند ایمنی صندلی عقب و عدم وجود این وسیله امینی بوده است به هموطنان توصیه کرد در سفرهای نوروزی از حرکات مخاطره آمیز سرعت و سبقت غیر مجاز خودداری و برای حفظ سلامت خود و سرنشینان عقب از کمربند ایمنی استفاده نمایند.
سه شنبه، 27 اسفند 1387
نکنه از منم سولاخ کنه :دی
بچها امروزم تموم شد و گواهینامم نیومد دیگه امیدی هست برا 5 فروردین یا بعد عید؟؟؟؟؟؟
با آموزشگاهي كه اونجا ثبت نام كردي تماي بگير و باركد پست پيشتاز رو ازشون بپرس...نقل قول:
به منطقه پستي محل سكونتون برو و باركد رو براشون بخون...يا اينكه به سايت پست برو و پيگيري پست پيشتاز رو بزن و باركد رو وارد كن.هروقت صادر بشه،حداكثر تا 48 ساعت،وارد اداره پست و سايتش ميشه.
اين رو ميگم چون يكي از نزديكترين دوستام توي يك آموزشگاه رانندگي كار ميكرد.
من متولد 71 هستم
چه سالی می تونم گواهینامه بگیرم؟
89؟
بله شما هر وقت 18 سال تون شروع شد چهار روز بعدش اقدام کنید
بله در سال 89 و یک روز بعد از تولدتون میتونید برای ثبت نام در آموزشگاهخ اقدام کنید.نقل قول:
نخیر. هر وقت 18 تموم شد و وارد 19 شدید. یعنی شما میتونید در سن 18 سال و 1نقل قول:
سلام
من متولد سال 71 هستم ، الان میتونم تو جلسات آموزش رانندگی آموزشگاه ها شرکت کنم یا باید 18 سالم تموم شه ؟ ( البته کاری به اون 10 جلسه اجباری ندارم ، همین جوری عشقی می خوام برم )
اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
بله میتونید شرکت کنید ،من خودم یه 3 ،4 تا جلسه رفتم بعدش هم ماشین بابایی رو کش رفتم:دی
یکی از دوستان من 20 اسفند امتحان داد و قبول شد اما چون خورد به تعطیلات عید گواهینامه اش نیومد شما میدونید معمولا چند روز بعد میاد؟
بسته به زرنگی آموزشگاه (یعنی اینکه زود کار رو راه بندازن و مدارک رو بفرستن و.............) هم دارهنقل قول:
ولی از یه هفته 10 روز شروع میشه تا.....!!!!!!
یکی از دوستای من گواهینامش 3 هفته اومد
برای یکی دیگه 3 ماه طول کشیده هنوز هم نیومده!!!!
خوب اونی که نیومده باید زنگ بزنه شهرک آزمایش بعد بره باجه پستی 3 ماهه تو خونه نشسته منتظره که گواهینامه براش بیاد؟:31:نقل قول:
مال من الان 1 ماه شده نیومده زمینو زمانو بستم بهم
سلام بچه ها !
من امروز یک سالم شد ! نه یعنی گواهینامه ام یک ساله شد : دی
من نمیدونم کی این گواهینامه ی موقت رو میدن دائمیشو می گیرن . اصلاً نمیدونم کجا باید برن برا این کار .
یکی میشه مراحل رو توضیح بده ؟
ممنونم ازتون.
علیرضا جان یکساله شدنت رو تبریک میگم :46:نقل قول:
نیازی به مراحل نیست. خودش به صورت اتومات تمدید میشه. پشت گواهینامه هم نوشته.
دوستان
میشه تو اتوبان کرج - تهران با (ب1)یک ساله روند؟کسی از بچه ها تا حالا تو تهران بهش گیر دادن
نکته:من کرجم
فکر کنم چون کرج یکی از شهرستان های تابع تهران هستنقل قول:
پس مسیر بینشون چه اتوبان و چه غیر اتوبان جاده محسوب میشه و خارج از شهر
پس خلاو قوانین راهنمایی و رانندگی گواهی نامه های ب1 هست
پس در نتیجه احتمال توقیف گواهینامه ، پانچ کردن و یا حتی باطل کردنش وجود داره
توی ایام عید که گفتن خیلی سخت میگیرن
توی خود تهران که میتونی رانندگی کنی ولی جاده خلاف هست :13:
بعید میدونم اگه تابلو بازی در نیاری و مثل یه جوون خوب رانندگی کنی ،مشکلی پیش بیاد و بگیرنت.نه؟!!
برای گرفتن پایه یک باید چه مدارکی داشته باشیم
هزینه اش چقدر است
من توی این یک سال همیشه خارج از شهر رانندگی کردمنقل قول:
2 بار هم به خاطر سرعت غیر مجاز خارج از شهر گرفتنم (یه بار همدان و یک بار هم خارج شهر کرمانشاه)
تازه کلی هم پرو بازی در آوردم . 2بار هم پلیس را بهم گیر دادن که اونم یه سرباز بنده خدا بود گفت اشکال نداره برو ولی همه میگم مفت در رفتی و تا الان باید 3 - 4 بار گواهی نامت رو باطل میکردن
دوست خودم 2 روز بعد از گرفتن گواهی نامش رفت خارج شهر گرفتنش و گواهی نامش پانچ و توقیف شد
باور کن بسته به شانست و کسی که جلو تو میگیره داره!:20:
بعضی هم پول می خواند
لبت بعضی
امیر جون من خودم اونموقع که گواهینامه نداشتم یه بار افسر گرفتتم! منتها افسره گروهبان بود من بهش گفتم جناب سرهنگ ببخشید! خندید گفت تکرار نشه!:31:نقل قول:
ممنونم فرشاد جان :11:نقل قول:
اونوقت فرقش با پارسال چیه ؟ از نظر محدودیت ها میگم ها . همون محدودیت ها رو هنوز هم داره دیگه ؟
نقل قول:شانسه دیگه ! البته خودت خوب حرفی زدی ، باید رانندگیت خوب باشه و تابلو بازی در نیاری .نقل قول:
من که بیشتر تو جاده های بیرون شهری نشستم تا درون شهری ولی تا حالا پلیس بهم گیر نداده .
یه بار هم افتادم تو تله ی پلیس (از اون تله ها که فقط جنبه ی نون در آوردن داره هااااا ! ) ولی بابام گواهی نامه اش رو نشون یارو داد :31: اونا هم نفهمیدن !
نه دیگهنقل قول:
ممنونم فرشاد جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت فرقش با پارسال چیه ؟ از نظر محدودیت ها میگم ها . همون محدودیت ها رو هنوز هم داره دیگه ؟
خارج از شهر میتونی بشینی پشت فرمون
12 شب به بعد هم میتونی رانندگی کنی
میگم این چه قانون مسخرهای هست:41: که 12 شب به بعد نمیتونی بشینی آخه که چی :41:حالا تو جاده یک چیزی ولی این دیگه خیلی ........:27::31:
چرا کسی جواب سوال من نداده
سلامنقل قول:
لزومی نداره که دوباره سوا خودتون رو بپرسین
هرکسی بلد باشه جواب میده
چون معمولا کاربرا به پست های جدید سر میزنن
این خدمت شما : :11: (از پست یکی از بچه های تیونینگ تالک گرفته شده به اسم پژمان)
گواهينامه پايه يكم:
1- سن متقاضي ۲۳ سال تمام باشد.
2-داشتن سلامت جسمي و رواني با تأييد پزشكان معتمد و طرف قرارداد نيروي انتظامي و ارائه گواهي تست عدم اعتياد
۳- قبول شدن در آزمونهاي آئين نامه و مهارت عملي رانندگي و فني با وسيله نقليه مربوطه(كاميون و اتوبوس)
4- اصل شناسنامه عكسدار و اصل کارت ملی یا کارت کد ملی و داشتن کد پستی
۵- سه قطعه عكس 4*3 (رنگي يا سياه و سفيد- تمام رخ بدون روتوش و بدون عينك دودي- بدون کلاه و کراوات براي آقايان و با حجاب كامل و پيدا بودن گردي صورت براي خانمها) .
۶-دارندگان گواهينامه پايه دوم بايستي مدت دو سال از تاريخ صدور گواهينامه آنان گذشته باشد(اصالت گواهينامه صادره شهرستان بايستي كتباً از محل صدور آن استعلام گردد)
جهت اخذ استعلام گواهينامه پايه دوم شهرستان به سالن شماره 2 باجه 6 مراجعه نمائيد.
۷- تعیین وضعیت نظام وظیفه شامل یکی از موارد ذیل:
الف- اصل كارت پايان خدمت یا اصل كارت معافيت پزشکی یا کفالت
ب-گواهي اشتغال به تحصيل عكس دار براي دانشجويان(گواهي تحصيل به تاييد وزارت آموزش عالي برسد)
چنانچه محل تحصيل شهرستان باشد گواهي بايد به تاييد واحد صدور گواهينامه شهرستان مبدا نيز برسد
ج- گواهي اشتغال به خدمت گواهي اشتغال به خدمت عكس دار براي نظاميان ممهور به مهر كارگزيني مربوطه(حوزه استحفاظي تهران)
چ) دفترچه آماده به خدمت بدون داشتن مهر غيبت از حوزه نظام وظيفه تهران
۸- فيشهاي بانكي بشماره حسابهاي ذيل كه در بانكهاي ملي تهران واريز مي گردد :
فيش بانكي 50000 ريال بشماره حساب 09/741 وزارت كشور
فيش بانكي 10000 ريال بشماره حساب 90011 وزارت دارايي
فيش بانكي ۱۴۲۰۰ ريال به شماره حساب ۹۴۰۱۰ بهداري ناجا بابت انجام معاينات پزشكي
توجه:
1-در صورتيكه يكماه از تاريخ تست عدم اعتياد گذشته باشد انجام تست مجدد الزاميست.
2-چنانچه پايه دوم صادره از شهرستانها باشد ارائه تاييديه از محل صدور آن الزامي است.
:13::13:
بابا این چه وضعیه این راهنماییو رانندگی داره رفتم پلیس +10 میگه 6 فروردین صادر شده هنوز بارکد نخورده مگه یک بارکد چقدر طول میکسه ها بهش میگم خوب کی میاد میگه معلوم نیست :13:
بله جلیل جون میدونم ربطی نداره ولی نمیدونم چرا اینقدر در فرستادن مدارک و گواهی نامه و ... تعلل میکنن!نقل قول:
کارت سوخت من 20 فروردین صادر و 24 فروردین تحویل پست داده شده
و حداکثر 5 روز بعد باید دست من میبود
الان هفدهم هست و نه کارت سوخت دارم و کارت ماشین!!!:18:
پلاک هم تا دیروز نداشتم تا بالاخره پلاک اومد و....
اونم ما باید بیفتیم دنبال پلاک و درخواست بدیم و بیایم بگیم یه ماشین دیگه بوده پلاکش قیچی شده و ....
اینا خودشون باید اتوماتیک این کار هارو بکنن :13:
من گواهی جعل کردم!حکمش چیه؟:31:
این یه قاضی گفته که حکم جعل اسناد چیه :نقل قول:
نقل قول:
گرچه متذکرنشده ایدکه سندموردجعل چه سندی میباشدلیکن مطابق ماده532قانون مجازات اسلامی"هر یک از کارکنان ادارات دولتی و مراجع قضایی و مأمورین به خدمات عمومی که در تحریر نوشتهها و قراردادهای راجع به وظایفشانمرتکب جعل و تزویر شوند...
اعم از این که موضوع یا مضمون آن را تغییر دهند یا گفته و نوشته یکی از مقامات رسمی، مهر یا تقریریات یکی از طرفین راتحریف کنند یا امر باطلی را صحیح یا صحیحی را باطل یا چیزی را که بدان اقرار نشده است اقرار شده جلوه دهند علاوه بر مجازاتهای اداری و جبرانخسارت وارده به حبس از یک تا پنج سال یا شش تا سی میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد."
سلام
بچه ها من گواهینامم 8 اسفند توسط مامور پیوست شد و به من گفتن 1ماه دیگه بیا گواهینامت رو بگیر ولی الان هرچی میرم میگن رفته مرکز استان و هنوز نیومده کسی میدونه جریان چیه
چی کار کردی مگه؟!نقل قول: