برای ویبره باید درایور نصب کنی.تو اینترنت بگرد ببین چیزی پیدا میکنی.:10:نقل قول:
Printable View
برای ویبره باید درایور نصب کنی.تو اینترنت بگرد ببین چیزی پیدا میکنی.:10:نقل قول:
دستت درست اما چی سرچ کنم... میشه راهنمایی کنیم؟:10:نقل قول:
MILIN3M مدل دستت چیه ؟ بگو شاید بتونیم کمکت کنیم ؟
لطفن مدل و اگه بتونی عکسی از دستت بزار.نقل قول:
دوستای گلم این عکسشه...رو جعبش هم نوشته USP8898..........دمتون گرم از خماری درمون بیارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو گیم پدت رو به گیم پد فروشی ها نشون بده ببین لنگه این دسته یا شبیهش رو دارن یا نه مطمئنا درایورش می خوره به مال تو ازش خواهش کن cd راه اندازش رو برات رایت کنه یا روی فلشی چیزی بهت بده
توگوگل سرچ کردم ولی چیزی پیدا کردم.تو کنترل پنل قسمت گیم کنترلر ببین چیزی پیدا میکنی.نقل قول:
نقل قول:
کنترل پنل نوشته دو تا دسته تمام دکمه ها تستشون ok هست ولی دکمه به اسم ویبره نداشت که امتحان کنم.............به عشق ویبره خریدمش:41:
شاید باید روی خود دسته یه دکمه ای چیزی بزنی تا فعال بشه !!
والا منم کلی گشتم ولی چیزی در مورد دسته تو پیدا نکردم .
--------------------------------------------------
فقط بگرد ببین برنامه ای در مورد تست کردن ویبراتور گیم پد پیدا میکنی یا نه .
من یه برنامه پیدا کردم نصبش کن ببین میشه باهاش کاری کرد یا نه !!
کد:http://www.carvware.com/gamepadcompanion.html
این گیم پدو منم دارم بیا این درایورش ببین به کارت میاد :46:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/282561316/Shocks_joypad-Single.zip.html
با سلام به دوسنان عزیز
من با کامپیوتر زیاد بازی نمی کنم و لی دوست دارم زمانی که بازی می کنم خیلی راحت باشم مثلا در بازی فوتبال که با کیبورد کمی سخته باید با دسته بازی کنم
و مشکل من اینه که دسته می خرم (( از همین ارزون ها و مارک ها عجیب غریب )) ولی بعد گذشت چند ماه دکمه یا یه جایش خراب میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا تصمیم دارم یه دسته با پدر مادر دار بخرم و از شما دوستان که تجربه در این مورد دارید کمک می خواهم
دسته بازی می خواهم که سگ جون باشه و بازی ها را به خوبی ساپورت کنه لطفا دسته بازی بگید که در ایران موجود باشه وبشه به راحتی خریدش
من خودم گشتم و از
کد:
http://www.mylavan.com/Category.aspx
چندتا دسته انتخاب کردم به نظر شما اینه کدام مدلش خوبه؟
================================================== =
G-12U Vibration
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت : 206000 ریال
======================
FGP-521 Black/Red USB
قیمت : 125000 ریال
==============
FGP-501 Dark Green
قیمت : 160000 ریال
==============
G-12X
قیمت : 288400 ریال
===================
FGP-660
====================
FGP-501 Silver/Black
===================
MaxFire Grandias
قیمت : 113300 ریال
===========
FGP-666RF
قیمت : 265000 ریال
====================
FGP-521 Black/Blue Combo
قیمت : 135000 ریال
===============
FGP-401 Silver/Black
قیمت : 115000 ریال
=================
MaxFire MiniPad
قیمت : 133900 ریال
==============
FGP-521 Black/Blue USB
==============
FGP-421 Black
قیمت : 105000 ریال
==============
G-08U XU
قیمت : 103000 ریال
==============
FGP-521 Black/Red Combo
قیمت : 135000 ریال
=============
FGP-501 Black
============
دوستان عزیز اگر مدلی دیگه می دانید لطفا معرفی نمایید
ممنون
دوست عزیز منم میخوام بزودی بخرم . به نظر من از logitec یا saitek بخر.
اگه به صفحه قبل نیگاه بکنی و پست هایی که من دادم چند تا دسته خوب از saitek معرفی کردم .
نقل قول:کاپیتان بلک جان من برنامه شمارو دان کردم بعد نصبیدمش اما تو اویل 5 هم امتحان کردم نلرزید.......شما چی کار کردی کار میکنه....لینکی که دادی به این اسمه joypad-Single...اما ماله من dual هست ازینا که دو تا دسته با یه کابل usb هستن...شاید ربطی نداشته باشه ولی گفتمنقل قول:
مستر استار بوی عزیز این برنامه فکر کنم باسه مکینتاشه اره؟؟؟ هلپش ماله مک بود.
.
.
به هر حال همین که رفتین برام گشتین نشون میده مرام معرفت داریم دمتون گرم رفقا
کسی جواب ما رو نداد:11:نقل قول:
سلام من هم یه دسته کامپیوتر دارم می خوام با هاش ps2 بازی کنم!!:31:
قابلی نداشت عزیزنقل قول:
ببین تو بعضی بازیها ویبره کلا کار نمیکنه ! شاید مثلا اون بازی چون پورت شده . الان من بیرونم برگشتم اگه داشته باشم dual هم میزارم شایذ از اونه
منم به زودی می خوام یک دسته بگیرم
نظرتون در مورد دسته xbox360 باسیم چیه؟
از یک جایی پرسیدم 25000 تومن
لطفا راهنمایی کنید یک دسته می خوام که همه ی بازی ها رو ساپورت کنه
خود من هم دنبال این دسته ام. یکی از بهترین گزینه ها برای pc همین دسته است. همه ی بازیها رو هیچ دسته ای ساپورت نمی کنه. ولی دسته ی xbox 360 اکثر بازیهای جدید رو ساپورت می کنه. البته راه هایی هم هست که میشه این دسته رو با بازیهای قدیمی سازگار کرد. شما این دسته رو از کجا قصد دارید بگیرید؟نقل قول:
منم به زودی می خوام یک دسته بگیرم
نظرتون در مورد دسته xbox360 باسیم چیه؟
از یک جایی پرسیدم 25000 تومن
لطفا راهنمایی کنید یک دسته می خوام که همه ی بازی ها رو ساپورت کنه
FGP-660 چطوره
همه بازی ها رو ساپورت میکنه؟
کی میگه؟ نه اینطوری نیست و با اکثر بازی های جدید که از دسته پشتیبانی میکنند سازگاره. نگفتید شما از کجا این دسته رو قیمت کردید؟ (نشونی دقیق )نقل قول:
آخه می گن دسته xbox360 با سیم بازی های جدید و درست ساپورت نمی کنه .درسته؟
داداش من ورامین می شینمنقل قول:
می خوام به یکی از مغازه دارا بگم برام بیاره
میشه لینکی ازش بزاری؟نقل قول:
من میخاستم جنیوس G 12U بگیرم به نظر شما این بهتره یا دسته اکس باکس(که فکر نکنم اصلش تو ایران باشه)؟
والا من خودمم نمی دونمنقل قول:
ولی اونجور که میگن دسته xbox بهتره
من گشتم پیداش کردم حواسم به اونش نبود . یعنی اصلا رو ویندوز نصب نمیشه ؟؟نقل قول:
مطمئن باش اونی که تو ایرانه تقلبیه.چون تو سایت newegg که کمترین قیمت ها رو تو دنیا داره دسته اکسنقل قول:
باکس رو زده 35 دلار حالا اگه تو ایران بیاد باید بیشتر از این باشه.ولی قیمتش 25 تومنه.:27:
Logitech مونو تو بازار پیدا نکردم مدل های بدون دنده اش فقط بود رفتم فراسو مدل FGW850 گرفتم
فرمون خوبیه هم رو میز میشه گذاشت هم رو پا ...و دسته دنده مدل سكوئنشال و تیپترونیک داره.( گرچه تیپترونیک رو معمولا استفاده نمی کنم)
خوش فرم هست ولی اگر یکم دسته دنده اش به طرف عقب ( به طرف راننده ) و کوتاه تر بود بهتر بود
فرمون هم فرم مناسبی داره ولی قطرش یکم کمه ولی از لحاظ میزان گردش تا حالا جواب گو بوده
تو انواع nfs ها ( بجز اندرکاور و شیفت -هنوز نصب نکردم ) فرمون خیلی خوب کار می کنه و قشنگ میشه باحاش کار کرد( البته تو این مدت بازی متوجه شدم که نمیشه فرمون رو یک دست گرفت و باید بعد از عوض کردن دنده دو دستی فرمون رو بگیرم که دقت فرمان دهیم بهتر شه)
البته یک مورد دیگر هم کشف کردم که هیچوقت دو تا پدال گاز و ترمز رو نمی شه همزمان گرفت چون همدیگر رو خنثی می کنن
یعنی اگر 70 درصد پدال گاز و 30 درصد پدال ترمز رو فشار بدیم مثل این است که انگار 40 درصد پدال گاز رو گرفتیم و ترمز نگرفتیم....این مسئله جالبیه که چرا نمی شه همزمان دو پدال رو گرفت....
با اینکه در بخش دسته دنده برای دنده عقب بخش زدن به دنده موجود است و تو کنترل پنل در ویندوز کار می کنه ولی هر کار کردم نتونستم تو هیچ کدوم از بازی ها فعالش کنم( دستی هم می زنم تو بخش کنترل دسته بازی ها فعال نمیشه انگار وجود نداره ) ولی بقیه مواردش تو اکثر بازی ها درست است ....
البته تو بعضی از بازی ها یکم مشکل نا سازگاری داره ..مواردی هم دیدم که باید دستی تغییر بدم مثلا تو بازی هایی که ازمایش کردم تو GTR2 باید ویبره اش رو از کار بندازم چون بازی می خواد تمام حس حرکت رو اسفالت رو رو فرمون حس منتقل و همش می لرزه ( نمی دونم تو لاجیک ها چجوری این مورد رو منتقل می کنه که با تنظیمات فرمون های لاجیک هم درست نمیشد )
یا تو بازی xpend rally مجبورم با دنده تیپترونیک کار کنم چون در بازی دنده عقب رو باسه اوردن منو ها میاره و حتی با تنظیم تو بازی هم درست نمی شه البته تو بازی چون از سبک رالی است بخاطر اینکه میشه گاز رو با پا راحت تنظیم کرد کنترل ماشین خیلی بهتر شده و دیگر چرخ هرز نمی کنه و میشه راحت سرعت گرفت ....
برنامه اینده هم تست روی دو تا nfs دیگر و grid هست
امیدوارم توضیحات خوب بوده باشد
سلام به همگی
من می خواستم بگم به کسی یی دسته xbox360 با سیم بیار اما کنسل شد
خودم رفتم توپخونه یکی گرفتم
تو پاشاژ لباف پره اما قیمت ها فرق می کنه
از 26000 تومن به بالا . هیچ فرقی هم با هم نمی کنن
اگه کسی خواست بخره مواظب باشی کلک نخوره
داداش اون دسته بی سیمش که گیرونه دسته باسیم دیگه تولید نمی شه بخاطر همین 25000 میدن:31:نقل قول:
هر دو تاش تولید میشن.قیمت اصلش با سیم 35 دلار و بیسیم 54 دلار هست.به هر حال مبارکت باشه.:31:نقل قول:
درایور دسته xbox360 برای ویندوز sp3 می خواست کسی داره؟
تا اونجایی که من میدونم و امتحان هم کردم(البته یک سال پیش)برای دسته اکس باکس درایور نمیخاد.خودنقل قول:
ویندوز میشناسه.تو سایت download.microsoft.com یه سرچی بکن ببین چیز هست.
اون آدرس و گشتم ولی چیزی پیدا نکردمنقل قول:
من الان sp3 رو دستگام نسبه اما دسته رو نشناختهنقل قول:
چیکار کنم؟
برید به صفحه ی زیر و متناسب با ویندوزتون درایور رو دانلد کنید :نقل قول:
من الان sp3 رو دستگام نسبه اما دسته رو نشناخته
چیکار کنم؟
نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=Gaming
دوستان من بالاخره دسته saitek cyborg rumble pad pc/xbox 360 رو خریدم . 45000 تومن از مجتمع تجاری پایتخت
الان چند تا بازی رو باهاش امتحان کردم .
needforspeed-shif و farcry 2 عالی کار کردن .
fifa 09 هم که همیشه باگ زیاد داره با دستکاری توی فایل devdata خیلی خوب کار میکنه .
کلا ساپورتش فوق العادست و بازیهای جدید رو خوب ساپورت میکنه .
الان هم میخوام resident evil 5 رو نصب کنم و امتحان کنم .
دوستان بازی resident evil 5 رو هم امتحان کردم و ساپورت کرد در حد توپ
اصلا خودش تنظیمات داشت برای دکمه اش .
من امروز رفتم توپخونه و بالاخره دسته ی XBOX360 مایکروسافت رو گرفتم. با قیمت 28 هزار تومن. نصبش خیلی راحته. تو Windows 7 کافیه فقط دسته رو به درگاه usb 2 وصل کنید. همین ! و نیازی هم به درایور نیست.
تنها روی FIFA 09 امتحان کردم. به راحتی شناخت و مشکلی نداشت .
در کل توصیه می کنم حتما از دسته های معروف و استاندارد استفاده کنید .درسته که گرونه. ولی دردسرش بسیار کمتره و ویندوز و بازی ها به راحتی این گونه دسته ها رو میشناسند.
به روز رسانی!
دسته رو در بازیهای GTA IV ، Batman -AA و GRID امتحان کردم. از لحاظ سازگاری عالیه و شوک ( Vibration ) دسته به نحو احسنت در هر سه بازی کار کرد. نکته ی مهم اینه که تمام این بازیها این دسته رو با نام Xbox360 Controller for Windows میشناسند و تمامی کلیدها رو متناسب با این دسته تنظیم می کنند.
دوست عزيز من از وست كرج قيمت كردم 38000 تومن بود!نقل قول:
دوستان من بالاخره دسته saitek cyborg rumble pad pc/xbox 360 رو خریدم . 45000 تومن از مجتمع تجاری پایتخت
يه عكسي ازش ميزاري يا مدلش رو مينويسي.فراسو هستش؟نقل قول:
من امروز رفتم توپخونه و بالاخره دسته ی XBOX360 مایکروسافت رو گرفتم.
فراسو نیست. بلکه اصله مایکروسافته. در واقع دسته ی اصلی سیم دار دستگاه XBOX 360 .نقل قول:
يه عكسي ازش ميزاري يا مدلش رو مينويسي.فراسو هستش؟
مدل نداره. مایکروسافت فقط یک دسته ی سیم دار داره. یعنی وقتی میرید فروشگاه کافیه بگید دسته ی XBOX 360 سیم دار می خوام. همین!
این هم عکسش :
و دسته ی فراسو :
دسته ی فراسو بسیار متفاوته. و جزو دسته های استاندارد که اغلب بازیها میشناسند نیست. قیمتش هم پایین تره .تنها شباهتش با دسته ی Xbox 360 فقط نحوه ی چینش دکمه هاست.
با سلام به خدمت دوستان . راستش یه سوال داشتم الان قیمت یه دسته ی 360 سیم دار اصل چنده . من می خوام از یه نفر اکبندشو 42 بگیرم . فکر می کنید خوبه یا زیاده ؟ مرسی ی ی ی ی ی ی !