از بین اینهایی که گفتین فقط مدل zen قابلیت کارت sd رو دارهنقل قول:
Printable View
از بین اینهایی که گفتین فقط مدل zen قابلیت کارت sd رو دارهنقل قول:
از این مدلهایی که شما نام بردین،ظاهرا فقط ZEN قابلیت افزایش حافظه رو داره.ولی قبل از اون به نظرم یه چیزایی راجع به این مدل بدونی:نقل قول:
درسته که ZEN قابلیت افزایش حافظه با مموریهای SD رو داره،ولی فایلهای روی مموری با بقیه فایلهای روی حافظه خود پلیر،جمع نمیشن(اصطلاحا integrate نمیشن).به این معنی که مثلا به لیست آلبوم ها و آرتیستها و ... اضافه نمیشن.
فقط میشه مستقیما به مموری و رفت و به اون دایرکتوری و فایل مورد نظر رسید.
در ضمن ZEN یه ایراد دیگه ای که داره،اینه که فقط بر اساس مشخصات آهنگ (ID3 tag) قابلیت پخش داره و نمیشه بر اساس فولدر ها و ... پخش کرد آهنگ ها رو.اگه آهنگهاتون منظم نیستن و همه tag ها رو دقیق مرتب نکردین(مثل من:31:) سر و کله زدن باهاش خیلی سخت هست.
کیفیت ضبط صدای ZEN هم کاملا متوسطه(در مقایسه با کیفیت کاملا خوب کارهای COWON).
در مجموع،نباید از ZEN انتظار در حد COWON داشت.هر چند با توجه به قیمتش و کیفیت صدا و ...،انصافا پلیر خوبیه.
مواردی که دوستمون a_safari1985 گفت دقیقا مواردی هست که تو کاوون رعایت میشه
البته شخصا تا حالا با ضبط صدای ZEN کار نکردم در واقع تو شرایط برابر با کاوون مقایسش نکردم ولی کیفیت ضبط صدای کاوون هم خیلی خوبه
سلام
این عزیز دل d2 قیمت 4 گیگش رو دیدم یکی از دوستان حدود 150 زده بود .... درسته دیگه ؟
اونوقت o2 میارزه دوبرابر البته 8 گیگ .
سلامنقل قول:
قیمت D2 که 150 تومن نیست البته اول باید قیمت ها رو دوباره از امرتات بگیرم چون ممکنه تو این مدت تغیراتی کرده باشه تا به شما قیمت دقیق رو بگم
درمورد O2 هم که اصلا این دو تا توی یه رده نیستن تا با هم مقایسه کنیم o2 یه PMP هستش ولی D2 تو رده mp3player هستش
ولی واقعا o2 یه چیزه دیگس
من چتد تا نمونه از فایلهایی رو که با ZEN ضبط شده بود رو گوش دادم.کیفیت ضبط در حد بقیه کارای creative هست.فقط "هست".یعنی نمیشه گفت که مثلا برای فلان برنامه مشکلی نیست،من با این ضبطش می کنم!صدا دور و باHiss ه.
ولی کارای COWON (لا اقل F2 که داشتم) کیفیت ضبط کاملا قابل قبولی دارن.حتی در مقایسه با Voice recorder سامسونگ YV-120 که قبلش داشتم.
نقل قول:ولی فکر میکنم یکی از دوستان اینجا این قیمت رو دادننقل قول:
خب همون دیگه ... پس یه چیز دیگس ... ممنون .. اگه قیمت گرفتین مارو بی نصیب نگذارید
عثمان جان کابل o2 اومد بلاخره؟؟( تی وی)
قیمتش چنده؟
سلامنقل قول:
حسین جان ببخشید دیر شد خیلی گرفتار بودم
تا اونجایی که من میدونم هنوزم وارد نشده
سلام دوستان.سال نو بر همگیتون مبارک باشه.تازه وارد هستم و به راهنمائیتون برای انتخاب یک pmp نیاز دارم.میخواستم بدونم میشه توی PMP دیکشنری یا برنامه های دیگه نصب کرد؟؟؟؟ به فرض من میتونم یک دیکشنری Babylon نصب کنم یا راحت به اینترنت وصل بشم؟؟؟ اگه میشه شما بدون محدودیت هزینه چه مدل و مارکی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ اگه مدلش غیر از cown هم بود موردی نداره، فقط از خوب بودنش مطمئن باشید.لطفا هرکس نظری داره بگه،ممنون.
سلامنقل قول:
مدل Q5 میتونه از طریق wireless به اینترنت متصل بشه و هم دارای WinCE 5.0 Professional هست که میتونی تمام برنامه هایی که با این ویندوز کار میکنه رو روش نصب کنی.
البته مدل A3 هم وجود داره که فکر کنم ویندوز نداشته باشه
ممنون از راهنمائیتون... شما میدونید قیمتش چنده الان؟؟؟ حافظش هارد دیسک هست یا فلش؟؟؟ از نظر ضبط صدا چطوره؟؟؟ جون خیلی مهمه برام که قدرت ضبطش خوب باشه.
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
ظرفیت 60 گیگ 595 تومن و ظرفیت 80 گیگ 610 تومن میتونی از فروشگاه نگاره بخری
هارد دیسک هستش
ضبط صدای کاوون در کل خوبه و میشه گفت خیلی خوبه البته به رکوردر ها نمیرسه.
نمایندگی فروش محصولات کووان در بازار رضا هست یا فقط تو مجتمع پایتخت هستش؟
توی بازار رضا هم یکی هست ... پشت ویترینش کارای cowon هست و یه مانیتور LCD سونی ... فکر کنم پردازش انفورماتیک بود اسم مغازه .نقل قول:
سلام می خواستم راجع به جدیدترین فیرمور Cowon S9 توضیح دهید و اینکه چه قابلیتهایی به پلیر افزوده.
من حدود یک ماهه که اونو خریدم و ازش کاملا راضیم. روی پلیر من اول فیرمور 2.07 نصب بود که از طریق سایت شرکت به 2.09 آپدیتش کردم که تفاوت محسوسی با فیرمور قبلی نداشت.
ضمن اینکه سر آخر متوجه نشدم که دستگاه موقع پخش موزیک چه جوری Lyric رو هم نشون میده.
تغییراتی که در فیرمور 2.10 S9 انجام شده اینا هستشنقل قول:
New features
- Added a feature of subtitle synchronization in Movie mode.
- Added GUI buttons in Movie mode (subtitle synchronization, playback speed control, and JetEffect).
- Support DivX3 codec in Movie mode.
- Added to slide album art images when you tap screen toward right or left, even if the files don’t have
album art in vertical Music mode.
- Added pitch correction for playback speed control in Music mode.
- Support Audible.
- Improved battery life when high resolution (over 480*272) files are played in Movie mode.
Continuous Playback hour is depends on files but it is improved up to 75%.
(ex> 6hours -> 10 hours 30 minutes)
- Improved Widget GUI.
- Fixed the error that some image color was discolored in Picture mode.
- Fixed an exit button in calculator.
اینم لینک دانلود این فیرمور:
[HTML]http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/COWONS9/S9_2.10.zip[/HTML]
برای نمایش لیریک فکر تو قسمت تنظیمات و بعد تو قسمت display گزینه لیریک باشه که باید تیکش زد
ممنون از پاسخگویی به سوالاتم. این فیرمور جدید آلفائه یا هنوز بتا هستش؟
خواهش میکنمنقل قول:
این لینک و تغییراتی که گذاشتم مال نسخه آلفائه هست
برای نشون داده شدن لیریک در S9 علاوه بر اینکه در منوی Display باید Lyric On باشد لازمه از نرم افزاری هم به نام LDB Manager برای انطباق لیریک با پلیر استفاده کرد. میشه نحوه کار با این نرم افزار رو توضیح بدین؟
فیرمور جدید S9 رو هم دانلود و نصب کردم که بسیار سودمند بود
امیدوارم فیرمورهای آینده S9 امکان انتقال فایل با بلوتوث دستگاه و همچنین پخش فایل های PDF رو پشتیبانی کنن.
برای نشون داده شدن لیریک در S9 علاوه بر اینکه در منوی Display باید Lyric On باشد لازمه از نرم افزاری هم به نام LDB Manager برای انطباق لیریک با پلیر استفاده کرد. میشه نحوه کار با این نرم افزار رو توضیح بدین؟
فیرمور جدید S9 رو هم دانلود و نصب کردم که بسیار سودمند بود
امیدوارم فیرمورهای آینده S9 امکان انتقال فایل با بلوتوث دستگاه و همچنین پخش فایل های PDF رو پشتیبانی کنن.
این برنامه که همراه جت اودیو هست. باید لیریک رو با آهنگ وارد برنامه کنی و بعد آهنگو پلی کنی سر هر خط از لیریک یکی از دکمه هاش هست که باید بزنی. خودش سر اون زمان خاص همون خط رو نشون میده. بعد باید آهنگو ذخیره کنی و بریزی روی دستگانقل قول:
برای پیدا کردن لیریکها آیا امکانش هست که از دیتا بیس دیگه ای غیر از مال خود Cowon استفاده کرد؟ آخه دیتابیس Cowon خیلی از لیریکها رو نداره.
سلام من قصد خرید pmp دارم موندم کدومو بخرم لطفا کمک کنیدCowon o2Cowon a3Cowon q5Cowon d2میشه فرق هرکدوم را کامل و با تمام امکانات بیان کنید چون واقعا سر در گم شدم مزایا و معایب هرکدوم و فرق و قیمت هر کدومو میخواستم لطفا طوری کمک کنیذ که انگار خودتون میخواین بخرین ممنون
توی لیست مورد نظرت بهتر بود S9 رو هم اضافه می کردی چون یه چیزی بین D2 و O2 هستشنقل قول:
در ضمن پلیرهای Cowon معمولا به گونه ای طراحی شدن که با افزایش قیمت پیشرفته تر میشن و در واقه نه تنها چیزی نسبت به مدل ارزونتر از خودش کم ندارن بلکه امکانات اضافه تری رو هم در بر میگیرن.یعنی محصولی مثل Q5 تمام امکانات و تجهیزات رو یه جا داره و در عین حال گرونترین پلیره.
من یه ماهه که S9 خریدم و کاملا جوابگوی نیازهای روزمره و نه چندان سنگین یک کاربر هست در حالی که در زمره PMP ها قرار نمی گیرد به خوبی قابل رقابت با O2 که یک PMP است میباشد اما نقاط برتری مطلق O2 به S9 در صفحه نمایش بزرگتر آن و توانایی پخش فرمتهای ویدیویی گسترده تر و داشتن اسپیکر و درگاه کارت حافظه است که این خصیصه ها در S9 یافت نمی شوند.فکر میکنم نرم افزارهای جانبی هم در O2 نسبت به S9 گسترده تر باشند مثل نرم افزار نقاشی در O2. بعضی قابلیتها تقریبا در اکثر مدلها یکسان است مثل رادیو و امکان ضبط صدا که همه کارهای Cowon در این زمینه کیفیت قابل قبولی دارن و تایمر و آلارم ساعت (برای بیدار شدن از خواب) و...
در ضمن من خودم قبل از خرید خیلی بین دو مدل D2 , S9 مردد بودم چون امکانانتشون نسبتا مشابهه ولی با یکم صرف هزینه اضافه تر S9 رو که زیباتر و به روزتر از D2 است و صفحه نمایش بزرگتر و رابط کاربری زیباتری هم داره رو انتخاب کرد.
شاید یکی از خوبیهای D2 که S9 نداره داشتن کارت حافظه باشه
در ضمن جدیدا در مورد D2 Plus هم صحبتایی میشه ببین ایران اومده یا نه .مثل اینکه نسخه کاملتری از D2 با واسط کاربری زیباتر و روانتر و امکانات بهتر هستش
به مقدار حافظه مورد نیازت هم باید فکر کنی که هرچی زیادتر باشه طبعا باید قیمت بالاتری رو بپردازی
در مورد A3 چیز زیادی نمیدونم باید از تجربه و اطلاعات بقیه دوستان استفاده کنی
راستی از بین مدلهایی که گفتی فقط Q5 دارای Windows CE هستش
امیدوارم در حد توانم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم و امیدوارم تو خریدت موفق باشی.
نکات ناگفته زیادی هست که حتما بقیه دوستان خواهند گفت.
سلامنقل قول:
اول از همه اینکه بودجه شما چقدره؟ درضمن بین مدل هایی که گفتین D2 چیزی بین PMP و mp3player ه البته خود کمپانی کاوون D2 رو یه mp3player میدونه. و از نظر ساپورت فرمت فرمت های کمی رو ساپورت میکنه و نیاز به تبدیل داره در عوض سه مدل دیگه فرمت های بسیار زیادی رو ساپورت میکنن. خوب مسلما یکی از ویژگی هایی که یهPMP باید داشته باشه مانیتور بزرگه که در D2 همچین چیزی رو مشاهده نمی کنیم ولی در O2.A3 وQ5 و میشه گفت در S9 همچین مانیتوری رو میبینیم درمورد میزان ظرفیت PMP هم باید ظرفیتی رو انتخاب کنید که با نیازتون برابر باشه که بیشترین ظرفیت ها رو در این مدل ها A3 و Q5 دارن 60 و 80 گیگ. از نظر ساپورت برنامه هم Q5 از بقیه کاملا برتری داره و هر نرم افزاری که برای WINCE طراحی شده در Q5 هم اجرا میشه.
اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم.
اینم اطلاعات هر کدوم از مدل های مورد نظرت:
D2 :
[HTML]http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_D2_spec.php[/HTML]
O2 :
[HTML]http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWONO2/product_page_4.php[/HTML]
A3 :
[HTML]http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_A3_spec.php[/HTML]
Q5 :
[HTML]http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_Q5W_spec.php[/HTML]
ممنون از لطفتون که اسم سایتها رو گذاشتین ولی نمیدونم چرا اینترنت من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل داره اگه میشه یه ریویو ومثلا قابلیتها فذمتهای پشتیبانی کننده بزرگی صفحه و امکانات دیگرشو برام بنویسید که من از این سردرگمی نجات پیدا کنم و بی زحمت قیمت هر کدوم با حافظه های متفاوت را برام بنویسید (از این دستت بدی از اونیکی پس میگیری)
سلام.
مدلی هست که تقریبا همه ی خصوصیات q5 را داشته باشه ولی حافظش فلش باشه؟؟؟
توی سایت زیر مشخصات و قیمتهای بروز به زبان فارسی درج شده است.
کد:http://www.orado.com/browse-MP3-player-MP4-%DA%A9%D9%88%D9%88%D9%86-COWON-iAudio-c/?c=16&b=12
اگه میشه محصولات سونی رو هم از جهات مختلف با کوون مقایسه کنید حداقل چند تا از محصولات معروف هر دو کمپانی رو
به پول من o2 و a3 میخوره حالا بدون درنظرگرفتن هارد و ال سی دی کدومشون بهتره و میشه بگید سیستم تلویزیونی که روs9 هست تلویزیون مارو هم میگیره یا نه ؟ tv out چی هست (همونی که از تلویزیون تصویر را ضبط میکنه؟) ممنون از کمک هاتون
دوستان من هم مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شدت به این اطلاعات نیاز دارم.... تو سایت هرچی هم که نوشته باشه بازم به پای تجربه ی شما که با این دستگاه ها کار کردید که نمیرسه... اگه لطف کنید و دقیق راهنمایی کنید خیلی ازتون ممنون میشم.
معنی این جمله یعنی میتونه تصویر را از تلویزیون و ماهواره ضبط کنه؟
قابلیت ضبط فایلهای MPEG 4 از تلویزیون Camcorder &DVD, VCR
من فکر میکنم تنها پلیرهایی که ضبط ویدئویی (Capture) رو ساپورت میکنن A3 و Q5 باشن.اما همه پلیرهای ذکر شده امکان TV-Out رو دارن که برای پخش فایلهای ویدئویی روی صفحه تلویزیون کاربرد داره.
سیستم پخش تلویزیونی هم برای هیچیک از این پلیرها در ایران قابل دریافت نیست.
خدایش بهترین سایت فارسی که کمک کرده دربارهی خرید شما هستین یعنی با این Capture میشه هم از روی تلویزیون هم ماهواره ضبط کرد؟ درضمن شما که s9 دارید بلوتوثش خوب کار میکنه راستی نگفتین o2 بهتره یا a3 بدون در نظر گرفتن صفحه و هارد بگین کدوم بهتره
بلوتوث s9 فقط از پروتکل a2dp که مختص انتقال صدا از طریق هدست بلوتوث هستش حمایت میکنه که عملا به هیچ دردی نمیخوره چون فکر کن چند ساعت روشن موندن بلوتوث چه سریع شارژ باتری رو خالی میکنه
من نه برای موبایل و نه برای پلیر هرگز از هدست بلوتوث استفاده نکرده ام و نخواهم کرد!:46:
آیا o2 که سیستم عامل داره مثل q5 این سیستم عامل خیلی مفید هست یعنی به درد میخوره اگه آره خوب فایده اش چیه؟
باز هم میگم کدوم بهتره o2 یا a3
O2 فاقد OS استاندارده دوست عزیز! ظاهرا از یک OS شبه لینوکس بهره میبره! اما Q5 روش Windows CE داره پس میشه نرم افزارها و بازی های متعدد مخصوص این پلتفرم رو روش نصب کرد اما در مورد O2 خیلی محدودیت وجود داره، شاید غیر از نرم افزارهایی که روی خود دستگاه هست نرم افزار دیگری برای ارائه نشه.نقل قول:
یک سوال s9 سیو دو گیگ نداره فقط 16 داره؟