نقل قول:
سلام.
توی پک اصلیش یک مموری 8 گیگ باید داشته باشه.
Printable View
نقل قول:
سلام.
توی پک اصلیش یک مموری 8 گیگ باید داشته باشه.
سلام دوستان
كسي راهنماي فارسي HTC hd داره .
اگه لطف كنه ممنمون ميشم
دوستان این coreplayer از دیشب هر چیزی باش اجرا می کنم این پیغامو میده
unexpected program failure.please send crash.txt to the developers.program will now exit
چه کنم؟!
سلام به همه
یه خواهش داشتم.
اونهایی که تم TouchFlo 3d گوشیرو تا حالا عوض کردن خواهشاً بگن از کجا گیر آوردن .
من هرچی سرچ می کنم فقط تم فروشی گیرم میاد . تم مجانی نیازه !
واسه من unable to validate serial number میده و حسابی حالمو گرفته.هر بار که درستش میکنم دوباره بعد یه بار استفاده کردن این پیغامو میده.نقل قول:
به به علیرضا خان کجایی بابا؟ هنوز دست از سر کچل این اچ دی برنداشتی؟:31::46:نقل قول:
فروم موبایلستان یه تاپیک واسه تغییر تم تاچ فلو داره یه سر اونجا بزن. بخش پاکت پی سی>برنامه ها و بخش تم ها، زنگ ها، عکس ها
اگه پیداش نکردی پ خ بده.
سلام
من نمیدونم htc touch بگیرم یا iphone 3g
چیزی که برام مهم هست وجود برنامه های کرک شده مختلفه....که فکر کنم در مورد ویندوز موبایل بیشتر پیدا میشه؟ درسته؟
ولی قائدتا کیفیت آیفون بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید.........
نقل قول:
iphone نسبت به hd یکم خز شده در ضمن دوربین 5 رو با 2 مقایسه کن
برنامه های wm هم که قابل مقایسه با mc نیست :40:
دوستان غیر از core player پلیر خوب دیگه ای واسه اچ دی نیست؟!
چون این که همش داره ارور میده اعصاب نزاشته واسمون!!!
واسه چه فرمتی می خوای دوست عزیز؟نقل قول:
مثل همون Core player چند فرمته باشه:20:نقل قول:
دوست عزیز چرا بچهی مردم رو گمراه میکنی؟؟؟نقل قول:
من بهت میگم اگه دوربین واست مهمه که برو یه samsung i8510 یا se idue بخر و اگه میخوای برنامه داشته باشی اونم از اون نوع کع خودت گفتی حتمآ iphone رو بگیر اگه بخوام دلایلو بگم سر به فلک میکشه مخصوصآ این iphone 3gs جدید که سرعتش 2برابر هم شده
آقا من خودم xperia دارم و از برو بچ wm هستم ولی دلیل نمیشه که بی دلیل و از روی تعصب بگم wm بهتره
اینم بگم اگه 1 بار با سیستم عامل مک کار کرده بودی حالا اینو نمیگفتی
شاد باشید
دوست عزيز هر کسي ديدگاهي داره و براش يه سري چيزا مهمه.
مثلن من بين اين همه سيستم عامل سيمبين يو اي کيو را مناسب خودم ميبينم و بازم با توجه به انتظارت خودم ويندوز را برتر از مک ميدونم.
هر کسي يه انتظاراتي داره و براساس اون انتظارات انتخاب خودشو ميکنه اگه قرار باشه چون مک خوبه همه برن مک بخرن پس تا به الان بايد سيمبين و ويندوز در شرکتاشونو ميبستن.
پس مطمعن باشه هر کدام ويژگي هاي خودشونو دارن که تا الا سره پا هستن.
در ضمن مک بيشتر روي گرافيک و زيبايي محيط کار و برنامه ها کار کرده و ويندوز به نظره من اگه بهتر و کارامد تراز مک نباشه بدتر هم نيست.
ایشون منظورشون وفور برنامه های کرک شده در دسترس برای پلتفرم wm هست نسبت به mac.نقل قول:
نقل قول:
چیزی که برام مهم هست وجود برنامه های کرک شده مختلفه....که فکر کنم در مورد ویندوز موبایل بیشتر پیدا میشه؟ درسته؟
بله.دقیقآ منظورم همین بود.من یه سرچ کلی کردم باور کنید حتی یک adobe reader ساده کرک شده واسه آیفون پیدا نکردم.در حالیکه خود htc فرمت pdf رو میخونه. در ضمن رزولوشن htc بهتره.دوربینش هم 5 در مقابل 3 .نقل قول:
در ایران نمایندگی داره.بعلاوه رادیو دوربین دوم کارت slot و جاوا داره که آیفون هیچکدومو نداره.پس بنظرم htc صد درصد بهتره
الان شما یعنی هدایت میکنید مردم رو !نقل قول:
همه ی افراد خبره چه در فروم های ایرانی چه خیل عظیم اونها در فرومهای خارجی به این نکته اذعان دارند که
آیفون در مقابل دستگاه های Windows Mobile یه جورایی اسباب بازیه .
بلی ، منم برادر 15 سالم اگر بخواد دستگاه بخره میگم آیفون بخره ! چون اون در لولی نیست که بخواد از PPC استفاده کنه
اون یه چیزی میخواد که ... همون جغجغه !!! ...
با این بحث خز و اینها اصلا موافق نیستم ! ... منه مهندس آیفون به هیچ کاریم نمیاد ! من یک دستگاه منعطف
میخوام .
چه بهتر حالا اینکه این دستگاه غولی مثل HD باشه .
عبارات کلی هم مثل اینکه 3gs سرعتش 2 برابر شده و 5 برابر شده و میتونه بره ماه و برگرده و اینها هم اصلا
در یک جمع آدم های حرفه ای حرف جالبی نیست .
تنها چیزی که به قطع و یقین میشه گفت 2 برابر شده ، قیمتش هست !
دوست عزیز شما یه مقدار زیاده روی کردین.
ایفن هم برنامه های بسیار خوبی داره و سیستم عامل ایفن(مک) به قدری قدرت داره که داره همه را به مبارزه ی خودش مطلبه.........
قدرت خیر ! جذبه ! ...نقل قول:
قدرت در چه کاری ؟ پخش موزیک ویدیو ؟ خوب این جذبست ... شما میتونین با پورت سریال سیگنال های خروجی
یک دستگاه دیجیتالی آزمایشگاهی رو باهاش ثبت کنین ؟
برنامه ای براش هست ؟ خوب اگر نیست ، میتونین خودتون بنویسینش ؟ ...
توی کاربرد های حرفه ای ، حرفی نداره واسه زدن . ژیگولیه فقط ! همین .
دوستان صدای این گوشی در مقایسه با i900 در چه حدیه ؟
به نظر شما touch hd بهتره یا وایسم b7610 omnia pro سامسونگ بیاد اونو بگیرم...
همچین امکانات omnia pro آدم رو وسوسه میکنه...
سلام
خوب OmniaPro کی برد فول QWERTY حقیقی داره و سی پی یوش 800 ه و یه سری امکانات دیگه ...
شما ببین از یه گوشی چه انتظاراتی داری .
==========================
دوستان گرام.
یه سوال : Contact ها کجای گوشی ذخیره میشن ؟
من الان می خوام گوشی رو Hard Reset کنم و نمی خوام Contact هام از بین برن و می خوام ازشون یه Backup بگیرم .
مسلماً یادداشت کردن 200 تا Contact روی کاغذ دهن آدمو آسفالت می کنه :31:
باید یه راهی باشه، درسته ؟
ممنون.
از برنامه TCB استفاده کن.توربو کانتکت بکاپنقل قول:
جالبه حرفات :27::27:نقل قول:
واسه حرفات هم دلیل و مدرکی داری ؟
میخوام بدونم hd شما از کدوم لحاظ از آیفون بهتره؟؟؟
جنس بدنش؟؟؟
زیبایی محیط کارش؟؟
هنگ کردن های گوشی؟؟
سیستم عاملش؟؟
زیبایی خود گوشی؟؟
multi touch بودنش؟؟؟
و ...
دوست من واسه حرفی که دلیل و مدرک علمی نداری خواهشآ پست نده
اگه به اون 15000 developer آیفون که میشه چیزی حدود 70 درصد برنامه نویسان فکر میکردی این حرفا رو نمیگفتی
آیفون جغجغست ؟؟
اصلآ میزان فروش گوشی iphone 3gs رو در هفته ی اولش میدونی چقدره؟؟؟
یه مقدار نهنقل قول:
خیلی بیشتر از یه مقدار:31:
این از اون حرفا بود دیگهنقل قول:
ژیگولیه؟؟؟
جالبه
این که یه گوشی خودش مزایایی داشته باشه بهتره یا اینکه خودش نداشته باشه و بری با جون کندن خودت براش بسازی
به این میگن آخر تعصب
اینا که نقطه برتریه HD نسبت به X1 هستش!نه بر آیفون!:27::10:نقل قول:
آقا خواهشآ اگه بلد نیستی پست بدی نده دیگهنقل قول:
یکی اومد یه سوال کرد ما جواب دادیم دوستان دیگه بهشون بر خورد ما گفتیم که آیفون از hd بهتره اومدن یه چیزایی گفتن منم باز جوابشون رو دادم که اون بنده ی خدا گمراه نشه
شما هم که دلیل و مدرک علمی واسه حرفاتوون ندارید و عملآ ... میگید
من به حرفاتوون جوابی نمیدم تا به هدفتون که منحرف کردن بحث اصلیه نرسید
ما در مورد xperia حرف نزدیم که شما بحث اونو کشیدید وسط حالا اگه شما در مورد آیفون اطلاعات ندارید نیازی نیست که پست بی ربط بدید :27::27:
هر کسی اینجا اطلاعات در حد و توان خودش رو میگه ، کسی پیامبر نیست بقیه هم گوسفند نیستن هر کی هر چقدر توان داره میفهمه و نتیجه گیری میکنهنقل قول:
از این همه افراد خبره یک و فقط یک نمونه لطفا البته به غیر از خودتون اگه براتون امکان داره :27:نقل قول:
همه ی افراد خبره چه در فروم های ایرانی چه خیل عظیم اونها در فرومهای خارجی به این نکته اذعان دارند که
آیفون در مقابل دستگاه های Windows Mobile یه جورایی اسباب بازیه .
برادر 15 ساله شما هنوز جغجغه لازم داره ؟نقل قول:
بلی ، منم برادر 15 سالم اگر بخواد دستگاه بخره میگم آیفون بخره ! چون اون در لولی نیست که بخواد از PPC استفاده کنه
اون یه چیزی میخواد که ... همون جغجغه !!! ...
15 ساله در حدی نیست که PPC استفاده کنه؟
مثل اینکه شما بچه های این دور و زمونه رو نمیشناسی یا اینکه محیط شما متفاوت هست :46:
مهندسای مملکت که اینجوری حرف بزنن یعنی وضع اون مملکت خرابهنقل قول:
با این بحث خز و اینها اصلا موافق نیستم ! ... منه مهندس آیفون به هیچ کاریم نمیاد ! من یک دستگاه منعطف
میخوام .
واقعا تا حالا چقدر با آیفون جدی و مداوم کار کردی؟
چقدر خصوصیات سخت افزار و نرم افزارش رو میشناسی
حداقل با خودت روراست باش
اصلا من در مورد "اچ دی" هیچی نمیگم ولی خودت چقدر "اچ دی" رو میشناسی؟ بازم با خودت روراست باشنقل قول:
چه بهتر حالا اینکه این دستگاه غولی مثل HD باشه .
برادر/خواهر حرفه اینقل قول:
عبارات کلی هم مثل اینکه 3gs سرعتش 2 برابر شده و 5 برابر شده و میتونه بره ماه و برگرده و اینها هم اصلا
در یک جمع آدم های حرفه ای حرف جالبی نیست .
میتونم بپرسم در جمع آدمای حرفه ای که سرعت مهم نیست چی مهمه؟ به هر حال شما که تو جمعشون حضور فعال داری باید بدونی
تو این صفحه لینکی هست که مقایسه سرعت دو تا دستگاه هنگام کار همزمان هستنقل قول:
تنها چیزی که به قطع و یقین میشه گفت 2 برابر شده ، قیمتش هست !
بد نیست ببینی
البته این عکس هم میتونه کمی مشکلاتت رو حل کنهکد:http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-review-369p4.php
اگه اون دستگاه دیجیتال آزمایشگاهی خروجی مناسب برای اتصال به داک آیفون رو داشته باشه قطعا میشه این کار رو کرد.نقل قول:
اگه واقعا علاقمند هستی میتونی SDK آیفون رو از سایت اپل دانلود کنی و شروع کنی به برنامه نوشتن برای آیفون
البته فیلم های آموزشی هم تو سایت اپل برای شروع به کار با SDK هست که کمک میکنه
به عنوان مثال الان دستگاهی اومده که به آیفون وصل میشه و کارش اندازه گیری قند خون هست که روی آیفون مقدار قند خون رو نشون میده که به درد دیابتی ها میخوره و خیلی تجهیزات پزشکی و غیره که دیولوپر ها دارن روش کار میکنن
یا اندازه گیری فشار اجسام تحت فشار و خیلی آزمایش هایی که تو مدارس برای آموزش به بچه ها انجام میشه میشه از طریق آیفون انجام بشه
موارد زیاد دیگه ای هست که اگه مایل بودی فیلم معرفیش رو از کل کنفرانس اپل جدا میکنم برات میذارم تا ببینی دارن چیکارا میکنن یا خودت برو کنفرانس دیولوپرهای اپل رو که همین یکی دو ماه پیش بود رو ببین
اون کنفرانس مخصوص برنامه نویس های آیفون بود ببینی دیدت نسبت به زندگی منطقی تر میشه
شما مطالعتو بیشتر کن درهای دنیای جدیدی به روت باز میشه
البته بشر همیشه از تغییر گریزانه ولی این شتریه که روی همه حتی تنبلترین ذهن ها هم میخوابه :46:
دوست محترم!سعی کنید وقتی پست میدید جوانب ادب و شخصیت خودتون رو حفظ کنید.شما بارها و بارها توی خیلی از تاپیک ها به من و آقای آریالند توهین کردید ولی تحمل کردن هم حدی داره.نقل قول:
در ضمن من با پولی که پای گوشی خرج کردم و میکنم میتونم قد هیکلت آیفون جمع کنم.حالا برو با اکسپریای ترک خورده ی 400 هزار تومنیت کیف کن!:27::21:
نقل قول:
سلام.
من به این نتیجه رسیدم که بعضی از پستهارو فقط باید خوند و خندید.البته اگر برات دلیل و مدرک علمی مهم نیست!!!!البته من نفهمیدم که مثلا" تو این جملات پایین دلیل علمیش کجاست شما اگر فهمیدید منم روشن کنید.
نقل قول:
ببین diego جون
در مورد آقای آریالند باید بگم که ایشون کاربر فعال و خوبیه و من هم با ایشون هیچ مشکلی ندارم حالا اگه جایی نظراتمون با هم فرق داشته نظر نظره دیگه ما اینجا همه با هم دوستیم و اومدیم به هم کمک کنیم پس به هیچ وجه با هیچ کاربری مشکلی ندارم اگه شما دارید بگید که بدونیم
من کی به شما و آقای aryaland توهین کردم؟؟؟
دوستان قضاوت کنن برن تو این تایپیک بخونن مطالبو بعد در مورد اینکه این بحث رو من شروع کردم یا خود diego قضاوت کنن
اصلآ من روی صحبتم با ایشون نبود و مطالب ایشون رو هم نقل قول نکردم بعد ایشون میان بالا شروع میکنن (به خیال خودشون) مسخره کردن xperia (گوشی حال حاضر من) بعدشم میگن که من ادب و شخصیت خودم رو حفظ نمیکنم
دوستان خودتون قضاوت کنید من بی ادبم یا ....
نقل قول:
البته ببخشید ها که به پستتون جواب میدم واقعآ شرمنده !!!چون فکر کنم اینجا بعضی از دوستان فکر میکنن که من اگه با کسی اختلاف نظرهایی داشته باشم در عمل هم دشمن اون شخص هستم و از خون هم تشنه ایم:18::18:
ولی دوست من میخوام بدونم منظورتون دقیقآ چیه؟؟؟
اولآ که من یه چیزی نوشتم و تو اونجا نیازی نبود که دلیل و مدرک علمی بیارم حالا اگه دوستان میخوان در مورد سیستم عامل مک و wm بدونن کی بهتره همچنین در مورد iphone و hd تا دلت بخواد دلیل دارم حالا اگه میخواید بگید تا بگم
تازه چندتاشو (برتری iphone نسبت به hd ) رو گفتم
دوست عزیز اگه میشه موضع خودتون رو مشخص کنید به نظرتون iphone 3gs بهتره یا htc hd ؟؟؟
اختلاف نظر بله دشمنی نه
شاد باشید
عزیزم جواب بده ولی با آرامش.دفعه ی قبل اصلا آرامش تو لحنت نبود ولی الان خیلی منطقی تری.نقل قول:
کلا طرفدارای اکسپریا نه تواین تاپیک بلکه تو هر تاپیک دیگه ای اصلا طاقت شنیدن حرفای بقیه رو ندارن وخیلی خیلی عصبی با موضوع برخورد میکنن.من چه کار دارم با گوشی شما که بخوام گوشی شما رو مسخره کنم؟چی به من میرسه.
در ضمن من قصدم مسخره کردن نبود.یه سری واقعیت هایی است که باید پذیرفت:
اینها رو همه میدونند که نقطه برتری های HD نسبت به x1 هستش.نقل قول:
جنس بدنش؟؟؟
زیبایی محیط کارش؟؟
زیبایی خود گوشی؟؟
جنس بدنش؟؟؟ استحکام و یکدست بودن و ترک نخوردن خود به خودی!
زیبایی محیط کارش؟؟ تاچ فلو رو دیگه کل دنیا قبولش دارن.
زیبایی خود گوشی؟؟ بیخود نیست که بهش میگن BlackStone :40: (قضاوت با خودتون:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بار هزارم میگم:
اکسپریا فوق العلاده...زیبا...خوب...عالی....
گوشیهای دیگه مزخرف و آشغال!
دوستان کسی لینک آخرین ورژن .net framework واسه موبایل رو داره؟
والا من خودم یه مینک دارم از سایت ir- tci برات میذارم شاید یه دردت بخوره
net framwork 3.5
اینم آدرسش
فقط به جای خط تیره ها اسم سایت ir-tci رو کامل بنویس(نمیدونم چرا شطرنجی شد:31:)کد:http://www.dl.-----------/2009/05/software/dot_NET_v3.5_cab-%5Bwww.-----------%5D.zip
اولآ که من xperia رو 500 تومن گرفتم:31: همین الانشم 400 تومن نیستنقل قول:
دومآ دوست عزیز اگه پول داری و اگه نداری به خودت مربوطه نیازی نیست بیای تو سایت به همه بگی
در ضمن xperia من ترک نخورده
به پستتون نگاه کنید وووووو من بی ادبم؟؟؟؟:13:
خدا کنه بتونی خود شرکت apple و اگه خواستی شرکت مایکروسافت رو یکجا بخری ما که حسود نیستیم (ولی اگه خریدی خداییش google و yahoo رو هم بخر که دیگه کامل شه (شوخی))
چرا بعضی سایتهاحجمش سه چهار مگابایت و بعضی جاها تا 35 مگابایته؟فرقشون چیه؟!:20:نقل قول:
سلام.نقل قول:
همون 4 مگی رو باید نصب کنی اون 35 مگی مال PC هست نه پاکت پی سی.
آره درسته ولی مال pc هم بعضی از فایل ها مثل همون فایلی که سایت microsoft خودش واسه دانلود گذاشته حجمش چیزی حدود 3 مگ هست که البته وقتی دانلود میکنی در حین نصب بهت میگه که به اینترنت وصل شو تا بقیشو دانلود کنه یه جورایی دانلود اولیه ناقصه و اونجا میاد که دانلود رو کامل کنه و حجمی که میخواد دانلود کنه 63 مگ هست (البته من در مورد net framwork 3.5 میگم)نقل قول:
نقل قول:آخه اون 33 مگیه compact بود...مگه compact مخصوص ویندوز موبایل نیست؟:45:نقل قول:
نقل قول:
والا من خودم compact رو نصب کردم تازه فکر کنم همون 33 مگی بود هم رو pc و هم رو گوشی نصب شد ولی ظاهرآ رو pc کشکی نصب شد
دوست من شما اگه نسخه ی موبایلشو میخوای که همون آدرسی که دادم برو دانلود کنو حالشو ببر:31: و اگه نسخه ی pc رو میخوای از اینجا دانلود کن
البته بعد از دانلود در هنگام نصب بقیه ی دانلود رو کامل میکنه:41:کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&DisplayLang=en
اقایون!متاسفانه تاچ گوشی من به فنا رفت! یعنی وقتی یه جا کلیک میکنی ,دو سه سانت اونورتر کلیک میکنه خودش!
به هیچ وجه align screen هم نمیشه.هارد ریست کردم بدترشد!رو align screen گیر کرد و دیگه جلوتر نمیرفت.10 بار هارد ریست کردم نشد.سرچ کردم تو فرومهای خارجی چند نفر این مشکل رو با گوشیهای مختلف مثل imate , dell , htc , ...داشتن.گویا سخت افزاریه.:41:
گوشی من گارانتی یاس هستش...اگه بدم صفحه شو عوض میکنن؟(چون من هیچ اسیبی بهش نزدم.)
این که نگرانی نداره! گارانتی مال این مواقعه دیگه! بده گارانتی حله!:5: