ممنون .نقل قول:
تم ها چي ؟ اونا هم ميخورن ؟ من تم هاي N73 رو كه روي N82 نصب ميكردم بعضي از آيكوناش نميومد و به جاش آيكونهاي default خود گوشي ميومد . اينجا هم همينطوريه يا تم گوشي هاي ديگه اصلا روش نصب نميشه ؟؟
ممنون .
Printable View
ممنون .نقل قول:
تم ها چي ؟ اونا هم ميخورن ؟ من تم هاي N73 رو كه روي N82 نصب ميكردم بعضي از آيكوناش نميومد و به جاش آيكونهاي default خود گوشي ميومد . اينجا هم همينطوريه يا تم گوشي هاي ديگه اصلا روش نصب نميشه ؟؟
ممنون .
یکی از دوستان گفت که دوستش n96 اصل فنلاند رو خریده...
میشه بگید از کجا؟ما شنیده بودیم که این گوشی فقط توی چین تولید میشه تحت لیسانس فنلاند....!!!
من امروز اعلائدین بودم و ان 96 رو پرسیدم گفت اصل فلاند 618 لیبل فلاند 585 تمن
به نظر من هر دوش یکی (اینطور نیست؟؟؟؟)
اصلا شما از کجا می تونی بفهمی کدوم اصل کدم چین !!!!!!!!!!!
سلام . داداش زیاد خودتو جهت پیدا کردن اصلش درگیر نکن هر دوشون تو یه کیفیت هستند اونیکه ارزون تره رو بخر اگه مایلی . فقط سعی کن لیبل نباشه که تو ذوقت میزنه بعدم من خودم اصل این گوشی رو دارم به نظرم پولت رو هدر نده این گوشی همچین چیز تعریفیم نیست عکسش که مذخرفه رو صفحش که لک میافته ----h لامذهبش که تا ما خریدیم به کل تو ایران قطع شد برو تو برند های n82 و n79 فکر کن که لااقل تمام امکاناتش به طور معقول قابل استفادس و بابت چیز های بدرد نخورش پول زیاد نمیدی
نه..اون ربطي به اين قضايا نداره...اون مشكل از تم سازه كه واسه همه آيكون ها درست نكرده..نقل قول:
دوستان گوشی ان96هایی که تو ایران وجود دارن همشون از نو ع چینی تحت لیسانس نوکیا هستن. ولی در خارج از کشو(قاره های دیگه)ان96 فنلاند هم وجود داره.
اونایی که تو ایرانن همه چینین بیخود گول نخورید.
گوشی رو ریست کردم بازی پاک شد فیلم ترنسفورمر رو هم باز نمیکنه میگه قفل شده
نقل قول:نقل قول:بهت گفته بودم قبل از هر کاری Backup بگیر.نقل قول:
اگر از قبل بکاپ داشته باشی و ریستور کنی License ترنسفورمرز هم برمیگرده.
اقا این ----h چییییییییییییییییییی شد بابا بیاد یه تومار ردیف کنیم تا اینا به خودشون بیانو وصلش کنن به ما که رسید اسمون تپید
فردا بهشون زنگ بزن آمار بگیر.نقل قول:
(معاونت فناوری صدا و سیما)
حتما امارشو در میارم البته در صورتیکه پاسخگویی وجود داشته باشه . راستی دقت کرذی کیفیت دوربین n96 به طور کاملا مشخصی پایینه فکر میکنه ذاتا روربین مشکل داره یا اینکه در اینده با اپدیت حل میشه
قیمتش بدون گارانتی چنده ؟
برای یکی که تا حالا با گوشیهای نوکیا کاری نداشته مناسبه ؟
یعنی یه سونی اریکسونیه به تمام معنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من این پولی که میخوای بابت 96 بدی و چون هم سونی اریکسون باز هستی به نظر من برو c905 بگیر حالشو ببر ....
خب ببین سیستم عامل برات مهمه یا نه...نقل قول:
اگر تا حالا با سیمبیان کار نکردی به نظر من ارزش داره یک گوشی جدید نوکیا رو بگیری و تجربش کنی.نقل قول:
من که با چند تا گوشی سونی اریکسون کار کردم اصلا به دلم ننشسته.کار کردن با سیمبیان خیلی راحت تره.
قیمتو نگفتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کسی ام که بیشتر گوشیهای اس ای رو تجربه کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا یه هفته ان78 داشتم خوشم نیمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت که نوسان زیاد داره.
از 580-650 بعضی جاها گرون تر.
اگه از 78 خوشت نیومده پیشنهاد میکنم نگیری.
چون محیط کاری هر دوتاشون یکی هست.
تازه ممکنه مشکلات سرعتیش هم اذیتت کنه.
تایید میشه !نقل قول:
شدیدا تکذیب میکنم!!!:31::31::31:نقل قول:
N96 با firmware ورژن 12 هیچگونه مشکل سرعت نداره.
توی ورژن 10 و11 یک مقدار مشکل سرعت داشت که به هنگ کردن هم منجر میشد .اما الان به طور کلی این مشکل حل شده.
2-3تا از دوستام دارن حالا با اونا هم صحبت میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گارانتی اصلی 740 هزار تومان-ساخت چین تحت لیسانس فنلاند....از اون برچسب ابی ها هم داره...
یه مدل هست بنام navigator که جعبه کشویی داره تو جمهوری خودشون میگن این فنلانده؟! ( 630 ) یه مدل هم هست که باز خودش 2 مدله که جعبه مشکی داره و همه چین هست ولی یکسری هاشون اینجا لیبل فنلاند خورده (585)
یکی از دوستام میگه تلویزیون رو میگیره ولی 2تاشون میگن نمیگیره برنامه خاصی لازمه یا باید پولی بدیم که تلویزیون فعال بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دو تا دوستت که نمیگیرن رو بیخیال.نقل قول:
از اونی که میگیره بپرس چه جوری آخه ؟ خونشون کدوم منطقه هستش ؟
ورژن گوشیش چنده ؟
اگه شما میگی 12 مشکل نداره لابد نداره .نقل قول:
ولی با یک ورژن 10 کار کردم.
خیلی اوضاش بیریخت بود.3 ثانیه طول داشت بره تو منوش.
الان دیگه مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل باتری نداری باش؟؟؟؟؟؟؟؟
حجمه ورژن 12 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل باطری از نظر من بهتر نشده اما بعضیا میگن آپدیت تاثیر داشته.نقل قول:
به طور میانگین یک روز دووم میاره که البته من مشکلی با باطریش ندارم.
مشکل دیگش اینه که کیفیت عکسش هم خیلی بالا نیست.دقیقتر بگم کیفیت فوکوسش برای فواصل دور ،زیاد خوب نیست.شاید به خاطر فاصله کانونیش باشه.
من از طریق Wifi آپدیتش کردم حجمش حدود 3.5Mb همش.ارزش داره از طریق GPRS هم آپدیت کنیم.
قسمت اس ام اس دادن توی پی سی سوت کجاست؟ چطور با پی سی اس ام اس بفرستم.
تی وی چه طور فعال میشه؟
توی Pcsuite میری قسمت نامه ها.نقل قول:
اون پایین صفحه چند تا گزینه هست که یکیش برای SMS زدنه.
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلویزیون فعلا فعال نمیشه.
در ادامه بگم که نظرات من در مورد دوربین N96 بر اساس مقایسه با دوربین دیجیتالم (سایبرشات سونی) هست .نقل قول:
مشکل دیگش اینه که کیفیت عکسش هم خیلی بالا نیست.دقیقتر بگم کیفیت فوکوسش برای فواصل دور ،زیاد خوب نیست.شاید به خاطر فاصله کانونیش باشه.
اینم یک عکس که الان از با N96 و تنظیمات دستی گرفتم.
نظرتون رو بگید.
سایز اصلی (1.24 مگابایت) :
کد:http://mstf666.persiangig.com/image/2009010201.jpg
نقل قول:
چه طوری با خود گوشی اپدیت کردی؟؟
با دیوایس منیجر؟؟؟
نقل قول:
یه بار دیگه عکس رو اپلود کن نمیاد
بله .با دیوایس منیجر ...نقل قول:
لینک برای من فیلتره اگه برای تو میاد یه جای دیگه بزارش.قسمت نامه ها کجاست؟نقل قول:
بفرمایید :نقل قول:
این عکس گزینه پیامها :
اینم عکس گزینه مربوط به SMS دادن که توی صفحه پیامها هستش.:
به نظر من کیفیتش بد نیس...برخلاف دوستان که میگن دوربینش به درد نمیخوره من اینجوری فکر نمی کنم!!
شاید دوستان فکر کردن باید دوربینش حرفه ای باشه!!!!
خب باید یک پروفایل بسازیم دیگه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بعد جایه سرورو ای دی و هاستو .... رو چی بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک اموزشی بذا.
نه دیگه برای من اینجوری نیست.خیلی سادس.نقل قول:
گزینه Check for updates رو میزنم.
بعد سعی میکنه به اینترنت وصل شه که انتخاب میکنم با Wifi بره یا GPRS.
بعد چک میکنه ببینه آپدیت جدید هست یا نه.
اگر اپدیت جدید موجود باشه میپرسه که میخوای نصب و اینستال کنی.میزنم yes !!!
نقل قول:
ببین مال من ورژن جدید تره اینا رو نداره چه کار کنم؟
الان Pc Suite NSeries رو از داخل DVD گوشیم نصب کردم.نقل قول:
اما مثل شما قسمت پیامها رو پیدا نکردم !
به نظرم همین PC suite معمولی رو از سایت نوکیا دانلود کنید.کار باهاش راحتتره.
منم همون اوایل که Pc Suite NSeries رو نصب کردم ازش خوشم نیومد و پاکش کردم.
نقل قول:
ورژن پی سی سوت شما چنده؟ که دانلود کنم ؟ لینکشو از کجا بیارم؟
شرمنده سوالاو زیاد شد
خواهش میکنم .نقل قول:
ورژن Pcsuite من 7.0.9.2 هست.
اما الان دیدم ورژن جدیدترش اومده.
بفرمایید لینک دانلود : (32 مگابایت)
لینک دانلود رو اصلاح کردم.کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_7_1_18_0_eng_web.exe
قبلی برای انگلیسی (امریکایی) بود.
الان انگلیسی بین المللی شد !