تمام Key های kis8 را امتحان کردم یا black list بود یا Datebases are Corruptedنقل قول:
Datebases are Corrupted مربوط به Key میشه؟!
Printable View
تمام Key های kis8 را امتحان کردم یا black list بود یا Datebases are Corruptedنقل قول:
Datebases are Corrupted مربوط به Key میشه؟!
پيغام Datebases are Corrupted مربوط به آپديت ناقص كاسپر ميباشه كه برخي componentهاي كاسپر كاملا آپديت نشوند.اگر كليد شما در ليست سياه باشه قاعدتا قادر به آپديت كاسپر نخواهيد شد.نقل قول:
نقل قول:
************************************************** ************************************************** *****
2 سريال جديد براي هر دو محصول آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر
اين 2 سريال بر روي نسخه هاي 7 و 2009 هر دو محصول قابل استفاده هستند:
سريال براي kaspersky antivirus:
کد:
Nnqgv-sasts-7sy72-13tz7
سريال براي kaspersky internet security:
کد:
Axfrg-jw6ec-47mp1-hv4ee
این کار نمیکنه و ارور میده
لطفا اکتیویشن کد جدید رو بزارید
من هم با internet security 2009 همین مشکل رو دارم. آپدیت نمیشه.
ضمنا کلید جدید هم اگر دارید لطفا بگذارید. کلیدهای گذاشته شده هییچکدام کار نمیکنه
تاريخ استفاده از آن سريالها تمام شده بود و از پست اول نيز حذف شدند.نقل قول:
در صورتي كه سريال جديدي پيدا كنم براي استفاده دوستان معرفي خواهم كرد.
سلام
تمامه کی های که در آدرسهبود را چک کردم و نشد . میشه یه کی برای کاسپره 8 به من بدین .نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kavkiskey.com%2FDownLoad%2F
امروز نصب کردم و آپدیت هم کردم kav8.0.0.454
ای وای اومدم آپدیت کنم رفتم تو بلک لیست دیگه کی ندارم
یکی کی جدید برای 2009 بزاره برای آنتی ویروس
ممنون
این کی ها رو هم امتحان کنید.........
کد:http://mikhak.persiangig.com/kaspersky%20key.rar
دوستان این کی ها که در سایتهست که جواب نمی دن !کد:http://www.kavkiskey.com/
من چون زیاد با کسپراسکی کار نکردم نمی دونم پس باید چه کار کنم ؟آخه مثلا ناد32 رو راحت میشه یوزرنیم و پسووردش رو پیدا کرد و آپدیتش کرد اما کسپراسکی ...
روی سیستم من avg بود انینستال کردم می خوام کسپر نصب کنم ارور میده که avg را باید پاک کنی
در حالیکه من با نرم افزار های آن اینستالر آن ایسنال کردم و هیچ اثری از avg نیست کامپیوتر اما اون هنوز میگه اون را باید بر داری
چه کار کنم؟
دوست عزيز اين تاپيك مختص معرفي كرك و سريال كاسپر ميباشه و بهتر بود شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح ميكرديد.اما پاسخ سوال شما.مراحل زير را دنبال كنيد:نقل قول:
مراحل زير را طي كرده و مشكل خود را حل نماييد:
1-از منوي start وارد گزينه Run شويد و عبارت regedit را در آن تايپ كرده و ok را بزنيد.
2-مسيرهاي زير را طي كرده و بر روي AVG و AVG8Uninstall كليك راست كرده و اين دو مورد را حذف نماييد و سپس اقدام به نصب كاسپر نماييد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG
و
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall
در نهايت هم وجود برنامه هايي مثل CCleaner براي پاك كردن وروديهاي غيرمعتبر در رجيستري مفيد خواهد بود.
با دروود بر استاد همیلتون گرامی
ببینید،این مشکل Database obsolete بیشتر به کلید مربوط می شود،چندانکه بعضی کلیدها با این مشکل روبرو می شوند و بعضی دیگر هم در لیت سیاه هستند و یا بعضی دیگر که در تارنمای Kiskavkiyes هستند،بایتسی از نسخه Kis7 برای نسخه 2009 بهره ببریم زیرا که در غیر اینصورت،اگر از نسخه های KIs2009 بهره ببریم،با پیغام همسان نبودن با برنامه روبرو می شویم!!!
این مشکل از کجا میتواند باشد؟مثل آنکه اکنون کلیدهایی ردست و حسابی برای نسخه 2009 پیدا نمی شوند....درست است؟
نگاه کنید بیان هشدارها در کسپرسکی بر اساس اولویت هستشنقل قول:
مثلا تا زمانیکه کسپرسکی فعال نشه ، هشدارهای آپدیت برای شما نمایش داده نمیشود
به محض فعالسازی کسپرسکی ، سایر موارد مهم سریعا به اطلاع کاربر رسانده میشه
Database obsolete در واقع بیانگر قدیمی بودن آپدیت هاست که این سه عامل می تونه داشته باشه
1- صحیح نبودن تاریخ سیستم 2- عدم آپدیت کسپرسکی در هفته اخیر 3- عدم آپدیت کامل کسپرسکی ( بالاخص بخش Anti-Malware )
برای مشکل 1 که تاریخ سیستم را چک کنید ، برای مشکل 2 کسپرسکی را آپدیت کنید
و برای مشکل 3 هم باید کسپرسکی را با فیلطرشکن یا v-p-n آپدیت کنید
در ضمن هنوز برخی کلیدهایی که در پست زیر گذاشتم فعال است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروود
چرا به این شکل است؟به روز رسانی کامل انجام ننمی شود؟
شما تصویری از بخش آپدیت بگذاریدنقل قول:
متاسفانه کاربران ایرانی در آپدیت نسخه 2009 کسپرسکی با مشکل مواجه شدند که میشه به ISP ها ربط داشته باشه
این مشکل بدینگونه نمایان میشه که تمام بخش های کسپرسکی آپدیت میشه بجز بخش Malware آن
حتما میدانید بخش Anti-Malware مهمترین بخش کسپرسکی است و عدم آپدیت این بخش یعنی عدم کارایی کسپرسکی
بهرحال برای رفع این مشکل کافیه که از فیلطرشکن استفاده نمایید
من kaspersky Internet Security 2009 kis8.0.0.506en رو دانلود کردم و نیاز به کلید(لیسانس) دارم.لطفا کمکم کنید.
در موردچگونگی رفع مشکل عدم آپدیت کامل کاسپراسکی بخش Anti-Malware که قبلا بهش اشاره کردین بیشتروجامع تر توضیح بدین.ممنونم
در مورد تهيه لايسنس ميتونيد از پست اول يا از تاپيك زير استفاده نماييد:نقل قول:
در مورد آپديت نشدن بخش Anti-Malware كاسپر بايد گفت كه اين مشكل همگاني نيست و ممكنه به برخي ISPهاي ايراني باشه.براي حل مشكل (در صورت وجود مشكل) ميتونيد از تاپيك زير استفاده كنيد:
سلام
من جدیدا هر چی Key جدید و تازه وارد کاسپر میکنم قبول نمیکنه و این پیغام رو میده :
میشه بگیر راه حل چیست ؟
دوست عزیز این پیغام بیانگر اینه : کلیدی که استفاده میکنید با محصول مورد استفاده شما فرق دارهنقل قول:
شما باید از کیلدهای اینترنت سکیوریتی استفاده کنید ( در پست زیر چند Key گذاشته بودم که هنوز برخی هاشون فعالند )
سلام
این مشکل منو هر کی بتونه حل کنه خداییش اووساس
من کسپرم ابدیتش تا 99 درصد میره و گیر میکنه
1-کی درسته و اکتیوه
2------- هم اف کردم
3-فقط تو خ.ده فروم سایت کاسپر خوندم که میشه یه اسکریپت به کاسپر بدی که این مشکل حل بشه .
4-قبلا کار میکرد ولی ویندوز عوض کردم اینجوری شد
اگه کسی مید.نه این اسکریپته چیه بگه چون نتونستم ترجمه کنم فروم کاسپرو
help me
این v p-n یا چیز شکن و واسه دانلود بزار با اموزش
plz
نقل قول:
:41::18::18::18:
ااااااااااااااااااااااااا اااااه !!!!!!!!!!1
ولی این کلیدی که من استفاده میکنم متناسب با برنامه هست :
مثلا من اینترنت سکوریتی کاسپر رو نصب کردم و طبیعتا باید کلید KIS8 رو بهش داد .
من جدیدترین رو از خود سایت kavkiskey گرفتم که این پیغام رو داده .........
سلام دوست عزیزنقل قول:
عکس هایی که برای تنظیم کسپر جهت استفاده از آنتی میکروب گذاشتین لود نمیشن
لطفا چک کنین
من تونستم بعد از 3 بار آپدیت آنتی ویروس رو به روز کنم ، بدون هیچ ----- شکنی
فقط یه سوال
پیغام هایی که در هنگام اسکن ظاهر میشن ، به نظر گستردگی زیادی دارن
چون دسته بندی های متعددی براشون انجام میشه
یه توضیح کوچیک میخواستم که این گروه ها چی هستن و فایل های قابل پاک کردن تو کدوم دسته هستند
مرسی
سلام بچه ها
من یه key می خوام برای kaspersky anti virus 8.0.0.375
خدایش هر key رو پیدا کردم براش erorr داد. دیگه اعصابم خرد شده.
ممنونم.
دوست عزیز معمولا وقتی آپدیت ها سنگین میشه ، کسپرسکی 99% رو سریع پرمیکنه در حالیکه حجم زیادی از آپدیت ها باقی موندهنقل قول:
فقط کافیه بگذارید کسپرسکی خودش اپدیت هاش رو تکمیل کنه
البته در شرایط فعلی برخی کاربران ایرانی با آپدیت کامل مشکل پیدا کردند که این به ISP های اونها برمیگرده
بهرحال با فیلطرشکن این موضوع هم رفع میشه
اما اون اسکریپتی که عنوان کردید ، براساس AVZ Log و GSI Report که از کاربر گرفته میشه تا منبع مشکل وی شناسایی شود
سپس پشتیبانی کسپرسکی براساس نوع و منبع مشکلش یک اسکریپت نوشته تا وارد کسپرسکی کنند
خب این اسکریپت برای هر کاربر بنابه نیاز و مشکلش نوشته میشود
با کلیدهایی که گذاشته بودم ، هم این مشکل را دارید ؟ تصویری از بخش About کسپرسکی بگذاریدنقل قول:
v-p-n نوعی کانکشن قدرتمند است که سبب شخصی شدن وبگردی کاربر و تغییر کامل IP وی میشودنقل قول:
فرق v-p-n با سایر فیلطرشکن ها در امنیت آن است ( معمولا فیلطرشکن های معمولی قابل ردیابی هستند )
v p n های خوب ، پولی هستند و با یک سرچ در وب قادرید به نتایج دلخواه خود برسید
در زمینه فیلطرشکن هم کافیه که کلمه UltraSurf را سرچ کنید تا لینک دانلود دریافت کنید
تصاویر ضمیمه شدنقل قول:
منظور شما کدام گروه از پیغام هاست ؟... رنگ این پیغام های چیست ؟نقل قول:
چه اروری میدهد ؟ Key های زیر را تست کنیدنقل قول:
كاملترين مجموعه كليدهاي هر دو محصول آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر براي نسخه هاي مختلف در پست اول همين تاپيك جهت استفاده دوستان قرار داده شد.
اقا majidدستت درد نکنه ولی باز error می ده:نقل قول:
چه اروری میدهد ؟ Key های زیر را تست کنید
5 تاشون error : key is in the black list می دن
یکیشم error: licence is not comatible with this application
خواهش می کنم کمکم کنین.
ممنون
شما key هایی که همیلتون عزیز امروز در پست اول گذاشتند را هم تست کنید ، چنانچه جواب نگرفتید بگید تا Key های جدیدی پیدا کنمنقل قول:
در ضمن تصویری از بخش About کسپرسکی بگذارید
key جدید کسی نداره واسه internet security 2009?
تعدادی از Key هایی که در پست زیر گذاشته بودم ، هنوز فعالندنقل قول:
آقا من با اولترا سورف نمیتونم کاسپرو آپدیت کنم به سرورش وصل نمیشه یه راه حل بهم معرفی کنید..
ممکنه در زمانی اقدام کردید که سرورهای الترا سورف بسیار شلوغ بوده که باید در ساعاتی اقدام کنید که الترا سورف کاملا فعال بشهنقل قول:
شاید هم Isp شما این برنامه رو بلاک کرده باشه که خب با گشتی در وب برنامه های مشابهی خواهید یافت
ُمن گشتم چیزی پیدا نکردم...
چیکـــــارکنـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
bebakhshid English type mikonam windows taze avaz kardam felan farsi nadareنقل قول:
in seri ke shoma gozashty , vase KIS 8 & & KIS 7 hast
vase 9 nadare .
mishe yedune salem vase KIS 9 bezarid ?
دوست عزیز منظور شما از kis 9 چیست ؟نقل قول:
kis 2009 همان نسخه 8 می باشد ... نسخه 9 در واقع kis 2010 است فعلا مراحل آزمایشی درون سازمانی رو طی میکنه
سلام .
من الان کاسپراسکی رو آپدیت کردم و تا 27 روز آینده لیسانس دارم :41: امیدوارم تا اون موقع کلید های جدید پیدا بشه . :20:
ممنون از کسانی که فعالیت مستمر دارند . :10: