با اين لجبازي جديد دايي ديگه عمرا كريمي به تيم ملي برهنقل قول:
با اين لجبازي جديد دايي ديگه عمرا كريمي به تيم ملي برهنقل قول:
کریمی دعوت نشده؟!مگه قرار نیست باشگاهای که اسیا هستن بازیکن ندن؟با نبود کریمی ایران نمی تواند چون کریمی مربی داخل زمینه بیرون ماهم که با تسبیح تیم رو تقویت میکنه!
کریمی و احتمالا گذاشته برا بازی با عربستان
اینا دیگه کی هستند ؟؟:18:نقل قول:
این یارو دایی هنوز نمیدونه که بازیهای مقدماتی جام جهانی جای آزمون و خطا نیست ؟؟
تیم ملی بدون کریمی هافبک بازی ساز درست و حسابی نداره !! کمتر کسی میتونه مثل کریمی اونهمه بازیکن رو دریبل بزنه !! اینجوری یعنی احتمال حمله رو دروازه کم میشه !! اونقت میخوایم جام جهانی هم بریم !! :27:
ایکاش خود دایی رو از سر مربی بودن حذف کنن !! یه سر مربی انگلیسی بیارن برای فوتبال ما تا ماهم بتونیم تو جام جهانی یه خودی نشون بدیم !! نه اینکه مثل دوره های قبل همون دور اول جام جهانی حذف بشیم و برگردیم خونه !!:31:نقل قول:
موافقم ، اما در حال حاضر که فدراسیون و سازمان با تمام وجود از دایی حمایت میکنن ، اومدن دایی به تیم ملی هم خیلی مشکوک بود که باید یه جورایی حرف های مایلی کهن موقع جام جهانی 2006 رو باور کردنقل قول:
ایکاش خود دایی رو از سر مربی بودن حذف کنن !!
با اینکه مدت نسبتا زیادی هست که دایی اومده اما هر اردو ترکیب تیم تغییرات زیادی میکنه که تو هیچ جای دنیا اینقدر تغییرات دیده نمیشه ، تو بازیها هم حداکثر 20 دقیقه میتونیم نسبتا خوب بازی میکنم بقیش مال تیم حریفه !!!
به نظر من مهدوی کیا که بدرد تیم ملی نمیخوره رو دعوت میکنه و علی کریمی که نسبتا آماده هست و خوب بازی میکنه رو دعوت نمیکنه !
به نظر من که مشکلی که بین کریمی و فدراسیون ایجاد شد عامل اصلیش دایی بود
تو این بازی ها اخیر هم اگه نکونام نبود فکر نکنم میتونستیم امتیاز بگیریم با این وضع اگه بریم جام جهانی به همه بد میبازیم
شما اگر مصاحبه قطبي رو گوش كنيد به راحتي پي ميبريد كه دايي چگونه سرمربي ايران شدنقل قول:
«يداله جهانبازي» ايران ـ کنيا را سوت ميزند
داوران ايراني ديدار دو تيم ملي ايران و کنيا را قضاوت ميکنند.
به گزارش ايسنا؛ فدراسيون اسامي داوران قضاوت کننده در ديدار تيم ملي فوتبال ايران مقابل کنيا به شرح ذيل اعلام شد:
يداله جهانبازي – داور وسط
داود رفعتي – کمک داور اول
مرتضي کريمي – کمک داور دوم
نويد اصفهاني مظفري – داور چهارم
بازتاب دعوت نشدن علي كريمي به تيم ملي فوتبال در سايت گل
سايت گل به دنبال اعلام اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران در ديدار مقابل تيم عربستان در مرحله مقدماتي جام جهاني ،۲۰۱۰دعوت نشدن علي كريمي و دعوت مهدي مهدوي كيا به اردوي تيم ملي را مورد بررسي قرار داد. اين سايت افزود، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران از مهدوي مهدوي كيا براي اين مسابقه كه روز هشتم فروردين در ورزشگاه آزادي تهران برگزار ميشود، دعوت كرد اما علي كريمي را از قلم انداخت.
مهدوي كيا بعد از تساوي يك بر يك ايران مقابل كره جنوبي، از تركيب بازيكنان تيم ملي كنار گذاشته شده بود.
كريمي نيز از ماه مه ۲۰۰۸پس از محروميت به خاطر انتقاد از فدراسيون فوتبال، به تيم ملي دعوت نشده بود و گرچه اين محروميت بعدا برداشته شد اما خود بازيكن بازي براي تيم ملي ايران را رد كرد.
با وجود اين ماه گذشته خبرهايي منبي بر ديدار بهترين بازيكن سال ۲۰۰۴ آسيا با علي دايي سرمربي تيم ملي و موافقت وي براي بازي مقابل عربستان منتشر شد.
اما بنابراين گزارش، كريمي ۳۰ساله اكنون بايد صبر كند و به عنوان تماشاگر شاهد تلاش ايران براي شكست عربستان باشد.
اين مسابقه با توجه به حضور ايران در رده سوم و حضور تيم عربستان در رده چهارم جدول با دو امتياز كمتر، از حساسيت زيادي برخوردار است.
تيم ملي ايران قبل از اين مسابقه، دو ديدار تداركاتي با تيمهاي كنيا و كويت برگزار خواهد كرد.
در گفت و گو با فارس
خلعتبري: با پيروزي مقابل عربستان به جام جهاني صعود ميكنيم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت: در ديدار هشتم فروردين مقابل عربستان به پيروزي ميرسيم و جواز صعود به جام جهاني را به دست مي آوريم.
محمدرضا خلعتبري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اين مسابقه براي ما بسيار حساس است و با شكست تيم عربستان ميتوانيم به عنوان يكي از 5 تيم برتر آسيا به جام جهاني صعود كنيم.
وي ادمه داد: تيم ملي در تمام مسابقات براي برد به ميدان ميرود و اميدوارم با شكست عربستان به جام جهاني صعود كنيم.
خلعتبري درباره ديدار تداركاتي تيم ملي برابر كنيا عنوان كرد: ديدارهاي تداركاتي براي تيم ملي بسيار مناسب و لازم است. با انجام اين مسابقات ميتوانيم به هماهنگي بيشتري برسيم و در مسابقات رسمي بهتر نتيجه بگيريم.
مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: در حال حاضر در شرايط خوبي به سر ميبرم و اميدوارم با انجام يك بازي خوب عربستان را شكست دهيم و دل هواداران را شاد كنيم.
تيم ملي در ديداري تداركاتي روز شنبه 24 اسفند در ورزشگاه آزادي به مصاف تيم ملي كنيا ميرود.
علت عدم دعوت علی کریمی به تیم ملی مشخص شد!
علت عدم دعوت علی کریمی به تیم ملی مشخص شد : احتمال بازگشت مصدومیت كريمي مانع دعوت از وی به تیم ملی شد!
پزشك تیم فوتبال پرسپولیس تهران با تاكید بر اینكه اگر كریمی، همزمان در تیم ملی و پرسپولیس بازی كند، احتمال دوباره مصدوم شدن وی وجود دارد , علت عدم دعوت کریمی را بیان کد.
فريد زرينه گفت: اگر چه که علی كریمی در حال حاضر مصدومیت جدی ندارد و مصدومیت كریمی تا حدود زیادی از ناحیه كمر بهبود یافته است , اما با توجه به مزمن بودن این مصدومیت صلاح بر این است که فعلا فشار زیادی روی کریمی وارد نشود.
پزشك تیم پرسپولیس در همین رابطه افزود: كریمی به همین دلیل در بازی مقابل شارجه به علت كم بودن تمرین و جلوگیری از جدی شدن مصدومیتش ، از كادر فنی خواست وی را تعویض كند.
زرّینه، درباره این موضوع كه علی كریمی به علت مصدومیت به تیم ملی ایران دعوت نشده است، گفت: متاسفانه وضع كریمی به صورتی است كه اگر بخواهد در تیم ملّی و پرسپولیس بازی كند، با توجه به كم بودن فاصله میان بازی ها، احتمال بازگشت مصدومیت وی وجود دارد.
پزشك تیم فوتبال پرسپولیس، با بیان اینكه دیگر بازیكنان پرسپولیس آسیب دیده نیستند، درباره وضع كریم باقری هم گفت: شرایط بدنی باقری اجازه نمی دهد وی در دو جبهه برای تیم ملّی و پرسپولیس انجام وظیفه كند و شرایط باقری هم نزدیك به كریمی است.
زرّینه تاكید كرد: باقری از نظر بدنی افت كرده است و به تجدید قوا نیاز دارد.
ایران کنیا را برد!واقعا بچه ها گل کاشتن با این بازی تن عربستان به لرزه افتاد! البته من تا دقیقه 88 تماشا کردم!در هر صورت با یک پنالتی ارزشمند جوانان دایی تیم کنیا را بردند!
دایی: باید با چند گل مقابل کنیا به برتری می رسیدیم
کریمی بچه خوبی است
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پس از کسب نتیجه پیروزی مقابل کنیا گفت از عملکرد بازیکنان خود در این دیدار تدارکاتی رضایت کامل دارد با این حال اگر مهاجمان دقت می کردند با بیش از یک گل بازی را می بردند.
به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی پس از برتری یک بر صفر تیم ایران مقابل کنیا با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: بازی بدی را انجام ندادیم. تیم ما توانست نمایش قابل قبولی مقابل کنیا داشته باشد که من از آن راضی هستم. حریف ما با یازده بازیکن در زمین خود دفاع می کرد و با ارائه یک بازی دفاعی به دنبال حفظ نتیجه بود.
وی با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان در هر دو نیمه دیدار دوستانه امروز، افزود: بدون شک اگر مهاجمان تیم ملی از فرصت های خود بهتر استفاده می کردند با اختلاف بیش از 3 گل کنیا را شکست می دادیم. از بازی تیم بویژه در نیمه دوم رضایت کامل دارم.
خبرنگاری از دایی پرسید آیا او از اینکه تماشاگران علی کریمی را در بازی امروز تشویق کردند ناراحت نشده است، وی در پاسخ به این سوال گفت: من از تشویق تماشاگران ناراحت نمی شوم. هر کس به یک بازیکن و یک مربی خاص علاقه دارد و در ورزشگاه شخص مورد علاقه خود را تشویق می کند. من به عقاید و نظرات تمام تماشاگران احترام می گذارم.
وی با بیان اینکه مگر می شود سرمربی تیم ملی از تشویق یک بازیکن ناراحت شود، خاطرنشان کرد: احتمال بازگشت علی کریمی به تیم ملی وجود دارد اما برای بازی مقابل عربستان درصد این احتمال اندک است.
سرمربی تیم فوتبال کشورمان در ادامه تاکید کرد: تمامی نفراتی که به اردوی تیم ملی دعوت شده اند تا بازی با عربستان ما را همراهی خواهند کرد و احتمال این موضوع که به جمع این نفرات بازیکن جدیدی افروده شود اندک است.
وی در دامه از جدایی بازیکنان تیم های استقلال، پرسپولیس، سپاهان و صبا باتری از جمع بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان خبر داد و افزود: این بازیکنان یک روز پس از همراهی تیم های خود در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا مجددا در اردو حاضر خواهند شد. در این مدت تیم ملی بدون نفرات یاد شده به تمرینات خود ادمه خواهد داد.
سرمربی تیم فوتبال کشورمان با تاکید دوباره بر اینکه احتمال دعوت از بازیکنان جدید به اردوی تیم ملی برای بازی با عربستان بسیار اندک است گفت: ما آماده ترین بازیکنان را به اردوی تیم ملی دعوت کرده ایم. این روند از زمانی که من سرمربی شدم برای انتخاب بازیکنان ملاک اصلی بوده و از این به بعد نیز با همین روش ادامه می دهیم.
خبرنگاری از دایی پرسید ملاک وی برای برگزیدن حریفان تدارکاتی تیم ملی چیست، دایی در پاسخ گفت: من بازی های حریفان تدارکاتی تیم ملی را با توجه به دیدارهای رسمی که پیش رو داریم به کمیته تیم های ملی معرفی می کنم و این کمیته با مذاکره با فدراسیون های مختلف حریفان تدارکاتی را انتخاب می کند. ابتدا در نظر داشتیم با بحرین بازی کنیم اما پس از اینکه با بحرین به نتیجه نرسیدیم قطر را انتخاب کردیم که تیم ملی این کشور هم بنا به دلایلی از رویارویی با تیم ملی کشورمان انصراف داد با این شرایط کنیا برای بازی با تیم ملی انتخاب شد.
خبرنگاری از دایی پرسید چرا تیم ملی کنیا با پیراهن تولیدی شرکت او به میدان رفت، سرمربی تیم ملی در پاسخ گفت: این موضوع به من ربطی ندارد. ما میزبان بودیم و باید با پیراهن اصلی مان بازی می کردیم که تشابه با پیراهن تیم ملی کنیا داشت و برای همین به این تیم پیراهنی دادیم که مقابل ما بازی کند.
علی دایی با طرح این موضوع که از تیترها و مسائلی که پیرامون اختلاف نظر او با علی کریمی مطرح شده خنده اش می گیرد، خاطرنشان کرد: از اینکه عنوان می شود دایی با کریمی قهر و آشتی کرده خنده ام می گیرد. متاسفانه هرگاه بازیکنی را به تیم ملی دعوت نمی کنم چنین مسائلی مطرح می شود. من به عنوان سرمربی تیم ملی با هیچ بازیکنی قهر نیستم. اینجا نام ایران مطرح است و زمانی که نام ایران به میان می آید دایی و کریمی هیچ چیز نیستند. مقابل عظمت و بزرگی ایران ما جایی نداریم. شما اطمینان داشته باشید اگر علی کریمی در دیدارهای آینده توانایی خود را نشان دهد به اردوی تیم ملی دعوت خواهد شد.
سرمربی تیم ملی علی کریمی را بازیکنی توانمند خواند و گفت: علی کریمی بچه خوبی است و از توانایی های بالایی برخوردار است. او طی این مدت اشتباهاتی را مرتکب شد که متوجه آنها شد و مجددا برای بازی در تیم ملی ابراز تمایل کرد. بدون شک اگر او بتواند 90 دقیقه برای تیم باشگاهی خود (پرسپولیس) خوب و مثمر ثمر بازی کند به تیم ملی دعوت خواهد شد.
دایی در خصوص جدایی موقت کریم باقری از تیم ملی گفت: باقری از تیم ملی خداحافظی نکرده است. او پیش از اعلام فهرست تیم ملی با من تماس گرفت و گفت در حال حاضر خسته است و نمی تواند به بدن خود فشار بیاورد و باید به این بازیکن حق داد. او با شرایط فعلی از تیم ملی جدا شده و در دور آینده اگر همانند گذشته خوب عمل کند به تیم ملی دعوت خواهد شد.
دايي:
كريمي براي بازي با عربستان به تيم ملي دعوت نميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: علي كريمي به احتمال بسيار فراوان براي بازي با عربستان به اردوي تيم ملي دعوت نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از پيروزي يك بر صفر تيم ملي برابر كنيا تصريح كرد: در دو نيمه بازي اختيار عمل را در دست داشتيم و اگر از موقعيتهاي به دست آمده استفاده ميكرديم بيش از 3 گل به حريف ميزديم.
وي ادامه داد: با توجه به زمان اندكي كه تيم دور هم جمع شده بود و تمرينات كمي كه داشتيم از نتيجه بازي و كيفيت مسابقه راضي هستم.
دايي در مورد اينكه حريفان تداركاتي تيم ملي چگونه انتخاب ميشوند؛ عنوان كرد: من به كميته تيمهاي ملي پيشنهاد ميدهم و اين كميته تصميمگيري ميكند. انتخاب اول من بحرين و قطر بود اما بنا به دلايلي اين اتفاق رخ نداد و فدراسيون تصميم گرفت با كنيا بازي كنيم.
سرمربي تيم ملي درباره اينكه تماشاگران با تشويق كريمي خواهان حضور وي در تيم ملي شدند، تاكيد كرد: به هيچ وجه از تشويق كريمي ناراحت نميشوم. من به نظر مردم احترام ميگذارم. همه چيز امكان پذير است اما احتمال دعوت شدن علي كريمي براي بازي 8 فروردين مقابل عربستان بسيار اندك است.
دايي در پاسخ به اين سئوال كه چرا پس از آشتي با كريمي وي را به تيم ملي دعوت نكرده، اظهار داشت: من با هيچ كس قهر نيستم. از بعضي حرفها خندهام ميگيرد. ميگويند من با كريمي قهر هستم يا كريمي با من آشتي كرده است. اين حرفها را كه ميشنوم خندهام ميگيرد. علي كريمي بازيكن خوبي است. او به اشتباهش پي برده و هر موقع توانايي 90 دقيقه بازي را پيدا كند به تيم ملي دعوت خواهد شد.
وي يادآور شد: وقتي بحث منافع ملي به ميان ميآيد من و كريمي چيزي نيستيم. مهم اسم ايران است. نام ايران ابهت دارد و هر موقع كه منافع ملي در ميان باشد منافع شخصي ديگر اهميت نخواهد داشت.
سرمربي تيم ملي در مورد برنامههاي آينده تيم ملي عنوان كرد: اول فروردين ماه براي برگزاري ديدار دوستانه به كويت ميرويم، سوم همين ماه مقابل كويت بازي خواهيم كرد و فرداي آن به تهران بازخواهيم گشت تا براي رويارويي با عربستان آماده شويم.
دايي در مورد اينكه چرا روي پيراهن تيم ملي كنيا آرم توليدي دايي نقش بسته بود، تصريح كرد: من سرمربي تيم ملي هستم و مسئوليتم چيز ديگري است. اين موضوع به من ارتباطي ندارد. اين موضوع را از مسئولان فدراسيون فوتبال بپرسيد.
دايي درباره انصراف باقري از حضور در تيم ملي خاطرنشان كرد: او از تيم ملي خداحافظي نكرده است. كريم به من زنگ زد و گفت؛ به خاطر فشردگي مسابقات خسته است و نمي تواند همراه تيم ملي باشد. مطمئنا او بعد از بازي با عربستان به جمع ما ملحق خواهد شد. باقري از اول به ما يا علي گفت و تا آخر راه كنار ما خواهد بود.
یک نکته عجیب در بازی با کنیا دیدم :
لباس های تیم کنیا نه پرچمه کشورشون رو داشت و نه نشان فدراسیون و جالب تر از اون این بود که این لباس ها تولید شده در تولیدی دایی بود
ما چه قدر بدبختیم که با تیم دوم کنیا بازی تدارکاتی میکنیم تازه کلی هم پول بهشون میدیم ، براشون لباس هم تهیه میکنیم و آخره سر آقایون مسئول به اینکه ما بازی تدارکاتی داریم افتخار هم میکنن .
اینو دقت نکرده بودم ! شاید به چندتا سیاه پوست پول داده بودن بیاین بازی کنین و خودتون رو جا تیم کنیا جابزنین !!:18:نقل قول:
من واقعا دلیلشو نمی فهمم چرا باید با این تیمهای درجه 4 5 بازی کنیم ؟! واسه تحریم ؟ یا فدراسیون بی عرضه س ؟!:18::41::18:
بازی تبلیغاتی بود لباسهای تولیدی دایی رو تبلیغ کردن با این شرایط با عربستان به مشکل برمی خوریم البته این شانس رو داریم مهدوی کیا سانتر کنه نکونام هد بزنه!شجاعی دریبل کنه پاس گل بده!البته اگه نتیجه نگرفتیم باشگاهها هم مقصرند و فشردگی جام باشگاهها و سایر بهانه ها هنوز تا 8 فروردین......
یه جا شنیده بودم که قرار بود با تیم ملی هلند بازی کنیم !! درسته ؟؟نقل قول:
کسی چیزی در این باره شنیده ؟؟
ایکاش بجای کنیا حداقل با ترکیه که تو جام ملتهای اروپا خوب کار کرده بازی میکردیم !! یا مثلا سوئد یا حتی مکزیک !!
تيم ملي كنيا با پيراهن دايي به ميدان آمد!!
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال كنيا در بازي ديروز با پيراهني كه مارك دايي داشت به ميدان آمد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم ملي كنيا در ديدار مقابل تيم فوتبال ايران با پيراهن هايي كه روي آن مارك دايي حك شده بود وارد ميدان شدند. اين موضوع مورد توجه خبرنگاران و حتي بازيكنان تيم ملي ايران قرار گرفت.
* جلوي درب ورودي ورزشگاه پرچم هاي قرمز و آبي متعلق به پرسپوليس و استقلال از سوي ماموران نيروي انتظامي گرفته مي شد.
* حدود 5 هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه آزادي حضور يافتند.
* 10 هوادار كنيايي با پرچم هاي كشورشان از جايگاه ويژه بازي را تماشا كردند.
* كيومرث هاشمي، علي كفاشيان، عزيز محمدي و مهدي تاج از نزديك نظاره گر بازي بودند.
* در حالي كه ساعت بازي از سوي فدراسيون فوتبال 16:30 اعلام شده بود بازي با 15 دقيقه تاخير آغاز شد.
* 10 خانم كه قصد داشتند براي ديدن بازي به ورزشگاه بيايند با ممانعت نيروهاي حراست اجازه ورود پيدا نكردند.
اره به نظر مهر ماهنقل قول:
یه جا شنیده بودم که قرار بود با تیم ملی هلند بازی کنیم !! درسته ؟؟
کسی چیزی در این باره شنیده ؟؟
ایکاش بجای کنیا حداقل با ترکیه که تو جام ملتهای اروپا خوب کار کرده بازی میکردیم !! یا مثلا سوئد یا حتی مکزیک !!
اصلا قرار بود با اسپانیا بازی کنن خودشونم پیشنهاد داده بودن واقعا که فدراسیون .....
- سرمربي جديد تيم ملي فوتبال عربستان سعودي، حريف ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰ابراز اطمينان كرد، ميتواند تيمش را راهي اين رقابت ها كند. به گزارش خبرگزاري رويترز از رياض، سرمربي سابق تيمهاي اسپورتينگ ليسبون پرتغال و پاناتينايكوس يونان كه ماه گذشته به عنوان بيستمين مربي تيم ملي فوتبال عربستان سعودي در ۱۵سال گذشته انتخاب شد، قصد دارد براي تحقق پنجمين صعود پياپي اين تيم به جام جهاني، اعتماد به نفس بازيكنان خود را بالا ببرد. عربستان كه قرار است روز هشتم فروردين ماه در ديداري حساس مقابل تيم ملي فوتبال ايران قرار بگيرد، در حال حاضر در مكان چهارم گروه دوم مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰قرار دارد. در پايان اين مرحله فقط دو تيم نخست هر گروه جواز صعود خودكار به جام جهاني را كسب خواهند كرد و تيمهاي سوم در يك مسابقه پلي آف به مصاف هم مي روند تا برنده براي كسب آخرين سهميه مقابل تيم ملي فوتبال نيوزيلند به عنوان نماينده منطقه اقيانوسيه قرار بگيرد. خوزه پسيرو در اينباره گفت: بازيكنان من توانايي و مهارت فني رفتن به جام جهاني را دارند. در اينباره هيچ ترديدي ندارم. اين مربي پرتغالي افزود: عملكرد ما تاكنون خوب نبوده و اين كار ما را مشكل خواهد كرد اما بايد باور كنيم كه ميتوانيم. بايد اين را در ذهن بازيكنان جا بيندازم و اين باور را به آنها القا كنم. خواستن، توانستن است، به همين راحتي. وي با توجه به اينكه احتمالا كره جنوبي و تيم قدرتمند ايران به عنوان صدرنشينان گروه، دو سهميه صعود خودكار را كسب ميكنند، پذيرفته است كه عربستان احتمالا بايد روي مسابقات پلي آف حساب كند. ناكامي عربستان براي صعود به جام جهاني، تراژدي بزرگي در كشوري است كه علاقه به فوتبال در آن به اندازه عمق جيب شيوخ ثروتمندش است كه اداره فوتبال را برعهده دارند. پسيرو كه در فصل ۲۰۰۳ - ۲۰۰۴دستيار كارلوس كويروز سرمربي رئال مادريد بوده، اظهار داشت: در چهار دوره گذشته جام جهاني، حضور داشتيم كه نشان مي دهد، توانايي اين كار را داريم. ما چالش بزرگي در پيش داريم و طي مدت كوتاهي بايد تغييرات بزرگي در تيم بدهيم. من بايد تاكتيكها و آمادگي تيم را ارزيابي كنم. كارهاي سخت زيادي داريم كه بايد انجام دهيم. مصدميت تعدادي از بازيكنان مطرح تيم ملي عربستان از جمله ياسر القحطاني بهترين بازيكن آسيا در سال ،۲۰۰۷كار پسيرو را سخت تر هم كرده است. سرمربي عربستان تصديق كرد: نميخواهم در اينباره يا چگونگي مصدوميت بازيكنانم صحبت كنم. بايد روي بازيكناني كه در اختيار دارم تمركز كنم و به آماده كردن آنها بپردازم. همين و بس. وي در مورد احتمال حذف عربستان از دور مسابقات جام جهاني نيز تاكيد كرد: هر مربي كه قصد دارد با تيمي كار كند كه به طور متوسط هر هشت ماه يكبار سرمربياش را عوض ميكند بايد آمادگي بركناري را داشته باشد. اين امر در عربستان عادي است. اينجا مثل اروپا نيست بلكه هميشه مربيان را تغيير مي دهند. براي اين اتفاق آماده ام. به اينكه چه زماني از تيم ميروم، فكر نمي كنم. فقط به يك چيز فكر ميكنم، جام جهاني. پسيرو گفت: در حال حاضر تمام وقتم را به اين موضوع اختصاص داده ام و براي تحقق آن از نهايت توانايي ام استفاده خواهم كرد. شنبه 24 اسفند 1387
نارضایتی سرمربی تیم ملی فوتبال کنیا از دیدار دوستانه با ایران
به گزارش سایت گل، تیم ملی کنیا قرار این مسابقه را با هدف آمادگی برای دیدار مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ خود مقابل تونس در روز هشتم فروردین، برگزار کند.
با وجود این "آنتونی هی" سرمربی آلمانی تیم ملی کنیا معتقد است، زمانبندی دیدار با ایران خوب نیست و این تیم به زمان بیشتری برای آمادگی در چنین مسابقاتی نیاز دارد.
وی گفت: ما میخواهیم بازیکنانمان در مسابقات موثر ظاهر شوند حتی اگر این مسابقات دوستانه باشد.
بنابراین گزارش، تیم ۱۹ نفره کنیا برای دیدار با ایران متشکل از بازیکنان لیگ این کشور است و تنها یک لژیونر به نام "هیلاری اچسا" که در ویتنام بازی میکند، همراه با این تیم به تهران آمده است.
چند خبر از تیم ملی ایران
تمرينات تيم ملي فوتبال ايران روز گذشته با حضور 15 بازيكن در كمپ تيمهاي ملي آغاز شد.
در تمرين عصر روز گذشته كه با حضور 15 بازيكن برگزار شد، بازيكنان تيمهاي استقلال و صباي قم به دليل حضور در عربستان غايب بودند. بازيكنان شاغل در ليگهاي خارجي نيز در اين تمرين حضور نداشتند.
به گفته كادر فني بازيكنان غايب استقلال و صبا امروز بعدازظهر به تيم ملحق ميشوند.
در تمرين روز گذشته بازيكنان 15 دقيقه با دويدن دور زمين به گرم كردن پرداختند. سپس زير نظر كادر فني 15 دقيقه هم كار با توپ و تمرينات سبك را انجام دادند و بعد از آن براي ريكاوري به استخر و سونا رفتند.
ديدار دوستانه ايران و كنيا ساعت 16:30 شنبه در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: طبق آخرين تصميم گرفته شده، اردوي تيم ملي در اسپانيا برگزار نخواهد شد.
احمد ابراهيمي در گفت و گو با خبرنگاران در مورد اردوي تداركاتي تيم ملي در اسپانيا اظهار داشت: تا بازي با عربستان در تهران تمرينات خود را پيگيري مي كنيم. اردوي اسپانيا هم كه قرار بود پس از اين مسابقه برگزار شود لغو شده است.
وي ادامه داد: چنانچه با تيم ديگري به غير از كنيا به توافق نهايي برسيم، تيم ملي در تهران يك مسابقه دوستانه ديگر را برگزار خواهد كرد. براي انجام يك مسابقه تداركاتي خوب مذاكرات آغاز شده و ما منتظر نهايي شدن آن هستيم.
سرپرست تيم ملي در مورد عدم حضور كريمي در فهرست 27 نفره تيم ملي گفت: مسئوليت اجرايي بر عهده من و مسئوليت فني تيم بر عهده علي دايي است. بنابراين در اين زمينه من نمي توانم پاسخگو باشم.
تيم ملي ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 در گروه b با تيم هاي ملي عربستان، كره جنوبي، كره شمالي و امارات همگروه است. ايران هشتم فروردين سال 1388 بايد در ورزشگاه آزادي مسابقه حساسي را با عربستان برگزار كند.
هومن افاضلي در گفت و گو با خبرنگاران گفت: كريمي از بازيكنان شايسته فوتبال ما است. زماني كه از تيم ملي كنار كشيد، كادر فني از اين تصميم استقبال نكرد. هنوز هم دير نشده و كريمي مثل ساير بازيكنان در برنامه كاري كادر فني براي حضور در تيم ملي قرار دارد.
وي ادامه داد: كريمي هميشه جزيي از تيم ملي ايران بوده و هست و ما همچنان روي اين بازيكن نظر داريم.
افاضلي درباره بيانيه باشگاههاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا تصريح كرد: با وجود اينكه باشگاههاي ايراني در مسابقات برون مرزي با نام ايران حاضر ميشوند اما تيم ملي جايگاه مشخصي داشته و اولويت بيشتري نسبت به باشگاهها دارد.
وي در مورد ديدار مقابل عربستان گفت: تيم ملي در همه مسابقات براي برد به ميدان ميرود. با تمام قوا در اين ديدار حاضر ميشويم و عربستان را شكست خواهيم داد
كنيا بدون 10 لژيونر برابر ايران !!!
سرمربي تيم ملي فوتبال كنيا گفت: افتخار ميكنم كه قرار است مقابل تيم روته مولر بازي كنيم.
آنتوني هي در گفتوگو با خبرنگاران پيرامون ديدار دوستانه با تيم ملي ايران اظهار كرد: در ابتدا از مسوولان ايراني و تيمشان براي دعوت از كنيا و ترتيب دادن اين مسابقه بينالمللي تشكر ميكنم. ايرانيها پذيرايي عالي از ما داشته و من دوستان خوبي در اينجا پيدا كردهام. معتقدم اين بازي تداركاتي براي تيمهاي ايران و كنيا در آستانه رقابتهاي حساس مقدماتي جام جهاني 2010 بسيار مفيد خواهد بود تا از عملكرد بازيكنان و شرايط تيمشان شناخت بيشتري كسب كنند.
وي در پاسخ به اينكه از چه بازيكنان كنيايي براي بازي با ايران دعوت شده است، گفت: تيم فعلي تركيبي از بازيكنان حاضر در ليگ كنيا و برخي بازيكنان محلي هستند و ما از بازيكنان لژيونرمان به خاطر اينكه اين مسابقه در تقويم فيفا نبود، استفاده نكرديم. كنيا حدود 10 بازيكن لژيونر دارد كه در ليگ انگلستان، فرانسه، سوئد، آمريكا و... بازي ميكنند.
وي افزود: البته عدم حضور اين بازيكنان به اين معني نيست كه از تيم دوم كنيا در بازي مقابل ايران استفاده ميكنيم چرا كه ما سعي كرديم به ديگر بازيكنان كنيايي نيز فرصت بيشتري داده تا آنها انگيزه بالايي براي حضور در تيم ملي و مسابقات بينالمللي پيدا كرده و خودشان را در تركيب تيم كنيا نشان دهند.
آنتوني هي درباره كادر فني تيم ملي ايران نيز گفت: ميدانم كه علي دايي نام بزرگي داشته و در تيمهاي مطرح آلماني بازي كرده است و اكنون در زمان سرمربيگرياش در تيم ملي ايران نيز دستيار آلماني بزرگي به نام روته مولر دارد كه مربي موفقي است.
سرمربي آلماني كنيا در پاسخ به اينكه آيا شما سابقه دستياري در كنار روته مولر را داريد، گفت: خير، چنين سابقهاي را ندارم اما در عين حال سالهاست كه روته مولر را ميشناسم و ضمن احترام به او، افتخار ميكنم كه مقابل تيم او بازي ميكنم.
منبع:ایسنا
تيم ملي در سكوت مطلق تمرين كرد
در تمرين امروز تيم ملي فوتبال ايران هيچ تماشاگري حضور نداشت.
تيم ملي ساعت 16 امروز در كمپ تيم هاي ملي در حالي با يك ساعت تاخير تمرين كرد كه قرار بود در زمين اصلي ورزشگاه آزادي تمرين كند اما به دليل سم زدايي چمن آزادي تيم در زمين شماره يك كمپ تمرين كرد.
با حضور سه ملي پوش تيم صبا جمع حاضران در تمرين تيم ملي به 18 بازيكن رسيد. لژيونرها در تمرينات غايب هستند.
اين تمرين يك ساعته بعد از گرم كردن به زدن ضربات آزاد اختصاص داشت.
امروز هيچ تماشاگري براي ديدن تمرينات تيم ملي نيامد و ملي پوشان در سكوت تمرين كردند.
تيم ملي ساعت 16 روز آينده در ديداري تداركاتي بدون لژيونرها به مصاف تيم كنيا خواهد رفت.
منبع:فارس
دایی: قهرمانی نوجوانان مهمترین اتفاق سال 87 بود
سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان کشورمان قهرمانی تیم فوتبال نوجوانان در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا را یکی از موفقیت های بزرگ فوتبال ایران در سال 87 برشمرد.
علی دایی در جمع خبرنگاران در مورد مهم ترین اتفاق فوتبال در سال 1387 گفت: قهرمانی تیم فوتبال نوجوانان ایران در مسابقات آسیایی و همچنین موفقیت تیم فوتسال در رقابت های جهانی، از مهم ترین اتفاقات فوتبالی کشورمان بود.
وی در خصوص عملکرد فدراسیون فوتبال در سال جاری اظهار داشت: مطمئنا عملکرد خوبی بوده زیرا این فدراسیون در انتخابات برترین های فوتبال آسیا، عنوان بهترین فدراسیون را کسب کرده است.
سرمربی تیم فوتبال کشورمان همچنین در مورد عملکرد تیم فوتبال بزرگسالان در سال 1387 خاطر نشان کرد: تیم ملی فوتبال ایران امسال نتایج خوبی کسب کرده است و امیدوارم در سال آینده با شکست عربستان و صعود به جام جهانی این نتایج کامل تر شود.
وی در مورد مراسم خداحافظی اش که چند روز پیش در سال 12 هزار نفری ورزشگاه آزادی برگزار شد، تاکید کرد: باید از کمیته ملی المپیک و شهرداری تهران به خاطر برگزاری چنین مراسمی تشکر کنم، البته من خواسته ای در مورد برگزاری بازی یا مراسم خداحافظی نداشتم ولی تشکر می کنم که این مراسم برگزار شد.
دایی در پایان در مورد دیدار خداحافظی اش از فوتبال گفت: ما هر هفته یک بازی بزرگ برگزار می کنیم. چهارشنبه این هفته هم در زمین طرشت یک بازی انجام می دهیم که من در قالب تیم دایی و به همراه برادرانم به میدان می روم.
منبع:مهر
برنامه كامل تيم ملي فوتبال اعلام شد
سه ماه سخت در انتظار مردان دايي
تيم ملي فوتبال براي عيد نوروز به تعطيلات نميرود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه در روزهاي نخست سال 88، تيم ملي فوتبال ايران سه بازي با تيمهاي كويت، عربستان و سنگال خواهد داشت، براساس نظر علي دايي سرمربي تيم ملي اعضاي تيم تا دوازدهم فروردين به صورت مداوم در اردوي تيم ملي حضور خواهند داشت.
تيم ملي پس از بازي با كنيا از ساعت 10 و 30 دقيقه امروز به مدت 45 دقيقه تمرينات ريكاوري را در محل كمپ تيمهاي ملي انجام داد. البته اين تمرين بدون حضور بازيكنان مليپوش سپاهان، پرسپوليس، صبا و استقلال برگزار شد.
بازيكنان تيم ملي از دوشنبه (فردا) تمرينات جدي خود را براي بازي دوستانه برابر كويت آغاز خواهند كرد و اعضاي تيم ملي اول فروردين براي انجام ديدار با كويت راهي اين كشور خواهند شد و پس از برگزاري دو جلسه تمرين و انجام بازي در روز سوم فروردين يك روز بعد به تهران بازخواهند گشت.
در روز چهارم فروردين مسعود شجاعي و جواد نكونام به ساير اعضاي تيم خواهند پيوست و از همان روز تمرينات تيم ملي براي انجام ديدار برابر عربستان پيگيري خواهد شد.
پس از انجام بازي مقابل عربستان از نهم فروردين تمرينات تيم ملي براي ديدار با سنگال آغاز خواهد شد كه البته تمرين نهم فروردين به ريكاوري اختصاص خواهد داشت ولي از روز بعد تمرينات جدي تيم ملي براي بازي با سنگال پيگيري خواهد شد كه در اين تمرينات لژيونرهاي تيم ملي هم حضور خواهند داشت.
بازي دوازدهم فروردين ايران برابر سنگال در "روز فيفا" برگزار ميشود و بازيكنان ايراني حاضر در اروپا هم ميتوانند تيم ملي را در اين بازي همراهي كنند.
پس از بازي ايران و سنگال تمرينات تيم ملي تا پس از پايان جام حذفي تعطيل خواهد شد و پس از پايان اين رقابتها كه به احتمال فراوان آخر ارديبهشت خواهد بود، تمرينات تيم ملي براي بازي دوستانه با چين كه دوازدهم خرداد در پكن برگزار ميشود، آغاز خواهد شد.
پس از اين بازي، اعضاي تيم ملي سيزدهم خرداد از پكن با پروازي مستقيم عازم پيونگ يانگ كره شمالي خواهد شد تا پنجمين بازي خود را در چارچوب رقابتهاي انتخابي جام جهاني 2010 برگزار كنند.
رحمتی در گفتگو با مهر:
بازی با عربستان حکم مرگ و زندگی دارد
دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان دیدار این تیم مقابل عربستان را برای هر دو تیم در حکم مرگ و زندگی دانست.
سید مهدی رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب در خصوص دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل کنیا گفت: بازی تدارکاتی خوبی بود. از آنجائیکه کار آمادهسازی تیم ملی فوتبال برای دیدار مقابل عربستان به تازگی آغاز شده است فکر میکنم با دو جلسه تمرین مقابل کنیا خوب بازی کردیم.
وی در ادامه با اشاره به دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل عربستان که روز هشتم فروردین ماه برگزار خواهد شد، افزود: این بازی برای هر دو تیم حکم مرگ و زندگی دارد. خوشبختانه ما در این بازی میزبان هستیم و میتوانیم با حمایت تماشاگران خودی به آنچه میخواهیم دست یابیم. امیدوارم با برتری در دیدار آتی عیدی خوبی به مردم بدهیم.
دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان بازی با کنیا را یک بازی تدارکاتی خوب برای تیم ملی پیش از دیدار با عربستان عنوان کرد و تصریح کرد: تیم کنیا با 11 بازیکن در زمین خود دفاع میکرد و با ارائه بازی بسته و پرس بازیکنان ما به دنبال حداقل نتیجه بود. با این وجود تیم ملی توانست بازی خوبی را به نمایش گذاشته و به نتیجه مناسبی دست یابد.
تیم ملی فوتبال کشورمان روز گذشته در دیداری دوستانه که در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، با یک گل از سد تیم ملی کنیا گذشت.
آقا یه سوال
با توجه به اینکه فقط نه ماه تا سل 2010 و شروع جام جهانی مونده میخواستم بدونم اگه تیم ما مقابل عربستان شکست بخوره جام جهانی میره تو قوطی ؟؟
یه بیان دیگه اگه تیم ما عربستان رو ببره صعود ما به جام جهانی قطعی میشه ؟؟
سوال دوم اینکه از آسیا حداکثر چند تیم میتونن به جام جهانی برن ؟؟
ممنونم:11:
دو تيم از گروه اول و دو تيم ار گروه دوم به طور مستقيم به جام جهاني ميرن.نقل قول:
تيم هاي سوم هر گروه هم با هم بازي مي كنن و برنده ميره با نيوزيلند بازي ميكنه و در صورت برد به جام جهاني ميره:8:
ایران تو خونه با عریستان و امارات بازی داره بیرون با دو کره.عربستان خونه فکر کنم با کره شمالی و امارات بازی داره بیرون با ایران و کره.کره هم با امارات خارج و با عربستان و ایران خونه بازی داره با کره شمالی تو زمین بی طرف.با این شرایط و نزدیکی امتیازات احتمال 80% کره اول ایران و عربستان اگر کره شمالی شاخ نشه 50/50 دوم و کره شمالی سوم ایران یه کم راهش سخت تر از عربستان هستش اگه 8 فروردین امتیاز از دست بده مسیر خیلی سخت تر میشه.نقل قول:
با توجه به اینکه فقط نه ماه تا سل 2010 و شروع جام جهانی مونده میخواستم بدونم اگه تیم ما مقابل عربستان شکست بخوره جام جهانی میره تو قوطی ؟؟
یه بیان دیگه اگه تیم ما عربستان رو ببره صعود ما به جام جهانی قطعی میشه ؟؟
بازي با عربستان مهمتر از مهم است
ديدار تيمهاي فوتبال ايران و عربستان در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي هشتم فروردين ماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار ميشود، اين بازي از حساسيت بسيار بالايي براي هر دو تيم برخودار است و به نوعي ميتوان آن را بازي مرگ و زندگي دو تيم ياد كرد. تيم ملي فوتبال ايران با هدايت علي دايي ماموريت دارد تا براي چهارمين باز جواز حضور در اين رويداد بزرگ جهاني را به دست آورد. اين درحالي است كه بعد از برگزاري ۴مسابقه دور رفت، ملي پوشان نه تنها اميدواركننده ظاهر نشدهاند بلكه با نگاهي واقع بينانه نگرانيهاي زيادي درمورد احتمال عدم صعود فوتبال ايران با يك اشتباه و لغزش كوچك، به جام جهاني به وجود آمده است.
كره جنوبي ۸امتياز، كره شمالي ۷امتياز، ايران ۶امتياز و بالاخره عربستان با ۴امتياز تيمهايي هستند كه با كنار گذاشتن امارات كه البته نبايد از اين تيم نيز غافل بود كه چيزي براي از دست دادن ندارد، مدعيان بالا رفتن از گروه و موفق شدن در رقابتهاي مقدماتي به شمار ميروند.
تعداد حداقل امتياز براي موفقيتها بايد ۲امتياز كمتر از تعداد بازي ها ضربدر ۲باشد
اين قانون نانوشته فوتبال در رقابتهايي است كه تيمها به صورت دورهاي به رويارويي با هم ميپردازند. با اين وجود بايد انتظار داشته باشيم، شاگردان علي دايي در دور برگشت با گرفتن ۸امتياز، اندوخته خود را به ۱۴ برسانند تا بتوانند از اين طريق شانس بالايي براي صعود داشته باشند.
اين درحالي است كه تيم ملي در ديدارهاي پيش روي خود، در تهران ميزبان عربستان و امارات است و بايد در دو ديدار پاياني كه از اهميت فوقالعاده اي برخوردار هستند، در پيونگ يانگ و سئول به مصاف كره شمالي و جنوبي برود اولين بازي، ديداري است كه ايران ميزبان عربستان است، عربستاني كه چيزي را از دور رفت برداشت نكرده است و حالا با تمام توان به ۴ديدار پاياني خود براي اعاده حيثيت و البته پنجمين صعود متوالي به جام جهاني فكر مي كند و به همين دليل با بركناري ناصرالجوهر كه به عنوان مربي سنتي عربستان در سالهاي اخير همواره آلترناتيوي براي سرمربيان ناموفق اين تيم بوده، اين بار به سراغ پسيروي پرتغالي بروند تا بلكه اين مربي اروپايي،عربستان را از بحران عدم نتيجهگيري خلاص كند.
حالا كه عربستان تمام تدابير را براي شكست ايران انديشيده است و با تمام قوا به تهران ميآيد و آنها چاره كار را تنها موفق شدن مقابل ايران مي بينند، علي دايي و همه كسانيكه به نوعي با تيم ملي ارتباط دارند، بايد هر آنچه در چنته دارند، به كار بگيرند تا با ثبت نتيجهاي مطلوب،تيم ملي با اميدواري بيشتري به استقبال ۲بازي سرنوشت ساز و البته دشوار خود برود.
ضمن احترام به نظر كادر فني تيم ملي و در راس آنها سرمربي تيم ،يكي از نكتههايي كه اين روزها از طريق آن ميتوان انتقادات بجايي را به علي دايي و تصميماتش وارد كرد، استفاده نكردن از تمام داشتههاي فوتبال ايران است و به همين دليل، تيم ملي نميتواند از تمام مهرههاي شاخص خود در مقدماتي جام جهاني بهره بگيرد.
دقت كردن به نامهايي چون علي كريمي، آندرانيك تيموريان، آرش برهاني، مجتبي جباري و ... نشان ميدهد كه اين بازيكنان كه متاسفانه از تيم ملي دور مانده اند، با استفاده از توانايي فني و تاكتيك پذيري خود و همچنين تجربه بالايي كه به واسطه حضور در ليگهاي اروپايي و قرار گرفتن در باشگاه صدتاييهاي بازي ملي، هر كدام ميتوانند به يك وزنه روحي و فني براي علي دايي در ادامه مسابقات تبديل شوند.
همانطور كه جواد نكونام كه ويژگيهايي شبيه به اين بازيكنان دارد، با حضور در تركيب تيم ملي سطح بالايي از فوتبال را در خدمت كار گروهي قرار داده است و با به ثمر رساندن ۳گل نشان داده كه حتي در مواقع گره خوردن كار تيمي، ميتواند به تنهايي بار بزرگي را از دوش تيم بردارد.
البته بايد به علي دايي و هر مربي ديگري اين حق را داد كه با در نظر گرفتن همه شرايط، بازيكنانش را با آزادي و اختيار تام انتخاب كند. اما نبايد فراموش كنيم كه فوتبال ايران مسير پر پيچ و خمي را براي رفتن به جام جهاني پيش روي خود ميبيند و منطق حكم ميكند كه در اين شرايط مصلحت سنجي كرد و حتي اگر قرار بر ناديده گرفتن مسايلي باشد،اين موقعيت را به وجود آورد تا تيم ملي از همه پتانسيلها براي موفق شدن بهره بگيرد.
البته سرمربي تيم ملي وقتي از كريم باقري خواست تا در ۳۵سالگي به غيبت ۷ سالهاش در بازيهاي ملي پايان ببخشد، مشخص شد كه دايي به خوبي ميداند كه چهرههاي باتجربه تا چه حد ميتوانند تاثيرگذاري مثبتي را از خود بر جاي بگذارند، هرچند كه خود باقري دوباره اعلام كرد كه قادر به همراهي تيم ملي در رقابتهاي پيش رو نيست .
پس بهتر است همه با علم بر اين قضيه كه كريمي و كريميها به احتمال قريب به يقين ميتوانند سطح كيفي تيم ملي را بالا ببرند و درنتيجه شانس راه يابي فوتبال ايران به جام جهاني بيش از ايني كه هست، ميشود، تا دير نشده با در نظر گرفتن اهميت ديدار با عربستان و احتياج مبرمي كه به سه امتياز اين ديدار احساس ميشود، مقدمات بازگشتشان را به جمع ملي پوشان فراهم كرد.
تیم ملی فوتبال اول فروردین عازم کویت می شود
به گزارش خبرنگارمهر، تیم ملی فوتبال کشورمان که خود را برای دیدار ۸ فروردین مقابل تیم ملی فوتبال عربستان آماده می کند، صبح روز اول فروردین ماه با ۱۷ بازیکن عازم کویت خواهد شد. تمرینات تیم کشورمان روز ۳۰ اسفند ماه تعطیل خواهد بود تا ملی پوشان در مراسم سال تحویل در کنار خانواده هایشان باشند. ملی پوشان کشورمان روز اول فروردین ماه عازم کویت می شود تا خود را برای دیدار روز ۳ فروردین در خاک این کشور آماده کنند. قرار است ملی پوشان تیم فوتبال سپاهان در کویت به تیم ملی ملحق شوند.
آغاز اردوی تیم ملی فوتبال از جمعه
اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان برای دیدار دوستانه مقابل کویت از روز جمعه آغاز خواهد شد.
به گزارش شبکه خبر ، اعلام شد که به دلیل بازی امروز تیمهای فوتبال استقلال وسپاهان در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و همچنین مرخصی روز پنجشنبه علی دایی سرمربی تیم ملی به بازیکنان دعوت شده تیم ملی ، تمرینات این تیم از روز جمعه ۳۰ اسفند آغاز خواهد شد تا تیم برای دیدار دوستانه روز سوم فروردین مقابل کویت آماده شود .
براي ديدار مقابل ايران
اسامي بازيكنان تيم فوتبال سنگال اعلام شد
خبرگزاري فارس: اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال سنگال براي بازي مقابل ايران اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تداركاتي تيم هاي ايران مقابل سنگال ساعت 19چهارشنبه 12 فروردين 88 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
اسامي بازيكنان تيم سنگال به شرح ذيل است:
توني ماريو سيلوا (باشگاه ترابازون اسپور تركيه)، ماما دوبا (باشگاه اي اس سي دياراف سنگال)، ليس گوميس (باشگاه تورينو ايتاليا)، پاپا ماليكو دياخاته(باشگاه ديناموكيف اوكراين)، عبدالقادر مانگانه(باشگاه رن فرانسه)، سليمان دياوارا(باشگاه اف سي گيروندين بوردو)، مور ديوف (دوانس سنگال)، مصفي بايال سال (سنت اتين فرانسه)، مصطفي ديالو(باشگاه اي اس سي دياراف سنگال)، رمي گوميس (كن فرانسه)، شيخ متر گوايه(متز فرانسه)، ايسيار ديا(باشگاه نانسي فرانسه)، ميكائيل تاوارز(باشگاه هامبورگ آلمان)، ويكتور مندي(متز فرانسه)،
مودو سوگو(باشگاه آكادميكا دكومبرا پرتغال)، مبابا(باشگاه هافنهايم آلمان)، مامادو نيانگ(المپيك مارسي فرانسه)،
بايه جيبي فال(دينامو مسكو روسيه)، پاپيس دمبا سيسه (باشگاه متز فرانسه)، مودي تراوره(باشگاه والنسينس فرانسه)، اوسمانه اندويه(باشگاه دينامو بوخارست روماني)، متر فال(باشگاه آنگرس دلا كوئست فرانسه)، عبدالايه دياگنه فايه(باشگاه استوك سيتي انگليس)، مورگارو گوميس(باشگاه داندي يونايتد اسكاتلند)، آندره كوپولني سنقور(باشگاه العين امارات)
با امضای دبیرکل فدراسیون
قرارداد دیدار ایران و سنگال نهایی شد
سنگال با 22 لژیونر در تهران
قرارداد دیدار تدارکاتی تیم های ملی فوتبال ایران و سنگال امروز نهایی شد و این دیدار روز 12 فروردین در تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، قرارداد این مسابقه که دو روز پیش از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال سنگال به ایران ارسال شده بود امروز با امضای مهدی محمد نبی نهایی و رسمیت یافت و این دیدار در تاریخ 12 فروردین در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
در این قرارداد فدراسیون فوتبال ایران تاکید کرده با توجه به برگزاری این مسابقه تدارکاتی در روزهای فیفا، تیم فوتبال سنگال با نفرات اصلی و لژیونر خود در این مسابقه تدارکاتی حاضر شود.
تیم فوتبال سنگال که در آخرین رده بندی فیفا درمکان 60 جهان و 10 قاره آفریقا قرار دارد، با 22 بازیکن لژیونرشاغل در لیگ های اروپایی به ایران سفر خواهد کرد.
حضور کریمی در تیم ملی موثر خواهد بود
ابراهیم زاده: مقابل عربستان نباید تمرکز خود را از دست بدهيم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم ذوب آهن با اشاره به بازی حساس تیم ملی کشورمان مقابل عربستان گفت: مقابل عربستان نباید تمرکز خود را از دست بدهیم.
منصور ابراهیم زاده روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: بازی با عربستان بسیار حساس است و اگر قصد صعود به مرحله بعدی را داریم باید این تیم را شکست دهیم.
وی ادامه داد: به اعتقاد من لژیونرها نیز باید هر چه سریعتر به تیم ملحق شوند تا ضمن بازی در دیدار تدارکاتی با کویت به هماهنگی لازم تیمی برای دیدار با عربستان دست پیدا کنند.
وی افزود: اکنون تمام مردم ایران نگاه شان به این بازی معطوف شده و ملی پوشان با حمایت هواداران میتوانند عربستان را دست خالی راهی کشور خود کنند.
ابراهیم زاده در پایان در خصوص حضور کریمی دو تیم ملی به ایسکانیوز گفت: حضور بازیکنان آماده و با تجربه ای چون کریمی برای تیم ملی می تواند تاثیر به سزایی داشته باشد و ما را برای رسیدن به اهدافمان یاری کند.
دوستان ميتونيد در نظر سنجي اين تاپيك كه تازه راه اندازي شده هم شركت كنيد.:46:
اميد وارم هر چه زودتر علي كريمي به تيم ملي دعوت بشه تا كار از كار نگذشته.
مهدویکیا:
من و کریمی برای تیم ملی زحمت کشیدهایم
رحمتی ستاره ایران بوده است
کاپیتان و یکی از ستارههای تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به اینکه بازیکنانی چون او و علی کریمی برای فوتبال ایران در رده ملی زحمات زیادی را متحمل شدهاند، ابراز امیدواری کرد که هافبک شماره هشت پرسپولیس دوباره به اردوی تیم ملی دعوت شود. به گزارش خبرگزاری مهر، بازیکن سال قاره آسیا در سال 2002 در خصوص دیدار آتی تیم ملی فوتبال ایران مقابل عربستان گفت:" من همیشه گفتهام که صعود به جام جهانی سازماندهی تیمی و تلاشی زیاد می خواهد. بازی ما مقابل عربستان بازی مرگ و زندگی است و باید از امتیاز میزبانی استفاده کنیم و پیروز این دیدار شویم".
وی با ابراز خرسندی از بازگشت دوباره به اردوی تیم ملی افزود: "من ثابت کردهام هر وقت به تیم ملی دعوت شوم تمام تلاشم را انجام می دهم. این بار هم تمام انرژی خود را برای نتیجه گرفتن تیم ملی کشورم صرف خواهم کرد".
مهدوی کیا که با سایت "گل" گفتگو می کرد، با اشاره به اینکه نتوانسته دیدارهای اخیر تیم ملی ایران را از تلویزیون تماشا کند اما نتیجهها را دنبال می کرده است، افزود: "به دلیل مشغله زیاد نتوانستم دیدارهای تیم ملی را تماشا کنم اما نتیجهها را دنبال می کردم و شنیدهام که مهدی رحمتی سنگربان تیم ملی ستاره ایران در بازیهای اخیر بوده است".
هافبک 31 ساله اینتراخت در حالی به تیم ملی دعوت شد که علی کریمی هم تیمی او در جام جهانی 2006 با وجود فشار رسانههای داخلی ایران به تیم ملی دعوت نشده است. وی در این خصوص گفت: "من و علی کریمی هر دو برای تیم ملی کشورمان زحمت کشیدهایم و امیدوارم بار دیگر بتوانیم با پیراهن ایران خاطرات خوب گذشته را تکرار کنیم".
مهدوی کیا در مورد علت دعوت نشدن علی کریمی، ستاره تیم ملی ایران افزود: "انتخاب بازیکنان تصمیم سرمربی تیم ملی است و من هم به آن احترام می گذارم. دلیل دعوت نشدن کریمی را باید از سرمربی تیم ملی سوال کنید نه من".
مهدوي كيا : بدشانسيهاي زيادي آوردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هورا اسپرت : روند نيمكتنشينيهاي مهدي مهدويكيا در اينتراخت فرانكفورت همچنان ادامه دارد و او در بازي مقابل هافنهايم هم فرصتي براي همراهي تيمش پيدا نكرد .
مهدويكيا در مورد نيمكتنشينيهاي مداوم خود در اينتراخت گفت : قبل از شروع نيمفصلدوم شرايط خيلي خوبي داشتم و اميدوار بودم بيشتر بازي كنم ولي بدشانسيهاي زيادي آوردم و چند بار هم مصدوم شد. در خيلي از بازيها هم وضعيت ايدهآلي داشتم ولي تصميم سرمربي اين بود كه بازي نكنم. اين فصل اصلا برايم جالب نبود و يكي از بدترين سالهاي فوتبالم در بوندسليگا سپري ميشود.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا قصد داري فصل آينده هم در اينتراخت بماني اظهار داشت : هنوز زمان زيادي تا پايان ليگ باقي مانده و فعلا در تلاش هستم تا به تركيب ثابت تيم راه پيدا كنم. من يك سال ديگر قرارداد دارم ولي هنوز وضعيتم براي سال آينده مشخص نيست و بهتر است تا پايان فصل صبر كنم.
مهدويكيا در مورد بازي حساس ايران و عربستان افزود : تيم ما شرايط حساسي دارد و هر طور كه شده بايد عربستان را ببريم. بازي خيلي سختي داريم چون فوتبال اين تيم با تمامي تيمهاي عربي فرق دارد، آنها خيلي باهوش هستند و برايشان فرقي نميكند كه داخل يا خارج از كشورشان بازي كنند.