از این بحث ها بگذریم من یه سوال داشتم:
تاثیر 15 درصد معدل رو زمان رتبه دادن اعمال کردن یا بعد از انتخاب رشته و زمان گزینش نهایی؟؟؟؟
Printable View
از این بحث ها بگذریم من یه سوال داشتم:
تاثیر 15 درصد معدل رو زمان رتبه دادن اعمال کردن یا بعد از انتخاب رشته و زمان گزینش نهایی؟؟؟؟
نه
تو همون رتبه اعمال شده
اینو به همه بگم که اگه راستشو بخواین همین دانشگاه کوفتی که قبول شدیم
همش دل خوشکنکه. هممون از بیخ ول معطلیم. فقط اینه که میریم 4 سال علاف
می شیم بعد یه لیسانس می دن بهمون که الان اون یارو که سر کوچه سیگار می فروشه
لیسانس داره.
واسه هیچ کدوممون هم کار گیر نمیاد، نه رشته خوباش، نه رشته بداش. پس جوش بی خودی
نزنیم و آروم بذاریم هرجور می خواد بشه. مجبوریه دیگه کاریشم نمیشه کرد.
نه دیگهنقل قول:
اینقده هم نا امید نباش
اگه یه رشته خوب تو دانشگاه خوب بری حتما حتما برات کار پیدا میشه
در ضمن بایدم دانشگاه با اشتیاق بری
کار هست
ولی برا فرد متخصص نه هر مدرک به دستی!!
هی نمی خوام حرف بزنم ولی باز هم می زنم!!!نقل قول:
نه داداش.با اعتراض می شه جهان اول شد.یه بار 30 سال پیش اعتراض عمومی کردیم هنوز داریم نتیجه درخشانشو میبینیم!!!
در مورد دانشگاه هم همینو بدون که بیشتر افرادی که دانشگاه میرن هدفشون همه چی هست جز درس و دانشگاه.
آخیش.سبک شدم!!:27:
خوب.کسی اینجا هست که پزشکی گیلان قبول شده باشه؟؟؟؟
جدی میگی!!:18:نقل قول:
کاش حرف نمیزدی!!
سنگین تر بود!!:2:
اگه واقعا حقتا خوردن(از این جور پشت کامپیوتر بودنت بعید می دونم)میرفتی یه اعتراض کوچیکی میکردی
به کسی بر نمی خورد
اونا که واقعا حقشون ضایع شده الان تهرانند
این کاره سازمان سنجشم موقعیت خوبی به بعضی سود جویان داده تا پستاشون را زیاد کنند:27:
Arte جون ،دمت گرم من با تك تك حرفات موافقم..... با اينكه ادامه بحث نتيجه نداره ولي مي خواستم از همه دوستان خواهش كنم سعي كنيم يه جوري اعتراضمون رو نشون بديم، درسته كه حتي تلويزيون دوتا گزارش درست وحسابي از اعتراضهاي مردم نشون ندادولي ما بايد نشون بديم كه حقمونو خوردن ، از گوسفند بودن كه بهتره!
راستی اینجا کسی مکانیک صنعتی اصفهان قبول نشده؟
حق من رو هم خوردن.با رتبه 120 یا جام تهران بود یا شهید بهشتی.حالا شده چی؟اصفهان.من نمیگم اصفهان بده.ولی سالهای قبل با رتبه 500-600 همین دانشگاه قبول می شدن.نقل قول:
ولی یه اعتراض کوچولو به اعصاب خوردی های بزرگ بعدی نمی ارزه.:13:
این حرفا رو هم قرار نیست حتما کسی بزنه که بهش ظلمی شده.مگه نه؟!:46:
من یکیو می شناسم که مکانیک صنعتی اصفهان قبول شده.شما هم می شناسیش.نقل قول:
یه چیزی بگم بخندین!
من به جای یه شنبه هفته ی دیگه امروز رفتم اهواز واسه ثبت نام. توی اون هوا بابام میخواست کلمو بکنه. 2 ساعت رفتیم اهواز 1 ساعت توی شهر و 2 ساعت برگشتیم دزفول! به خدا دروغ نمیگم. اگه واسه چیز دیگه این بلا رو سر خانواده میاوردم کلم کنده بود ولی وقتی این اتفاق افتاد مامانم به جای غر زدن نیگام کرد بهم گفت چته اینقدر اعصابتو خورد کردی دیگه کاریه که شده. خدا باعث و بانیشو لعنت کنه.
اینجا مکانیک جامدات چمران اهواز داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان عزيز.......... من اين سؤالمو چند صفحه قبل هم مطرح كردم، بازم مي پرسم چون واقعآ خوشحال ميشم كه نظرات شما رو هم بشنوم: من امسال به دليل سياست هاي بسيار هوشمندانه سازمان سنجش(!) مكانيك شهر تهران قبول نشدم، بجاش مهندسي شيمي قبول شدم ، به نظر شما باهاش حال ميكنم؟؟!!
آره. مهندسی شیمی از 20، 30 ساله پیش از مهندسی مکانیک جدا شد. در مهندسی شیمی زیاد با شیمی سر و کار نداری. مهندس شیمی رابط بین شیمیست ها با مهندسان مکانیک است.نقل قول:
سلام دوستان شرمنده وسط بحثتون اومدم
من هیچ علاقه ی خاصی ندارم با این وضع 65 درصد تهران هم که عمرا قبول شم
فردوسی مشهد چه رشته ای رو واسه من معرفی می کنین که بیای بیرون نونت تو روغن باشه؟
من ریاضی ام
من که فقط با مکانیک حال می کنم.ولی خوب اگه جای شما بودم حتما همون مهندسی شیمی رو می رفتم به جای اینکه یه سال دیگه بخونم که آیا قبول بشم آیا نشم.نقل قول:
در حال حاضر مهندسی عمران-صنایع-معماری-کامپیوتر-it نسبت به سایر مهندسی ها از دامنه شغلی بهتری برخورداره.البته همه چیز به خود آدم برمی گرده.برای آدم زرنگ همیشه کار هست.نقل قول:
موفق باشید.:46:
سلام بچه ها من می خواستم زمان ثبت نام رو بدونم و این که امسال روزنامه می یاد یا نه ؟
زمان ثبت نام بسته به حرف اول فاميل شما از 23 تا 26 شهريورنقل قول:
روزنامه هم به خددددددا نميزنه
زمان ثبت نام هر دانشگاه در سایت سازمان سنجش و در گزینه زیر اعلام نتایج موجود هست.به ادامه مطلب در اونجا مراجعه کنید تا دانشگاهتون رو پیدا کنید.
دوست عزیز، نمی دونم برنامه های گزینه دو مخصوص انتخاب رشته رو می دیدینقل قول:
یا نه. اونجا استاد همین مهندسی شیمی خودش گفت که بسیاری از واحد های
درسی مهندسی شیمی مثل مهندسی مکانیکه و برعکس تصور عام، مهندسی
شیمی چندان ارتباطی با شیمی نداره و به طور کلی با اون شیمی کاربردی یا
محضو اینا فرق می کنه. البته درسته که بازم مکانیک نیست اما به اون خیلی
نزدیکه، خصوصاً اینکه تو فوق لیسانس به راحتی می تونی رشتت رو تغییر
بدی به مکانیک بدون اینکه مشکلی واست پیش بیاد. موفق باشی. (نترس ما
مکانیکی ها هواتو داریم!!!!!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابي كه ندادن هنور
بعيده بدننقل قول:
اميدوار نباش
سلام دوستان.
من یه سوال دارم.
کسی این جا هستش که تو تهران باشه و تو دماوند مهندسی کشاورزی قبول شده باشه می خوام رتبه اش رو با این بومی سازی که کردن حدس بزنم چند هستش ؟ تقریبا !
ممنون و با تشکر ...
دلتون آب(!):-&#-o:-j
اعلام نتايج نهايي آزمون سراسري سال 1387
کد گروه قبولي : 1=فني و رياضي ، 2=علوم تجربي ، 3= علوم انساني ، 4= گروه هنر ، 5= زبانهاي خارجيکد:www.sanjesh.org
توضيح : در صورت هر گونه سوال ، لازم است حداکثر 10 روز بعد از تاريخ اعلام نتايج با تهران صندوق پستي 1365 - 15875 روابط عمومي اين سازمان مکاتبه نماييد . بديهي است به مکاتباتي که پس از مهلت تعيين شده صورت گيرد هيچگونه پاسخي داده نمي شود.
عنوان رشته قبولي / نام دانشگاه کد رشته قبولي کد گروه قبولي سال تولد جنسيت شماره شناسنامه نام خانوادگي و نام داوطلب
مردود مردود --- 69 مرد 215******* محمودي امير
بازگشت
© Copyright 2007 sanjesh ver :2.0.0.1
آقا امیر شما رتبه چند ؟ و کدوم منطقه اید؟
تکمیل ظرفیت 22 مهره !! خیلی بد موقعیه آدم نمیدونه برنامه ریزی کنه برای سال بعد یا صبر کنه برا تکمیل ظرفیت
خوب بگو ببینم این کسی که میگی کیه؟نقل قول:
برام پیغام بذار یا همین جا بگو
به نظر شما بین کاردانی معماری غیر انتفاعی شیراز وکارشناسی معماری آزاد استهبان کدوم رو انتخاب کنم؟
بچه ها یه سوال داشتم جهرم منطقه 2 یا سه؟
به نظر من شما همون کاردانی غیر انتفاعی رو انتخاب کنی بهتره چون هم هزینه اش از آزاد کمتره هم اینکه تو خود شیرازه و شما هم احتمالا شیرازی هستی.گول یه درجه بالاتر آزادو نخور.(منظورم کاردانی در مقایسه با کارشناسیه) اگه یه کم پشتکار به خرج بدی می تونی از کاردانی به کارشناسی و از کارشناسی به کارشناسی ارشد بری.:46:نقل قول:
موفق باشی.:20:
باید منطقه 3 باشه.وقتی ایلام یاسوج زابل تنکابن منطقه 3 محسوب می شه جهرم که دیگه حتما منطقه 3 هست.نقل قول:
بچه ها برید حال کنید
کنکور چیه دیگه؟!
من خودم دانشجویم حالا من را می برند بهشت؟
اون هم طرفدار منچستره!!!!!:31:نقل قول:
دو بار اعمال شده!نقل قول:
تو هر دوش
همیشه رشته اولویت داره!نقل قول:
چون این فقط 4ساله(البته کاردانی نمی دونم چند ساله)
این که تا آخر عمرت چیو می خوای ادامه بدی مهمه
البته ماله شما که رشته اش یکیه هردو! بنابراین به نظر من که اولی بهتره
البته تصحیح می کنم که اینم خیلی مهم نیست! یعنی اگر واقعا هم اشتباه کردید خیلی مهم نیست!نقل قول:
من کسی رو می شناسم که 7 سال پزشکی خونده ولی دیده دوست نداره و خیلی راحت بدون هیچ احساس هدر رفتن عمر یا چیز دیگه این مدرک رو گذاشته کنار و رفته رشته ی علوم سیاسی رو تا دکتراش گرفته و الانم تو سفارت کار میکنه
من میخوام در مورد نوع تاثیر ضریب ظرفیت رشته ها و گزینش بومی بیشتر بدونم فکر کنم همش تو دفترچه انتخاب رشته بود یه نفر یه لینک بده ممنون میشم(رشته ریاضی)
سلام به روي گلتون!بعد از افتضاحي كه امسال به بار اومد، يه مدتيه حسابي حالم از صحبت هاي مسئولين به هم ميخوره!...... بسپريمشون به خدا.... راستي اصلآ از اون حال بد در بيايم، من ميخوام از همه بچه هايي كه شريف قبول شدن(مثل سهيل جون كه It قبول شد) خواهش كنم كه اگه دوست دارن براي آشنايي بيشتر Idشون رو برام پ.خ كنن ، من كه خيلي خوشحال ميشم توي سال تحصيلي جديد همديگه رو ببينيم