آره عزیز n79 هم یه اسمارتفون هست.نقل قول:
به گوشی های برتر هر شرکت که از هوشمندی خاصی برخوردارند اسماتفون میگند.
Printable View
آره عزیز n79 هم یه اسمارتفون هست.نقل قول:
به گوشی های برتر هر شرکت که از هوشمندی خاصی برخوردارند اسماتفون میگند.
دوستان سلام
من یه ان 79 دیروز خریدم. با کمک سایت نوکیا متوجه شدم که آپدیت هست و احتیاجی به آپدیت نداره. لطفا میشه بهم بگین که چجوری می تونم متوجه بشم که هک شده یا نه؟ در صورت هک شده چه امکاناتی بیشتر میشه و بهترین روش هک کردن برای این گوشی چی هست؟
مبارک باشه. حتما ازش راضی میمونی. من تمام اون روشهایی که اینجا گذاشتن رو امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نمیدن. بهتره از سایت OPDA فایل cer key رو بگیری و هر برنامه رو فقط یک بار برای گوشیت ساین کنی. نیازی به هک نیست!نقل قول:
راستی گوشیت منو فارسی داره؟ گوشی من نداره ولی میتونه فارسی دریافت کنه.
دوست عزیز بهتره یه بار هم شده رنگ مشکی این گوشی رو از نزدیک تو دستتاتون لمسش کنید!نقل قول:
چشم. حتما همین کارو میکنم. چون بعد عید که میخوام گوشی بگیرم یکی از گزینه هام همینه. ولی همین چند صفحه پیش بود که چند نفر میگفتن خوب شد مشکی نگرفتیم و اینا!نقل قول:
بهتره حتما خودتون رنگ مشکی این گوشی رو ببینید و لمس کنید. جالب اینکه اون موقعی که بعضی دوستان میگفتند خوب شد مشکیشو نگرفتیم هنوز مشکی این مدل به بازار عرضه نشده بود!!! رنگ مشکی این گوشی یه مدت کوتاهی هست که نوکیا به بازار عرضه کرده. بهرحال دیدن و پسندیدن... اختلاف سلیقه ها رو هم نباید فراموش کرد.
ممنونم... من هنوز خودم جرات نکردم هکش کنم! گذاشتم تا بعد از اینکه فایل آپدیتش اومد یه کاریش بکنم. گوشیم فونت فارسی نداره اما فونت عربی داره. اتفاقا دوست دارم فارسیش کنم اما روش ها شو که دیدم و تا یه مرحله هم جلو رفتم به مشکل بر خوردم فعلا پشیمون شدم. در ضمن فارسی رو هم می تونه بگیره...نقل قول:
من مشکیشو هم دست گرفتم ولی اونقدر که سفیدش منو جذب کرد مشکیش برام جذاب نبود... سلیقه ایی هست...
یه راهنمایی دیگه هم اگه بهم بکنید ممنون میشم... من توی گوشی قبلیم که 6630 بود وقتی برنامه ایی میریختم روی گوشیم وقتی اونو نصب می کردم فایل sis اونو پاک می کردم. اما توی این گوشی من هرچی گشتم نتونستم فایل های sis که ریخته بودم روشو پیدا کنم. با xplor هم دنبالش گشتم ولی نبود. دوستان میشه بهم بگن که سر این فایل ها چه بلایی میاد یا کجا می تونم پیدا و پاکشون کنم؟
فایل sis رو با برنامه نوکیا نصب میکردی؟ (Nokia Suite )
تو سایت فارسی نوکیا در مورد ویژگی های n79 نوشته : امکان استفاده به عنوان مودم
منظورش چیه ؟
برای n79 کیف مخصوص پیدا میشه ؟؟؟
سلام
من میخوام n79 بگیرم
چند تا سوال داشتم:
فقط چینی داره فنلاند نداره ؟
برنامه های سیمبیان 9.1 و 9.2 روش نصب میشن ؟
در موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم ؟
ممنون
بله.......نقل قول:
یه سوال:
اگه کسی n79 داره یه امتحان بزنه ببینه mp4 با کدک h.264 با رزولیشین 480x360 رو (که از youtubemp4 دانلود شده )رو پخش میکنه ؟ روون ؟ گیر نمیکنه ؟
رم خالی این گوشی چقدره ؟
قبلا این کلیپهارو روی 5700 و n95 8gb امتحان کردم ولی فقط صداش پخش شد .اما با coreplayer تصویرشم میآورد ولی 5700 فقط 6تا 10 فریم بر ثانیه پخش میکرد ولی 95 10تا 15 فریمنقل قول:
اما i8510 سامسونگ خیلی راحت بدون نرم افزار پخش میکنه
حالا n79 چی؟
دوستانی که ان 79 دارن از باتری گوشی بگن چقدر وام می اره با یک استفاده ی شدید؟؟؟؟
کلا بکسی که دارن ازاش راضی هستن یا مثل ان 78 مزخرفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتر نیست آدم یکم بیشتر پول بزاره بره ان 85 بگیره؟
دوستان ، لازم نیست سوال بپرسین ، چون هیچکس جواب نمیده
سلام.من امروز یکی خریدم.ولی دکمه بالاش که برای قفل گوشیه نمی دونم چرا قفل نمی کنه.آیا باید از تنظیمات فعال بشه؟؟؟لطفا راهنمایی کنین
در ضمن لطفا اون سایتی که imei رو چک می کنن رو بگین و با چه کدی imei رو گوشی می آید؟؟؟ببخشید به خاطر 2 پست پشت سر هم
با این کد :نقل قول:
#06#*
آخه چرا ؟نقل قول:
بازم تاپیک گوشی قبلیم 5700
در مورد اون سایت آدرس اینه :نقل قول:
[HTML]www.numberingplans.com[/HTML]
نقل قول:
دوست عزیز
من روی player خود N79 تونستم این clip رو ببینم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم همون codec ی باشه که شما گفتید. تصویر و صدا عالی با هم sync است
نقل قول:
دوست عزیز
من روی player خود N79 تونستم این clip رو ببینم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم همون codec ی باشه که شما گفتید. تصویر و صدا عالی با هم sync است
سلام منظور ازینکه گفته شده در معایب این گوشی بدون usb شارژ نمیشود چی هست من احتمالا این گوشی رو بخرم فقط منظور ازین عیب چیه؟
در کل گوشی خوبیه یا نه پشیمون نشم؟
کلیپای youtube راحت پخش میشه و مشکلی نداره، باطری تو استفاده شدید 2 روز و معمولی 4 تا 5 روز، مشکل هنگ نداشته ولی یه بار که تو حالت mass storage به کامپیوتر وصل کردم صفحه دیگه روشن نمیشد که مجبور شدم باطری رو در بیارم، کیفیت صدا خوبه تو هدفون عالیه، فرستنده fm در حده 2 تا 3 متره واسه ماشین خوبه کیفیته خوبیم داره، جارمین روش نصب میشه و خیلی عالی کار میکنه، دوربینشم از نظر من خوبه شاید عالی نباشه ولی انصافا عکسای خوبی میگیره، دیگه چی بگم؟!!!
ببین دوست عزیز این گوشی با usb شارژ نمیشه نه اینکه بدون اون شارژ نشه!!!نقل قول:
یعنی وقتی به کامپیوتر وصل میکنی گوشیت شارژ نمیشه و تنها راهه شارژش همون آداپتور سوزنیه نوکیاست، گوشی خیلی خوبیه و همه جور امکاناتو یه جا بهت میده...
ممنون دوست عزیز من میخوام یکی از سه گوشی n79 , n85 ,n95 رو بخرم لذا دارم برسی میکنم کودوم بهتره بخرمنقل قول:
گوشی میخوام که زیاد هنگ نکنه و زبان فارسی رو هم داشته باشه
این گوشی فارسی داره یا نه چون تو ارومیه من نیگاه که میکردم کی بردش انگار عربی بودن همشون متسفانه تو ارومیه فروشنده ها زیاد از گوشی سرشون نمیشه لذا اطلاعات خوبی نمیشه ازونها بدست اورد البته میخوام تا سه شنبه یکی ازین سه گوشی رو بخرم موندم برای همیین نتونستم تصمیم مناسب بگیرم
من میگم n79 بخر ، چون n95 یکم قدیمی شده ، n85 هم مشکل سخت افزاری داره ولی n79 ترکونده
اگه با مشکل شارژ n95 بتونی کنار بیای گوشیه خوبیه وگرنه همون n79 ...
.
درضمن برای خرید گوشی تاپیک مشاوره داریم ...!!!
بدون شک n79 بهترین انتخابه.n95 که باطری نگه نمی داره n85 هم فقط هنگ می کنه.من 2 هفته است این این گوشی رو دارم تا حالا اصلا هنگ نکرده.fm transmiter واقعا عالیه.کیفیت صدا خیلی خوبه و اینم بگم که منو فارسی ندارهنقل قول:
ممنون دوستان بلاخره تصمیم گرفتم n79 بخرم امیدوارم پشیمون نشم فقط چند تا سوال داشتم انگار مدل باطری این گوشی با مدل باطری n95 8gig یکی هست اگه اینجوریه خوب شارژ نگه میداره یا نه
دوم اینکه صداش خوبه یا نه نسبت به صدای n82 چه طوری هست اخه دوستم اون گوشی رو داره یکم با هم کل کل داریم خیط نشیم
تو تست اسپیکر GSMarena زده که کمی از N82 بهتره ( به N82 رتبه زیر متوسط و به N79 رتبه متوسط داده) , ولی با آپدیتهای جدید که برا N82 اومده صداش در حد N95 شده. N79 رو نمیدونم اونم بهتر شده یا نه.
سلام من امروز این گوشی رو خریدم منم به جمع ان 79 وارد شدم فقط ورزن گوشی من 10.49 هست که فکر کنم یک اپدیت به 11.049 امده میخواستم بدونم حجم اپدیت چقدر هست میشه با دیال اپ اونو اپدیت کرد هنوز زدم تو شارژ تا اب بندی بشه هنوز استفاده نکردم
خوب دوست عزیز بهت تبریک میگم، به جمع n79 دارا خوش اومدی... (;
بله یه ورژن جدیدتر هست یعنی همون ورژن 11، راحت ترین راه آپدیت از طریق خود گوشی هست که یا با gprs یا با وایرلس میتونی آپدیت کنی حجمشم فکر کنم 6 یا 7 مگه، ولی با کامپیوتر از طریق nsu فکر کنم یه 70، 80 مگی باید دانلود کنی...
البته به نظر من اگه بتونی از همون nsu آپدیت کنی بهتر از خود گوشی هست ....
چون هزینه gprs حداقل برای همراه خیلی بالاس و اصلاً ارزش استفاده نداره و بابت یه آپدیت گوشی باید مبلغ بالایی رو بابت استفاده از gprs پرداخت کنی ...
سلام امروز یکم با گوشی ور رفتم اما نمیدونم چرا زیاد از کیفیت دوربین و فیلم برداریش خوشم نیومد لنزش چرا اینقدر کوچیکه
یک تم هم نصب کردم حالا هر کاری میکنم پاک نمیشه خواستم مستر ریست کنم کد قفل گوشی رو میخواد نتوستم مستر ریست کنم یک کدی بود واسه مستر ریست اونم زدم باز کد قفل گوشی خواست در ضمن چند تا برنامه نصب کردم که هیچ کودوم نصب نشدن خواستم core plyer نصب کنم این برنامه رو از سایت جی اس اریا گرفتم نوشته بود واسه ان 79 کار میکنه اما نصب نشد
نمیدونم چرا کیفیت عکس کا 800 که دارم به نظرم خیلی بهتر ازین ان 79 هست در ضمن من اولین باره دارم با گوشی نوکیا کار میکنم قبلا سامسونگ و سونی اریکسون داشتم
کد imei اونو چک کردم نوشت گوشی ان 79 هست داخل جعبه اش کابل تی وی بود اما مموریش 3 گیگ بود خالی بود چون ی یک گیگ اونو اهنگ عربی زده بودن(علامت تعجب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
فکر کنم گوشیمو به عنوان هدیه بدم به داداش کوچیکم زیاد به دلم ننشست راستی اون اف ام ترانسفورمترش هم خیلی ضعیف بود باید کنار رادیو میذاشتی یا از اف ام صدا در بیاد 20 سانت دور میگردی اف ام نمیگرفت در حالی که بچه ها از برد 5 تا 6 متری حرف میزدن
gps اونم چک نکردم
در ضمن من pc suite رو نصب کردم اما نمیدونم چه طور میشه گوشی رو اپدیت کرد چون هر وقت قسمتی بنام نوکیا سافت وار اپدیت رو میزنم به اینترنت نصب میشه انگار یک نسخه تازه از نوکیا سافت وار که 25 مگ حجمش هست پیدا میکنه واسه دانلود اما چیزی واسه اپدیت فریمور نبود چه طور فریمور رو اپدیت میکنید من زیادی انگار ناشی هستم
دوست عزیز برای نصب برنامه یا باید برنامه رو ساین کنید یا گوشی رو هک کنین.که راهنمایی هر کدوم در تاپیک خودشون هست.بعله آهنگ عربی در همشون موجوده.عزیزم مگه قراره ایستگاه رادیویی بزنی.من که داخل پراید با رادیوی خود پراید بهترین کیفیت رو دارم.اف ام ترانسمیتر برای استفاده در داخل ماشین طراحی شده.دوربینشم نمی شه گفت عالیه ولی کار رو راه می ندازه:46:نقل قول:
خوب بابا یکم ناشی هستیم:41: اخه تا این لحظه هر چی گوشی داشتم یا سامسونگ بوده یا اریکسون:5: واسه همین فکر کردم مثل اون گوشی ها هست:31: بلاخره باید راه بیفتیم دیگه:13:نقل قول:
سلام.من یه چیزی رو متوجه شدم.اونم اینه که وقتی دارم با هندسفری موزیک گوش می دم اگه اس ام اس بیاد گوشی آهنگ رو از هندسفری قطع می کنه و برا چند ثانیه از اسپیکر گوشی پخش می کنه که واقعا عجیب و غیر عادیه:18:.این مشکل وقتی شب همه خوابن و داری آهنگ گوش می دی و اس ام اس می آد واقعا اعصاب خورد کنه.می خواستم ببینم گوشی شما هم این مشکلو دار؟؟؟راهی هست که درست بشه؟؟؟