من n82 دارم ارزش داره که بفروشمش n85 بخرم . یا نه
Printable View
من n82 دارم ارزش داره که بفروشمش n85 بخرم . یا نه
سلام
من ميخوام n85 بگيرم ولي نميدونم گارانتي اصل بگيرم يا نه؟ بدون گارانتي 440 ولي اتصالات ميگه با گارانتي اصل 560 !!!!
به نظر شما چي كار كنم. خيلي سر در گم شدم كمك كنيد.
دوستان n85دار نگران نباشید آپدیت 12 تا چند روز دیگر میاد و اینطور که من شنیدم تغییرات زیادی داره.
به نظر من همون 82 را نگه داری بهترهنقل قول:
من لقی گوشیم (N85) به حدیه که هنگام کارکردن با آن واقعا اعصابم خرد میشه وهنگامی که توی دستم می گیرم هم با تکون دادن گوشی قشنگ احساس می کنم که اسلایدش تکون می خوره (در ضمن چند تا از گوشیهای دوستام رو دیدم که هیچ لقی نداشت البته گوشی N95 8gig)
تصمیم گرفتم اونو بفروشم و یک N85 دیگه که اسلایدش لق نباشه بگیرم به نظرتون این گوشیمو چند ازم می خرن (دقیقا یک هفته است که گرفتمش)
به نظرتون این کار رو بکنم یا نه :41::41::41::41:
تمام گوشی های n85 تا حدودی لقی دارند دوست من. فکر نکنم بتونی گوشی پیدا کنی که لقی نداشته باشه. همینو نگه دار.نقل قول:
من ميخوام n85 بگيرم ولي نميدونم گارانتي اصل بگيرم يا نه؟ بدون گارانتي 440 ولي اتصالات ميگه با گارانتي اصل 560 !!!!
به نظر شما چي كار كنم. خيلي سر در گم شدم كمك كنيد.
كسي نيست بتونه كمك كنه؟
بچه ها این گوشی چینیه یا فنلاندی ؟؟؟
من دوجا قیمت کردم 440 و 450 تومن می گن . یکی از اونها هم گفت که این گوشی های جدید قیمت بالا همه شون ساخت چین هستن .
با توجه به اینکه دوستمون میگه با گارانتی قیمت کرده میدن 560 تومن ، این چه معنی ای میده ؟
"110 هزار تومن اضافه برای گارانتی دار بودن می گیرن" یا "560 تومنیه گوشی فنلاندی هست و 440 تومنیه چینی ؟"
امروز دوباره به اتصالات زنگ زدم ميگيه قيمت 495 تومن و همه گوشي ها چيني هستش !!!!! قيمتشو ديروز عوض كرده گارانتي نيا هم قيمت داد 510.
من شنیدم که چینی هستش اما تحت لیسانس می زنه. یک فروشنده ای هم بهم گفت که اگر فنلاندی بود بدون که تقلبی هستش چون همشون چینی هستند. خودمون هم گیج شدیم به خدا:41:نقل قول:
جایی هستش که از روی سریال گوشی بشه فهمید گوشی کجا ساخته شده؟ لینک سایت رو من ندارم.
همه ی ان 85 ها چین بدون اثتسنا
قیمت گوشی هم من 425 قیمت دارم
آقا کی می گه همش چینیه!؟ مال من فنلاندی اه!
در ضمن هیچ کدوم از مشکلات چینی هارو از قبیل ریست شدن حین شارژ رو نداره!
مال شما فلاندی نیست لیبل فلاند که فروشندگان ایرانی این کارو می کنن تا بتونن بگن اصله و خریدار بخره
پس چینیه پدر مادر داره !!! :دینقل قول:
دوست عزیز پس بهتره من بیشتر رو گارانتی ای که شرکت ها ارائه میدن توجه داشته باشم . درسته ؟ چون همه شون چینیه و من هم می خوام اگه بعداً خدایی نکرده ، زبونم لال برای گوشی اتفاقی افتاد خیالم از بابت گارانتی و تعمیرات و از اینجور حرفها راحت باشه ...نقل قول:
راستی به نظر شما با گارانتی نیا بگیرم یا اتصالات یا ... ؟
این کارا تخصص فروشنده هاست ولی ار رو IMEI می شه فهمید ساخت کجاست:
روی گوشی بزنید *#06#
عددی که ظاهر می شه IMEI گوشیتونه رقم 7و8 امش رو چک کنید:
کد:* 08 or 80 this means your cell phone was manufactured in Germany which is fair quality
* 01 or 10 this means your cell phone was manufactured in Finland which is very Good
* 00 this means your cell phone was manufactured in original factory which is the best Mobile Quality
* 02 or 20 this means your cell phone was assembled in Emirates which is very Bad quality
* 13 this means your cell phone was assembled in Azerbaijan which is very Bad quality and also dangerous for your health
البته این اطلاعات تضمین شده نیست انگار!
این سایت هم با وارد کردن IMEI تون اطلاعات جالبی بهتون میده:
کد:http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
من امروز ميرم ميگيرم با گارانتي اتصالات .
با خود اتصالات در مورد كشور سازنده صحبت كردم اونم حرف دوستمونو تاييد كرد گفت فلاند ليبله و اصل نيست. گفت اتصالات وارد كنندس و گارانتي تويض داره و چين اين گوشي رو تحت ليسانس نوكيا ميزنه.
من میگم اتصالات بگیر که گارانتی تعویض داره. الیته نیا هم خوب گارانتیهنقل قول:
دادا این سایت ها همش کشک حالا اگه شما با این خوشحال می شی که گوشیت فلاند اشکالی نداره شما بگو گوشی من فقط فلاند
-----------
به نظر من بدون گارانتی خریدن خیلی بهتره تا الاکی پول گارانتی بدی (اونم با اختلاف خیلی زیاد) مگه قرار خدای نکرده گوشی خراب بشه ؟ اگه گارانتی هم باشه اونقدر می برن و می ارنت تا خودت منصرف می شی و اخرشم خودت می بری بیرون می دی درست می کنن
از ما گفتن بود
شما وقتی گوشی رو می خری همه چیزشو چک کن اگه سالمه پس بدون الاکی خراب نمی شه تا ضربه یا از دستت نخوره زمین
درضمن اگه گارانتی هم باشه اگه از دستت بیوفته یا السیدی بشکنه گارانتی قبول نمی کنه و باز باید پول بدی پس پولتو دور ننداز
--------
فقط گوشی های HTC و i-mate رو با گارانتی بگیرید بقیه اصلا
1-
من تعدادی آهنگ به گوشی N85 خودم ریختم و هنگامی که خواستم آنها را اجرا کنم هیچ کدام از آهنگها را اجرا نکرد و من گوشی را یکبار خاموش و روشن کردم که اینبار آنها را اجرا کرد
همینطور تعدادی عکس هم به داخل گوشی ریختم که که در قسمت photo عکسهای جدید را نشان نداد و من بازهم گوشی را خاموش و روشن کردم که اینبار عکسها را نشان داد می خواستم بدانم مشکل از چه بوده و چگونه می توانم آنرا برطرف کنم
2-
من بازی Resident Evil و Digital Legends ONE را از قسمت بازیهای انگیج دانلود کردم ولی هنگام نصب آنها پیغام file is corrupted می دهد حالا به من بگویید چگونه می توانم این بازیها را نصب کنم گوشی من N85 است
بعد از ریختن refresh میکنی گوشیتو؟نقل قول:
فکر کنم هنوز برنامه هک برای N85 نیومده باشه که بتونی بازی ها رو crack کنی
بلاخره خريدم.
حالا ميخوام روش برنامه بريزم تا حالا هم كه موفق نشدم .
ميشه در مورد gps راهنمايي كنيد. !!!!
حالا از این 47 صفحه بحث چه نتیجه ای گرفتین؟؟؟
من بازی Resident Evil و Digital Legends ONE را از قسمت بازیهای انگیج دانلود کردم ولی هنگام نصب آنها پیغام file is corrupted می دهد حالا به من بگویید چگونه می توانم این بازیها را نصب کنم گوشی من N85 است
چگونه می توان عکسهای داخل پوشه Photo را دسته بندی کرد تا بتوان مثلا عکسهای خانوادگی را از دیگر عکسها جدا کرد و همه را قاطی نشان ندهد
همینطور چگونه می توان آهنگها را به صورت جداگانه تفکیک کرد مثلا آهنگهای خارجی در یک پوشه و آهنگهای ایرانی در پوشه دیگر باشد و همه آهنگها به صورت مختلط پخش نشود
هنوز كسي n85 رو نتونسته هك كنه ؟
اصلا كسي تونسته روش برنامه نصب كنه ؟
خیر .. هنوز غیر قابل هک هست ....
برنامه که نصب میشه و نه برنامه هایی که ساین بخواد
يعني حتي اگه cer داشته باشم بازم نمي تونم برنامه نصب كنم ؟
چرا...نصب ميشه..فقط بايد ساين كني..اونم نه همه برنامه ها...نقل قول:
كسي تست كرده كه ببينه هر چند روز باطري رو شارژ ميكنه ؟
من تقريبا هر 2 روز باطريم خالي ميشه.
دوست من پس احتمالاً شما زیاد با دوربین کار نمیکنی ....
چون استفاده از دوربین گوشی خیلی از شارژ رو کم میکنه ......
نقل قول:
يعني اگه با دوربين كار كنم زودتر تموم ميشه ؟
مگه نميگفتن باطري n85 خيلي قويه ؟:41:
ويرايش شد.
نقل قول:
ميشه چند تا برنامه كه تست شده رو معرفي كني ، منم يه تست كنم.
ممنون
تو انجمن برنامه ها هست...دانلود کن هر کدوم رو خواستی..نقل قول:
سلام دوستان ...
من ميخام براي يكي از دوستان يه n85 بخرم ..چندتا سوال دارم...
1- شتاب دهده گرافيكي داره؟؟
2- شتابسنج چطور؟؟
3- كيفيت دوربينش به n95-8gb ميرسه يا بالاتره؟؟؟
4-كيفيت صفحه نمايش چطوره؟؟
5- مشكل لغيش حل شده؟؟
سلا
1- نداره
2-داره
3- بیشتر نباشه کمتر نیست...البته خودم تست نکردم
4- عالی
5- میگن از هر 10 تا 8 تاش مشکل داره...
سلام
1)نداره
2)داره
3)n95 نديدم ولي هر كي كيفيت دوربينشو ديده ميگه عاليه و فقط فكر ميكنم فيلمبرداريش ضعيفه
4)به نظر من از همه سري هاي نوكيا سر تره
5)ماله من كه لقي نداره يا اونقدر نيست كه بره تو عصابم.
من چند سوال داشتم در مورد N85
1- عکسها و فیلمها در قسمت Photo با هم قاطی هستند چرا آیا راهی برای جدا کردن آنها از هم وجود دارد
2-آیا راهی برای استفتده از عکسهای با فرمت SWF و GIF برای پس زمینه وجود دارد
3- آیا امکان اجرای تمهای متحرک به صورت تمام صفحه وجود دارد
4- چگونه می توان عکسها را فایل بندی کرد و هر دسته از عکسها را داخل یک فایل ریخت تا با هم قاطی نباشند