اقا نمی گفتی که نیکول ممرده دیگه مزه ی بازی رفت که ... :((نقل قول:
1. اگه حرف اول هر 12 چپتر رو بذاريد كنار هم ميشه nicole Is Dead !!
Printable View
اقا نمی گفتی که نیکول ممرده دیگه مزه ی بازی رفت که ... :((نقل قول:
1. اگه حرف اول هر 12 چپتر رو بذاريد كنار هم ميشه nicole Is Dead !!
نقل قول:
نبود؟ چه طوری هست
سلام به همه دوستان عزیزم
من بازی را تمام کردم "" خدا را سپاسگزاریم""
به هر حال من هم مثل بقیه سیو مراحل بازی را قرار دادم
این سیو شامل همه مراحل از مرحله اول تا دوازدهم است
هر کی توی هر مرحلهای گیر کرده با این سیو میتواند به مرحله بعد برود
تا بازی بعدی و دیداری دوباره
یا علــــی
کد:http://www.mediafire.com/?yjimiunrnam
نه عزيزم مزه ي اين بازي با اين حرفا نميره ! ، ولي يه چيزي بگم كه ممكنه مزه ي بازي رو چند برابر كنه !نقل قول:
تقريبا تو بيشتر ديوارهاي بازي بعضي نوشته هاي رمزي و سمبلي ميديديم ، درسته ؟ حالا شما اين آدرس رو دنبال كنيد تا به يه decoder برسيد ؛ با اين وسيله ميتونيد نوشته هاي رمزي روي ديوار رو به انگليسي تبديل كنيد !! ( چون من هنوز اينجا نرسيدم متن اصلي رو ميذارم تا اشتباهي نشه ! )
نقل قول:
Chapter 6, after going up the elevator lift in one of the rooms with the plants you go into a room full of the overgrowth and then a huge tentacle grabs you and you fight it off. Continue through to the door and then you come to a room where you walk into zero gravity. There are some foot lockers around and a sign on the back wall. It is a decoder for all of the symbol messages written on the walls. Now when you see that weird symbol language, you can decode them to see what they really say in English
خودم وقتي رسيدم به چپتر 6 امتحان ميكنم ولي الان كسي دور و ور اين مرحله نيست كه امتحان كنه ؟
سلام
این دیکودر یک برنامه میشه برات یا یک راهنما ؟
میشه ازش همه جا استفاده کرد ؟ اطلاعات دیگه ای داره ؟
نه خیالت راحتنقل قول:
اقا نمی گفتی که نیکول ممرده دیگه مزه ی بازی رفت که ... :((
در طول بازی اینقدر ضد حال می خوری که مردن نیکول برات عادی میشه !
فكر كنم بيشتر تو داستان كمك كنه . هر جا كه اون نوشته ها رو ديدي ميشه ازش استفاده كرد . مثلا :نقل قول:
کد:http://upload.--------.com/1/1227345797.jpg
دوستان ورژن بازی بعدی ساخته میشه یا نه؟.کسی خبری چیزی داره؟..یکی از بازیهایی که خیلی فاز داد این مدت همین بازی بود..
البته هنوز سایلنت هیل و cod جدید رو بازی نکردم !...
100 % نسخه های بعدی ساخته میشه
نقل قول:يك جمله از IGN در مورد Dead Space 2 :نقل قول:
نقل قول:
This game has been confirmed as being in development but has yet to be announced for any platforms. Check back here for more information
صفحه ي مخصوص Dead Space 2 در IGN :
کد:http://pc.ign.com/objects/142/14293269.html
یعنی ساخته نمیشهنقل قول:
من که انگلیسیم زیر صفره
تاييد شده كه نسخه ي بعدي رو ميخوان بسازن ولي هنوز براي هيچ پلتفرمي معرفي نشده ، يعني اطلاعات يا تصاويري ازش بيرون ندادن !نقل قول:
سلامنقل قول:
یعنی برای شماره بعدی هیچ تاریخی مشخص نشده:41:
به هر حال این بازی تازه تموم شده ساختشنقل قول:
سلام
یعنی برای شماره بعدی هیچ تاریخی مشخص نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت سازنده باید درباره ی ادامه یکم صبر کنه
داستان بازی رو بنویسه و ...
احتمالا 2 سال دیگه بازی دوم رو می بینیم !
آره ، خودشون هم گفتن كه به اين زودي ها اين بازي رو معرفي نخواهند كرد !نقل قول:
دوستان به راحتي از كنار اين بازي و مخصوصا از كنار محيط هاي خوفناك بازي نگذريد ، به اين عكس نگاه كنيد
ميبينيد كه خود بازي براي هر حرف يه نماد در نظر گرفته و با اين فرمول هم ( مثل decoder ) ميتونيد نوشته هاي روي ديوار ها رو به انگليسي ترجمه كنيد . مثلا من خودم عكس پاييني رو با استفاده از شكل بالا ترجمه كردم شد : UNITY
و يا اين عكس كه در پايان بازي مياد رو ترجمه كردم كه شد : COMPLETED
اين بازي در كنار همه ي نكات مثبتش پر سكرت هم هست كه شايد هنوز برخي از آنها كشف نشدن ! :21:
ترجمه ی این چی بودش ؟
فقط اون نمادهاي بزرگ منظورم بود ( پايين ، چپ )نقل قول:
منم امروز بازی رو برای xbox 360 خریدم
درس و دانشگاه که نمیزاره ادم ...... :31:
تو نگاه اول فوق العاده کوبنده و غرق کننده بود
به خصوص گرافیک بازی
حالا امشب میخوام از 1 به بعد شروع کنم به بازی
اخه با 10 تا بازی دیگه با هم خریدم :31:
البته بازی تا چپتر 5 خیلی ترسناک و دلهره آور نیست، اما توصیه میکنم در اون ساعات بازی نکنی که پشیمون میشی!نقل قول:
موفق باشی :)
صد در صد تایید میشه گفته پیمان جان!!!
شما بازیهای دیگه را برای 1 به بعد بازی کن!!اما Dead Space را بی خیال شو نصف شبی سکته میکنی گوشه اتاق!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای این بازی ترس هست که سکته میزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پیمان جان دیشب ساعت 1 شروع کردم تا 3 از difficulty مربوط به hard تا chapter 3 رسیدمنقل قول:
بازی بیشتر هیجان داره تا ترس
اگه بازی هایی مثل fatal frame یا koun رو روی PS2 رفته باشی متوجه میشی که منظورم از ترس چیه:10:
اون استرس و بند اومدن نفس از محیط های تاریک
حالا نمیدونم شاید اونطوری که شما میگی یعنی از CHAPTER 5 به بعد ترسناک تر بشه
ولی تا این جا فقط هیجانی بوده
نو اوری های خیلی با حالی هم داشته
سیستم HUD مربوط به HEALTH و اون ENERGY و مکالمه هایی که به صورت مانیتور وار جلوت ظاهر میشه و در عین حال میتونی CAMERA رو ROTATE کنی به اضافه سیستم UPGARDE اسحه و STORE همه عالی کار شده
در مورد گرافیک و بافت بندی و LIGHTING چیزی نگم بهتره چون مخ رو مورد سوت کشیدن واقع میگرداند :31:
من اصولا بازی های ترسناک مثل 5 شماره SILENT HILL و 4 شماره RESIDENT EVIL ونقل قول:
3 شماره FATAL FRAME و KOUN رو از 1 شب به بعد بازی میکنم
اونم رو TV 32 اینچ HD با صدای روی 40 یا 50 :31:
یک سوال
وقتی دشمن میاد و SLOW میکنی به کجاش شلیک کنید سریعتر میمیره
؟
چون من از رو HARD رفتم واقعا غذاب میدن مخصوصا وقتی با هم چند تایی حمله میکنن :31:
سلام دوست
ببخشید دوستان من همون اول مرحله دو گیر کردم
اونجایی که یک زنی با لباس سفید چشاش هم بسته شود یه چند کلوم صحبت می کنه بعدش میمره
بعد من نمی دونم از رویه اون دو مانه جلویم چطوری رد بشم
کسی نمی دونه باید چه کار کنم؟
همشهری یه عکس بزار تا فورا کمکت کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ممنون
عکس نمی خواد دیگه همون اول مرحله دوم وقتی که از قطار میایی بیرون یک مانی جلو راحت هست
نمی دونم چه جوری ازش رد بشم
دکمه پرش و نشستن هم نداره که بشه ازش رد شود نمی دونم چه کار کنم...........:41:
پدارم نترس شدیا! میدونم منظورت از بازیهایی مثل Fatal Frame یا Siren چیه. واقعا ترس واقعی رو اون بازیا دارن .. اما خوب این بازی هم ترسناکه و مخصوصاً عنصر صدا خیلی توش تاثیر گذاره و باعث میشه بترسی!نقل قول:
یک سوال
؟
چون من از رو HARD رفتم واقعا غذاب میدن مخصوصا وقتی با هم چند تایی حمله میکنن :31:
فقط بالا تنه به بالا رو بزن ... فقط سراشونو قطع کن ( اگه از اون زره دارها اومد (Brute) اول آهسته کن بعد برو از پشت حسابشو برس)
موفق باشی :)
دکمه f رو باید بزنینقل قول:
تا قدرت الکتریسته فعال بشه
بعد وسایل رو بگیر و بنداز اونور
فکر کنم باید دکمه سمت راست رو هم بگیری
ربط زیادی به تفنگت دارهنقل قول:
یک سوال
؟
چون من از رو HARD رفتم واقعا غذاب میدن مخصوصا وقتی با هم چند تایی حمله میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اگه line gun داری یه تیر بزن به پاهاش جفتش قطع میشه بعد یه تیر خلاصی به کله اش بزن !
اگه plasma cutter استفاده میکنی یه دست و کلش رو بزن می میره
راستی این هم انیمشین که از بازی ساخته شده
تاپیک دانلود
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3213821#post3213821
سلام دوستان عزیز
من توی اوایل چپتر 10 هستم بعد از اینکه کمی میرم جلو بازیرو ادامه میدم و سیو میکنم دوباره شروع به بازی کردن میکنم دوباره بازیرو شروع میکنم قبل از اینکه سیو کنم کلا از بازی میام بیرون... بعد بازیرو از اول روشن میکنم وقتی کق بخام بازی کنم در باز نمیشه...!!! من قبلا از همین در رد شده بودم ولی اینبار در باز نمیشه...!! دوستان خواهشمندم کمک کنید من تا اینجا اومدم زحمت کشیدم 2 تا چپتر مونده تموم بشه اگه راهی هست بگید.
اگه راهی نیست من سیو چپتر 10 رو از همین سایت دانلود کردم ولی خواشمندم اگر زحمتی براتون نیست قدم به قدم بگید این فایلی که دانلود کردم کجا قرار بدهم؟ در ضمن بعد کپی شدن فایل بازیرو چه جوری از سیو چپتر 10 اجرا کنم.
با تشکر
سلام دوستان عزیز
من اوایل چپتر 10 هستم بعد از سیو کردن دوباره بازیرو ادامه میدم و کلا از بازی خارج میشم و بعد از چند ساعتی وقتی بازیرو اجرا میکنم از یه دری که باید رد شم نمیتونم رد رد شم قبلا از همین در رد شده بودم...!!!
دوستان عزیز بگید من چکار کنم چون بازیرو تا اینجا اومدم 2 تا چپتر دیگه مونده تموم شه... اگه راهی هست بگید اگه نه من سیو گیم چپتر 10 رو از همین سایت دانلود کردم ولی خواهشمندم با حوصله بگید این سیو گیم رو باید کجای بازی کپی کنم؟ در ضمن بعد از کپی کردن بازیرو چه جوری از چپتر 10 به اجرا کنم؟
با تشکر
اين كارتون روايت قبل از بازي رو داره توصيه ميكنم حتما ببينيدش.
For the crew of the USG Ishimura, this is how the horror begins: On a deep space mining mission to a remote planet, an ancient religious relic – thought to be proof of the existence of God – is unearthed and brought aboard. It is worshipped by some, scorned by others. But when the unholy artifact unleashes a long- dormant alien race, its glimpse of Heaven transforms the ship into a living Hell. The chaos is immediate. The carnage is uncontrollable. And an onslaught unlike anything ever witnessed by mankind has now been set free to rip this world apart. Prepare yourself for the disturbing opening chapters of the new EA game that takes adult animation to graphic new levels of bloodshed and terror. This is DEAD SPACE: DOWNFALL.
اينم لينك خريدش:
نقل قول:
کد:http://www.play-asia.com/paOS-13-71-13c-77-b-49-en-15-dead-70-2x84.html
دوستان سلام
ببخشید نمیدونم چرا دفعه قبل که سیو کردم و اومدم بیرون بازی مشکلی نداشت ولی حالا مشکل داره ؟
وقتی اخرین سیو رو میارم شخصیت بازی به طرز عجیبی به عقب و راست میره . در کل داره دوره خودش دور میزنه ولی دنده عقب
نمیدونم مشکل از چیه . سیو های دیگه هم همین جوریه
پیمان جان اعتراف میکنم که بازی داره کم کم ترسناک تر و تاریک تر میشه :31:
اواسط chapter 4 هستم
یک صحنه تو chapter 3 که تو یک اتاق تاریک در ها بسته میشدن تا دستگاه کارشو انجام بده
و کلی دشمن میریزن تو اتاق واقعا نفس گیر و باحال و ترسناک بود
یک غلطی نمودیم از hard رفتم دیگه داره کم کم عرقم در میاد :31:
هر ثانیه سخت و سخت تر میشه
مخصوصا وقتی اون دشمنا که باید از پشت بزنیشون حمله میکنن
خدا به داد برسد
:31:
ببينيد دسته بازي به كامپيوترتون وصله يا نه اگه وصله جداش كن.نقل قول:
دوستان سلام
ببخشید نمیدونم چرا دفعه قبل که سیو کردم و اومدم بیرون بازی مشکلی نداشت ولی حالا مشکل داره ؟
وقتی اخرین سیو رو میارم شخصیت بازی به طرز عجیبی به عقب و راست میره . در کل داره دوره خودش دور میزنه ولی دنده عقب
نمیدونم مشکل از چیه . سیو های دیگه هم همین جوریه
C:\Documents and Settings\USER\My Documents\Electronic Arts\Dead Spaceنقل قول:
خواهشمندم با حوصله بگید این سیو گیم رو باید کجای بازی کپی کنم؟ در ضمن بعد از کپی کردن بازیرو چه جوری از چپتر 10 به اجرا کنم؟
تریلر بازی dead space
پسورد:cover
کلا بازیه باحالیه من تمومش کردم کسی سوالی داره در خدمتم (X360 Version):31:
نسخه های PC ,360 ,Ps3 فرقی باهم ندارهنقل قول:
کلا بازیه باحالیه من تمومش کردم کسی سوالی داره در خدمتم (X360 Version) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما رو چه difficulty تموم کردین ؟
من یک اشتباهی کردم از hard رفتم الان رسیدم chapter 5 دیگه کم اوردم
یک جایی هست که اون دکتره از پشت شیشه حرف میزنه و میگه say your prayers و بعد در باز میشه و میری تو
اون تو در ها بسته میشه چپ و راست دشمن میریزه تو
من نه health دارم نه ammo و پول هم کافی ندارم یعنی تا اینجای بازی همه چی تموم شده :31:
چند بار رفتم یکی دوتا رو میکشنم اما سومی چهارمی :31:
اون دشمن هایی هستن که یکم گنده ترن و خیلی باید بزنیشون و یکی که میزنی وا میسن ازشون کلی خون میریزه دوباره میان میزنن رو چطوری باید کشت ؟
اونها کار رو خراب میکنن
با این اوصاف فکر کنم دوباره از اول باید برم از easy چون اگه اینجا رو هم رد کنم
تو chapter های بعدی که سخت تر میشه قفل میکنم :31: