کمــــــــــــــک
Printable View
کمــــــــــــــک
سلام.
برنامه ی VLC رو نصب کن عــــــــــالیه:
کد:http://www.filehippo.com/download_vlc/
دانلودش کردم ام با این پلیر نمیشه زیرنویس رو به فیلم اضافه کرد !!
زیرنویسم هم sub و idx هست
نه من همه کار باهاش میکنم !
شما فایل های Idx و Sub رو هم نام با فیلمت بزار.
ببینم تو خود فیلم که در پخش کننده های دیگر پرش نداره که؟نقل قول:
با فیلم های دیگر هم همین حالت رخ می ده یا فقط این هست؟
سیستم رندر تصویری رو عوض کن ببین تاثیری داره؟
منظورت از next دکمه ترک عوض کردن هستنقل قول:
کدوم فرمت؟
تا الان چند تا نسخه رو ازمایش کردی
تنظیماتت چیه؟
یک بار تو حالت شبیه ساز xp ازمایش کن یک بار ببین چی میشه .
یا تنظیمات رو دستکاری کردی یا رندر صدات متفاوت با انهاست یا اینکه تنظیمات صدای سیستمت ممکنه کم باشه ( تو kmp من وقتی صدا رو کم می کنم صدای کل سیستم رو کم می کنه و وقتی با پلیر های دیگر رو حداکثر هم باشن صدا کم هست.)نقل قول:
سلام.
من با یک سری از زیرنویسها توی این پلیر مشکل دارم و اینجوری مینویسشون:
Èå åÇ ¡ ÞáÈ ãÇåíå í Ñ ÑÇÒíå
سلام .
میخواستم بدونم از کدوم قسمت تنظیمات KM میتونم مشخص کنم که وقتی Ctrl+E رو میزنم که از فیلم عکس بگیره دیگه کادر مربوط به "کجا سیو کنم؟!" نیاد و یه اتومات روی همون دسکتاپی که براش تنظیم کردم ذخیره شه .
اینجوری وسط فیلم هی باید بش بگی کجا ذخیره کنه . رشته ی فیلم از دستت در میره :31:.
ممنون .
مشکل یونیکد هست، اگر سرچ کنید بارها مطرح شده.نقل قول:
به جاش Ctrl+A رو بزنید. به همین سادگی...نقل قول:
سلام..
من هر کاری میکنم نمیتونم زیرنویس فیلمو بیارم...وقتی load sutitle رو میزنم و فایلو انتخاب میکنم میزنه لود شده ولی چیزی نمیاره..
کسی میدونه باید چیکار کنم؟فرمت زیرنویس هم sub هست
در ویندوز 7 به چه طریق میشه dektop mode را اجرا کرد یعنی صفحه پخش km روی بک گراند قرار بگیره؟
نقل قول:یه سوالی چند وقت پیش پرسیده بودم ولی تازه امتحان کردمنقل قول:
اینجوری که شما گفتید زیرنویسها را پایین صفحه نشون میده
البته خوبیش اینه که هر دو رو نشون میده ولی من میخوام یکی بالای بالا باشه یکی پایین پایین!!!!
راهی هست؟
سلامنقل قول:
یعنی عین اینی که پیوست میکنم ؟
آقا در فایل های صوتی راهی هست که کل زمان فایل رو هم کنار نمایشگر زمان سپری شده نشون بده ؟
یا حداقل اون نمایشگر زمان کل وس صفحه رو بزرگتر نشون بده که مجبور نباشیم صورت رو به مونیتور بچسبونیم.
دقیقاًنقل قول:
همینی که شما پیوست کردی امین جان
وقتی 2 تا زیرنویس باز میکنیم که بای دیفالتش یکی بالاس یکی پایین.نقل قول:
مگه اینکه توی تنظیمات زیرنویس خودتون دست کاریش کرده باشین.
من با همه قسمتهای پلیر ور رفته بودمنقل قول:
نمیدونم چرا اینی که شما گفتید رو ندید!!!!
ممنون.مشکلم حل شد.
یه سوال
بعضی فیلمهایی که پسوند mkv دارن همراه خودشون زیرنویس هم دارن
من امتحان کردم از همون روشی که گفتید ولی نمیشد یه زیرنویس دیگه رو همزمان با زیرنویس اصلی دید
من اشتباه میکنم یا راه دیگه ای داره؟
نمیدونم. شاید باید هر 2 تا زیرنویس رو از فایل SRT اجرا کنین که قاطی نکنه.نقل قول:
سلام
وقتی زیرنویس فارسی فیلمی رو باز میکنم پخش نمیکنه و فونتش بهم میریزه!
چجوری فارسیش کنم؟
نسخه جدید
KMPlayer 3.0.0.1440
کد:http://www.filehippo.com/download_kmplayer/download/2548dfa7df5dfddcea990d6507f98da3/
درود
آقا من فیلم قوی سیاه بلوری رو دانلود کردم حجم حدود 550 مگ، بعد اینکه فیلم اجرا میشه ولی تمام پنل کنترل از کار نمیکنه! نه میشه فیلم رو جلو برد نه عقب! ببینید کلا اون پنلی که برای کنترل فیلم هست قفل میشه! بعد اینکه با فلاش های جلو و عقب هم فیلم 5 ثانیه جلو یه عقب نمیره!
مشکل چیست؟
ممنون!
سلام. شاید جای سوال اینجا نیاشه ولی هر چی گشتم جای بهتری پیدا نکردم
سوالم راجع بع دو تا Code هست که میخاستم ببینم فرقشون چیه و کدوم بهتره
یه فیلم بلوری میخام دانلود کنم که دو جا هستش
یکی حجمش حدود 8.5 گیگ هست فرمتش هم MKV و FPS 23 و Bitrate 9444 kbps و Resolution: 1920x800
کدک هم V_MPEG4/ISO هست
یکی دیگش هم حدود 7.5 گیگه با فرمت WMV و FPS 23 و Bitrate 9772kbps و Resolution: 1920x800
کدکش هم VC-1 هست
میخاستم ببینم کدوشون کیفیت بهتری دارن و تفاوت این کدک هایی که گذاشتم رو بگید، کدومشون برای پخش بلوری بهتره؟
یه سوال دیگم هم راجه به این حاشیه های سیاه بالا و پایین تصویر هست Sample فایل دوم رو که دانلود کردم اینطوری بود میخاستم ببینم ارجینال همینطورین یا با تبدیل اینطوریش کردن و برای همین 1 GB از اولی کمتره
ممنون
به احتمال خیلی زیاد فایل شما مشکل داره.نقل قول:
یا فابل ناقص هست، یا نصفه دانلود شده که این دومی احتمالش بیشتره.
فایلهای MKV به اینکه کامل دانلود بشن خیلی حساسن.
سلامنقل قول:
سوالتون مربوط به تاپیک "توضيحاتي در مورد فرمت فيلمهاي دانلودي" میشه .
اصولا ریپ های بلوری با کدک h264 و کانتینر mkv و بدون نوار سیاه بالا و پایین -که در فرمت دی وی دی هست- به صورت لتر باکس ریلیز میشن . بیت ریت h264 هم قابل مقایسه با بیت ریت های دیگه مثل wmv نیست و در حالت تساوی برتری کیفیت با mkv h264 هست ( در صورت شرایط یکسان ) . با این شرایط به نظر میرسه اولی ریلیز استانداردتر و معمول تری هست ولی در مورد کیفیت نمیشه نظر قطعی داد . اسکرین شات ها و سمپل ها رو در صورت وجود بررسی کنید .
بچه ها شما با این نسخه 1440 مشکلی ندارید؟؟
سلامنقل قول:
1440 فکر میکنم beta هست و به صورت رسمی ریلیز نشده .
چرا من هر نسخه ای از این KM رو، روی هر ویندوز 7 64 بیتی که نصب میکنم، فایل تصویری رو که باهاش باز میکنم تصویر رو نشون میده، اما پلیر یه چیزی در حدود 5 ثانیه فقل میکنه، بعد یه ارور دری وری میده و بعد میشه با پلیر کار کرد؟
چرا اینجوریه؟ نسخه 64 بیتی نداره؟
کمککککک:دی
بابا جدیدا رو اعصابم رفته زیرنویس رو با صدای نکبت یه زنه تکرار میکنه... یکی بگه چجوری غیر فعالش کنم!!
خودم درستش کردم:دی مرسی:دی
نقل قول:درسته، نهاییش تازه امروز ریلیز شد :نقل قول:
کد:http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=19121
آهای ملت! چرا هیشکی جواب نمیده؟نقل قول:
بابا اعصابم رو خورد کرد!
یادمه قبلا یک ارور مشابه در این رابطه بوده که باید یک فایل رو پاک می کرد ( یا همچین چیزی )نقل قول:
صفحات قبل رو یک نگاه بکن ببین شاید کمکی کنه:13:
فکر کنم مشکل از آنتی ویروس کسپر باشه.نقل قول:
چون یه سری آنتی ویروس رو غیر فعالش کردم از نو نصب کردم مشکلی نداره الان.
سلام بر دوستان
من نمیدونم چرا زیرنویس ها را که لود میکنم به زبان چینی میاد, یونیکدمم درسته.
در ضمن وقتی با vlc باز میکنم همچین مشکلی ندارم فقط با kmplayer این مشکل به وجود میاد و فقط زیرنویس هایی با پسوند srt.
سلام دوستان
سه سوال دارم از خدمت بزرگواران:
1- چی کار کنیم در KMPlayer بتوانیم سایز پینجره نمایش فیلم رو خیلی کم کنیم؟مثلا در حالت طبیعی مال من می شه قد رو هر چقدر که می خوای کوتاه کرد با موش ،ولی عرض رو تا یه حدی، فکر کنم تا 340 پیکسل بشه و دیگه هر کاری می کنی با موس کم کنی نمی شه !
2- چطور کاری کنیم که KMPlayer موقع نمایش فیلم همیشه رو پنجره ها نباشه .یعنی مثل مدیا پلیر در حالت اجرا بشه برد پشت یه پنجره و در همون حالت هم نمایش بده.؟
3- بهترین نرم افزار برای نشون دادن فیلم های بی کیفیت که کیفیتو یکم بیشتر کنه چیه؟
ممنون
دوستان زیرنویس با فرمت sub دارم بعد از همگام کردن زیر نویس با فیلم و سیو کردنش و دوباره لود کردن زیرنویس کلاً زیرنویس عقب جلو میشه
چه جوری میشه این مشکلو حل کرد؟؟؟؟
در ضمن زیرنویس فایل idx نداره
سلامنقل قول:
اول در km راست کیلیک کرده مراحل رو ادامه بدید
1) برای این کار به قسمت screen control رفته و do not keep aspect رو فعال کنید تا به هر اندازه خواستید ببینید
2) برای این کار هم کافیست screen control رفته و در قسمت on top گزینه never رو انتخاب کنید
موفق باشید
قد هر چقدر بخوام تغییر ی کنه ولی عرض تا یه حد معین تغییر می کنه و کوچیک ی شه!نقل قول:
سلامنقل قول:
مینیمم طول و عرض هر پوسته ی kmplayer در فایل ksf مربوط به اوون skin مشخص شده . برای اینکه بتونید طول و عرض رو کمتر از این مقدار تعیین شده قرار بدید باید فایل اسکین رو ویرایش کنید . برای این کار مراحل زیر رو طی کنید :
- در مسیر نصب برنامه به فولدر Skins برید تا پوسته های برنامه رو که با فرمت ksf هستند ببینید .
- پسوند اسکین موردنظر رو از ksf. به zip. تغییر بدید و با winrar بازش کنید .
- فایل Skin.ini رو از بین فایلهای درون فایل zip پیدا کرده با notepad باز کنید .
- اعداد جلوی MinWidth و MinHeight رو که در خطوط اول می بینید به مقدار دلخواه بر حسب پیکسل تغییر داده و این فایل و در ادامه فایل zip رو سیو کنید تا تغییرات اعمال بشه .
- در نهایت مجدد پسوند فایل رو از zip. به ksf. تغییر بدید .
حالا کوچیک کردن سایز پنجره تا این حد چه فایده ای میتونه داشته باشه ؟
سلام
یه دی وی دی رو ریختم روی هاردم ، زیر نویس فارسی اون فیلم رو
گرفتم با ] , [ جلو عقبش می کنم تا با فیلم مچ بشه
حالا که می خوام که Rebuild & Save Subtitle as Movies Filename رو می زنم
پیغام میده مسیر وجود نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری حلش کنم ؟
سلام، من 2 تا مشكل با KMPlayer دارم و ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
1: kmplayer من فرمت RMVB و بعضي فايلهاي FLV رو پخش نميكنه، بايد چه كار كنم يا كدهاشو از كجا گير بيارم؟
2: kmplayer من يه Skin داره به نام K-AMP5.kfs كه قابليت عكس گرفتن از فيلم رو داره اما نسخه هاي جديد اين skin و اين قابليت رو ندارن و به خاطر همين موضوع من نسخه هاي جديد رو نميتونم نصب كنم، كسي چنين اسكين يا چنين قابليتي رو تو kmplayer هاي جديد سراغ داره؟
Version The KMPlayer 2.9.3.1214