دوست عزيزنقل قول:
اين برنامه چند رسانه اي با امكانات روي كيبرد
خير روي ميز وجايي كه مسير خنك كندگي را مسدود نكنه اشكالي پيش نمياد
توجه:روي قالي يا جايي كه پرز داشته باشه نگذار
Printable View
دوست عزيزنقل قول:
اين برنامه چند رسانه اي با امكانات روي كيبرد
خير روي ميز وجايي كه مسير خنك كندگي را مسدود نكنه اشكالي پيش نمياد
توجه:روي قالي يا جايي كه پرز داشته باشه نگذار
همون طور که دوستمون گفت یه نرم افزار مفید از اچ پی هست که تقریبا از اکثر فایلها پشتیبانی می کنه و کارایی بالایی داره، ریموت هم امکان استفاده از امکانات مولتی مدیا رو از راه دور براتون فراهم میکنه ( البته بابعضی از انواع گوشیهای موبایل هم امکان پذیره )نقل قول:
این quick play چیه به چه دردی میخوره یا اون ریموت کنترلش؟
T.N.T جان :10:خیلی خوبه که این جور تحقیق می کنی اما به نظر من زیاد حساس نشی بهتره چون بعد که خرید کردی بازم احساس می کنی انتخابت درست نبوده،از نظر من هیچ محصولی 20 نیست!نقل قول:
Please help me to choooooooooose
موفق باشی:12:
لطفاً بازاری ها جواب بدن الان که 1199 و 1135 توی جیتکس اومدن کی می یان ایران ؟ بلافاصله یا با تاخیر یک ماهه . راستی senjin جان ، اونجا 1135 هم دیدی ؟ چند بود ؟
فرق سری 10** با 11** چیه؟
اگه میشه لینک بدید ببینم....ممنون
دل وقتی یک مدل اصلاح شده میده،نام مدل رو هم عوض می کنه،ولی اچ پی گیج می کنه ادمو..
راستی میشه با Lcd 1680 خرید؟
سلامنقل قول:
چند صفحه قبل لینک های متعددی در این زمینه قرار دارد
سلامنقل قول:
آقا دست و پنجت درد نکنه:31:
1-در مورد بحث گارانتی و خرید کدوم شرکت را پیشنهاد میکنید؟کدوم شرکت سری 11** را آورده؟
2-دل وقتی مدل 1525 را بجای 1520 داد،هم سبک شده بود و هم عمر باطریش بهتر شده بود...ولی وقتی مشخصات این دو رو می بینم،فرقی دیده نمیشه....دقیقا اطلاع دارید که چه چیزهایش بهتر شده؟
تا جایی که من می دونم و تحقیق کردم کارت وایرلس 1060 یا 1070 و ... با xp مچ نبودن وسرعت تفاوت فاحشی می کرده و الا ن شااید به همین علت itel5100 گذاشتن .نقل قول:
و از همه مهتر ال سی دی اینفینیتی گذاشته که کیفیت بیتری داره ولی انگار تو نور خوب دیده نمی شه . برای اینکه دقیقتر بدونی باید یک کم سرچ کنی .
چون نمی شه اسم ببرم فقط راهنماییت می کنم . امروز توی سایت معروفترین گارانتی اچ پی ایران سری 11 رو دیدم و مثلاً 1135 بود 1420000 . نمی دونم کی مشهد بیاد دیگه داره اعصابم خورد می شه انقدر که صبر کردم
برای خرید حتما بیایید تهران....نقل قول:
واسه چی؟اینجا هنوز هم خفقانه؟! پی ام کنید ...:دینقل قول:
چون نمی شه اسم ببرم فقط راهنماییت می کنم
اگر واقعا با glare صفحه نمایش مشکل دارید می تونید ا این محافظهای خوب anti glare استفاده کنید. قبلا دیده بودم 8 هزار تومن تا 15 تومن بستگی به سایز LCD :نقل قول:
و از همه مهتر ال سی دی اینفینیتی گذاشته که کیفیت بیتری داره ولی انگار تو نور خوب دیده نمی شه . برای اینکه دقیقتر بدونی باید یک کم سرچ کنی .
[IMG]www.office365.co.uk/im/pim/175236.jpg[/IMG]
کد:http://cgi.ebay.com.sg/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120310940689
کد:http://www.ergoindemand.com/laptop-protection-computer-filters.htm
کد:http://www.office365.co.uk/Computer-Accessories/175236-3M-Privacy-Screen.htm
نقل قول:
امروز توی سایت معروفترین گارانتی اچ پی ایران سری 11 رو دیدم و مثلاً 1135 بود 1420000 . نمی دونم کی مشهد بیاد دیگه داره اعصابم خورد می شه انقدر که صبر کردم
میگم شما چه اصراری دارید حتما بیاد شهرتون ؟ بابا من عمریه با تازه کارا هم توی تهران تلفنی معامله و فیش حواله میکنم و خرید میکنم !
سلام،
بالاخره تلسم شكسته شد و من يه dv5-1070 خريدم :8:
آخه تا یک ماه پیش پولم نقد بود و الان از اون پول چیزی نمونده . باید اقساطی بخرم . می شه اقساطی اینترنتی خرید کرد ؟نقل قول:
مبارک باشه! چطوره؟ ازش راضی هستی؟نقل قول:
شما 1- کارت خیلی درستهنقل قول:
2-مطمئنی به فروشنده چی بگه که اگه اشتباه ارسال شد معامله مشکل دار نشه...
این جور موارد را باید حضوری خرید(4 تا بیسواد تای خودم)،مثلا ممکنه تو فروشگاه یه سری چیزهارو ببینی که تو فروشگاه های اینترنتی یا خرید تلفنی نشه دید!!! مثل کیف موس و ...
خیر اصلا ... چک و سفته فقط پیش یک شخص مطمئن در شهرستان خودتاننقل قول:
آخه تا یک ماه پیش پولم نقد بود و الان از اون پول چیزی نمونده . باید اقساطی بخرم . می شه اقساطی اینترنتی خرید کرد ؟
کساییکه 1070 دارن میتونن یه عکس از امتیازشون توی windows experience index بزارن؟
I- قربان شما لطف داریدنقل قول:
شما 1- کارت خیلی درسته
2-مطمئنی به فروشنده چی بگه که اگه اشتباه ارسال شد معامله مشکل دار نشه...
Ii- کافیه با فاکسی که میفرستید برای فیش مشخصات دقیق لپ تاپ و حتی رنگ و مدت و نوع گارانتی اش رو بنویسید که مشکل دار نشه
در كل تايد محصولات hp بود يا تخريبش؟به هر حال اگر مشكلي پيش بياد همينا بايد تعميرش كنن!!در كل بگيرم؟نقل قول:
هر چند فعلآ كه خريد 20 روزي به تاخير افتاده :41:
سلام.من هم خودم دلم پیش 1070هست ولی از یه تعمیر کاره لبتاپ شنیدم گرافیکش به دلیل حرارت بسیار بالا خیلی اذیت میشه و تا الان دیدم چنتا سوخته.من واسه بازی نمیخوام.میخوام میکس و مونتاز کنم.نظر شما چیه؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
این حرارت بسیار بالا را از کجا اوردی ؟
با این امکانات معلوم که حرارت تولید میشه ولی نه انقدر زیاد .یکی ازدلایل ملموس بودن حرارت این سری بدنه الومینیوی ان است ومثل dell vostro بدنه لاکی نداره
من که دارم راضی هستم!
من هم میخوام 1070 بگیرم.ولی هنوز یه کمی شک دارم.چون من روزی 7-8 ساعت باهاش می خوام کار کنم.البته همش نمی خوام بازی کنم.ولی در کل معمولا روزی 1 ساعتی گیم بازی می کنم.ایا جواب منو می ده؟
لپ تاپ تا 1900 حداقل 15 اینچ برا کارای گرافیکی و معماری چی پیشنهاد میدید
ممنون
اگر دنبال لپتاپ ميگردي اينجا بايد پست بدي عزيز:نقل قول:
اگر سوالي درباره HP داشتي در خدمتيم :20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218549
دوست عزيزنقل قول:
معلومه كه جواب مي ده!!
ببين رك بگم تا چي چيز نوت برات مهمه؟ اگر يه خورده داغ بودن (بقول شما ) خيلي اذيتت ميكنه دنبال سري dv5 1060و 1070 نرو توي ذوقت مي خوره .
ممنون! راستش من شب لپتاپ را خريدم و فردا صبحش اولين روز كاريم بود و ساعت كارم هم خيلي زياده، زياد وقت نكردم بررسي كنم. در كل بايد بگم بسياري از ايرادهايي كه بهش ميگرفتن الكي بود. من لپتاپ را سر كار بردم و حدود 9 ساعت روشن بود، توي ويستا در حالي كه Aero روشن بود و من بيشتر در حال كار با اينترنت بودم و كلي از هاردش كار كشيدم، فيلم ديدم، يه Demo با پردازش سنگين (CPU-Based) روش اجرا كردم و حدود 1 ساعت هم The Lord of The Rings - The Battle for Middle Earth II را روي بالاترين رزولوشن و گرافيك بازي كردم و لپتاپ كاملا خنك بود و هيچ صدايي ازش شنيده نميشد (در محيط بازي در شرايطي كه محيط خنك بود، سطح زير لپتاپ شيشهاي بود و پشت لپتاپ كمي بالا آمده بود، تنها كمي به ميزان گرما و صداي فن افزوده شد.) عمر باتري هم در حال استفاده از Power Saver ويستا، وايرلس خاموش و خواندن كتاب حدود 3 ساعت و 6 دقيقه بود و باتري نسبتا سريع شارژ ميشه. معايبش از نظر من اينه كه نسبت به اثر انگشت بسيار حساسه و كيفيت صفحه LCD خوبي نداره! (نور را به شدت منعكس ميكنه و رنگها توش به خصوص در بازي و فيلم حالت خواب دارند!) و در مقايسه با مانيتور كامپيوترم كه يك LCD 22" Samsung هست (SyncMaster 2232 BW) واقعا كم مياره! در كل راضي هستم! :20:نقل قول:
مبارک باشه! چطوره؟ ازش راضی هستی؟
WEI زياد معتبر نيست با اين حال امتياز پايه من 5.0 بود.نقل قول:
کساییکه 1070 دارن میتونن یه عکس از امتیازشون توی windows experience index بزارن؟
خوبه پیشرفت خوبیه ... مال من هم 5.0 هست البته DV6650 gaming
سلام دوستان
احتمالا منو تا پاسخ سوالم بيشتر نبينين:31:
آقا من ديشب پايتخت بودم و تا دم خريد هم پيش رفتم (Dv5 1070) اما از دو سه تا فروشنده شنيدم امروز dv5 1155 مياد. بعضيا مي گفتن تو اين سري جديد مشكل گرم شدن كارت گرافيكش حل شده بعضيا هم مي گفتن هيچ فرقي نداره و فقط اسمش عوض شده.
كدومشون راست ميگن لطفا منو راهنمايي كنين! Help:19:
در ضمن پايين ترين قيمتي كه تو تهران دارين چنده وكجا؟ (اگه نمي تونين اينجا بگين بي زحمت يه ميل بهم بزنين دعاتون مي كنم)
سلام
دوستان نظرتون در مورد Dv5-1110 و Dv5-1116 چیه؟ ظاهرا مدل های جدید Hp توی بازار هستند. کلا می خوام یه لپ تاپ تو رنج قیمت 1 تا 1.2 میلیون بگیرم. کارم فوریه، لطفا راهنمایی کنید.
استفاده ام هم برای کارهای دانشجوییه. عمر باتری این مدل ها چقدره؟ کیفیت Lcd شون چطوره؟ اگر ریویو هم سراغ دارید، بزارید ممنون میشم
سلام یه سوال دارم می خوام موقعی که صدا رو با دکمه های تاچ زیاد میکنم اون صفحه که نشون میده صدا زیاد میشه باز نشه .نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه.
ممنون
دوست عزیز باید برنامه ی مربوط به اون رو پاک کنی.فکر کنم اسمش quick touch باشه.نقل قول:
سلام،
اینم امتیازات من:
Base: 5.0
Processor: 5.4
Memory (Ram): 5.9
Graphics: 5.0
Gaming graphics: 5.3
Primary Hard Disk: 5.3
نقل قول:
سلام
دوستان نظرتون در مورد Dv5-1110 و Dv5-1116 چیه؟ ظاهرا مدل های جدید Hp توی بازار هستند. کلا می خوام یه لپ تاپ تو رنج قیمت 1 تا 1.2 میلیون بگیرم. کارم فوریه، لطفا راهنمایی کنید.
استفاده ام هم برای کارهای دانشجوییه. عمر باتری این مدل ها چقدره؟ کیفیت Lcd شون چطوره؟ اگر ریویو هم سراغ دارید، بزارید ممنون میشم
دوست عزیز تاپیم مشاوره خرید اینجا نیست ... بحث و تبادل نظر است درباره قابلیت هاش
ضمن تشکر از دوستانی که به سوال اولم پاسخ دادن:10:
با توجه به اینکه اچ پی دارای پورت HDMI هست (برا مرتبط نشون دادن سوال با این تاپیک!) آیا تبدیل HDMI به S-Video یا کامپوزیت تصویر صدا وجود داره؟ اگه داره سر راهش دستگاه تبدیل داره یا نه فقط یه کابله که هر طرفش یه فیش ه؟
سلام من با این دکمه ها لمسیه افزایش صدا مشکل پیدا کردم وقتی یه بار لمسش کنم هی پشت سر هم صدا رو کم و زیاد میکنه و همش اون تصویرش میاد رو صفحه . وقتی ادم داره بازی میکنه خیلی اعصاب خوردکن میشه و من میدونم چجوری غیر فعالش کنم ولی میخوام مشکلش حل شه ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان تفاوت dv5 1070 باdv5-1099 در چی هست
دوست عزيزنقل قول:
با دستمال ضد خش اروم محل تماس را پاك كن اگر خيلي اذيتت ميكنه ميتوني صدا را از از پايين صفحه نمايش كم يا زياد كني.
سلام
مشکل از برنامه هست چون وقتی برنامه رو میبندم دیگه راهت میشه کم و زیادش کرد ولی دیگه اون برنامه نمیاد رو صفحه.
ممنون
برایه منم همین مشکلو داره البته مسخرست ولی راهش اینه که وقتی گیر کرد یه بار مودم وایرلس رو روشن خاموش کنینقل قول:
مى خواستم بدونم رم كارت گرافيك لپ تاپهاى hp dv5 1070,hp dv5 1155 از نوع DDR II هستش يا از نوع DDR III هستش?
ایولنقل قول:
عجب راه حلی !!
ولی تو همه بازی ها هم گیر نمیکنه ، تو COD4 یه بار کم یا زیاد کنی گیر میکنه ولی تو Crysis یا Fifa نه !!