چرا كسي جواب نميده؟
چرا كسي جواب نميده؟
mehrad_jahany
in yahoo mane
aksaran onam
اینم یه نگاه بندازید :
خوشتون میاد :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=501628
چرا كسي جواب نميده؟
من هفته پيش سوالم رو نوشته بودم
ورژن من و دوستم در bfme1 هر دو 1.03 هست.هر وقت ميخواهيم از طريق گيم رنجر با هم بازي كنيم با اين ارور مواجه ميشويم
Game has detected a mismatch. This means the multiplayer game has lost synchronization data between the players. It is possible that your opponent has modified their version of the game.
به هر كي گفتم ميگه ورژن شما و دوستتون با هم فرق داره يا از يك سريال نامبر استفاده ميكنيد
در صورتي بازي را با هم اپديت كرديم و سريال نامبرهايمون هم با هم فرق داره
خواهشن اين بار يكي جواب بده
ما فقط تا حالا با هماچی بازی کردیم که این ارور هم مال وقتی بود که ورژنا یکی نبودش
میخواید یه بار دیگه آپدیتش کنید
دوستان من بعد از اينكه ويندوز عوض كردم وقتي ميرم تو بازي بعد يكي دو دقيقه هر چي ساختم خراب ميكنه ميزنه باختي
.قبلا اين جور كه ميشد بازي رو دوباره نصب ميكردم ولي الان سيديش رو دادم به كسي دستم نيست
كسي ميدونه بايد چي كار كرد؟
با تشكر
باز خوبه که ماله شما با نصبه بازی درست میشد من سر این اشکال ناچار بودم ویندوزمم عوض کنم / من دوستم دیروز کامپیوترامونو شبکه کردیم پدرم درومد ولی نتونستم این بازی رو شبکه کنم /بایید اپدیت میکردیم بازی رو ؟نقل قول:
براي شبكه بايد ورژن شما و دوستتون يكي باشه و در ضمن سريال نامبر هاتون هم با هم فرق داشته باشه
اگه سريال نامبر هم نداشتيد راهش ديگش اينه كه بريد بازي رو اپديت كنيد و كركش رو هم دانلود كنيد بعد از طريق ديمون تولز يه درايو مجازي از كرك درست كنيد
اين جوري بازي فكر ميكنه سيديتون ارجيناله!!!!!
سلام من توی گیم رنجر بازی میکنم بدون اینکه یک ارور بده و فک این مال اینه که ورژن دوستت یا خودتون 1.03 نیست :5:من که میگم همینه مشکلتون بازی یکی تون ورژنش 1.03 نیست و اگه میخواین با هم بازی کنین باید ورژن هر دوتا pc تو که روش ارباب نصبه 1.03 باشه چون ورژن 1.03 آخرین ورژنی هست که برای ارباب 1 اومده و گفته شده جدید ترین ورژن ارباب همینه:31:.نقل قول:
و اگه این اروری که گفتی حل شد و ارور سریال نامبر داد باید یه سریال جدید بهش بدی بدش حل میشه اگه سوالی بود بگو تا من حلش کنم.
و واقعا هم این کارو میکنه عزیز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلامـــــــــــــــــ:31:
دوستان عزیزاگه کس احساس کرد که ارباب حلقه های یک شاخه خبرم کنه تا با هم یه دست بزنیم
تا حالشو بگیرم
من خدای ارباب حقله هام
کسی نمیتونه منو شکست بده
سلام دوستان. من ارباب 2 رو گرفتم که 1 دی وی دی می باشد. که باید این را روی نسخه قبلی بازی نصب کنم تا اجرا شود. ولی هرکاری کردم اجرا نشد یعنی روی نسخه قبلی نصب کردم. لطفا در مورد نصب این بازی راهنمایی بفرمایید. در ضمن ویندوز من 7 می باشد.ولی ارباب 1 در وینوز 7 اجرا می شود.
خب چرا رو نسخه ی قبلی نصب کردی همین جوری یه فولدر سوا برای ارباب حلقه ها 2 بساز. نصبش مثه همون 1 فقط دایرکت ایکس فراموش نشه ویندوز منم 7 هستش و هر دو تا بازی رو نصب دارم هم 1 هم 2نقل قول:
سلام توی یه فولدر جدا هم نصب کردم. اجرا نشد. دایرکت ایکسی که درون دی وی دی بازی بود (directx 9. oc)رو نصب کردم اجرانشد. یه صفحه ی سیاه میاد که می خواد بره داخل بازی ولی وارد بازی نمی شه.نقل قول:
من هین بازی رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به برو بچ
اقایون من خیلی طالبم ارباب رو به صورت انلان بازی کنم
البته من از سال 84 بصورت شبکه خانگی بازی میکنم
تکراری شده اینقدر این رفیقامو بردم
امشب به سر زد بیا ببنم شاید بشه اینترنتی بازی کنم که این سایت با حال رو پیدا کردم
ولی چیزی از این نوشته ها عایدم نشد
اگه کسی هست بخواد بازی بزنیم و بلده به من میل کنه ی حالی بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخامتون
منتظرم یکی هستم
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
اقا بیا ببنم کجایی اینقدر با خودت حال میکنینقل قول:
من هم خیلی دوست دارم باخات ی دست ارباب بزنم ولی نمیدونم جطوری باید پیدات کنم
خبرم کن
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
کجایی نفس کش
سلام دوستان
لطفا کرک بازی the battle for middle earth 2 رو قرار بدید لطفا ادرس فایلش فیلتر نباشه
اقا چرا کسی اینجا پاسخگو نیستش؟؟؟؟؟؟؟
من خودم کرکشو دانلود کردم ولی ارور ران تایم (runtime eror) رو میده
مشکل از کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم جوین شدم هیچکی نبود! هرکی مرده بیاد بامن بازی کنه bfme2 V2.06 منتظر دیدن بازیتونم.
بیا نتورک من .حالتو بگیرم! ID: Prince Of Mirkwood پسود هم نمی خواهد. اگه مردی بیا هم 1 و هم 2 (-:.
سلام من نسخه اول bfme رو نصب کردم
نحوه بازی آنلاین و کرک کردن رو کسی هست آموزش بده یا بگه چطوری هست ؟
تو game ranger دو نفر که ورژن بازیشون فارسیه نمیتونن با هم بازی کنن؟
حتما باید ورژن بازی دست کاری نشده باشه؟
اگه اره هرکسی براش ممکنه یه لینکی بده واسه دانلود
کاش یه لنک مستقیم از همه چیزایی که لازمه برای این یازی تو این تایپیک بود :n03:
اگه کسی هست تو تهران که همه فایلای این بازیو داره لطفا پیام بده
سلام چرا وقتی نرم افزار mein hamachi رو نصب میکنم یوزر و پسورد رو میدم میخوام وارد گروه بشم ارور سمت نام کاربریه چرا؟:n28:
سلام دوست عزیز به این سایت برو کارتو را میندازهforum.persiantools.com:n12:
چه ربطی به این سایت داره فایل های این بازی ؟نقل قول:
برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی که توی همین فروم هست .
تمام فایل های مورد نیاز رو گذاشتم اونجا برای دانلود .
هر سوالی هم دارید بپرسید تا راهنمایی کنم همونجا
کسی نیست جواب سوال ما رو بده
در مورد کابرانی هم که اینجا ادعا دارن و فکر میکنن بازی بلدند , فقط خدمتشون عرض کنم کافــی اسم یوزر بنده توی گیم رنجر یک سرچ بکنن .
کمتر کسی هستش که نشناسه یوزر من رو . بعد حساب کار دستشون میاد .
( The Wanted )
2789553
فقط هم The Rise of the Witch-king
هم v2.01
و هم v2.02
the battle for middle earth2 رو حریفم rise of the witch kingرو ندارم فقط مشکلم اینه که چجوری انلاین بازی کنم
کسی نیست که بخواد انلاین بازی کنه:n24:اینم user ما :reza777777
خواستید بازی کنید یه اس بدید در خدمتیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بریم بازی؟
برای این که بشه ویچ کینگ رو آنلاین بازی کرد باید چه کار کرد؟
آیا اگه بخوای با یکی که اونم پچ رو نصب نکرده بازی کنی خودت هم پچ رو نصب نکرده باشی بازی مم کنه یا حتماً باید این نرم افزار هوماچی رو نصب کنیم؟
آیه باید یک نسخه بخریم یا با ایمیج CD هم می شه آنلاین بازی کرد؟
من پچ رو که نصب می کنم بازی بالا نمیاد.
سلام
witch king رو میخوام با دوستم شبکه ای بازی کنم error mismatch میده
میشه درستش کرد؟:n37:
دوستان سلام
میشه یک اموزش دقیق از انلاین بازی کردن این بازی بگید
من دوست دارم انلاین بازی کنم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 313
این ای دی تلگرامم هست
لطفا راهنمایی کنید من عاشق این بازی ام با هرکی هم بخواین انلاین بازی میکنم:n10:
Dagor Dagorath
Edain 3.8 Submod
For Battle for Middle Earth II
برای دیدن سایز اصلی روی تصاویر کلیک کنید!
این سابمود که بر پایه مود محبوب و معروف Edain ساخته شده
به شما این اجازه رو میده که طی یه سری اپگریدها و ...به یونیتها و هیروهای دوران اول دنیای تالکین دست پیدا کنید
ضمن اینکه هر فکشن جدای از چند هیرو و یونیت مشخص یک والار یا حالا گاها یچیزی مثل آنگولیانت و انکلاگان
که در حد والار هستند رو برای 3-2 دیقه هم شده احضار کنید و از قدرتش استفاده کنید
من حداقل 10-12 مود و پچ و..برای این سری بازی کردم هیچکدوم به این جذابی نیست حتی خود EDAIN!
به شکل خلاصه بگم در مورد خود Edain این مود حدودا 8-9 سال هست داره ساخته میشه و به تکامل میرسه
الان نزدیک انتشار 4.5 هستند نسخه انگلیسی که رسما اوج بالانس و تکامل یک مود حساب میشه!
اما حالا dagor dagorath submod اومده بر پایه نسخه 2 سال پیش ادین تغییراتی رو اعمال میکنه
که بالا گفتم به علاوه اضافه کردن یونیتها و هیروهای edain های جدید!
یعنی چیزی بهتر از بهتر رسما:دی
علاقه مندان نصبش خیلی راحته حداقل برای ما که راحت بود!
فقط Rise of The Witch King و BFME2 پچ های 2.01 و 1.6 داشته باشید کافیه
Main Installer
BFME2 Asset
آموزش نصب
1-اول از پوشه lang و پوشه apt تو فولدر رایز ویچ کینگ بکاپ بگیرید یه جای مطمئن که بعدا بخواید مود رو پاک کنید لازمه
2-فایل نصب داگور داگورات رو اجرا کن و تو پوشه رایز ویچ کینگ نصب کن فایل asset.dat رو تو پوشه bfme2بکاپ بگیر کپی کن یه جای مطمئن
3-حالا فایل bfme2 asset رو اجرا کن و پوشه bfme2 رو انتخاب کن همون فایل دومی که لینکشو دادم
4-حالا game luncher رو بردار و یه شورتکات برای دسکتاپ درست کن(فکر نکنم این ضروری باشه اصلا نمیدونم چی هست 1.7 که نداشت چنین چیزی)
5-اجرا نشد یا مشکلی تو اجراش بود به متن داخل اسپویل زیر مراجعه کنید!محتوای مخفی: description
توضیح رسیدن به یونیتهای دوران اول در Dagor Dagorath
محتوای مخفی: .
اما ...
EDAIN MOD
این مود mod برتر سال 2015 از نظر تنها سایت معتبر مربوطه یعنی moddb هم شد با ریت 9.6!
Edain Mod یک ماد بسیار بزرگ و کم نظیر هست که بر پایه سری بازی های battle for middle earth ساخته میشن
قالب بازی همچنان استراتژی سنتی یا RTS هست مثل بازی های اصلی اما با تغییرات ریز و درشت بسیار زیاد
حدود 8-9 سال هست دارند روش کار میکنند و در حال حاضر یونیتها رو با طراحی های بهتر و جدیدتر از فیلمها و یا گاها در صورت نبودن
از فن آرتهای عالی و همینطور گیم پلی بهتر و گرافیک چندین مرتبه بهتر و جذاب تر در کنار گیم پلی بسیار بالانس تر و جذابتر عملی کردند
در حال حاضر روی ورژن 4.5 هستند با عرضه این نسخه فقط نسخه 4.6 و اضافه شدن فکشن گابلینها
(که شامل گونداباد و ارکهای فیلم هابیت هم هست) باقی مونده!
لینک پیچ Moddb برای Edain دانلود های مربوطه رو از اینجا میتونید انجام بدید یک فایل نصبی هست و اصلا هم دشوار نیست نصبش.
دوستان میشه یکی نسخه ی سالم اخرین پچی که برای انلاین بازی کردن ویچ کینگ هست رو برام اپ کنه چند وقته میخوام نصب کنم نمیشه مرسی
عاغا سلام این لینک برنامه هوماچی رو بدین دانلود کنیم:n28:
سلام من bfme 2 رو برای انلاین شدن آپدیت کردم و الان ورژن 1.6 هست ...
کرک بازی رو از کجا گیر بیارم ؟میشه برام آپلود کنین .. ممنون