ایشالا ! :دی ! حالا چی شد اومدی هنر ؟ از ابتدا علاقه داشتی مثل ما ؟نقل قول:
Printable View
ایشالا ! :دی ! حالا چی شد اومدی هنر ؟ از ابتدا علاقه داشتی مثل ما ؟نقل قول:
من آره.
از 8 سالگی می نویسم و با تلویزیون همکاری می کردم... کلی داستان چاپ شده تو کیهان بچه ها و پوپک دارم که مربوط میشه به سن 8-10 سالگی...از 13 سالگی هم فیلمنامه و نمایشنامه می نویسم...2-3 سال هم هست دارم گرافیک کامپیوتری یاد می گیرم.
کلا به هنر و به خصوص نوشتن اونم از اجراییش فوق العاده علاقمندم و الانم می خوام ادبیات نمایشی بخونم.
وای خدا رفتم اموزش پرورش نمی دونستن سازمان سنجش چیه .دیگه ناامیدم کردن
از یکی شنیدم که امسال هر داوطلب فقط می تونه تو یکی از رشته ها برای کنکور ثبت نام کنه و نمیشه هنر و زبان رو + یکی از رشته های نظری کنکور داد...این درسته؟
منظور اینه که همزمان نمیتونه توی یکی از گروه های آزمایشی اصلی (ریاضی-تجربی-انسانی) شرکت کنه ولی هنر و زبان مانعی نداره ! مثلاً من ریاضی و هنر شرکتیدم !نقل قول:
داشتم منابع امسال رو نگاه می کردم و دیدم که متاسفانه چند درس جدید اضافه شده و عکاسی 2، تاریخ هنر ایران و جهان،خوشنویسی، هنر و ادب فارسی، صفحه ارایی و تصویرسازی تو لیست نیست. از من می شنوید به این لیست به ظاهر حذف شده توجه نکنید و بخونیدشون. مخصوصا کتابای تاریخ هنر ایران و جهان که خیلی مهمن.
دروس جدید: كارگاه نقاشي (كد 3/496), (كد 15/358)، طراحي اندام و لباس (كد 8/494)، كارگاه طراحي نقوش سنتي (كد 77/359)، حجم سازي 1 (كد 3/450)، آشنايي با صنايع دستي ايران 1 (كد 30/359) و مباني نظري و ساختار موسيقي ايراني
البته صنایع دستی همیشه بود و تو منابع نمی زدن.
کارگاه نقاشی با مکاتب نقاشی فرق می کنه؟ و همین طور مبانی نظری موسیقی؟!
پس کی این جوابای کنکور میاد! مردیم بابا :41:
طبق گفته ی سنجش، اواخر دی یا اوایل بهمن:13:
یه سوال در مورد آزمون عملی رشته ی موسیقی داشتم که تقاضا دارم بیتا خانوم راهنمایی کنن :
چه سازهایی مورد قبولن برای نوازندگی و آیا حتماً باید آزمون نوازندگی رو همه بدن ؟ سخته یا آسون ؟ چند سال کار میخواد ؟
نقل قول:
سلام
سازهای سنتی غیر از کوبه ای هاش، و سازهای ارکستر سمفونیک + گیتار غیر از پرکاشن
آزمون عملی رو که 100 در صد باید داد وگرنه مردود میشی
من چون سازم ویلنه درمورد ساز خودم میتونم نظر بدم البته تفاوت چندانی هم نیست در این مورد، باید حداقل 5 سال درست حسابی ساز زده باشی، تازه اونموقع میرسی به سد پارتی بازی و این بساط ها...
درضمن سلفژ هم باید بدونی...
در هر صورت آسون نیست آزمونش
نتايج نهايي رشته هاي نيمه متمركز آزمون سراسري 7 بهمن اعلام مي شودتهران - معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي داوطلبان رشته هاي نيمه متمركز آزمون سراسري دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سال 1389 در روز پنج شنبه، هفتم بهمن ماه خبر داد.حسين توكلي ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا اظهار داشت: فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي تحصيلي نيمه متمركز دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي دولتي، غيرانتفاعي، غيردولتي، واحدهاي بين المللي، دانشگاه هاي علوم پزشكي، پيام نور و مراكز تربيت معلم از ساعت 18 روز پنج شنبه، هفتم بهمن ماه بر روي پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش قرار مي گيرد.
وي افزود: اطلاعيه سازمان سنجش شامل برنامه زماني و نشاني محل ثبت نام از پذيرفته شدگان رشته هاي نيمه متمركز ، همزمان با فهرست اسامي آنان بر روي پايگاه اطلاع رساني اين سازمان قرار گرفته و در نشريه پيك سنجش روز دوشنبه ، 11 بهمن ماه نيز منتشر خواهد شد.
توكلي از پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي نيمه متمركز آزمون سراسري خواست تا پس از مطالعه اطلاعيه، با توجه به برنامه زماني اعلام شده به همراه مدارك لازم براي ثبت نام به دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل قبولي خود مراجعه كنند.
وي تاكيد كرد: مراجعه نكردن پذيرفته شدگان در زمان تعيين شده براي ثبت نام به محل قبولي، به منزله انصراف آنان از تحصيل، تلقي خواهد شد.
من از همین الان استرس گرفتم:41:
من این سوال و تو انجمن کاردانی به کارشناسی پرسیدم کسی ج نداد.....گفتم اینجا مطرح کنم، شاید یکی جواب بده:41:نقل قول:
سلام
من ترم آخر کاردانیم...میخوام کارشناسی شرکت کنم....رشته ام گرافیک...پیش هنر خوندم...حالا برای کارشناسی دانشگاه....سراسری-آزاد-جامع ...کدومش رشته من و داره خودم یه سری اطلاعات دارم ناقصه...میخوام یکی کامل ترشو بگه.
می خواید کاردانی به کارشناسی شرکت کنید یا کارشناسی رو از اول شروع کنید؟
من اطلاعات زیادی از کاردانی به کارشناسی ندارم، اما قبولیش خیلی خیلی سخته و فرهنگیان هم سهم خیلی عمده ای دارن و به همین خاطر ظرفیت پذیرش برای افرادی عادی خیلی پایینه و اکثر دانشگاها هم غیرانتفاعیه.
قبولی آزاد هم مسلما راحت تره....اما اگه بخوایم از ظرفیت پذیرش صزفه نظر کنیم، فکر کنم همه ی دانشگاه ها اعم از سراسری و آزاد و کاربردی گرافیک رو دارن.
من دارم از استرس میترکم! :41:
بیتا جون سعی کن فقط تو ذهنت نکات مثبتت رو مرور کنی:20:
امیدوارم پنج شنبه ما بچه های هنر خبرای خوبی برای هم داشته باشیم:8:
اميدوارم پنج شنبه برامون روز خوب و بيادماندني باشه
من كه بدجور استرس دارم:41:
سلام بر همگی
میخواستم بپرسم با شرایطی که من دارم، سریع ترین و بهترین راه برای شرکت در کنکور هنر و ورود به دانشگاه هنر تهران در رشته فیلمسازی (کارگردانی سینما) چیه؟
1- دیپلم فنی حرفه ای الکترونیک عمومی نظام جدید
2- دانشجوی کاردانی فنی، دانشگاه مهاجر اصفهان (در هر لحظه میتونم انصراف بدم)
3- حدود 2 سال هست که در آموزشگاه های آزاد علوم سینمایی میخونم
4- متولد 1372 و در خرداد سال آینده مشمول خدمت مقدس سربازی :دی میشم
5- آدم روزانه تا حداکثر 9 ساعت درس خوندن بیشتر نیستم
با این تفاسیر شانس و امکان قبولی در این رشته رو دارم یا نه؟ خواهشا کامل راهنماییم کنید. چون هیچ چی از کنکور هنر سر در نمیارم
پیشاپیش ممنون از همگی :11:
رفقا فردا چه ساعتی میاد ؟!
منم به شدت استرس دارم :41:
فردا ساعت 6 اعلام میشه...اما شاید از 2 به بعد لینک جوابارو تو سایت بذارن.
این 24 ساعت چقدر سخت می گذره:41:
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
برای شرکت در کنکور هنر، دیپلم فنی کافی نیست و شما باید پیش دانشگاهی یکی از سه رشته ی نظری یا پیش هنر رو بخونید.نقل قول:
آموزش های آزاد سینمایی شاید تنها در بخش خلاقیت نمایشی کنکور کمک کوچیکی کنه و آن چنان در قبولی تاثیر نداره.
نمی خوام ناامیدتون کنم اما برای قبولی در سینما حداقل باید یک سال به طور مداوم و خیلی سخت درس بخونید و به آخرین و پایین ترین رتبه ای که فکر می کنید 50 باشه و اگه روزانه می خواید که زیر 20.
موفق باشید.
سلام یه راهنمایی می خوام .
من متولد سال 64 ام .
کاردانیه ریاضی دارم و دارم کارشناسی ناپیوسته رو انصراف میدم . از اون دسته بچه هایی هستم که از اول باید می رفتم هنر می خوندم اما به خاطر شرایط جالب ! مملکت و چیزای دیگه رفتم رشته ریاضی و تو دانشگاه هم همونو ادامه دادم .. یبار هم اومدم کنکور هنر بدم اما باز ناامید شدم .. به قول همه !!! از بچگی نقاشی می کردم و تو رشته رنگ روغن کارمو ادامه دادم و عاشق نقاشی هستم .. حالا اومدم کنکور هنر ثبت نام کردم می خوام ببینم از دید شماها شانس قبولی من تو رشته نقاشی هنر تهران چقدره ؟ دانشگاه هنر و دانشکده هنرهای زیبا .. و اگه جاهای دیگه شانس دارم بازم بگید.
می دونید ؟ هدفم اینه که آموزشگاه نقاشی بزنم اما گویا تحصیلات تو همون زمینه از شروطشه . آیا راهه دیگه ای می دونید یا نه ؟
ضمن اینکه من بشدت به دروسش هم علاقمندم و همه کتاباشو دارم و یکمی هم خوندم اما اونجور که باید نه و عمومی هم که اصلا نخوندم .
خیلی گیج شدم تو شرایطی که دارم و از طرفی باز 4 سال دانشگاه و اینا هم کم نیست . از طرفی واقعا می خوام اینبار علاقه ام رو دنبال کنم و خیلی حیروووون شدم !
خواهشا نظر بدید .
امروز فهمیدم مصاحبه هیچ نقشی تو قبولی نداره...فقط و فقط رتبه!
من نمره ی کامل مصاحبه رو گرفتم و گذشته از اون مصاحبه ی من اونقدر خوب و خاص بود که با رتبه ی نه چندان خوبم انتظار قبولی هنرهای زیبا رو داشتم، اما در کمال تعجب قبول نشدم.
دوستانم با سوابق کاری خوب و رتبه های حول و حوش 200-300 هم قبول نشدن. گویا تمام قبولی های امسال دو رقمی بودن. اونم دو رقمی هایی که به خاطر عدم پذیرش در سینما، میخوان تئاتر بخونن.
برای خودم و همه ی اونایی که قبول نشدن متاسفم!
خب دوست دختر من قبول شد
الزهرا روزانه-طراحی صنعتی
رتبه 150
یکی دیگه از دوستام اونم طراحی صنعتی رتبه 40 هنر تهران قبول شد
گویا فقط زیر 20 و هنرهای زیبا گرفت
به عملی هم گویا زیاد توجه نکردن چون این دو عملی عالی بودن
ناراحتم برای همه دوستانی که قبول نشدن
کلا امسال عجیب بود !
کلیت کنکور خودش ناعادلانه هست دیگه وای به حال نتیجه اعلام کردنشون..
احساس همدردی با دوستان هنری ای که قبول نشدن
: (
کسی به من جوابی نمیده ؟
نقل قول:
خوب دوست عزیز بهتر بود از همون اول دنبال علاقه میرفتین
الانم دیر نشده
چون علاقه دارید با یه کم پشتکار میتونید هرجا که خواستید قبول بشید
مطمئنا با این علاقه ای که شما دارید میتونید به همه ی خواسته هاتون برسید
موفق باشید
منم تقریبا شرایط تورو داشتم، آی تی خواجه نصیر قبول شده بودم ولی بعد از 4 ترم انصراف دادم، بعد از انصرافم از اسفند شروع به خوندن کردم و ساده گرفتم و قبول نشدم! ولی دستم اومد چه جوریه و چقدر رتبه آوردن توس سخته ولی ممکنه! جوابای بهمن که اومد و قبول نشده بودم: یه برنامه ریختم، کتابای تست قلم چی رو گرفتم، (حتی کتابای مدرسه رو نخوندم، جز تاریخ هنر ها) ، همش سعی کردم بهترین درصد هارو توی کتابای قلم چی توی خونه بزنم، 3 تا آزمون سنجش های جامع هم که شرکت کردم کمک کرد ببینم رتبه ام چه قدر عقبه تا بیشتر بخونم، امسال (دیروز) گرافیک علم و فرهنگ (تهران) قبول شدم (رتبه 700 به کمک آزمون عملی خیلی خوب) که ترمی احتمالا 200-300 تومن شهریه اش میشه.نقل قول:
من از صفر شروع کردم ولی تونستم قبول شم، پس تو که نقاشیت هم خوبه اگه جدی تست بزنی حتما هنر یا تهرانم میتونی قبول شی!
فقط حواست باشه، آزمون عملی نقاشی و گرافیک اصلا به استعداد و اینا نیست! یکی از دوست هام بود از بچگی نقاش بود و فوق العاده با استعداد، امتحانشم عالی کشید، ولی اون هیچ جا قبول نشده :(
چون واسه آزمون یه سری نکات هست (به قول معروف نکات کنکوری) که نمره میاره و حتی پیکاسو هم بدون اون نکات قبول نمیشه! پس یه کلاس طراحی مخصوص آمادگی کنکور در حد چند جلسه برو که صد در صد قبول شی! :46:
منم قبووووول شدم، آهنگسازی دانشگاه هنر تهران :11:
(رتبه م 90 بود)
تبریک :10:نقل قول:
منم گرافیک شبانه الزهرا قبولیدم :19:
رتبم تو زیرگروه یک 800 بود و جزو سهمیه منطقه یکم
کار عملیمم خوب دادم
خیلی تبریک میگم دوست من :10:نقل قول:
شهریه شبانه چقدره ترمی؟
من درکت می کنم که الان چه ضد حالی خوردی.ولی 25 می تونی ثبت نام کنی.5 ماه فرصت داری که یبار دیگه شانست ازمایش کنی.ارزش نداره دنبال کاری که دوست نداره بری . من خودم 2سال تربیت معلم کرج بودم بخاطر اینکه علاقه نداشتم گذاشتمش کنار.اگه شما هم بخواهید اشتباه منو کنید میایید جایی که الان من هستم.پس دنبال عالقتون باشید یا اصلا درس نخونید و منم اینجا بیرقیب بذارید:5:نقل قول:
300 تومان شدنقل قول:
ممنون از شما farshidsh و rpyallblue دوستان عزیز . و برای قبول شدنتون بهتون تبریک میگم رویال جان و بقیه دوستانی که به هدفشون رسیدم و برای کسایی که قبول نشدن آرزوی امید و انگیزه ی قوی دارم و امیدوارم بتونن چه از طریق کنکور چه راههای دیگه به هدفهای والایی برسن .
خوب تا حدودی دستم اومد که چی به چیه . اما بچه ها من با حرفا و نظرای شما می خوام تصمیم قطعی بگیرم پس به نظرای بیشتری نیاز دارم . راستی یه دوستی می گفت چرا 4 سال باز می خوای درس بخونی بشین کار کن دو تا کلاس یا آموزشگاه آزاد .. موسسهنمایشگاه بزن .. اگه کارهات خوب باشن می تونی مجوز بگیری. از این چیزی می دونید ؟ میشه بدون تحصیلات وارد این حرفه شد ؟
واقعا افسوس می خورم که قدم اول رو از دبیرستان اشتباه برداشتم وو رفتم ریاضی و بدنبالش دانشگاه هم ریاضی خوندم و علاقه ی خالصی که به هنر داشم رو نادیده گرفتم .. خواهشا بازم به مشورت هام جواب بدین . مرسی
پریا خانوم ! افسوس خوردن فایده ای نداره ! خوشحال باش که الآن هدفت رو مشخص کردی ! خب اگه واقعاً به نقاشی علاقمندی میتونی اصلاً دانشگاه هنر هم نری و خودت با تلاش توی این کار استاد باشی (نظر دیگران هم واست مهم نباشه!) ولی به نظر من اگه بتونی کتابای رشته ی هنر مخصوصاً مربوط به گرافیک رو هم بخونی خیلی خوبه چون سواد بصری شما میره بالا ! مسلماً نقاشی و طراحی هم علم خاص خودش رو داره و دنیایی بی کران هست ! موفق باشی !
جا داره به بیتا خانوم هم به خاطر قبول شدن توی رشته ی آهنگسازی تبریک بگم . الان به نظر من شما بهترین شرایط رو دارین و می تونین یکی از آهنگسازها و نوازندگان بزرگ بشین .
پریا جان به نظر من اصلن افسوس نخور! یه نگاه به آمار و ارقامی کنکور هنر بندازی میبینی تفاوت رتبه های بچه های هنرستانی و کسایی که از ریاضی تجربی کنکور هنر دادن، تفاوت از اینجاست تا ثریا!نقل قول:
ممنون آقا رضا، امیدوارم شما هم هر رشته ای که دوس دارین تو یه دانشگاه خوب قبول بشیننقل قول:
راستی اسفند کنسرت دارم تشریف بیاورید! :20:
بیتا جون خیلی بهت تبریک میگم. من نمی شناسمت اما واقعا میگم که مطمئن بودم قبول میشی.
یه سوالی هم ازت داشتم برای تاریخ موسیقی و سازشناسی کتاب مشق هنر بهتره یا راه اندیشه؟
هنوز باورم نشده کنکور نودی شدم:41:
آخی ترنم جان غصه نخور، یه ماه دیگه که عیده بعدش هم بوی کنکور میاد، زودی میگذره درعوضش اگه خوب بخونی سال دیگه اینموقع دانشگاه تهرانینقل قول:
امسال سعی کن رتبه خوب بیاری، دو رقمی اینا، که خیالت دیگه راحت باشه، به نظر من خالی بندیه که میگن امتحان عملی ضریب 6 داره ... رتبه خیلی مهمه، خودتم که دیدی با اینکه امتحان عملیت رو خوب دادی نشد، مخصوصن با این وضع افتضاحی که برای رشته تئاتر و سینما درس کردن، یکی از بچه ها رتبه ش 40 بود میگفت زدم سوره به خاطر سینما آدم دلش کباب میشه :41:
آزمون آزمایشی های سنجش رو بده حتمن، من رتبه م همیشه نزدیک همینی که شدم میشد، قلم چی هم بد نیست چند تاش رو شرکت کنی
والا در مورد موسیقی من چون رشته م بود من هیچی نخوندم... بلد هم نیستم چه کتاب کنکوری ای خوبه واسش اما اگه کتاب غیر کنکوری بخوای برای ساز شناسی من کتاب ساز شناسی پرویز منصوری رو بهت توصیه میکنم حتمن حتمن بخونی من خودم همینو خوندم تو امتحان تخصصی ساز شناسی آهنگسازی همه سوالا رو جواب دادم
برای تاریخ موسیقی هم من اینهمه کتاب راجع بهش خوندم هیچ کدوم مثل درک و دریافت موسیقی راجر کیمی ین نمیشه، عالیه... البته یه مقدار گرونه ولی ارزششو داره چند دفعه بری کتابخونه یه مقدارش رو بخونی و نت برداری
کنکورای سالای پیش رو حتمن دوره کن... درک عمومی هنر خیلی مهمه سعی کن بالای 50 درصد بزنی، اون اصطلاحات مزخرف انواع چاپ و اینا رو تو اینترنت سرچ کن هر سال چند تا تست ازش میاد، کتاب معماری رو با اینکه خیلی مورد داره مورداش رو حفظ باش نکته زیاد داره...
بازم سوالی داشتی راجع به موسیقی و اینا بپرس واقعن دلم میسوزه بچه هایی که اینقد لیاقتشو داشتن قبول نشدن...
مرسی بیتا جون.
آره خودمم اطمینان پیدا کردم مصاحبه هیچ تاثیری نداره...مخصوصا واسه موسیقی و نمایش، چون مثل بچه های تجسمی برگه ای هم نداریم که بعدا اگه خواستیم اعتراض کنیم مدرکی داشته باشیم، فقط و فقط رتبه مهمه.
من جزو بهترینای سنجش و قلمچی بودم، نمی دونم چرا کنکور رو اینقدر خراب کردم.:41:ولی فعلا سنجش ثبت نام کردم و فقط می خوام جامع های قلمچی رو تو خرداد بدم.
این کتاب تاریخ موسیقی هم که گفتی اسمشو نشنیده بودم، اگه پیداش کردم حتما می خرم. درسته موسیقی و مواد واسه رشته ی ما ضریب 1 داره، اما حتی 10 درصدش هم می تونه رتبه ی منطقه ای رو بترکونه.
من امسال هم درک عمومی رو حدود 45 زدم. باید عمومی ها و اینجور درسای ضریب پایین رو قوی کنم...بازم خیلی ممنونم.:11:
سلام دوستان ! یه سوال دارم اونم اینه که آیا میشه یکی آزمون عملی رشته های مختلف رو شرکت کنه ؟ یا نه فقط می تونه یدونه رو امتحان بده ؟ یعنی همشون توی یه روزن ؟
یه سوال دیگه هم داشتم آزمون عملی رشته ی طراحی صنعتی چطوریه ؟ مثل گرافیک و ایناست ؟
می تونید تو ازمون عملی دو گروه شرکت کنید...در ضمن رشته های گرافیک، نقاشی، طراحی پارچه و لباس همشون یه آزمون عملی دارن.
طراحی صنعتی هم یه ازمون طراحی داره که مثلا بهتون یه چیزی مثل وسایل کوچیک برقی، لوازم خونگی و از این چیزا رو طرح بزنید و همین طور اینکه 20-25 تا سوال تشریحی هم در این زمینه داره.
خوندن این پست برای افراد زیر 18 سال توصیه نمیشود!!
این دقیقاً همون اشتباهی هست که منم کردم!!!!!!!! با این تفاوت که شما ماهی رو هر وقت از آب بگیری برات تازه میمونه ولی ما گناه کردیم و پسر شدیم! و محکوم به خدمت سربازی! خب این وسط یه دو سالی هم عمرمون دود شد رفت هوا و هرچی قبل از سربازی جون کنده بودیم و یاد گرفته بودیم، همش از مخمون پرید و یه مشت اراجیف جاشو گرفت! (حالا بماند که ما زرنگ تر این حرفا بودیم که به این سادگی ها بخواهند مخمان را شستشو بدهند!)نقل قول:
ممنون از شما farshidsh و rpyallblue دوستان عزیز . و برای قبول شدنتون بهتون تبریک میگم رویال جان و بقیه دوستانی که به هدفشون رسیدم و برای کسایی که قبول نشدن آرزوی امید و انگیزه ی قوی دارم و امیدوارم بتونن چه از طریق کنکور چه راههای دیگه به هدفهای والایی برسن .
خوب تا حدودی دستم اومد که چی به چیه . اما بچه ها من با حرفا و نظرای شما می خوام تصمیم قطعی بگیرم پس به نظرای بیشتری نیاز دارم . راستی یه دوستی می گفت چرا 4 سال باز می خوای درس بخونی بشین کار کن دو تا کلاس یا آموزشگاه آزاد .. موسسهنمایشگاه بزن .. اگه کارهات خوب باشن می تونی مجوز بگیری. از این چیزی می دونید ؟ میشه بدون تحصیلات وارد این حرفه شد ؟
واقعا افسوس می خورم که قدم اول رو از دبیرستان اشتباه برداشتم وو رفتم ریاضی و بدنبالش دانشگاه هم ریاضی خوندم و علاقه ی خالصی که به هنر داشم رو نادیده گرفتم .. خواهشا بازم به مشورت هام جواب بدین . مرسی
مخلص کلام اینکه اگر افسوسی هم باشد، برای ما است که تا خواستیم دو تا تست بزنیم و بفهمیم کنکور چیست، سرمان را تراشیدن و فرستادندمان اجباری! حالا هم که از اجباری آمدیم، میگویند هیچ هنری که نداری (چشم ندارند ببینند از هر انگشتمان انیمیشن و جلوه های ویژه میریزد!) حداقل بیا برو یک مدرکی بگیر تا فردا یک کار رسمی که نه! قراردادی که حقوق نخور ُ بمیری داشته باشد برایت پیدا کنیم، بلکه از علافی و این بچه بازی ها دست بر داری!!
توصیه من به شما جوانان این است که تا جایی که میتوانید دستتان را به هنر آغشته کنید.. از هر نوعش که دوست دارید! هنر به زندگی جلا می بخشد! هر بار که یک کار هنری میکنید، روحتان آبیاری میشود.. فکر کردن به گذشته و افسوس خوردن به مانند همان برگ های زردیست که باید چیده شوند. بگذارید برگهای تازه و سبز در بدنه زندگیتان جوانه بزنند و جان بگیرند....
سعید