آدرس زیر هم دارای نسوز کننده ی بازی های Marvel Vs Capcom و Marvel Vs Street Fighter می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :rolleye:
Printable View
آدرس زیر هم دارای نسوز کننده ی بازی های Marvel Vs Capcom و Marvel Vs Street Fighter می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :rolleye:
این هم یکی دیگه که: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :rolleye:
بفرمایید اینم یه لینک دیگه از این نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خوب بود ،مر30 آقا مهدي
سلام نوشابه جان لطفا نرم افزار هک محیط بازی رو داری بزار ممنون و مرسی
شرمنده اخلاق ورزشکاریت متاسفانه همچین نرم افزاری نمیشناسم و در این رابطه هم چیزی نمی دونم ولی می تونی از مدیران این قسمت کمک بگیری و یک تاپیک ایجاد کن مخصوص این موضوع ان شالله جواب بگیری البته از پیغام خصوصی هم متونی استفاده کنی البته فکر کنم اسم نرم افزار game graphic studio باشه بازم بیشتر بگرد پیدا می کنینقل قول:
چرا اينا رو اينجا نمي زاريد؟نقل قول:
درس زیر هم دارای نسوز کننده ی بازی های Marvel Vs Capcom و Marvel Vs Street Fighter می باشد.
بفرمایید...اینجاست...
ببخشید من می خواستم بدونم که با این برنامه art money می توان بازی هایی را که برای پلی استیشن هستند و با امولاتور در کامپیوتر اجرا میشوند هک کرد؟
بله ميشه. با نسخه جديدي كه توي پست اول گذاشتم اين كار راحتتر شده.نقل قول:
ببخشید یک سوال خنده دار:
من زیاد ترینر دیدم که با همین گیم ترینر استدیو ساخته شدن و میشه بازی رو از سوم شخص به اول شخص تغییر داد.
پروسه های کمرای بازی رو با آرت مانی Se میشه پیدا کرد؟
لطفا یکی به من بگه چطوری زمان رو هک کنیم اگه تو پست های دیگه هست شمارش رو بنویسید
هک یعنی چه کمک
salam.ensha allah ke haletoon khobr??
man mikhastam agemishe dar mored counter ham chizi bezarin!!
mamnoon misham .
by
برای هک زمان باید از نوع ranged value استفاده کنید
هک به معنای نفوذ است
در مورد کانتر به تاپیک خودش مراجعه کنید
هک یعنی نفوذ
ولی الان به معنی سواستفاده از نرم افزار و کش رفتن پسورد و ...
به کار میره.
يادش بخير بازي Need for speed 5 رو هك كردم
موقعه پخش موسقي بازي آهنگ افتخاري برام پخش مي كرد!
واقعا دست تون درد نكنه
بعضی از ترینرها گزینه ای دارند ( کشتن دشمن تنها با یک شلیک ) . اینها را چگونه می سازند ؟
یک روش پیدا کردن شاخص سلامتی (جان) دشمنه.نقل قول:
به طوری که وقتی شما یه تیر بهش میزنید جونش صفر میشه و میمیره. من یه بار این کارو به صورت محدود((روی بعضی از دشمنها )) انجام دادم و جواب داد.:20:
من با artmoney یه سیو درست کردم که اسلحه های کانتر رو صفر می کنه یعنی هیچی تیر ندارن اما نمی خوام سیو رو هنگام اجرای بازی لود کنم بلکه می خوام کامل داخل بازی باشه و نیاز به لود نداشته باشه. راهی هست که بشه؟ حتی اگه با نرم افزارهای دیگه هم بشه خوبه بگین
نبود؟
باشه خودم پیدا می کنم راهشو
منظورتون رو دقیق تر بگید.
میدونید که یه ترینر باید قبل از اجرای بازی Load بشه.
Save های Artmoney هم تقریبا یک بار مصرف هستند.
Batman جان متشکرم . میشه توضیح بدی شاخص سلامتی دشمن چطوری پیدا میشه ؟
خب معلومه با انون ولیو
با من بودی دیگه نه؟نقل قول:
حالا art money رو ولش
من اگه بخوام یه تغییر توی بازی بدم که نیاز به لود نداشته باشه چیکار باید بکنم؟
حتما البته خیلی کار حرفه ای تری می خواد اما می خوام بدونم اصلا می شه یا نه و اگه می شه با چه نرم افزارهایی؟
و اطلاعات در چه زمینه هایی؟
ترینرهایی که با tsearch ساخته می شند حتی بعد از اجرای بازی هم جواب می ده . و این کار رو تنها با دو اسکریپت کوچک انجام می ده .
سلام. ترینر یا هرنوع ابزار هک باید قبل از شروع بازی اجرا بشه.
Tserach هم به تنهایی نرینر نمیسازه.ولی مقادیر مهم را برامون پیدا میکنه.
یه ترینر ساز با Tsearch هم کار میکنه.
آره با Tsearch کار کردم فکر کنم برنامه ای که می خواست Trainer Maker Kit بود. اگه اینجا درخواست بدم این نرمافزار رو برام بذارین که اشکال نداره نه؟
پس لطفا یکی بذاره!
مرسی
Trainer Maker Kit 1.5نقل قول:
:11:کد:http://www.zshare.net/download/tmk_151-zip.html
خیلی مرسی!
با سلام
دوست عزیز تو اگر با برنامه نویسی هم ترینر بسازی اگر ادرس های که می خوای توش بکار ببری درست نباشند ترینر کار نمی کند
مهمترین جای ترینر سازی در اولین مرحله ادرس یابی است ساخت ترینر که کاری نداره
من که توی پیدا کردن آدرس مشکلی ندارم
بی زحمت ترین قسمتش همونه
من تو ترینر درست کردن مشکل دارم
اصلا نمی فهمم این Trainer Maker Kit چطوری کار می کنه
قسمت help هم خیلی جالبه هیچ چیز درست و حسابی نگفته
من اصلا نمی دونم آدرس رو کجاش باید وارد کنم!!!!
یکی آموزش نداره برای این نرم افزار؟
با سلام
به نظر من مشکلترین قسمت ادرس یابی هست چون که شما فرض کن می خوای مقدار جون یه بازی رو هک کنی و اون بازی هم تمام ادرس هاش DMA هست تو ادرس رو پیدا می کنی و اگر تو بیای اون ادرس رو اتو هک کنی جون تمام دشمنان هم بی نهایت میشه
تو باید تو اینجا ادرس ها رو وارد کنی
روی این کلیک راست کن و بعد توی پنجره ی جدیدی که باز میشه باید ادرس هات رو اونجا وارد کنی
شصت بار رفتم اونجا اما عقلم نکشید کلیک راست کنم! مرسی
در مورد آدرس پیدا کردن هم من به اندازه شما وارد نیستم و بازی هایی رو که هک کردم به 10 تا نمی رسن و مشکل Dma هم نداشتم!!! اما همیشه سر و کله زدن با آدرس ها به نظر من بهترین قسمت کاره. از این که هی بگردم و پیدا کنم و بفهمم اشتباه کردم و باید دوباره بگردم کیف می کنم.
آره برو DOOm3 رو هک کن.حالش بیشتر میشه.:31: :3:
به نظر منم مهمترین قسمت کار آدرسیابی است.اینو قبلا هم گفتم.:46:
من یه سوال دیگه هم داشتم:
چطوری بازی های ps2 رو مثلا هک می کنن؟ یعنی مثلا یه نسخه کامپیوتری از re4 رو می گیرن با نرم افزار آدرس ها رو بدست می یارن و بعد روی نسخه ps2 پیاده اش می کنن یا اصلا بحث هک کردن بازی های کنسول ها جدا هستش؟؟؟
چون کارت گرافیک سیستم من ضعیفه و امکان اینکه بتونم بازی های قوی رو روش اجرا و هک کنم ندارم ( مثل همین DOOm3 که گفتی!!) دوست دارم ببینم هک بازی های کنسول های مختلف چطوریه؟ یه توضیحی بدین بعدشم یه توضیحی راجع به کپی های بازی ها بدین. چی باعث شده مثلا انقدر کپی کردن یه سی دی پلی 3 سخت باشه که هنوز کسی نتونسته موفق بشه؟؟؟؟
با سلام
دوست عزیز DooM 3 نسخه ی PC هم داره.
بازی های کنسولهای مختلف مثلا پلی استیشن 1 رو میارن رو کامپیوتر با یک امولاتور اجرا می کنن و با همون برنامه های هک بازی رو هک می کنن.
مرسی
ولی کارت گرافیک من 64 هستش از این قدرت ها نداره
خسته نباشین!
ای کاش مقاله ها جوری بود که تازه کار ها رو هم روحیه می داد!
البته من خیلی خیلی ممنونم فقط میخواستم پیشنهاد داده باشم!!
با تشکر علی!!!
با سلام
دوست عزیز اصلا شما مقاله رو خوندی؟
سلام تايپيكه اين بازي كه عكسش رو گذاشتي من نتونستم تمومش كنم ميتوني بهم معرفيش كني ممنونت ميشمنقل قول: