این ها رو باید 1 جور خاص بکشی.نقل قول:
توی همین قسمتی که عکسش رو گذاشتی روی کسی که میخوای بکشیش کلیک کن. سمت راستش نوشته چه جوری بکشیش.
اگه بکشیشون اون family ضعیف میشه.
Printable View
این ها رو باید 1 جور خاص بکشی.نقل قول:
توی همین قسمتی که عکسش رو گذاشتی روی کسی که میخوای بکشیش کلیک کن. سمت راستش نوشته چه جوری بکشیش.
اگه بکشیشون اون family ضعیف میشه.
شما خودت چه جوری کشتیشون میشه برا من توضیح بدی آخه من 100 دفعه تا حالا کشتمشون اما باز دوباره زنده از یبمارستان اومدن فقط یکیشونو انداختم تو آب که مرد.
اتفاقا منم همین الان اینجا رو رد کردم!
اونی که بغل رود خونه وایساده باید پرتش کنی تو آب! اونی که تو ته یه منطقه در دست احداث(!) وایساده باید با ماشین زیرش بگیری! اونی هم که داره یه ماشین تعمیر می کنه باید بگیری خفش کنی!!! نفر دوم خانواده تو یه ساختمون نیمه کاره ست که من هر چی کشتمش بازم از لیست حذف نشد (نوشته بود با کلت بکشیش منم با کلت هر چی کشتمش حذف نشد!) بیخیالش شدم! بدون کشتن اون هم می شه خانواده رو نابود کرد!
همین!!
برات که توضیح دادم عزیزم.نقل قول:
برو همون قسمتی که mark for death میکنی.
بعد روی عکس کسی که میخوای mark کنی کلیک کن.
سمت راستش 1 مشت اطلاعات مینویسه.
درست یادم نیست ولی فکر کنم باید قسمت kill condition رو میخوندی.
اونجا گفته که چه جوری بکشیش.
اصلا اعضای خوانوادرو نکش اگه مغازههای مربوط به هر خوانوادرو بگیری رییس خوانواده ازاد میشه
توی اون ماموریتها که از افرادی که بالای سرشون یه کلید هست میگیری وقتی ماموریت رو انجام میدی چرا هیچ اتفاقی نمیفته
باید به شکل خاصی اون افراد رو کشت؟
با سلام من بازیی که خریدم دایرکت ایکس نداره پیغام داریکت ایکس مید کسی می تونه دایرکت ایکس این بازی برای من بزاره
متشکرم
بله دوست من.نقل قول:
برو روی عکس همون کسی که میخوای بکشی روش کلیک کن سمت راستش نوشته چه جوری بکشیش.
یه مرحله یه پلیس میاد ( اگه درست بگم) میگه call ove all criminal cops یعنی چی؟
جایی که تو نقشه مشخص میشه میرم اما همون مغازه ای هست که قبلا گرفتمش
شاید باید مغازه رو داغون کنی.نقل قول:
برو توی قسمت favor ها ببین چی نوشته.
شما چرا نمیری توی سایت مایکروسافت آخرین آپدیت دایرکت ایکس رو که 2009 هسته رو دانلود کنی تمام مشکلات بازی های قبلی هم حل میشهنقل قول:
یکی از افراد خانواده رقیب توی kill condition نوشته باید با pistol کشته بشه. منم با کلت میکشمش اما فقط میره بیمارستان.
این جارو کسی رد کرده؟
سوال دیگه این که رفتن مراحل favor به چه دردی میخوره؟
اول اینکه شما 2 نوع کلت داری.نقل قول:
شاید اشتباه استفاده میکنی.
اگه دیدی نشد سرش رو هدف بگیر.
اون انجام دادن favor ها بعدا کمکت میکنه.
مثلا اگه به پلیس کمک کنی ، 1 جا که پلیس ها دنبالتن میتونی call in favor کنی تا ولت کنن.
سلام
باید اونو تنها کنی بعد یه جوری ضربه بزن که نمیره بعد وقتی pistol تو دستت f رو که نوشته execute رو بزن تا بمیره .
پسر چقد قشنگ بود مراحل امروز! من زدم فیدل کاسترو ر وترور کردم! البت نافرجام بود!! داستان این بازی از یه داستان واقعی گرفته شده؟ می شه یه نفر توضیح بده دقیقا چی شد؟ آخه کاسترو یه رفیقی داشت اونم مافیایی بود! بعد اون رفیقش با اون پیرمرده که ما رو اجیر کرده کاسترو رو بکشیم دوست بود! بعد ترش می رفتیم اون کسی که همراه اون پیرمرده بود (یه مردی بود با پالتو) بعد از ترور کاسترو کشتیم! همونی که ما رو مجاب کرده بود به کوبا بریم رو م گم!! خلاصه که من چیز زیادی نفهمیدم کی توضیح مختصری بده بد نیست!!
سلام بچه ها من بلاخره این خانواده رو کشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع کشتن خانواده rosato :
1- carmine rosato :باید به محل اقامت او نفوذ کرده و بعد در اتاق او بمب کار بگذارید.
2- norman rossi : باید اور را به وسیله یک کلت یا هفت تیر کشت.
3-clyde lando : باید اورا با ماشین زیر بگیرید.
4- franklin credi: باید او را با دستان خودتان خفه کنید.
5- jimmy guidaltto : مقعر او کنار آب است باید او را به آب پرت کنید.
melee weapon یعنی چی دوستان؟
با توجه به پستای بالا فک نکنم کسی هنوز به مرحله فیدل کاسترو رسیده بشه! خوب عیب نداره هر وقت رسیدید مرا در یابید!!
melee weapon یعنی سلاح سرد! البته یه چیزی تو مایه های لوله و چوب بیس بال و باتوم و این چیزا!
سلام بچه ها
آقا من تازه رفتم بازی رو گرفتم بعدحودود 7 یا 8 مرحله رد کردم اونجایی هستم که تو نیو یورک اون یارو کچله فک کنم اسمش فرانک هست بهم یه خونه می ده و می ره منم حالا وسط شهر الا فم نمی دونم چی کار کنم یکی کمکم کنه
درست یادم نیست.نقل قول:
تلفن زنگ نمیزنه؟
توی خونت رفتی با اون مرد اصلی حرف بزنی؟
دکمه tab رو بزن ببین وسط صفحه چه ماموریتی نوشته؟
نقل قول:
SHADEL جان خیلی ممنون که اینطوری نمایش دادی ولی در مورد اون دومی من میرم اونو با کلت میکشم ولی ازم قبول نمی کنه
توی این بازی 2 جور کلت هست. شاید از کلت اشتباه استفاده میکنی.نقل قول:
در ضمن برای کشتن با کلت اول خوب جونش رو کم کن بعد برو جلوش f رو بزن تا excute (نمیدونم درست نوشتم یا نه؟) کنه.
آقا من اونجا رو هم رد کردم
دستتون درد نکنه حالا نمی دونم جای اون گوندشون رو از کجا پیدا کنم
یکی کمکم کنه
اون گندشون توی خونه اصلیه اون فامیلی هست.نقل قول:
شما اگه همه افرادش رو کشتی باید حمله کنی به خونه ی اصلیشون.
خوب دوست عزیز خونه اصلیه کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
توی نقشه نگاه کن عکس یه خونه مثل خونه مایکل کورلئونه هست.فکر کنم rosato compoundنقل قول:
سلام.
این بازی استراتژیک محسوب میشه ؟ یا اکشن سوم شخص ؟
یه جا خوندم ترکیبی از این دو تاس. می خوام بگیرم ولی اصلا از سبک استراتژیک خوشم نمیاد...
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
نقل قول:
دوست عزیز اونی که شما خوندی درسته
شما اگه شماره یکش روبازی کرده باشی یا GTAعین اونه ولی با امکانات بیشتر و کمی گرافیک بالا تر:46:
دوستان من الان رفتم تو فلوریدا اونجا به من ادمها رو معرفی کردن بعدش هم خونمون رو حالا من دیگه نمی دونم چی کار کنم
اون خونواده های جدید رو هم که بهم داده جلوی طرز کشتنشون علامت سواله
یکی کمکم کنه ممنون میشم
بچه ها اگه امکان داره یکی Image خونواده های تو فلوریدا رو بزاره و طرز کشتنشون رو بگه من دیگه نمی دونم چی کار کنم
دوست من هر وقت نمیدونی چیکار کنی دکمه tab رو بزن. وسط صفحه ماموریتی رو که باید انجام بدی نوشته.نقل قول:
من وقتی می خوام یکی از افراد خونواده ی Rosato رو بکشم به من میگه بای اونو با Weapon melee بکشی من نمی دونم این چیه یکی بهم بگه
دوست عزیز بعضی آدما هستن که بالای سرشون علامت یه کلید وجود داره.شما باید بری از اون ماموریت بگیری تانقل قول:
دوستان من الان رفتم تو فلوریدا اونجا به من ادمها رو معرفی کردن بعدش هم خونمون رو حالا من دیگه نمی دونم چی کار کنم
اون خونواده های جدید رو هم که بهم داده جلوی طرز کشتنشون علامت سواله
یکی کمکم کنه ممنون میشم
kill condition یکی از افراد خانواده رقیب مشخص بشه.
یعنی سلاح سرد.با میله باید بکشیس یا execute کنی.نقل قول:
من وقتی می خوام یکی از افراد خونواده ی Rosato رو بکشم به من میگه بای اونو با Weapon melee بکشی من نمی دونم این چیه یکی بهم بگه
بچه ها تو گاد فادر کلآ چند تا شهر داره
اقا من این اسما رو که میگم نمی دونم چه جوری باید بکشمشون شما به من بگید:
از خونواده ی:
Granados
Theodore Ruiz
Paul Marales
Thomas Ramos
از خونواده ی:
Tony Rosato
Lery Castellani
Jimy Vecchio
Jerry Gallo
اقا دمتون گرم من گیر کردم یکی بگه اگر هم میتونید کل خونواده رو Image بزارید(عین SHADEL که گذاشته بود)
Thanks
اقا یه نفر نیست اینا ای رو که من میگم رو رد کرده باشه یا رسیده باشه
تو رو خدا کمکم کنین
دوست من شما برو توی همون قسمتی که افراد خانواده دشمن رو mark for death میکنی.
بعد روی عکن کسی که میخوای mark کنی کلیک کن. سمت راستش نوشته چه جوری بکشیش.
بچه ها سلام
من طرز گشتن بعضی ها رو خوندم و کشتم ولی من این دوتا رو دیگه نمیدونم چه جوری بکشم
بهم بگید
Paul Marales (همونی که زیر پل هستش)
Jerry Gallo (همونی که پله می خوره و میره بالا بعد یه چند نفر هستن هر کاری که کردم نمی دو نم چی کار کنم)
اینو فک کنم باید یه سرباز مشت زن استخدام کنی به اون بگی بکشش.نقل قول:
Paul Marales (همونی که زیر پل هستش)
دوست عزیز لازم نیست همشون رو بکشی چند تارو بکش کافیه.اول برو تمام جاهایی که مال رزاتو هست بگیر بعد برو
compond رئیسشون رو بکش کل خانواده نابود میشن.
شما جمله انگلیسی رو بنویس تا بتونیم کمکت کنیم.نقل قول:
من بازی رو پاک کردم. نمیتونم برم نگاه کنم.
نقل قول:
Let a Bruiser shank him from behind
بچه ها تو بعضی از موقع ها میگه اخر هفته فلان کار رو بکن یا میگه اخر هفته رفیقت از بیمارستان مرخص می شه
من از کجا بفهمم امروز چند شنبه هست یا کی هست؟
این رو فریاد جان هم گفت.نقل قول:
باید یکی از اون افرادی که عکس مشت داره(همون افرادی که درها رو با لگد میشکونن) رو با خودت ببری و بهش دستور بدی طرف رو بزنه.
اینو باید چی کار کنم:
Hurl a glass bottle at him for the final blow
فک کنم می گه باید لیوان رو به طرفش پرت کنم ولی نمی دونم چه لیوانی؟ چه جوری؟
وقتی جونش دیگه رو به اتمام بود 1 لیوان از روی 1 میز همون اطراف بردار پرت کن به طرفش و بکشش. باید حتما با اون ضربه لیوان بمیره.نقل قول: