سلام
کسی اینجا هست که در مورد رشته ی فیزیک مهندسی لیزر اپتیک اطلاعاتی داشته باشه؟
Printable View
سلام
کسی اینجا هست که در مورد رشته ی فیزیک مهندسی لیزر اپتیک اطلاعاتی داشته باشه؟
در مورد بازار کار رسته ی مهندسی معدن هم اگه توضیح بدین ممنون میشم.
در مورد مهندسی مواد می شود توضیح بدهید
کدوم بهتره نفت ومخازن ازاد یا ریاضی کاربردی دولتی شیرازفاصله نفت تا خانه حدود 1.15 رفت
سلام خدمت همه اساتید گرامی / اطلاعات کامل درباره رشته اقتصاد پولی و بانکی (از قبیل درسهای این رشته در دانشگاه / حداقل تراز و رتبه در کنکور سراسری و ...) میخواستم / با تشکر
سلام. میخواستم بدونم الان از بین رشته های دانشگاهی که داوطلبای علوم انسانی میتونن انتخاب کنن کدومش بازار کار بهتری داره. اماری در این زمینه هست بشه فهمید؟
هررشته ای روکه بتونی توش بهترین باشی. ادامه اش بدی.بعدازفارغ التحصیل شدن دنبال پیش رفت های بیش تر باشی یه جاهایی به شغل های پایین قانع بشی تاکم کم به آرزوهای بزرگت برسی می تونه درنوع خودش بهترین بازار کارروداشته باشه:20:فقط قطع نکن فقط فکرنکن فقط آرزونکن یه بارمشورت کن یه بارتصمیم بگیراماهزاربارعمل کن؟(خیلی نصیحت گونه شد:27:ببخشید)موفق باشی:46:نقل قول:
سلام
رشته های غیر پزشکی شامل چه رشته هایی میشه ؟
مرسی
از اون سوالا بود:31:
همه ی رشته ها
غیر از: پرستاری و مامایی و پزشکی(دکترای حرفه ای) و علوم تغذیه و داروسازی و بهداشت خانواده و دندان پزشکی و علوم آزمایشگاهی و مددکاری اجتماعی و بهداشت دهان و هوشبری و اتاق عمل
و .........
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2936766&postcount=181
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=871345&postcount=62
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2900688&postcount=132
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2911497&postcount=143
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2923777&postcount=171
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2923783&postcount=172
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3986008&postcount=427
مکانیک جامدات بهتره یا سیالات؟
از نظر بازار کار و.....
من دنبال یه رشته هستم که بشه دوران دانشجویی در کنار درس کار هم بشه کرد.کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
منظورم اینه که با اون مهارت هایی که در دانشگاه یاد می گیرم بتونم یه کاری مرتبط با رشته داشته باشم.
منظورم کار منحصرا دولتی نیست.کار دولتی یا آزاد فرقی نمی کنه .فقط بشه از اون رشته یه چیزی یاد گرفت که بتونم هم زمان در دوران دانشجویی کار هم داشته باشم
مثلا رشته ای مثل مکانیک یا برق رو فکر کنم باید فارغ التحصیل بود تا بشه یه کار درست وحسابی جور کرد.ولی من میخوام هم زمان با دانشگاه شغل هم داشته باشم.
حالا کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟که چه رشته ای با شرایط من جور در میاد؟
رشته کامپیوتر
خوبه
با سلام
الان ثبت نام داشنگاه آزاد هستش و من درست نمیدونم بین برق و مکانیک کدومو انتخاب کنم با اینکه کل توضیحاتی که تو سایت درباره ی این رشته ها بوده رو خوندم!
مکانیک ساخت بهتره یا مکانیک جامدات؟ بعضی ها میگن ساخت بهتره اما بعضی دیگه میگند جامدات در کل بهتره
.
(از طرفی از هرکی می پرسی چه رشته ای می خوای بری میگه مکانیک ! من نمیدونم این مکانیک چیه که این روزا از هرکی میپرسی میگه مکانیک ! مگه ما چقدر مهندس مکانیک می خوایم ! با این توصیفات ما که در اصفهان هستیم عمرا مکانیک نجف آباد قبول بشیم! و باید رشته آبیاری گیاهان دریایی بزنم!)
از طرفی برقم تو فکرمه ! برق چطوریاست ! میگن سخته !
خواهشا ما رو یه راهنمایی بکنین ! سر دو راهی موندیم ؟ :42:
مکانیک بعد از برق کاربردی ترین رشته در کشوره .نقل قول:
اگه تصف دانشجو های کشور برن تو این دوتا رشته درس بخونن بازم جا براشون هست ... چون این جور رشته ها بدرد هر جایی میخوره ... اما در مورد گرایش باید بگم در کارشناسی زیاد این چیزا مطرح نیست . چون معمولا دروس خیلی مشترکه . این چیزها رو معمولا دانشجو ها در دوران ارشد و دکترا مشخص میکنن . زمانی که آشنایی بیشتری با رشته پیدا کردند .
یک سوال :
IT یا نرم افزار ؟ چرا ؟
کلا از لحاظ بازار کار و درس های رشته و سطح سواد و اعتبار مدرک و ...
بستگی به علاقه ی خود شما هم داره ... چون IT یه خورده کلی تره اما نرم افزار تخصصی تره . چون فناوری اطلاعات شامل خیلی چیزها میشه ... از مخابرات بگیر تا شهروند الکترونیک . پس صد درصد بازار کاری بالاتری داره .نقل قول:
اما نرم افزار حتما بازار کاریش کمتر از فناوری اطلاعات هست اما با این حال هر دو رشته خوبی هستن .
اگر طرف مثلا نرم بخونه بعد برای فوق IT بخونه ، اونوقت چی ؟
بهترین حالتش این میشه چون هم نرم افزار خوندی هم itنقل قول:
اگر طرف مثلا نرم بخونه بعد برای فوق IT بخونه ، اونوقت چی ؟
اینکه من یه رشته ی ستاده دارو اول زدم که تو شهر خودمونه دقیقا چقدر تو قبولیم تاثیر داره؟:41:
سلام بچه ها ببخشید من الان سوم ریاضی هستم و دنبال یک رشته خوب می گردم که هم آینده خوبی داشته باشه هم بهش علاقه داشته باشم
من الان محصل رشته ی ریاضی هستم
و دنبال یک رشته ای می گردم که بشه انیمه و اینجور چیز ها رو ساخت
ممنون می شوم که برام یکم توضیح بدید و بگید برای من اینک چی خوبه
من ساکن تهران هستم
ممنون می شوم
انیمه دیگه چیه؟نقل قول:
انیمه و اینجور چیز ها رو ساخت
به اینا میگن انیمه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخفف انیمیشن هست ولی خب بهش میگن همون انیمه ، بخشی از انیمیشن هست که معمولا دستی هست جدیدا کامپیوتری کار می کنن ، تصاویر بالا نمونه هایی از انیمه هستند.
خیلی ممنونم از دوست عزیز که برامون توضیح داد حالا کسی اطلاعی داره که همچین رشته ای چه جوری است
بعد من می خواهم برای سال دیگرم رشته ی خوبی رو پیدا کنم که پر درامد باشه می شه چیزی معرفی کنید برام ممنون می شوم
کلا تو دانشگاه باید رشته ای را انتخاب کنید که توش استعداد و علاقه و کمی هم اطلاعات قبلی داشته باشید تا بتونید زود پیشزفت کنید..و پول دار بشید..
درسته استعداد و علاقه از نظر من مهمه
ولی شما فکر کنم باید هنر می رفتیدا واسه انیمه !
لطفا دوستان و اساتيد در مورد رشته حقوق علوم ثبتي توضيحاتي بدند و اينكه مدرك كارشناسي هم ميشه رفت شغلي دست و پا كرد؟
چه نوع شغلهايي تو اين رشته هست؟
مدرك كارداني به درد ميخوره يا كارشناسي و ارشد و دكتري ؟(كه من ظرفيتم تا كارشناسي هست.بيشتر نميكشم)
رشته خوبي هست؟
ممنونم.
سلامنقل قول:
ولی شما فکر کنم باید هنر می رفتیدا واسه انیمه !
من رشته کار و دانش کامپیوتر هستم ( فارغ و التحصیل )
متاسفانه علاقم نسبت به کامپیوتر خیلی کم شده
میخواستم ببینم میتونم توی دانشگاه یکی از رشته های زیر رو انتخاب کنم ؟ ( با توجه به رشته کار و دانش ، کامیوتر )
نقاشی ، گرافیک ، عکاسی ، انیمیشن ، فیلم برداری , ... .
اگه جواب منفیه ، میتونم برم شبانه و دوباره یه رشته ای رو بخونم که با رشته های دانشگاهی بالا جور دربیاد ؟
اگه آره ، چقدر طول میکشه و به نظرتون ارزشش رو داره ؟
ای بابا
کسی از پست بالا اطلاعی نداره ؟
بجز عکاسی که در دانشگاه های هنر تدریس میشه(از طریق کنکور هنر) ، بقیه رو فک کنم بتونید برید ... البته من از وضع فنی و کاردانش دقیقا خبر ندارم ... ولی قاعدتا باید بتونید اون رشته ها رو انتخاب کنید .نقل قول:
ممنون بابت راهنمایی آقای Mohammad Hosseynنقل قول:
بجز عکاسی که در دانشگاه های هنر تدریس میشه(از طریق کنکور هنر) ، بقیه رو فک کنم بتونید برید ... البته من از وضع فنی و کاردانش دقیقا خبر ندارم ... ولی قاعدتا باید بتونید اون رشته ها رو انتخاب کنید .
به فرض اینکه من بخوام برم یکی از این دانشگاه های بدون کنکور
یا شاید دانشگاه آزاد مقطع کاردانی که بعضی ها میگن میتونی بدون کنکور بری ( درسته ؟ )
یا اینکه علمی کاربردی یا پیام نور
اگه بخوام نقاشی و یا نقاشی دیجیتالی برم ( Digital Art ) باید دقیقا چیکار کنم
کدوم رو میتونم بدون کنکور برم که بتونم برم به رشته دلخواهم .
میتونید لیست رشته هایی که میتونم با این مدرک برم رو همینجا بزارید
درضمن اطلاعاتم در حد صفره
ممنون میشم راهنمایی کنید
در مورد پست بالا
کسی در موردش اطلاعی نداره ؟
نقل قول:
این رشته رو بدون کنکور نمیگیرن ...
کاردانی دانشگاه آزاد بدون کنکور میگیرن . ، هر دانشگاهی که میخواین برین باید برین بپرسین چه رشته هایی می گیرن
موفق باشید
من منظورتون رو متوجه نمیشمنقل قول:
کاردانی دانشگاه آزاد بدون کنکور میگیرن . ، هر دانشگاهی که میخواین برین باید برین بپرسین چه رشته هایی می گیرن
من 6/18 باید برم سربازی
و همونطور که میدونید توی خدمت درست و حسابی نمیتونم واسه کنکور درس بخونم
این کاردانی که میگید میشه بدون کنکور رفت چیه ؟
بعد از کاردانی باید یه کنکور واسه کارشناسی بدم درسته ؟
یعنی بعد از سربازی بدون اینکه کنکور بدم میتونم یه سره برم کاردانی دانشگاه آزاد ( به فرض مثال رشته نرم افزار کامپیوتر )
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید که دودل نباشم.
دانشگاه آزاد شیراز چه رشته هایی میگیره ( دیپلم کامپیوترم )نقل قول:
هر دانشگاهی که میخواین برین باید برین بپرسین چه رشته هایی می گیرن
خوب ما که رشته ی نقاشی دیجیتال نداریم . این حتما یه گرایش از رشته ی گرافیک و طراحی هست . (اگر در سیستم دانشگاهی ما این گرایش باشه) . بسیار بستگی به دانشگاه مورد نظر داره . ممکنه مثلا دانشگاه ازاد داشته باشه و یا یه دانشگاهی نداشته باشه . پس اگر بخواید برید تو این رشته باید گرافیک بخونید و در مقاطع بالاتر باید گرایشی باشه . اینکه در دانشگاهی وجود داره یا نه ، شما باید مستیما از اون دانشگاه سوال کنید . بهترین منبع دفترچه های انتخاب رشته هر دانشگاه هست که باید تو نت پیدا بشه ... وگرنه باید با خود دانشگاه تماس برقرار کنید ...نقل قول:
ممنون دوستان
فقط اگه میشه جواب این سوالمو بدید و خیالمو راحت کنید
بخدا حالم بد شد بس که توی گوگل جستجو کردم و نتیجه ای نداشت
نقل قول:و معذرت میخوام از این همه سوال ... .نقل قول:
من 6/18 باید برم سربازی
و همونطور که میدونید توی خدمت درست و حسابی نمیتونم واسه کنکور درس بخونم
این کاردانی که میگید میشه بدون کنکور رفت چیه ؟
بعد از کاردانی باید یه کنکور واسه کارشناسی بدم درسته ؟
رشته من کار و دانش برنامه نویسی کامپیوتره
یعنی بعد از سربازی بدون اینکه کنکور بدم میتونم یه سره برم کاردانی دانشگاه آزاد ( به فرض مثال رشته نرم افزار کامپیوتر یا ... . )
دوستان ببخشید ممکنه یه نفر کمکم کنه بگه آینده شغلی رشته مهندسی شهرسازی چطوریه ؟ حدودا با چه رتبه ای میشه این رشته رو تو دانشگاه فردوسی مشهد قیول شد؟
دوستان مترجمی زبان بهتره یا ادبیات زبان انگلیسی؟
هر دوستي اين سوالو جواي داد.لطف كنه و بگه ظرفيت تهران در كنكور سراسري زبان چقدرةنقل قول:
كسي نبود اين سوال منو جواب بده؟نقل قول:
مديران محترم 1 نظري بدن ممنون ميشم.