فقط rough ها میتونن قفل ها رو باز کنن. Liliana یا zevran یا اگه خودتون rough باشین. در اول صندوق های کمی رو میتونن باز کنن ولی با گرفتن اسکیل lock pick بهتر میشن. فکر میکنم با cunning هم یه ارتباط مستقیم داشته باشه.نقل قول:
Printable View
فقط rough ها میتونن قفل ها رو باز کنن. Liliana یا zevran یا اگه خودتون rough باشین. در اول صندوق های کمی رو میتونن باز کنن ولی با گرفتن اسکیل lock pick بهتر میشن. فکر میکنم با cunning هم یه ارتباط مستقیم داشته باشه.نقل قول:
وقتی که اون جادوهای پایینی کم رنگ میشن و نمیشه ازشون استفاده کرد چی کار باید کرد که مورد استفاده بشن..؟
من الان در اون غول اولی موندم ..یه ضربه میزنه به همه...
وقتی که قدرت ها کمرنگ میشه یعنی اگر در مورد mage باشه یعنی mana به اندازه کافی نداره و اگه mage نباشه یعنی stamina تمومه.نقل قول:
برای اینکه مانای mage پر بشه باید از اون potion های آبی بوخورید. اگه هم mage باشه و stamina ش خالی شده باشه تا اونجا که من فهمیدم کاری نمیشد تا پرش کنی به جز اینکه از جادو استفاده کنی که الان هم این جادو ها رو نداری. البته بعضی از وسایل مثل بعضی از گردنبند ها میتونه به شما mana regeneration در حین combat بده.
1 نکته که ممکنه کمکتون کنه:
از قدرته frozen soward حتما استفاده کنید که ماله موریگان هست. بذارید همیشه فعال باشه.
با سلام خدمت دوستان پچ 1.02 بازی انتشار پیدا کرد که ایراداتی رو رفع میکنه.
لینک دانلود پچ 1.02
کد:http://files.bioware.com/dragonage/patch/1.02/DragonAge1.02.exe
لینک دانلود کرک پچ 1.02
کد:http://www.mediafire.com/?wz44nqlm4ny
سلام به همه
یه سوال امیدوارم تکراری نباشه
می خواستم ببینم کسی با این بازی تو ویندوز 7 مشکل نداره؟ من خیلی الآن بازی کردم رسیدم شهر Orzammar منتظر انتخابات (ا ن ت ص ا ب ا ت) اونجا هستم. می خوام بینم چقدر دیگه از داستان مونده؟
و این که میشه از همین پوشه Bioware توی My documents بکاپ بگیرم بعد تو سون دوباره نصب کنم؟ یا صبر کنم بازی تموم شه یعد ویندوز عوض کنم؟
ممنون
راستی یه سوال دیگه
این تریپ دی ال سی و ماموریت جدیده رو میشه با همون downloadable content خود بازی گرفت؟
من اول رفتم تو یه کلیسا مانند اونجا یه یارو بود که فکر میکنم اسمش همین kolgrim باشه اونو کشتم بعدشم کلید یه معبدی رو از جنازش برداشتم با این Gevenito رفتم تو معبده ولی اونجا هیچی پیدا نکردم مگر دشمن:31:نقل قول:
Trivia و Easter Egg هاي زياد و بسيار جالبي تو بازي هست كه ميتونيد همش رو در زير بخونيد :
من چند تاش رو كه خوندم ميذارم :کد:http://dragonage.wikia.com/wiki/Easter_Eggs
1. كاراكتري به نام Sarel تو Dalish Camp هست كه اگر ازش در مورد تاريخچه ي Dalish Elves بپرسيد شعري رو براتون ميخونه كه اشاره اي داره به صداپيشه ي شخصيت Ashly در Mass Effect كه صدا پيشگي همين Sarel رو هم برعهده داره و از شعر خيلي خوشش مياد !
2. در يكي از Codex هاي بازي اشاره اي ديگه اي به بازي Mass Effect شده و توش در مورد علت كند بودن آسانسور هاي اون بازي توضيحاتي مطرح شده !
3. شخصيتي در Orzammar وجود داره كه اسمش Shepard ( نام قهرمان بازي Mass Effect ) هست !
4. در يكي از برخورد هاي اتفاقي هنگام نقل مكان ها ممكنه با يك كمپ متروكه رو به رو بشيد كه توش دو تا جسد هست . در يكي از اين جسد ها نوشته اي با مظنون "Why, oh why didn't we just take the flying eagles?" هست كه اشاره اي به Lord of the Rings نوشته ي J.R.R. Tolkien داره !
5. يه Easter Egg احتمالي ديگه تو نام Lothering هست : L(ord) O(f) The Ring(s)
6. در پايان بازي اگر با Sten حرف بزنيد بهتون ميگه كه فكر ميكرده كيكي در كار هست ولي كيك دروغ بوده ! اشاره اي كاملا واضح به بازي Portal و جمله ي معروف "The cake is a lie."
7. شخصيت "Lady Shayna" در Codex هاي Legend of Calenhad 2 و 3 برگرفته از نام كاربري يكي از مدير هاي فروم Bioware يعني LdyShayna هست !
دوستان ، اونجایی که یه پل مخفی وجود داره و باید به کمک خونه هایی که طرفین اون هست ، پل رو آشکار کنیم و ظاهرا رد بشیم ، باید چکار کنیم ؟ چه جوری میشه پل رو آشکار کرد ؟ من هر کاری کردم نتونستم.معماش رو نمی تونم حل کنم ؛ البته اگه بهش گفت معما.
در ضمن من کجای بازیم ؟ اصلا این مرحله جزو مراحل اصلی بازیه ؟
من هیچ مشکلی ندارمنقل قول:
سلام به همه
یه سوال امیدوارم تکراری نباشه
می خواستم ببینم کسی با این بازی تو ویندوز 7 مشکل نداره؟ من خیلی الآن بازی کردم رسیدم شهر Orzammar منتظر انتخابات (ا ن ت ص ا ب ا ت) اونجا هستم. می خوام بینم چقدر دیگه از داستان مونده؟
و این که میشه از همین پوشه Bioware توی My documents بکاپ بگیرم بعد تو سون دوباره نصب کنم؟ یا صبر کنم بازی تموم شه یعد ویندوز عوض کنم؟
ممنون
راستی یه سوال دیگه
این تریپ دی ال سی و ماموریت جدیده رو میشه با همون downloadable content خود بازی گرفت؟
چون به اونجا نرسیدم نمی دونم
فکر نکردم شاید به ریسکش نیارزه
چون دیدم با عوض شدن ویندوز مخصوصا دو ویندوز متفاوت سیو ها کار نمی کنن
الان چه ویندوزی داری ؟
فک نکنم باید نسخه اصلی باشه تا بشه البته تست نکردم به خاطر همین مطمئن نیستم
نقل قول:
دوستان ، اونجایی که یه پل مخفی وجود داره و باید به کمک خونه هایی که طرفین اون هست ، پل رو آشکار کنیم و ظاهرا رد بشیم ، باید چکار کنیم ؟ چه جوری میشه پل رو آشکار کرد ؟ من هر کاری کردم نتونستم.معماش رو نمی تونم حل کنم ؛ البته اگه بهش گفت معما.
خروجی
1 ------------------------------------------------------------7
2 ------------------------------------------------------------8
3 ------------------------------------------------------------9
4 ------------------------------------------------------------10
5 ------------------------------------------------------------11
6------------------------------------------------------------12
ورودی
کارکتر a روی 5 - کارکتر b روی 10 - کارکتر c روی 7 (کارکتر اصلی رو روی قسمت 2 پل ببرید) b روی 3 - a روی 12 (کارکتر اصلی روی 3) c روی 2 - b روی 11 (خروج)
نکته: میتونید برای راحتی کار, نام اعضای گروهتون رو جایگزین حروف انگلیسی کنید
سلامنقل قول:
ممنون
الآن ایکس پی دارم.
پس تا تموم شدن بازی فعلا بیخیال ویندوز. لینک مستقیم به جز رپید و مگا از دی ال سی کسی نداره؟
در مورد اون پل هم که دوستان خیلی سوال می کنن و دوستمون هم زحمت می کشن من راهنمای تصویریشو تو ویکی پیدا کردم
اینم لینک:
موفق باشیدکد:http://dragonage.wikia.com/wiki/A_Test_of_Faith#Trial_Four
نه اون یارو نیست تو معبدست Kolgrim دو تا محافظ و دو تا جادوگرم همراهشن خودشم مبارزه.نقل قول:
اینم عکسشه:
کد:http://dragonage.wikia.com/wiki/File:NPC-Kolgrim.jpg
ردش کردم یه راه فرعی بود که اونو ندیدم بقیه مرحله رو هم به خوبی و خوشی تموم کردیم:8:نقل قول:
سبک rpg همیشه در هر ژانر به خصوص تحولات خیلی جالبی داره..که Dragon Age یک بازی کاملا متمایز هستش..
چون از همه لحاظ استانداردهای سبک خودشو حفظ کرده .
واقعا یک بازی زیبا و به یاد ماندنی خواهد بود من در این مدل بازی ها خیلی ضعیف هستم و مثال Oblivion رو نیم ساعت زیاد بازی نکردم.
ولی تنها موردی که واسم جالب بود تا این بازی رو ادامه بدم داستان اون بود..ولی خب باز نتونستم دوم بیارم و از خیرش گذشتم.
برای همین یکی بهم بگه این داستان چطوری میشه اخرش پدرو پیدا می کنیم یا نه..؟ مادرش چی میشه زندست یا نه.؟
مخفی هم که بگید خوب میشه واسه دوستان دیگه مشکل پیش نیاد. ممنون.
من این بازی رو تاره گرفتم و تازه مرحله اولشم که به قلعه حمله شده.... ولی یه چیزی من اول بازی چند تا شخصیت بهم پیشنهاد شد که اونا رو بازی کنم که هر کدام یه قابلیت خاص مثل جادو .شمشیر زنی و غیره داشتند و من یه دختر با قابلیت شمشیر زنی انتخاب کردم.حالا می خوام بدونم اگه شخصیت های دیگه ای رو انتخاب کنم تو روند بازی تغییر ایجاد میشه یا نه ؟؟
ببخشید من پچ را دانلود کردم ولی کرکش را پیدا نکردمنقل قول:
این پچ, علاوه بر اینکه پچ قبلی رو هم شامل میشه و باگهای بازی و ایرادات گرافیکی را برطرف می کنه, این بار گیم پلی, بالانس و داستان بازی رو اصلاح میکنه. برای توضیحات بیشتر فایل Patch Notes رو مطالعه کنین:
اگه میشه ادرس دانلود مستقیم کراکشو بدید
مشکلم حل شد
ولی کسی نگفت Spece Blood mage غیر از شیطانه کجا پیدا میشه )):
منظورتون همون نژادها و کلاسهاست دیگه؟ تو قسمت آغازین, که 100% تاثیر دارند (چون بعضی از "بک گراندها" فقط مختص کلاس/نژاد خاصی هستند) ولی در طول بازی, تاثیراتش کمترهنقل قول:
من این بازی رو تاره گرفتم و تازه مرحله اولشم که به قلعه حمله شده.... ولی یه چیزی من اول بازی چند تا شخصیت بهم پیشنهاد شد که اونا رو بازی کنم که هر کدام یه قابلیت خاص مثل جادو .شمشیر زنی و غیره داشتند و من یه دختر با قابلیت شمشیر زنی انتخاب کردم.حالا می خوام بدونم اگه شخصیت های دیگه ای رو انتخاب کنم تو روند بازی تغییر ایجاد میشه یا نه ؟؟
محل Dalish Elves تو بازی کجا هستش ؟؟؟؟
من تو نقشه جایه به خصوصی رو ندیدم
اسمش یادم نیست ولی تقریبا وسط نقشه مایل به راست بود. توی 1 جنگل هستننقل قول:
Brecilian Forest هست اسمش
فکر نکنم جای دیگه پیدا بشهنقل قول:
من اول این توضیح رو نفهمیدم
Blood Mage : ( یادگرفتن از Desire Demon با شرط بستن با آن در Redcliffe Castle )
من بعد از اینکه اون پسره رو کشتم یه کوئست دیگه انجام دادم ولی دوباره لود کردم رفتم blood mage رو گرفتم
---------------------------------------------------------------------------------------
پچ رو حتمن دانلود کنید مشکل بالانس نبودن بازی کاملن حل میشه
اینم برا راحتی بچه ها:
لینک مستقیم Patch 1.02:
Crack:کد:http://gamedaily.newaol.com/pub/DragonAge1.02.exe
کد:http://www.4shared.com/file/169923337/681c2d78/Dragon_Age__Origins_v102_MULTI.html
redcliffe castle موندم . یه منظورم همون در مخفی است که توی ایاب بادی توی ردکلیف هست . وقتی که یه تبغه پایین میرم یه دری وجود داره که میگه به main hall میره . هرچی من روش کلیک میکنم میگه کیلید میخواد .این کیلید را از کجا باید بیارم
دوستان،کسی یه راهنمای خوب واسه بازی سراغ نداره ؟
امیدوارم ادرس زیر, کارتون رو راه بندازه (راهنماش به چندین بخش, تقسیم شده)نقل قول:
دوستان،کسی یه راهنمای خوب واسه بازی سراغ نداره ؟
کد:http://mycheats.1up.com/view/section/2019479/27855/dragon_age_origins/pc
بازي رو خريدم.خيلي خوبه.
اصلا فكر نميكردم اينقد از نقش آفريني خوشم بياد!
سلامنقل قول:
کسی می تونه کمک کنه ؟
please HeLp
ببخشيد امكانش هست كه بپرسم چرا اين تاپيك مهم هست ؟ مگه فرقي با ساير تاپيك هاي انجمن ميكنه ؟
یکی از بازی های ار پی جی قشنگه.بازی جذابی برای ارپی جی دوستان.
آره بپرس ؟ :31:نقل قول:
چون بازی واقعا یک بازی نمونه و عالی بود اینطور شد. مثل بازی Call of duty MW2 که استیکی شد و بعد از 1 مدت از حالت استیکی در اومد. این تاپیک هم همونجوره. کم کم دیگه وقتشه از حالت استیکی در بیاد.نقل قول:
بازي با سيستم من بالا مياد ؟
رم 1 گيگ
گرافيك 7100
سي پي يو 3.2
اینجا میتونین حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی رو ببینید.نقل قول:
گرافیک شما 1 مقدار ضعیفه. cpu هم دو هسته ای نیست. فکر کنم اگه نصب کنید خیلی اذیت بشید.کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,698666/Dragon-Age-Origins-System-Requirements-Benchmarks-and-Graphics-Tuning/Practice/
الان تو Dragon age فحش دادی، نه من الان میخوام بدون الان تو به Dragon age فحش دادی، اگر این بازی استیکی نباشه پس چی باشه.نقل قول:
آقا من رفتم Level 16 هنوزم نتونستم این Expert Training رو برای Dual Weapon باز کنم، یکی راهنمایی کنه نمیدونم باید چیکار کنم. عجیبه ها همچی رو فهمیدم به غیر از این یکی رو!
1بار گفتم نمیدونم دیدی یا نه . شاید هم جوابم رو داده باشی و من نفهمیده باشیم. به هر حال دوباره میگم.نقل قول:
روی آیکون همین آپگرید کلیک کن. سمت راستش جزئیاتش رو مینویسه که چیکار میکنه و . . .
ببین چی رو برات قرمز نوشته؟؟؟؟ هر چیزی رو که قرمز نوشته یعنی نیاز داری تا بتونی این آپگرید رو بگیری ولی نداریش.
من این بازی رو نصب کردم اما سر در نیوردم چطریاست کسی هست بگه من باید تو این بازی چکاری بکنم ؟یه توضیحی در مورد این بازی بدین
ممنون
بعد از ساخت کارکتر و شروع بازی, باید ماموریتهایی رو که به مرور زمان بهتون محول میشه/میگیرید رو انجام بدید که تکمیل اینها علاوه بر پیشروی در (داستان) بازی براتون تجربه, پول و ایتم بهمراه داره که با اینها میتونید کارکترهاتون رو از همه لحاظ, ارتقا بدید (به مرور, افرادی به شما ملحق میشن)نقل قول:
من این بازی رو نصب کردم اما سر در نیوردم چطریاست کسی هست بگه من باید تو این بازی چکاری بکنم ؟یه توضیحی در مورد این بازی بدین
ممنون
دوستان چرا بعضی از سلاح ها و چیزهای دیگه خاموشند و روشن نمی شند ؟
اگه منظورتون استفاده نکردنه که باید ببینید چه پیشنیازهایی دارندنقل قول:
دوستان چرا بعضی از سلاح ها و چیزهای دیگه خاموشند و روشن نمی شند ؟
خسته نباشی دیگه انقدرم خنگ نیستم که، بیا اینم یه عکس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی کمک کنه من فکر کنم بازی رو تموم کنم اینو نفهمم آخرش.