متاسفانه این نسخه جدید با بعضی از 3gp,mp4 ها مشکل داره و باید منتظر ریلیز شدن آپدیت دیگه باشید یا اینکه نسخه قبلی رو فعلا نصب کنیدنقل قول:
Printable View
متاسفانه این نسخه جدید با بعضی از 3gp,mp4 ها مشکل داره و باید منتظر ریلیز شدن آپدیت دیگه باشید یا اینکه نسخه قبلی رو فعلا نصب کنیدنقل قول:
سلام
برای رفع مشکل خرچنگ غورباغه بودن زیرنویس چه فونتی رو انتخاب کنم؟
km رو باز کنید و بعد کلید F2 رو بزنید.
توی قسمت subtitle processing روی گزینه ی font style کلیک کنید و بعد زبان زیرنویس رو به Arabic تغییر بدید.
سلام
چند روز قبل روی سیستمم ویندوز 7 نسب کردم.
ولی بعد متوجه شدم که آهنگ ها در مدیا پلیر به صورت تیکه تیکه پخش میشه.
من متوجه شدم که فقط آهنگ هایی که کیفیت اونها 128 هستش این مشکل رو داره و فقط در مدیا پلیر اینطوری میشه یعنی فایل های 128 در برنامه های دیگه درست اجرا میشه.
دلیل اینکه در مدیا پلیر این مشکل هست چیه و چه کار باید کرد؟
(ممنون)
سلام
من نرم افزار km نسخه 3.2.0.19 رو نصب کردم روی لب تاپ ، قبلا نصب بود بدون مشکل
ویندوز عوض کردم و km رو دوباره نصب کردم .
مراحل نصب تموم میشه ، در اخر وقتی میخای یک فایل با هر فرمتی رو پخش کنی در یک پنجره ارور میده که
member not found
نرم افزار میاد ولی هیچی رو پخش نمیکنه ، دلیلش چیه ؟؟؟؟
ممنون میشم
دوستان هر موقع دارم یک فیلمی چیزی میبینم آخرش که تموم میشه همیشه این ارور میاد ::
access violation at address 053d5278. write of address 053d5278
مشکل چیه و چطوری میشه رفعش کرد ؟
شما نرم افزار GunZ استفاده میکنین؟
نه دوست عزیز !نقل قول:
با سلام.آخرين ورژن direx رو نصب كن ببين درست ميشه..
دوستان یک سوالی داشتم بنده از K-Lite_Codec_Pack_860_Mega لشتافده میکردم و هیچ مشکلی نداشتم دیروز ورژن جدید یعنی K-Lite_Codec_Pack_902_Mega رو دانلود و نصب کردم که دید م 92 مگابات فصا اشغال کرد که نسخه ی 8.6 فقط 58 مگابایت فضا اشعال میکرد یا داخل 60 بود دقیقا یادم نیست
با توجه به این که حجم بیشتری نسخه ی جدید گرفته ولی من که متوجه ی هیچ تعییری نشدم حد اقال تا الان
و مشکلی که این نسخهی جدید برام به وجود اورد اینه که زیرنویس های رو یکم مات و کردتر میکنه ودر حال پخش فیلم ولی نسخه ی قبلی 8.6 اینجور نبود
من یک عکس براتون میرام خودتون ببینید متوجه میشید
ممنون میم راهنمایی کنید چطور میکتونم توی این نسخهی جدید هم زیرنویس ها رو شفاف کنم
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان گرامی.من تا دیشب داشتم مثل همیشه سریال با مدیا پلیر و km میدیدم امروز صبح که بلند شدم km فیلمارو پخش میکنه اما صدا نداره.مدیا پلیر که اصلا هیچی نشون نمیده.تو تایپیک خیلی گشتم کسی مشکل منو نداشت.الان همه چی پخش میشه اما بدون صدا.باید بگم که ویندوزم صداش سالمه و فیلم هم راحت و با صدا میتونم از اینترنت ببینم ولی نمیدونم چرا پلیرهام قاطی کردن.همه تنظیماتشونم دیفالت کردم ولی درست نشد.لطفا کمکم کنین
سلامنقل قول:
نسخه جدید
رو نصب کنید,به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.
سلام
یه فیلمو که می خوام ببینم باز نمیشه و این پیغام ارور رو میده
no combination of filters could be found to render
the stream.error num:80040218
مشکل چیه ؟ نرم افزار km player نسخه آخرشو دارم..
مشکل از خود فایله و درست encode نشده. شاید هم فایل ناقصه. منظورم اینه که شخصی ممکنه فیلمی رو با تورنت تا 40 یا 50% دانلود کنه. در این صورت فایل غیر قابل استفاده ست و تا جاییه که یادمه همین پیغام رو میده. البته اگه بالای 80 درصد فایلی رو دانلود کنن قسمت هایی از فایل که همه بیت هاش تکمیل شدن پخش میشه .نقل قول:
در کل شما یک راه دارید. این فایل فیلمتون رو یک بار با یه برنامه مبدل خوب که h264 و فرمت mkv رو ساپورت کنه (چون احتمال میدم فیلمتون HD یا FullHD ریپ شده از Bluray باشه). چندین فرمت خروجی رو امتحان کنید. اگه دیدید فایل کامل تبدیل میشه و خروجی قشنگ کار میکنه مشکل از پخش کننده ست که انکودر استفاده شده رو نمیتونه ساپورت کنه. اگر تا نصفه تبدیل شد، سیستم هنگ کرد، ... بدونید 100% فایل مشکل داره و برید از یه جای دیگه دانلود کنید.
سلام.من فیلم ترانسفورمرز 3 رو دارم با فرمت ام کا وی ولی تا دقیقه 30 که میرسه یه دفه قطع میشه میاد از اول تو همه ی پلیرها اینجوری میشه.نرم افزاری هست که بتونم ریپیرش کنم؟
سلام دوستان
من یه فایل تصویری دارم با فورمت رایج اما فقط با مدیا پلیر که باز میکنم صدا داره و با برنامه های دیگه که باز می کنم صدا نداره . چون میخوام فایلو ویرایش کنم هر کاری می کنم صدا داره . مشکل چطوری حل میشه؟
سلام
آیا راهی هست که بشه ویندوز مدیا پلیر 10 لعنتی رو که بواسطه نصب ویندوز ایکس پی x64 نصب شده بشه پاک کرد و مدیا پلیر 9 بیاد جاش؟
لعنتی حذف نمیشه اصلآ
خواهشآ حرفه ای جواب بدن دوستان و راههای معمول رو پیشنهاد ندن چون نمیشه
حذف از add-remove و ...جواب نمیده و برمیگرده این ورژن لعنتی
یه راه اساسی
با سفارشی کردن ویندوز با nlite هم نشد
تنکس
به هیچ عنوان پاک نمیشه این لعنتی
rollback هم نمیشه
اصلآ عجیبه
سلامنقل قول:
از مسیر زیر توی رجیستری:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MediaPlayer\ Setup\Installed Versions
و به ترتیب برای کلیدها عبارات رو به روشو تو قسمت Value Data وارد کنین:
وبعد تو Run عبارت زیر رو بنویسین:کد:"wmp.dll"=hex:00,00,09,00,a4,0b,00,00
"wmploc.dll"=hex:00,00,09,00,a4,0b,00,00
"wmplayer.exe"=hex:00,00,09,00,a4,0b,00,00
با این کار پاک شده و باید بتونین Media Player 9 رو نصب کنینکد:"C:\Program Files\Windows Media Player\setup_wm.exe" /Uninstall
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MediaPlayer\ Setup\Installed Versionsسلام
توی setup قسمت installed versions نیست فقط PlaylistsVersion و defult هست
چه کنم؟
سلامنقل قول:
به نظر بنده یه بار با Xilisoft Video Converter یه بار به یه فرمت دیگه ای نبدیل کنین
متاسفانه به ویندوز XP دسترسی ندارم!نقل قول:
شما از طریق ادیت فایل sysoc.inf رفتین؟
سلام به همه.
دوستان من یه مشکلی با KMPlayer نسخه 3.3 دارم. فیلم ها توش شارپ نیستن و تصویر پرش داره.
البته با WMP و VLC MP هیچ مشکلی ندارم ولی رابط کاربری KM رو خیلی دوس دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستی سیستمم هم Asus K43SA هستش.
پیشاپیش از کمکتون متشکرم.
نقل قول:
با سلام دوباره این نرم افزارو که نصب کردم دگ مدیا پلیرم کلا منفجر شد و کلا هیچی دگ پخش نمیکنه.فقط km کار میکنه.نمیشه پاکش کرد اصلا این مدیاپلیرو.اعصاب نزاشته لطفا حرفه ای ها کمک کنن
با سلام این ارور منو کشت هرچیزی اعم از موزیک فیلم و هرچی که قابلیت پخش داره رو وقتی با مدیا پلیر باز میکنم این ارورو میده کدک نصب کردم رول بک کردم اما درست نشد که نشد.لطفا کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسته عزیز سیsتم شما ویروسی است و باید با آنتی ویروس های به روز شده و معتبر سیستمتون رو اسکن کنین.من مشکل شمارو داشتم این کارو کردم حل شدنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sgh[ls;ckerlgk,t
سلام یه مشکلی دارم.یه فیلم هست نه km نه vlc کامل پخشش نمیکنن!تا یه جایی میرن قطع میشه فقط k-lite پخشش میکنه بعد بلد نیستم از این برنامه چطوری زیر نویس رو بیارم قسمت subtitles هم غیر فعال هست ممنون میشم کمکم کنید:46:
خب تونستم زیر نویس رو بیارم ولی حروفش خیلی به هم ریختس فارسی نیست و حروف عجیب غریبی هست.نقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی لازم دارم.
بهترین برنامه برای پخش مدیا K-Lite Mega Codec Pack هست
شما نرم افزار رو نصب کن از تو منوی view گزینه option و بعد از منوی subtitle زیر شاخه default style رو انتخاب کنید و بعد فونت رو روی Tahoma و زیبان رو روی Arabic تنظیم کنید
موفق باشید
با سلام این ارور منو کشت هرچیزی اعم از موزیک فیلم و هرچی که قابلیت پخش داره رو وقتی با مدیا پلیر باز میکنم این ارورو میده کدک نصب کردم رول بک کردم اما درست نشد که نشد.لطفا کمک
با سلام خدمت شما
.
در نرم افزار km player وقتی فیلمی رو از روی dvd با زیر نویس sub پخش می کنم و زیرنویس رو drag می کنم رو تصویر . زیرنویس نا هماهنگ هستش و وقتی که زیرنویس رو جلو . عقب میبرم و هماهنگ با تصویر می کنم . بعد از چند ثانیه دوباره ناهماهنگ میشه . اگه میشه راهنمایی کنید که چه جوری تنظیمات رو save کنم.
.
ممنون
سلام دوست عزیز
این پیغام می تونه مربوط به نصب نبودن درایورهای کارت صوتی شما باشه.
در قسمت device manager درایور های بخش sound شما به صورت علامت سوال زردرنگ نیستند؟ یا تمامی انها درست set شده اند؟ در غیر اینصورت درایور مربوطه را نصب کنید. ممکنه pack solution هم بتونه کمکمتون کنه.
با سلام.درایو کارت صدام به درستی نصبه هم صدای ویندوز سالمه هم پلیر های دگم مثل km ولی مدیا پلیرم هیچیو نشون نمیده و پخش میکنه.همچنین به راحتی میتونم تو نت فیلم و آهنگ نگاه کنم.آخرین ورژن از کدک رو هم نصب کردم ولی نشد که نشد.همه ی فروم هارو برسی کردم که بتونم یه راهی برای پاک کردنش پیدا کنم ولی هر راهیو رفتم نشد.همه ی راه های ممکنو رفتم ولی...لطفا یه راهی به غیر از عوض کردن ویندوز بهم نشون بدین ممنون از زحمات شمانقل قول:
احتمالا این فایل که قصد اجرا کردن اون رو دارید توش از کدکی استفاده شده که شما روی سیستم نصب ندارید
kmplayer من همه زیر نویسا را فقط به زبان المانی نشون میده مثلا فارسی را هم المانی نشون میده. چکار کنم درست بشه؟
خدمت شما باید عرض کنم که حتی فایل ساده mp3 رو پخش نمیکنه و من آخرین ورژن کدک k-lite رو هم نصب کردم.راهی نیست اصلا که درست بشه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز
تنظیمات control panel ویندوزتان درست است؟ از مسیر زیر اقدام کنید.
control panel> region &language> administrative>change system local>persian>restart system
1.زیرنویس بازمان ثابت جلو یا عقب است ،که بیشتر هم متداول است خیلی راحت با زدن کلیدهای [ ] نیم ثانیه جلو وعقب وبهمراه شیفت این دو کلید پنج ثانیه جلو وعقب میشود .اگرهم اختلاف زمان را حساب کردید هم ALT+Y بزنید و عدد را وارد کنید.برای دسترسی منو استفاده کنید subtitle>re sync که این کلیدها را قرار داده است.
2. زیر نویسی که اختلاف تصاعدی دارد که واقعاً فقط کار km میباشد و پیچیده تر است.
با رایت کلیک بر روی km player منو ها ظاهر میشود و سپس به منوی subtitle بروید و از آنجا به مسیر subtitle FPS conversion در اینجا حدود 8 ایتم منو وجود دارد که یکی از آنها جواب شماست و به تجربه میتوانید سریعتر انتخاب درست را انجام دهید وهمیشه از آخر شروع کنید معمولا با انتخاب یکی از سه منوی آخری مشکل حل میشود و اگر هیچ کدام از پیش فرضها زیرنویس را هماهنگ نکرد پس فرمت ان دست کاری شده و با برنامه های غیر استاندارد تغییر فرمت داده شده و راه حل ان استفاده از گزینه edit در این قسمت است و دو عدد برای تبدیل زمان باید به ان بدهید تا کل زیرنویس را زمان بندی کنید. و بهر صورت همه نوع زیرنویس را این قسمت میتواند هماهنگ کند و اگر درست نشد اشکال از انتخاب نادرست گزینه های این قسمت میباشد وباید گزینه دیگری را امتحان کنید تا جواب بگیرید. این نرم افزار همانطور که مشاهده میکنید یک منو مخصوص subtitle دارد و هم نوع کاری میشود با انها کرد و حتی زمان بندی را که تصحیح کردید را میتواند برایتان زخیر کند تا برای مشاهده مجدد نیاز به تنظیم دوباره نباشد وخیلی کارهای دیگر برای تنظیمات اتصال به tv که واقعاً با این حجم کم بی نظیر است .
سعی کردم با جزئیات شرح دهم .امید وارم دیگر کسی مشکل زیرنویس نداشته باشد .
source:.arefan.ooq.ir
خیلی ممنون از پاسخی که دادید . ولی من چون از روی DVD فیلم رو نگاه می کنم . وقتی که با کلید های [ ] جلو و عقب میبرم و هماهنگ می کنم دوباره زیرنویس بر میگرده به حالت اول و نمی دونم چه جوری ذخیره کنم . در ضمن زیرنویس ها روی فیلم خورانده نشده و جدا است که باید روی تصویر drag کنم.نقل قول: