تورو خدا يه جا ديگه آپ كن اين چيه ديگه؟نقل قول:
Printable View
تورو خدا يه جا ديگه آپ كن اين چيه ديگه؟نقل قول:
ببخشيد يکي به من بگه لايوت چيه و کارش چطوريه؟ آيا با الف فرق داره؟ چطوري بايد راه اندازي بشه؟نقل قول:
با تشکر.:11::11::11:
نقل قول:
مگه چشه ؟؟؟ ببين اگه با دانلود مشكل داري بايد واستي تا لينك دانلودش بعد از چند مين بياد بعد ميتوني دانلود كني
اگه هم فيلتره بگو يه جا ديگه واست بزارم...:5:
اينو قبلا هم تو همين تاپيك واسه يكي ديگه از عزيزا توضيح دادم... لاياوت كلا با الف فرق داره و كارش منظم كردن لايه هاست ... هر نوشته روي گوشي و يا هر شيپي تو يه لايه قرار ميگيره ... لايوت مياد اونا رو منظم ميكنه ... آموزش تغيير اونو تو همين تاپيك گذاشتم بگردي پيدا ميكني:40:نقل قول:
اونجوری که ما فهمیدیم بازکردن قفل صفحه کلید با صدا هستنقل قول:
بفرما حسام جان این الف رو :11:
برات یه جا دیگه UP کردم هر دو ورژن
کد:http://adrenalin.persiangig.com/document/ELF/AnalogClock.zip
بابا يه جاي درس آپ کن بشه دان کرد.نقل قول:
با تشکر:11::11::11:
پست قبلی خودت رو نگاه کن گذاشتم هر دوتانقل قول:
آقا دستتون درد نكنه خيلي باحال بود فقط يه مشكلي داره كه ساعت دقيقا وسط نيست.نميشه يه كاريش كرد درست بشه؟يا قشنگ بره كنار يا بياد وسط.
آيا ميشه هر شكل ساعتي كه خواستيم بذاريم ؟
و سوال اخر اينكه ساعت ديجيتال گوشي چرا بعضي وقت ها بزرگ مينويسه ولي بعضي وقتها كوچيك؟(مثل عكس)در ضمن اين مشكل قبل از نصب هر نوع الف هم وجود داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برا شروع یه دونه از این الف ها رو رو گوشی 750 اجرا کردم
ولی وقتی گوشی روشن میکنم همون اولش هنگ میکنه و میمونه تا رم رو خارج نکنم و دوباره روشنش نکنم درست نمیشه چرا اینطوری میشه و چیکار باید بکنم ؟
ليبي كه استفاده كردي قديميه بايد ليب جديد را از تاپيك جديدترين ليب ها دانلود كني و نصب كني.اگر باز هم درست نشد پچ الفي كه نصب كردي ايراد داشته.نقل قول:
1-برای وسط چین کردن فکر کنم با ویرایش BcfgEdit.elf کنم درست بشهنقل قول:
2-من یه سری ایکون میزارم برای این ساعت ها :10:
3-شما با تمام ساعت ها همین مشکل رو دارید
مثلا اگه ساعت 12:00 بازم همین مشکل هست
اینم خدمت شما چنتا ایکون برای ساعت انالوگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دمت گرم عجب ساعت هايي گذاشتي خيلي باحالي.نقل قول:
در مورد ساعت ديجيتال تا حالا دقت نكردم ببينم روي چه ساعت هايي اينجوري ميشه ولي بعضي وقتهابزرگه بعضي وقتها كوچيك.
حتي بدون اينكه ساعت تغييري بكنه يعني مثلا روي ساعت 9:02 اولش بزرگه بعد يه دفعه كوچيك ميشه بدون اينكه بشه 9:03 دقيقه.البته خيلي مشكل بزرگي نيست ميشه باهاش كنار اومد.
در مورد جاي ساعت هم اگر زحمتش را بكشي ممنون ميشم.
يه مشكل ديگه هم داشتم.وقتي sleep mode را اجرا ميكنم ساعت ديجيتالش تو حالت اسليپ زيادي بزرگه و ثانيه مياد روي ساعت و دقيقه و خيلي زشت ميشه اگر واسه اونم راه حلي هست بگين ممنون ميشم
با سلام یه سوال ار جناب حسام و سایر دوستان داشتم :
این منویی که بالا گذاشتین از چه پچ و منوهایی استفاده کردین من که از منوها استفاده میکنم فقط آیکونها عوض میشه و این طور خوشگل نمیشه شما برا داشتن همچین منویی از چند فایل استفاده کردین؟
در ضمن در مورد فایل دسکتاپ که تو صفحه اول هستش همش فایهای png هستش این چه ربطی به تلف داره و اینو چجوری باید وارد بکنم رو همه گوشیها عمل میکنه ؟
با تشکر
1-قابل شما رو نداشت :11:نقل قول:
2-ساعت دیجیتال مشکل نداره چون تو ساعت های مختلف اعداد بزرگتر هستند این مشکل تو گوشی خودم هم بود بخاطر بزرگ بود بعضی از اعداد هستن چیز مهمی نیست :10:
3-با این الف انو ویرایش کن وقتی که اون الف ساعت انالوگ رو کار میندازیش یه فایل درست میکنه که با این الف انو ویرایش به نام BcfgEdit. (یعنی اون الف ساعت انالوگ یه همچین فایلی درست میکنه که با این الف ویرایش کن )
نمودار x ها و y ها این اعداد رو بزار 202,202کد:http://www.2shared.com/file/3981837/e99cf0e/BcfgEdit.html
دیگه بیشتر از این نمیتونم راهنمای کنم برای اینکه این الف رو گوشی اجرا نمیشه کم بود شرمنده :11:
اون الف هم روی گوشی k750/w800 اجرا نمیشه :2:
وگر نه 100% بهت کمک می کردم
شرمنده :11:
:46:AutoShutdown1
اینم یه الف باحال مخصوص کسانی که شبا اهنگ گوشی میدن و خوابشون میبره و گوشی بیچاره تا صبح روشن میمونه :31:
کار این الف این است که وقتی استرت رو میزنید بعد از 4دقیقه یه ویبره میزنه بعد از 1دقیقه خاموش میشه
تست شده بر روی K705/W800
SERVER 1
SERVER 2کد:http://adrenalin.parsaspace.com/ELF/AutoShutdown1.zip
:10:کد:http://rapidshare.com/files/148066878/AutoShutdown1.zip.html
خيلي ممنون.نقل قول:
در مورد الف اسليپ مود
نميشه ثانيه ساعتش را حذف كرد آخه خيلي زشته اينطوري.
ببین تو فایل INI یا BCFG چیزی پیدا میکنی برای ویرایش ساعت فکر کنم یه چیزای پیدا بشه :11:نقل قول:
آقا این الف analog clock روی w700 من وقی اجراش میکنم بعد میخوام برم به دسکتاپ ببینمش گوشی هنگ و بعد ریست میشه تو رو خدا یکی بگه چیکار کنم بدجوری تو کفشم
این الف روی گوشی های سری DB2010 به هیچ وجه فعال نمیشه :2:نقل قول:
خیلی کار زشتییه کپی برداری...نکنین این کارا رو
با درود بر همه دوستان
آقا یکی به ما کمک کنه،من هر کاری میکنم الف رو گوشسم جواب نمیده.
یعنی قبلا جواب میداد،بعد اینکه مین رو فلش کردم دیگه هر کاری میکنم،الف جواب نمیده.
تا پچ Elfpack رو نصب میکنم گوشی دیگه بالا نمیاد.هی صفحه سیاه و سفید میشد.
مجبور میشم پاکش کنم تا گوشی بالا بیاد.
هیچ مدش کار نمی کنه 1و4و5
گوشی من هم K750 Red Cid 49 هست.
از فریم ویر R1CA021 استفاده میکنم.
البته وقتی به W800 تبدیلش میکنم کار می کنه.
اگه گوشیت k750 هست باید فریمور 021 رو روش نصب کنی...البته generic باید باشه نه china....مال تو فک کنم چی ن باشهنقل قول:
این الف میتونه تم گوشی شما رو عوض کنه
کارش شبیه والپپر چنجر هست تقریبا
کد:http://www.2shared.com/file/3988505/be6a2138/619_ThemeChanger.html
متناسب با نوع گوشی فایل اینی رو باید ادیت کنید
یه مثال سادهکد:w300_r4ea031:
0x4523D5BD
code:
w610_r6bc002:
0x45378CA1
code:
W710 r1jd
0x4536A3E5
code:
W810 r4ea
0x452B5125
code:
w580 R8BE
0x4538270D
code:
w580 R8BA
0x45380FD1
code:
k790 R8BF
0x4533D811
code:
k810 R8BA
0x4548BFF5
code:
z530 R6DA
0x451E54DD
code:
w880 R8BA
0x45499F1D
code:
w850 R1kG
0x454A2B8D
کد:[FUNCTION]: 0x4523D5BD;
[DAY01]: Club light.thm
[DAY02]: PurpleSky_128x160.thm
[DAY03]: Club light.thm
[DAY04]: PurpleSky_128x160.thm
[DAY05]: Club light.thm
[DAY06]: PurpleSky_128x160.thm
[DAY07]: Club light.thm
ممنون میشم جواب بدیننقل قول:
نقل قول:
گفتم که باید از پچ gfx استفاده کنید از این کلوپ استفاده کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=135504
از این کلوپ هم برای دانلود gfx در صفحات اخر استفاده کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=198618
:10:
يعني چي؟مگه همينجوري نميشه تم را عوض كرد كه براش الف ساختن؟نقل قول:
با تشکر از شما
خوب این سوال چی :
نقل قول:
در ضمن در مورد فایل دسکتاپ که تو صفحه اول هستش همش فایهای png هستش این چه ربطی به تلف داره و اینو چجوری باید وارد بکنم رو همه گوشیها عمل میکنه ؟
با تشکر
خوب الف هم داره اون فقط عكس هاش هست بايد الف را هم دانلود كنيد و بعد عكس ها رو توي پوشه dekstop بريزيد و پوشه دكستاپ هم بايد در آدرس othet/zbin/config قرار بگيره و فايل dekstop.cfg هم در پوشه other/ini قرار بگيره بعد الف را اجرا ميكنيد و آيكون ها اجرا ميشه.واسه من كه هر كار ميكنم روي هر كدوم از آيكون ها كليك كنم ميره تو منو يعني عملا كار نميكنه حالا شما امتحان كنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خيلي ممنون درست شد تازه اندازه و رنگ عقربه ها را هم ميشه عوض كرد الان من اندازه عقربه ها را هم عوض كردم خيلي باحال شد.:10::40::10::11:
البته گذاشتم روي 120-120
:31: سوال خنده دارییه ....نقل قول:
شما این کار رو که میکنید خودش اتوماتیک عوض میکنه که با این کار دو کار انجام میشه
1.کار شما راحت میشه 2 . کلاس گوشی میره بالا
نقل قول:
دستت درد نکنه
ولی این برنامه هم جواب نداد اگه بهترش رو کسی سراغ داره برامون بذاره
باز هم ممنون
بازم درست متوجه نشدم يعني مثلا هر چند دقيقه خودش تم را عوض ميكنه؟نقل قول:
ايول اينم درست شد تونستم ثانيه را حذف كنمنقل قول:
مثلا تو ini رو دست میزنی عددش رو عوض میکنی روی 5 دقیقه اون تم رو عوض میکنه ولی فکر کنم اسم تم هم باید بنویسینقل قول:
بازم درست متوجه نشدم يعني مثلا هر چند دقيقه خودش تم را عوض ميكنه؟
ولی بازم روی گوشی خودم اجرا نمیشه :2:
نقل قول:
ايول اينم درست شد تونستم ثانيه را حذف كنم
خداروشکر یکی کارش راه افتاد
یه چیزی هم اضافه کنم الف های جدید روی گوشی های سری DB2010 اصلا اجرا نمیشن اگر هم اجرا بشه یه جایش میلنگه:2::13:
من elf هایی رو که میریزم هیچ تغییری به وجود نمیاره در صورتی که دوباره strt رو میزنم میگه در حال استفاده هست ؟
نقل قول:
من elf هایی رو که میریزم هیچ تغییری به وجود نمیاره در صورتی که دوباره strt رو میزنم میگه در حال استفاده هست ؟
شما این لیب جدید تو امضام رو بریزید ببینید چی میشه
ممنون ولی تاثیری نداشت من k810 رو شبیه به w810 که همون اول توضیح داده بودن برای الف اماده کردم درسته ؟ اگه درسته پس مشکل از کجاست اکثر الف ها که گوشی رو ریستارت میکنه بقیه هم کار نمیکنننقل قول:
مگه از الف مود V5 استفاده نمیکنید خودش پوشه میسازه هانقل قول:
ممنون ولی تاثیری نداشت من k810 رو شبیه به w810 که همون اول توضیح داده بودن برای الف اماده کردم درسته ؟ اگه درسته پس مشکل از کجاست اکثر الف ها که گوشی رو ریستارت میکنه بقیه هم کار نمیکنن
نه طریقه ی نصب این الف رو بلد نیستم حداقل برای k810 توضیح نداده بودن و فایل های مربوط زمیمه نشده بود میشه شما توضیح بدید؟ یا لااقل یه تاپیک جامع برای راهنمایی من معرفی کنید ممنون .:11:نقل قول:
adrenalin جان ميشه يه زحمت بكشي كد رنگ ها را بدي واسه عوض كردن رنگ عقربه ساعت ميخوام.