براي كشتن زنه وقتي خونش كم ميشه زمانو رو كند كن بعد به اون حمله كن يه 3. 4 بار كه اين كارو كردي شمشير به شمشير ميشن كه تند تند كليد حمله رو بزن تا كشته بشهنقل قول:
نوشته شده توسط ahmadagah
Printable View
براي كشتن زنه وقتي خونش كم ميشه زمانو رو كند كن بعد به اون حمله كن يه 3. 4 بار كه اين كارو كردي شمشير به شمشير ميشن كه تند تند كليد حمله رو بزن تا كشته بشهنقل قول:
نوشته شده توسط ahmadagah
سلام دوست عزیز اینم مشخصات سیستم :نقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مادربورد من MSI K7N2 هست.
با تشکر
كارت گرافيك 5200 كارت قويي نيست ميشه گفت خيلي هم ضعيفه براي بازيهاي جديد اصلا جوابگو نيست كار خاصي نميشه انجام داد من فقط ميتونم 2 تا راه رو بگم باسه اون دمو شايد درست شه ولي فكر نميكنم
اول اينه اگه برنامه سنگيني روي سيستمت هست مثلا officeپاكش كن بعد امتحان كن
دوم اينكه
كارت گرافيك 5200 كارت قويي نيست ميشه گفت خيلي هم ضعيفه براي بازيهاي جديد اصلا جوابگو نيست كار خاصي نميشه انجام داد من فقط ميتونم 2 تا راه رو بگم باسه اون دمو شايد درست شه ولي فكر نميكنم
اول اينه اگه برنامه سنگيني روي سيستمت هست مثلا officeپاكش كن بعد امتحان كن
دوم اينكه resolution systemرو بزار روي800.600 resolution بازي رو هم رو همين مقدار بزار
بازم ميگم ممكنه با اين كارها هم جواب نده پس اگه به برنامه خاصي احتياج داري به خاطر اين بازي اكش نكن ديگخ خودت ميدوني!
در ضمن ميتوني اون دموي اول بازي رو تو همون folderكه بازي رو نصب كردبي ببيني امتحان كني چه جوري اجرا ميشه!
you are a good boy
سلام دوست عزیز دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
نه این روشresolution رو اجرا کردم. کار نمی کنه. ولی شما می گین که این کارت گرافیک ضعیف هست در صورتی که آقا امین اینو میگن:
نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
در ضمن من با این کارت گرافیک بازی DOOM3 رو خیلی راحت بازی کردم.
با تشکر
من كارت گرافيكم GeForce FX5500 256MB DRam هست كه توي دموهاي اين بازي مشكل داشت. توي بازي اين مشكلات وجود نداره.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
من چی میگم شما چی میگین!!!!!
من میگم این قدر تو دمو گیر می کنه که دیگه مجبور میشم خارجش کنم . یعنی رنگ بازی رو هم نمی تونم ببینم.
من به مدت 20 دقیق گذاشتمش فقط تونست نزدیک 15 ثانیه اول دمو رو ببره.
آقا من این 2 تا غول رو نمیتونم بکشم): چیکار کنم؟
اگه منظورتون اونهايي هست كه يكيشون شمشير داره و يكيشون تبر:نقل قول:
نوشته شده توسط saeid1733
به اوني كه دستش شمشير داره حمله كنين البته اون هيچ آسيبي نمي بينه. اما دوستش كه تبر داره مياد تا از اون دفاع كنه و تبرش گير مي كنه توي زمين. اون موقع شما مي تونين اوني كه تبرش گير كرده رو بزنين. بعد از اين كه چند بار اين كار رو تكرار كردين از شما خواسته ميشه كه SpeedKill رو شروع كنين. بعد از Speedkill باز هم بايد اين كار رو تكرار كنين و با يه Speedkill ديگه تموم ميشه.
سلام
من يك آماتور هستم آن قسمت از بازي كه با كلاغهايي كه به شكل ادم در مي آيند دفعه اول مي جنگم بعد دوباره كلاغها از بدن آن خارج ميشوند وبه سكوي بالا ميروند چگونه من هم به بالا بروم وبا ان بجنگم لطفا مرا راهنمايي كنيد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط parisa277
عضويت شما رو تبريك ميگم. شما بايد اينجا مي پرسيدين چون سوال شما در مورد نسخه دوم اين بازي هست.
چند پست به آخر مونده جواب شماست.
من بازي 1و2 را بازى نكردم به خاطر همين 3 رو خوب بلد نيستم ميشه لطفا بگيد غول ارنا رو چطوري ميشه رد كرد؟
دوست عزیز راهنمایی تمام قسمتهای سخت بازی در همین تایپیک هست . اگه بگردی پیدا می کنی .نقل قول:
نوشته شده توسط daren
سلام من ميخوام امروز اين بازي رو بخرم ميشه درموردش بيشتر توضيح بدين چون من هر بازي رو كه تا حالا خريدم هموني كه مي خواستم نبوده يكياز بازي هاي مورد علاقه من تام رايدر آيا اين بازي هيچ شباهتي به شاهزاده داره 13/4/85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ميشم اگه جوابم رو زودتر بديد
دوست عزیز توم ریدر شباهت زیادی با پرینس داره . به خصوص قسمتهایی که از کوهها و جاهای دیگه بالا می ره و یا به این طرف و اون طرف می پره . البته پرینس چیزهایی اضافه تر هم داره .نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
پس من اين بازي رو بگيرم كارت گرافيك من asus pci experes turbo cache 6200 هست به نظر شما اين بازي با كارت گرافيك من سازگاري دارد يا نه مرسي كه جواب من رو ميدهيد واقعا سپاس گذارم از شما منتظر پاسخ شما ميمونم (لازم به ذكر است كه در هنگام خريد فروشنده آن به من گفت كه تا 256mgساپورت ميكنه من با اين كارت تا حالا تام رايدر و need for speed 2 وfifa 2006 وكينگ كنگ وthe shuffringوhitman3 وdevil maycry 3 رو براحتي بازي كردم.درضمن اين رو هم اضافه كنم كه كارت كگرافيكي من در اصل 64mgاست كه با شر كردن از ramدستگاه كه512mgمي باشد تا تقريبا 256mgساپرت مي كند)خواهش ميكنم زودتر جوابم رو بديد من بخاطر جواب شما همچنانonline منتظر ميمونم13/4/85 ساعت15:00نقل قول:
نوشته شده توسط amirpers
شما که این بازیهایی که نام بردی را اجرا کردی ، به احتمال فراوان پرینس را هم می تونی اجرا کنی .نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
البته پرینس هم مثل کینگ کونگ مشکلات اجرا شدن داره و باید کابلهای IDE را جدا کنی تا اجرا بشه .
ولی در کل بازی قشنگیه . امیدوارم ازش لذت ببری .
سلام خيلي ممنون از توجه شما كه جواب من رو ميديد اميد وارم هميشه در زندگيتون موفق سالم و سربلند باشيد
من اين بازي رو خريدم فكر كنم نسخه 3 اون باشه همون قسمت كه با قايق و با يك زن داره به سمت شهر ميره و قايق شون رو با سنگ آتشي ميزنن.من همين امروز صبح قبل از اينكه بيام سر كار وقت كردم كمي بازي كنم چون ديشب بازي فوتبال جام جهاني بود كه آلمان سوراخ شد بلاخره .بنظر ميرسه كه اين بازي با موس خيلي كنترل سخت بود چون خلاف جهتي كه من با موس مي چرخوندم خركت ميكرد درست ميگم ؟؟؟راستي من ديشب دوعدد گيم پد خريدم مي خواستم بدونم كه آيا ميشه اين بازي رو با گيم پد انجام داد يا نه؟؟من همچنان online هستم تا شما جواب بديد اميدوارم جوابم رو بدهيد.14/04/85 ساعت 10:20 :)
سلام ببخشيد دوباره مزاحمتون شدم غرض از مزاحمت اينكه من ديروز 13/4/85 همزمان با خريدن گيم پد و بازي شاهزاده يك بازي ديگه به نام Devil May Cary3 را هم خريدم كه خيلي اكشن ولي خيلي يه نواخت و هم كنترلش با كيبورد سخت و هم با گيم پد و ميخواستم برم و بازي Devil May Cary 3رو پس بدم وجاش يك بازي ديگه كه به سبك بازيهاي شاهزاده پارسي وتام رايدر باشه و ماجراجويي باشه وترسناك نبا شه بگيرم مي خواستم از شما خواهش كنم كه چند تا بازي خوب با اين مشخصات سراغ نداريد؟اگه سراغ داريد به من بگيد من همچنان Online منتظر پاسخ شما ميمونم و اميدوارم جواب پست قبلي واين پست رو به من بدهيد 14/04/85 ساعت 10:35
من منتظر پاسخ شما ميمونم!؟
دوست عزیز می تونی مشکل موس را در قسمت آپشنز (Options) بازی درست کنی . فکر می کنم گزینه Inverse ... باشه ، یا همچین چیزهایی .نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
اما در مورد گیم پد من زیاد اطلاعاتی ندارم تا کمکتون کنم ولی فکر کنم مشکلی نداشته باشه .
در مورد بازیهایی از این دست من شماره 1 و 2 همین بازی پرینس را به شما توصیه می کنم . اگر هم بازیهای دیگه ای می خوای ، فکر می کنم یک تایپیک جدا گانه بزن و سوال بپرس تا زودتر به جوابت برسی .
موفق باشی .
سلام ببخشيد دوباره مزاحمتون شدم غرض از مزاحمت اينكه من ديروز 13/4/85 همزمان با خريدن گيم پد و بازي شاهزاده يك بازي ديگه به نام Devil May Cary3 را هم خريدم كه خيلي اكشن ولي خيلي يه نواخت و هم كنترلش با كيبورد سخت و هم با گيم پد و ميخواستم برم و بازي Devil May Cary 3رو پس بدم وجاش يك بازي ديگه كه به سبك بازيهاي شاهزاده پارسي وتام رايدر باشه و ماجراجويي باشه وترسناك نبا شه بگيرم مي خواستم از شما خواهش كنم كه چند تا بازي خوب با اين مشخصات سراغ نداريد؟اگه سراغ داريد به من بگيد من همچنان Online منتظر پاسخ شما ميمونم و اميدوارم جواب پست قبلي واين پست رو به من بدهيد 14/04/85 ساعت 3:15 :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط amirpers
من منتظر پاسخ شما ميمونم!؟
دوست عزیز اگه من یک مقدار دیر جواب می دم برای اینه که نمی تونم همیشه آنلاین باشم .نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
اما در مورد سوالت همانطور هم که قبلا گفتم من بازی دیگه ای که کاملا به بازی پرینس شبیه باشه نمی شناسم .اگه می خوای زود جواب بگیری یک تایپیک جداگانه باز کن و سوالت رو بپرس تا ما هم بیشتر اطلاعات کسب کنیم .
سلام دوستان
من تازه بازي پرنس 3 رو گرفتم تازه اولاشم گه به يك غول خيلي بزرگ رسيدم كه نه ميشه نزديكش شد نه بهش ميشه ضربه زد لطفا من را راهنمايي كنيد
دوستان این بازی کد تغلب یا ترینر نداره
مراحل سیوشو دارم
ممنون
آيديتونو بگيد تا براتون ترينر بازي رو بگم منتظر هستمokنقل قول:
نوشته شده توسط mahsoft
خوب همينجا بدين مشكلي پيش مياد؟ :blink: اين هم ترينر:نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
با داونلود منيجر داونلود كنين.کد:http://www.p30gig.persiangig.com/P30world/Game/Trainer/pop%203/pop3_v11.rar
سلام دوستان
من به مرحله آن 2 غول رسيدم مي خواهم بدانم تا انتهاي بازي خيلي ديگه مانده...؟
نسبت به راهي كه تا حالا اومدين،بله راه كمتري مونده تا آخر بازي.نقل قول:
نوشته شده توسط 7918+khoram
كسي مي دونه تا آخر بازي بايد چند تا Heals جمع كنيم تا خون كامل بشه؟
جمع كردن شن ها غير از اين كه عكس ها رو باز كنه خاصيت ديگه اى نداره؟
سيو بازي رو از اينجا بگير :
خیلی ممنون لطف کردی :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
با سلام من اون غول چاق اول بازي رو نمي تونم بزنم اگر ممكن كمكم كنيد با تشكر
از كناره ديوارها حركت كنين و از راههايي كه وجود داره خودتون رو به روبروي غول برسونين و E رو بزنين. صبر كنين تا شمشير آبي بشه و بعد كليك كنين و همين كار رو تكرار كنين تا غول كور بشه. بعد به پاهاش ضربه بزنين تا پاهاش رو بلند كنه. بعد به اون يكي پاش ضربه بزنين تا آخرين speed kill هم شروع بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط sadegh1045
من این بازیو خیلی وقته تموم کردم ولی از اون غولش خیلی خوشم اومد همون که دو نفره می ریزن سرت یکی با شمشیر و یکی با تبر
آقا دستت درد نكنه من الان رسيدم به دو تا غول ها كه يكي شون شمشير داره اونيكيشون تبر خونش از نصف كمتر نميشه بايد چي كار كنم
اوني كه شمشير دستش هست رو بزنين. دوستش مي خواد بياد كمكش اما تبرش تو زمين گير مي كنه. شما مي تونين اون رو تو اين حالت بزنين. بعد از دو سه بار مي تونين SpeedKill رو شروع كنين. همين كار رو تكرار مي كنين تا باز هم speedkill شروع بشه و اين بار ديگه مرحله رد ميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط sadegh1045
سلام من Save بازي رو ميخواستم هر چندتا مرحله كه مي خواهد باشد
نقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
کد:http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=5790