با سلام به دوستان عزیز
یک خواهش داشتم
می خواستم بدونم نرم افزار Tell Me More 9.0 برای آموزش زبان انگلیسی فایده ای دارد یا خیر
کلا یک توضیح در مورد این نرم افزار بدهید
با تشکر
Printable View
با سلام به دوستان عزیز
یک خواهش داشتم
می خواستم بدونم نرم افزار Tell Me More 9.0 برای آموزش زبان انگلیسی فایده ای دارد یا خیر
کلا یک توضیح در مورد این نرم افزار بدهید
با تشکر
مکررا در این مورد صحبت شده :نقل قول:
(نظر من)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2980237&postcount=349
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263093
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260890
میخواستم بهترین روش یا نرم افزار برای یادگیری زبان رو بهم پیشنهاد کنید که البته مشکل هم نباشه و دیگه اینکه نصرت 2 خوبه ؟؟؟؟
دوست عزيز شما يه نيگاه به قوانين بنداز بعد بيا تاپيك درست كن
اگه سئوال داري براش تاپيك هست درضمن صد نفر تا حالا اين سئوال رو پرسيدن يه نيگاه به اينجا بنداز:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=233758
سلام دوستان من یه سؤال دارم:
چند وقته دارم Headway میخونم ولی از این کتاب خوشم نیومده میخوام یه کتاب دیگه رو بخونم
- برای من Cutting Edge بهتره یا Interchange ؟
من هيچ كدوم از اين هايي كه نوشتي استفاده نكردم، ولي Look ahead خوندم و به نظرم بهترينه. (True Colors هم استفاده كردم)نقل قول:
توش مکالمه زیاد داره؟نقل قول:
بله... از همه چي به اندازه بحث شده... Writing, Listening, Speaking, Conversation, Reading...نقل قول:
من یه نگاهی به هردوشون انداختم ... به نظرم headway سطح بالاتر از interchange هستش ...نقل قول:
من خودم کلاس زبان نرفتم ... اما به نظرم میاد هرکسی با اون کتابی که خودش کار کرده ، بیشتر حال می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. مثلا من یادمه راهنمایی بودم سری streamline رو خوندم .. هنوزم ورق زدنش واسه ام دلچسبه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درسته، ولي من فقط اون كتاب رو نخوندم. نگفتم حتما هم بهترينه... نظرم بود... گفتم True Colors هم استفاده كردم و مفيده:46:... كتاب هاي جاهاي ديگه رو هم ديدم و به چند معلم نشان دادم:10:... بيشترشون اون كتابي رو كه گفتم تاييد كردن و من هم رفتم از روي همون خوندم:8:... سري Stream line رو به ما توي سال اول دبيرستان (پارسال) دادن:5:... بد نبود...:46: به هر حال ممنون... نظر استاد هميشه واسه ي من محترمه:11:نقل قول:
من میخواستم دوره 5 ماهه فشرده برم.معتبر هست؟؟؟؟
مسئولش میگفت اگه شما پشتکار داشته باشید تضمینیه...
گفت 4 ترم یک ماهو نیمست.هر ترم 85 هزار تومن.هر هفته 3 جلسه 2.30 ساعته.
خواهشا زود جواب بدید.ممنون میشم
سلام دوستان؛
يه كتابي ميخواستم كه درباره اصطلاحات زبان انگليسي باشه...
مثلا حمام رفتن، بازي كردن و ...
كلا اصطلاحاتشون رو ليست كرده باشه و مواقعي كه بايد استفاده كرد.
ممنون مي شم لينكش رو لطف كنيد.
تشكر
thank you allbody for your useful help....!!!!
نقل قول:Why are you in such a hurry, give it time!
But in my opinion, you can ask from some students who are studying there, maybe they can help you
hurry?????????????
i was waiting from yesterday.and finally nothing!!!
then if i knew who are studying there why should do i ask you?
سلامنقل قول:
اگه منظورتون از اصطلاحات همین حمام رفتن و بازی کردن باشه ، به نظرم دیکشنری فارسی- انگلیسی خیلی بیشتر کمکتون می کنه!! چون این کلمات افعال انگلیسی هستند نه اصطلاحات
ولی اگر واقعا دنبال اصطلاحات هستید، تو تاپیک کتابها، کتابهای idioms and expressions را سرچ کنید
کتابهایی مثل :
Essential American slangs
Dictionary of idioms
نقل قول:
Hi dear friendسلام دوست عزیز
I haven't heard of this institute and I don't know what method it follows. But the only thing I can tell you is that; learning English is a process which can take years and it's not the matter of 5 months or even 5 years. These institutes help you to get familiar with English and teach you to memorize some very good and commonly used sentences.But it's so limited.
I can't ignore the fact that the classes will help you improve your English to some extent, but it won't work like magic. So you shouldn't expect much from these classes. They've also said that you should try hard. And in my opinion you can always be successful if you try hard.
I suggest you to follow the ordinary classes if you're not in a hurry
Wish you all the best
:11::11:
من در مورد این موسسه چیزی نشنیدم و نمی دونم. ولی اینو می تونم بگم که یاد گرفتن زبان کار 5 ماه نیست. حتی شاید بشه گفت کار 5 سال هم نیست. این موسسات شما را تا حدی با انگلیسی آشنا می کنند. شاید در حد مکالمات روزمره و به صورت خیلی محدود فقط یک سری جمله بهتون یاد می دن.
در این شکی نیست که 5 ماه و ماهی 30 ساعت کلاس رفتن خیلی کمک به پیشرفت انگلیسیتون می کنه. ولی اگه فکر می کنید بعد از 5 ماه انگلیسی را عالی می فهمید و صحبت می کنید از این خبرا نیست.
خودشون هم گفتن اگه پشتکار داشته باشید!!!! تو این خیلی حرف هست!!!
من پیشنهاد می کنم اگه عجله ندارید کلاسهای معمولی و ترمیک را دنبال کنید.
موفق باشید :11::11:
خیلی ممنون از پاسخ و توجه شما.
در حدی هست که بتونم مثلا با یک انگلیسی زبان در مورد مسائل روزمره روان صحبت کنم.چون جدا استعدادشو دارم.نظرتون چیه؟
اگه واقعا شما در حدی هستی که می تونی در مورد مسایل "روزمره"(و نه تخصصی) انگلیسی صحبت کنی (=5% تمام کسانی که در ایران کلاس زبان میرن -از نظر من) ، احتمالا این کلاس ها بدردت نخورن ... من با خیلی از دوستانی که این دوره های فشرده رو رفته ان (چه در کلاس - چه تدریس خصوصی) صحبت داشته ام در این مورد ...نقل قول:
و اگه هم اینطوری نیست(در اون سطح نیستی) ، اما بهرحال احساس می کنی که استعدادش رو داری ، باز کلاس های معمولی بیشتر بدرد شما می خوره ... زبان یه چیزیه که به زمان نیاز داره ...
سلام دوستان
من می خوام زبان یاد بگیرم ولی خیلی سرم شلوغ هست،نیاز دارم بدجور ... می خوام برم کلاس ولی 5 رور در هفته دانشگاه میرم
حالا شما که در این امر استاد هستید بنده را راهنمایی کنید که از چه کتابهایی استفاده کنم و کلاً چی بخونم چی گوش بدم و...
(در ضن هیچی بلد نیستم و میخوام خیلی زود یاد بگیرم )
ممنون میشم از راهنماییتون!
سلام
يه سؤال داشتم :
پشت صحنه (فيلم و سريال) به انگليسي چي ميشه ؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
نااميدي آخرين نتيجه گيري بي خردان است .
نقل قول:behind scene
دوست عزيز اين سئوال هزار بار پرسيده شده و هزاربار هم جواب داده شدهنقل قول:
يادگيري زبان يه فرايند زمان بر و وقت گير است و شما بايد خيلي تلاش كني يه قرص كه نيست بخوري مثه بلبل انگليسي حرف بزني من 6 سال دارم زبان مي خونم هنوز هيچي بارم نيست!
خلاصه شروع كن و كلاس زبان از همه چي بهتره:5:
به نظر من مي شه: offstage يا off stage...نقل قول:
سلام.
دوستان فیلم با زیر نویس انگلیسی تو تهران از کجا تهیه کنم؟
کانل ماهواره ای هست که هر چی میگن رو به انگلیسی زیر نویس هم کنه؟
ممنون.
سلام من یه سوال داشتم که کیفیت پاسخ به اون حکم مرگ و زندگیه !
من در حد صفر انگلیسی بلدم و باید حداکثر 14 ماهه آیلس 5.5 رو بگیرم برای اینکار متوجه شدم باید کلاس خصوصی با کیفیت برم پس باید از قزوین بیام تهران میخواستم بدونم که اساتید به این منظور مدرسین کدام موسسه رو پیشنهاد میکنن که هم به کار بیاد و هم هزینش حداقل باشه و راه دسترسی به اونا چیه ؟ ممنون
سلامنقل قول:
تقريبا تمام DVD ها که تا حالا من گرفتم و ديدم زيرنويس انگليسي دارند.
حاي خاصي هم هميشه دنبالشون نميشه بود چون همه جا هستند.
اما کانل ماهواره با زير نويس انگليسي من نديدم تا حالا.
سلام من یه سوال داشتم که کیفیت پاسخ به اون حکم مرگ و زندگیه !
من در حد صفر انگلیسی بلدم و باید حداکثر 14 ماهه آیلس 5.5 رو بگیرم برای اینکار متوجه شدم باید کلاس خصوصی با کیفیت برم پس باید از قزوین بیام تهران میخواستم بدونم که اساتید ، به این منظور ،مدرسین کدام موسسه رو پیشنهاد میکنن که هم به کار بیاد و هم هزینش حداقل باشه و راه دسترسی به اونا چیه ؟ ممنون
سلام .نقل قول:
فیلمهایی رو که داریشون خودت میتونی زیرنویس فارسی یا انگلیسیشون کنی.
فقط کافیه از اینترنت دانلود کنی. بعد کپیش کنی روی فایل movie.
سلام بچه ها.من محمدسعید رشته ی ادبیات و علوم انسانی هستم و قصد دارم که بعد از گرفتن دیپلم برای ادامه
تحصیل برم انگلیس و وضعیت مالی مون هم مناسبه. راستش می خواستم یه موسسه ی اموزش زبان خیلی معتبر معرفی کنید چون من یه 6 -7 ترمی کلاس زبان رفتم قبلا و الان زبانم در حد متوسط رو به ضعیف هست البته من اگه اغراق نباشه خیلی استعداد دارم می خواستم یه سه سالی زبان بخونم تا وقتی رفتم زبان انگلیسی من در حد
عالی بشه . لطفا مکان موسسه رو هم بنویسید. راستی من دوم انسانی و 15 سال دارم.
سلامنقل قول:
شکوه بهترینه . البته نمی دونم تو کدوم شهرها نمایندگی داره .
چیزی که مهمه اینه که شما زحمت بکشی ، وگرنه به جرات میگم آموزشگاه با آموزشگاه انقدر فرقی نداره ، اگه زحمت نکشی ... 80% اینایی که میرن آموزشگاه آخرش حتی زبانشون در حد متوسط هم نمیشه ؛ این به معنای بد بودن آموزشگاه نیست ؛ به معنای اینه که آموزشگاه نمی تونه معجزه کنه ؛ چون زبان یه مقوله ایه که آموختنش نیاز به تلاش زیاد در طول زمان طولانی داره .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ضمنا : استعداد به تنهایی کافی نیست ("موفقیت یعنی 90% پشتکار و 10% استعداد "؛ فکر کنم از ادیسونه این جمله!)
مکررا بحث شده ... زبان نیاز به زمان داره ..نقل قول:
من برحسب تجربه می تونم پیش بینی کنم که شما در عرض 14 ماه می تونی از 0 درصد برسی به 20 درصد ... باز بر حسب تجربه اگه شما در حد 40 درصد باشی ظرف 14 ماه میشی 50 درصد ... (هرچی جلوتر بری سخت تر میشه)
هیچ روشی نیست که بتونه معجزه کنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائیش اگه در عرض 14 ماه نمره 5.5 رو گرفتی به ما هم یه خبر بده:20:
سلام
دوستان امروز معلم زبان ما حرفی بسی غیر منطقی زد که فکرم رو مشغول کرد !
گفت خارجی ها کلمه ی خسته نباشید ندارند ! حالا نمیدونم ایا اونا ادم نیستن یا چیزی دیگه هست ؟
چندین کلمه ی دیگه رو هم گفت که یادم نیست...
ممنون میشم پاسخ بدید ...
حرف هاي seymour عزيز رو كاملاً قبول دارم.
ولي به نظرم كانون زبان ايران بهترينه.
سلام دوستان غزیز و خسته نباشید
من می خوام زبان رو خودم تنهایی بخونم و می خوام بدونم چه کتابی مطالعه اون به تنهایی و بدون کلاس رفتن و معلم بهتر می تونه به من کمک کنه البته می دونم که کارم سخت تر از کلاس رفتنه ولی چاره ای ندارم ... آشنایی من به زبان تا حدی که وقتی موسسه می رفتم کتاب اینتر مدیت هدوی رو میخوندیم بعد ولش کردم ...(مجبورا)
من خودم برام لیسنینگ و مکالمه ارجحیت داره بعد ریدینگ و گرامر... البته ترجیح می دم مجموعه ای باشه که بتونه تمامی این 4 عنصر رو در یه شیوه اصولی و درست ارائه بده . امکان استفاده از سی دی و برنامه های کامپیوتری ندارم /.
راستی نظرتون در مورد این کتابا چیه ؟
headway & inter change -person2 person - tacticts for listening
خلاصه پیشاپیش ممنون از کمک شما دوستان عزیز هستم و ببخشید از اینکه سرتون رو درد آوردم!
فکر می کنم منظورش این بوده معادل دقیق و کلمه به کلمه اون رو ندارن ... نه اینکه کلا همیچین چیزی نباشه!
چطوری میشه سی دی ها تل می مور رو رو از رو سیستم اجرا کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلمتون احتمالا بخش زبان این فوروم رو مطالعه می کنه ، یا اینکه کارش درسته ... (یا هر دو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... خود من این بحث رو مطرح کردم خیلی وقت پیش که معادل دقیقی برای "خسته نباشید" ندارن و البته یه معادل هم برای یکی دوتا از کاربردهاش پیشنهاد کردم... این پست ها رو ببین :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243045&page=34
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3083644&postcount=1189