سامان جان تو 3G داشتي تا حالا ؟؟؟نقل قول:
شنيدم كيفيت صداي 3GS بهتر از 3G هست
سامان جان تو 3G داشتي تا حالا ؟؟؟نقل قول:
شنيدم كيفيت صداي 3GS بهتر از 3G هست
تو هدفون فرقی ندارن ولی تو اسپیکر تری جی اس خیلی بهتر شده.هم بلند تر و هم با کیفیت تر.
طوری که از رتبه یخیلی بد تری جی به خوب رسیده. تو جی اس ام ارنا.
نقل قول:
جواب همون بود که داداشمون دادن:31:
من نداشتم:31:
فقط اسپیکر تغییر کرده
سلام راجع به گوشی 99دلاری HTC اطلاعات میخوام
سلام
من برام از دوبی iPhone3G,Black 16GB برام آوردن که مشخصات ساختش اینه
Designed By Apple In California,Assembled in China Model A1241
سیم کارت توش نمیخونه،گفتن چون گوشی آمریکایی هستش سیمکارت ایران رو نمیخونه و مخابرات یا علاالدین رجیستر با گرفتن 70-80 تومن ممکنه بکنن ولی با اولین ریست تمام اطلاعاتش دوباره میپره
چیکار باید بکنم؟
جیلبریک شدست؟ (برنامه ای به اسم Cydia داری؟ تو ایفونت)
ورژن گوشیت چنده؟
از این مسیر ببین:
General>About
درضمن مبارکه ;)
خیلی ممنون.
گوشی اصلا تو منو نمیره
همون اول صفحه no service میزنه
IMEI:01 193400 423011 3
ICCID:8998 1124 0000 0026 8819
ایناشو دیدم
فقط به امرجنسی کال دسترسی دارم،دیگه چیزی نداره،به کامپیوتر هم وصلش میکنم هیچی توش نیست:دی
گوشی هم لاکه
خب باید انلاک کنی تا تو منو بره...........ورزن جدید رو دانلود کن و انلاکش کن........اول فریم ور جدید رو نصب کن بعد هم انلاک.
تو کامپیوترت ایتونز 8.2 رو نصب کن.اموزش این کار زیاده تو هر فرومی...
آره همونطور که Salim جان گفتن باید اول ورژن ۳ رو دانلود کنی بعد آیتونزت رو به 8.2 رو آپدیت کنی بعد ریستور کنی به ۳
بعد هم جیلبریک و آنلاک و اکتیو
برای آموزش کامل:
از این فروم استفاده کنکد:http://--------------/forum/index.php
دوستان به کمکتون نیاز دارم
میخوام روی گوشیم برنامه و پروگرام بریزم.برای این کار نیاز به چه نرم افزاری هست؟؟
راستش من آشنایی با این کارا ندارم.توی این فروما را هر چی می خونم چیزی نمی فهمم
اگه یکی از دوستان همین جا برام توضیح بده واقعا ممنونش میشم
اینم بگم که توی گوشیم آیکون installer وجود نداره
ممنون میشم اگه کمک کنید
حاجی 15تومن دادم حل شد
آموزش کلی کسی هست بهم آدرس بده برم بخونم کلی؟
این مشخصات الانشه
version 3.0
carrier Carier4.0
Wi-Fi Address 0025:BC:9D:6F:91
Modem Firmware 04.26.08
این یه سری مهماشه
برای cydia اول باید آیتیونزش رو نصب کنم و حل کنم؟
وای فای الان وصله یا نه هنوز کار داره و طبق آموزشا باید جلو برم؟
ببخشید یه سوال داشتم در مورد iPhone 3G ,
اینکه 3G دوربینش فقط عکس میگیره و فیلم نمیگیره , این مشکلش با برنامه و اینا که حل شدنی نیست , نه؟! یعنی بولوتوثش که با برنامه حل شد فیلم نگرفتنش که با برنامه حل نمیشه , میشه؟! (شاید سوالم خنده دار بود ولی خو نمیدونم این فیلم نگرفتن 3G نرم افزاری حل میشه یا نه سخت افزاری یه) خودم تا حالا فکر میکردم سخت افزاریه و با برنامه نمیشه حل کرد مشکلش رو ولی گفتم بپرسم ببینم شاید اشتباه فکر میکردم تا حالا
3G و حتی 2G میشه با نرم افزار فیلم گرفت ولی به پای 3GS به هیچ وجه نمیرسه
نرمافزار CyCoder میتونه QVGA 15fps بگیره
این تعداد فریم اش چقدر ستم ه ه ه ه ه ه ه ه ه !!!!!!!!!!نقل قول:
نرم افزار CyCoder میتونه QVGA 15fps بگیره
15 فریم ؟!
یه Sample ای چیزی هست که دانلود کنم از ویدئو گرفته شده توسط 3G ؟
سلام جمیعا
من احتمالا فردا پس فردا یه آیفون 16 گیگ 3g میگیرم آنلاک فکتوری نیست :31:
قبل از این فکر میکردم کارکردن باهاش رو سه سوته یاد میگیرم ولی انگار اوضاع خیلی خرابه :41: من بایست فعلا بوق بزنم
یه سری سوال واسم پیش آمده دیگه حوصله ندارم تو فروم ها مختلف بگردم بی زحمت جواب منو بدین خیر ببینین :31:
حتما بایدWifi داشته باشم واسه نصب برنامه و .... ؟ ( آخه دیدم همجا میگن سروس رو اضافه می کنید .... ) یعنی برنامه رو باید مستقیم روی آیفون گرفت ؟
من کلی برنامه دانلود کردم واسه آیفون این چندروز احتمالا واسه نصبشون باید خیلی بدبختی بکشم
بعد این wifi رو چه مدلی بگیرم هم خوبه هم صرفه اقتصادی داره ؟ ( ترجیحا usb ) بعد واسه تنظیمات اون با برنامه های سدشکن احتمالا باز دردسر خواهم داشت
بعد تفاوت اساسی گوشی های لاک با فکتوری آنلاک ( بجز سیمکارت ) چیه ؟ منظورم تو کاربرد و برنامه آیتونز اینهاس
گوشی فریمور 3 نیست احتمالا طبق اموزش ها میتونم فریمور بریزم ولی تی قسمت آیکن شبکه چطوری آیکون همراه اول رو باید گذاشت ؟
راستی یه توضیح در مورد theme هم بدید فقط با winter.... میشه این کارو کرد ؟
یه سری برنامه اساسی معرفی کنید که احتمالا روزای اول لازم میشه ( من اکثرشون رو گرفتم ولی مثلا برنامه mobileinstallation رو نتوستم پیدا کنم ( منظورم نصب بدون نیاز به wifi هست )
من الان تو نصب کردن این برنامههای کرک شده ipa خیلی مشکل دارم چه برسه به deb اگر میدونستم اینقدر دردسر داره.......( خوب زودترایفون میگرفتم تا حالا یادگرفته بودم:46: :27:)
معمولا باتری گوشیها با من خیلی مشکل دارن:31: 3 تا گوشی عوض کردم همشوت به خاطر مشکل باتری
تعمییرات آیفون چجوری ؟( چون باتریش فکر کنم قابل تعویض نیست )
هنوز هم نمیشه بدون کمک برنامه اضافی مسیج فارسی خوند یا نوشت ؟
بچه ها میدونم این سوال ها خیلی پایه و مسخره به نظر میرسه و شما حوصلتون نمیشه جواب بدین ولی بخدا سر دردگرفتم از بس تو این فرم و اون فرم مطلب های مختلف خوندم یکی پیدا بشه یه راهنمایی اساسی بده ممنون میشم :11:
اگر چیزی مونده که واسه اول کار باید بدونم ولی نپرسیدم لطفا زحمتش رو بکشید فعلا مخم هنگ کرده
AprilFool جان سلام
اولا مبارک باشه بهترین گوشی رو خریدی.
کار کردن با ایفون رو فقط چند هفته ی اول ممکنه مشکل داشته باشی بعد حرفه ای میشی .
برای نصب برنامه نیاز به wifi نداری و همه ی کارها را بدون wifi هم میشه انجام داد.(خود من هم wifi ندارم ).
در رابطه با نصب برنامه شما باید گوشی را جلبریک کنی(این کار باعث می شود شما هر برنامه ای که دانلود کردی را نصب کنی)ولی اگه اگه جلبریک نکنی فقط می تونی از برنامه های مجانی اسفاده کنی.
تفاوت اساسی گوشی های لاک با فکتوری آنلاک در همون سیم کارت است .
در مورد تم هم بهترین برنامه همون وینربورد است . کار با ان بسیار ساده است.
mobileinstallation یا installd یه فایلی است که بعد جلبریک کردن باید اونو جای گزین کنی.و به wifi هم نیاز نیست.و همان طوری که فایل installd رو نصب میکنی فایل های .dep هم اون جوری است.(خیلی ساده است تمام این کار را با برنامه cyder باید انجام داد.)
دوست من اگه تونستی باتری ایفون رو از پا در بیاری من خودم بحت باتری می دم .:31:و از نظر تعمیرات هم هیچ مشکلی نداره .
و زمانی که فریمور گوشی را 3.0 کنی بدون نیاز به هیچ برنامه ای می تونی فارسی ببنی و تایپ کنی (حتی حروف گ چ پ ژ ).
من بحت پبش نهاد میکنم که فریمور 3.0 رو از الان دانلود کنی چون حجمش دویستو خورده ای مگابایت است.
اگه سوالی بود هستیم.:40::40:
وقی گوشیم زنگ میخوره بجای اسم تماس گیرنده شمارش میافته چکار کنمcaller ID fixرونمیتونم از سیدیا نصب کنم راه دیگه ای نیست
خوب چرا نمیتونی نصب کنی؟نقل قول:
وای فای نداری؟
آره تو سیدیا منم پیدا نمیشه caller id fix چه کنم؟
راستی تو افتاب 3 تا نقطه کنار اسپیکر مکالمه بالای گوشی معلوم میشه...چیه اونا؟
تو سورسه انجمن تخصصي و xsellize هست.
اونا سنسوراي تنظيم نورو نزديكي كه باعث خاموش شدن ال سي دي موقع مكالمه ميشه هستن.
پس نه ميخواستي عين 97 يا 900 يا بقيه ي گوشياي نوكيا انقدر ضايع و ضاقارت معلوم باشه؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان. يه مشكل اساسي دارم خواهش ميكنم كمكم كنين.من وقتي مي خوام نرم افزار يا بازي بريزم رو گوشيم اين error و ميده " the application was not installed on the iphone because an unknown error occurred(0xE8008001 وديگه اين كه نمي تونم روش video بريزم ولي آهنگ ميشه( با هر نرم افزاري convert كردم نشد)
mobile instalation رو نصب کردی از Cydia?
ورژنت چنده؟
ویدیو هم اگه مک داری از QT استفاده کن
التبه تو ویندوز هم شاید بشه امتحان نکردم
از منوی فایل گزینه save as رو بزن و آیفون رو انتخاب کن
از دوستان اگر كسي خواست گوشيشو با i900 عوض كنه به من يه پيغام بده . مبلغي كه سر ميخواد بگيره رو هم اعلام كنه.
mobile instalation رو نه. براي پيدا كردنش همينو تو cydia search كنم؟
ورژن گوشيم 3.
ويندوز دارم مك ندارم. اگه ميشه اسم نرم افزار كامل بنويسيد.
ببین دوست عزیز اول از همه سورس xSellize رو باید add کنی (البته اگه نداریش)
اول برو سایت xsellize.com اونجا ثبت نام کن (یه یوزر پسورد کوچیک انتخاب کن)
بعد برو تو سایدیا قسمت manage گزینه edit>add رو میزنی بعد این ادرس رو اضافه میکنی:
Cydia.xsellize.com/user-pass
به جای یوزر پس همون یوزر پسی که تو سایت اول ثبت نام کردی رو بذار
سورس که ادد شد از قسمت section وارد پوشه x Apps میشی و برنامه ی Installd (MI Patch for 3.0) رو نصب میکنی
تمومه
حالا برنامه هات سینک میشن
اگه وقتی بازیهات سینک شدن تو گوشی اجرا نشد راهش اینه که از آیتونز یه برنامه رایگان تصب کنی درست میشه
سلام من یه مقدار اطلاعات میخواستم در مورد آیفون 3G ممنو میشم راهنمایی کنید
1- گارانتی اصلی گوشی چیه و قیمتش بدون گارانتی و با گارانتی اصلی چند هست ؟
2- آیا بعد از خرید آیفون نیازی به خرید و یا نصب نرم افزار داره یا خیر ؟ اگه داره چقدر باید هزینه کنیم و چی باید نصب کنیم ؟
3- آیفون غیر اصل هم داریم یا خیر ؟ اصلیش ساخت کجاست ؟
ببخشید من خیلی عجله داشتم اگه سوالام تکراری بود ببخشید .
با تشکر :11:
۱- گارانتی اصلی برای اپل در ایران وجودن نداره و هرگی این ادعا رو داره غلط کرده
۲- بستگی به خودت داره اگه پول مفت داری بده برات جیلبریک کنند و برنامه و بازی بریزن اگه هم نه با یه کمی تحقیق خودت میتونی کاراشو انجام بدی (ADSLهم باید داشته باشی ترجیحن)
۳- آیفون واسه شرکت اپله و اپل هم یکی از شرکتای بزرگ امریکاییه
پشت محصولات اپل میزنه Designed by apple in california and assembled in china
آیفون چینی تو علاالدین انواع و اقسام وحود داره ولی اگه یه بار آیفون دستت گرفته باشی یا یه فیلمی چیزی دیده باشی ازش میفهمی
یه سوال یه جا دیدم نوشته بود با ویندوز نمیشه رو آیفون فیلم ریخت درسته؟؟؟؟؟دلیل اصلی خرید آفون برای صفحه بزرگ برای فیلم هست اگه نشه که خیلی ضایع هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
نه دوست عزیز منظورشون این بوده که مثل گوشیهای نوکیا و ... نیست که همینجوری فیلمهاتو کپی کنی تو گوشی مثل فلش یو اس بی
باید از برنامه آیتونز استفاده کنی
حالا آیتونز چیه؟
apple.com/iTunes
من میخوام گوشی رو بعد مدتی جیل بریکش کنم:دی
حالا چطوری از آهنگا و کانتکتا و موزیک ویدئوهایی که دارم بکاپ بگیرم که بعدش دوباره برشون گردونم؟
جیلریک که چیزاتو پاک نمیکنه
مگر اینکه بخوای ریستور کنی که باید back up بگریری
طبق اون آموزشی که میخوام برم برای جیلبریکش گوشی باید 1دور ریستور بشه که همین خوبب باعث پاک شدن میشه دیگه
خوب backup بگیر خیالت راحت باشه
خب چطور بکاپ بگیرم:دی
یه جا قبلا خونده بودما یادم رفته
ویرایش:
دیدم
رایت کلیک رو اسم گوشی و بعدشم بکاپ
درسته دیگه:دی
یه سوال دیگه
آیفون من از همون روز اولی که از جعبه درش اوردم یکی از اسپیکرای پایینش کار نمیکنه و هیچ صدایی نداره و فقط اون یکی کار میکنه که صدای خوبی دار(ولی نه به بلندی هدفونش)
اونیکی تزئینیه یا مال من خراب بوده از همون روز اول؟
آره درسته راست کلیک back up
وقتی هم ریستور کردی بزنش به آیتونز ازت میپرسه ریستور میکنی به بک آپت؟
میگی آره :دی
هفته ای ۲-۳ بار من باید این سوالو جواب بدم
آیفون فقط یه اسپیکر داره اون یکی میکروفونه
:دی
حاجی ببین میتونی اینجا کمک کنی
من دانلود کردم ولی وقتی میخوام آدرس بدم برای ریستور فایل ساپورت شده رو نمیارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4247779#post4247779
آقا مشکل ما هم حل شدش
10تومن دادیم درست شد
به آیتیونز هم وصل شدیم خودش سوال کرد ریستورش کرد به بکاپ
ببینم وقتی میخوام تو سیدیا برم سوالی که میپرسه کدوم رو بزنم
یوزر بزنم هکر بزنم یا دولوپر؟
خب بحثو آوردم اینجا:دی
خب بچه ها چیزای مهم چیه که از تو سیدیا باید بگیرم
لطفا طریقه به دست آوردن سورس رو هم بگید یا آدرس بدید برم ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
app sync یا installd توی سیدیا رو باید از طریق سرچ پیدا کنم و نصب کنم برای نصب نرم افزارای کرک شده؟
چطوری سورس بدم توی سیدیا برای برنامه ریختن؟
راستی یه چیزی،بچه ها گفته بودن بکاپ فقط از مسیج و کانتکت و این صوبتا هستش
ولی برای من بعد ریستور به قبل بکاپ تمام آهنگا و فیلمامم برگردوند