یعنی پشت گوشی زده باشه فلاند حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
Printable View
یعنی پشت گوشی زده باشه فلاند حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اينو ديگه مطمئن نيستم..حاج علي فنلاند اصل داره كه ديگه نيست پيشمون...:45:نقل قول:
imei گوشیت رو بگو تا بهت بگم فنلانده یا نه...
دوستان یه چیزو بهتون بگم
من از موبایل فروشی که اینو خریدم بهم گفت همشون چینین و قیمتشون هیچ فرقی نداره.گفت من هم n78 چینی دارم هم به ظاهر فنلاندی هر کدومشو میخوای بگو.اونی هم که پشتش نوشته فنلاند فقط لیبله وگر نه همشون چینین تحت لیسانس نوکیا.
پشت گوشی من هم نوشته فنلاند ولی میدونم که چینیه
ظاهرا همه چینی هستن برادر آپگرید کن به ورژن 12 تا گوشی رون بشه
دستت درد نکنهنقل قول:
کار کردند
دیگه سراغ نداری؟
سلام ترو خدا کمک کنید.اگه بلد نیستید هم بگید تا خیالم راحت بشه.
روی ان 78 من فیفا 08 ان گیج بدون صداست.از تنظیمات بازی هم نیست.مشکل کجاست؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
زياده...نقل قول:
وقت كنم يه تاپيك براش تو قسمت تم ميزنم...:20:
نقل قول:آها...يافتم...:31:نقل قول:
تم هاي اين تم ساز رو نصب كن...همشون بايد ساپورت كنن...
از صفحه 20 يه يعد...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=267376
اونيي كه تو عكسش Landscape داره 100% ساپورت ميشه...
همه تم های جدید تم ساز ساز های بزرگ مثل پیزرو ، تراویس ، سوپرتونیک و ... تو پکیج تم های جدیدشون سازگار با Fp2 هم میذارن.
برادر لنجند من گوشیو انطوری که گفته بودی در بازی های ان گیج هک کردم ولی لان نمی تونم smart GPS رو نصب کنم یعنی نصب میشه ولی خارج میشه خود به خود از برنامه، توی یه جایی هم نوشته بودید که باید از هک خارج بشه گوشی تا اون کامل نصب بشه حالا چند سئوال:
1-چطور از هک خارج کنم گوشی رو و بعد از نصب برنامه ها بدون اینکه برنامه هام از کار بیفته دوباره هکش کنم(چون باید تاریخ رو عقب جلو کنم)؟
2-وقتی از هک خارج بشه و نرم افزار نصب بشه و بعد هک بشه ایا اون نرم افزار کار می کنه؟
با تشکر
سلام دوستان.ميخوام فردا يا پس فردا يه N78 بگيرم(البته قبلا p990 داشتم).ميخواستم بدونم به جز دوربين كه 5 مگا پيكسله, N82 چه مشخصه ي بهتري نسبت به N78 داره؟؟؟؟؟
چیپ گرافیکینقل قول:
شتاب سنج
فلاش زنون + دوربین5
سی پی یو 2 هسته ای
(فعلا همینا یادم میاد ..... فکرم نکنم به غیر از اینا N82 تجهیزات بیشتری داشته باشه ....:20: )
در عوض N78 ، سیمباین جدیدتر و اف ام ترنسمیتر داره .....
راستش من دوربين زياد برام مهم نيست چون يه دوربين 10 مگاپيكسل دارم.الانم بين N78 و N82 شك دارم كدومو بگيرم.به نظرتون كدوم به صرفه تره بگيرمش؟؟؟؟نقل قول:
به نظر من ان82 چون همون دوربین تو یه جایی ابروتو میخره و به کارت میاد مخصوصا بهترین 5 مگایی دنیا...
بعدشم سنسورش حالی میده .....
سی پی یو دو هسته ای وچیپست هم که دیگه عالیه....
:31:نقل قول:
لجند...نه لنجند:31::10: اصلا" همون يونس...
من كه خودم ندارم ...ولي بايد CAPS رو On يا Off كني...:46:
تو حالت هك هيچ برنامه اي جز X-Plore باز نباشه...:20:
عکس n78 هم بد نیست ولی خوب 82 عکس بهتری میگیرهنقل قول:
ولی باید این رو هم در نظر بگیری که قیمتش در حدود 120 تومنی گرون تره
آیا میرزه برای این تغییرات
FM trasmiter گوشس 78 خیلی باحاله و بسیار کاربردی
عکسی هم که میگیره بد نیست
سرعت اجرا کردن برنامه ها هم عالیه چیزی کم نداره
من 78 دارم
برادرم 81 8گیگ
پسر عمم 82
توی ان گیج اجرای برنامه بازی حتی یک ثانیه هم با هم فرق ندارند.
سیمبین جدید هم که خلیی عالی حال میده
ولی پردازنده 2 هسته ای 82 رو هم نمی شه فراموش کرد
ولی طراحی 82 و شکل ظاهری اون یه جوریه من خوشم نمی یاد
سلام . منم به جرگه n87داران پیوستم . تا الان که ازش خوشم اومده . با قیمت 292تومن هم تهیه کردم(خوب خریدم؟) فقط یکی اگه لطف کنه که پلیر smart movie رو هم واسم بزاره (جان من نگید تو سایت هست برو سرچ کن!)
N78 هم خز شد رفت :دی
پلیر برای پخش موسیقی می خوای یا برای پخش فایل های مختلف صوتی تصویری؟
همون smart movie معروف واسه پخش avi و امثالهم رو میخوامنقل قول:
Core Player هست...ولي من DivX Player یو بهت پيشنهاد ميدم...:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268999
ولی من core player را ترجیح میدم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=221865
دوستان اگه كسي محتويات جعبه N78 رو بهم بگه ممنون ميشم ازش.خيلي فوريه.بازم ممنون.
دوستان یه سوال
کسپر اسکای و کسی تونسته رو n78 نصب کنه؟
- گوشی نوکیا N78نقل قول:
دوستان اگه كسي محتويات جعبه N78 رو بهم بگه ممنون ميشم ازش.خيلي فوريه.بازم ممنون.
- کارت حافظه 2)microSD گیگابایت)
- باتری(BL-6F)
- شارژر (5- AC)
- هدست سیم دار استریو به همراه ریموت کنترل(45-AD-54/HS)
- کابل دیتا CA-101)USB)
- دفترچه راهنما
- DVD نصب برنامه ها
من روی ان82 نصب کردم ولی اجرا اصلا نمیشد....
برای تکمیل پست اقا محمدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من بهتره که بجای نصب ویروس کش در موبایل یه ویروس کش قوی تو کامپیوتر نصب کنید و موبایل را با پی سی ویروس یابی کنیدنقل قول:
دوستان یه سوال
کسپر اسکای و کسی تونسته رو n78 نصب کنه؟
چون تا اونجا که من می دونم برای این سری هنوز ویروس ساخته نمشده و این ویروس هائی که مشاهده می کنید ویروس کامپیوتر هستند و در موبایل اجرا نمیشن چون با پسوند exe هستن
من کاملا با حجت جون موافقم منم کمتر سیمبینی رو دیدم که ویروس مخصوص خودش رو داشته باشه بیشتر مربوط به کامپیوتر هست...
اخیرا یه نرم افزار فوق العاده موثر و عال اومده واسه هر مموری که به کامپیوتر وصل میشه....
این برنامه(security disk) با وصل کردن هر وسیله ی حاوی اطلا عات وبرنامه مثل رم وکول دیسک و.....سریعا اونو شناسایی و اگه ویروس داشته باشه میگه واماده پاک کردنش میشه ضمنا نمیذاره هیچ ویروسی وارد او نوسیله بشه...
اگه لینکشو گیر اوردم حتما میذارم...
در صورتی که گوشی رو هک نکرده باشید. هیچ ویروسی نمیتونه رو گوشیتون نصب بشه. چون نیاز به ساین کردن داره و در کل سیستم ساین واسه مقابله با ویروس به وجود اومده. اما چون الان بیشتر واسه نصب برنامه ها گوشی رو هک میکنن. اگرم هک نکنن هر کاربری فایل سرتیفیکیت خودش رو داره و برنامه های کرک شده رو ساین و رو گوشیش نصب میکنه. با این اوصاف وجود یه آنتی ویروس خوب رو گوشی لازمه. البته هنوز ویروس معروفی واسه ویرایش سوم معرفی نشده یعنی چیزی که واقعا مخرب باشه. اما خوب نمیشه وجودش رو هم به کل منکر شد. توصیه من اینه که فقط برنامه های کرک شده توسط گروههای معروفی مثل binpda و ... رو روی گوشی نصب کنید و از نصب برنامه های ناشناس خودداری کنید. آنتی ویروس هم که گفتم لازمه.
با سلام.يه سوال داشتم شايد اينجا جاش نباشه بپرسم.وقتي ميخوام Gps رو راه بندازم ميگه ماهواره يافت نشد.مشكل چيه چجوري راش بندازم؟بايد تنظيملت خاصي رو انجام بدم؟؟چون با همون تنظيمات اوليه رفتم رو Gps.ممنون
منظورت برنامه GPS خوده گوشيه؟؟؟نقل قول:
از همه ی دوستان که در مورد آنتی ویروس توضیح دادن ممنون
ولی من کارم جوریه که حتما باید یه آنتی ویروس روی گوشیم نصب باشه
شماها که با تجربه ترین چیو پیشنهاد میکنید؟
فکر می کنم kaspersky بهترین باشهنقل قول:
بله /خودش يه GPS data داره.از اون استفاده كردم.لطفا راهنمايي كنيد چجوري استفاده كنم.نقل قول:
GPS خود گوشي كه نقشه ايران رو نداره...بايد نصب كني...نقل قول:
تو قسمت برنامه هاي كاربردي هست...:46:
چرا دقیقا همین جا جاشه... تنظیمات خاصی نداره. همون برنامه GPS data رو باز کن اول gps گوشی رو پیدا میکنه و بعد شروع به سرچ ماهواره میکنه. شما میتونی از option گزینه satellite status رو بزنی. تو این قسمت ماهواره هایی که پیدا شدن رو نشون میده. حداقل باید 4 ماهواره پیدا بشه. اگر پیدا نمیکنه کافیه بری کنار پنجره یا یه محیط باز بعد از اینکه ماهواره ها رو پیدا کرد دوباره برگردی تو خونه. فقط واسه ارتباط اولیه باید محیط یه کم باز باشه. البته این مورد تابع شرایط مختلفه. مثلا بعضی جاها با وجود بسته بودن به راحتی ماهواره ها رو پیدا میکنه.نقل قول:
راستی یه چیز دیگه این قسمت gps data و اطلاعاتی که بهت میده بیشتر در موقع حرکت به درد میخوره. مثلا همون navigation اگر ثابت وایساده باشی جهت قطب نما همش میچرخه و جهت خاصی رو نشون نمیده اما اگه تو ماشین نشسته باشی دقیقا جهت حرکت و سرعت رو نشون میده.
يعني بدون احتياج به برنامه هاي جانبي Gps كار ميكنه؟؟ جزيياتش چطوره؟
نه تو ایران اصلا اینجور نیست حتما احتیاج به اسنارت کام یا گارمین هستش.....
بچه ها قطب نماش چرا موقعی که ثابتی جهتو اصلا درست نمیتونه نشون بده؟حتی بعضی مواقع کاملا جهتو بر عکس نشون میده