اوف بابا این بازی خیلی کوتاهه. این قدر درد سر ....نقل قول:
من روی ویستا بدون هیچ مشکلی بازی رو تموم کردم. شما توی ستاپ بازی با مشکلی مواجه نمی شی؟
ستاپ بازی اصله؟
Printable View
اوف بابا این بازی خیلی کوتاهه. این قدر درد سر ....نقل قول:
من روی ویستا بدون هیچ مشکلی بازی رو تموم کردم. شما توی ستاپ بازی با مشکلی مواجه نمی شی؟
ستاپ بازی اصله؟
نقل قول:کی گفته دوست عزیز؟ ، این رزولوشن خیلی کمه ، 8800 هم کارت بسیار قوی هستش در رده خودش ، دست کم نگیرید.نقل قول:
اگه این دوست عزیزمون با اون دستوری که گقتم FPS رو بده همه چیز مشخص میشه.
ضمن اینکه سیستمشون هم خیلی خوبه و به نظر من توی این رزولوشن بازی کردن علاوه بر اینکه فشار چندانی نمیاره (بیشتر در این رزولوشن های پایین بر روی CPU فشار میاد) سیستم رو حیف میکنه.
به نظر من اولین کاری که میتونی بکنی اینکه یک مانیتور حداقل 19 اینچ بخری. قیمت ها هم که خیلی خوب شده.
والا خودم هم سر در نميارمنقل قول:
هر موقع ميخوام گرم بشم يه چيزي مانع پيرفت ميشه ...
احتمالا رم كم اورده
برا من كه اصله شبيه نصب ويندوز ميمونهنقل قول:
فكر كنم بايد به عنوان يه گيمر سيستم رو ارتقا بدي بعد اين ديگه همه بازي ها به دليل نكست جن بودن به سيستم هاي بالا نيازمند خواهند بورنقل قول:
دوستانی که وسط بازی سرعتشون کم میشه فکر کنم مشکل منو دارن .
کیس من زیاد داغ میکنه . جاش هم خیلی بده . از هیچ طرف هوا خارج نمیشه .
الآن در های کیس رو باز کردم یکمی بهتر شده .
من فكر نميكنم مشككل اين چنيني ربطي به روند بازي داشته باشه. كلا بازي نياز به سيستم بالايي داره و همين مسئله باعث ميشه سخت رندر بشه. هميننقل قول:
این بازی رو با 4 گیگ رم و کارت 4850 و سی پی یو q6600 می شه انجام داد؟ با مونیتور 19 اینچ .
نه امكان نداره:31:نقل قول:
بس كن بابا خودتم ميدوني اين سيستم كه گفتي اجرا كه سهل بازي رو قورت ميده البته اگه كارتت Nvidia باشه حتي بهتر هم مياره. ولي تابلو هست كه اين سيستم جلو هيچ گيمي كم نمياره. وارهدم از قضيه مستثني نيست
آره خیلی راحت میتونی روون بازی کنی ...نقل قول:
اگه سیستم طرف اول بازی خوبه و بعد از یه 10 ، 15 دقیقه کند میشه که 100% مال داغ شدن کیس هست .نقل قول:
من فكر نميكنم مشككل اين چنيني ربطي به روند بازي داشته باشه. كلا بازي نياز به سيستم بالايي داره و همين مسئله باعث ميشه سخت رندر بشه. همين
ولی اگه از اول مشکل داره که سیستمش نمیکشه .
این بازی به رم بالا ( 4 گیگ با سرعت 1066 یا بیشتر ) با گرافیک 512 یا بالاتر نیاز داره که بتونه راحت اجرا کنه واقعا اگه رم من 4 گیگ بود خیلی خوب میشد ...
بله واقعا وقتي از بازي خارج ميشي متوجه ميشي چطور كامپيوتر تا يكي دو دقيقه به خاطر پر شدن رم و بافر Cpu توي هنگ مي مونه. فوق العاده سنگين هست بازي و من بعضي وقتها مي ترسم به رايانه آسيب وارد بشه با اين فشاري كه به خاطر بازي متحمل ميشه. سنگين ترين كار ممكن از كامپيوتر به خاطر اين بازي كشيده ميشه و قطعاتي مثل كارت گرافيك شديد داغ ميكنه به خاطر استفاده بكوب.
سلام. زبون بچه های سخت افزار مو در آورد ولی هیشکی توجه نمی کنه ، Performance بازی فقط روی حافظه کارت چرخ نمی زنه. البته تاثیر گذاره ولی نه به اندازه ی چیپ ست کارت و معماری طراحی اون....نقل قول:
رممم هم 1066 می تونم بگم تقریبا هیچ تاثیر عمده ای روی FPS تون نمی ذاره نسبت به انواع 800 . رم های 1066 هم در حال حاضر ، فقط و فقط به خاطر اورکلاک های سنگین توصیه میشن و هیچ کار برد دیگه ای ندارن (بنچ مارک دنیای واقعی نیست در اصل هیچ تفاوت عمده ای نداره ، پس خواهشا بنچ مارک از Everest و... نذارین)
نترس دوست عزیز، :31:نقل قول:
شما اگه سیستمت اورکلاک نیست و فرکانسdefault کار میکنه و دماش هم خوبه ، هیچ مشکلی نخواهی داشت.
البته تهویه بسیار مهمه.
راست میگه اون دوستتمون.نقل قول:
سیستم یک تومن و خورده ای می بندی انتظار داری اجرا نکنه؟:31::31:
سیسامت مثل خودمه ، با اون دستوری که گفتم قبلا ببین چند FPS میگیری ، یک مقایسه بکنیم.:46:
من گرافيكم 4870رمم 2گيگcpuم intel core 2 e4800 هستش اين سيستم بازي رو چطور اجرا ميكنه؟؟؟
ديگه فصل گرما رفت پي كارشنقل قول:
بيشتر كارت گرافيك داغ ميكنه تا بقيه قطعات
او گفته شما زماني صدق ميكنه كه كارت گرافيكي بدون فن باشه مثلا Geforce 8500 GT
اصلا هم اينجوري نيستنقل قول:
با يه Alt F4 كوچولو از گيم خارج ميشم(البته در مواقع ضروري)
و سيستم هم همون لحظه حاظر برا كارهاي جديد هست
راستي رمت چنده ؟
اين فقط زماني هست كه رم كم بياره و همچنين كارت گرافيكي بيشتر از رم بكشه
هر چند كه سيستم من قوي نيستنقل قول:
ولي ضعيف هم نيست
يه سيستم متوسط
البته به فكر ارتقاء بعضي قطعات هم هستم
-------------------------------------------------
اين مرور گر من ايراد پيدا كرده واسه همين 3 تا پستو جداگانه جواب دادم
رم من 1.5 هست و گرافيك هم 8600 GT احتمال هنگ شدن سيستم از پايين بودن CPU هستنقل قول:
دوست عزيز به نظر من رمت حداقل بايد 2 گيگ باشه تا راحت سيستمت بكشه و از بازي خارج بشه
گرافيك من هم تا الان 8600 هست و cpu amd 4200 x2 هست كه با رم 2 گيگ روي حالت gamer خيلي راحت بازي اجرا مي شه
البته فردا كارت hd4850 كه خريدم مي ياد دستم كه مطمئنا با اون پرواز مي كنه !!!
دوستان جواب منو هم بدين....نقل قول:
من با FPS بالا کاری ندارم این بازی به رم بالا نیاز داره به خاطر اینکه حجم هر لحظه از بازی خیلی بالاست و وقتی یه دفعه می خوای پشت رو نگاه کنی افت فریم خیلی زیادی به وجود میادنقل قول:
سلام. زبون بچه های سخت افزار مو در آورد ولی هیشکی توجه نمی کنه ، Performance بازی فقط روی حافظه کارت چرخ نمی زنه. البته تاثیر گذاره ولی نه به اندازه ی چیپ ست کارت و معماری طراحی اون....
رممم هم 1066 می تونم بگم تقریبا هیچ تاثیر عمده ای روی FPS تون نمی ذاره نسبت به انواع 800 . رم های 1066 هم در حال حاضر ، فقط و فقط به خاطر اورکلاک های سنگین توصیه میشن و هیچ کار برد دیگه ای ندارن (بنچ مارک دنیای واقعی نیست در اصل هیچ تفاوت عمده ای نداره ، پس خواهشا بنچ مارک از Everest و... نذارین)
وقتي من با گرافيك 8600 و cpu amd 4200 x2 و 2 گيگ رم روون اجرا مي كنم مطمئن باش شما هم خيلي راحت تر و رون تر اجرا مي كني مطمئن باش شك نكن
من خودم بازی رو هنوز نگرقتم ولی می بینم که گفتن چندتا نکته برای از بین بردن برخی ابهامات لازمه:
1-اگه شما در یک صحنه ای در حالی که تنها هستید فریمتون عادی ولی توی همون محیط در شلوغی افت فریم دارید بدونید مشکل به احتمال 90% از قدرت cpu هستش نه گرافیک!!
2-برای اینکه بفهمید ایا میزان حافظه رمتون برای اجرای بازی کا فیه یا نه یه راه حل خیلی ساده داره اونم اینه که شما قبل رفتن به محیط بازی پنجره معروف task manager رو باز کنید(ctrl+alt+delete) و سپس وارد بازی شید و بازیتونو بکنید وقتی با افت فریم زیاد مواجه شدید خیلی راحت از بازی خارج وسپس برید روی گزینه performaceوببینید در موقع کاهش فریم چه مقدار از حا فظه رم وcpu مورد استفاده قرار گرفته اگه رمتون روی 100% بود بدونید که برای اجرای بازی کمبود رم دارید ...
2- فعلا هیچ بازی در دنیا(حتی crysis warhead) به هیچ وجه نیازی به بیشتر از دو هسته نداره و شما باید بیشتر تاکیدتون روی فرکانس و پهنای باند(fsb) سی پی یو هاتون باشه....
3- اینم بگم که bus رم مورد نیاز روی بوردی که daul channel رو ساپورت میکنه فقط لازمه که دقیقا نصف fsb سی پی یو باشه مثلا برای q6600 با fsb 1066 بر خلاف چیزی که همه فکر میکنند شما اگه دوتا رم !!533که در حالت daul کار میکند داشته باشید کافیه چون:
1066=2*533
که دقیقا باfsb سی پی یو برابری میکنه ....
حالا میگید این مطالب چه ربطی به crysis داشت!!
من این مطالب رو با توجه به پست های قبلی دادم تا خیلی از دوستان متوجه دلیل اصلی مشکلاتشون توی بازی بشند.
موفق باشید...
تموم شد ...
دوستان اگه حال داشتین با سختیه Delta بازی کنین حتما خیلی حال میده
نقل قول:
كسي نميخواد جواب بده؟؟؟؟؟
خوب دوست عزیز ، درسته که فرکانس رم هاتون در FPS این قدر تاثیر گذار نیست ولی دیگه نباید هم در مقدار حداقل نگه داشته بشه. هر چند حرفتون کاملا متینه.نقل قول:
اون راهی که گفتید راه خوبیه ولی برای گزارش لحظه به لحظه و همچنین اختصاصی مربوط به فضایی که رم اشغال کرده ، استفاده از دستور r_displayinfo 1 در کنسول بازی به مراتب معقول تره.
فعلا بازی ها به بیشتر از 2 هسته احتیاج ندارند که هیچ ، یک هسته ای ها هم توانایی اجرای بازی رو دارند ولی مسئله Performance هستش ، البته این درسته که هنوز بازی های زیادی برای Multithreading استفاده از بیشتر از 2 هسته بهینه سازی نشدن ولی مثلا unreal tournament روی پلت فرم چند هسته ای بهینه تر هستش.
ممنون از اطلاعاتتون
اوفف، من حال ندارم کره ای حرف زدن این ها رو تحمل کنم.نقل قول:
خیلی سخته؟
من تازه می خواستم با Hard برم.
شما مشکلت چیه با این سیستم؟نقل قول:
بهت قول میدم بالای 30 فریم هم میتونی بگیری.
4870 کارت بسیار قوی هستش.
من كي گفتم هنگ ميكنه ؟نقل قول:
يه اروري داد كه براي برنامه هاي خيلي ساده هم از اين ارورها ميده
به احتمال قوي ايراد از ويندوز باشه
زبان کره ای چرا ؟!نقل قول:
اوفف، من حال ندارم کره ای حرف زدن این ها رو تحمل کنم.
خیلی سخته؟
من تازه می خواستم با Hard برم.
من نمیدونم چرا همه میگن با این حالت سخته ؟! اصلا سخت نبود فقط هیجان بازی رو زیاد می کنه
مشكلي ندارم....فقط ميخواستم ببينم رو چه تنضيماتي ميشه بازي كرد؟؟؟؟نقل قول:
یه یعن تو نفهمیدی دشمن ها کره ای حرف میزنن؟!:18:نقل قول:
تا اونجایی که میدونم تو درجه ی آخر سختی کره ای حرف مزنن
رزولوشنی که بازی میکنی رو بگو.نقل قول:
یه همچین چیزی نبود ...نقل قول:
یه یعن تو نفهمیدی دشمن ها کره ای حرف میزنن؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که میدونم تو درجه ی آخر سختی کره ای حرف مزنن
بیشتر موقع ها انگیسی حرف میزنن خیلی خیلی کم دیدم جایی که کره ای حرف بزنن ...
آقا بحثی نیست که !!! اگر درجه سختی بازی رو رویه آخرین مدل بزاری دشمنا به زبون محلی خودشون صحبت می کنن ! که مثلا شما نفهمی می خوان چی کار کنن ! (نه که انگلیسیشو خیلی می فهمیم :31:)نقل قول:
نقل قول:
اونجاهایی که افسر با سربازا صحبت می کنه کره ای حرف می زنه.
1024*760نقل قول:
شايدم بيشتر...
احنمالا با بالاترین تنظیمات 40 فریم به بالا میگرید.نقل قول:
رزولوشنی که بازی میکنید خیلی کمه. مشکلی نیست.
نقل قول:
خیالت راحت باشه 4870 توی این رزولوشن بازی رو میخوره..:5:
سياوش خان اگه گرافيك شما 4870 باشه شما ميتونسد توي بهترين كيفيت بازي كنيد. يه سوال فني هم دارم شما 100 % مطمئني كارت گرافيكت 4870 هست؟
حداقل برید 20 دیقه با این درجه بازی کنید بعد بگید ...نقل قول:
آقا بحثی نیست که !!! اگر درجه سختی بازی رو رویه آخرین مدل بزاری دشمنا به زبون محلی خودشون صحبت می کنن ! که مثلا شما نفهمی می خوان چی کار کنن ! (نه که انگلیسیشو خیلی می فهمیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
زبون رو چیکار دارین اصلا
نه مطمعن نيستم...يه خورده شك دارم!!!!!!!نقل قول:
همين ديشب دستم رسيد ولي هنوز نصبش نكردم....امشب ميكنم
بچه ها يكي سيو بعد از مرحله يخ بندان را بهم بده
اين پكي كه من گرفتم مشكل داره
تو ويستا هم رفتم وقتي تا 52 درصد لود ميشد ارور ميداد
يه بار ديگه دانلودش كن شايد موقع دانلود بد دانلود شده.نقل قول:
سیو پایان مرحله 4 - Frozen Paradise و شروع مرحله 5 - Below the Thunderنقل قول:
محل سیو بازی در ویستا به این آدرس: C:\Users\xxxxx\Documents\My Games\Crysis_WARHEAD\SaveGames
xxxxx >> نام کاربر