آموزش اورکلاک کردن 4870 بصورت کاملاً اصولی و قدم به قدم از سایت Tech ARP همراه با بنچ مارک های گوناگون و دیدن نتیجه کار
کد:http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=580&pgno=0
Printable View
آموزش اورکلاک کردن 4870 بصورت کاملاً اصولی و قدم به قدم از سایت Tech ARP همراه با بنچ مارک های گوناگون و دیدن نتیجه کار
کد:http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=580&pgno=0
سلام
دوستان برای یه نمایشگر 19 تا 22 اینچی ، رادون 4850 کافیه ؟
حالا تو این رزولوشن ( 1440 در 900 ) کرایس هم از کارت کم میاره . درسته ؟ پس برای چی باید خرج اضافه کنیم یه 4870 بخریم ؟
رزولیشن های 19 و 22 مشابه هم هستند و فقط اندازه تصویر آنها متفاوت هست.اگر برای گیم میخواهید و محدودیت هزینه ندارید 4870 مناسب هست.نقل قول:
سلام
دوستان برای یه نمایشگر 19 تا 22 اینچی ، رادون 4850 کافیه ؟
حالا تو این رزولوشن ( 1440 در 900 ) کرایس هم از کارت کم میاره . درسته ؟ پس برای چی باید خرج اضافه کنیم یه 4870 بخریم ؟
19 فرق میکنه با 20-22 اینچ .نقل قول:
بله نوشتم مشابه ، بیشتر منظور این هست ایجاد رابطه میان مانیتور و کارت گرافیک کمی بی ربط است.شما میتونید یک geforce 8400 رو همراه با مانیتور 22 اینچ استفاده کنید و همچنین کارتی مثل 4870 روی مانیتور 17 هم میتونه استفاده بشه.نقل قول:
19 فرق میکنه با 20-22 اینچ .
سلام دوستان . من میخوام 4850 بگیرم ولی
بعضی از دوستان بهم میگن که مادر برد P5LD2 DELUXE .
4850 بهش نمیخوره . نا امید شدم ... آیا واقعیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه منظور من نشدید . دوست عزیز . رزولوشن مانیتور 22 اینچ سامسونگ از مدل 2232 حدود 1600 در 1000 هست . اگر به نتایج تست کارتهای گرافیک دقت کنید برای رزولوشن های مشخص رتبه های مشخص در نظر می گیرن . در واقع همین ربط کوچک به داستان مانیتور و کارت گرافیک باعث شده من دچار شک و تردید بشم . واضح تر بگم مثلا بازی مثل کرایسیس رو در رزولوشن یاد شده با very high details در 4850 اجرا میکنیم . به نظر شما چند فریم در ثانیه خواهیم داشت ؟ حالا 4870 در این رزولوشن چند فریم در ثانیه جواب میده ؟نقل قول:
مانیتور LCD یکمی فرق میکنه تو LCD برای اینکه کیفیت مناسبی بگیرین باید در رزولوشن اصلی مانیتور اجرا کنید که حالا اینجا 1680x1050 هست یعنی مثلا اگر بخوای 1024x768 بازی کنی با کیفیت فوق العاده بدی مواجه میشی پس معمولا وقتی مانیتور LCD داری باید کارت گرافیکی بگیری که در رزولوشن اصلی مانیتور کم نیاره .نقل قول:
شما بازی ها رو میتونی راحت با اون کارت در رزولوشن 1680x1050 بازی کنی ولی اینکه crysis رو در very High در اون رزولوشن بازی کنی نوچ با 4870 هم بعیده به فریم ریت جالبی در very high برسی حالا 4850 که بماند .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز در این مورد در پست شماره 399 بحث شده ، در رزولوشن 1200*1600 UltraHigh نتایج زیر از کارت های گرافیکی که در بنچ مارک کرایسیس گرفته شده
15-20 فریم در ثانیه قابل بازی کردن
20-25 فریم در ثانیه نسبتاً مناسب برای بازی
25-30 فریم در ثانیه حالت خوبی برای بازی
30 فریم به بالا حالت رئالیستیک و کاملاً مناسب برای بازی
این افزایش سرعت فن تا 100 % توی بازی ها مشکلی به وجود نمیاره؟
دوستان ممکنه کمی در مورد خنک کننده های کارت های 4870 صحبت کنید و بگید برای من که می خوام ظرف یکی دو هفته آینده بخرم، چه جزئیات مهمی هست که باید بهشون دقت کنم؟
دوستان ممکنه کمی در مورد خنک کننده های کارت های 4870 صحبت کنید و بگید برای من که می خوام ظرف یکی دو هفته آینده بخرم، چه جزئیات مهمی هست که باید بهشون دقت کنم؟
نه مشکلی بوجود نمیاره. (به جز صدای بالا)نقل قول:
تا وقتی یک کارت Reference می خرید لازم نیست به خنک کننده توجه کنید. همگی مثل هم هستند.نقل قول:
سلام...
من اكثر جاها خوندم كه اين 4850 از 8800 جي تي بهتر و سريعتره....:27:
آيا ممكنه كه اين بالا بودن سرعت در كارت ATI 4850 به دليل حذف شدن مقداري از افكتهاي بازي ها باشه ؟:41:
يا كلا'' AMD مثل سياستي كه روي cpu داره عمل كرده؟ ( دوستان با تجربه مي دونند كه چرا سهم اينتل با قيمت هاي بالا تر نسبت به اي ام دي 65% كل بازار cpu هست )
آخه 800 تا پردازنده ي استريم براي پيكسل شاردر نسخه 4 گذاشته... ولي قيمتش از 8800GT كه 128 تا پردازنده براي پكسل شاردر 4 داره كمي كمتره / هم قيمت هستند ( سوال بر انگيز نيست ؟ )
من بودجه محدودي دارم... و مي خوام كه در خريد اشتباه نكنم... در ضمن من حداكثر بازي ها رو مي خوام روي 1280*1024 اجرا كنم ( چون رزولوشن مانيتور اينه )
آخه بعضی ها رو می دیدم انگار دو تا فن داشت، یا سیستم های خاص شبکه ای یا چیزهای دیگهنقل قول:
Radeon HD 4850بدون شک قوی تر و بهتر از 8800GT هست در همه شرایط ها. رقیب اصلی Radeon HD 4850 در قیمت و کارایی +Geforce 9800 GTX/GTX هست.نقل قول:
8800GT یک محصول Discontinue شده به حساب میاد و به همین دلیل قیمتش در بازار ایران بالاست.
بعضی از مدلها از خنک کننده مرجع استفاده نمی کنند و طبیعتا قیمت بالاتری هم دارند و معمولا اورکلاک هم شده اند. ولی اکثر مدلها همون مدل مرجع هستند و همه مثل هم.نقل قول:
نقل قول:
باتائید گفته های stream عزیز این را اضافه کنم که تفاوت 8800 جی تی با 4850 بسیاره ، مخصوصاً اینکه شما در آینده نزدیک دسترسی به فن های خوبی برای اورکلاک کردن این کارت خواهید داشت.
درضمن اگر بخواهید از چند کارت بصورت مولتی جی پی یو بهره ببرید مثلاً(2 عدد 4850) راحت تر میتوانید این کاررا انجام دهید تا 2 عدد 8800
از نظر افکت ها هم هیچ افکتی که حذف نشده هیچ افکت هایی هم بیشتر از سری 8 و 9 انویدیا ساپورت میکند بدلیل اینکه از دی ایکس 10.1 پشتیبانی میکند 4850 و شیدی 4.1 که در آینده مثلا در دی ایکس 11 کاملاً
مشحود خواهد بود.
درمورد قیمت هم چون انویدیا ودتی است که از نظر قدرت کارتهای گرافیکی خود از ATI پیشی گرفته قیمت کارت های خود را بالا قرارداده بود که ATI با عرضه سری جدید کارتهای گرافیکی خود با
قیمتی بسیار پایین تر از کارتهای انویدیا انویدیا را مجبور به پایین آوردن 50 تا 80 دلاری و در بعضی محصولات بیشتر از این مقدار کرد....
شرکت ASUS کارت HD 4870 با مدار تغذیه جدید و خنک کنندگی بهتر تولید میکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.techpowerup.com/70240/ASUS_Released_Non-Reference_Radeon_HD_4870_with_Expanded_Power_Circuitry.html
با تشكر از دوست عزيز behradsn و مدير گل انجمن Stream عزيز...:11:
سوال ديگه اي هم داشتم...
چون من يك سيستم واقعا پايين دارم! ( 2.4 سلرون ! ) و مي خوام كه يك سيستم جديد جمع كنم...:27:
سوالاتي هم در رابطه با CPU و ارتباطش با كارت گرافيكي داشتم ....
چند جا خوندم كه طرف ATI 8450 HD گرفته بود.. اما فريم هاش در كريسيس به زير 4-5 فريم رسيده بود.. و طرف مجبور شده بود از جزئيات بازي و افكتها كم كنه تا به فريم قابل بازي كردن برسه...
ادمين هاي اون فرم به ايشون پاسخ داده بودند كه مشكل از ضعف CPU و RAM و... سيستمش هست...
اينجا براي من 2 سوال مطرح مي شه:
اول اينكه آيا وابستگي ATI 4850 HD به CPU بيشتره يا 8800GT ؟
دوم اينكه براي استفاده 100% و ماگزيمم توان اين كارت گرافيك چه CPU پيشنهاد مي شه ؟ ( با حداقل هزينه و بدون در نظر گرفتن اور كلاك )
ممنون.
مسلما تا وقتی Cpu ضعیف باشه Gpu نمی تونه در سطح مناسب کار کنه. هم 4850 و هم 8800gt و هر کارت گرافیک قوی دیگه ای نیاز به Cpu هم سطح خودشون دارند.
یک کارت گرافیک متوسط می تونه توسط یک Cpu متوسط به سطح مناسب کارایی برسه و یک کارت گرافیک قوی هم به همون نسبت نیاز به Cpu قوی تری داره.
ممنون Stream جان..
براي استفاده 100% و ماگزيمم توان اين كارت گرافيك ( ATI 4850 HD ) چه CPU پيشنهاد مي شه ؟ ( با حداقل هزينه و بدون در نظر گرفتن اور كلاك )
ممنون.
توان کارت گرافیک خیلی مربوط یه CPU نیست ولی تو بازی یا هر کاری CPU یکی از ارکان اصلیه و هرچی قوی تر باشه قائدتا عملکرد بهتری هم تو بازی یا کار دیگه داره حد هم نداره بسته به بودجتون .نقل قول:
من core 2 dual E8400 رو به شما پیشنهاد میکنم . یه دو هسته ای قدرتمند با فرکانس 3 گیگاهرتز برای هر هسته و اگر اشتباه نکنم 2الی 4 مگابایت کش ! واقعا فراموش کردم .نقل قول:
این مدل سریع هست و دیدم که بازی ها رو اکثرا با این مدل تست می کنن.
نقل قول:
E8400 سی پی یو خوبی است اما با تفاوت 20 هزار تومان شما میتونید 8500 بگیرید که قابلیت اور بالاتری داره و هر دو سی پی یو یاد شده از 6 مگابایت کش بهره میبرند
در ضمن چرا دوستان از اور فرار میکنند ؟!
سی پی یو های Core 2 با فن مناسب خیلی خیلی راحت اور میشن و میتونن برای همیشه روی اون فرکانس اور شده کار کنند و هیچ صدمه ای هم نمیخورند
مثلاً شما بدتون میاد کارایی سی پی یو خودتونو با خرید یم فن 50 تومنی تا 30درصد یا کمی بیشتر بالاببرید که در
بازی هم کاملاً تفاوت احساس میشه....
8500 را تا 4.2 میتونید بدون هیچ مشکلی با یک فن خوب اور کنید ، با واتر تا 4.4 یا 4.5 هم اور میشه
بنده خودم 4870 دارم با سی پی یو و رم ضعیف
7900 جی تی داشتم که خراب شد و مجبوراً قبل از تعویض سی پی یو و رم رفتم 4870 گرفتم که تا چند ماه آینده سی پی یو و رو و مادربرد خواهم گرفت
سی پی یو AMD Athlon 64 3000 1.8Ghz دارم با رم 2GB Dualchannel DDR400Mhz
در کرایسیس با High Detail 1280*1024 حداکثر 22فریم در ثانیه دارم که باید این مقدار به حداقل 45فریم برسه! یعنی حداقل 2 برابر
این نکته را هم بگم که جی پی یو Usage من بیشتر از 80درصد بالا نمیره،دلیلشم این هست که سی پی یو رم من نمیتونن توان کارت گرافیکی را تحمل کنند و کارت هم به همین دلیل
نمیتونه از حد اکثر توانش استفاده کنه....
پس میبینید که چقدر سرعت سی پی یو و سرعت مموری شما در کارایی کارت گرافیکی موثر هستند
نقل قول:
سلام:11:
من با اور كلاك مشكلي ندارم... شايد باورتون نشه اما همين (Intel 2400 Celeron (128mb رو تا فركانس 3.1 / 3.2 اور كلاك مي كنم!!! :27:
اما اين كه مي گم بدون در نظر گرفتن اور كلاك... به اين دليل كه مي خوام بيس سيستم قوي باشه.. نه به زور بالا بردن فركانس و دماي CPU فريم بيشتري بده...
حالا اين 8500 تو چه رنجه قيمتي مي چرخه ؟:20:
دو هسته ای الان خوبه ولی سال دیگه یا فوقش 2 سال دیگه به کلی کنار میره.....الان که می بینین بازی ها با 8400 بهتر از Q6600 عمل میکنن به خاطر اینه که الان بازی ای وجود نداره که از 4 هسته پشتیبانی کنه و اگه همچین بازی ای بیاد قطعا 4 هسته ای کارایی واقعی خودشو نشون میده ....
گفته شما تا حدودی درست استنقل قول:
ولی اول اینکه Q6600 اولین نسل 4 هسته ای است و بعد ها که قرار باشه سیستم عامل و بازی ها از 2 هسته ای بیشتر را ساپورت کنند Q6600 جزء ضعیف ترین آنها خواهد بود
در ضمن فرمانس هر کور Q6600 هفتصد و شصت مگاهرتز پایین تر از 8500 است و در موقع اور هم کمتر اور میشود و Q6600 در زمان اور توان بیشتری را از پاور دستگاه میگیرد
FSB Q6600 برابر با 1066مگاهرتز بوده ولی 8500 1333مگاهرتز
Q6600 از تکنولوژی 65نانومتری بهره میبرد که گرمای بیشتری به همراه دارد ولی 8500 از تکنولوژی 45نانومتری
خوشبختانه LGA775 همچنان از طرف Intel پشتیبانی میشود و سیپی یو ها 8 و 12 هسته ای هم در راه است که بعد ها به راحتی میتوان با تعویض این سی پی یو 4 یا 6 یا 8 هسته ای خرید...
نقل قول:
قیمتش بین 180تا 190
از لینک زیر هم میتونید استفاده کنید :
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2006
دوستان عزیز اینجا تاپیک مشاوره برای خرید Cpu یا کارت گرافیک نیست!
لطفا بحث منحرف نشه.
هر کی 4850 داره و دنبال یه فن خوب براش میگرده به من پیغام خصوصی بده . تا اون فن رو همراه با تست اون روی برد 4850 بهش معرفی کنم .
مرسی.:11:
بله ولی وقتی شما Q6600 رو اور میکنی در واقع 4 هسته رو اور کردی و مثلا اگه 2.8 اور کنی در مجموع 1.6 گیگاهرتز اور کردی ولی اه 0.4 با 8400 اور کنی در مجموع 0.8 اور کردینقل قول:
ببخشید نمی خواستم بحثو ادامه بدم:11:
سلام به همه دوستان گل و عزيز...:11:
ممنون از پاسخ هاي شما.. با عرض پوزش ار استريم عزيز اين سوال قيمت Cpu فقط در پاراگراف بود!...:46:
حالا سوال اصلي برند و برد Ati 8450 Hd هستش.. دوستان چه برندي رو براي اين چيپ توصيه مي كنند؟ و آيا در تمام برند ها مقدار و نوع رم بكار گرفته شده در كارت يكيه يا نه؟:27:
با تشكر از شما..
سلام. کلأ کارت های رادون با برند های مختلف که تو بازار هستند دارای کارایی مشابهی هستند و تفاوت زیادی ندارند و شما باید به قیمتشون توجه کنی.نقل قول:
البته کارت 4850 من sapphire هست و من کاملأ ازش راضیم.
ATI HD 4850نقل قول:
sapphire hd 4850 منم دارم راضیم.
من ASUS دارم خوبیش اینه که همه ی خازن ها solid ساخت ژاپنه که کارایی کارت رو در دمای بالا و... بالا میبره مچنین عمر کارت....
ولی سفیر همه ی خازن هاش solid نیست
سلام... ممنون از همه..:40:
خوشحال مي شم اگه ديدگاه جناب استريم عزيز رو هم راجعه به برند و برد 8450 بدونم..:11:
راستي اين بنچ ماركي هست كه از روي سايت amd گرفتم :
كه با سيستم زير گرفته شده :
AMD Phenom 9950 (B3 2.6Ghz)
MSI K9A2 (790FX) / ASUS M3N-HT DLX (780a)
4GB DDR2-880 5-5-5-18
Windows Vista Ultimate SP1 64 Bit
Drivers
ATI: 8.501.1_BR064935_0806042115
nVidia: 175.16 WHQL
نقل قول:ATI Readon HD 4850
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:31:
سلام. سافایر فقط یک خازن غیر جامد داره که می شه ازش صرف نظر کرد. فراموش نکن که sapphire برترین تولید کننده ی کارت های گرافیک رادون هست و نمی شه گفت که کیفیت قطعاتش کمه.نقل قول:
داستان این دو هسته ای چیه ؟ 4870 x2 رو میگم