آخرین ورژن kaspersky
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کدش ولی احتیاج به GPRS داره
AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3
Printable View
آخرین ورژن kaspersky
اینم کدش ولی احتیاج به GPRS داره
AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3
آقا يه نفر يه لطفي در حق ما بكنه من anti virus براي 6680 يا كلا منظورم سري60 هستش خيلي فوري هر كي داره لطف كنه بزاره.(ممنون)
سلام.برادرا،تو سال جدید یه آنتی ویروس هم واسه N73 بذارین....
[آقا يه نفر يه لطفي در حق ما بكنه من anti virus براي 6680 يا كلا منظورم سري60 هستش خيلي فوري هر كي داره لطف كنه بزاره.(ممنون)
سلام دوست عزیز شما میتونید از این انتی ویروس استفاده کنید:
اینم جدیدترین اپدیتش:
امید وارم که مشکلتو حل کنه.
سلام از مقالاته خوبتون ممنونم
سلام از مقالاته خوبتون ممنونم
چرا بيشتر اين سايتها error ميده؟
نقل قول:
چه اروری میده دوست عزیز؟
این آنتی ویروسی گذاشتی پسورد میخواد
اگه با منی که پسوردش رو گذاشتم ولی احتیاج به GPRS داره تازه TRIAL هم هستنقل قول:
اگر با من نبودی که ببخشید پا برهنه اومدم تو بحث:31:
نه اون آنتی ویروس سیمانتک میگم برای از زیپ در آوردن پسورد میخواد
آقا گوشي من همش reset ميكنه بالاش مينويسه infected by commwarrior مدلش 6680 چي كار كنم؟
پسوردش اینه :نقل قول:
borzou_one
سلامنقل قول:
گوشی شما ویروس CommWarrior گرفته .مموری را در بیار اگه اومد بالا با آنتی ویروسAntiCommWarrior ویروسیابی کن همینطور با سیمانتک هم میتونی این کارا بکنی واگر هم با خارج کردن مموری بازم با لا نیومد گوشی ومموری را باید فرمت کنی .
لینک دانلودAntiCommWarrior:
موفق باشی
آخرین آپدیت سیمانتک رو بزارین آوریل
سلام
آبدیت سیمانتک به تاریخ 2.4.2007
copy only this files to c:\system\apps\symcs (overwrite them)
موفق باشید
Trend Micro Mobile Security 3.0 for OS/S60 3rd Ed.نقل قول:
Trend Micro Mobile Security 3.0 provides handset security including antivirus, firewall, and SMS spam detection for mobile phones and PDA devices. Service providers, enterprises with mission critical mobile infrastructures, as well as consumers requiring security software for portable devices may use the solution.
The integrated solution provides automatic, real-time scanning to protect wireless devices against malicious code and viruses on the Web or hidden inside files in combination with a packet-filtering firewall.
As the number of data-centric mobile devices grows, industry analysts such as Gartner and Meta Group expect them to become an attractive target for virus writers. Mobile Security provides protection against emerging threats via a compact yet sophisticated scan engine that helps detect and block malicious code.
NEW FEATURES:
This release of TMMS support for Symbian OS/S60 3rd Edition adds usability improvements as well as a firewall and intrusion detection to the previous releases of TMMS.
* Improved UI and usability
* Automatic update
o Detect network presence
o Min and max time between updates is configurable
* Firewall
o Packet filter
o High, medium and low security policy preconfigured
o Possibility to modify/add own rules
o SYN flood protection
TO QUALIFY FOR THE BETA:
Customer should have access to any of the following Nokia mobile phones:
E50, E60, E61, E62, E70, N95, N93, N93i, N92, N91, N80, N76, N75, N73, N71, 3250, 5500, 6290
To join this beta program, please ensure that you have completed the short pre-registration questionnaire by clicking here. Only participants who complete the questionnaire will be considered for the beta. On March 9, you will receive another email with the beta package download details and the beta serial number.
If the link above does not direct you to the registration page, you may click this link
Here
Thanks to nokia master
عزیز مثل اینکه لینک مشکل داره بی زحمت یه جا دیگه آپ کن:5:نقل قول:
نقل قول:
سلامروی لینک کلیک راست کرده وگزینه save target asرابزنید
موفق باشید
آقا این سیمانتک که گذاشتی روی 66 سالار ما جواب میده
سلام
من يه برنامه ويروس اسكن واسه دبليو 810 آي سوني اريكسون مي خواستم اگه بزاريد خيلي ممنون مي شم:40:
alex_pk:اندازه فونت کوچک شد.
لطفاً از فونت های متعارف استفاده کنيد.
این روی سری 60 جواب نمیده
عزیز اگه با فونت کوچک هم مینوشتی به جوابت میرسی به هر حال سونی اریکسون با پلتفرم جاوا ویروس میگیره ولی هر ویروسی برای ویروسی کردن باید رو موبایل خودشو نصب کنه و روی سونی اریکسون این عمل ممکن نیست با این حال دیگه به ویروس یاب احتیاج نداری موفق باشینقل قول:
گوشی شما ویروش نمی گشره که آنتی ویروس داشته باشهنقل قول:
خواهشا تاپيک رو الکي شلوغ نکنيد.
سلام برزو خاننقل قول:
باز هم ارور داد
اگر ميشه لينك رو تست كنيد
به جای این همه بحث و حرف یکی پیدا نمیشه یه آنتی ویروس توپ و جدید آپدیت شده برای سری 60 بزاره
نقل قول:
سلام
پيوست شد.
تشكر برزو خان
سلام به همه دوستان.
کسی میتونه برام یه آنتی ویروس خوب برای نوکیا ئی61 بهم بده که هم بتونم مثل سیمتیک آپدیت کنم هم آنلاین باشه؟
پیشاپیش متشکرم
سلام دوستان این هم انتی ویروس مک افی برای گوشیهای سری 60:
چند وقت پیش گوشیم ویروس گرفت روی گوشی من انتی ویروس سیمانتک نصب ولی ویروسها رو نشناخت اینو نصب کردم ویروسها روشناخت واز بین برد امیدوارم که بدرد تون بخوره.
سلام بچه ها من یه گوشی n70 خریدم هنوز یک هفته نیست گوشیم لبریز شده از ویروس ازتون خواهش میکنم یه آنتی ویروس خوب والبته جدید بهم معرفی کنید البته اگه لینکش رو هم به من بدین حسابی شرمندتون میشم .
سلام دوستان
ابدیت جدید سیمانتک به تاریخ 13.4.2007 را از آدرس زیر دانلود کنید :
اول روی لینک کلیک راست کرده و بعد گزینه save target asرا بزنید:
موفق باشید
بچه ها ميخواستم بپرسم اين آنتي ويروس سيمانتك روي گوشي 6681 هم كار مي كنه؟ هيچكي امتحان كرده؟ چون روي گوشي من موقع نصب مي گه: file curputed بعد هم ديگه هيچي خارج ميشه. mcafee چي؟
خواهشا جواب بديد خيلي لازم دارم متشكرم
درخواست آپدیت جدید رو کرده بودم ولی نه این و نه قبلی دانلود نمیشه بیزحمت یه جای دیگه آپ کن سلام یه چند صفحه قبل هم :8: :8: :8:نقل قول:
برزو جون من با اپرا کار میکنم به همین دلیل اون کاری که گفتی انجام نمیداد ولی وقتی باieاون کار رو که گفتی انجام دادم و دانلود شد مرسی از آپالودات
سلامنقل قول:
کسانی که از اون لینک نمیتونند دانلود کنند .در لینک زیر دوباره اپ کردم:
کاسپرسکی آپدیت جدیدش نیومده
دوستان لطفاٌ یه آنتی ویروس خوب برای مدل K750 بزارین متشکر می شم.
thanks very muchنقل قول: