میلاد تو اینور نمیای :31: ؟؟؟نقل قول:
Printable View
میلاد تو اینور نمیای :31: ؟؟؟نقل قول:
مگه از جونم سیر شدم ؟ :31:نقل قول:
نه بابا.نقل قول:
من تا بوت می نریزم بازی نمیکنم.
بازیکنم دوباره برک یشه؟؟؟؟؟؟
راستی برای هم بو فقط سیو میخواد هاا.
اگه کسی سیو داره دریغ نکنه
با Flatmii نه بریک نمیشید ، چون HBC در کار نیست و به جز بازی چیز دیگه ای اجرا نمیکنید . فقط آپدیت نباید بکنید .نقل قول:
حتما مموری میخواد؟؟نقل قول:
آخه من مموری 4 گیگ ندارم.
راه دیگه ای نداره
Flatmii Fusion حتما مموری میخواد ، WiikeyFusion هم حتما مموری میخواد ولی اولی مینی میخواد و دومی معمولی .نقل قول:
البته اگر درایوتون قدیمی باشه بدون مموری هم میتونید بازی کنید .
بهترین راه اینه که با دیسک کپی خورش کنم دیگه؟؟نقل قول:
شما نیمتونی کرک شده ی بازی رو برام سیو کنی بفرستی من کرک کنم دستگاه رو جون دیسک نمیخواد فقط سیو میخواد
بازی های ویی که کرک نمشند ! شما فایل ایزو بازی رو میریزید توی مموری یا هارد و اجرا میکنید .ولی برای این کار باید HBC نصب کنید که روی مال شما به خاطراینکه بازی اوریج ندارید و سیستم منوتون 4.3 هست نمیشه برای همین باید از مود چیپ استفاده کنید .نقل قول:
شما دانلود میکنی ما باید از مغازه بخریم بازی رو.من مود یپ هم دارم ولی بازی روش نمیاد.میشه hbc رو روی منوی 4.3 با استفاده از سیو بازی ران کردنقل قول:
مود چیپ شما از اون قدیمی هاست ، شما باید Flatmii Fusion که خودش یه نوع مد چیپه بخرید و ایزو بازی رو مونت کنید توی دیسک چنل این طوری کنسول فکر میکنه دارید بازی اورجینال میذارید و حتی میتونید جیمز باند یا سوپر اسمش رو جای بازی اورجینال به دستگاه حالی کنید و HBC رو هم نصب کنید . غیر از این هیچ راه دیگه ای ندارید .نقل قول:
میگنواسه ایکس باکس یه دوربین میاد که با وصل کردن سیم به خودمون همه حرکاتمونو کنترل می کنه! درسته؟ اگه این طور باشه ایکس باکس الویت پیدا نمی کنه به ویی؟
سیم ؟نقل قول:
شما فقط میری جلوی کینکت وای میسی خودش اسکن میکنه بدنتون رو نه سیم میخواد نه هیچی هر شکلکی در بیاری سیستم میفهمه تازه قیافه و صداتون رو هم میتونه از دیگران تشخیص بده .
و اما در مورد سوالتون ، خیر پیدا نمیکنه PSMove هست که میزنه پدر Wii رو در میاره نه کینکت چون کینکت اصلا یه چیز دیگست .
خوب اون بهتره یا نه؟ کینکنت رو می گم. با کدوم بیشتر میشه حال کرد؟ با کینکت بیشتر میشه حال کرد یا با وسایل ویی؟
آقا این آموزشی که گذاشتی رو خوندم. یکی این که از کجا باید mod pack رو دانلود کنم؟؟؟ و یکی دیگه هم اینکه مگه وقتی بوت می رو نصب کردم نیاز به priiloader هم دارم؟؟نقل قول:
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
اگه میشه ترجمه میکنی برام چون میترسم اشتباه کنم و بریک بشم
Modpack توی همون سایت بخش دانلود بگردید هست ، پریلودر هم چون بوت می روی بوت 2 نصب میشه بله بهتره که نصب کنید .نقل قول:
آقا آم.زش فارسی بزار دیگهنقل قول:
»ن آموزش فارسی دم دست ندارم ، وقت تایپش رو هم ندارم . میخوای یه سری به بازی سنتر بزنید اونجا آموزش فارسی زیاد هست .نقل قول:
سلام بر دوستان عزيز !
من يكي از فاميل ها كه حدود 6 سالش هست ميخوان براش يه كنسول بخرن ! از من پ سيدن چه كنسولي بخرن پيشنهاد Wii رو دادم .
1. به نظرتون اشتباه كردم ؟ انتخاب صحيح به نظرتون چيه ؟
2. حدود قيمتش الان تو ايران چقدره ؟
3.بازي هاش قيمتاشون چقدره ؟
4.كدوم ريجن بهتره ؟ يعني كار باهاش راحت تره ؟
5. من زمان خريد بايد چه چيز هايي رو چك كنم يا از فروشنده بخوام ؟
خيلي ممنون و متشكر ....
1- به نظر خودم ویی پیشنهاد عالی هست!
2- 320 تومن
3- دی وی دی عادی هست ، 800 تومن پیدا میشه تا 1200
4- فرقی نداره ، همش کپی خوره ، منوشم انگلیسیه ، همین 320 ریجن J بخاطر قیمتش از همه بهتره
5- اول اینکه همراهش چه چیزهایی داره ، دوم اینکه کپی خور هست یا نه ، بعدشم ازش بخوا نرم افزاراشو بریزه .
حواست باشه که همراهش یک موشن پلاس + نانچاک همراه ریموت داشته باشه.
hbc چیه و به چه درد می خوره؟
واااااای! فیلم پلی استیشن 3 موو رو دیدم )PS3 MOVE) واقعا بده!!!!!!!! کپ ریموت ویی هست! حتی شکلشم شبیه کنترله! کاملا کار تقلیدی ویی هست!!!!! من اگه به جای رئیس ویی بدم خودکشی میکردم! آخه این همه زحمت یک ایده ی عالی رو بدی بیرون بعد یکی دیگه بهاین راحتی بگیره خزش کنه!!!!!!!!!
به شما این امکان رو میده که برنامه هایی که ملت توی زیر زمین خونشون غنی کردند رو اجرا کنید :31:نقل قول:
میشه قاب wii رو عوض کرد؟
بله میشه ، خوبش هم میشه . قیمتی هم نداره .نقل قول:
كسي تو تهران جايي رو سراغ كه آرشيو بازي wii داشته باشه (كامل) و قيمت مناسب بده .....
همون لحظه هم تحويل بده....
نميخوام از اينترنت سفارش بدم ميخوام حضوري بخرم.....پشت شهرداري گشتم نبود.
اگه كسي جايي رو ميشناسه بگه...چميدونم پيغام خصوصي بده و از اين صحبتا.
کسی که آرشیو داره مطمئنا همون لحظه نمی تونه بهتون بده !!!
رايت كردنش كه كار 2 ديقست ولي منظورم اينه كه بازيهاي جديد رو هم بياره و آماده داشته باشه.
مگه اینترنتی چیه؟ اینترنتی بگیر از این سایت :
bazikhane.com
فکر نکنم از این آرشیو بهتری بتونی جور کنی!
سلام بچه ها ببخشید اگه سوالام زیادی پیش پا افتاده ست.
من میخوام یه ویی بخرم اما هزار تا سوال تو ذهنم هست اگه میشه راهنمایی کنید:
1.گرافیکش در چه حدی هست؟
2.میشه راحت حملش کرد اینور اونور برد؟
3.بازیهاش کپی میشن یا گرونه؟
4.کنسول جدیدتری نینتندو میخواد جاش بده؟
5.اکثرا تو بازینما که میبینم بازیهاش ژاپنیه.راحت گیر میان یا فقط جاهای خاصی دارن
6.قیمتش چنده ؟گارانتی داره؟از کدوم مغازه هاا بگیرم(تهران یا رشت)بهتره؟
7.اینو بگیرم یا psp?
8.آخر هم این که ارزش خرید داره یا نه؟من خیلی تحقیق نکردم اما از موضوعات خاصی که واسه بازیهاش هست خوشم اومده(من رو پی سی گیمهای خفن کنسولها رو اجرا میکنم ولی اکثر عنوانای ویی اختصاصین)
1 - یه مقداری از Ps2 بیشتر .نقل قول:
2 - بله
3 - کپی میشند ، روی هارد هم میتونید بریزید و از روی هارد اجرا کنید ، من روی یک هار 70 تا بازی دارم .
4 - خیر
5 - نه نیست ، بازی هاش به همه زبانی هست .
6 - ایران رو نمیدونم ، اینجا 199 یورو .
7 - به نظر من این از PSP بهتره ، من هر دوش یا بهتره بگم همه کنسول های نسل جدید بجز DS رو دارم ، این از PSP بهتره .
8 - بله ارزش داره
مرسی دوست.نقل قول:
یعنی ممکنه بخاطر گرافیکش حالم گرفته شه؟
بعد هم این که کار باهاش راحته؟یعنی راحت میشه فرم ورش رو آپ کرد و اینها؟
ممنون از این که جواب میدی.
بازی های Wii انقدر باحالن که اصلا گرافیکشون به چشم نمی یاد .نقل قول:
نمونش Wii sport .
اگه گرافیک + گیم پلی می خوای
PS3 + MOVE فوق العاده میشه .
Move از نظر طراحی و عمل خیلی سر تر از دسته های Wii هستش .
گرافیک PS3 هم قابل تعریف نیست .
حالا انتخاب خودته و شرایطت .
در مورد فریم هم کار زیاد سختی نیست . فقط باید به یه چند تا نکته توجه کرد تا کنسول Break نشه .
سلام
دوستانی که از این کنسول عالی بهرهمند هستند حتما Kirby epick بازی کنن
من دیروز تونستم یه 2 ساعتی از گیم پلی این بازی رو تجربه کنم واقعا کیف داد...حتما بازی کنید..
کد:http://acegamez.com/wp-content/uploads/cache/29353_thumbzoom.jpg
سلام
هنوز hbc بدو بازی برای 4.3u نیمده؟
سلام
واسه یکی از دوستانم از اون ور آب یک wii آوردن با چندتا از این وسیله های جانبیش .
کنسول دست نخورده هست و میخواد که بفروشه میشه بگین که کنسول رو با این وسایل چند میخرن و کجا بفروشه خوبه ؟
خود کنسول که سفید هست +zapper +نان چاک + درام + پد بازی dance dance revolution +شارژر دوتایی دسته های wii که توش دوتا باتری 2800 میلی آمپری هم هست + یک فرمون + یک هارد 320 گیگابایتی قابل حمل هیتاچی
باندل بوده ؟ همه چی تمومه :31:نقل قول:
فقط میدونم به مغازه دار نفروشه چون بز خر میکنند .
خوب به کی بفروشه خوبه ؟ میخواد بده 360 بگیره.
اگه کل اینا رو بده یه پنجاه تومنم بذاره روش احتمالا بهش یه ایکس باکس آرکید بدن ! که البته مغازه دار تک تک اینا رو بفروشه اندازه دو تا ایکس باکس پول در می آره ...!
یه نفر رو باید پیدا کنه دیگه - فقط مغازه دار بد جوری بز میخره .نقل قول: