عزيزم من 3 تا cd ساختم اما نشد که نشود ميترسم raid من درست نباشه لپ تاپ من toshiba satellite pro u 300 .ميشه واسه من فايل raid شو بزارين
عزيزم من 3 تا cd ساختم اما نشد که نشود ميترسم raid من درست نباشه لپ تاپ من toshiba satellite pro u 300 .ميشه واسه من فايل raid شو بزارين
دوست عزیزنقل قول:
مباحث خود را می بایست در اینجا مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شما پاک شد
با سلام من وقتی ویندوز نصب میکنم با پیغام مرگ ( صفه آبی نه اون f3 مواجه می شم ) هر کاری هم کردم نشد که نشد اگه کسی رو hp dv4 1135 ایکس پی نصب کرده قشنگ راهنمایی کنه اخه من نتونستم با اون آموزش نصب کنم
در ضمن تا حالا 15 تا سی دی ویندوز درست کردم ولی هیچ کدومش کار نکرد
نقل قول:
با سلام من وقتی ویندوز نصب میکنم با پیغام مرگ ( صفه آبی نه اون f3 مواجه می شم ) هر کاری هم کردم نشد که نشد اگه کسی رو hp dv4 1135 ایکس پی نصب کرده قشنگ راهنمایی کنه اخه من نتونستم با اون آموزش نصب کنم
صفحه آبی از چند چیز حاصل میشه و ربطی به دانگرید کردن با درایور خاص نداره ، اولویت ها :نقل قول:
در ضمن تا حالا 15 تا سی دی ویندوز درست کردم ولی هیچ کدومش کار نکرد
1- رم باگ داره و باید تست مموری کنید و یا رم ها را از لحاظ سخت افزاری clean کنید
2- هارد دیسک مشکل بدسکتور داره و باید اسکن دیسک بشه
3- اون دیکسی که نسخه ویندوز XP داره با بایوس و یا چیپست های سیستم ناسازگاره و نسخه Clean copy نیست ، باید دیسک را تعویض کنید و یک ویندوز SP1 یا SP2 خوب استفاده کنید
در ضمن دوستان به راحتی روی این لپ تاپ در صفحات گذشته ویندوز نصب کرده اند
با سلام اخه من هم فکر کردم مشکل از رم باشه و چون تازه خریده بودم رفتم و عوضش کردم ولی بازم با همون پیغام مواجه می شم
چند نفر بودن گفتند میشه درستش کرد ولی راهشو بهم نمیگن و باید هر بار که میخوام ویندوزم را عوض کنم به اونا مراجعه کنم
اگه کسی تونسته این مشکل را حل کنه خواهش و تمنا میکنم جواب بده
تو رو خدا کمک کنید کارم خیلی گیره
کسی نمیتونه کمک کنه
برای مدل Dell vastro 1510 تو بایوز قسمت SATA AHCI Controller Mode اگر به حالت ATA ببرم ویندوز نصب میشه.
این کار تو سرعت لبتاپ چقدر تاثیر داره؟!!؟
سرعت افت پیدا می کنه + اگر حالت را دوباره تغییر دادید ویندوز بوت نمیشه (احتمالا)
سلام دوستان من XPS 1330 دارم و روش XP نصب کردم البته اول در Setup گزینه ATA رو فعال کردم (البته گیر داده بود باید حالت Flash Mode رو خاموش کنم تا ATA فعال شه) حالا سوالم اینه که دیگه نمیخاد به حالت ACH....بر گردونم ؟ یا باید حتما برگردونم ( چون تو یه فروم خارجی خوندم یه بابائی نوشته بود وقتی برمیگردونه رو ساتا صفحه نازنین آبی ویندوز پدیدار می گردد ...)
ممنون و سپاسگزار
پاسخ شما پست بالایی هست :20:نقل قول:
سلام دوستان من user manual لپتاپمو ندارم از کجا میتونم نوع مدل کنترلر رو پیدا کنم ? کدامیکی از ایناست
CH6M OR ICH7M OR ICH8M OR ICH9M
برای
inspiron dell 1525
sony vgn-nr180e
مرسی
سلام دوستان
تو این دو صفحه xp sp3 برای برندهای مختلف هست
می خواستم بدونم با وجود اینا دیگه مشکل درایور و هارد پیش می یاد یا نه
کد:http://digul.net/content/windows-xp-with-service-pack-3-laptop-collection-1
با تشکرکد:http://digul.net/content/windows-xp-with-service-pack-3-laptop-collection-2
این پک ها همیشه اختصاصی نیستند و همیشه روی تعدادی از لپ تاپ ها کار نمی دهند ...
و در ضمن از همین روش برای ساخت انها استفاده شده است ...
پس خودتان دست به کار شوید که اینها کار بیخود کردند !
با برنامه های everest pro و CPU-Zنقل قول:
در ضمن درایور f6floppy را برای intel matrix mass storage از سایت اینتل بگیرید کافیست :5:
با تشکر از مقاله ی عالیتون
دوستان من مقاله رو دو بار خوندم و تا صفحات هشت تاپیک هم خوندم ولی متاسفانه منه تازه وارد چیزی به اون صورت نفهمیدم:46:
میخاستم قبل از اینکه کارم رو شروع کنم همه ی مراحل رو اماده کنم وچند تا سوال بپرسم بعد وندوز رو نصب کنم :worried:
1-از کجا می تونم بفهمم که کانتورهای چیپست متصل هست یا نه ؟نقل قول:
4- نکته مهم دیگر این است که بعضی مادربرد ها علاوه بر اینتل از کانکتورهای JMicron S-ATA استفاده می کنند. پس قبل از استفاده از این روش باید ابتدا مطمئن شوید که لپ تاپ یا دسکتاپ شما مستقیما به کانکتورهای چیپست اینتل متصل شده باشد. اگر این شکل نباشد، باید همچنین از JMicron textmode drivers استفاده کرد و انها را به سی دی بوتیبل XP اضافه کرد... این درایور ها را میتواند از لینک
من برا تشخیص هارد برنامه ی EVEREST Corporate Edition که دوستمون REGISTERED USER معرفی کردن استفاده کردم.ایا میشه از طریق همین برنامه فهمید؟اگه بله ممنون میشم راهنمایی کنید از کدوم قسمت.
2- من این قسمت رو درست نگرفتم.منظور از تنظیمات سیستم شما باید چک شده باشد چیه؟نقل قول:
6- نکته مهم دیگر این است که تنظیمات بایوس سیستم شما باید چک شده باشد که Intel S-ATA mode خوانده میشود و در یکی از حالات زیر است :
IDE Mode = نیاز به Intel textmode drivers نیست
AHCI Mode = نیاز به Intel SATA AHCI textmode driver دارد
RAID Mode = به Intel SATA RAID textmode driver نیز برای نصب نیاز دارد
از کجا باید چک کنم . ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید طوری که منه مبتدی بتونم بفهمم:11:
3-و اخرین سوال چطوری میتونم تشخيص بدم ویندوزم 32 بیتی هست یا 64
شرمنده اگه سوالا خیلی مبتدی یا تکراری بودن:43:
مشخصات لابتوب
ممنون ميشم راهنمايي كنيد:46::11:
در مورد سوال اول نگران نباشید این مقاله هم برای pc بود وهم برای نوت بوک ها ... این نکته برای pc هست ... در لپ تاپ کانکتورها مستقیم به واحد Intel matrix mass storage متصل هستند و چیپست مادربرد مستقیم داره اونها رو کنترل میکنه و نیاز به درایور دیگری نیست!نقل قول:
و سوال دوم ، نیازی نیست ... منظور از این قسمت اینه که در لپ تاپ های dell و بعضی سری های hp گزینه ای هست که raid mode و AHCI mode را تبدیل میکنه به ide mode و به sata native mode معروفه ! توی بایوس بگردید هست ... این روش پیشنهاد نمیشه چون سیستم را کند میکنه و اگر برگردانده بشه باعث میشه xp در مواردی بوت نشه ! همان روش دانگرید بهتر هست !
موفق باشید :46:
اگر ویستا هست از کنترل پانل بخش system properties و مشخصات سیستمنقل قول:
3-و اخرین سوال چطوری میتونم تشخيص بدم ویندوزم 32 بیتی هست یا 64
در xp هم الان یادم نیست اما توی کنترلپ پانل هست !
با سلام سیستم من میتونه تبدیل به ata بشه حالا نیازی دیگه به این کارا نیست؟
با سلام
دوستان عزیزم من یک مشکل دارم که با این روش که شما گفتید حل نشد
من لپ تاپم مدلsony vaio vgn-373jهست که روش ویندوز ویستای 64 بیت نسبه
من با این روش کاملا راحت با درایور های 32 بینی که داشتم تونستم ویندوز 32 بیت روی سیستمم بریزم
ولی چی شد ؟؟ رم منو 2.4 شناخت در حالی که رمم 4 هست
الان من نمیدونم درایور هاردم رو برای ویندوز 64 بیتی از کجا بیارم با درایور های موجود در تاپیک اول هم کار درست نشد
ممنون میشم کمکم کنید
قبلا توضیح داده شده که به چه دلایلی بهتر است از این روش استفاده کنیدنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
توضیح داده شد که درایورها را یا باید از سایت سازنده یا از سایت اینتل دریافت کنید ...
من می خوام ویندوز ایکس پی رو به تنهایی نصب کنم بعد از اینکه لپ تاپ ریستار شدو شروع کرد به خواندن سی دی نصب ویندوز ایکس پی با این ارور مواجه می شوم
A problem has been detected and windowse has been shut down to prevent dmage to your computer
.......
***stop:0x0000007b ( 0xf78d2524, 0xc0000034,0x00000000,0x00000000)
مشکل از کجاست
چیپست هم اینتل 4500 هست
نقل قول:
ببینید مایکروسافت در دیتابیسش چی در این مورد نوشته و راه تعمیرش چیه :
کد:http://support.microsoft.com/kb/324103/en-us
این ارور مربوط به یک مشکل سخت افزاری هست و معروفه ... از نشناخته شدن بوت سکتور هارد یا دانگرید با درایور نامربوط هم میتونه باشه ...
بهتره دیسک ویندوز خود را عوض کنید یا درایوری که با ان دانگرید کردید
موفق باشید :46:
:10:من یک لپ تاپ vaio vgn-ar605e دارم اگه میشه عاجزانه تقاضا دارم در مورد درایور ها و نصب به من کمک کنید لطفا ! بله !:40:
من هم همین مشکل رو داشتم ولی از داخل بایاس حالت Sata را به حالت ATA عوض کردم مشکلم حل شد و ویندوز XP نصب شدنقل قول:
دوست عزیز بخش درایورهای سایت جای دیگری است . در انجا درخواست دهیدنقل قول:
سلام .
مدل لپ تاپ من Sony PCG-7141L هستش . الان روش ويندوز ويستاي مخصوص لپتاپ دل نصب هست و تريال شده . الان وارد ويندوز نميتونم بشم . وقتي هم كه ميخوام ويندوز اكس پي نصب كنم هارد ديسك رو نميشناسه و نصب نميشه . لطفا راهنماييم كنيد
دوست عزیز من شما را به این تاپیک راهنمایی کردم چون باید از روی اموزش یک دیسک ویندوز xp بسازید. آموزش را انجام دهید مشکل ویندوز xp شما حل خواهد شد :40:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ممنون از توضیحات
مشکل حل شد البته با گرفتن یک سی دی ایکس پی که به گفته فروشنده جهت لپ تاپ آماده شده بود!
اما یک مشکل جدید! موقع نصب ایکس پی من هارد رو پارتیشن بندی کردم الان که ایکس پی نصب شده یکی از درایو ها رو نمی یاره به حجم 90 گیگ! درایو c و d هست و درایو e هم دی وی دی رم شده
مشکل کجاست؟
سلام دوست من
من چند وقت پیش به این تاپیک اومدم و از راهنمایی های کامل شما هم در این زمینه استفاده و حدود 6 و یا 7 سی دی ویندوز هم با این روش رایت کردم و نتیجه نگرفتم ! ولی حالا می خوام دوباره یه بار دیگه برای یاد گیری کامل این موضوع همه چیز رو از نو شروع کنم !
سوال : می تونم یه سی دی ویندوز با این روشی که گفتین درست کنم و مجموعه ای از تمام درایور ها رو داخلش بریزم که دیگه روی هر سیستم خونگی و لبتاپی جواب بده ؟!
همون طور که خودت می دونی بهترین گروهی که ویندوز XP کامل و بدون دستکاری شده توی شبکه برای دانلود می دن گروه eth0 هست که واقعا ویندوزهای آپدیت شده خوبی می دن ! من متاسفانه روی ویندوزهای این گروه و یه سی دی ویندوز دیگه بود که امتحانش کردم و جواب نگرفتم !
حالا شما خودت یه ویندوز خوب یعنی خیلی خوب برای این کار بهم معرفی کن و من دانلودش کنم و عملیات دانگرید رو روش انجام بدم ! فقط ویندوزهای گروه eth0 هم مدیا پلیر 11 و اینترنت اکسپلورر 7 رو ویندوزشون بود حالا اگه شما یه ویندوز این شکلی برای دانلود داشتی بهتر ! ولی بازم میگم ویندوزهای گروه eth0 واقعا کیفیت خوبی دارن یه ویندوز در حد اونا برام معرفی کنی !
با تشکر از شما
اگر یک دیسک مرجع می خواهید بسازید می توانید اما هیچ وقت روی همه سیستم ها جواب نمیده ... ولی اگر از جدیدترین درایور F6floppy برای چیپست ها استفاده کنید شاید تا حدود زیادی مشکلات حل بشهنقل قول:
سوال : می تونم یه سی دی ویندوز با این روشی که گفتین درست کنم و مجموعه ای از تمام درایور ها رو داخلش بریزم که دیگه روی هر سیستم خونگی و لبتاپی جواب بده ؟!
به نظرم توی بازار بگردید و یک ویندوز نسخه سالم گیر بیاورید . شاید بچه های نرم افزار هم بدونند ولی کار من نیست :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=160
مطمئنید که پارتیشن را دستکاری نکردید ؟ این جا را ببینید شاید کمک کرد :نقل قول:
اما یک مشکل جدید! موقع نصب ایکس پی من هارد رو پارتیشن بندی کردم الان که ایکس پی نصب شده یکی از درایو ها رو نمی یاره به حجم 90 گیگ! درایو c و d هست و درایو e هم دی وی دی رم شده
مشکل کجاست؟
احتمالا unallocated شده !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529
می تونی یکم راجع به درایور F6floppy برام توضیح بدی ؟!
در ضمن خودت ویندوز دانلود کردی یا خریدی ؟!
من یک ویندوز xp sp2 دانلود کردم خوب بود ... نسخه اصلی سریال دار
اون درایور هم لینکش اول صفحه است دیگر ... برای همین کار استفاده میشه و اسم فایلش این هست
خوب میشه اون لینکی که دانلودش کردی رو بهم بدی ! البته اگه داریش هنوز ؟!
اون وقت دانگریدش کردی یا خودش درایور هاشو داشت ؟
راستی این f6floppy رو تنها بریزم روش کافیه ؟!
لینک دانلودش هم توی صفحه اول ندیدم !
اون درایور احتمالا ... ببین بستگی به طراحی خود لپ تاپ هم داره مثلا سونی ها و بعضی برندها درایور چیپست north Bridge را هم میخواهند نه فقط کنترلر !نقل قول:
فایل ها این قسمت هستند :
برای ویندوز نسخه کمپانی هم هست ... ببین :کد:http://www.intel.com/support/chipsets/imsm/sb/CS-021701.htm
این ها بهتر هستندکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=303541
درایور به صفحه اول اضافه شد ... لینک قبلی پریده بود
منم همین مشکل رو دارم. متاسفانه مشکلم حل نشد. تا شنبه هم باید ایکس پی رو نصب کنم. با لب تاپ هم تا حالا کار نکردم. واقعا کلافه شدم.نقل قول:
میشه کامل راهنمایی کنید؟
دوست عزیز شرمنده که زیاد سوال می کنم ولی اگه یادته گفتم می خوام همه چی رو یاد بگیرم !نقل قول:
اون درایور احتمالا ... ببین بستگی به طراحی خود لپ تاپ هم داره مثلا سونی ها و بعضی برندها درایور چیپست north Bridge را هم میخواهند نه فقط کنترلر !
اگه میشه یه مقاله بهم معرفی کن تا منظورت رو در مورد north Bridge و کنترلر بهتر متوجه بشم !