هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااا عجب.
داریوش جان حالا نمیشه به جای این کاغذ معافیت تحصیلی همون گواهی اشتغال به تحصیل رو برد؟
عجب گیری کردیم ها
مملکت گل و بلبل رو نیگا تو رو خدا
Printable View
هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااا عجب.
داریوش جان حالا نمیشه به جای این کاغذ معافیت تحصیلی همون گواهی اشتغال به تحصیل رو برد؟
عجب گیری کردیم ها
مملکت گل و بلبل رو نیگا تو رو خدا
:18::18::18:نقل قول:
آآآآآآآآآآآی!!!
برید کنار طرفم نیاید که کار دسته خودم و خودتون میدم بد!!!
ای لعنت به کسی که اسمه این داشنگاه رو آموزش از راهه دور گزاشت
اینا تو همین نزدیکش هم موندن!
واقعا شوته دانشگاه!
نه پوشه دارن نه فتوکپی نه حتی منگنه!!!
واقعا اگه پول نداده بیودم واسش نمیرفتم اصلا
اینقد اونجا هم فحش دادم و داد زدم سرشون خودمم ترکیدم!
بابا اینا دانشجو ندیدن! مدارک رو دادم دسته یکیشون داره دوره اتاق ماراتن میدویه!!!
اینقد هم اینور اونور فرستادنم ( چون تو دانشگاهشون بوق هم پیدا نمیشه) ترکیدم
بی خانمان جان کارت در اومده!
اینا تو سایت هیچی نگفتن! گندش در نیاد وگرنه کلی چیز میخوان که تازه اونجا میگن
علاوه بر اونها:
باید برید پست تاییدیه تحصیلی بگیرید
باید زورکی!!! 160.000 تومن پوله دو واحده کشککی ICDL رو بدید (البته تا 4 ترمه اول)
همین طوری را به راه پوله الکی میگیرن برای کارها
دیگه ماشالله تویله هم از اینجا بیشتر نظم داره!
کامپیوتر رو گزاشتن جای ویترین تو ورق ها باید 1 ساعت بگردن تازه اسمتون رو پیدا کنن یا نه
دوباره 3 ساعته دیگه هم سره چک کردنه مدارک طول میدن
سره هیچی من از ساعت 11 تا 15:30 اونجا معطل بودم
آخرم یکی گفت برو دادگستری!!! مهر کن اشتغال به تحصیل نظام وظیفه رو
یکی دیگه گفت نمیتونی
یکی دیگه گفت برو فردا بیا!!!
یکی دیگه هم هی گیر داده بود اصله مدارک رو باید بیاری (حالا من هی به این زبون نفهم میگم بابا من 4 سال پیش دانشگاه آزاد قبول شدم نمیتونم از اونا بگیرم بیام بدم به شما که)
آخر با هزار داد و بیداد به زور رفتم پیشه مثلا رییسشون و بعد از 2 ساعت تعریفه داشتان لیلی و مجنون و هپه ی انگول و ... گفت مدارک مشکلی نداره!!! و فقط تا 24 ام با اشتغال به تحصیل مدارک رو بیار
واقعا که هیچ حساب کتابی ندارن و خودشون هم تو شیش و پنجن بد!
خلاصه به حرف های هیچ کدوم حتی رییس دانشگاه اعتماد نکنید!
تازه از اینا بگزریم!
میدونید برای چی مشروط شدم؟
سره اشتباهه دستگاه یا این نوابغ study skills که جزوه درس های تخصصیم هست رو زده سفید! در حالی که حداقل 16 تا از 20 تا رو زدم
یعنی ممکن بوده حتی با این ترازم نه تنها مشروط نشم هم این درس رو پاس کنم حتی تهران هم قبول شم!
اینا هم که هی گفتن برو دانشگاه اصلی
فردا که کلاس دارم نمیرسم
پس فردا میرم خرشون رو میچسبم
واقعا که به هیچ چیزی اعتقاد ندارن اینا
خداوند بر پدر, مادر, خواهر, برادر, عمو, عمه, پدر بزرگ, مادربزرگ, دایی, خاله و ... اونها لعنت فرستد
آمین :20:
نه جانم!نقل قول:
اینا به روشه انسان های باستان از توی دفتر های خودشون میگردن تا بلکه اسمتون رو پیدا کنن
پیدا که کردن جلوش درصد هاتون و احتمالا درس هایی که افتادید و دوباره باید بگیرید رو میدن
اگه با این ملت سر و کار داری خوده نظام وظیفه هم با جاش ببری میگن هیزمش تره!!!نقل قول:
بشمار +1!نقل قول:
به به ...به سلامتی..بخاطر قوت قلبی که دادی سپاسگذارم :weird:نقل قول:
پس یعنی همون اول بریم دادگستری و اداره پست دیگه ؟
کل شهریت چقدر شد ؟
شلوغ بود ؟
یعنی تا 24 مهر باید مدارک گواهی پیش دانشگاهی رو براشون ببری ؟ آخه چطوری ؟! :blink:
آمین بشمار بیشبادنقل قول:
راستی..امروز رفته بودم آموزشگاهی که ترم 1 رو اونجا بودم..
مسئولش میگفت امروز یه خانمی که دانشجوی ما بود تماس گرفت گفت تو سایت قبول قطعی شده بودم اما امروز رفتم دیدم همه درسا رو بجز یکی افتادم !!!
نتیجه اخلاقی :
1- زیاد به قبول قطعی بودن خودتون مطمئن نباشید
2- پس پارسالیا راست میگفتن کسانی هم هستن که با یک درس قبولی اومدن توو
سلام
جریان چیه ؟
من بهمن ماه کاردانیمو از آزاد میگیرم . میتونم برم واسه کارشناسی پیام نور بخونم ؟ معادل سازی میشه .؟
شرمنده حوصله و وقته خوندن همه بحثو ندارم .یکی جواب بده
اگه مدرک کاردانی رو بگیرید بله.نقل قول:
با سلام
بچه ها به من گفتن که اسفند ماه امتحان دیگه است برای فراگیر ایا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها کسی راجع به پیام نور فراگیر اطلاعات داره؟
سوالم اینه:
اگر کسی کاردانی داشته باشه و تو آزمون فراگیر قبول شه واسه کارشناسی اونوقت بعد از فارغ التحصیلیش مدرکش با عنوان فراگیر صادر می شه یا پیام نور معمولی و یه سوال دیگه اینکه قبولیش سخته یا آسون
لطفا کامل توضیح بدین ... پیشاپیش ممنون
سلام.یه سوال دارم اگه کسی امسال پیام نور ثبت نام کنه میتونه ساله دیگه هم کنکور بده و یا اگه قبول شد میتونه ثبت نام کنه؟
لطفا جواب بدین.ممنون
:45:سلام.سوال اولت که بستگی به شرایط سربازیت داره.اگه سال بعد مشمول نباشی می تونی کنکور بدی.اگه دانشجو هم بشی اگه کمتر از 4 ترم خونده باشی می تونی دوباره کنکور بدی.در رابطه با سوال دومت اگه منظورت اینه که سال بعد که کنکور دادی و قبول شدی(گوش شیطون کر!!!:4:) می تونی ثبت نام کنی که همون طور که گفتم اگه زیر ترم 4 باشی می تونی توی دانشگاه جدید هم ثبت نام کنینقل قول:
نقل قول:
سوال اول رو جوابش رو نمی دونم،ولی سوال دوم رو میشه گفت سخت نیست،فقط مشکله:27::puke:.مشکلش هم اینه که خیلی سخته!!!!:38:
اگه در رابطه با سختی درساش می گید که یه سریش انصافا سخته.اگه منظور کنکورشه،امسال یه سری تستاش خیلی خفن بود.به نظرم دوره آموزش پرواز nasa یه کم راحتتره!اگه بخوایم بریم فضا تلاش و کوشش کمتری (به قول کسانی که نصیحت می کنند!) نیازه تا ورود به پیام نور.آخرین مطلب این که تازه تمامی سختی هاش بعد ار کنکورشه!مثلا یه نمونش این که اگه پست های قبلی رو خونده باشی،فقط دو هفتس سر گیر هایی که موقع ثبت نام می خوان بدن و مدارکی که باید ببریم داریم صحبت می کنیم ولی هنوز به نتیجه نرسیدیم.در کل این هم یه تحفه ایه مثل بقیه.ما که کاردانی نرم افزار از غیر انتفاعی گرفتیم،حالا یه کارشناسی پیام نور هم روش!
:13:شرمندهنقل قول:
والا دادگستری که چرت و پرت پرونده بود
ولی پست رو باید برید
شهریه اینا هم که هیچی نمیگن!
فقط پزونده میگیرن
انتخاب واحد بعدا هست
برای منم که اصلا پروندم رو هم نگرفتن
حالا امروز یه سر برم دانشگاه مرکزی پیامن نور (اصلا نمیدونم کجاس!) ببینیم به کجا میرسیم یا نمیرسیم
این تهران جنوب هم که بد تنبلن! گواهی اشتغال به تحصیل اگه بدن یکی دو روزی طول میکشه
خلاصه خدا عاقبت ما رو به خیر کند همی
پی شد رفتی؟
هه هه ههنقل قول:
بابا من میگم مشروط شدم ولی فقط ادبیات رو افتادم
ولی مردم یا 3 تا افتاده قبول قطعی!!! شده بودن
اینه مملکت!
خدا امواتتو بیامرزه داریوش جان :10: از دولتی سر شما ما کارمون راحت راه افتاد !نقل قول:
فکر کنم دیروز که رفتی اعتراض کردی و ...اینا رفتن چندجا استعلام کردن یا از رئیسشون پرسیدن..
امروز رفتم ثبت نام ، نه تاییدیه خواستن ، نه فرستادنم دادگستری (شاید مهر برابر اصل دانشگاه رو با دادگستری اشتباه گرفتن ..نمیدونم)..
همه مدارک رو دادم ازم تعهد گرفتن اصل پیشدانشگاهی رو براشون ببرم..تاریخ هم به انتخاب خودم بود منم زدم تا پایان نیمسال دوم 87-88 !!
در کل کارم عرض 1ساعت انجام شد .
دوستان توجه کنن ، اگه مشمولید ، 12 قطعه عکس پشت نویسی شده و اگه کارت پایان یا معافیت خدمت دارید 6 قطعه عکس باید ببرید.امروز همه بخاطر همین چیزا الکی علاف شده بودن .
اصل و کپی دیپلم-پیش دانشگاهی اگه اصل ندارید (دانشجو هستید) باید بهشون تعهد بدید-اگه تازه دبیرستان رو تموم کردید ، فرجه دارید بعدا بیارید اگه 1 سال از پایان تحصیلات دبیرستان میگذره برید دبیرستان و بگیرید .
دوستانی که ورودی بهمن امسال هستن ، همون بهمن باید برای ثبت نام برن اما محض اطمینان برید
خانمهای عزیز دقت کنن عکسهاشون با موازین اسلامی تضاد نداشته باشه ! امروز یه خانمی عکس رنگی اورد که یکم آرایش داشت قبول نکردن.. آقایون هم نرن عکس فشن بدن !
عکسها رو تو پاکت عکس بذارید البته زیاد ضروری نیست اما پیدا کردن یه تیکه کاغذ برای گذاشتن عکسها داخلش ، اونم جایی که صاحاب نداره خیلی سخته !!
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاااااااااااااااااااااااا اا!
یعنی هر چی بلا بود سره منه بدبخت باید میومد!
ای بر مردم آزار لعنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خدا ر وشکر! من که حداقل شنبه ای 4 ساعت و اندی اونجا ول میچرخیدم دنباله کارهای الکیه این نوابغ!
حالا این تهران جنو تنبلی در میارن و اشتغال به تحصیل رو میگن یکی دو روز!!! طول میشکه
تو دانشگاه خودمون 5 دقیقه هم نمیشد!
فقط ذوستان پشته 12 قطعه عکس اسمه خودشون و رشته ی قبولیشون رو بنویسن باید کافی باشه
ای بمیرن اینا
خوب میمردن همون روزه اول این کارا رو بکنن که ما رو اینهمه اینور اونور نفرستن
راستی امروز رفتم واحده مرکز
اعتزاض نوشتم که یه درسم رو اصلا تاثیر ندادن و زده سفید
زنه گفت یه هته حداقل طول میکشه
گفت باید ثبت نام کنم همینجا تا جوابش در بیاد
من تا به حال حداقل 6-7 بار کنکور دادم و عهد باید همین یه دفه که اینهمه کار و دردسر دیگه هم ریخته سرم این موضوع پیش میمود
خدایی میبینید این شانس رو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 12 قطعه عکس سیاه سفید باشه یا رنگی ؟
راستی..یادم رفت بگم :
در مورد معافیت تحصیلی پرسیدم ، گفتن از همین ترم شاملتون میشه :27:
منکه عکس رنگی دادم...شما هم بدهنقل قول:
دوستانی که تو پیام نور هستن ، نمرات رو استاد رد میکنه یا سیستمش مرکزی و مثل امتحانات نهاییه ؟
تا جایی که من شنیدم استاد فقط نقش سخنگو داره!!:41:یعنی میاد یه چند وقتی در رایطه با کتاب صحبت می کنه،بعد امتحانو پیام نور به صورت سراسری برگزار می کنه!:2:نقل قول:
اینم از عجایب خلقته دیگه!!:31:
البته این از نظر اموزش عالی ، خوبه ..برای ماها بده :19:نقل قول:
ما رو که رسما اسگل کردن
من واحد دولتی تحت نظارت قبول شدم رفتم واحدم رو هم دیدم تو خیابون شاداب بود اما دو روز قبل تحویل مدارک تو سایتش زدن که واحد عوض شده و روز چهارشنبه تو سایت بهتون اعلام میکنیم کجا برین
واقعا که مسخرست این دانشگاه .
الان تو سایت دیدم آدرس تحت نظارتی ها رو زده
یکیش تو شهران هست و یکیش تو طالقانی .
قبولیا رو فرستادن طالقانی و مشروطیا رو تبعید کردن شهران:27:
من تو اعلام نتایج جلوی کد رشته ام زده بود "" قبول ""
حالا ماجرای مشروط درس و مشروط میانگین چیه؟
یعنی جلوی کد رشتشون زده بوده مشروط میانگین>؟
جون من درست جواب بده ببینم چی می گی خب:31:نقل قول:
سوال اول رو جوابش رو نمی دونم،ولی سوال دوم رو میشه گفت سخت نیست،فقط مشکله:27::puke:.مشکلش هم اینه که خیلی سخته!!!!:38:
اگه در رابطه با سختی درساش می گید که یه سریش انصافا سخته.اگه منظور کنکورشه،امسال یه سری تستاش خیلی خفن بود.به نظرم دوره آموزش پرواز nasa یه کم راحتتره!اگه بخوایم بریم فضا تلاش و کوشش کمتری (به قول کسانی که نصیحت می کنند!) نیازه تا ورود به پیام نور.آخرین مطلب این که تازه تمامی سختی هاش بعد ار کنکورشه!مثلا یه نمونش این که اگه پست های قبلی رو خونده باشی،فقط دو هفتس سر گیر هایی که موقع ثبت نام می خوان بدن و مدارکی که باید ببریم داریم صحبت می کنیم ولی هنوز به نتیجه نرسیدیم.در کل این هم یه تحفه ایه مثل بقیه.ما که کاردانی نرم افزار از غیر انتفاعی گرفتیم،حالا یه کارشناسی پیام نور هم روش!!
برام مهمه ، من رفتم از یه مرکزی که ثبت نام میکرد واسه پیام نور سوال کردم اون جوری که اون توضیح می داد خیلی ورود به دانشگاهش آسون بود، انقدر آسون که من بهش شک کردم
می گفت کنکورش اصلا فرمالیتست ، شما فقط باید تو 12 واحدی که بهتون می دن معدلت بالای 12 بشه ، بعدشم می رین ترم 2 و دانشجوی رسمی دانشگاه می شین .
با بچه هایی که از طریق دانشگاه دولتی قبول شدن سر یک کلاس می شینین و تو مدرکتون هم نمی خوره فراگیر...
شما بودین شک نمی کردین؟!
جون من یکی روشنم کنه ببینم چه خبره؟!
دوستان مگر ثبت نام تغییر کرده زمانش امروز که نوبت حروف (ف) است 23/7/1387 حالا میگن نه تغییر کرده هر جایی میرم تغییرات رو ببینم پیدا نمیشه ما را هم اسکل کردن بیشرف ها
تا اونجایی که فهمیدم یک بار درسال هم امتحان فراگیر بیشتر نیست و اسفند ماه دفترچه مرداد امتحان
اگر اینطوری باشد میشینم برای پزشکی میخونم
یعنی دروغ می گن!؟نقل قول:
مگه شما میدونید کی هستنقل قول:
من خیلی نیاز دارم بدونم کی امتحان میگیرن چون زندگیم به این امر وابسته است
تا جایی که بنده اطلاع دارم ، امتحان فراگیر ، فقط یکبار و اون هم مرداد ماه برگزار میشه . مثل کنکورنقل قول:
شاید اون امتحانی که شما میگی مربوط به تکمیل ظرفیت یا یه چیزی تو این مایه هاست اون هم بین کسایی که مرداد امتحان داده بودن و قبول نشدن (امتحان مجدد)
شما باید دفترچه رو اسفند بگیری و تا فروردین ثبت نام رو تکمیل ، و منتظر امتحان تا مرداد باشی
دقیقا نمی دونم سوال شما چیه..اگه در مورد ورود به این دانشگاست ، باید بگم آسونه درست مثل دانشگاههای خارج از کشورنقل قول:
در مورد نشستن با بچه های سراسری ، بعید می دونم همچین چیزی باشه چون اونا کلا سیستمشون فرق میکنه
در مورد مدرک ، کاملا درسته و عنوان فراگیر نداره و این قانون 2 ساله که داره اجرا میشه .بخاطر جنجالی که سر استخدام شرکت نفت از فارق التحصیلانه پیام بوجود اومد .
کلا این دانشگاه و این سیستم کاملا منطلق بر سیستم دانشگاهی کشورهای پیشرفته بوجود اومد اما بخاطر اینه مسئولینش ایرانی هستن ! مشکلاتی هم داره و هنوز جا نیوفتاده . یعنی ورود به این دانشگاه آسون اما فارق شدن از اون بسیار سخته..همینکه دوستان فکر میکردن مثلا ادبیات رو 18 میگیرن اما 14 شدن موید همین قضیه هست .
آقایون مژده به همگی کسانی که تهران قبول شدن!:31:
من امروز برای ثبت نام رفتم و کاشف به عمل اومد که دانشگاه تحت نظارت تهران 2000 تا ظرفیت داره،اما اسکلان عزیز 13000 نفر رو واسه این واحد قبولی دادن.واسه همین مثل گِل تو خر موندن!!!!:16::16::16:
آقا تا اونجایی که من شنیدم دیروز حتی قضیه به اینجاها ختم شده که مسئولین پیام نور گفتن: مشروطی ها و میانگینی ها بیخیال ثبت نام شن،بعد دیدن دیگه خیلی زاقارته امروز بخشنامه زده بودن مشروطی ها برن شهران ثبت نام!!!:27::39::39:
اینگونه است که حالا همه چیز لنگ در هواست!!!:7:
میانگینی ها دیگه کی هستند؟
یعنی الان ثبت نام تو تهران منحل شده؟
راستش رو بخواین من که نفهمیدم چی شد هر کسی یه چیزی میگه
من پنجشنبه می رم دانشگاه مرکزی پیام نور سوالام رو بپرسم خبرش رو واسه علاقه مندان اینجا می ذارم
لطف میکنیننقل قول:
اگه شد بپرسید امتحان بعدی کی هست
خوب !
اشتغال به تحصیل رو بالاخره تنبل ای تهران جنوبی دادن!
فردا بریم ببینیم چه خبره!
Amartia\Marionette (2006) - Metal\05_amartia_-_nde.mp3
اونجا که من دیروز بودم!نقل قول:
خبره خاصی نیست!
تلفن هم عمرا جواب نمیدن!×!
آدرسش هم چرت و پرت نوشته لشکرک ها! نرسیده به مینی سیتی هست از سمته نوبنیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میگن دایال آپه نیمه مرد!
Amartia\Marionette (2006) - Metal\05_amartia_-_nde.mp3
Evanescence\2004 - Ultra Rare Trax Vol.1\06 - Field Of Innocence.mp3
نقل قول:
منم این رو مطمئنم که با پیام نوری های سراسری یه جا نیستیم!از طرف دیگه سختیش به اینه که اگه دانشگاه دیگه بود (مثلا آزاد یا غیر انتفاعی) چون امتحان رو استاد می گرفت اگه می افتادی یه فرغون اجاره می کردی می رفتی سراغ مخ استاد که نمره بگیری!!!:31::27:
اما تو این دانشگاه امتحانات به صورت سراسری برگزار می شه و استاد امتحان رو نمی گیره!واسه همین مثلا من که ریاضیم ضعیفه فکر کنم تا نوه نتیجه هام هم باید بیان به وکالت من امتحان ریاضی بدن بلکه قبول شم!!!!:25:
اما از همه سخت تر همین ثبت نامش هست که شبیه رستم و لوبیای سحر آمیزه!!!!:16:
اگه قبول بشی بری ثبت نام شاید قبول نشی!!اگه قبول نشی بری ثبت نام شاید قبول بشی!!!!!:27::15:
باور نمی کنی؟!!!
امروز یکی اومده بود و می گفت یکی از دوستای من پارسال توی سایت مردود بود،رفت لشگرک بهش گفتن آقا تو جواب کارنامه که واسه ما اومده اینجا تو قبولی!!!!:16:
نقل قول:
منحل نشده،فعلا به تعویق افتاده.ثبت نام من امروز بود افتاده واسه 4 آبان.هیچی مشخص نیست.به احتمال غریب به یقین که مشروط ها و میانگینی ها(همونهایی که معدل کنکور+دیپلمشون زیر 12 هست یا چند تا درسو افتادن) که باید فکر خیابان ویلا رو از سرشون بیرون کنن و به فکر شهران و زیارت امامزاده داوود بیفتن:41:
من امروز رفتم کل مدارک رو ازم گرفتن و گفتن خوش اومدی !!!!! نه شهریه ای نه چیزی فقط 3000 تومان واسه کپی یک سری کاغذ پاره ازمون گرفتن که باید پر می کردیم . قرار شد که 27 هم تطبیق بدیم هم انتخاب واحد کنیم نمرات تراز شده هم که خیلی هاش زیر ده بود باید دوباره انتخاب واحد کنیم.
نقل قول:
ماکسیس جان اگه بچه نداری جان بچت بگو تطبیق واحدا چجوریه؟!:17:
من کاردانی دارم و از بعضی ها شنیدم که فقط چند واحدو به زور تطبیق می کنن.البته هم کاردانیم نرم افزار بود،هم کارشناسی که پیام نور قبول شدم نرم افزاره.امروز هم رفتم هیچ کس نبود بپرسم.یه ماهه منتظر جواب این سوالم
ببین یه چیزایی منم شنیدم (باید ریز نمرات رو از دانشگاه قبلیت بگیری) فکر کنم حداقل واحد ها تطبیقی یک ترم از 9 ترم ما باشه و شایدم بیشتر فرقی هم نمی کنه که شما فن اوری قبول شدی یا نرم یا علوم واسه همه یه تعداد واحد بشرط نمره 12 تطبیق می دن.نقل قول:
ولی تا 27 ام باید صبرید تا ببینیم چی میشه !:27:
هییی خوش به حالتون ثبت نام کردین رفت.
من رفتم ثبت نام ولی آب پاکی رو ریخت رو دستم هر کاری کردیم اجازه ثبت نام ندادن پارتی و دوست و آشنا ......
میگفت حتما باید برگه معافیت دانشگاه آزادتو بیاری رفتیم آزاد دعوا مرافه و مشاجره ندادن که ندادن حتی کپیشو .گواهی اشتغال به تحصیل آزاد رو هم بردم پیام گور ولی قبول نکردن گفتن حتما باید برگه معافیت تحصیلی باشه.بدبختی ما رو نیگا تو رو خدا.امروز انقد سرشون داد کشیدم که گلوم گرفته.
بچه ها موفق باشین