نه . پیغام زیر میدهنقل قول:format disk fail.please launch the program again and select "Repair driv erase all data"
option to recover your JetFlash.
Printable View
نه . پیغام زیر میدهنقل قول:format disk fail.please launch the program again and select "Repair driv erase all data"
option to recover your JetFlash.
نقل قول:
من فکر کنم این مشکل با online recovery حل بشه
یک دنیا ممنون .نقل قول:
اصلا و ابدا فکر نمیکردم با online recovery حل بشه.چون هر وقت امتحان میکردم همون خطا رو میداد.اما الان با اینترنت زغالی دایل آپ حل شد.واقعا ممنون.
اما چن تا سوال:
این نرم افزار چطوری کار میکنه و ایا این نرم افزار برای همه نوع فلشه و این نرم افزار برای هاردهای اکسترنال هم جواب میده؟
نقل قول:
اینترنتی فریم ویر رو آپدیت و تعمیر میکنه
نه این نرم افزار برای ترنسد فقط جواب میده
دوستان کمک.
بعد دو سال اومدیم گوشیمون فرمت کنیم.... زدیم کانتکت ها ریختیم روی مموری .... مموری رو کندیم.فرمت که تموم شد.مموری زدیم تو.پسورد میخواد !!! ملت کمک....
پسوردش اصن یادم نیس.... با خود گوشی پسورد گذاشتم.... اگه با کارت ریدر وصل کنم به pc میتونه فایل ها رو بخونه ؟؟
اگه نه برنامه ای هست که پسورد رو بفهمه ؟
سلام. sd card گوشی من یهو ای از کار افتاد.به این صورت که باتری گوشی رو درآوردم(گوشی در حال بالا اومدن بود) و بعد حافظه رو درآوردم و به رم ریدر زدم و وقتی به کامپوتر وصلش کردم اصلا کار نکرد (کامپیوتر هیچ نشناختش)
لطفا راهنمایی کنید.کلی چیزای مهم روش دارم
درست میشه یا باید ببرمش گارانتی برای تعویض؟
مشخصاتشم اینه: 32GB Transcend
سلام
آقا این رم ترنسند دوربین من raw شده
روش عکس و فیلم دارم با چند تا نرم افزار امتحان کردم و عکسا رو برگردوندم ولی فیلمها نه
EaseUS Data Recovery Wizard هم وقتی اجرا میکنم، تا نصفه های رم رو میگرده و دیگه ادامش رو نمیره
online recovery هم ارور no device detected میده
دیگه قاط زدم حسابی
شما باید با نرم افزار card recovery اون کارت رو ریکاوری کنیدنقل قول:
بهترین نرم افزار بازیابی فلش و پرقدرت باشه چی؟
با همین نرم افزاز های مثل eases data recovery هم میشه ریکاوری کردنقل قول:
سلام من یه هارد 500 گیگ wd دارم یو اس بی 3 هارد من کلا یه درایو داره. داخل این درایو چند تا فولدر فرعی با حجم کمه و یه فولدر اصلی با حجم 465 گیگ ولی چند وقتیه که فولدر اصلی هارد قفل کرده وباز نمیشه فقط فولدر اصلی. وقتی روش کلیک میکنم این ارور میده :
Location is not available
L:\games is not accessible
The file or directory is corrupted and unreadable
تو رو خدا یکی کمکم کنه . با تشکر
اینم جواب ندادنقل قول:
شما باید با نرم افزار card recovery اون کارت رو ریکاوری کنیدنقل قول:
سلام
آقا این رم ترنسند دوربین من raw شده
روش عکس و فیلم دارم با چند تا نرم افزار امتحان کردم و عکسا رو برگردوندم ولی فیلمها نه
EaseUS Data Recovery Wizard هم وقتی اجرا میکنم، تا نصفه های رم رو میگرده و دیگه ادامش رو نمیره
online recovery هم ارور no device detected میده
دیگه قاط زدم حسابی
پنج ساعت طول کشید تا تموم شه، آخرش 5 تا فایل mov پیدا کرد که هیچ کدوم هم اجرا نشدن
با نرم افزار find and mount هم تست کنیدنقل قول:
سلام
من یه مموری micro sd hc کلاس 10 با حجم 16gb برای گوشی دارم
یه پارتیشن براش درست کرده بودم خواستم پاکش کنم با Acronis.Disk.Director.Home.11.0.2343.Boot.CD و بصورت بوت کل درایو هاش رو پاک کردم و یه درایو جدید fat32 درست کردم ، اما الان که مموری رو به گوشی میزنم نمیشناسه
مموری کاملا سالمه و تو ویندوز هیچ مشکلی نداره
درس شد ، با گوشی 5700 فرمتش کردم :n02:
آقا من یک رم micro sd داشتم مارک سیلیکن پاور الان سوخته و وقتی به pc میزنم میگه فرمت کن ولی فرمت نمیشه نه گوشی میارتش بالا نه کامپیوترحالا چه خاکی بر سرم بریزم خاک رس یا خاک باغچه ؟!اطلاعات داخلش بدردم نمیخوره فقط میخوام خود رم رو زنده کنم میشه ؟
با نرم افزار find and mount تست کردین ؟نقل قول:
کارت رو به pc بزنید و این نرم افزار رو اجرا کنید ببینید پارتیشنش دیده میشه یا نه اگه دیده شد روش راست کلیک کنید و گزینه scan بزنید صبر کنید تا پیدا کنه سپس روش راست کلیک کنید و گزینه mount as بزنید یک برچسب بهش بدید اگه اطلاعات مهمی داشتین از توش بکشین و به راحتی فرمتش کنید
درست نشد از نرم افزار sd formatter استفاده کنید برای فرمت
فرمت از داس و فرمت سطح پایین هم چک کنید
no visible partitions foundنقل قول:
با نرم افزار find and mount هم تست کنیدنقل قول:
اینم جواب نداد
پنج ساعت طول کشید تا تموم شه، آخرش 5 تا فایل mov پیدا کرد که هیچ کدوم هم اجرا نشدن
no new partitions found
چیزی پیدا نکرد
با سه جور اسکن هم امتحان کردم
با نرم افزار MiniTool Power Data Recovery هم فایده نداشت
سلام هر دو برنامه رو تست کردم برنامه find and mount پیداش میکنه اما پارتیشن هاش رو نه sd formater هم که پیغام میده نوشتنش قفل شده و نمیتونه فرمتش کنه و از 32 گیگ فقط 30 مگ نشون میده کامپیوتر هم همینطور به نظرم ایراد سخت افزاری داره کاریش نمیشه کرد ؟نقل قول:
سلام دوستان
یه رم 8 گیگ موبایل داریم که یه سری اطلاعات نسبتا مهم روش هست که حذف شدن ، اقدامات نرم افزاری رو در حد زیادی انجام دادیم اما بازم موفق به ریکاوری نشدیم
حالا اگه دوستان میتونن راهنمایی بفرمایند تا به یه آدرس خوب ببریم ممنون میشم ( ترجیحا در تهران )
با تشکر
با نرم افزار card recovery هم ریکاوری کردین؟نقل قول:
نقل قول:
سلام و ممنون
خیر دوست من ، Power Data Recovery و EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional و یه نرم افزار دیگه که یکی از دوستان کار کرده که اسمش رو نمیدونم
این رو هم عرض کنم که درحدود 400 مگ اطلاعات بعد از حذف روش ریخته بودن
این نرم افزار مخصوص حافظه های sd و mmx و کارت های حافظه استنقل قول:
سلام دوستان
من مموری کارت گوشی قدیمیم که 8 گیگه رو میخواستم روی یه گوشی دیگه بزارم
خواستم محتویاتشو بریزم رو هارد اما با هر ریدر یا لپ تاپی که استفاده میکنم هی صدای قطع و وصل شدن سخت افزار میاد و بطور متناوب درایو رو نشون میده بعد نشون نمیده (محتویات رو که اصلا نشون نمیده) و موقعی که درایو رو نشون میده و روش کلیک میکنم میگه خالیه و insert.... جالب اینه که وقتی داخل گوشی قدیمیم میزارم همه اطلاعات روی کارت رو گوشی نشون میده اما وقتی با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم هیچی رو سیستم نشون نمیده با چند سیستم و کامپیوتر و.. امتحان هم کردم
لطفا اساتید راهنمائی کنن مشکل چیه؟
نقل قول:
اون کابل رو چک کردن ببینید سالم است ؟
بله چون همه بخشهای دیگه مثل اس ام اس و...نرم افزار مربوطه رو سیستم نشون میده
نقل قول:
سلام مجدد
دوست من با این نرم افزار هم نشد ، با تشکر مجدد از لطف شما
یه فلش داشتم که دیگه کار نمیکرد چند ماه داشت خاک میخورد این برنامه Find and Mount نصبیدم یه دفه چراغش روشن شد:n04: جل الخالق
سلام دوستان.
من یه فلش مموری ۱۶ گیگ داشتم که الان نزدیک یکسال بود که بدون هیچ مشکلی کار میکرد ولی امروز که اون رو به لپ تاپ وصل کردم ویندوز اکسپلورر ویندوز هنگ کرد.ریستارتش که کردم باز با وصل دوباره فلش اینبار my computer هنگ کرد.
این فلش رو رو چن سیستم دیگه با ویندوزهای مختلف چک کردم باز همون اتفاق افتاد.بعد خواستم با نرم افزارهای مختلف از جمله Low-level فرمتش کنم که این بار نرم افزارها هنگ کردن.
با انواع آنتی ویروس ها هم خواستم اسکن کنم این بار آنتی ویروس هنگ کرد:n02::n04:
رفتم تو حالت سیف مود اونجا هم هنگ کرد!!
اینا رو که میگم تو چندین کامپیوتر مختلف با چندین سیستم عامل مختلف از xp گرفته تا ۸.۱ تا لینوکس انجام دادم باز همون اوضاع پیش اومد!
ولی نکته جالبش اینجاست که وقتی همین فلش رو به تی وی یا هر دیوایس دیگه ای غیر کامپیوتر وصل میکنم باز میشه و محتویاتش رو میشه دید.
حالا با این اوصاف بنظرتون مشکل از کجاست.
دوستان من الان مموری دوربین کامپکتم رو زدم به پی سی درایو بالا میاد ولی ارور میاد باید فرمت کنی، مموری رو داخل دوربین گذاشتم همه فایل ها هست فقط نمیدونم چرا وقتی به پی سی میزنم ارور میده
لطفا جواب بدید چه کاری باید انجام بدم؟
دوستان یکی راهنمایی کند...
سلام یه فلش 32 توشیبا دارم هر وقت به pc یا لژ تاب میزنمش میگه فرمتش کن بعد...یه پیام میده
نمی تونه reed -only کنه..
فلش رو به سیستم زدید از disk managmet عکس بدیدنقل قول:
با سلام؛ امیدوارم مشکلمو جای درستی مطرح کرده باشم.
خدمت دوستان عارضم که من یک رم 2GB، 1333 ddr3 روی سیستمم دارم که برای بالا اومدن سیستم، نیاز داره تا قبلش رم با یه وسیله ای مثل سشوار گرم بشه! عجیبه اما واقعیت داره :) ؛ آیا راهی یا جایی برای تعمیرش میشناسید؟ با تشکر بسیار
ممکنه چیپ های رم یا pwm روی برد رم لحیم سردی داشته باشه ببرید تعمیر هیت بگیرند شاید درست شدنقل قول:
متشکرم از پاسختون؛ اگه درست متوجه شده باشم pwm بر روی مادربورد هستش، از اونجا که با گرم کردن رم به تنهایی مشکل حل میشه نمیتونه pwm مشکل داشته باشه، درسته؟ ضمن اینکه با یه رم دیگه که تست کردم و برای چند روز روی سیستمم بود هیچوقت با مشکلی مواجه نشدم... و نکته بعدی اینکه بعد از گرم کردن رم و بالا اومدن سیستم دیگه هیچ مشکلی اعم از صفحه آبی و کندی سیستم و غیره واسم پیش نمیاد و بخوبی کار میکنه. معمولا چه افرادی اینجور تعمیرات رو انجام میدن و هزینه تقریبیش چقدر میشه؟ با تشکر فراوان
نه روی خود رم روی بردش یک pwm دیگه هست که ولتاژ ورودی به چیپ های حافظه روی خود رم رو کنترل میکنه با pwm مین بورد کاری ندارمنقل قول:
باید بدید به کسانی که تعمیرکار مین بورد هستند
خیلی ممنون؛ چشم همین کارو انجام میدم و اگه نتیجه ای حاصل شد اعلام میکنم. با تشکر
لطفا اجازه بدید این مسئله رو هم خدمتتون عرض کنم؛ یه رم 2G 1333 دارم از برند GEIL، با این رم بالا میاد سیستم ولی چیزی نمیگذره که صفحه آبی میاد و سیستم هنگ میکنه، با برنامه که تستش میکنم میگه رم مشکل داره و با تولیدکننده تماس بگیرید؛ متاسفانه گارانتیش تموم شده بود و زیر بارش نرفتند. آیا اینم میشه تعمیر کرد یا تلاش بیفایده نکنم؟
یعنی با memtest تو تست ارور نشون داد ؟ این یعنی اینکه یکی از چیپ های رم ممکنه ایراد داشته باشهنقل قول:
رم قابل تعمیر است ولی همیشه نمیشه تعمیر کرد
سلام؛ نه به اونجاها نمیرسه که با memtest تستش کرده باشم؛ با همون windows Repair و بخش memory test این کارو کردم.
با یه تعمیرکار صحبت کردم برای بحث هیت کردن رم قبلی گفت ترجیحا اول از گارانتی کمک بگیر بعد اینکارو بکن چون وقتی هیت میگیری ممکنه لحیم ها (به گفته خودش ساچمه ها)ی زیر چیپ ها با هم اتصال کنه. مشکل اینجاس که نمیدونم این رم تحت گارانتی چه شرکتیه؟ برندش گمنامه و اینه A-RAM. اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیار بگذارید.
در مورد رم دوم میگه که مشکل رم های خراب و تعمیری اینه که قطعاتش موجود نیست لذا خودشون هم مجبورن اسقاطشون کنن بجا تعمیر. نظر شما چیه؟