نقل قول:
تلسکوپ
ش - ا - ت - ن - ی - ی
Printable View
نقل قول:
تلسکوپ
ش - ا - ت - ن - ی - ی
این تو ذهنم بود ولی دلفین گفت خارجکستانیه!!نقل قول:
نمایشگاه
شیاتین
ر -س - ا - و - ل - ن - ی - ئ:21:
راس مي گيا رفتم اون نمايشگاهه رو ديدم تو راهنماييش نوشته بودم خارجكستاني :18:نقل قول:
شرمنده تو راهنمايياي بعدي جبران مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كلمه رم الان روش فك مي كنم مي گم :21:
ناشتايي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ن - ا - ت - پ - م - و - ي - م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : خارجكستانيه - اسم يه نوع هنره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پانتوميم
-----------------------
ي-و-ب-س-م-ك
نقل قول:
كوبيسم
آروين؟ اون كلمتو يا حروفشو اشتبا نوشتي يا خيلي سخته بايد راهنمايي كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د - و - ي - س - چ - ا - ن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : چيزيه كه همه مي گن ضرر داره همم استفاده مي كنن :27:
ساندويچ
--------------------------
گ-ن-ز-و-پ-ي-ل
قبل از اینکه شما این پست رو بدی ویرایشش کردم!:21:نقل قول:
آروين؟ اون كلمتو يا حروفشو اشتبا نوشتي يا خيلي سخته بايد راهنمايي كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوز پلنگ
ر -س - ا - و - ل - ن - ی - ئ
راهنمایی : مرکب نیست D:
تموم فسفر مغزم سوخت اين عذاب الهي ديگه از كجا نازل شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه بار حروفاتو چك كن ببين همون كلمه اي كه تو ذهنت بوده رو حروفشو درس و كامل نوشتي؟ مخصوصا اون حرف آخريه ( ئ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احيانا منظورت سورئاليسم نبوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سورئالين نيس ؟ :31:
يا يه راهنمايي درس درمون مي كني يا سر و كارت با كوسه اس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
تكراري اومد :31:
البته فکر نمیکردم دلفین با اون مغزش به این زودی ها فسفرش بسوزه تموم شه.نقل قول:
تموم فسفر مغزم سوخت اين عذاب الهي ديگه از كجا نازل شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم شدی ووکمن دوم . ولی بامزه است شکلک هایی که میزاری.نقل قول:
يا يه راهنمايي درس درمون مي كني يا سر و كارت با كوسه اس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی : نام جاییست. دیگه نمیخوام بگم کشوریست:27: آسون شد نه؟
آسون هم نباشه وقتی لفظ آسون شد میاد آدم جرقه هایی به مغزش خطور میکنه.دلفین هم انفجارهایی به مغزش خطور میکنه!:31:
نقل قول:
بالاخره كشفيدمش ، سيرالئون :31:
ر - ا - ك - و - و - گ - ن :21:
راهنمايي : خارجكستاني بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كانگورونقل قول:
بعدي:
ي - ي - گ - س - ز - ا - ر - ي - ر
راهنمايي: كلمه نيمه ايراني نيمه خارجي كاملا مركب:31: هر چند ماهيت اون كلمه خارجيه
زير سيگاري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
م - ر - ز - ا - ل ا - ي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : خارجكستاني - مربوط به پزشكي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلزیمرنقل قول:
--------------------
ک و ف د ک ش ز
كفش دوزك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ويرايش شد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و - ر - ر - ا - ت - ك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : اسم يه وسيله خارجكستاني بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راکتورنقل قول:
پ-ک-ا-و-ن-پ-ر
خارجکی هست
پاپ كورن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
س - ي - ت - ا - ك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : از توش سه تا كلمه خارجكستاني غير مركب در مياد هر كودومشو بگين قبوله ولي اگه سعي كنين هر سه تاشو بگين ديگه خيلي عالي مي شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاكسينقل قول:
استيك
اسكيت
درسته؟
بعدي:
س ن ا ر ت ت ا م ي:34:
راهنمايي: ايراني و يه جورايي نيمه مركب:31:
آره هر سه تاش درسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين كلمه اي كه گفتيو هر چي فك كردم چيزي به نظرم نرسيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم به فسفر سوزي افتادم تموم فسفرام سوخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئني حروفتو درس نوشتي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تنها كلمه اي كه تونسم از توش در بيارم " سانتي متر " ه ولي يه " ا " زياد مياره تازه خارجكستانيم هس تازه نيمه مركبم نيس تموم مركبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا راهنمايي كن يا اون " ا " رو با اون راهنماييات حذف كن :21:
مطمئن باش كه درست نوشتمنقل قول:
مواظب باش اگه همين جوري به فسفر سوزي ادامه بدي با اوني كه نوشتم ربط پيدا مي كني:27:
تنها راهنمايي كه مي تونم بكنم اينه كه به اسمايلي كه جلوش گذاشتم توجه كني(بيشتر از اين ديگه نمي تونم راهنمايي كنم).
اگه يه كم ديگه ديرتر راهنمايي مي كردي به اون ربط پيدا مي كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تيمارستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
س - ا - ن - د - و - ي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : خارجكستاني غير مركب خيليم آسونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیسون ..............
خیلی حال میکنم با خودم که انقدر باهوشم...
ت - ژ - ی - ا - س - ک - ر - ت
استراتژیک
----------------------------
ت-ا-خ-ا-ب-ن-ا-ت
انتخابات
که وظیفه همه ی ماست
--------
س-ا-ت-ر-ا-ک-ب
استكبار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ت - ا - خ - ا - ب - م - ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي: خارجكستاني بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي هم خارجكستاني نبيد عربي بيد(كه ديگه الان ميشه گفت فارسيه).نقل قول:
مخابرات
بعدي:
ي - م - د - ن - ن - ه - ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي: كاملا فارسي غير مركب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نماینده
ر - د - و - و - ل - ا - ت - ز
راهنمایی: خارجی ، غیر مرکب و البته آسون
یه راهنمایی کن. این که خیلی سخته
Software engineerنقل قول:
یه راهنمایی کن. این که خیلی سخته
تاپیک خوابیده هان!!! دلفین جون کجایی بابا؟!؟!
فكر كنم دلفين همه فسفراشو سوزونده الآن ديگه جون نداره بياد تو اين تاپيك:27:نقل قول:
دلفين جون فسفر مسفر خواستي در خدمتيم:31:
روز ولادت یا ولادتروزنقل قول:
و - ل - ت - ه - ک - ب - ش :31:
نقل قول:راهنمايي بيشتر لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه تاپيكا آدم نيسن؟ خب اونام احتياج به خواب دارن ديگه :31:نقل قول:
فسفراي منو همشو سوزوندي تازه پش سرمم صفه مي ذاري؟ مگه اينكه نوبت كلمه گفتن من نشه ، يه كلمه اي مي گم فسفر مسفر و سلولاي خاكستري و همه چيت تبخير شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو با اون كلمات سخت سختت فسفراي منو نسوزون نمي خواد فسفر مسفر كمك كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسي كوسه سلام رسوند گفت مشتاق ديداريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
يا راهنمايي مي كني يا مي گم بلوك هشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا خوبه قانون راهنمايي كردنو خودت گذاشتي و رعايت نمي كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدیما اهل راهنمایی نبودی . تا می گفتیم ف می رفتی جوادیه:31:نقل قول:
يا راهنمايي مي كني يا مي گم بلوك هشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خوبه قانون راهنمايي كردنو خودت گذاشتي و رعايت نمي كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب برای اینکه فسفر های ته مغزت هم نسوزه یه راهنمایی می کنم:
هشت داره - مرکب نیست- جدیدن این کلمه وارد واژگان فارسی شده-البته همچین جدید هم نیست. معانی گسترده ای هم داره!!:31::31:
دو بار پست شد!
هشتبلكو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا ديگه راهنمايي انحرافي مي كني؟ فك كنم راهنمايي نكني بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کار سیستم عامله.نقل قول:
راهنمايي بيشتر
چرا بعدیش رو نیومدید؟
کوارتز
(یک کانی با فرمول sio2)
تاپیک رو ادامه بدید مفید بود ها...
نقل قول:نقل قول:اين كوارتزو از كجا آوردي؟ :18:نقل قول:
پس " ل" و "د" و "و" و ايناش كو ؟ :18:
آخه اينم كلمه بود گفتي ايويش؟ بدبختمون كردي رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از بس به اين كلمهه فك كردم دچار استهلاك مغزي روحي رواني آي كيويي شدم بي رحم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم یکی از کاربران کلمه اش "ادیسون" بود، گفتم ما هم یه کسی رو در نظر بگیریم.
با راهنماییام از اونایی که اهل کامپیوتر هستند بعیده که تا حالا متوجه نشده باشند( شاید اسمش یه جوریه)
به هر حال با "لینوس" شروع میشه.