روی پروژه راست کلیک و Properties رو بزنید.نقل قول:
Printable View
روی پروژه راست کلیک و Properties رو بزنید.نقل قول:
چرا وقتی برنامه پایین رو تو C++ مینویسم 7 تا خطا پیدا میکنه ؟
کد:# include <conio.h>
# include <iostream>
using spacename std ;
int main()
{int n=4,x,y,z,p;
float ave;
cout<<"\n enter 4 numbers : ";
cin>>x>>y>>z>>p;
ave=(float)x+y+z+p/n;
cout<<"\n average is "<<ave;
_getch();
return 0;
}
برای اینکه header ات اشتباهه.اینو بنویس قبل تابع mainنقل قول:
#include"stdafx.h"
#include <iostream>
#include <conio.h>
using namespace std;
مرسی دوست عزیزنقل قول:
حالا 1 خطا داد
fatal error C1083: Cannot open include file: 'stdafx.h': No such file or directory c:\documents and settings\user\my documents\visual studio 2008\projects\hamid2\hamid2\hamid2.cpp
بعد از debugging هم این خطا میاد :
Unable to start program 'c:\documents and settings\user\my documents\visual studio 2008\projects\hamid2\Debug\hamid2.exe'
The system cannot find the file specified
:19::31:
سلام.نقل قول:
کد:# include <conio.h>
# include <iostream.h>
int main()
{
int n=4,x,y,z,p;
float ave;
cout<<"\n enter 4 numbers : ";
cin>>x>>y>>z>>p;
ave=(float)x+y+z+p/n;
cout<<"\n average is "<<ave;
getch();
return 0;
}
سلام ارور 2 رو چیکار کنم ؟ اون مهم ترهنقل قول:
یه بار هم نرم افزار رو reinstall کردم اما درست نشد
سلام.
کامپایلرتونو عوض کنید.
من کد رو تست کردم و کار میکنه.
چجوری عوض کنم؟؟نقل قول:
من یه بار هم ویندوز رو عوض کردم اما باز همون ارور رو داد بد جوری زده تو اعصابم :2::41:
ویرایش :
خب مشکلم خدا رو شکر حل شد ویندوز رو یه بار دیگه عوض کردم درست شد :8:
باسلام کسی ازدوستان هست که بطورکاملا مبتدی وارپرینت گرفتن از datagridviewرودرc# به من توضیح بده؟باتشکر
سلام دوستان.من کتاب اموزش سی شارب نوشته شده توسط اقای هاشمیان دارم.کتاب خوبیه.فقط چون الان دارم قسمتهای مربوط به بانک اطلاعاتی می خونم و کار میکنم.فکر می کنم بعضی قسمتهارو نداره،مثلا قسمت sqldatareader رو نداره،فکر می کنم قسمت مهمی هم باشه.اگه دوستان جزوه یا کتابی در این زمینه دارن ممنون میشم در اختیارم بذارن.ممنون
سلام . استادان بزرگوار خسته نباشید
من از شما خواهشی دارم. لطفا سورس الگوریتم های زمانبندی FIFO-RR-SJF-SRT-HRRN را همراه با نمودار در زبانc++ یا c# را در این تایپیک برای من بگذارید
باتشکر از شما
سلام دوستان
ببخشید یه سوال دارم
استادمون گفته که یه برنامه به زبان C++ بنویسید که یه ماشین حساب رو طراحی کنه اما باید اعداد رو به صورت کسری حساب کنه
مثلا کاربر توی صفحه ی مشکی باید وارد کنه 2/3 +4/5 و وقتی اینتر میزنه جواب رو به صورت کسری بگیره
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
با سلام اگه دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه در #c
برنامه ای بنویسید که با استفاده از پشته (stack) تعداد پرانتز های باز و بسته را مشخص کند ؟
سلام من جدود 6 ماهه ++C شروع کردم و مشکلی هم تو نوشتن برنامه ها ندارم فقط من بیشتر از برنامه CodeBlocks برای پیاده سازی برنامه ها استفاده میکنم(برا مبتدی ها خوب برنامه ایه) من تازگی برنامه Microsoft Visual Studio 2010 رو نصب کردم و تونستم کد هارو باهاش بنویسم ولی نمیدونم چطوری باید تستش کنم؟ چطوری تو Visual Studio باید برنامه رو اجرا کرد؟
اگه سوالم تکراری بود ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :11:
من فکر کردم که در این تایپیک سوال خودمو مطرح کنم
من در SQL SERVER که در پیشفرض VISUAL STUDIO2010 است بانک اطلاعاتی ایجاد کردم ولی مشکل من این است که با وجود خطا نداشتن کدها ،رکورد وارد دیتابیس نمیشه،جالب این است که من با همین کدها در برنامه تحت وب میتوانم رکورد وارد کنم ولی در برنامه تحت ویندوز نمیشه کدمو براتون میذارم
SqlConnection con = new SqlConnection();
con.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\student .mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
con.Open();
SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into person(Name) values(@name)",con);
cmd.Parameters.Add("@name", TextBox1.Text);
cmd.ExecuteNonQuery();
پیش پیش ازتون تشکر میکنم و اگر علت را فهمیدید لطف کنید به من بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتقال کد از ویژال سی پلاس پلاس به ویژال استادیو
با سلام. دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه؟ یه الگوریتم به زبان ویژوال سی پلاس پلاس دارم. میخوام در ویژوال ستادیو 8 اجراش کنم. چی کار کنم؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید چون عجله دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=maniya1;6705030]من فکر کردم که در این تایپیک سوال خودمو مطرح کنم
من در SQL SERVER که در پیشفرض VISUAL STUDIO2010 است بانک اطلاعاتی ایجاد کردم ولی مشکل من این است که با وجود خطا نداشتن کدها ،رکورد وارد دیتابیس نمیشه،جالب این است که من با همین کدها در برنامه تحت وب میتوانم رکورد وارد کنم ولی در برنامه تحت ویندوز نمیشه کدمو براتون میذارم
SqlConnection con = new SqlConnection();
con.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\student .mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
con.Open();
SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into person(Name) values(@name)",con);
cmd.Parameters.Add("@name", TextBox1.Text);
cmd.ExecuteNonQuery();
پیش پیش ازتون تشکر میکنم و اگر علت را فهمیدید لطف کنید به من بگید
کـــــــــــــــــــــمــ ــــــــــــــــک:19:
سلام برنامه Microsoft Visual Studio 2010 مشکل داره موقع اجرای برنامه ی نوشته شده این ارور رو میده
Unable to start program...The system cannot find the file
من پرس و جو کردم خیلی میگن از کرکشهکد:http://www.up.mihancamp.com/images/ehbcc6t7orxqz3vvg17.jpg
سلام
میخوام یه عدد خیلی بزرگ مثه 1211111111111111111111111111111111111 بزارم تو یه آرایه بصورت زیر:
A[0]=1
A[1]=2
َA[2]=1
...
باید چی کا کنم؟
ممنون
یه سمپل ساده توی سی شارپ:نقل قول:
کد:char[] arr;
arr = new char[textBox1.Text.Length];
arr = textBox1.Text.ToCharArray();
اگه میشه واسه c++ بگیننقل قول:
ممنون
c++.net ؟!!نقل قول:
اگه نه چرا اینجا مطرح کردید؟
توی بخش C مطرح کنید تا بجواب برسید.
:46:
مگه تاپیک این نیست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ":11:
اگه دقت کنی c++.net هستش.:46:نقل قول:
شما سوالت رو توی بخش زیر مطرح کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برنامه ای میخوام که a در مبنای b رو نمایش بده. فقط به زبان #c باشه لطفا.
سلام من سورس کد برنامه گردش یک دایره حول یک دایره و تیر و کمان را در میحط ویژوال سی ++ می خواستم ممنون میشم اکه کمک کنید
دوستان یه برنامه دارم مینویسم به زبان C# و یه دکمه میخوام بزارم توش که بعد از زدن اون دکمه یک مستطیل رسم کنه و یه دکمه هم باشه که مثلث رسم کنه.
واسه دایره خودم این کد رو نوشتم:
ممنون میشم راهنمائی کنید واسه مثلث و مستطیل چطور باید عمل کنم؟کد:System.Drawing.SolidBrush mybrush = new System.Drawing.SolidBrush(System.Drawing.Color.Red);
System.Drawing.Graphics formgraphics;
formgraphics = this.CreateGraphics();
formgraphics.FillEllipse(mybrush, new Rectangle(Int32.Parse(textBox1.Text), Int32.Parse(textBox2.Text), Int32.Parse(textBox3.Text), Int32.Parse(textBox4.Text)));
mybrush.Dispose();
formgraphics.Dispose();
همچنین میخواستم بدونم راهی هست که بشه شکل ترسیم شده به روش بالا را چرخوند؟ (Rotate)
مرسی.
سلام دوستان
این خطا برای برنامه Visual Studio من میده
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید:11:
کد:http://www.uploadbaz.com/tkohcxeco9vm
بنام خدا.
سلام.
نمیتونم فایل رو ببینم.نقل قول:
سلام من جای این سوالا نمیدونستم برای همین اینجا پرسیدم
کد داسی میخواستم که تو فایل با پسوند bat که تو ویندوز دستورات داس را اجرا میکنه شمارش معکوس درست کنه یا دستوری باشه که یه اجرا را با چند دقیقه تاخیر انجام بده
سلام
من به c++ آشنایی زیادی ندارم .این ترم هم 4 واحد مبانی باید پاس کنم استادمون هم هیچی یاد نداد بهمون .ولی پروژه خواسته که ماشین حساب مهندسی که مشتق تابع در یه نقطه رو بتونه مشخص کنه و چندمعادله ی چند مجهولی رو هم بتونه حل کن .الان من همه ی کارای دیگه رو انجام دادم فقط همین دو تا مونده .باید تا 3 شنبه ی هفته دیگه تحویلش بدم وگرنه 4 واحدو افتادم .از هر کی می تونه کمک کنه خواهش می کنم دریغ نکنه
ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان.بنده یک سوال بسیار ساده داشتم:
در زبان VB :
می خوام 10 تا متغیر رو با یک دستور شرطی از نظر مقدار داخل اون ها بررسی کنم که آیا با هم متفاوت هستند یا نه؟!
یعنی میخوام که 10 تا متغیر رو با یک شرط بررسی کنم که همشون باهم فرق داشته باشند. چجوری میشه کدش؟!
سلام من می خواستم c# یاد بگیرم فقط اگه لطف کنید چند تا کتاب خوب معرفی کنید ممنون میشم
در ضمن کدوم زبان های برنامه نویسی بیشتر از همه کاربرد دارند؟؟
بنام خدا.
سلام.
باید متغیر ها رو توی یه صف بچینی و هر کدومو با متغیر قبلیش مقایه کنی و And بذاری:نقل قول:
کد:If A<> B And B<> C And C<>D And D<>E And E<> F Then
دستورات
End If
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
If A<> B And B<> C And C<>D And D<>E And E<> F Then دستورات End If
ممنون ولی اگه متغیر آخر با مثلا متغیر اول برابر شد اشتباه میشه که
من می خوام که شرطی رو بنویسم که اعداد10متغیر حاوی 1 تا 10 رو بررسی کنه که آیا حداقل یکی از این متغیر ها دارای مقدار مشابه دیگری هستند یا خیر
بنام خدا.
سلام.
این چیزی که من گفتم الان همه متغیر ها باید با هم برابر باشن تا شرط اجرا بشه.نقل قول:
البته من نمیدونم این سوال رو کی بشما داده من توی این 5 سال سابقه برنامه نویسیم اصلاً به این اندازه متغیر توی شرط استفاده نکردم:31:.
اگه میخواهید فقط دوتا از متغیر ها شبیه هم باشند به جای And کلمه Or رو بذارید.و بجای <> کلمه = رو بذارید.و برای هر کدوم باید بررسی کنید.
مثلاً A=B Or A=C Or A=D.
حالا وقتی به B رسیدید دیگه اونو با A مقایسه نکنید چون یبار مقایسه شده.همینطور تا اینکه به آخری برسید.آخری رو با هیچکدوم مقایسه نمیکنید چون مثلاً اگر آخرین متغیر h باشه.هم A با h مقایسه شده و هم B و هم تمام متغیر ها با h مقایسه شدند.
موفق باشید در پناه حق:11:.
خیلی ممنون علی جان.دستت درد نکنه!
این راه رو میدونستم ولی چون تعداد متغیر هام زیاد بود دنبال یه راه کوچیکتر میگشتم!
میشه این 10 متغیر رو به صورت enum در بیاریم بعد بررسی کنیم که عضو اون هست یا نه؟!
ببخشید که وقتتون رو میگیرم.ولی بنده کار با enum ها رو توی vb بلد نیستم اصلا.
دانشجوی تازه واردم توی برنامه نویسی.درحد نوشتن تابع و کارکردن با حلقه ها و دودوتا چار تا بیشتر بلد نیستم توی زبون های مختلف :D
بنام خدا.
سلام.نقل قول:
اگر تعداد متغیر هاتون زیاده و مشخص نیست چند تاست.از لیست و حلقه استفاده کنید.متغیر هاتونو در آرایه بریزید سپس با حلقه و شرط بررسی کنید:11:.
یه سوال چرا وقتی internet explorer 7 or 8 نصب میکنیم یا offic 2007 Or 2010 تو windows xp SP2 or SP3 نرم افزار c++ دیگه قسمت file-->Open یا Control+O یا Add File To Folder... از کار میوفته و این ارور رو میده؟ ( dont send ) میده
من حتی این فایل devshl.dll رو دوباره ریختم و دوباره رجیسترش هم کردم ولی مشکل حل نشد کسی میتونه کمکم کنه؟
AppName: msdev.exe AppVer: 6.0.8168.2 ModName: devshl.dll
ModVer: 6.0.8168.0 Offset: 0003eaed