جو کوکر..........؟
Printable View
جو کوکر..........؟
درسته! 2 ساعت داشتم پستمو ادیت میکردم!!! :19:نقل قول:
منتظرم...
:31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://img33.picoodle.com/img/img33/4/7/17/f_53092756519m_cf26e18.jpg
Deep Purple :31::31:نقل قول:
Yap! :31::10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیگه باید برم، اگه جوابتون درست بود خودتون ادامه بدین. احتمالا نمیتونم واسه تایید بیام...:11:
دوست عزیز کاشکی یه راهنمایی هم می کردی بعد می رفتی...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راهنمایی: گروه آلمانی که نفر وسط در واقع صاحب امتیاز گروهه! هر وقت با اعضای دیگه حال نکرده عوضشون کرده، این موضوع باعث شده خط مشی گروه و آهنگای تولیدی ثابت بمونه... دهه 70 تشکیل شده و بعد از سال2000 مطمئنم که آلبوم جدیدی ارائه نکردن ولی اجرای زنده داشتن. سبکشون پروگرسیو راکه و کارشون درست... :8:
رام اشتاین نیستش؟!
عکس جدید تری ازش نداری رنگی باشه من سیاه سفیدو تشخیص نمیدم پیر شدم دیگه :دی
اصلا حالا که اینطور شد دقیقا طبق قانون عمل میکنم! :34:
اسم گروه Eloy و بنیان گذارش Frank Borenmann همونطور که گفتم اهل آلمان هستن. دقیقا هم ژانر با Pink Floyd محسوب میشن. ( با احتساب اینکه پینک فلوید کلا یه چییییززز دیگس!) اگه باهاشون آشنا نیستین پیشنهاد میکنم تراکهای Up and Down ; Inside و The Sun Song رو حتما گوش بدین... بین آلبوماش نمیتونم تفکیکی قائل بشم... جالبه که تو اینترنت هم خیلی عکس و مطلب راجع بهشون نیست، شاید هم من بلد نبودم سرچ کنم!!!
طبق قانون :34::34::34: نوبت Niusha_z هستش که عکس بذاره.
اینم از عکس! :40:
راهنمایی: درامر یک گروه انگلیسی بسیار معروف که تو 32 سالگی در اثر اوردوز مواد مخدر مرد...
Keith Moon از گروه The Who
نقل قول:
درسته! :31:
کد:http://s3.supload.com/free/05392.jpg/view
كولد پلي..
درسته رفیق :27:نقل قول:
با اجازه بزرگترا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( و با توجه به قوانین) :
هه هه هه
سختن ها
شما از کجا میشناسید اینا رو؟
کار خوبی کردی نگار جان همین جا از دوستانی که نمیتونن عکس بذارن و میدونن که نمیتونن ادامه بدن خواهش میکنیم جمیعا که یا اعلام کنن
نمیتونن بیان کس دیگه ای رو معرفی کنن یا کلا بیخیال شن ممنون
خیلی برام آشناست :20:
میشه یه نمه ازش بگی :8:
ایشون گیتاریست یک گروه راک معروف و محبوب هستند. و خیلی هم آلبوم داشتند.بیستو چند بار گروهشون جایزه گرمی برده
همینجوری داشتم از این جا رد می شدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
The Edge :20:
:40::40::40::40::40:
بله درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لطف کنید عکس بعدی رو بزارید.
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا .....................
همین که یدونه رو بلدیم..... میایم.. یکی گفته.. آخه من چه کنم...... نه 1 بار نه 2بار....3بار...
عکس عشق من اینجا بود.... !
اونوقت من داشتم اسپم میدادم... !
پشیمونم...
رفیق ناباب...
سلام. جدی درست بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه، عکس بعدی:
این آهنگ ساز بزرگ اسمش چیه؟ خدایی دیگه از اینم ساده تر (راهنمایی هم کردم: آهنگساز بزرگ)...!
Mist عزیز، چرا عجله؟ من که همیشه پلاسم تو p30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . معین جان، شما هم غصه مخور. روزگار همیشه همینطوری نمی مونه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی جدی میدونستم عشقته.
:10::11:
همینجوری داشتم از این جا رد می شدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Chris Spheeris [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بچه ها مگم حداقل یه کم وقت بزارید چند نفر حدس بزنن
اینطوری که تند تند رد میشن!
شما سرورینقل قول:
Mist عزیز، چرا عجله؟ من که همیشه پلاسم تو p30
همیشه شما بیاین اینورانقل قول:
همینجوری داشتم از این جا رد می شدم..
چقد این روزا از اینجا رد میشدم داریم خودمونیما :دی
فرقی نمیکنه مهم اینه که تایپیک راکد نمونهنقل قول:
خوب بچه ها مگم حداقل یه کم وقت بزارید چند نفر حدس بزنن
اینطوری که تند تند رد میشن!
همیشه شما بیاین اینورا
درسته... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چقدر من و تو همینجوری با هم و مثل هم از اینجا رد میشیم. عجیب نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :)
عکس جدید:
اون خانم شبيه Fergie هست.هست؟؟؟؟؟
شبیهش هست ولی فک نکنم اون باشه
یه راهنمایی چیزی یه حرکتی اسمشم زیر راهنمایی بنویسی بد نیست :دی
نقل قول:
راهنمایی:
یک گروه Doom Metal ِ نروژی
نقل قول:
فکر کنم The Sins of Thy Beloved باشند.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به به
گروهه متال!
ببخشید یه تبلیغه کوچولو کنم برم
خودمونیم ها اینا هم بزرگ شدن ها!!!
بله صحیح است !نقل قول:
دوستان از همگی به خاطر تاخیر معذرت می خوام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب این هم عکس بعدی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی : یکی از معروف ترین گروه های post-grunge هستند.....خواننده گروه و گیتاریستشون هم با هم برادرند.....فکر نکم بیشتر از این نیاز به راهنمایی باشه چون گروه خیلی معروفی هستند.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من فکر نکنم بتونم برای تایید بیام ...هرکی جواب درست رو داد عکس بعدی رو بذاره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگیه منه این
یه بارم فک کنم سوالشو خودم طرح کردم اینجا تکراری زدی zooey جان :دی
Nickelback
eee............عجب ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!کی...؟؟؟؟پس چرا من ندیدم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشکال نداره اگه تکراری هم نبود بازم خودت جوابشو سریع می دادی ..منتظر بودم شما جواب بدید.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینا:
کیست اینی که معلوم نیست!!!؟