البته کلاج یک ذره باید خلاصی داشته باشهنقل قول:
باید وقتی یک ذره کلاج می گیری(نه تا وسط یا آخر) کلاج درگیر باشه و آزاد نباشه
این فنری شدن هم ناشی از همون نیروی فنره که قبلا گفتم
Printable View
البته کلاج یک ذره باید خلاصی داشته باشهنقل قول:
باید وقتی یک ذره کلاج می گیری(نه تا وسط یا آخر) کلاج درگیر باشه و آزاد نباشه
این فنری شدن هم ناشی از همون نیروی فنره که قبلا گفتم
همون اولش دسته کلاج کمی لقی داره!یه چیز جالب!!تو دنده ی 2به 3 اگه کلاج رو کامل بگیرم با صدای زیادی دنده عوض میشه ولی اگه نصفه بگیرم مثل بقیه ی دنده ها بی صدا عوض میشه!!!اینو چیکار کنم!!!اه به فاک رفتم با این کلاج!!!!!!!
وقتی دنده دو رو خیلی پر میکنی اینجوری میشه یا وقتی در حالت معمول عوض میکنینقل قول:
در ضمن خیلی سخت نگیر اگه آدم خیلی نسبت به یک چیزی حساس باشه بیشتر خرابش میکنه
یه خورده باهاش مراعات کن
خودت بهش عادت می کنی
یعنی میگی مشکلی پیش نمیاد؟؟که یه دنده یه بار با صدا عوض شه یه بار بی صدا؟یه بار سفت عوض شه یه بار نرم و فنری؟؟؟
روغن موتور واسه این موتور دوزاریها( cg 125 ) چی خوبه ؟ لیتری چنده ؟
اقایون با راهنماییهاتون مشکل من حل شد و از همتون تشکر میکنم!!ولی کسی پاسخ دوستمون رو که اپاچی 160 خریده و چراغ سرویسش روشنه رو نداد!
والا من که از این مورد چیزی نمیدونم. اگه رات افتاد از همون تعمیرکار سر کوچتون بپرس شاید بلد بود.نقل قول:
:12:
سلامنقل قول:
بیشترین سرعتی که باهاش رفتی چقدر بوده ؟ شتابش چطوره ؟ لرزش نداره ؟ موتور خودتو میگما .
همین الان یه کیلیپ دیدم تو یوتیوب 120 تا دراوردش!البته ماشین اومد جلوش ترمز زد!!شاید بیشتر هم میرفت!خود شرکت سرعت 111 رو اعلام کرده که قبلا توضیح دادم سیستم کیلومتر شماری تو هند بالکل با ایران مثل اینکه فرق میکنه!!!من موتور رو فعلا 104 تا دراوردم و فهمیدم که موتورهای توی ایران اعداد الکی نشون میدن!چون من با موتورم تو ایران 110 تا در اورده بودم ولی عملا چند روز پیش متوجه شدم 100 واقعی یعنی چی!!با اینکه کلاه سرم بود و شیشه اشو بسته بودم ولی باد داشت کلاه رو هم میبرد!!ترسیدم بیشتر گاز بدم!
شتاب که یه ویدیوی جدید دیگه تو یوتیوب اومده که fz16 تونسته اپاچی 160 و یه مدل دیگه رو پوزشون رو زمین بزنه!!خودم تست نکردم چون زیاد بلد نیستم با کلاج حرفه ای کار کنم و تازه امروز کلاجم رو نسبتا تنظیم کردم !!!
لرزش موتور منظورت رو نمیفهمم!!توی سرعت بالا که صدا کاملا از طریق اگزوز muffler گرفته میشه و حالت باس (!!)داره ولرزشی احساس نمیکنم!ولی تو دور پایین چون تایر عقبش بیش از حد بزرگه ناملایمات اسفالت رو تاحدودی احساس میکنم خود موتور تو دور پایین وقتی سرد باشه شاید مقداری لرزش داشته باشه ولی حالت عادی که من چیزی حس نمیکنم!!ای کاش قبلش مثلا یه پولسار 200 یا 150 میداشتم که الان راحت همه چیزشو مقایسه کنم!!
یه چیز دیگه!توی فرومهای زبان انگلیسیه هندی اونجور که خواندم اپاچی 160 لرزش موتورش زیاده!راست و دروغش با گاگول هندی!!
(نتیجه ی کلی از این پست اینه که من اصلا با یوتیوب موتورم رو میرونم!!دی:!)
بیا!!حالا اینو درستش کن!!!از بس اذیتم کرد بردمش سرویس !!!طرف گرفت ازم گفت 50 کیلومتر میرونمش اگه مشکلی بود درستش میکنم!!!پس فردا تحویل!!خداییش شانس رو دیدید؟؟؟همین رفیق صاب خونه ام یه موتور عین موتورم داره مثل ساعت کار میکنه مال من یا خودش خودش وسط ترافیک خاموش میره یا کلاجش از تنظیم میفته یا تو سرعت بالا تپ تپ میزنه!!!اههههههههههههههههه ههههههههههه!!!
پلاك موتورسيكلتها ملي ميشودجانشين رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا از آغاز اجراي طرح ساماندهي موتورسيكلتها در كشور خبر داد و گفت: براساس اين طرح پس از تشكيل بانك اطلاعاتي، براي موتورسيكلتها نيز پلاك ملي صادر ميشود.
به گزارش فارس، كمال هاديانفر امشب در جمع خبرنگاران افزود: هماكنون پلاك ملي براي موتورسيكلتها توليد شده كه تا 15 روز آينده در تهران و پس از آن در سراسر كشور در اختيار دارندگان اين وسيله نقليه قرار ميگيرد.
به گفته وي ميزان هزينه دريافتي براي تعويض و نصب پلاك ملي براي موتورسيكلتها را 70 هزار ريال است.
هاديانفر گفت: رسيدگي به اعتراضهاي مردمي نسبت به خلافي خودروها تا يك ماه ديگر در دفاتر پليس 10+ انجام ميشود.
به گفته وي، براساس سيستم طراحي شده جديد رسيدگي به اعتراضات رانندگان به جرايم رانندگي و خلافي خودرو به صورت غيرحضوري و در دفاتر پليس 10+ انجام ميشود.
وي افزود: بر اين اساس پس از مراجعه فرد به دفاتر پليس 10+ و اعلام نوع اعتراض، هيئت مركزي طي 24 ساعت به اين اعتراض رسيدگي و پاسخ به دفتر پليس 10+ و همچنين از طريق پيام كوتاه به فرد مراجعه كننده ارسال ميشود.
هاديانفر گفت: اين طرح هماكنون به صورت آزمايشي در تهران در حال انجام است و تا 10 روز آينده در 10 كلانشهر و تا يك ماه آينده در سراسر كشور عملياتي ميشود.
وي همچنين از اجراي صدور گواهينامه هوشمند در كشور خبر داد و افزود: تمام امور مربوط به اين طرح انجام شده و هماكنون نيز اين صدور نوع گواهينامه به صورت آزمايشي در كرج در حال انجام است.
به گفته وي، طرح صدور گواهينامه هوشمند حداكثر تا يك ماه آينده در يك استان بزرگ و پس از آن در تمام كشور اجرا ميشود.
هاديانفر همچنين با بيان اينكه روزانه 70 نفر در جادههاي كشور كشته و بيش از 790 نفر نيز مجروح ميشوند، گفت: علت 64 درصد از تصادفات منجر به فوت عدم توجه رانندگان به جلو است كه صحبت كردن با تلفن همراه، صحبت كردن با سرنشينان خوردن و آشاميدن، خوابآلودگي ناشي از خستگي، اعتياد و مصرف دارو از شايعترين اين موارد است.
وي ميزان تلفات ناشي از تصادفات رانندگي در كشور طي هشت ماه امسال را 17 هزار و 333 نفر اعلام كرد و گفت: اين رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته كاهش چنداني نداشته اما اميدواريم كه با اهتمام همكاران اين رقم در مدت باقيمانده سال را تا 25 درصد كاهش دهيم.
هاديانفر همچنين افزود: كاميونها و اتوبوسها تنها 3/8 دهم درصد وسائط نقليه را در كشور تشكيل ميدهد اين در حالي است كه در 25 درصد تصادفات منجر به فوت مقصر بوده و در 45 درصد تصادفات نيز نقش دارند.
جانشين رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا همچنين از اجراي طرح سلامت رانندگان اتوبوس و كاميونها در همين راستا خبر داد و افزود: اجراي اين طرح در كنار تجهيز 70 هزار كاميون و اتوبوس به سيستم gps، ميتواند گام بزرگي در راستاي كاهش تصادفات جادهاي در كشور داشته باشد.
با سلام
میخواستم یک نظر خواهی از اهل فن کنم که ببینم بین zx و cbr150 و hikips کدوم رو انتخاب میکنند هم از نظر شتاب و سرعت هم از نظر کیفیت خود موتور
با تشکر از همه
موتورسوار استراليايي قهرمان مسابقات پرش شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه بين الملل: يک موتورسوار استراليايي به مقام نخست مسابقات پرش با موتور در لاس وگاس آمريکا دست يافت.
به گزارش خبرخودرو ، در جريان برگزاري مسابقات پرش با موتور کراس رده آزاد لاس وگاس در آمريکا رابي مديسون از استراليا با پرشي به ميزان سي و شش متر به مقام نخست اين مسابقات دست يافت. در اين مسابقات بنايي شبيه به طاق نصرت پاريس بازسازي شد.
سال گذشته نيز اين موتورسوار استراليايي در اين مسابقات با پرشي معادل نود و هشت متر رکورد پرش با موتور جهان را کسب کرده بود.
شنبه، 14 دی 1387
رهايي از پنچري موتورسيكلت با يك نوآوري!
دانشآموزان مبتكر، دستگاه آپارات همراه موتورسيكلت ساختند
دو دانشآموز مبتكر موفق به ساخت دستگاه آپارات سيار موتورسيكلت شدند.
اميرعابدي كه به همراهي منيژه عابدي موفق به ساخت اين دستگاه شده است در گفتوگو با خبرنگار «فنآوري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در جامعه امروز رفت و آمد با موتورسيكلت افزايش يافته و مسافرت با آن همواره خطرهاي زيادي را به همراه دارد و هميشه سعي شده است، وسايلي به آن افزوده شده تا در طول مسافرت ايمنتر شود.
عابدي با اشاره به اين كه دستگاه آپارات موتورسيكلت ميتواند موتور را از خطر و مشكل پنجر شدن در طول مسير نجات دهد، تصريح كرد: ممكن است موتورسيكلت در طول مسير پنچر شده و ادامه مسافرت را براي راكب خيلي سخت كند؛ بنابراين اين وسيله ميتواند مشكل راكب را به راحتي برطرف كرده و راكب آسوده خاطر به مسافرت خود ادامه دهد.
وي تصريح كرد: دستگاه طوري تيوپ را آپارات ميكند كه هيچ تفاوتي با آپارات توسط تعميركاران آپارات ندارد، به طوي كه اين وسيله ميتواند براي شما به عنوان يك همراه باشد و تنها هر وقت كه بخواهيد مي توانيد از آن استفاده كنيد.
عابدي درباره روش كار اين دستگاه خاطر نشان كرد: دستگاه آپارات موتورسيكلت در ابعاد كوچكتر از 10×5/10×5/14 طراحي شده و بر روي اگزوز موتور نصب ميشود كه در صورت سوراخ شدن تيوپ كمي چسب وصله بر روي محل پنچري ماليده و تكهاي از وصله را روي آن قرار داده و در دستگاه گذاشته ميشود، سپس بخش رويي كه به صورت اتو عمل ميكند روي آن گذاشته و محكم ميكنيم. در ادامه موتور خود را روشن كرده تا دستگاه به دماي معيني برسد و وصله بخيه شود سپس موتور را خاموش كرده و تا زماني معين آن را روي موتورها كرده تا كمي سرد شود، سپس آن را باز كرده و لاستيك را از روي آن برداشته با كمي آب آن را سرد ميكنيم .
مبتكر دستگاه آپارات موتورسيكلت در گفتوگو با ايسنا افزود: اين دستگاه آپارات بسيار كوچك است به صورتي كه حمل آن خيلي راحت است و ميتوان آن را در طول مسير به اگزوز موتور متصل كرد. بزرگترين قطعه آن كه از جنس آلومينيوم است روي اگزوز بسته ميشود كه كار اتو را انجام ميدهد و به اين علت از جنس آلومينيوم انتخاب شده كه به خوبي ميتواند گرما را از خود عبور دهد و به راحتي هم آن را از دست بدهد. همچنين كه هزينه و كم حجم بود
کاهش 40 درصدی مصرف موتورسیکلت در سال جاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبر خودرو ، دبیر سندیکای تولید کنندگان موتور سیکلت ایران گفت :در سال جاری حدود 40 در صد کاهش مصرف موتور سیکلت نسبت به سال گذشته به وجود آمده و هم اکنونمیزان عرضه و تقاضا در مسیر تعادل می باشد .
ضیاء مقدم در گفتگو با خبرخودرو با اشاره به نقش مهم موتور سیکلت در روان نمودن ترافیک خاطر نشان کرد : با توجه به جوانی کشور و وضعیت فعلی ترافیک در کلان شهرها ، موتور سیکلت نقش مهم و به سزایی از جهت روان نمودن ترافیک ،امداد رسانی و زمینه های مختلف ایفا می نماید .
وی همچنین به استانداردهایی که تولید کنندگان این وسیله باید رعایت نمایند اشاره و تصریح کرد: تاکنون16 استاندارد اجباری در موتورسیکلت از سوی مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تدوین و جهت انجام و رعایت آن اعلام و در حال اجرا می باشد و محصول هر کارخانه که این موارد 16 گانه را انجام و رعایت نموده باشد مجوز تولید خواهد داشت .
دبیر سندیکای تولید کنندگان موتورسیکلت به تعداد کارخانه های فعال در زمینه تولید موتور سیکلت اشاره و اظهار داشت : هم اکنون تعداد 72 شرکت در تولید موتور سیکلت فعال بوده و از وزارت صنایع و معادن مجوز دریافت نموده اند و میزان تولید هر یک از شرکت ها بستگی به توان آنها در زمینه های مختلف دارد.
ضیاء مقدم در ادامه با تأکید بر لزوم اجرای طرح COP در خطوط موتور سیکلت ،گفت :به منظور حصول اطمینان از کیفیت محصولات تولیدی مطابق با نمونه اولیه آن ،همچنین اخذ تأییدیه و مجوز تولید و استمرار کیفیت محصول ارائه شده ،اجرای طرح COP ضروری به نظر می رسد .
وی اشاره کرد: هم اکنون طرح COP در کارخانه های تولیدی به منظور ایجاد مکانیزم های کنترلی مؤثر و انجام بازرسی و کنترل حین فرآیند تولید در کارخانه های تولیدی انجام می شود .
وی در پایان خاطر نشان کرد : سندیکای تولید کنندگان موتور سیکلت امیدوارست که مصرف کنندگان و رانندگان موتور سیکلت قبل از استفاده از این وسیله نقلیه مفید ،شرایط لازم از جمله داشتن گواهی نامه و بیمه نامه موتور سیکلت را فراهم آورده و به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام گذاشته و به این باور برسند که استفاده صحیح از موتورسیکلت و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی نشانه فرهنگ بالا و در نهایت احترام به جامعه می باشد .
يکشنبه، 15 دی 1387
نتایج مسابقه موتور کراس آسیایی 2008 و نائب قهرمانی ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرخودرو ، پس از گذشت سی و هشت سال از تأسیس فدراسیون موتور سواری در ایران ، تیم موتور کراس کشورمان توانست نائب قهرمان مسابقات موتور کراس آسیایی در سال 2008 گردد.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، در این دوره از مسابقات که با حضور ده کشور آسیایی و بیش از 50 شرکت کننده در سه راند برگزار گردید تیم کشورمان توانست نائب قهرمان آسیا شود.
پس از پایان مسابقات موتور کراس آسیایی 2008 تیم اندونزی با 65 امتیاز قهرمان و تیم ایران با 62 امتیاز نائب قهرمان ئ نیم مغولستان با 53 امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفت .
در رده بندی انفرادی به ترتیب آقایان خالد الدون بیگ از مغولستان با 72 امتیاز و کنس سن آندرس از فیلیپین با 69 امتیاز و مجتبی کریم زاده از ایران با 67 امتیاز جایگاه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. همچنین امیر رضا ثابتی فر نیز در مکان چهارم قرار گرفت.
در رده بندی شرکتهای سازنده موتور سیکلت نیز شرکتهای سازنده موتور هوندا اول، شکرت کی تی ام دوم و شرکت کاواراکی جایگاه سوم را بدست آورد.
نفرات شرکت کننده در این دوره از مسابقات از کشورهای اندونزی – ایران – مغولستان – فیلیپین – تایلند – ژاپن – هند چین – سریلانکا و گوام بودند.
دوشنبه، 16 دی 1387
کناره گیری کاوازاکي از مسابقات موتورسواري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه بین المل: شرکت صنايع سنگين کاوازاکي ژاپن روز جمعه از قصد خود براي کناره گيري از مسابقات موتورسواري موتو جي پي به علت بحران اقتصادي فراگير خبر داد.
به گزارش خبرخودرو ، کاوازاکي در بيانيه اي اعلام کرد تاثير بحران مالي فعلي بر روي اقتصاد جهان به شدت زياد است و براي بهبود اوضاع به زمان طولاني نياز است.
بر اساس اين بيانيه کاوازاکي از سال دو هزار و نه به بعد در مسابقات موتو جي پي شرکت نمي کند.
يک مقام کاوازاکي در شهر کوبه واقع در غرب ژاپن خاطر نشان کرد اين شرکت تقريبا چهار ميليارد ين/چهل و سه ميليون و هشتصد هزار دلار/ در سال براي اداره تيم شرکت کننده در اين مسابقات هزينه مي کند.
پيش از کاوازاکي، ديگر شرکت هاي بزرگ خودروسازي ژاپن نيز براي کاهش هزينه هاي خود در نتيجه کاهش تقاضاي جهاني خودرو، از پايان دادن به برنامه هاي خود براي شرکت در مسابقات خبر داده بودند.
هوندا تصميم گرفته است از شرکت در مسابقات فورمول يک انصراف دهد و سوبارو و سوزوکي نيز از مسابقات رالي جهان کناره گيري کرده اند.
کاوازاکي در سال دو هزار و سه به منظور تقويت وجهه و توسعه فن اوري طراحي خود به اين مسابقات پيوسته بود.
جمعه، 20 دی 1387
موتور فقط و فقط zx خداييش سلطان شتابه
4200 موتور سیکلت پیک بادپا معاینه فنی می شوند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرخودرو ، مدیر عامل شرکت پیک بادپا با اشاره به این که موتور سیکلت های تولید شده یا به عبارتی مونتاژ شده در کشور می بایست حداقل از استاندارد یورو یک برخوردار باشند ، اظهار کرد: موتور سیکلت ها از لحظه ای که وارد چرخه حمل و نقل شهری می شوند تقریباً هیچ گاه از لحاظ فنی و زیست محیطی مورد بازبینی قرار نمی گیرند.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ،مهندس امیرحسین صدیقی با تأکید بر ضرورت انجام معاینه فنی موتور سیکلت ها به منظور حصول اطمینان از عملکرد فنی وعدم انتشار آلاینده های محیط زیست افزود: انجام معاینه فنی می تواند از نظر آلودگی های زیست محیطی که سلامت شهروندان را با تهدید مواجه می سازد ، به عنوان اهرم کنترل عمل کند.
وی با تأکید بر این که صاحبان موتور سیکلت ها در صورتی که وسیله نقلیه آن ها بیش از حد مجاز آلودگی تولید کرده و دارای دود مشهود باشد موظف به تنظیم آن هستند ، تصریح کرد : بیش از 80% درصد آلودگی هوای تهران متعلق به منابع متحرک است و لذا در نخستین گام انجام معاینه فنی موتورسیکلت ها و رفع نواقص احتمالی آنها الزامی است.
مدیر عامل پیک بادپا با بیان این که هم اینک 4200 دستگاه موتورسیکلت در 260 شعبه پیک بادپا در مناطق بیست و دوگانه شهر تهران به فعالیت مشغولند ، اضافه کرد: معاینه فنی ناوگان موتوری پیک بادپا به عنوان نخستین گروه از موتورسیکلت های پایتخت هم زمان با هفته هوای پاک آغاز می شود.
دوشنبه، 23 دی 1387
براي چي ميخواهي باژنگ بگيري هم لاستيكش نازك هستش هم انجين چيني به نظر من بجاي اينكه اين موتور افتضاحو بخريد يه موتور خوب و توب تو همين رنج يعني 700 تا 800 يه كاوازاكي Gto بگيريد از هر نظر عاليه دو زمانه وقدرت سوباب عالي
سلام.نقل قول:
وروودتون رو به سایت تبریک میگم.
لطفا برای اینکه به شخص خاصی جواب بدید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
:12:
سلام من بعد از سالها دوباره به تاپيك برگشتم.
دوستان كسي آدرسي(تهران)- سايتي -تلفني از موتور سازيه شهاب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
:41:اگر اطلاعات فنی در مورد cbr 150 دارید بگید چون چهار زمانه است و ارزون تر از zx و ترددش مشگلی ندارهنقل قول:
باتشکر
fari666i جان سلام هر سه 150 سي سي هستند اما من به شخصه zx را انتخاب ميكنم البته zxوhikips يكي هستند با حجم 150 سي سي سر عتي معادل 240 كيلومتر ميرود از 0 تا 100 40/7 ثانيه ميرود و وزن ان 160 كيلوگرم هست و دو زمانه و مجاز به تردد هم هست انجين هم تايلند و دو مدل kpp و srr وجود دارد.
خورشيد به كمك موتورسواران آمد!
مخترع جوان ايراني موفق به ساخت كلاه ايمني خورشيدي شد
مخترع جوان ايراني با ساخت كلاه ايمني مجهز به سيستم سرمايشي و گرمايشي با استفاده از انرژي خورشيدي موتورسيكلت سواراني را كه به بهانه گرماي كلاه ايمني از كاربرد اين وسيله ايمني شانه خالي ميكنند، با چالشي جدي مواجه كرد!
سروين شاهاني مقدم، مبتكر اين كلاه ايمني كه اميدوار است با اين اختراع موتورسيكلت سواران بيشتري راضي به استفاده از كلاه ايمني شوند درباره اختراع خود به خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) گفت: گرماي شديد تابستان از عللي است كه برخي موتورسيكلتسواران را ناگزير از برداشتن كلاه ايمني هنگام راندن موتورسيكلت ميكند كه اين امر بيش از هر چيز امنيت و سلامت موتور سوار را به خطر مياندازد و قوانين راهنمايي و رانندگي هم آن را منع كرده است. اين مساله مرا به ساخت كلاه ايمني مجهز به سيستم سرمايشي و گرمايشي خورشيدي ترغيب كرد.
وي گفت: كلاه ايمني ابداعي با سرماي مطبوعي كه در فصل تابستان توليد ميكند موتورسواران را به استفاده از كلاه ايمني ترغيب مي كند و از طرف ديگر در فصل زمستان هم كه جريان باد شديد ناشي از راندن موتورسيكلت، سرماي محيط را تشديد مي كند اين سيستم، گرماي مطلوبي را در فضاي كلاه ايجاد ميكند.
شاهاني مقدم در ادامه درباره نحوه عملكرد سيستم گفت: در اين سيستم براي ايجاد گرما و سرما از اثر پلتاير و قوانين حاكم بر آن استفاده شده است بدين ترتيب كه با اتصال دو فلز غير هم نام به بدين ترتيب كه با اتصال دو فلز غير هم نام - به صورت ترموكوپل - كه به فلزات سرد و گرم مشهورند، سازهاي تشكيل ميشود كه با اعمال انرژي الكتريكي به آن الكترونهاي فلز سرد از مدارهاي خود خارج شده و به سوي مدارهاي الكتريكي فلز گرم جهش ميكنند، در نتيجه سطحي كه در آن الكترون كمتري وجود دارد، سرد شده و سطحي كه در آن الكترون بيشتري وجود دارد، گرم ميشود.
وي خاطرنشان كرد: كلاه ايمني خورشيدي علاوه بر موتورسيكلت سواران در مواردي مثل كارگران معادن و همچنين به عنوان كلاه آفتابگير هم قابل استفاده است.
1387/10/27
در مورد حداکثر سرعتش مطمئنید؟نقل قول:
بله مطمئن هستم من خودم تا 190 تا رفتم اما بيش از اون دروغ چرا ترسيدم برم واقعا وحشتناكه تو اتوبان ازادگان رفتم باز گاز خور داشت و تا 240 مطمئن هستم كه ميره
این کیپس سبز فسفری ها که دیروز 11 تومن قیمت گرفتم !!! از 180 بالاتر نمی ره. مطمئنید 150 سوار شده اید؟!نقل قول:
بله مطمئن هستم من خودم تا 190 تا رفتم اما بيش از اون دروغ چرا ترسيدم برم واقعا وحشتناكه تو اتوبان ازادگان رفتم باز گاز خور داشت و تا 240 مطمئن هستم كه ميره
موتور سیکلت فقط honda cb1 450cc گرفتم ولی چون غیر مجازه می ترسم بیارمش بیرون
only night
البته دوست عزیز، این هوندا cb1 رو که میگی 400cc هست.نقل قول:
در این پست معرفیش کردم:
:12:نقل قول:
درود بر روح پر فتوح موسس شرکت یاماها yamaha!
امشب توی اتوبان فردوگاه بنگلور یک عدد اپاچی tvs 160 سی سی سری جدید توسط موتور 150 سی سی بنده به راحتی گوجه شد!!:21::21::21::21::21::21::5::5::5:طرف داشت میترکید!!!هر چی میگازوند بهم نمیرسید!از همون شتاب اولش گرفتمش تا اخر!!پولسار 200 میطلبم برای کورس!!:8::8::8::5::5::5::5:
YAMAHA-FZ16
[quote=Farshadd;3424956]البته دوست عزیز، این هوندا cb1 رو که میگی 400cc هست.
در این پست معرفیش کردم:
آره حق با شماست 400 سی سی می باشد
اما قیمتش رو قبول ندارم من که گرفتم 2.5 گرفتم تازه سنگ هم نخورده بدک هم نیست تمیزه.
داخل بوشهر سند اوراقی 1 میلیون هم بهش نمی دن
چطور مي تونم موتور 250 رو پلاك كنم؟
هزينش چقدر درمياد؟
كسي است كار پلاك رو انجام بده؟
طرح تعويض پلاک موتورسيکلت ها آماده شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرخودرو ، جانشين فرمانده نيروي انتظامي گفت: طرح تعويض پلاک موتورسيکلت ها پس از يکسال بررسي آماده شده است و در تلاش هستيم که در آغاز سال آينده آن را اجرايي کنيم.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، سردار رادان افزود: اين طرح از زواياي مختلف مورد بررسي قرار گرفته است و با رفع معايب و نواقص آن اميدواريم که بتوانيم از سال آينده آن را اجرا کنيم.
وي با اشاره به طرح کاهش آلودگي هوا تصريح کرد: رييس جمهور در اجراي اين طرح براي کاهش آلودگي هوا تاکيد دارد و در چند روز گذشته همه شاهد هستيم که با افزايش محدوده تردد زوج و فرد کاهش قابل توجهي در ترافيک و آلودگي هواي تهران بوجود آمد.
سردار رادان با تاکيد بر اينکه طرح امنيت اجتماعي تحت هيچ شرايطي قطع نمي شود اضافه کرد: مبارزه با مفاسد، اراذل و اوباش، بد لباسي و ناهنجاري هاي اجتماعي و ايجاد کامل امنيت در جامعه ادامه خواهد داشت.
وي تاکيد کرد: در طرح امنيت اجتماعي موضوع فرهنگي همواره از اصول اجرايي اين طرح است.
پنجشنبه، 10 بهمن 1387
سلام دوستان
من موتور های 110cc اتوماتیک (مارک هاشونو نمیدونم) از چه قیمتی میتونم بخرم؟
قیمتاشون از چقدر تا چقدرن؟ به نظرتون می ارزه بگیرمشون یا از همین هوندا های 125 بگیرم(با توجه به این که قیمتشون هم گرونتره)
و سوال آخر هم اینه که یه فرد زیر 18 سال میتونه موتور بخره؟باید چی کار کنم؟
کسی نبود به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
قیمتاشون از چقدر تا چقدرن؟ به نظرتون می ارزه بگیرمشون یا از همین هوندا های 125 بگیرم(با توجه به این که قیمتشون هم گرونتره)
جانشين فرمانده نيروي انتظامي گفت: طرح تعويض پلاک موتورسيکلت ها پس از يکسال بررسي آماده شده است و در تلاش هستيم که در آغاز سال آينده آن را اجرايي کنيم. به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، سردار رادان افزود: اين طرح از زواياي مختلف مورد بررسي قرار گرفته است و با رفع معايب و نواقص آن اميدواريم که بتوانيم از سال آينده آن را اجرا کنيم. وي با اشاره به طرح کاهش آلودگي هوا تصريح کرد: رييس جمهور در اجراي اين طرح براي کاهش آلودگي هوا تاکيد دارد و در چند روز گذشته همه شاهد هستيم که با افزايش محدوده تردد زوج و فرد کاهش قابل توجهي در ترافيک و آلودگي هواي تهران بوجود آمد. سردار رادان با تاکيد بر اينکه طرح امنيت اجتماعي تحت هيچ شرايطي قطع نمي شود اضافه کرد: مبارزه با مفاسد، اراذل و اوباش، بد لباسي و ناهنجاري هاي اجتماعي و ايجاد کامل امنيت در جامعه ادامه خواهد داشت. وي تاکيد کرد: در طرح امنيت اجتماعي موضوع فرهنگي همواره از اصول اجرايي اين طرح است.
منظورتون کاب ها هستند با کلاچ نیمه اتوماتیک؟نقل قول:
طبق سایت بازار موتور bazarmotor قیمت ها از 700 تا 900 و ژاپنی اش هم 1.800 اینا بود
مصرف کم بنزیننقل قول:
به نظرتون می ارزه بگیرمشون یا از همین هوندا های 125 بگیرم(با توجه به این که قیمتشون هم گرونتره)
کم لرزش تر بودن (توی آوا خیلی محسوسه) - بی صدا بودن
باک کوچک بنزین
کلاچ نداشتن
در مقابل
کلاچ داشتن
باک با ظرفیت بیشتر
لرزش فراوان
...
ولی از لحاظ قطعه و خدمات همین سی جی ها بهترند - قطعاتشو بقالیها هم می فروشند
والله تو جریان این نیستم ما +18 ایمنقل قول:
خب به نام پدرتون بخرید - تازه کارهای بیمه و کارت سوخت و ... میفته رو دوش باباتون دی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرفه ای ، قدیمی ، بی ادعا واستاد حرکات نمایشی
گفتگویی با مزدا مهاجر یکی از قدیمی هایی که تا به الان هم موتور سواری حرفه ای خود را استمرار بخشیده و تا حدودی خود را در شرایط قهرمانی چند سال قبل نگه داشته این دوست عزیزمون بسیار با اخلاق و خوش برخورد و خونسرد هست جایی که بعضی اوقات که با مزدا و دوستان دیگر هستیم هرچیزی که به او می گوییم فقط گوش می کند و می خندند! از جلسه اولی که پیست باز شد تا به هفته قبل در تمامی تمارین حضور داشته و از همان ابتدا هم صحبت استایل خوب موتور سواری اش همه جا پیچیده بود و پیچ هایی که می زند واقعا دیدنی است و این نکته هم بگویم که او هم فقط GSX سوار است! من که خیلی دوست دارم ببینیم مزدا چه روزهایی رو گذرانده به شما هم پیشنهاد می کنم که این گزارش رو بخوانید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی خودتون:
مزدا صبور مهاجر هستم متولد 1361 تهران
علاقه به موتور سواری؟
من از زمانی که کودک بودم واقعا به موتور علاقه شدیدی داشتم و این علاقه در تمامی مراحل زندگی تا به اینجا هم که رسیدم همراه من بوده و هست و خواهد بود
چرا موتور ریس؟
این هم باز به کودکی من بازمی گردد زمانی بود که من عاشق موتور سیکلت بودم و همان موقع علاقه بسیار بیشتری به موتورهای ریس داشتم و همیشه آرزو داشتم که یک موتور حجم بالا داشته باشم و نهایتا به این آرزو رسیدم
اولین موتور حجم بالایی که خریدی؟
کاوازاکی zx10 مدل 1989 البته چندی بعد از GSX 1100 خوشم آمد که مدل 2000 بود!
مزدا در یکی از رقابت های موتور سواری
.
زمانی که اولین موتور سیکلت حجم بالا را خریداری کردی چند ساله بودی؟ و به چه چیز فکر می کردی؟
من اولین موتوری که خریدم کاوازاکی zx10 مدل 1989 بود که من آن زمان 15 سال داشتم و فقط هم به قهرمانی و حرفه ای شدن می اندیشیدم
در مورد رقابت های موتور سواری توضیح بده:
ببینید من از همان ابتدا دوست داشتم که روزی بتوانم در موتور سواری به جایی برسم (البته با توجه به امکانات کم موجود در کشور) و در رقابت های موتور سواری شرکت کردم که آن زمان در پیست بزرگ برگزار می شد و همه این رقابت ها قهرمانی کشور بود که من عناوینی هم کسب کردم
انگیزه ای که تا الان به سمت این رشته شما را هندل می کند؟
من عاشق موتور ریس هستم
به نظرت دلیل اینکه هنوز هم محدودیت هایی هست،چیست؟
ناهماهنگی ارگان ها با یکدیگر
چرا از تمرینات حرفه ای دوری می کنی؟
من واقعا انگیزه ام کم شده و و این هم به دلیل محدودیت هایی هست که واقعا ذهن نه تنها من بلکه تمامی موتور سوارها را مشغول کرده و از آن که بگذریم ما پیست غیر استانداردی برای تمرین کردن داریم و جو نا مناسب بین بچه ها که خود عامل این جو نامناسب هستند هم از سوی دیگر سبب این امر شده اگر هم بخواهیم از جنبه اجتماعی به این موضوع بنگریم بدبینی ماموران نیروی انتظامی نسبت به ورزشکاران موتور ریس و در کل بها ندادن به این رشته واقعا انگیزه را از من گرفته است
مزدا چرا GSX ؟
شتاب بالا و هندلینگ عالی ولی این محسناتی که می بینید یک طرف یک ضعف هم دارد آن هم ترمز نسبتا ضعیف این موتور
در مورد پیچ های زیبایی که در پیست از شما می بینیم؟
استادی نداشتم و تمرین زیاد خودم بوده و دیدن فیلم های مسابقات super bike, GP هم به من کمک زیادی کرده است
دلیل ضعفی که روی پیچ راست داری؟
این به دلیل این است که ما یک پیچ راست داریم و آن هم غیر استاندارد و بدون شیب است
چگونه از این مشکل جلوگیری کنیم؟
یک هفته پیست را معمولی برویم و هفته دیگر برعکس جهت معمول
در مورد حرکات نمایشی که به زیبایی انجام می دهی توضیح می دهی؟
من این کار را خودم علاقه مند شدم و یاد گرفتم البته کمی سامی به من کمک کرد تا این کار رو به خوبی انجام دهم و یک بار هم به زمین خوردم
.
به قرار گرفتن پا روی جاپایی موتور دقت کنید
و
این موتورها مناسب این کار هستند؟
کمی این هم به دلیل شتاب بالایی که این موتورها دارند
در مورد حرکات نمایشی، کار چه کسانی را قبول داری؟
مهران همتیان- سامی- مهدی لشگری- محمد کبیری
و
.
نظرت در مورد موتو جی پی چیست؟
آرزویی است برای من که با این وضعیت فعلی هیچ وقت برآورده نمی شود
دوست داری در مسابقات Vocal امارات متحده شرکت کنی؟
خیلی خوب هست ولی بدون تمرین در امارات ما هیچ حرفی برای گفتن نداریم
جایگاه موتور سواری در آسیا؟
جایگاهی به نظر من ندارد
آیا در موتور سواری الگویی داشتی؟
خیر
مزدا مهاجر نهایت آرزویی که دارد؟
این که همیشه سالم بمانم
برای رسیدن به چه آرمانی تلاش می کنی؟
رسیدن به قهرمانی در خارج از ایران اصلا به شرکت کردن در مسابقات ایران فکر نمی کنم
از کسانی که در عرصه موتور ریس زحمت می کشند؟
آقای همتیان رییس کمیته رود ریس فدراسیون موتورسواری و مسئولین محترم هیئت موتور سواری و جناب آقای بیزن خراسانی و علیرضا هاشمی
نظرت در مورد علاقه مندان به موتورهای ریس که CG دارند؟
امیدوارم موتور سواری (حجم بالا) آزاد شود که این دوستان هم روزی یک موتور حجم بالا داشته باشند
نظرت در مورد مزدا مهاجر چیه؟!
بچه بدی نیست!!!
از دوستان قدیمی که در موتور سواری داری؟
سامی – تومیک – کوروش نقیبی – مهران همتیان
جای چه کسی در پیست خالیست؟
زنده یاد محسن کارگزار که روحش شاد باشد ان شا الله
زنده یاد محسن کارگزار و مزدا مهاجر عزیز
ویژگی موتور سوار حرفه ای؟
در در جه اول خونسردی در مسابقات و ترمز گیری به موقع و رقابت سالم و دوستانه و پیچ زدن به موقع
اصل مهم در پیچیدن؟
Racing Line
صمیمی ترین دوستانت؟
محمد کبیری (GSX) شایان بهنام ثانی (GSX) سمیر اکابری (GSX) کامران کلانتری (GSX) محسن عسگری ( (GSX
امین وزیر نژاد (GSX) مهدی لشگری (GSX) روزبه صفری (R1) محمد رضا قاسمی (R1) سعید زارعی (Hayabusa) ناصر فرقانی (CBR 1000 RR) ایرج فرهودی (CBR 1000 RR) و بهترین دوستم مسعود ریخته گران که بر اثر تصادف فعلا از موتور سواری محروم هستش امیدوارم که هرچه زودتر بهبود پیدا کند و دوباره به جمع ما باز گردد
آیا موتور ریس جای ریسک کردن دارد؟
خیر
برای پیشرفت موتور سواری چه باید کرد؟
ابتدا فرهنگ سازی شود و به موتور سواران به چشم ورزشکار نگاه شود نه خاطی، و این ورزش هم ورزش فوق العاده پرخرج و گرانی هست پس هرکسی سراغ آن نمی رود و از نظر خطر هم که واقعا خطرناک است و پرهیجان و از مسئولین نیروی انتظامی و وزارت کشور خواهش دارم که به این رشته ورزشی بها دهند
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر پایین در خارج از کشور
و.
.
.
چرا ورزشکار تلقی نمی شوید؟!
به دلیل مسائلی که قبل از انقلاب وجود داشته و هیچ ربطی هم به حال حاضر ندارد
راستی به کسی هم موتور سواری یاد می دهی؟
نه چون هنوز به نظر خودم به حد مربیگری نرسیدم
و.
بهترین موتور سیکلت ریس؟
SUZUKI
مشخصه بارز SUZUKI,HONDA,YAMAHA,KAWASAKI؟
به ترتیب از راست به چپ وزن کم – نرمی نسبت به موتورهای دیگر-ترمز خوب-شتاب فوق العاده
پیست بزرگ یا کارتینگ؟
پیست بزرگ
اشتباه در موتور سواری ریس؟
ابتدا از دست دادن سلامتی سپس مرگ
یک نکته ارزشمند:
ریسک نکنید!
با شنیدن کلمات زیر چه چیزی به ذهنت می رسد؟
GSX : قدرت
GP : هیجان
ROSSI : قهرمان
مزدا مهاجر : کوچک
گمرک : پارکینگ موتورهای بی گناه
آرزویی برای موتور سواری در کشور؟
آزادی کامل ورود موتور به کشور و آزادی تردد موتور سیکلت های حجم بالا و سرمایه گذاری شرکت های خصوصی روی این رشته ورزش نوپا و مشارکت سرمایه داران برای ساختن پیست های بزرگ
خواهش از مسئولین:
با کمال تشکر از مسئولین محترم وزارت کشور و ستاد فرماندهی نیروی انتظامی و پلیس امنیت کشور که بسیار همکاری خود را نسبت به این رشته نشان دادند خواهشمندم که در صورت امکان فضایی برای ورزشکاران موتور ریس فراهم شود که به راحتی از محل سکونت تا پیست را تردد کنیم
و.
صحبت با Carnp :
بسیار از مسئول سایت وهمچنین از شما تشکر می کنم که برای این رشته ورزشی ارزش قائل می شوید و به معرفی دوستان موتور ریس سوار می پردازید
و
به ضربدری قرار گرفتن پاها توجه کنید!
حرف آخر:
کاش می شد دوباره محسن کارگزار رو ببینیم ( در این حالت او اندوه فراوان داشت واشک در چشمانش موج می زد) یک فاتحه نثار روح این دوست عزیز
خوب پس بیخیال:31:نقل قول:
طبق سایت بازار موتور bazarmotor قیمت ها از 700 تا 900 و ژاپنی اش هم 1.800 اینا بود
اگه میشه تمام مارک های هوندا cg125 ها رو با قيمتاشون بگین
ببخشید اگه این همه سوال پرسیدم