کسی از ارشد آزاد خبری نداره کی میزنن؟
Printable View
کسی از ارشد آزاد خبری نداره کی میزنن؟
امروز که تعطیله پس قطعا نمیاد
بعضی ها می گن پنج شنبه 10 صبح
طبق روال هر سال دانشگاه آزاد که جمعه ها تو مرکزکسی نیست نتایج رو رو سایت بذاره:21:
احتمالا همون پنج شنبه درسته
سلام
ایا برای ارشد خود دانشگاه اتوماتیک وار خوابگاه میده یا اینکه باید خودمون اقدام کنیم.
پنج شنبه هم اومد ولی همچنان خبری از نتایج ارشد آزاد نیست...!
سلامنقل قول:
کسی نیست جواب بده. دوشنبه باید برم ثبت نام. برای خوابگاه چیکار باید بکنم.
ممنون
سلامنقل قول:
سلام
کسی نیست جواب بده. دوشنبه باید برم ثبت نام. برای خوابگاه چیکار باید بکنم.
ممنون
دانشگاه آزاد که برا پسرها خوابگاه نمیده؟!!!
من کی گفتم منظورم دانشگاه ازاد بود:18:نقل قول:
منظورم دانشگاه های دولتی هست.
بچه ها یکی که مثلا مدرک مهندسی برق داره کدوم یکی از رشته ها رو برای ارشد نمیتونه بره ؟ ( هم برای آزاد بگین هم دولتی )
نقل قول:
یه پیشنهاد بهتر :
به نظر من MBA یا مدیریت اجرایی برای شمامناسبتره .
چون تعداد درسهایی که باید بخونین کمتره . همچنین ریاضی در رشته MBA و درس GMAT که پایه ریاضی لازم داره از دروس تعیین کننده است .
بازار کار فوق العاده ای دارن و شرایط تحصیلش در مقطع ارشد برای شما ساده تره ( خیلی به مدیریت کلاسیک احتیاجی نیست ) .
ولی اگه اصرار دارین غیر از این دو رشته از مجموعه مدیریت انتخاب کنین پیشنهاد من مدیریت بازرگانی و کارآفرینی هست به دلیل دروس ریاضی و آمار ، پژوهش عملیات و اقتصاد خرد و کلان که اینها هم نیم نگاهی به ریاضیات دارن .
ولی در نهایت مجددا و قویا MBA و اجرایی رو پیشنهاد میکنم .
موفق باشید
تا اونجایی که من می دونم فقط گروه پزشکی و رشته های وزارت بهداشت باید لیسانس مربوط باشننقل قول:
یک نگاه به دفترچه ی ارشد بندازید.
خوب بهترین پیشنهاد برای کسی که مدرک مهندسی داره ABM هست چون این رشته بیشتر به این مطلب می پردازه که فرد چگونه مهارت ها و منابع خودش رو مدیریت کنه تا بتونه از اون به بهترین نحو ممکن بهره بردای کنه و به کارآیی لازم توی رشته ی تخصصی خودش برسه خصوصا اکثر کسانی که مهندسی خوندن اطلاعات فنی زیادی دارن ولی در این مورد که اونها رو کجا و چه طور به کار ببرن تا بتونن به موفقیت مورد نظر خودشون برسن ضعف های زیادی دارننقل قول:
الان خیلی از دانش آموخته های مهندسی شریف و پلی تکنیک وقتی به خارج از کشور میرن توی یکی از رشته های مدیریت و خصوصا ABM ادامه تحصیل میدن و معمولا هم آدمهای موفقی هستن
كسي هست كه امسال بخواد ام بي اي شركت كنه ؟
يا اينكه دانشجوي اين رشته باشه ؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
عزيز من خودم ام بي اي ميخونمنقل قول:
رشته ي حوبيه
اما واقعا بايد وقت بذارين براش
از رشته هايي كه گفتين به نظر من
مديريت بازرگاني
و فكر ميكنم زودتر بايد در اين زمينه تصميمتون رو بگيرين
كه شروع كنيد به خوندن
سلام
دوستان یه سوال:
این سهمیه ها که تو کنکور ارشد هست میگن باید 100 امتیاز داشته باشی چطوریه؟؟مثلا ترازه خودت بشه 5000 بااون سهمیه چقدر میشه؟؟
فک کنم بتونید از سایت سازمان سنجش دانلود کنید
سلام این سوال رو برای یکی از آشنایان میپرسم:
آیا خبری در رابطه با انتقالی گرفتن برای دانشجویان کارشناسی ارشد وزارت بهداشت جایی درج شده؟؟
در صورتی که دانشجوی دختر باشه میتونه از شهری که قبول شده(کرمان) به شهر بومی خودش (شیراز)انتقالی بگیره؟؟(رشته علوم آزمایشگاهی)
ممنون میشم هرچه سریعتر جواب بدین :11:
سلام . دوستان من دنبال منابع کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک هستم لطفا اطلاعات بهم بدید
ممنون
سلام
من در مقطع ارشد قبول شدم.البته ازاد
چند تا سوال در باره دروس جبرانی داشتم
در چه شرایطی واسه دانشجو درس جبرانی میزارند؟
ایا کلاس جبرانی مخصوص دانشجویان ارشده یا به طور مشترک با دانشجویان کارشناسی برگزار میشه؟
حد اکثر چند واحد جبرانی ممکنه به دانشجو بدند؟
یه سوال هم واسه ثبت نام داشتم
ایا واسه ثبت نام در ترم اول باید همه شهریه رو داد؟
من حتی نمیدونم چند واحد قراره بهم بدند و نمی تونم 2 ملیون با خودم ببرم.میتونم یه مقدار بهشون بدم تا کار ثبت نام تکمیل بشه و بقیه پول رو چند هفته بعد ببرم
سلام
میخواستم ببینم یه دانشجوی سال اولی برای قبول شدن توی ارشد چه کارایی باید بکنه؟؟؟یعنی چه طوری درس بخونه؟؟؟؟از همین سال اول تستم بزنه؟؟؟
سال اول و دوم فقط درس بخون از سال سوم کم کم شروع کن تست زدننقل قول:
برای کارشناسی ارشد رشته حقوق گرایش خصوصی ... دو جلد کتاب سنجش تکمیلی رو فعلا دارم میخونم .. 1200 صفحه .. نظرتون در مورد این کتابهای سنجش تکمیلی چیه ؟
دوست من فقط این دو جلد کتاب رو کلا خوندش رتبه 700 آورد
اگر لیسانستون مرتبط با رشته ی قبولی نباشهنقل قول:
البته بعضی واحدها به همه جبرانی میندازن باید حواستون جمع باشه واحدهایی که کارشناسی گذروندید دوباره نگیرید
معمولا نه یا ده واحد جبرانی میدن
برای شهریه می تونید ثابت رو الان بدید متغیر رو تا قبل از امتحان وقت دارید پرداخت کنید
کسی اینجا دانشجوی ارشد برق هست؟
سلام
من رشتم کامپیوتر هست .کارشناسی تکنولوژی نرم افزار و از رشته های مرتبط با سخت افزار بشدت بدم میاد
به نظر شما واسه کارشناسی ارشد کدام رشته را انتخاب کنم؟
مقطع کارشناسی ارشد چند واحد هست؟ با 1 سال میشه تمومش کرد؟(دو ترم + ترم تابستان)
یه سوال مهم دیگه .به نظر شما واسه من IT بهتره یا MBA ؟
البته من از این دو مخصوصا دومی اطلاعات خیلی ناچیزی دارم.
ممنون
سلام ، دوستان این جا کسی هست که زمین شناسی نفت یا ژئوتکنیک یا ژئوفیزیک بخونه ؟ چند تا سوال دارم !
زمان ثبتنام و برگزاري آزمون كارشناسي ارشد و كنكور سراسري سال 90 اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش كشور از برگزاري آزمون كارشناسي ارشد در 27 بهمن ماه و كنكور سراسري از نهم تيرماه خبر داد. دكتر ابراهيم خدايي در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به آغاز ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد سال 90 از نهم آبان ماه، گفت: ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد تا 16 آبان ماه سال جاري ادامه دارد و اين آزمون نيز در طي روزهاي 27، 28 و 29 بهمن ماه برگزار ميشود. وي با اشاره به آغاز ثبتنام كنكور سراسري سال 1390 از 16 تا 28 آذرماه سال جاري، گفت: كنكور سراسري در طي روزهاي 9، 10 و 11 تيرماه سال آينده برگزار ميشود. خدايي با بيان اينكه ثبتنام آزمون كارشناسي فراگير دانشگاه پيام نور از هشتم تا 15 دي ماه سال جاري انجاممي شود، اظهار كرد: آزمون دورههاي مختلف فراگير دانشگاه پيام نور در طي روزهاي 29 و 30 ارديبهشت ماه سال 90 برگزار خواهد شد. وي افزود: همچنين ثبتنام آزمون دورههاي كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور از 21 تا 26 دي ماه 89 انجام ميشود. معاون سازمان سنجش از آغاز ثبتنام آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 90 از سوم اسفند ماه سال جاري خبر داد و افزود: ثبتنام اين آزمون تا 9 اسفند ماه ادامه دارد و آزمون مذكور در روز ششم مرداد ماه سال آينده برگزار خواهد شد. خدايي در خاتمه با اشاره به ثبتنام آزمون دارندگان مدارك معادل كارشناسي ارشد از 16 تا 20 آبان ماه، گفت: اين دوره آخرين برگزاري اين آزمون است كه در نهم دي ماه سال جاري برگزار ميشود.
آفرینش
ببخشید از کجا می شه لیست منابع گرایش های مختلف رو پیدا کرد؟ جامع باشه و جدید
سلامنقل قول:
معاون سازمان سنجش آموزش كشور از برگزاري آزمون كارشناسي ارشد در 27 بهمن ماه و كنكور سراسري از نهم تيرماه خبر داد. دكتر ابراهيم خدايي در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به آغاز ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد سال 90 از نهم آبان ماه، گفت: ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد تا 16 آبان ماه سال جاري ادامه دارد
میخواستم ببینم ثبت نام ارشد 90 شروع شده ؟ و اگه شروع شده پس چرا من نمیتونم لینکشو پیدا کنم ؟
با تشکر . . .
نقل قول:کد:http://srv1000.sanjesh.org/regarshad90/
میگم انگار لینک ثبت نام مشکلاتی داره و ثبت نام انجام نمیشه . کسی از دوستان تونسته ثبت نام کنه ؟
من تونستم ثبت نام كنم. احتمالا تا الان شما هم ثبت نام كردي ، اميدوارم همه موفق باشيد!:11:نقل قول:
سلام دوستان من کهندسی عمران همین امسال تموم کردم
می خواستم مدیریت پروژه و ساخت که زیر شاخه معماری رو هستش رو واسه کد رشته اصلی انتخاب کنم ارزش داره ؟
راحته و میشه قبول شد یا نه ؟
و ظرفیتش چقدره ؟
و 2-3 تا درس با ضریب 0 داره اینا هم تو کنکور هستش یا نه ؟
مرسی/.
روز آزمون شناور با روز آزمون رشته اصلی یکیه؟
مثلاً رشته امتحانی اول من برقه، میخوام ابزار دقیق رو بعنوان رشته شناور داشته باشم. آزمونش همزمان برگزار میشه؟
چون درس ها همه مشترکن
کسی جواب ما رو نداد ها !
البته بیشتر در مورد گرایش فرسایش می خواستم اطلاعات داشته باشم.نقل قول:
از کجا می شه لیست منابع گرایش های مختلف رو پیدا کرد؟ جامع باشه و جدید
نقل قول:
توی همین دفترچه( شماره 1 ) نوشته شده
بچه ها میدونین میشه آزمایشی شرکت کرد یا نه؟
آخه موقع کارشناسی نمیشد
من میخوام صنایع شرکت کنم
بعد میگن برای آزمایشی باید گزینه ی المپیاد رو بزنیم
حالا صنایع اصلا جزو رشته های المپیاد نیست
اگر آزمایشی شرکت کنم برای سربازی و... مشکل پیش نمیاد؟ (در صورتی که سال بعد قبول نشم)
سلامنقل قول:
همزمان نیست و لی امکانش هست توی یک روز باشه - به عنوان مثال امسال بر خلاف هر سال IT(شناور) و نرم افزار تو یک روز بود ؛ IT صبح و نرم افزار عصر بود
موفق باشید
سلام من یه سوال مهمی داشتم.من الان 71 واحد پاس کردم می تونم تو کنکور ارشد شرکت کنم باید چیکار کنم؟خیلی ممنون ضروریه؟