رادنوش جان من تازه رایتر خریدم ولی فکر کنم حتی اگه تیک کنار فاینالایز رو هم بردارید مشکل ایجاد بشه
Printable View
رادنوش جان من تازه رایتر خریدم ولی فکر کنم حتی اگه تیک کنار فاینالایز رو هم بردارید مشکل ایجاد بشه
سلام
من نسخه ای از نرو رو می خواستم که که نرو ویژن 5 و یا بالاترداشته باشه و نرو ویژن آن دارای تمپلیتهای سه بعدی برای ساخت منو دیویدی باشد که سایت رسمی نرواین تمپلیتها را در آدرس زیر قرار داده برای دانلود
کد:http://www.nero.com/enu/nero8-template-plus-dvd.php
نقل قول:
سلام من تازه دي وي دي رايتر خريدم و چند تا مشكل با رايت كردن دارم يكي يكي ميگم شما هم هر شماره اي رو كه بلديد بهم بگيد
پيشاپيش تشكر ميكنم
1.چجوري يه فايل ايميج رو روي دي وي دي رايت كنم جوري كه تهش باز باشه و بعدا بتونم چند تا فايل ديگه هم بهش اضافه كنم؟
2.چجوري يه فيلم دي وي دي رو روي يه دي وي دي رايت كنم من يه دي وي دي رايتر دارم و يه سي دي رام
یا خدانقل قول:
جناب doctorehsan توضیحات کاملی دادند.
اگه بخوای مستقیما ایمج رو رایت کنی نمیشه ته دیسک رو باز گذاشت و فقط میتونی برای یه سری تغییرات تیک
Verify data on disc after burning
رو بزنی.
مگه اینکه ایمجت رو باز کنی و اطلاعاتش رو یه جایی توی هارد کپی کنی و حالا از روی هاردت رایت کنی!!:31:
سلام دوستان
من تو برنامه ی nero هر کاری می کنم نمی تونم سی دی رایت کنم
وقتی همه کارو می کنم و به مرحله ای می رسه که سرعت رو تایین کنم و burn و بزنم
می بینم به جای اسم دی وی دی رایتر اون بالا می نیویسه image recorder هر کاری هم می کنم نمی ره
انگار رایترمو نمی شناسه
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه رایتر شما در My Computer شناسایی میشه که اونوقت اشکال نرم افزاریه که میتونید از ورژن دیگه نرو استفاده کنیدنقل قول:
اگه رایتر در My Computer شناسایی نمیشه یکبار رایتر رو در بیارید و کامپیوتر رو بوت کنید بعد دوباره رایتر رو بذارید و بوت کنید
قبل از اون کار تووی device manager هم یه سری بزنید اگه ایرادی دیدید رفعش کنید.بعد کاری که دوستمون گفتن رو انجام بددید شاید با کار اول مشکل حل شد
کسی نیست به سوالم جواب بده!!
رایتر من در my computer شناخته شده
از سه ورژن مختلف نرو هم استفاده کردم
این ورژن آخریه که ازش استفاده کردم اولاش درست بهد یک دفعه این جوری شد
تو device manager هم هیچ مشکلی نیست :31:
شما درایوتون رو احیانا برای Game هاید نکرده بودید، اگه نکرده بودید ویندوز رو دوباره نصب کنیدنقل قول:
:40:
تا حالا دو بار ویندوز عوض کردمنقل قول:
فایده نداره:41:
یه بار از توی device manager درایو سی دی رو فعال و غیر فعال کن.بعد از دکمه ی کنار قسمتی که نوشته image recorder گزینه ی مربوط به درایو سی دی رو فعال کن.نقل قول:
کسی نیست به سوالم جواب بده!!
سلام فکر کنم اگه به کلوپ سر کوچه مراجع کنید و یه سی دی کامل مجموعه جئیئ نرو بخرید سریعتر به جواب برسید
اگر قرار بود برم از سر کوچه بخرم دیگه چه نیازی به وجود این تاپیک بودنقل قول:
مثلا قراره در اینجا مشکلات مربوط به برنامه نرو پاسخ داده بشه!!!!!
سلام دوستان
من میخوام یه سی دی بوتیبل بسازم با نرو 7 ولی گزینه ( CD-ROM (Boot رو هر کجا گشتم نتونستم پیداش کنم در نرو 6 و پایین تر وجود داره ولی nero 7 essential نمیدونم کجاشه راستی این برنامه فقط nero start smart و nero express رو داره و nero burning رو نداره.
لطفا راهنمایی کنید با این ورژن هم میشه سی دی بوتیبل ساخت یا نه؟
یا خدا
می خواستم بدونم این نرم فزار مترجم فارسی نداره که وی لیست زبان هاش اضافه بشه؟
زماني كه سيستم بالا مياد دائم اين خطا رو ميده كه مربوط به nero7 ميشه
nmindexstores.exe has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the.........
از قسمت services.msc هم تنظيمات رو دستكاري كردم واين بار زماني كه ميخوام از nero قسمت add فايل رو اضافه كنم خطا رو تكرار مي كنه .
nero رو حذف و دوباره نصب كردم ولي باز هم خطا مي ده
تو ويستا اين خطا رو ميده ؟نقل قول:
نه همون ويندوز خودمون
به تایپیک زیر مراجعه کنید تا اون کادر خطا برداشته شود بعد ببینید مشکل حل میشه یا نهنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=2874832#post2874832
سلام به دوستان عزیز من تازه یک dvd سوزوکی خریده ام من آشنای با رایت dvd ندارم من یک فیلم dvd از دوستم گرفتم وبعد فیلم را در یکی از درایوها ذخیره کردم و بعد می خواستم این فیلم را برای خودم بر روی سی دی رایت کنم من برای رایت از نرم افزار نرو ورژن 7 استفاده کردم حالا مشکل من از اینجا شروع شد که زمانی که نرو را باز می کنم و می خواهم دکمه Add را می زنم و می خواهم کپی کنم و به مرحله بورن یا همان رایت بروم ارور می دهد راستی من زمانی که دکمه Add را می زنم تمام فایلهای فیلمی که قبلا کپی کردم همه را انتخاب می کنم من زیاد کار کردن با dvd را بلد نیستم خواهش می کنم طریقه کپی کردن dvd بر روی سیستم و رایت کردن را به من آموزش بدهید و بهترین نرم افزار برای کپی و رایت چیست آیا نرو خوب نیست
بهترین راه image گرفتن و رایت image بر روی cd دوم هست
چرا این اختاره میاد! موقع Add کردن یک فایل برای رایت DVD Video
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم ! میخوام این فایل و رایت کنم !
Nero
Alcohol 120%
سي دي و دي وي دي زياد با هم فرقي ندارن و هر دو به يك شكل كار ميكنه . فقط تو نرو بايد گزينه مربوطه رو انتخاب كني . بهترين راه اينه Copy DVD رو انتخاب كني و به جاي رايتر Image Drive رو انتخاب كني . بعد از اين ايميج رايت كني . در ضمن بهتره براي كپي فيلم از هارد به DVD از گزينه Make Your Own DVD - Video استفاده كني .نقل قول:
اينا رو قبلا هم امتحان کردم ولي جواب نداد
سلا م دوستان عزیز حالا فیلمی که قبلا بر روی هارد ریخته ام را چگونه رایت کنم چون من فیلم را مستقیم از روی سی دی رایتر در هارد ذخیره کرده ام به عبارتی من با برنامه نرو image نگرفتم و حالا وقتی دکمه Add را می زنم و می خواهم کپی کنم و به مرحله بورن یا همان رایت بروم ارور می دهد راستی بهترین برنامه برای تبدیل فرمتهای مختلف به DVd چه برنامه می باشد و برای تبدیل فرمت Dat به فرمت DVd چه تنظیماتی را باید انجام بدهم مثال تبدیل به Dvd VOB یا ifo*BUP*VOB DVD video کدام را انتخاب کنم متشکرم
سلام دوستان خوب من
من به تازگی وقتی میخوام نرم افزار Nero رو نصب کنم این پیغام رو میده: The excutable file has been curepted
با سی دی های نروی مختلفی کارم رو امتحان کردم . در بعضی این پیغام و در بعضی میگه فایل nero.exe رو نمیتونه پیدا کنه.
میدونم که این علت اصلا کاری به سی دی نداره. چون سی دی هیچ مشکلی نداره. مطمئنم. این ارور برای چیه؟؟
از طریق فایل SETUP.EXE موجود در داخل سی دی اقدام به نصب کنید ضمنا میتونید این فایل SETUP رو بر روی هاردنقل قول:
کپی کنید بعد شروع به نصب کنید اینو هم بگم که اگه تو ویندوز ویستا می خای نصبش کنی فقط ورژن 8 به بعدش تو
اون ویندوز نصب می شه
اینو هم بگم که یکی کامپیوترشو اورده بود می گفت هر چه NERO 7 رو نصب میکنم نصب نمیشه نیگا کردیم قبلا نسخه
6 رو نصب کرده بود بعد اونو پاک نکرده بود و می خواست نسخه 7 رو نصب کنه اکثر نرم افزار ها طوریند که تا نسخه قبلی
رو پاک نکنی اجازه نصب نسخه جدید رو نمی ده
کسی نیست مرا یاری کند
سلام
من وقتی که می خواهم که برنامه ی Nero 8 ؤو نصب کنم ، با این ارور مواجه می شوم
برای رفع این مشکل چه کار باید بکنم؟
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KAVEH/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KAVEH/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
منم مشکل دارم منم راهنماییم کنید
چیکار کنم ! میخوام این فایل و رایت کنم ![/quote]
[/quote]نقل قول:
دوست عزيز شما بايد فايلهاي ويدويي كه مي خاي رايت كني رو اول به VOB تبديل كني تا بتوني رايت كني
برنامه هاي مبدل هم زياده فقط يه سرچ كني ريخه بعضي هاشون هم بعد از تبديل خودشون رايت هم مي كنن
براي مثال اين برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با سلام
من مدتی است که نمیتونم نرم افزار Nero رو روی سیستمم نصب کنم.
هر ورژن از این نرم افزار رو که تو سیستم نصب میکنم پیغام های خطای متفاوتی میده.
لینک تصاویر از این پیغام ها رو گذاشتم . ببینید
مثل فایل exe نرو خراب شده از روی سی دی نصب کن یا از یه سی دی دیگه استفاده کن. پوشه ی temp رو هم پاک کن بعد پوشه ی خود نرو رو هم پاک کن. بعد ببین درست میشه. :5:نقل قول:
این پیام می گه که فایل اجرایی خراب شدهنقل قول:
یه NERO هستش به حجم 16 مگابایت شما اونو دانلود کنید و ببینید باز هم همین مشکلو دارین؟
سلام دوستان
من جدیدا وقتی میخوام یه data dvd با سرعت 8x با برنامه nero 7 رایت کنم نزدیک 30 دقیقه طول میکشه قبلا حداکثر 10 دقیقه طول می کشید . تو درایو c هم 9 گیگ فضای خالی دارم . دوستان اگه می دونن علتش چیه لطف کنن بگن خیلی ضروریه .
ممنون
توجه کنی VOB هست دوست من ! :46:نقل قول:
دوست عزيز شما بايد فايلهاي ويدويي كه مي خاي رايت كني رو اول به VOB تبديل كني تا بتوني رايت كني
برنامه هاي مبدل هم زياده فقط يه سرچ كني ريخه بعضي هاشون هم بعد از تبديل خودشون رايت هم مي كنن
چرا هر کاری میکنم cd رو با سرعت 4x رایت کنم موقع رایت با سرعت 8x رایت میشه در ضمن با nero7 وdvd رایتر asus کار میکنم
بابا جماعت دارن CD رو با 40X رایت می کنن شما با 4X ?!نقل قول:
چرا هر کاری میکنم cd رو با سرعت 4x رایت کنم موقع رایت با سرعت 8x رایت میشه در ضمن با nero7 وdvd رایتر asus کار میکنم
فکر کنم بدلیل عدم پشتیبانی CD شما از سرعت لاکپشتی 4X باشه