در ضمن یه کاریکاتور جالب هم در مورد حادثه اخیر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در ضمن یه کاریکاتور جالب هم در مورد حادثه اخیر...
آره که میشه ولی یکی باید ناوبری بلد باشه و نقش ATC رو داشته باشه. من که یک بار این کار رو کردم این خارجیهای نگون بخت رو جون به لب کردم از بس اطلاعات اشتباه دادم. خیلی سخت بود.نقل قول:
اگه همه اينجا يك اكانت داشته باشند ما ميتونيم يك پرواز گروهي و خصوصي رو با هم داشته باشيم.و كلي هم لذت داره.
كسي با پيشنهاد من موافقه؟ (البته با اجازه از مدير)
راستی دوستان چند سوال.
تو صفحه ی قبل آموزش ILS رو نوشتم ولی ILS ارتفاع رو هم کنترل میکنه مثل هدینگ یا نه؟ یعنی خودش بره تو ارتفاع. چطوری؟
موقع فرود با چرخ بسته هیچ اخطاری نگرفتم. دلیل چیه؟ برای همه همینطوریه؟ مگه نباید فرودگاه بگه؟
یکی خواهشا توضیح کاملی در مورد کلید Approch میده و همچنین کلید BC بالاش. ممنون
بزگترین مشکل من اینه که سرعتم موقع فرود زیاده. با 180 که بشینم چرخام میره تو زمین و Crash مینویسه و با کمتر هم که میخوام بشینم مثلا یه لحظه اگر دسته رو بکشم بالا مثلا برای Flare کردن استال میکنم. با اینکه فلپها هم فول هستش. راهی چیزی نیست؟
quote=ebicross;3989355]راستی دوستان چند سوال.
تو صفحه ی قبل آموزش ILS رو نوشتم ولی ILS ارتفاع رو هم کنترل میکنه مثل هدینگ یا نه؟ یعنی خودش بره تو ارتفاع. چطوری؟
موقع فرود با چرخ بسته هیچ اخطاری نگرفتم. دلیل چیه؟ برای همه همینطوریه؟ مگه نباید فرودگاه بگه؟
یکی خواهشا توضیح کاملی در مورد کلید Approch میده و همچنین کلید BC بالاش. ممنون
بزگترین مشکل من اینه که سرعتم موقع فرود زیاده. با 180 که بشینم چرخام میره تو زمین و Crash مینویسه و با کمتر هم که میخوام بشینم مثلا یه لحظه اگر دسته رو بکشم بالا مثلا برای Flare کردن استال میکنم. با اینکه فلپها هم فول هستش. راهی چیزی نیست؟[/quote]
بله دوست من ils امواجی رو میفرسته که هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی شما رو راهنمائی میکنه.
اما اگر میخواید به قول خود برنامه چید بفرمائید (یعنی جر زنی کنید !!) بایستی از اتو اپروچ استفاده کنید یعنی کلید (ap) البته برای اینکه با اتو پایلوت اشتباه نگیریدش بهتره موس رو ببرید روش تا اسمش رو نمایش بده.
اما راج به اینکه ارتفاع رو هم براتون کنترل میکنه یا نه یادم نمیاد چون علاقه به اتو ها ندارم هیچ کدومشون! اما چندباری که استفاده کردم مطمئنم هدینگ رو کنترل میکرد!. اما قائدنا وقتی هدینگ رو کنترل میکنه بایستی ارتفاع رو هم کنترل کنه . من شنیدم که اگر cpu جوابگو نباشه اینجور مواقع برنامه قات میزنه و بوووووووب!
کلید bc اگر اشتباه نکنم یعنی بک کروز گاهی وقتی که به سمت یک vor در حال پرواز هستید خب درست اما گاهی هم اتفاق میفته که میخواید با همون کورس مثلا 286 درجه از vor رد بشید و با زاویه 106 درجه به مسیر ادامه بدید . به این میگن from (مثلا وقتی که نزدیک ترین vor به مقصد اونقدر دوره که شما فرکانسش رو دریافت نمیکنید. در این حالت با استفاده از vor که در بعد رادیوئی شما هست و البته نقشه به صورت فروم به سمت vor بعدی میرید تا امواجش دریافت بشن!
quote=ebicross;3989355]خیلی راحته. تو بازی یه اکانت Game Spy میسازی و وارد میشی. حتی Dial up هم میشه وارد شد. من هم Dial up بازی میکنم. هیچ ...[/quote]
من با این برنامه کار نکردم اما زیاد موقع نصب بهش بر خوردم تصور میکنم پروتوکولی هست که امکان بازی آنلاین به برنامه های مخطلف میده. اما آیا اینجا از atc هم خبری هست ؟
برای پرواز online همیشه هم لازم نیست atc خرج کنید . تقریبا تو هر ساعتی میشه فرودگاه هائی رو در سرتاسر دنیا پیدا کرد که atc online داشته باشند مثلا فرودگاه کندی نیو یورد اکثر مواقع atc فعال داره.
ام راجع به فرود ... بهتر بود میفرمودید فرود با چه پرنده ای و چه وزنی اما تو ساده ترین حالت اگر در نظر بگیرید سرعت شما برای فرود زیاده. در واقع راحت ترین و ساده ترین کار اینه که قبل از این که وارد حریم هوائی یک فرود گاه بشید و مجبور بشید از الگوی پروازش طبعیت (درست نوشتم؟) کنید و قبل از اینکه زیر 10000 پا برید سرعت رو تا زید 250 کاهش بدید چون ممنوع حسن ! و فلپ هارو تا 1 یا 2 درجه (بسته به نوع پرنده (مثلا 737 خود سیمولاتور 2 درجه و 747 خودش هم چون 2 نداره یک درجه)) باز کنید تو 747 بالای اهرم چرخ ها محدودیت سرعت برای فلپ های مخطلف نوشته شده حدودا 10-15 تا زیر اون محدودیت مشخص شده فلپ ها رو دونه دونه باز میکنید. از اونجائی که تمرین فرود زیاد نداشتید (و از گفته هاتون انطور برمیاد) بایستی با حد اقل سرعت ممکن تقرب رو انجام بدید تا فرصت ریکاوری داشته باشید. پس فلپ ها رو دونه دونه 10-15 تا زیر محدوده سرعت باز میکنید تا 30 درجه کامل(747) در این حالت سرعت شما بایستی حد اکثر 170 باشه اما یا مدیریت درست قدرت موتور ها (میتونید تا چند ثانیه قبل از فلر از اتو تروتل استفاده کنید) با سرعت حدودا 150 تا 160 تا 30 پائی روی باند میرید و اینجا اول موتور هارو رو حالت idl قرار میدید (اگر رو حالت اتو هست اول درش میارید) و بعد فلر میکنید. دلیل اینکه موقع فلر دچار استال میشید اینه که مدام در حال کم کردن ارتفاع هستید که این خودش به افزایش سرعت کمک میکنه و در نتیجه دور موتور رو طوری تنظیم میکنید که با با اون زاویه حمله رو به پائین سرعت مثلا 170 باشه اما موقع فلر وقتی که اینکه زاویه حمله رو افزیش بدید قدرت موتور ها برای موندن در اون سرعت کافی نیست (چون تا اون لحظه از کم شدن ارتفاع هم برای حفظ گرفتن استفاده میشد) در نتیجه دچار استال میشید و کرش . برای حل این مشکل (اگر قلق دور موتور لازم برای اون پرنده خاص دستتون نیست) میتونید حدودا 30 ثانیه قبل از اینکه به باند برسید از مقداری که ils برای ارتفاع مشخص کرده کمی پائین تر بیاید بعد با زاویه طبیعی ادامه بدید (که طبیعتا بایستی قدرت موتور کمی بیشتر بشه تا سرعت ثابت بمونه.اونوقت دستت میاد که برای اینکه دچار استال نشی چقدر قدرت لازمه . و وقتی فلر نیاز شد آروم آروم قدرت رو کم کنی.
البته اگر فلر رو درست و به موقع انجام بدید حتا اگر دچار استال هم بشید میشه یه هارد لندینگ (معمولا) نه کرش و این نشون میده که شما فلر رو زود و در ارتفاع ریاد انجام میدید.
و اما برای پرواز online مثلا تو وت سیم یک اکانت بسازید میل هاش رو بگیرید و اکانت رو تکمیل کنید. و id pas بگیرید.
دو تا برنامه کوچولو هم هست که باید نصب کنید . FSCopilot و FSInn آخرین نسخه های موجود و ممکنش رو دانلود و نصب کنید البته برای نصب FSInn به جاوا رانتایم احتیاج دارید که اون هم تو نت هست و اون هم کوچولوییییهههه ! اونوقت به FSUIPC احتیاج دارید که اگر یکی از محصولات pmdg رو نصب کرده باشید مثلا 737 نکست جنریشن FSUIPC هم خود به خود نصب میشه .... اما اینجا دیگه Dial up کافی نیست!)
و این داستان ادامه دارد چرا که بلند آسمان جایگاه من(ما) است
در رابطه با بند (پ) یک وقت خدای نا کرده فکر نکنید من تو غار زندگی میکردم یا زیر تخت قایم شده بودمااا!! خیر بنده فقط کمی شووووووتم:31:
بله دوست من ils امواجی رو میفرسته که هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی شما رو راهنمائی میکنه.نقل قول:
اما اگر میخواید به قول خود برنامه چید بفرمائید (یعنی جر زنی کنید !!) بایستی از اتو اپروچ استفاده کنید یعنی کلید (ap) البته برای اینکه با اتو پایلوت اشتباه نگیریدش بهتره موس رو ببرید روش تا اسمش رو نمایش بده.
اما راج به اینکه ارتفاع رو هم براتون کنترل میکنه یا نه یادم نمیاد چون علاقه به اتو ها ندارم هیچ کدومشون! اما چندباری که استفاده کردم مطمئنم هدینگ رو کنترل میکرد!. اما قائدنا وقتی هدینگ رو کنترل میکنه بایستی ارتفاع رو هم کنترل کنه . من شنیدم که اگر cpu جوابگو نباشه اینجور مواقع برنامه قات میزنه و بوووووووب!
کلید bc اگر اشتباه نکنم یعنی بک کروز گاهی وقتی که به سمت یک vor در حال پرواز هستید خب درست اما گاهی هم اتفاق میفته که میخواید با همون کورس مثلا 286 درجه از vor رد بشید و با زاویه 106 درجه به مسیر ادامه بدید . به این میگن from (مثلا وقتی که نزدیک ترین vor به مقصد اونقدر دوره که شما فرکانسش رو دریافت نمیکنید. در این حالت با استفاده از vor که در بعد رادیوئی شما هست و البته نقشه به صورت فروم به سمت vor بعدی میرید تا امواجش دریافت بشن!
quote=ebicross;3989355]خیلی راحته. تو بازی یه اکانت Game Spy میسازی و وارد میشی. حتی Dial up هم میشه وارد شد. من هم Dial up بازی میکنم. هیچ ...[/quote]
من با این برنامه کار نکردم اما زیاد موقع نصب بهش بر خوردم تصور میکنم پروتوکولی هست که امکان بازی آنلاین به برنامه های مخطلف میده. اما آیا اینجا از atc هم خبری هست ؟
برای پرواز online همیشه هم لازم نیست atc خرج کنید . تقریبا تو هر ساعتی میشه فرودگاه هائی رو در سرتاسر دنیا پیدا کرد که atc online داشته باشند مثلا فرودگاه کندی نیو یورد اکثر مواقع atc فعال داره.
ام راجع به فرود ... بهتر بود میفرمودید فرود با چه پرنده ای و چه وزنی اما تو ساده ترین حالت اگر در نظر بگیرید سرعت شما برای فرود زیاده. در واقع راحت ترین و ساده ترین کار اینه که قبل از این که وارد حریم هوائی یک فرود گاه بشید و مجبور بشید از الگوی پروازش طبعیت (درست نوشتم؟) کنید و قبل از اینکه زیر 10000 پا برید سرعت رو تا زید 250 کاهش بدید چون ممنوع حسن ! و فلپ هارو تا 1 یا 2 درجه (بسته به نوع پرنده (مثلا 737 خود سیمولاتور 2 درجه و 747 خودش هم چون 2 نداره یک درجه)) باز کنید تو 747 بالای اهرم چرخ ها محدودیت سرعت برای فلپ های مخطلف نوشته شده حدودا 10-15 تا زیر اون محدودیت مشخص شده فلپ ها رو دونه دونه باز میکنید. از اونجائی که تمرین فرود زیاد نداشتید (و از گفته هاتون انطور برمیاد) بایستی با حد اقل سرعت ممکن تقرب رو انجام بدید تا فرصت ریکاوری داشته باشید. پس فلپ ها رو دونه دونه 10-15 تا زیر محدوده سرعت باز میکنید تا 30 درجه کامل(747) در این حالت سرعت شما بایستی حد اکثر 170 باشه اما یا مدیریت درست قدرت موتور ها (میتونید تا چند ثانیه قبل از فلر از اتو تروتل استفاده کنید) با سرعت حدودا 150 تا 160 تا 30 پائی روی باند میرید و اینجا اول موتور هارو رو حالت idl قرار میدید (اگر رو حالت اتو هست اول درش میارید) و بعد فلر میکنید. دلیل اینکه موقع فلر دچار استال میشید اینه که مدام در حال کم کردن ارتفاع هستید که این خودش به افزایش سرعت کمک میکنه و در نتیجه دور موتور رو طوری تنظیم میکنید که با با اون زاویه حمله رو به پائین سرعت مثلا 170 باشه اما موقع فلر وقتی که اینکه زاویه حمله رو افزیش بدید قدرت موتور ها برای موندن در اون سرعت کافی نیست (چون تا اون لحظه از کم شدن ارتفاع هم برای حفظ گرفتن استفاده میشد) در نتیجه دچار استال میشید و کرش . برای حل این مشکل (اگر قلق دور موتور لازم برای اون پرنده خاص دستتون نیست) میتونید حدودا 30 ثانیه قبل از اینکه به باند برسید از مقداری که ils برای ارتفاع مشخص کرده کمی پائین تر بیاید بعد با زاویه طبیعی ادامه بدید (که طبیعتا بایستی قدرت موتور کمی بیشتر بشه تا سرعت ثابت بمونه.اونوقت دستت میاد که برای اینکه دچار استال نشی چقدر قدرت لازمه . و وقتی فلر نیاز شد آروم آروم قدرت رو کم کنی.
البته اگر فلر رو درست و به موقع انجام بدید حتا اگر دچار استال هم بشید میشه یه هارد لندینگ (معمولا) نه کرش و این نشون میده که شما فلر رو زود و در ارتفاع ریاد انجام میدید.
و اما برای پرواز online مثلا تو وت سیم یک اکانت بسازید میل هاش رو بگیرید و اکانت رو تکمیل کنید. و id pas بگیرید.
دو تا برنامه کوچولو هم هست که باید نصب کنید . FSCopilot و FSInn آخرین نسخه های موجود و ممکنش رو دانلود و نصب کنید البته برای نصب FSInn به جاوا رانتایم احتیاج دارید که اون هم تو نت هست و اون هم کوچولوییییهههه ! اونوقت به FSUIPC احتیاج دارید که اگر یکی از محصولات pmdg رو نصب کرده باشید مثلا 737 نکست جنریشن FSUIPC هم خود به خود نصب میشه .... (اما اینجا دیگه Dial up کافی نیس!)
و این داستان ادامه دارد چرا که بلند آسمان جایگاه من(ما) است
در رابطه با بند (پ) یک وقت خدای نا کرده فکر نکنید من تو غار زندگی میکردم یا زیر تخت قایم شده بودمااا!! خیر بنده فقط کمی شووووووتم:31:
پ-ن
من با تارزان هم نشین بودم لطفا بفرمائید چطور میتونم پست اضافه رو پاک کنم !!؟؟؟
پست اضافه رو نمی شه پاک کرد فقط می شه ویرایش کرد.
در مورد ILS هم من توی یکی از مراحل فرود 747 دیدم که وقتی تنظیم می کنیم که در مسیر لوکالایزر قرار بگیره از همونجایی که قراره ارتفاع کم بشه خود ILS تنظیمات AP رو خاموش کرد و به صورت خودکار فرود رو انجام داد و تا حدود 20 پایی درست اومد . بقیه کار با من بود که باید reverse می کردم و هواپیما رو نگه می داشتم...
راستی تو کابین واقعی موقع فرود ارتفاع از سطح زمین رو دستگاه اعلام می کنه. مثلا می گه 100 . 50 . 30 . 20 . 10 .... بعد می شینه. اما من تو FS ندیدم . توی FS Passenger داره؟
در ضمن خدا نکنه شما شوت باشی. این نشون می ده که شما با به حال از این بند استفاده نکردی و سلامت اخلاقی شما رو نشون می ده. :دی
دوستان من خيلي دنبال fokker100 براي X گشتم اما پيدا نشد حالا شما جايي نديدينش ؟
برای FSX نیست ولی FS9 زیاده. منم خیلی گشتم. حتی تجاریش هم نبود.نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتند approach hold هم جهت و هم ارتفاع رو تنظیم میکنه.نقل قول:
شما 747 رو تا ارتفاع 20 پایی تو اتوپایلون نگه داشتید؟ پس 100% امتحانشو رد شدید! :46:
معمولا قبل از final approach یعنی حدودا 30-20 کیلومتری باند باید دیگه کنترل رو خودتون در دست داشته باشید.
بله fspassenger ارتفاع رو به شما همونطور که گفتید دیدید، اعلام میکنه.
تنظیمات اتوپایلوت که خاموش شده بود فقط App hold switch روشن بود که خودش تا نزدیک باند میاورد. البته فکر کنم اشتباه گفتم یعنی 20 پا نبوده . بیشتر بوده. چون تا یه جایی که می رسید و نزدیک باند که می شد اگر به حال خودش رها می کردم یا محکم به زمین می خورد یا درست روی باند فرود نمی اومد یعنی هر 4 تا چراغ سفید می شدن.
فرودگاه هیچ اخطاری برای بسته بودن چرخها نمیده ولی سیستم خود هواپیما میده. برای من که این اخطار هست. اگر واقعا تمایل به پرواز نزدیک به واقعیت دارید، یک چک لیست از چیزهایی که باید قبل از فرود و پرواز صورت بگیره بنویسید و اونهارو چک کنید. کاری که همه خلبانها هم انجام میدن. البته خود FS چک لیست خودش رو هم داره.نقل قول:
اگر منظور شما 747 هست، 180 ناتس سرعت بسیار مناسبی هست. برای 737 باید سرعت فرود بین 170-160 باشه. مثلا برای 747، با سرعت 180 ناتس که به minimum approach رسیدید، آخرین adjustment ها رو هم انجام بدید تا مطمئن بشید در راستای باند هستید. به محض اینکه بر روی باند قرار گرفتید (بر فراز باند) موتورها رو در حالت idle قرار بدید، با زدن کلید F1. بعد خیلی آروم و در چند مرحله دماغه را به سمت بالا ببرید با عقب کشیدن یوک و منتظر بشید تا خود هواپیما ابتدا در حالت بی وزنی کامل قرار بگیره که ارتفاعش تغییر نمیکنه و بعد آروم به زمین میشینه. اگر زمانی که بر فراز باند قرار بگیرید، ارتفاع شما بیشتر از حد مجاز باشه، با شدت به زمین برخورد میکنید. باز بودن فلاپها به فرود نرم و آرام کمک میکنه.
وقتی سایر تنظیمات خاموش باشند، مثل ارتفاع و هدینگ و فقط approach hold روشن باشه، یعنی کنترل هواپیما در دست اتوپایلوت برای فرود هست. کلا اتوپایلوت باید خاموش باشه موقع فرود. اگر چراغها سفید بودند، ارتفاع شما بیش از حد مجاز بوده و اگر قرمز، برعکس.نقل قول:
راستی اگر همچین گروهی درست کردید، منم هستم. اشکال نداره، خوب یکی هم کار برج رو انجام میده، یاد هم میگیریم. البته باید با انگلیسی باشه چون شاید از بقیه گروهها هم بیان.نقل قول:
لطفاً معني و مفهوم هر كدوم از واحدهاي اندازهگيري سرعت رو هم بگيد.
نقل قول:)کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Knot_(unit
من fokker 100 رو دیدم اما چون x کار نمیکنم دانلود نکردم . کار flight 1 هم بود همون فوکر هائی که آزمایشی و رایگانش قدیم ندیما نو تو فوکر پروجکت وت سیم بود . شما flight 1 fsx fokke 70/100 torrent رو سرچ کنید حتما پیداش میکنید. (کم کم داره یادم میره قبل از اینکه تورنت به وجود بیاد چه کار میکردم!!؟)نقل قول:
یه نگاهی به این بندازیدنقل قول:
البته فکر نمیکنم flight 1 باشه
پ-ن
دوستان کسی pmdg 747-400 رو داره ؟ البته 2004 به کرکش احتیاج دارم . بعد از 1 دقیقه نمایشگر ها خاموش میشن! کرکی که من همراه فایل دانلود کردم یه فایل رجیستری بود که وارد کردم اما مشکل پابرجاست! لطفا به دادم برسید نمیدونم اصلا مال کرک یا نه دقیقا . احتمال دادم به خاطر عدم هماهنگی با addon هام باشه اما روی fs تازه نصب هم که ریختم همین بود.
نه دیگه اونقدر به قول دوستمون شوت نیستم که چرخها رو یادم بره همینطوری پرسیدم تا بدونم.نقل قول:
فرودگاه هیچ اخطاری برای بسته بودن چرخها نمیده ولی سیستم خود هواپیما میده. برای من که این اخطار هست. اگر واقعا تمایل به پرواز نزدیک به واقعیت دارید، یک چک لیست از چیزهایی که باید قبل از فرود و پرواز صورت بگیره بنویسید و اونهارو چک کنید. کاری که همه خلبانها هم انجام میدن. البته خود FS چک لیست خودش رو هم داره.
اگر منظور شما 747 هست، 180 ناتس سرعت بسیار مناسبی هست. برای 737 باید سرعت فرود بین 170-160 باشه. مثلا برای 747، با سرعت 180 ناتس که به minimum approach رسیدید، آخرین adjustment ها رو هم انجام بدید تا مطمئن بشید در راستای باند هستید. به محض اینکه بر روی باند قرار گرفتید (بر فراز باند) موتورها رو در حالت idle قرار بدید، با زدن کلید F1. بعد خیلی آروم و در چند مرحله دماغه را به سمت بالا ببرید با عقب کشیدن یوک و منتظر بشید تا خود هواپیما ابتدا در حالت بی وزنی کامل قرار بگیره که ارتفاعش تغییر نمیکنه و بعد آروم به زمین میشینه. اگر زمانی که بر فراز باند قرار بگیرید، ارتفاع شما بیشتر از حد مجاز باشه، با شدت به زمین برخورد میکنید. باز بودن فلاپها به فرود نرم و آرام کمک میکنه.
در مورد سرعت فرود فکر میکنم 180برای 747 زیاد هستش. اگر با 180 تان و با فلپ کاملا باز باشید موقع فلر کردن به زمین نمیرسیم و هواپیما هنوز اونقدر سرعت داره که کمی اوج بگیره برای همین من هم فکر میکنم 170 مناسب تره.
راستی 747 دقیقا با فلپ باز رو چه سرعتی استال میکنه؟ تو ارتفاع پایین.
راستی برای شما هم پیش اومده باند فرودتون توش هواپیما باشه بدوناینکهاخطاری بگیرید؟ برای من یه بار شد ولی وقتی گفت که امکان بلند شدن مجدد نبود. خیلی جالب بود برام.
در مورد تاکسی کردن کسیاطلاعاتی داره که بده. کامل باشه. مثلا اینکه میشه بدون راهنما از رو اطلاعات ATC فهمید از کدوم TaxiWay به Gate برسیم؟ من یه مشکل بزرگ دارم و اینه که فلشهایی که مسیر تاکسی رو نشون میدند برای من دیده نمیشه. بعضی وقتها ظاهر میشه. کل اطلاعات من از تاکسی کردن همونهایی هست که تو مقاله نوشتم و اونها رو هم از روی تیکه تیکه آموزشهای فلایت سیمولاتور فهمیدم. کسی اطلاعات تکمیل تری داره.
در مورد خاموش کردن 747 هم سوال داشتم. 747 از زیر دسته های قدرت موتور یعنی همون 4 تا کلید سیاه خاموش میشه؟ چرا وقتی خاموش میشه باز هم صدا میده؟
یه سوال اساسی تر؛ موقع تاکسی چطوری حرکت میکنید که سرعت نه زیاد باشه و نه سر یپچها توقف کنید.یک روش متقلبانه هست و اون هم اینه که سرعت رو روی 15 نات اتو بزاریم تا خودش رو 15 بمونه. ولی راه معمولی که خوب هم باشه کسی میدونه؟
ممنون. ببخشید من سوال میکنم چون این سوالها فقط سوالات من نیست و خیلی از دوستای من هم دارن FSX کار میکنن.
اختیار دارید. به حواس پرتی ربطی نداره. کلا چون کارهای زیادی هست که باید به ترتیب انجام بشه، احتمال اینکه خلبان فراموش کنه خیلی زیاده.نقل قول:
سرعت فرود و میزان فلاپها (البته ماکزیمم و مینیموم) مقدار زیادی به میزان وزش باد و وزن هواپیما داره. 180 هم به قول شما کمی زیاد به نظر میاد اول یک فرود بسیار زیبا خواهید داشت. از نظر فنی، مینیمم سرعت پرواز برای 747 حدودا 185 نات و برای فرود بین 130 تا 160 با فلاپهای فول هست. کمتر از 130 قاعدتا باعث بوجود اومدن حالت استال میشه.
معمولا هم اگر باند در لحظه فرود شما آماده نباشه باید پبغام go around رو به شما بده. برای منم پیش اومد که یکبار دیر این پیغام به من داده شد. بالاخره شبیه ساز است دیگه!
در حالت واقعی هم باید قادر به خوندن نشانه های باند برای تاکسی کردن باشید. سرعت 15 نات هم سرعت کاملا مناسب و استاندارد تاکسی کردن هست اما هرگز نباید روی زمین autopilot یا auto throttle رو روشن کنید. برای تاکسی کردن، آرام به قدرت موتور اضافه کنید و به محض شروع به حرکت هواپیما، به آرامی دور موتور رو کم کنید و سعی کنید روی 15 نات ثابت نگه دارید.
دقیقا همونطور خاموش میشه که گفتید. صدایی که میاد شاید به دلیل جریان هوا توی توربینها باشه.
با همون 15 نات حرکت کنید و سر پیچها با فشار دادن دکمه ترمز (دکمه .) به صورت پیاپی سرعت رو کم کنید. هرگز ترمز را به صورت ناگهانی و تا توقف کامل نگه ندارید. در حالت واقعی با این کار هواپیما یک تعمیر اساسی نیاز داره و احتمال آسیب دیدن مسافرین نیز هست. در ضمن، اگر سر پیچ تندی هستید، باید با استفاده از differential brakes یا ترمزهای جزئی که باعث ایستاده نگه داشتن چرخهای یکطرف هواپیما میشه استفاده کنید که در این حالت هواپیما در حالت درجا حول مرکز ثقل خودش میچرخه. دقیقا یادم نیست differential brakes چطور استفاده میشه توی FS ولی فکر کنم با دکمه های Number pad که سمت راست هستند بود. یا enter یا - و + سمت راست.
راستش بنده هم خاستم بگم که 180 (البته فول فلپ) برای 747 کمی زیاده (چون محدودیت سرعت با فلپ فول 180 هست . و از طرفی فرصت ریکاوری هم کمتر میشه اما از اون بیم داشتم که بی ادبی بشه چون احتمالا وقتی دوستمون حتی بدون اشاره به عرض بنده که 170 کمه فرمودن 180 نشون میده که به این عدد اطمینان کامل دارند و احتمالان دلیلی محکم. و شاید هم ایشون خلبان صنفی باشند به هر صورت بنده مطلع نیستم اما اندک تجربه من تو سیمولاتور که دقیقا مثل شما از گوشه کنار و اکثرا با بدبختی(وقتی مقاله مربوط به ils اینحا رو خوندم یادم اومد واسه اینکه بدونم ils چیه فقط یه مقاله به زبان عربی داشتم!! که 5000 دادم یکی ترجه کردش!) جمع آوری شده میگه 180 کمی زیاده البته کمی (اما نه به اون دلیل که موقع فلر باز پرنده رو به بالا میره چون کم کردن نیروی موتور ها قبل از فلر انجام میشه و طبیعتان چند نات از سرعت قبل از فلر کم میشه و به استال نزدیکتر بلکه به اون خاطر که به محدوده سرعت فلپ 30 خیلی نزدیکه و در واقع خودشه و از طرفی وقتی میشه با سرعت کمتر بدون خطر استال فرود اومد چرا که نه!؟نقل قول:
اما استال 747 با فلپ فول من تا 130 هم خطا کردم اما استال نه!!!! نمیدونم چرا اما من واقعا تا 130 هم افت داشتم و از استال خبری نبود.
برای بنده به دفعات پیش اومده که از من حتی کلرد تو لند گرفت اما یا یکی دیگه در هال تیک آف بود یا فرود یا منتظر کلیر تو تیک آف!!! از این خطاها کم نیست مثلا تو مهر آباد بعد از اون حادثه c-130 سال ها پیش که به بر اثر دید کم به کوه برخورد کرد گردش به راست ممنوع شده اما این atc لعنتی همیشه موقع گو ارون به من دستور گردش به راست رو میده! و جالبه که انتظار داره ارتفا 6000 پا رو هم حفظ کنم!!:4:بوم...(البته من بیشتر با 2004 کار میکنم)
در مورد خاموش شدنش راستش نمیدونم . اما چرا با 747 خود برنامه میپری؟ پک های تجاری از هر جهت بهترن قطعا میدونید و گفتنش بی مورده. یه مانوئل 747 دارم میخونمش نتیجه رو اعلام میکنم خدمتتون.
در مورد تاکسی راستش من مقاله تاکسی رو نخوندم اما تا اونجا که میدونم برج بهتون میگه از کدام تاکسی وی برای خزش استفاده کنید. اما برای سرعت بهترین راه حل استفاده از جوی استیک هست (چون میتونید به سرعن نیرو رو کم و زیاد کنید در حالی که با کی بورد کار سختیه)اینی که من دارم رادرش خیلی مذخرفه برای همین تغییرش دادم و با کنترل رادر نیرو رو تنظیم میکنم سرعت 15 خوبه اما کم و زیاد میشه با کیبورد هم یک بار امتحان کنید که بعد از چند بار زدن f3 پرنده حرکت میکنه (البته آروم آروم چون کمی طول میکشه که موتور ها واکنش نشون بدن. و هر با به همون مقدار (تعداد f3) نیرو وارد کنید همین (شاید من متوجه سوالتون نشدم!؟) برای fsx یه پک به اسم follow me هست که اگر کرک شدش تو سایتهای تورنت گیر بیار مشکل تاکسی رو حل میکنه.
جالب بود من وقتی داشتم تایپ میکردم پاسخ شما داده شده بود!
پاینده باشید
دوستان كل آموزش taxi كردن رو براتون گذاشتم دانلود كنيد . البته خواستم اينجا آپلود كنم اما بلد نبودم مجبور شدم جاي ديگه اين كار رو انجام بدم.
در مورد پرواز گروهي بايد بگم كه كار سختي نيست فكر كنم كسي هم نميخواد بره تو برج كه مارو با ATC راهنمايي كنه بعد اينكه يكي بايد اول بره" به فرض يك اتاقكي رو درست بكنه كه مصلا از كجا به كجا پرواز كنيم يا چند نفر بتونن بيان به گروه و از همه مهمتر اينكه اتاقك رو قفل كنه كه فقط خدمون بتونيم با پسورد وارد بشيم . بعد در اينجا يك قرار پروازي ميزاريم به اين شرح كه :مبدا" مقصد" نوع هواپيما" زمان پرواز"... بعدش هم ديگه....:31:... حالا كي موافقه؟::: اها اينو يادم رفت بگم " اتاقك يا سرور بايد يك اسم مشخص داشته باشه.
حجم:7.35MB
سلام...
من این بازی رو از شرکت نوین پندار گرفتم...
اما کدش رو فقط تا 3 بار میشه گرفتم...
یعنی من اگه دوبار دیگه سیستم رو ارتقا بدم یا یک قطعشو عوض کنم باید 15 هزارتومتی که خرج بازی کردم رو بریزم دور؟!!!
کرکی،کیجنی چیزی نداره؟!
آره تو FSX هم همینطوریه. کوه ها رو نادیده میگیره و نزدیک کوه یهو 4 هزار پا میگه برو بالا. خداییش تو واقعیت همچین چیزی بشه مسافرا کوهنوردا رو هم میبینن.نقل قول:
تو مهر آباد بعد از اون حادثه c-130 سال ها پیش که به بر اثر دید کم به کوه برخورد کرد گردش به راست ممنوع شده اما این atc لعنتی همیشه موقع گو ارون به من دستور گردش به راست رو میده! و جالبه که انتظار داره ارتفا 6000 پا رو هم حفظ کنم!!:4:بوم...(البته من بیشتر با 2004 کار میکنم)
دوستان چند وقت پیش گفتم در مورد ILS یکی توضیح بده هرکس چند خط گفت تا آخر انقدر باهاش ور رفتم یه چیزایی فهمیدم. حالا هرکی در مورد کلید Approch میدونه کامل با عکس لطف کنه در حق من و همه تا یه چیزی یاد بگیریم.
کلید Approch رو زدم با اینکه هواپیما رو اتوپایلوت بود و ارتفاع رو 4 هزار پا بود بدون خاموش شدن اتوپایلوت با کله رفتم تو زمین. خودم موندم چرا اینطوری شد. استال هم نکردم.
یه چیز دیگه. Sinkrate چه حالتی هستش؟
ممنون از همه ی دوستان.
برای برطرف شدن شبهه ها سایت رسمی پذیرش دانشجوی خلبانی هواپیمایی ایران(هما)
کد:http://www.homaatc.com/
نقل قول:
اگر با flight planner مسیر بین دو نقطه رو انتخاب کنید، ارتفاع حداقلی مطمئن رو به شما میده. دقت کنید: حداقل! با این ارتفاع مطمئنا سانحه ای پیش نمیاد. اما برای اطمینان بیشتر یه مقدار مثلا، 6-5 هزار پا بهش اضافه کنید.
کلید approach رو که روشن کردی، heading خاموش شده بود؟ یعنی سیستم فرود اتوماتیک فعال شده بود؟ صدای بوقهای ناپیوسته رو مینیدی؟ فرکانس رو ست کرده بودی قبلش؟ شاید ارتفاع کمی داشتی. دو خط بنفش به صورت + در چه وضعی بودند؟ چراع هشدار glide slop روشن بود؟ اگر بود، پس قطعا ارتفاع کمی داشتی.
sink rate معمولا همراه با pull up هشدار داده میشه که به معنی کم کردن زاویه برای کم کردن ارتفاع هست. حتما دماغه رو بیش حد به سمت پایین قرار داده بودی.
این تمرینها با هواپیماهای کوچک مثل سسنا بسیار راحتتر هست. آموزش هواپیماهای جت اساسا دوره بسیار پیشرفته ای هست، اونهم با هواپیماهای پهن پیکری مثل 747. به نظر من بهتره اول با هواپیماهای کوچک مثل سسنا تمرین کنید، هرچند علاقه به مدلهای تجاری مثل بوئینگ دارید.
آره ماله منم هميطوريه وتا الان هم كركي براش نديدم و فكر نميكنم بياد .نقل قول:
username من (DANI.FLIGHT) هست اينو گفتم كه اگه كسي منو تو game spy ديد add كنه.
در ضمن من منتظر تاييد چند نفر براي پرواز گروهي هستم. در صورت تمايل لطفا وقت آزادتون رو بگيد تا با هم هماهنگ بشيم و بگيد بيشتر دوست داريد كه تو ايران پرواز كنيم يا نه؟ (:27:ايران:27:)
خیلی بده که...فقط 3 بار...کاش میدونستم این جوریه...اینا خودشون میرن مفت کپی میکنن بازی های خارجی رو میدن دست مردم اونوقت میخوان کاری کنن که کسی مال اونارو کپی نکنه...:13:نقل قول:
راستش من که دیگه نمیتونم چیزی بگم چون بار آموزشی نمیبینم . هنوز مساله سرعت فرود 747 حل نشده و کسی نگفته نظرم درست بود تا نه و چرا...؟ که بحث آپروچ پیش میاد و بعد هم لابد بحثی دیگر و الی آخر . لطفا یکی لطف کنه روشن کنه بالاخره سرعا مساسب فرود برای 747 (سبک ترین وزن) چقدره و به چه دلیل.
راجع به gamespy دوست من نگفتی از atc خبری هست یا نه ؟ چون از مولتی که بگزریم همه لذت پرواز online به کنترلر های زنده هست وگر نه تو fs هم میشه ترافیک رو کم و زیاد کرد یا اضافه کرد.
یه نگاهی هم به این بندازید ببینید خطا از چشمای منه یا ... (دیگه به چشم هم نمیشه اطمینان کرد)
راستی برای نصب fspassenger x باید sp2 هم نصب باشه ؟ من 2004 کار میکردم چون سیستمم x رو با گرافیک خوب جواب نمیداد. بعد که شنیدم sp1 تو سرعت تاثیر داره دانلود کردم اما تا دیروز نمیدونستم کرک هم میخواد (نصب میکردم میریخت به هم ) امروز کرک رو نصب کردم با گرافیک فول 30 فریم دارم!!!!
اینهمه پرنده و addon واسه 2004 دانلود کردم حالا باید همه رو بزارم کنار.
سرعت مناسب بین 130 و 160 نات. سقف 170 تا 180 نات هم در نظر گرفته میشه با توجه به وزش باد و وزن هواپیما.نقل قول:
ممنونم (دگمه تشکر ندیدم)نقل قول:
bahram جان شما درست ديدي فكركنم اين موتور b777 هست . معمولا كارخونه هاي سازنده موتور ها براي تست كردن موتورهاشون اينكار رو ميكنن . يكي از موتور هاي اصلي يك هواپيمايه بدبخت رو بر ميدارن و جاش موتور تازه طراحي شده رو ميذارن .به نظر من كار سختي بايد باشه چون تعادلش بهم ميخوره از همه نظر ...
راستش من بدجوری تعجب کردم که چطور حفظ تعادل ممکنه البته اون لحظه به ذهنم نرسید که میشه نیروی اون موتور رو کمتر کرد تا با سایر موتور ها بالانس بشه.
***یک بار وقتی از فرودگاه نوشهر با یک 737 ng بلند شدم هنوز به به 1500 پا نرسیده بودم که یه صدای وحشتناک شنیدم و دنیا وارونه شد. با یک نگاه میشد فهمید که موتور سمت راست از کار افتاده! fspassenger هم فعال بود و منم واسه زدن رنج بعدی پوینت کم داشتم گفتم ادامه میدم اگر بتونم سالم برسونمش یه پونت شیرین بهم میده بماند که کنترل رادر دسته رو عوض کردم و رادر رو با کی بورد میگیرم(واین یعنی مکافات چون خیلی خشک و تصنعی با کی بورد میشه این کار رو کرد) سعی کردم فلپها رو (که اون موقع 5 درجه بود ) بیشتر باز کنم که تو گردش به چپ دچار مشکل نشم و به کوه نخورم. اگر oinn به oiii رو پرواز کنید متوجه میشید . اونوقت فهمیدم فلپ ها هم کار نمیکنن!!!! اونجا بود که متوجه شدم اگر خسیس بازی در بیارم و بعد هر پرواز یا لااقل دو پرواز هواپیما رو برای اوور هال نبرم fspassenger ایجوری حال میگیره :21: خلاصه به سمت دریا برگشتم(البته بعد از اعلام امرجنسی) تا آروم آروم رفتم به 7000 پا اونقت برگشتم به 150 درجه و در 11L فرود اومدم (هوا بارونی بود واسه همین 11 رو بهم داد . بماند که چقدر مکافات کشیدم به خاطر از سر گذروندن یک ایراد به قول خودش سریوس بهم 1000 پوینت داد . آخ چه چه حالی هم دال. جالب بود که بابت فرود نرم بهم 50 پوینت (گاهی اوقات 100 هم میده) و آپروچ تو شرایت بد جوی 100 پونت(که اونم گاهی اوقات 150 میده) داد . البته طول کشید چون تو بهترین شرایت نتونستم از 220 فرا تر برم!(یه بک آپ از اون passenger گرفته بودم اگر پیداش کردم حتما لوگش رو میزارم.***
برای همین تعجب کردم با موتور هائی که بالانس نیست چطور میشه پرواز کرد.
البته یه فکر دیگه هم کردم گفتم شاید به خاطر باز شدن درهای تجارت جهانی به روی ایران اونها تصمیم گرفتند که هواپیماهاشون رو با پودرهای لباسشوئی بسیار اعلا و البته ارزون قیمت! ما و آب تهران که پاک ترین آب دنیاست بشورن هواپیماشون آب رفته و چون یادشون رفته کاور اون یکی موتور رو که موقع پارک میندازن بر دارن اون یکی قسر در رفته و در نتیجه متبرک نشده و قلمبه مونده :31:
تو fsx انگار ناوبری کمی مشکل داره وقتی خاستم تو مهرآباد رو 29R فرود بیام بین دو تا باند نشستم! نه اینور نه اونور :10: اول فکر کردم مشکل از محاسبات منه اما بار بعد با آپروچ هولد روشن این کارو کردم و درست همونجائی نشستم که بار قبل نشستم! کس دیگه ای با این مشکل مواجه شده!؟ پچی چیزی واسه بر طرف کردن مشکلات احتمالی نیست ؟ البته sp1 رو نصب کردم sp2 رو هم دارم دانلود میکنم.
پاینده باشید
سرعت فرود 747 رو توی اون قسمتی که چک لیست هست تو مشخصات هواپیما زده. البته فکر کنم.نقل قول:
راستش من که دیگه نمیتونم چیزی بگم چون بار آموزشی نمیبینم . هنوز مساله سرعت فرود 747 حل نشده و کسی نگفته نظرم درست بود تا نه و چرا...؟ که بحث آپروچ پیش میاد و بعد هم لابد بحثی دیگر و الی آخر . لطفا یکی لطف کنه روشن کنه بالاخره سرعا مساسب فرود برای 747 (سبک ترین وزن) چقدره و به چه دلیل.
راجع به gamespy دوست من نگفتی از atc خبری هست یا نه ؟ چون از مولتی که بگزریم همه لذت پرواز online به کنترلر های زنده هست وگر نه تو fs هم میشه ترافیک رو کم و زیاد کرد یا اضافه کرد.
یه نگاهی هم به این بندازید ببینید خطا از چشمای منه یا ... (دیگه به چشم هم نمیشه اطمینان کرد)
راستی برای نصب fspassenger x باید sp2 هم نصب باشه ؟ من 2004 کار میکردم چون سیستمم x رو با گرافیک خوب جواب نمیداد. بعد که شنیدم sp1 تو سرعت تاثیر داره دانلود کردم اما تا دیروز نمیدونستم کرک هم میخواد (نصب میکردم میریخت به هم ) امروز کرک رو نصب کردم با گرافیک فول 30 فریم دارم!!!!
اینهمه پرنده و addon واسه 2004 دانلود کردم حالا باید همه رو بزارم کنار.
در مورد آنلاین بازی کردن من چیزی به نام Auto ATC ندیدم و تا حالا با اینکه خیلی آنلاین رفتم اصلا تا حالا ندیدم ATC کار کنه و محض اطلاح اینکه کلا کلید مخصوص ATC رو کیبرد هیچ عملی انجام نمیده.
تو بازیهای آنلاین کسایی که حرفه ای کار میکنند و گروهشون رمز داره و نیاز به عضویت داره معمولا یک Navigator دارند که تو برج هستش.
کار خیلی سختی هم هست چون دائما باید اطلاعات بدی و کلی کامپیوتر اونجا هست. من که هیچی بلد نیستم.
در ضمن برای آنلاین بازی کردن Realism رو کم کنید و Detect Crash رو از کار بندازین چون همیشه چند نفر پیدا میشن که وقتی 100 نات سرعت نا قابل دارید میخواین Take off کنید با یک هلیکوپتر بشینن سر راحتون و بومممممممم.
تو هوا هم که قربونش این هواپیمای Hornet میندازن دنبالت و یک اشاره کافیه تا کارت تمام شه.
راستی یه چیزی؛ مگه وقتی یک 747 Take off کنه نباید 5 دقیقه هیچ هواپیمایی بلند نشه؟ چرا این تو بازی رعایت نمیشه. و اینکه اگر با 747 جلوی یک ایرباس یا هواپیماهای کوچکتر قرار بگیریم نباید اونها سقوط کنند؟ ولی Reailsm تا ته هم که باز باشه هیچ توربالانس و اینطور چیزا پیش نمیاد. امتحان کنید.
Sp1 و Sp2؟؟ خوب چرا Acclerator رو نصب نمیکنی؟ گرافیک رو خیلی سبک میکنه و امکانات خوبی هم داره.نقل قول:
منه اما بار بعد با آپروچ هولد روشن این کارو کردم و درست همونجائی نشستم که بار قبل نشستم! کس دیگه ای با این مشکل مواجه شده!؟ پچی چیزی واسه بر طرف کردن مشکلات احتمالی نیست ؟ البته sp1 رو نصب کردم sp2 رو هم دارم دانلود میکنم.
راستی یه چیز دیگه. فکر میکنم تو Acclerator سوخت گیری هوایی هم اضافه شده. کلیدهاش که هست. برم تمرین کنم بعد آموزششو میزارم. باید جالب باشه.
در مورد Approch یعنی کلید آپروچ و نحوه ی استفاده از اون هرکس میدونه (یعنی همه میدونن) توضیح بده لطفا.
سلام به همه
یک سوال
سرویس پک 1 و 2 رو چجوری و از کجا دانلود کنم؟ اگه امکان دانلود نباشه ، از کجا می شه خرید؟
یه لینکی آدرسی ؟
در ضمن FSPASSENGERS تو ورژن جدید کار می کنه؟منظورم Acceleration هستش؟
مرسی
راستش منم چند بار امتحان کردم خیلی جالب از کار در نیومد. اما آخرین باری که کار کردم یادمه از طریق تنظیمات GPS می شه تنظیم کرد.نقل قول:
در مورد Approch یعنی کلید آپروچ و نحوه ی استفاده از اون هرکس میدونه (یعنی همه میدونن) توضیح بده لطفا.
شما یه کم که با GPS کار کنی می تونی تنظیم کنی که کدوم فرودگاه و کدوم باند و چه ILS باشه و در آخر هم باید دکمه Active رو انتخاب کنی که لوکالایزر رو درست تنظیم می کنه.
الان وقت توضیح ندارم اما فعلا این به ذهنم رسید...
در مورد تاکسی کردن هم که شما می گید راهنما گاهی هست یا گاهی نیست باید از توی قسمت ATC Window تنظیم کنی. بعد از این که تاکسی کردن شما قطعی شد و برج به شما اجازه تاکسی کردن رو داد و گفت که از کدوم گیت ها به پارکینگ برسی یا به باند یک گزینه هم زیر گزینه های دیگه اضافه می شه . الان اسمش رو یادم نمی یاد ولی می دونم که راهنما رو می شه از توی اون قسمت خاموش و روشن کرد.
همون پیکان های زرد رنگ روی زمین...
فعلا مطلبی به ذهنم نمی رسه...
البته من دارم درس پس می دم. جسارت من رو ببخشید...
فعلا.
سلام
آقا کسی نمیخواد به سوال ما جواب بده؟
اینجا به جز (دانش) دیگه خلبان نداریم؟
یا احیانا دانشجوی خلبانی؟
آقا کسی نیست ما رو اینجا تحویل بگیره؟
پس چرا نوشته های من تایید نمی شه؟
خب این احتمالا به این خاط هست که gamespy مخصوص fs طراحی نشده در حالی که جاهائی مثل وت سیم فقط برای سیمولاوتر ساخته شدن. طرفدار هم زیاد دارند اما auto atc ? شاید اشتباه خوندید من گفتم atc که اونهم وقتی online پرواز میکنید دیگه با پنجره atc خود برنامه نیست بلکه بسته به سایتی که برای پرواز زش استفاده میکنید نرم افزار های مخطلف هست که امکانات صوتی رو به برنامه اضافه میکنه در نتیجه atc زنده با شما صحبت میکنه شما هم در صورت نیاز یادداشت بر میدارید و بعد به زبان ایگلیسی و لحجه فصیح پاسخ میدید! اصلا فکر میکنم پرواز اگر atc نداشته باشه مسخره جلوه میکنه چون تفاوتی با offline نداره!! مگر به قول شما اذیت و آذار این و اون!نقل قول:
لز اون گذشته فکر میکنم اگر اینجاها مزاحمتی برای دیگران ایجاد کنید که تکرار بشه یا کنترلر رو سر کار بگذازید و ... اوال با میل اخطار میدن و بعد هم ...
اکرلیتور رو گذاشتم واسه دانلود اما حجمش زیاده دارم از سرویسه رایگان شبانه استفاده میکنم که اونم طول میکشه(راستی اشتراکی که شما دارید سرویس رایگان شبانه همون پهنای باندی رو داره که روزانه میخرید یا همشون 64 هستن ؟) sp1 رو هم قبلا دانلود کرده بودم sp2 هم فقط 166 مگ بود گفتم دانلود میکنم که بتونم fspassenger رو نصب کنم تا سر فرصت acc دانلود کنم.
تو این برنامه هم تا زمانی که پرنده قبلی به یک ارتفاع مشخص نرسه به شما هولد میده .
سرعت فرود هم درسته اما به اون اطمینانی نیست من خاهان درست و واقعیش بودم گو اینکه دوستمون پاسخ داده بودن اما من کم کاری مردم و یکی دو پست قبلش رو با دقت نخوندم که جا داره عذر خواهی کنم.
کلید آپروچ موقع فرود این کارو میکنه که شما فرکانس ILS رو اکسپت میکنید و روشنش میکنید و طبق دستور کنترلر پیش میرید امواج با قدرت کافی به گیرنده برسه کلید آلت هولد و هدینگ هواد رو خاموش میکنه و پرنده رو تا نزدیکی های باند صحیح هدایت میکنه. موقع پرواز کروز به سمت vor نمیدونم عمل میکنه یا نه اما اگر عمل کنه این بار به جز فرکانس باید کورس رو هم (که یه دوستی اینجا بهش میگفت رادیال) مشخص کنید یعنی که از چه زاویه ای میخواید به سمت vor برید. ساده گفت ؟ خودم اینطور یاد گرفتم.
پاینده باشید
والا این بازی رو بلدم ولی وقت نمیکنم بیام اینجا . آخه توضیحات 1 خط دو خط نیست . مثلا یکی بگه اپروچ باید 6 خط توضیح بدی !
چه عکس عجیبی ؟ چرا یکی از موتورهای سمت راست بزرگتر از بقیه هستش ؟