آقایون من هرکاری کردم نشد که نشد دیکشنری رو بریزم!!
اگه کسی موفق شده که نصبش کنه...لطفا راهنمایی کنه ما دو سه نفر رو!!
ممنون...
درضمن ورژن فرم ویر ( هرچی هست حالا!!) :p من 5.08 و دیکشنری رو مو به مو همونجایی که گفتید ریختم...آب از آب تکون نخورد!
Printable View
آقایون من هرکاری کردم نشد که نشد دیکشنری رو بریزم!!
اگه کسی موفق شده که نصبش کنه...لطفا راهنمایی کنه ما دو سه نفر رو!!
ممنون...
درضمن ورژن فرم ویر ( هرچی هست حالا!!) :p من 5.08 و دیکشنری رو مو به مو همونجایی که گفتید ریختم...آب از آب تکون نخورد!
حل شد...من frimware 5.5 رو نصب و دوباره 5.8 رو ریختم که حل شد.......نقل قول:
من هم با دیکشنری مشکل دارم:41:
باز هم همان مشکل پیش امد و کلا frim ware رو کردم 5.5...............
کسی نمی دونه این چه درده سری هست؟؟؟
واسه 5.5 هم پیش میاد...............علی کجایی که کمک می خوام..............من 1 بار ریست کردم ولی بعد 20 مین دوباره پیش امد....
سلام آیا مشکل فارسی p2 حل شد ه؟ فریم ویر برای حل این مشکل هست؟ با تشکر
فعلا که نشد......انشا اللهنقل قول:
سلام تو پست 45 گفتید ضبط صدای p2 با فرمت mp3 اانجام می شه خواستم بگم این که اصلا ضبط صدا نداره!
بعد هم ازتون پرسیدن می شه ازش به عنوان cool disc استفاده کرد و بدون برنامه ی خاصی اطلاعات روش ریخت یا نه بعد گفتید آره ! این که اصلا امکان نداره تا cd اش نصب نشده باشه هیچ کاری نمی شه کرد برا چی اطلاعات غلط می دید؟ :31:اگه هم اشتباه می کنم راهنماییم کنید که چه جور میشه این کارارو باش کرد؟
فرمت ضبط صدا mp3 و با کیفیت عالی هست...............شما باید frimware رو عوض کنی اون فریم ور قدیمی هست............نقل قول:
روش دوم رو من هم نمی دونم فقط می دونم بدونه برنامه نمیشه یا نمی تونم.....
نقل قول:بی خیال ؟ ... مگه ممکنه ، توانایی اینکه موقتا یه دستگاه بره توی حالت ums (یعنی بره توی حالتی که مثل یه کول دیسک) باشه ، دیگه یه چیز پیش پا افتاده اییه و 90 درصد دستگاه ها دارن .. اینم باید داشته باشه ...نقل قول:
میشه یکی از دوستان تایید یا رد کنه این قضیه رو ؟ ... ممنون .. .
* راستی اصلا فکر کنم یه firmware ی هم بود که دستگاه رو ums می کرد ... اطلاعات بیشتر ؟ ...
من خودم p2 دارم اگه برنامش نصب نباشه و از طریق usb وصل بشه هیچ اتفاقی نمی افته و کامپیوتر نمی خوندش .
یه سوال دیگه یعنی من الان اگه فایرورمو عوض کنم دستگام یه قابلیت جدید پیدا می کنه؟!
p2 مستقیما pdf رو نشون میده؟
سلام مشکل خاصی نیست !نقل قول:
اگه خیلی مشکل داری باهاش برو فایرم ور 4.13 رو نصب کن یا هر وقت اینطوری شد یکی از راه های زیر رو انجام بده بعدش دوباره برو سراغ گوش دادن به اهنگات :
- ریست کردن دستگاه
- وارد یکی از قسمت های منو ( گیم ، ویدیو و .... ) شدن
- اتصال دستگاه به کامپیوتر و سپس جداسازی
چرا تایید میشه !! از هر دو حالت پشتیبانی میکنه !نقل قول:
نه یه برنامه هست که با یه سری تغییرات این کارو میکنه !
چی میگی مگه میشه !!نقل قول:
البته شما اول سی دی رو نصب کردی بعد P2 رو وصل کردی ! شایدم مشکل از سیستم عامل ت هست !!؟؟
بله 100% خوب فایرم ور رو برای همین منتشر میکنن دیگه
خیر نمایش نمیدهنقل قول:
من ویندوزم ویستا هست وقتی بدونه برنامه میزنم کابل رو فقط شارز می کنه................
اقا علی راهی واسه درست کردنش نیست؟؟؟
این ها رو بر اساس تجربه فهمیدم....
دوستان عزیز یک سوال...............
صداهایی که ضبط میشه کجا save میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آها خودم فهمیدم.................... تو یه پوشه به نام Recorded Fileنقل قول:
حالا یه سوال دیگه.............. دیکشنری رو چه چوری نصب کنم...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو پوشه Dictionary سه تا فولدر دیگه وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکارشون کنم؟؟؟؟؟؟؟ کجا کپی شون کنم؟؟؟؟؟ جوابمو بدین وگرنه خودم پیداش میکنم ها....... مرسی............:31::31::31:
شما پوشه دیکشنری رو تو فولدر اصلی P2 کپی کن !!نقل قول:
لینک دیکشنری که داده بودین دوتا فولدر داخل فایل دانلودی بیشتر نبود:
وقتی از زیپ بیرون اوردم دوتا فایل بود ...DB & Font داخل فایل فونت 5 فایل دیگه هست و داخل فایل DB چهار تا فایل!
اگه کم و زیاد دارن بگین...
[quote=DVM_AMIr تو پوشه Dictionary سه تا فولدر دیگه وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟
برا من که دان کردم یه فلدر هست به اسم support_file_down_sms.jsp هر کاری کردم نصب نشد.........
جریان چیه یهنی اشتباه هست فایل من؟؟؟؟
من 20 مگا رو دان کردم
بچه ها دقیقا به من بگید فریم ور رو که دانلود کردم کجا کپیش کنم؟ کامل بگید من اصولا مشکل دارم تو این چیزا:31:
سلامنقل قول:
فایل دانلود شده رو از حالت فشرده خارج کن (2 فایل داخل فایل فشرده موجوده)
2 فایل رو در فولدر اصلی p2 کپی کن !
راستی قبلش هم پلیرت رو شارژ کن
وقتی فریم ور (هرچی که هست حالا !! ) رو دانلود کردید دوتا فایل دانلود شده رو می ریزید داخل دارکتوری اصلی پی تو... مثل g:/P2 بعد دستگاه رو روشن کنید.دستگاه روشن و خاموش می شه.بعد دوباره روشن کن...دوباره خاموش می شه...!!!
حالا روشن کن...خاموش نمی شه!! :D فرم ویر ( هرچی هست!!) نو مبارک!
اه....دوست من جواب داد!! آقا مام سوال می پرسیم جواب بدید...به خدا ثواب داره!!
اینم اخرین جواب برای نصب دیکشنری
مراحل زیر را انجام دهید :
- فرمت کردن دستگاه
با فرمت کردن فولدر Dictionary به صورت خودکار در دایرکتوری اصلی ساخته میشود
**توجه** >> اگر فولدر ساخته نشود فایرم ور شما کره ای نیست و قابلیت دیکشنری را ندارد
- ریختن فولدر های موجود در فایل دانلودی (فشرده ZIP) در فولدر بالا پس از خروج از حالت فشرده
فایل های موجود دیکشنری هم 2 نوع هستند ( فایل دیکشنری اصلی 50 مگ و فایل دیکشنری لایت (بدون تلفظ و امکانات خاص) 20 مگ)
و در غیر این صورت باید فایرم ور خودتون رو به ورژن کره ارتقا داده سپس دیکشنری رو نصب کنید
مشکل اصلی کار نکردن دیکشنری در بعضی از ورژن های فایرم ور در نسخه بعدی حل میشه !
اینم اخرین جواب برای نصب دیکشنری
مراحل زیر را انجام دهید :
- فرمت کردن دستگاه
با فرمت کردن فولدر Dictionary به صورت خودکار در دایرکتوری اصلی ساخته میشود
**توجه** >> اگر فولدر ساخته نشود فایرم ور شما کره ای نیست و قابلیت دیکشنری را ندارد
- ریختن فولدر های موجود در فایل دانلودی (فشرده ZIP) در فولدر بالا پس از خروج از حالت فشرده
فایل های موجود دیکشنری هم 2 نوع هستند ( فایل دیکشنری اصلی 50 مگ و فایل دیکشنری لایت (بدون تلفظ و امکانات خاص) 20 مگ)
و در غیر این صورت باید فایرم ور خودتون رو به ورژن کره ارتقا داده سپس دیکشنری رو نصب کنید
مشکل اصلی کار نکردن دیکشنری در بعضی از ورژن های فایرم ور در نسخه بعدی حل میشه !
برای دانلود فایرم ور کره ای هم برید اینجا (فایل های دیکشنری هم موجود هست) :
کد:http://www.samsung.com/sec/support/download/supportDown.do?group=videoaudio&type=mp3players&subtype=flash_yepp&model_nm=YP-P2CB&disp_nm=YP-P2CB&language=&dType=D&mType=FM&vType=R&prd_ia_cd=03040200
به پست 456 یه سر بزند کسایی که دیکشنری دان کردند.
نقل قول:
دیکشنری انگلیسی به انگلیسیه؟:31:
اره دیگه !نقل قول:
شما مارو گرفتی !!
اون فرم ویر ( هرچی هست!) که گذاشته بودین 5.08 ... ورژن کره ای بود ؟
کسی جواب ما رو نداد..........من دیک دان کردم 1 فایل بود اما یه دوستمون گفت 3 فایل........مال من بد دان شده؟؟؟
نقل قول:
من همچین جسارتی نمیکنم:11:
.من رفتم این سایته که دادین.انقده لینک بود.گیچ شدم.میشه بیشتر راهنمایی کنین:10::11:
ال سیدی این دستگاه مثل آیفون مولتی تاچه یه معمولیه
در ضمن قیمتش چنده؟
مولتیش بد نیست.......:...................ایفون کجا و این کجا.....قیمت 4 گیگ 230 بیشتر نباید باشه
حالا آخرش مثل آیفونه یا از اون بدتره
قیمت دقیق هر ظرفیتشو نداری؟
اون فایرم ور نبود ! صفحه دانلود P2 (دانلود سنتر) سایت کره ای سامسومگ بود توش همه نوع چیزی هست !نقل قول:
نه مشکل نداره ! فکر کنم ورژن لایت رو دانلود کردینقل قول:
بابا شوخی کردم !نقل قول:
شما ورژن اخر رو اگه نیاز داری دانلود کن ! ولی من پیشنهاد نمیکنم
مالتی تاچ هست ولی هنوز فایرم وری که اجازه استفاده از این قابلیت رو بده منتشر نشده !نقل قول:
قیمت هم امروز گرفتم میزارم تو پست بعدی
چی میگی !!!نقل قول:
اصلا نمیشه مقایسه کرد !نقل قول:
اخرین قیمت های P2 (با گارانتی سام سرویس)
2 گیگ : 195
4 گیگ : 210
8 گیگ : 258
----------------------------------
لوازم جانبی :
شارژر سامسونگ : 19
شارژر (متفرقه) : 3
قاب کریستالی : 4.5
هدفون بلوتوث : 58
من خواستم مشتری جزب کنم.............
همونطور که دوست خوبمون گفت ، چنین مقایسه ای درست نیست ... این دستگاهها در دو دسته کاملا متفاوت هستند ... با فرض اینکه ipod touch جزو اقوام نزدیک iphone هستش ، شاید بد نباشه این تاپیک رو یه مقدار مطالعه کنی (تقریبا میشه گفت : iphone = دوربین+ امکانات تماس + touch)نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=230525&highlight=iphone
دوستان یه سوال:این Uci چیه؟
سلام علی جان واقعآ ممنونم به خاطر این همه پست و جواب دادن های عالی و سر موقع امشب کل این 47 صفحه رو خوندم و به خیلی چیزا رسیدم من قصد خرید تاچ رو داشتم و اصلآ با p2 آشنا نبودم امروز آشنا شدم و دیدم که چیزه جالبیه با قابلیت های زیاد.من استفاده ام از بلوتوث و رادیو زیاده که فکر میکنم این بیشتر به دردم بخوره تا تاچ.فقط این سوالات رو دارم که جواب بدی ممنونت میشم :
میخوام بدونم کیفیت صفحه و اینترفیس این دستگاه مثل تاچ هست یا نه؟و کدوم بالاتره؟
از نظر قیافه فکر میکنم تاچ باید خیلی کلاس بیشتری داشته باشه ( من p2 و از نزدیک ندیدم ) درسته؟
راحتی کار انگار با این دستگاه راحت تر میشه کار کرد درسته؟
تمام قابلیت هایی که گفته شده روی هر 3 تا موجوده؟( یعنی p2 ، 2gig با 4 گیگ فرقی نداره ) ؟
انشاالله قراره تا همین یکی دو هفته پول به دستم برسه دوست دارم بهترین انتخاب و داشته باشم و از شمایی که با این دستگاها کار کردید میخوام بپرسم آخرش این رو انتخاب کنم یا تاچ رو؟از همه نظر میخوام بدونم ( البته گفتم این دستگاه نظرم رو بیشتر به خودش جلب کرده )
به خاطر همه زحمات ممنونم
ببخشید که به جایه علی جواب میدم............نقل قول:
کیفیت صفحهی این عالی هست ولی تو افتاب خوب نیست و تاچ از این بهتره............
از نظر من هم تاچ قیافش بهتره.........
این دستگاخ راحتی کارش بهتره..........
هیچ فرقی ندارند 2 یا 4 یا 8 گیگش ............
سلام به همگی اینم جواب شما ها
UCI همون theme یا پوسته هست !نقل قول:
تو برنامه Emodio یه قسمت برای ساخت تم هست که میتونی یه UCI کامل با Wallpaper و Icon بسازی
سلام خیلی لطف دارینقل قول:
وظیفم هست
- خوب با اگه دقت کنی تمام محصولات اپل تو زمینه ی کیفیت صفحه و اینترفیس خیلی بالا هستن
- از نظر کلاس یه جورایی مشابه هستن ولی اصلا قابل مقایسه نیستن
- P2 از نظر کار کردن راحت تره درسته . ( یکی از مشکلات تاچ اجبار در استفاده از iTunes هست )
- تمام قابلیت ها هم در تمام سایز های حافظه ( 2 و 4 و 8 و بزودی 16 گیگ) یکی هست
بازم تشکر
راستی یادم رفت بگم خسته نباشی (بابت خوندن کل صفحه های تاپیک)
بازم سوالی بود در خدمتم
دستت درد نکنهنقل قول:
لطف کردی