اتاق مرسدس شاید از بقیه کوچیکتر باشه ولی از فضاها عالی استفاده شده مثلا زیره تختخواب کشوهای بزرگی هست
یا بیرون اتاق 2 تا دریچه بزرگ داره که بیشترین جا رو برای نگه داری وسایل داره . یا داشبوردش کاملا ارگونومیک طراحی شده و از هر جهت راحته برای راننده.
Printable View
اتاق مرسدس شاید از بقیه کوچیکتر باشه ولی از فضاها عالی استفاده شده مثلا زیره تختخواب کشوهای بزرگی هست
یا بیرون اتاق 2 تا دریچه بزرگ داره که بیشترین جا رو برای نگه داری وسایل داره . یا داشبوردش کاملا ارگونومیک طراحی شده و از هر جهت راحته برای راننده.
نمایی از استقامت و قدرت . benz 2628 معروف به بنز مایلر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان اگه ممکنه یه سری اطلاعات کلی و عمومی در رابطه با این دنگ فنگ ها بدید.
پیشاپیش سپاس
اینجا همشو نوشتهنقل قول:
اينها موتورهاش تماما المانه. يعني مونتاژ المانه. ايرانم دستي توش نداره.نقل قول:
تو جاده هم فكر كنم 50 تا بيشتر نميره:27:
چرا بابا اینا فقط تو گردنه یه مقداری ضعیف هستن . تو کفی عالی میره . خدا نکنه بیفته رو دور :5:نقل قول:
قفل چرخ در انتظار کامیونها و اتوبوسهای متخلف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرخودرو ، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: کامیونها و اتوبوسهای متخلف در ایام نوروز با قفل چرخ متوقف می شوند.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، سردار سرتیپ محمد رویانیان در مرکز نظارت همگانی پلیس به خبرنگاران گفت : وجود بیش از 30 مورد از تخلفات راهنمایی و رانندگی به پلیس این اجازه را می دهد که از تردد خودرو بصورت موقت و با زدن قفل چرخ جلوگیری کند.
وی افزود : داشتن پلاک جعلی و غیرمجاز ، تحت تعقیب بودن خودرو ، نقص فنی و نداشتن معاینه فنی ، سد معبر ، عبور از مناطق غیرمجاز و همراه نداشتن مدارکی چون گواهینامه ، بیمه شخص ثالث و کارت خودرو از جمله تخلفاتی هستند که به قفل چرخ منتهی می شود.
رویانیان گفت: برخی مواقع صورت وضعیت مسافران اتوبوس های بین شهری با تعداد مسافران همخوانی ندارد یا برخی کامیونها فاقد پلاک و هویت هستند که با این وسایل نقلیه نیز با قفل چرخ برخورد خواهد شد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: طبق دستور رئیس محترم قوه قضاییه از این پس رانندگانی که بیش از 3 بار تخلف منجر به توقیف خودرو در سال داشته باشند علاوه بر سوراخ شدن گواهینامه ، به مراجع قضایی معرفی و مدت 6 ماه از رانندگی محروم می شوند.
دوشنبه، 19 اسفند 1387
عکسهایی از کابین ACTROS 1860 CONCEPT
ادامه
نقل قول:
سلام به همه رفقا :31: من یه مدتی نبودم
ولی فکر می کنم 1924 با 1921 کاملا فرق داره.... اینو میشه از 1924 های اتاق آلمان فهمید...
یا حداقل از 1924 های آبی فیروزه ای که بهش می گن 1924 عراقی !
راستی این ماشین ها خیلی تنوع دارن ( 1924 و 2624 و اینااا )
انقدر از اینا تو کشور های مختلف هست که ما تا حالا اسمش رو نشنیدیم (مثلا 1624 که تو آلمان زیاده) .. 2628 دماق دار هم فقط تو ایران و شاید چند تا کشور دیگه میشه دید.... در صورتی که اصلا تو آلمان 2628 دماق دار وجود نداره !!! انگار اینا رو واسه ایران ساخته
در مقابل تو آلمان کلی 2624 سوپر شارژر دار (مثل 2628 خودمون) و 2624 بدون سوپر وجود داره که آدم حسابی هنگ می کنه :13:
من هم تا حالا تو سایت ها به هیچ عنوان 1924 توی کشور های اروپایی ندیدم، ولی مطمئنا" آلمان یه زمان 1924 رو تولید کرده، شاید واسه کشور هایی مثل کشور ما ؟!
امیر اینا همه چی بود به جز دنگ فنگنقل قول:
دقیق بگو از کجاش برم؟
سلام، بالاخره این کامیون بنز ما هم یه جورایی تکمیل شد، البته ریزه کاری زیاد داره :41:
ولی اصل کاری هاش درست شده
قراره 2628 بشه، ولی متاسفانه سوپر شارپرش رو هنوز نصب نکردیم :31::27:
پس فعـــــــــــــــــــــــ ــــــلا 2624 هستش
چند تا عکس ازش می ذارم، رو لینک زیر عکس کلیک کنید بزرگش رو نشون میده، نظر یادتون نره :31:
سلام دوست عزیز امیدوارم که خسته نباشی
عالیه ، خوبه یه عشق کامیون انیمیشن سازهم داریم.
حتما ارم روی کاپوت رو بزاری ،برف پاک کن و از همه مهمتر زحمت هواکش رو بکشی خیلی خوشکلتر می شه .
و در ضمن شاسی مایلر کمی کوتاه تر از اینه .
در مورد نکاتی که نقل از آقا محمد بود.اصلا اون کامیونها یکی نیستن هر کدام از نظر موتور دیفرانسیل و گیربکس با هم فرق دارن .
شاید یه مدل توی یه کشور نباشه اما هرکجای دنیا بری اسمش عوض نمیشه شاید یه اسم مربوط به کشور خودشونو روش بزارن مثلا فک پارس.
و سری دماغ کوتاه های بنز(lp) از سال 1959 تا حدود سال 1988فکر کنم ادامه داد.
:10:
خب اینجا حالا بحث مدلهای بنز شد میخواستم یه چیزی بگم شاید متوجه شده باشین
من یه قسمت از این کد رو فهمیدم قسمت دیگه رو هنوز کشف نرکدم
مثلا میگیم آکتروس 1844 هستش این 18 دقیق نفهمیدم چیه ولی اون 44 اگه یه صفر جلوش بذاریم 440 میشه قدرت موتور حالا بقیش رو یکی دیگه کشف کرده بگه خیلی خوب میشه .
نقل قول:
رامین جان 18 منظور تناژ ماشین هستش (وزن به صورت ناخالص) یعنی هم کله و هم شاسی و هم بار کلا" رو هم تا 18 تن می تونه باشه ، البته تناژ بار زدن رو گاری با اینا فرق می کنه، مثلا محمد گفته بود 2628 تو حالت گاری می تونه 46 تن بار بزنه که این رو باید از تو دفتر چه اش دید
نقل قول:
ممنون دوست خوبم، آره راست میگی این ریزه کاری ها خیلی مهمه، حتی دستگیره ی در هم نداره :31:
متاسفانه شاسیش رو از روی شاسی 2628 کمپرسی ساختم، واسه همین انقدر بلند شد :41:
حتما باید واسش یه شاسی کشنده هم ردیف کنم که انقذر ذراز نشه، مثل اتوبوس شده :13:
محصولات . کامیون. کامیون های کشنده . نیسان تی 375نقل قول:
Benz VS VOLVOبا عرض سلام خدمت دوستان و کامیون بازان عزیز1) من از نظر فنی هیچی بلد نیستم و امکان زیادی داره که مطالب گفته شده در این مقایسه نادرست بوده اگر کسی خلاف مطالب را میتواند ثابت کند برای من بفرستد.تابه اطلاعات یکدیگر بیافزائیم.
2) بیشترین مطالب مورد مقایسه در مورد ولوو نسل قدیم با مرسدس بنز نسل قدیم خود بوده ( مثل مایلر و N10 ) و در مورد نسل جدید نیز بیشترین مقایسه بین ATEGO و FM9 بوده ، من با FH رانندگی نکرده ام و از نزدیک با آن آشنایی ندارم و فقط به گفته رانندگان و تعمیر کاران بسنده کرده ام.
3) سعی شده در این مطالب از قضاوت جانبدارانه پرهیز شود.
معمولا اگر بخواهند چیزی را مطالعه کنند ابتدا در مورد گذشته ی آن کمی تحقیق می کنند.برای همین موضوع است که برای این مقایسه بد نیست که تولیدات گذشته این دو شرکت را بدانیم و ضعف و قوت این دو کارخانه چه بوده .چونکه امکان دارد همان نقص کمی در نسل جدید نیز باقی مانده باشد یا بطور کامل بهبود یافته !
به همین دلیل نگوئید که قدیمی ها رفته اند و دیگر به ما چه که چگونه بوده اند .
بعضی از مطالب از پدرم که از نظر فنی بیسته کمک گرفته ام(چون دوست نداره دوروبره کامیون و مسائلش برم جرات نداشتم زیاد ازش سوال کنم والا مطالب کاملتر می شد)
از طولانی بودن مطالب ماراببخشید.:10:
ولوو از نظر رانندگی راحت،بیشتر از بنز به فکر راننده بوده و سر و صدای موتور به داخل اتاق ، داشبورد و کابین راننده در وضعیت بهتری نسبت به بنز قرار دارد . درحالیکه بنزهای قدیمی در سرما راننده یخ کرده ودرتابستان گرمای موتور داخل کابین راننده بود.یکی از مهمترین مقایسه ای که شرکتها انجام می دهند فکر کنم همین موارد باشد.(چون بنز در این مورد همیشه ضعیف بوده ودر مقایسه مجله ماشین رتبه آخر راداشت.)
ولوو با مصرف سوخت بیشتر و دود بیشتر سرعت و قدرت بهتری را نسبت به بنز فراهم کرده ،در مقایسه با مدلهای هم کلاس خود .البته این کار بعلت حجم موتور کمی بیشتر درولوو ،وهمچنین وجود سوپر( توربوشارژر) در اکثر موتورهای ولوواست .
در حالیکه اولین توربوشارژر درسال 1923 توسط فردی بنام پورشه برای بنز ساخته شد.
_البته در مقایسه ای که در سایت انگلیسی RoadTransport در مورد مصرف سوخت مقایسه شدند .توجه کنید :
اعداد زرد رنگ قدرت به اسب بخارمدل کامیونوزن ناخالصKgسرعت متوسط Km/hقیمت کامیون تست شده£مصرف lit/100KmAXOR1840 Euro 54000072.95605631.5FM9 380 8x43200061.3_36.5FH12-4604400074.59197440.1ACTROS 25464400071.97232639.8
اما در مجله ماشین چند شماره قبل هزینه سفر و مصرف سوخت ACTROS 1854 بیشتر از FH بود .؟
اما در مورد نسل قدیم شاید 15% مصرف بنز کمتر بوده نسبت به بنز.
در مورد دنده و تعویض آن : ولوو دارای طبق H روی هم است ولی بنز دوبل (طبق ردیفی...)دارد اگر با این دو گیربکس کار کرده باشید باید بدونید که تعویض طبق سبک،سنگین کردن در H روی هم سریعترو راحتر است تا طبق بنز و ایویکو .ودر ایران H روی هم محبوبیت بیشتری دارد. در تعویض ولوو از سبک به سنگین شاید اشتباه صورت گیرد چون همچین موردی را شنیدم ( یک ولوو N10 بجای دنده 7 ، رفت دنده 3 وگیربکس .... شد)ولی فکر کنم درنسلهای جدید دکمه سبک سنگین در دور بالا عمل نمیکنه . طبق بنز(ضربه ای )کمی کند تره و چون فاصله دنده ها نزیدکه و فاصله دنده 8 کمی دورتر از راننده میشه کمی سختره نسبت به ولوو .ولی درحالیکه بنز قدیم دنده راحتتر از ولوو جا میرفت.اما بعضی از FM9 ها نمیدونن چرا از همون اول دنده شون سفتر از بقیه است.
ارتباط دنده کامیونهای دماغ دار (Cab After Engin)قدیمی با گیربکس توسط شیش هستش و کاملا مکانیکی است.ولی در آتگو هیدرولیک_ پنوماتیک است ( روغن مثل کلید عمل کرده و مسیر باد را برای تعویض دنده روی گیربکس ، باز می کند). درAXOR همان شیش است .فکر کنم درACTROS برق وباد ؟؟؟ باشه.
در FM9 سیم کار تعویض دنده رو انجام میده.حالا قضاوت با شما.من فکر کنم سیم ساده تره ولی همچین چیزی در موردش نشنیدم.اما آتگو سابقه هوا گرفتن دنده رو بیشتر از ولوو داره .اما آتگو باری دارای گیربکسی با یک سنسوراضافه تر سنکرونیزه بوده وخیلی راحت دنده ها جا میره.
در مورد دنده هوشمند آکتروس از سال 1380 وارد ایران شده ، دیگه نمی دونم از چه سالی
این (Telligent Gear Shift) درست شده ، در حالیکه I Shift ولوو چند سالیه که تبلیغشو می کنن(هر چند با هم متفاوت بوده .)
در سال 1985 مقدمه Electronic Power Shift (EPS) توسط بنز طراحی شد .
کلاچ : در قدیمی های بنز تا نسل بعضی از مایلرها دارای کلاچ خشک بوده که مکانیکی توسط شیش عمل می کرد. در مقابل ولووها دارای کلاچ باعمل توسط روغن بوده که نرم تر عمل می کنند .در نسل جدید هم شاید کمی کلاچ ولوو نرم تر باشد .
# این موارد در حین رانندگی بلند مدت خود را نشان داده و احساس رانندگی راحتتر به راننده دست داده
ومسیر های دورتر را به نسبت سرحالتربودن ماشین خود نزدیک می بیند. #
موتور FM9 با حجم 9 لیتر از موتور ATEGO با حجم 6370 سی سی بزرگتره و قدرت بیشتر
ودر مورد بقیه مدلها معمولا ولوو دارای حجم موتور کمی بیشتر نسبت به بنز می باشد.
موتور ولوو شلوغتر است نسبت به بنز.که این یکی از دلائل پر هزینه بودن نسب به بنز است.(هزینه تعمیر و نگهداری) .
یک دست کامل سوزن آتگو 110 هزارتومان اما فکرکنم که هر عدد سوزن FM9 50 هزارتومنی بشه.تازه ولوو توی گرفتگی و خرابی سوزنها مشکل داره مخصوصا FM9 .وقتی هم خراب بشن دردسرشون بیشتره.
یک موتور ولوو در نسل قدیم حداقل هر دوسال یک تعمیر میخواد،ولی در نسل جدید شاید به 3 سال برسه.در بنز بعد از چهار، پنج سال تپیدن مداوم قلبش تعمیر، لازم است.(اینو رانندگان ولو و تعمیر کاران هم تصدیق کرده اند.)
# در سالهای 1365 وقتی که یه موتور ولوو(N10,N12) رو تعمیر میکردند حدودا40 هزار تومنی میشده در حالیکه در همان سالها هزینه تعمیر موتور یه مایلر حدود 90هزار تومن میشد .
حال نمی دونم که دلیل این تفاوت درنسب به مقایسه با کامیونهای جدید این دو مارک ،آیا روابط خوب باسوئد نسبت به آلمان بوده (راحتتر وارد شدن قطعات)،یاتکنولوژی استفاده از قطعات یدکی آن موقع ولوو بصورتی بوده که از مواد و قطعاتی استفاده کرده که هزینه کمی داشته اند و کیفیت...؟ #
البته درمورد بوش موتور که همین دلیل صادق بوده چون وقتی که تعمیر موتور انجام میدادند بوش تراش نمی خورد ومی بایست تعویض می شد (بر عکس بنز).البته در جدیدها هم تعمیری نیستن.
اکثر قطعات درکامیونها و ماشینهای جدید تعویضیه نه تعمیری دلیلش اصلیش اینه که در اروپا هزینه ساعات کار یک فرد فنی که باید روی قطعه کار کنه شاید بیشتر ازهزینه خرید قطعه در بیاد.و به صرفه تر اینکه قطعه عوض بشه تا تعمیر.واسه همینه که یک ATEGO با دوسال قسط با اون همه تکنولوژی با یه مایلر هم عمر من ، یه قیمت دارن.خوب معلومه واسه هزینه تعمیر و نگهداریه .:41:
معذرت مي خوام جدول ورد بود که خراب شد.
دوستان تا گذاشتن بقیه مطالب نظرات را بفرستید.:10:
خیلی عالیه دوست عزیز ادامه بده .
فقط همون شروع جملاتت. مطلبی که گفتی ولوو بیشتر به فکر راننده بوده . اتاق بنزهای قدیمی در زمستان سرد و تابستان گرمه. فک میکنم منظورت همون سری 1921 تا 2628 باشه و قدیمی تر . اینو شما با کدوم سری از ولوو مقایسه میکنید ؟ سری n10 , n12 ؟
نکته دوم کدوم مقایسه مجله ماشین منظورته که اکتروس از این لحاظ آخر شد ؟
بله کاملا درسته .نقل قول:
ابتدا در تاپیک قبلی هم گفتم بیشترین مقایسه بین این دو سری بوده یعنی (lp& lpk vs n10)
دوست من این سری از بنز در سال 1959 شروع به تولید کردند.در عوض n10 در سری تولیدات دهه 1970 به بعد تولید شد که قابل قیاس نیستند. تنولوژی باید بهتری داشته باشند.
در مورد مجله ماشین.چند شماره قبل حدود 2،3 ماه قبل که یه مقایسه انجام داده بودند در مورد 5 کشنده
man tgx ,actros1854 fh16, iveco & scania در آنجا مقایسه انجام شده بود که اصلا به نفع بنز نبود.در ادامه کمی راجع به این بحث می شود.
من مجله ماشین نمی خرم اگه در مورد کامیون مطلبی داشت خبر بدین ما هم بگیریم.
:10:
دوست عزيز ممنون از مطالب خوبتون.
البته از نوشتهاي شما ميشه اين طور برداشت كرد كه برتري از ان ولوو هست در مقايسه با بنز. چون تقريبا از لحاظ راحتي راننده و موتور وقطعات و... ولوو در وضعيت بهتري قرار داره.
البته اين نوشته ها بيشتر در مورد مدلهاي قديمي بود.
اميدوارم در مورد مدلهاي جديد اين دو شركت هم يه مقايسه اي انجام بديد.
دوستان این شماره مجله ماشین فروردین مقایسه 5 کشنده موجود در بازار رو داره مقایسه خوبی هستش کامل و کم نقص .
این مقایسه کاملا توسط خودشون انجام شده و ترجمه نیست .
ایول سالها بود منتظر همچین مقایسه ای بودمنقل قول:
منم منظورم همونه این سری بنز که سال 1959 تولید شده نباید با سری n10 ولو که 11 سال بعد تولید شده مقایسه بشه. به نظر من منطقی نیست.نقل قول:
دوستان نظرتون رو در مورد مطلب مجله ماشین . مقایسه 5 کشنده مطرح بازار ایران بگید.
اين مجله ماشين اسمش چيه؟!
اسمش هم " مجله ماشین " هستنقل قول:
بهتر اين بود كه اول خودت نظرت رو بگي وبعد ما شروع كنيم.نقل قول:
ولي حالا من چون مجله رو مطالعه كردم يه چند تا نظر ميدم.
اول اينكه نكته جالب در مقايسه اين پنج تا كشنده اينكه سه تاش مربوط به شركتهاي المانيه و از اين سه تا دو تاش مربوط به يك شركته يعني مرسدس
البته من فكر ميكنم اكسور و اكتروس كمي مظلوم واقع شدن چون اومدن اين دو تا رو كه شايد طراحي كمي قديمي داشته باشن رو با ولوو و رنو كه طراحي تقريبا به روزي دارن مقايسه كردن كه اين درست نيست.
از مطالعه اين پنچ تا كشنده براحتي ميشه فهميد كه اكتروس واقعا امكانات لازم رو براي يك راننده داره. حتي نويسنده هم در اخر اشاره كرده كه اكتروس ميتونسته در رتبه اول قرار بگيره و فقط به خاطر دلايلي مثل حذف تجهيزات ظاهري ان - توقف عرضه اش- قيمت نامناسب و فضاي داخل كابين ان در رتبه سوم قرار گرفته.
اون دوستاني كه ميگفتن ولوو امكان راحتي بيشتر رو به راننده ميده كاملا اشتباه ميكردن چون تو اين مقايسه به طور قاطع اعلام شده كه اكتروس در زمان راندن ، بهترين لذت و در تسلط بودن را به راننده اش ميدهد (كه البته من اين مورد رو قبلا از راننده ها هم شنيده بودم) حتي فضاي داخلي اتاق هم به شكل كاملا استاندارد هستش و نه مثل مان خيلي بزرگ ونه مثل اكسور خيلي كوچك.
نكته بسيار مهم در مورد يخ زدگي گازوئيل بود كه تنها كشنده هاي گروه مرسدس اين مشكل رو نداشتن و اونم به سبب قرار گرفتن فيل تر ابگير در پشت موتور و بهره گيري ار حرارت موتور هست كه اين مورد براي راننده هاي سنگين بسيار مهم است.
حتي در كم مصرف بودن هم مرسدس در رده دوم قرار داشت و رنو اول بود. در حالي كه ولوو و مان پرمصرفترين كشنده ها بودند. پس ميشه نتيجه گرفت كه واقعا همچي سرعت واسب بخارو قدرت نيست.
در بحث خرابي و تعميرات قطعات ولوو در شرايط خوبي قرار داره و علتش هم كاملا مشخصه.
البته اكتروس اشكالاتي هم داره مثل نداشتن نور گير در شيشه جلوي راننده!!
و يا اينكه اكسور و يا اكتروس هنوز هم با مشكل گرم كردن در شرايط گرما و فشار زياد دست به گريبان هستن! كه اين نكته رو من زياد نگرفتم و اگر كسي از دوستان ميتونه توضيحات بيشتري بده ممنون ميشم.
از نظر من با توجه به اين مقايسه ترتيب كشنده ها به صورت زير است:
اكتروس
رنو
ولوو
اكسور
مان.
البته من اين رده بندي رو براساس امكانات و كيفيت كشنده ها گذاشتم نه بر اساس خدمات پس از فروش- كم يابي قطعات و توقف عرضه و....
در مورد اینکه آکسور و آکتروس مضلوم واقع شدن تقصیر تیم تست نیست بلکه تقصیر شرکت متولی هستش که پایینترین سطح تجهیزات و تزعینات و حتی نو ع اتاق رو انتخاب کرده .در مورد آکتروس که اینا همه صدق میکنه آکسور هم با وجود اینکه کلا کامیونی هستش که تو رده این 5 تا نیست و یه رده پایینتر قرار داره یعنی کشنده های اقتصادی و کم هزینه .
خب توی ماشینهای کشنده خدمات پس از فروش و سهولت نگهداری واقعا بی رحمه چون این مورد رو خودم از نزدیک تجربه کردم و کمبود قطعه تمیر گاه مناسب برای یه کشنده یعنی در عین توان بالا و قابلیتهای بالا یعنی افول اون
این مورد حتی توی نمونه های قدیمی هم صدق میکنه
مثلا نمونه ای از کشنده های اینترناشنال که ما داریم دارای موتور v8 کامینز هستن که تعمیر و نگهداری این موتورها سخت و قطعات کم بایه در حالی که کشنده های دیگه با موتروهای خطی 6 سیلندر مثل ماک و یا اینترناشنال های مدل بالا که از نظر تعمیرات و قطعات یدکی مشکل کمتری دارن طرفدار بیشتر ی دارن و هم قیمت بالاتری که در عین کم توانتر بودن موتورهای اونها هستش .
خوب شايد اين تجهيزات رو خود ايرانيها بر ميدارن!نقل قول:
در مورد اینکه آکسور و آکتروس مضلوم واقع شدن تقصیر تیم تست نیست بلکه تقصیر شرکت متولی هستش که پایینترین سطح تجهیزات و تزعینات و حتی نو ع اتاق رو انتخاب کرده .
من پس چی گفتم متولی یعنی همون شرکت مونتاژکننده یا وارد کننده .
کهع اینجا میشه ایران خودرو دیزل که اتاق نمونه بلند که هیچی حتی به بادگیرهای ماشین هم رحم نکرده.البته
بیشتر مدلهای axor به خاطر کاربری تعریف شده کمتر دیده شده که دارای بادگیر باشن .
ولی actros این نوع اتاق و تجهیزات میشه گفت پایینترین سطح هستش و برای شرکتهای حمل و نقل سوخت بیشتر به کار میره که کشنده ای سبک با هزینه کم نیاز دارن(هدف اصلی از تولید axor )
میشه گفت تولید کننده داخلی سعی کرده با هزینه کمی که میذاره سود بیشتری رو پیدا کنه.
والبته چند خبر ناخوش آیند همونطوری که گفته شده تولید actros متوقف شده و axor هم با تا حدودی داخلی سازی شده .گیربکس و موتور تغییر کرده و از گیربکسهای غیر دایملرروشون استفاده میشه و موتورهای تولیدی ایدم روشو ن احتمالا استفاده بشه.
به عنوان نمونه 475
واقعا كه!!
اين كارا ديگه چيه. به اصطلاح تو يه كشور اسلامي هم زندگي ميكنيم!
حقشونه كه المان تحريمشون كرده.
ماک توی ایران پیدا می شه یا نه
من بین کا میونهای که روندم 1924 بنز از هم بهتر دیدم مدل 80
دوست من شما کجای ایران زندگی میکنید؟
الان بیشتر ناوگان حمل و نقل ایران رو مدل r-600 ماک تشکیل میده.
نه از این ماک قدیم که هم جای ایران پیدا می شه