تا ظهر معمولا مياره براي مننقل قول:
براي شما هم بايد امروز حداكثر تا 1.30 ظهر بياره وگرنه شرمنده بايد يكشنبه منتظر باشي!:10:
Printable View
تا ظهر معمولا مياره براي مننقل قول:
براي شما هم بايد امروز حداكثر تا 1.30 ظهر بياره وگرنه شرمنده بايد يكشنبه منتظر باشي!:10:
من که بازی Stalker Shadow of chernobyl رو از پی سی سفارش داده بودم که پست بعد یه هفته به دستم رسوند!!
پس زیاد امیدوار نیستم و شما هم نباشید که امروز (شنبه)برسه!
من الان زنگ زدم p30world پرسيدم گفتش 5 شنبه به پست تحويل دادن!
يعني يكشنبه برام ميرسه يا 2 شنبه در حالي كه من سه شنبه شب سفارش داده بودم.:13:
منم بازی سفارش دادم از اینجا 8 روزه رسید!!!!!!!حالا شنبه یکشنبه که زودم هست
شما دو تا انتخاب دارینقل قول:
biostar hd4670 512mb gddr3
zotac geforce 9600gt 512mb gddr3
قیمت هاشون به ترتیب 90و 135 هستند
ا ولی قدرتش تقریبا مثل 9600 هست ولی خوب ارزونتره البته پاور باید 430 وات به بالا باشه برای 9600
رم هم 1 گیگ مثل رم قبلیت بگیر 12 تومن بیشتر نیست
البته اگه بری تو قسمت سخت افزار بیشتر میتونن راهنماییت کنن
ماشاا... نخبه ها کم نیستن
professor masoud&mtv&..............
به من گفتن که تا فردا حتما میرسه اگه هم نه تا پس فردا!مسخره کردن مردمو!!!
برای من رسید همین الان
ولی کپی هست شش هزار و پانصد تومان هم پولش شد خیلی گران
شما بعد از ظهر سه شنبه سفارش دادی؟
نه صبح چهار شنبه
الان برم بازی رو نصب کنم ببینم چه جوریه بر میگردم
الله اکبر!!!
من بعد از ظهر سه شنبه سفارش دادم!هنوز نیومده برای شما الان اومده!!!گیج هستن اصلا انگار این shop.p30world ای ها!!!: دی!
يعني چي؟نقل قول:
ما كه سه شنبه شب سفارش داديم 5 شنبه فرستادن؟
اين ديگه چه مدله؟:18::grrr:
اين همه پول پست پيشتاز الكي ميديم كه زود برسه به دستمون.
من شيراز هستم. 6500 هست اگر قرارا بود اين همه طول بكشه پست سفارشي ميگرفت كه ارزون تر هم هست.نقل قول:
فندق جان لطفا مطالبتو در یک پست ارسال کن و دو تا پست پشت سر هم نده.
هم اسپم هست و هم ممکنه که تاپیک رو قفل کنن.
بنده هم این حرفم اسپم هست ولی امیدوارم تمامی دوستان رعایت کنن.
من 4 شنبه سفارش دادم امروز رسید. ببینم میشه همون قیافه هایی که وارد سیمز 2 میکردیم وارد سیمز 3 هم کنیم؟ منظورم چهره هایی هست که واسه سیمز 2 ساخته شده ..؟؟؟؟
مبارکه.نقل قول:
من 4 شنبه سفارش دادم امروز رسید. ببینم میشه همون قیافه هایی که وارد سیمز 2 میکردیم وارد سیمز 3 هم کنیم؟ منظورم چهره هایی هست که واسه سیمز 2 ساخته شده ..؟؟؟؟
شما منظورت چهره هایی هست که در Body shop می ساختید؟که export میکردید و توش تغیرات(رنگ و این جور چیزا) رو با فتوشاپ و یا هر نرم افزار گرافیکی دیگه تغیر میدادیم و دوباره واردش میکردیم و بعدش در بازی میبردیم اونارو؟
من در این باره نمیدونم ولی به نظرم با اینکه امکانات The sims 2 برای ساخت چهره بالا بود ولی این کامل تر هست و بهرته در همین تمام کارا رو انجام بدیم.
ای بابا ... منم چهارشنبه سفارش دادم ، پس چرا نرسید ؟
حالا خودمم زیاد احتمال نمیدادم بیاد ولی شماها که 3شنبه سفارش دادید ، چرا نیومده ؟
واقعا جالبه !
بنده یک ساعت دیگه درستم میرسد: دی!
آخر زنگ زدم از یه جا دیگه بیارن!تا فردا نمیتونم صبر کنم!
من به جای اینکه 6500 بدم که مثلا زودتر بیارن یه هفته صبر میکنم بعد میرم 1600 میخرم از CD فروشی محله موننقل قول:
منظورم کاستوم هایی بود که میسازن و ما وارد شاخه دانلود میکنیم. امتحان کردم نیومد . حالا باید وایساد تا چهره های کاستوم بیاد
آهان.بله معلومه نمیاد!چون اون آیتم ها و کاستوم ها مخصوص The sims2 بودند و برای این بازی نبودند که!v
در ضمن sims3 رو گفتم!!!!!!!!!!هورا!!!: د ی!
الان داره نصب میشه!×!
این بازی برای 360 و پلی 3 هم اومده یا میاد؟؟؟!!!
اینم 1800 مین پستم...
nvidia geforce 6200 le
رم 1
مینصبه؟؟؟
آره.نقل قول:
nvidia geforce 6200 le
رم 1
مینصبه؟؟؟
این بازی اختصاصی PC هست !نقل قول:
من كه زنگ زدن گفتن كليه سفارشات سيمز 3 رو 5 شنبه ارسال كردن حالا يكي نزديك هست به رشت زود ميرسه يكي هم مثل ما كه شيرازه دير!:31:نقل قول:
نقل قول:
شما اگر رمزهای سیمس 2 رو بزنید کار میکنه یک رمز هست که جلوی پیر شدن سیمسارو می گیره بفرمایید امید وارم کارکنه:aging off برای اومدن قسمت رمز هاهم ctr+shift+c را بگیرید به ترتیب از چپ به راست بگیرید تا قسمت بیاد بعد اون رمزو وارد کنید و برای خنثی کردنش به جای on , off را بزارید
پارسا جون قبلن گفته شده بود چندتا شهره حالا اشکالی نداره سعی کن به مناطقی بری که قیافش جمعیتیه مثل ساختمونای بلندیا شایدم بعدن مردم بی کار میان اونجا :دی و یک چیز دیگه می شه تست کنی ببینی می شه رفت پیک نیک یا نه توی ea عکس ازش گذاشته بود و ببین می شه پت خرید این لومینا مارو کشت:دی و مغازه هایی غیر از ورزشگاه مثل فروشگاه و رستوران رو می شه خرید و اداره کرد یا نه
مرسی
آقای وگاس لطفا اول اطلاعات بدست بیارید بعد پاسخ بدید تاریخ انتشار برای پلی 3 و وی آی آی این بود:06/02/2009
این یعنی اومده:دی
منبع معتبری هم دارید ؟نقل قول:
تو سایت Gamespot که از ps3 و platform های دیگه خبری نیست (البته اگه iphone را platform حساب نکنید !!!!)
شما اول جستجو کن بعد اضهار نظر کن دوست گرامی !!!!
کد:http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims3/index.html
من گیم اسپات رو منبع خیلی معتبری می دونم اما متاسفانه مدیراش ولش کردن به امون خدا که برای پی سی هم 2 جوئن نشون می ده اینم منبع معتبر شما توی گوگل سرچ کن sims 3 ps3 release date چندتا لینک میاره سایت هفتم خطاشو بخون توشم نمی خواد بری (سایت:گیم ویدیو)
سلام.
بالاخره نصبیدم.
خیلی بازی جالب شده،ولی خیلی از انتظارات رو برآورده نکرده؛باید حتما براش پک بدن بیرون.
لباس هاش واقعا محدود و کم هست.همینطور آیتم ها در بازی بسیار محدود هستش.
در the sims 2 زمانی که سوار ماشین می شد میرفت و در رو باز میکرد و سوار میشد در صورتی که این اینجوری نیست.
گرافیکش مثل نسخه قبل هست ولی شاید بشه گفت اندکی پیشرفت داشته.
ماشین ها تو بازی خیلی سریع راه میرن.
چهره هاش جالب نیست و مدل های از پیش ساختش مثل the sims 2 جالب نیست.
البته اینو بگم از پیش ساخته هاش واقعا زیبان ولی خودت بخوای بسازی یه 2-3 ساعتی وقت میگیره!!!
توش باید به تمامی اعضای خانواده دقت کنی مثلا وقتی یکی رفت سر کار اون یکی سر خود میره پارک واسه خودش: دی!
ارتباط برقرار کردن با دیگران خیلی سخت شده.
توش نمیتونی فروشگاه و مغازه بگیری فکر کنم.
فقط میتونی اول کمی از سهام یک ورزشگاه،کارخونه و.... رو بگیری بعدش هم کلش رو.وتوی اینا نمیتونی بری و خودت چیزی بفروشی مثل قبلی.
لودینگ هاش که خیلی کمتر شده از بازی قبلی !یعنی لودینگی که بازی رو بالا میاره هم واقعا کمتر شده!
در کل بازی استثنایی شده ولی بسیاری از انتظار ها رو برآورده نکرده...
چه منبع معتبری !!!!!!!!!!!نقل قول:
تاپیکی که معلوم نیست کدوم .... در این مورد تو یه فروم باز کرده !
دوست عزیز از این به بعد اطلاعتتون را از یک سایت معتبر مثل IGN یا GAMESPOT و یا خود کمپانی سازنده کسب کنید ! :31:کد:http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=103215
دوست عزیز خیلی ممنون واسه اطلاعاتی که دادی ... بسی مفید بود ! :11:نقل قول:
فک کنم عمدی این کمبودها رو تو بازی گذاشتن که بعدا واسش پک بدن ... :20:
من دو تا سوال دارم :
دوستانی که از P30world بازی رو گرفتند ، چه جوریه ؟ دی وی دیش چیه و آیا قاب و لیبل داره ؟ چون من تا حالا از P30world خرید نکردم .
سوال دومم هم اینه که آیا کسی از دوستان بازی رو با کارت Geforce 9400 اجرا کرده ؟
ممنون
این بازی به راحتی با این کارت اجرا میشه و هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
نمیدونم چرا اصلا با این بازی حال نکردم ، اصلا لذت sims های قبلی رو نداره
100 در 100 براش پک میدن بیرون.چون بازی بسیار ناقص هستش.نقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون واسه اطلاعاتی که دادی ... بسی مفید بود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم عمدی این کمبودها رو تو بازی گذاشتن که بعدا واسش پک بدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله یه قاب داره البته اصلا مثل عکس نیست قابش و قاب استانداردش نیست.نقل قول:
دوستانی که از P30world بازی رو گرفتند ، چه جوریه ؟ دی وی دیش چیه و آیا قاب و لیبل داره ؟ چون من تا حالا از P30world خرید نکردم .
ولی از جاهای دیگه واقعا بهتره.
دقیقا مثل من!نقل قول:
نمیدونم چرا اصلا با این بازی حال نکردم ، اصلا لذت sims های قبلی رو نداره
البته من هنوز sims3 پی سی ورد برام نیومده تا 1:30 میرسه احتمالا ولی تا حالا فتوشاپ cs4 رو ازش خریدم،و یه سری فیلم آموزشی.همش اینطوری که گفتم بود.
ای بابا دوستان توروخدا اینقدر ناامید کننده حرف نزنید ... :41:
بابا یکم از مزایا بگید ... مهمترین فرقی که تو این نسخه با نسخه ی قبلی دیدید چی بود ؟ ( البته به غیر از لودینگ )
:10:
امیدوارم دیگه امروز بدستم برسه ... دارم دیوونه میشم ! :13:
منم پنج شنبه سفارش دادم، کی میرسه؟
چشم: دینقل قول:
ای بابا دوستان توروخدا اینقدر ناامید کننده حرف نزنید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یکم از مزایا بگید ... مهمترین فرقی که تو این نسخه با نسخه ی قبلی دیدید چی بود ؟ ( البته به غیر از لودینگ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم دیگه امروز بدستم برسه ... دارم دیوونه میشم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایاش اینه که دوره های سنیش بیشتر شده.
و مثل قبل نیست که5 دوره سنی داشته باشه
تو این بازی همونطور که گفته شد میتونی کار نیمه وقت داشته باشی و کلاس های متفاوت بری برای یه سری از آموزش ها!
اگه پنج شنبه صبح بوده که شاید تا دوشنبه-یا امروز برسه.نقل قول:
منم پنج شنبه سفارش دادم، کی میرسه؟
اگه بعد از ظهر بوده احتمالا دوشنبه یا سه شنبه میرسه.
يعني اينقدر بد گفتين من ديگه نگيرمش
من اونجوری که از بازی دیدم بازی خیلی کمبود داره از تمام لوازم (فکر کنم بعدا براش پک بدن بیرون )
ما در کنار بدی هاش خوبی هاشو هم گفتیم عزیزم.نقل قول:
يعني اينقدر بد گفتين من ديگه نگيرمش
The sims2 هم قبل از پک هاش بد بود.اینم وقتی پک هاش بیاد فوق العاده هستش.
البته الانم واقعا جالبه فقط یه سری مشکلات داره که اونا هم با پک هاش باید رفع شه.
دقیقا.ولی طرز منوهاش که از توش لوازمو بخری واقعا جالب شده.نقل قول:
من اونجوری که از بازی دیدم بازی خیلی کمبود داره از تمام لوازم (فکر کنم بعدا براش پک بدن بیرون )
شما وقتی مثلا میری وسایل بخری به عنوان مثال برای اتاق خواب یک اتاق خواب چیده خودش که رو هر کدوم از وسایل که کلیک کنی وسایل مربوطش باز میشه و میخری!!!