نقل قول:
این دوستمو ندرست میگه ولی اگه تک اکانت باشی هیچ غلطی نمیتونند بکنند البته من دیدم اتحادهائی بدون اینکه با مولتی ها هم باشند به جاهائی رسیدند شدنیه فقط نباید بهانه ای دستشون داد طبق قوانین بازی عمل کنیم هیچ کاری نمیتونند بکنند
Printable View
نقل قول:
این دوستمو ندرست میگه ولی اگه تک اکانت باشی هیچ غلطی نمیتونند بکنند البته من دیدم اتحادهائی بدون اینکه با مولتی ها هم باشند به جاهائی رسیدند شدنیه فقط نباید بهانه ای دستشون داد طبق قوانین بازی عمل کنیم هیچ کاری نمیتونند بکنند
داداشا ميتونن يه كاري هم بكنننقل قول:
ميتونين دوتا اكانت بزنين بعد اكانت اصليتونو جانشين اكانت كمكيتون بكنين
اونوقت اگه مولتي هانتر بهتون گير داد(اگه انگليسيتون خوب باشه ) ميتونين حلش كنين
مثلا بگين برا داداشمه
برخلاف تصور بعضيا مولتي هانتر ها زياد گير نميدن:20:
نقل قول:
اتفاقا برا یکی از دوستانم همین مشکل پیش اومد اونا دو قلو بودند همین کارر وکه شما کردید انجام دادند ولی بعدا که همین مولتی ها احساس خر کردند نیروئی بالای 5000 نفر داشتند توسط همین مولتی ها پر پر شدند و هر کاری کردند قبول نکردند تما م راز این بازی در اتحاده یعنی همه با هم باید حمله و دفاع کنند و لازمشم اینکه چون ما ایرانی هستیم و هدفمون سر بلندی کشورمونه باید با هم کار کنیم و بهم کمکم کنیم
دوستان من مدتي پيش عكسي رو گزاشتم كه تقلب بسيار زياد تمروس رو نشن ميداد بعضي ها گفتن كه الكيه ولي مدتي بعد به من با 380 سريژباز حمله شد. وقتي كه اندازه ي خانه هايي رو كه تعداد سرباز ها رو مينويسن با هم مقايسه كردم متوجه شدم اين عكس كاملا درسته و دستكاري نشده.
سلام
سرور 4 com شمال شرقی نیاین من عادت دارم 200*200 رو فارم میکنم :)
راسی سرور سه کسی هست ؟ تو دولت (!) اتحاد SPADAN هسم من رنک 11 ییم
پس به سلامتی فارم شدی!!نقل قول:
دوستان من مدتي پيش عكسي رو گزاشتم كه تقلب بسيار زياد تمروس رو نشن ميداد بعضي ها گفتن كه الكيه ولي مدتي بعد به من با 380 سريژباز حمله شد. وقتي كه اندازه ي خانه هايي رو كه تعداد سرباز ها رو مينويسن با هم مقايسه كردم متوجه شدم اين عكس كاملا درسته و دستكاري نشده.
:)
خوبه!!
خب احتمالا تعداد تلفات تومروس رو با فوتوشاپ صفر کردند!
نقل قول:
داداش يعني ما رو هم ميخواي فارم كني؟:31:
بپا فارم بيگانگان نشي......فارم كردنت پيشكش:27:
نه کی میگه تومروس متقلبه . وقتی یکی توتن باشه و همیشه ان باشه معلومه چقدر پیشرفت میکنه دیگه .
من خودم با توتن روز دومی که اکانتم رو درست کردم یه شب نخوابیدم و تونستم 35000 منبع غارت کنم .
خیلی حال داد ولی دیدم با دایال اپ نمیشه اینقدر ان بود .
سلام دوستان
شما کجایین؟ .ir یا .com؟
من سرور 2 ایران هستم.
تو .com هم ثبت کنم؟
اگه میخوای تو s4.travian.com و جنوب شرقی! بعد لینک فعالسازی که برای ایمیلت میاد رو به mohammad_1ta بفرست!(البته اگه زحمتش نشه :دی)نقل قول:
تو .com هم ثبت کنم؟
سلام ...
منم اومدم سرور 4 کام جنوب شرقی ( البت هنوز کد فعال سازی نیومده ) . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشین من مبتدیم این فارم که میگید یعنی چی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا 4؟ 9 بهتر نیست؟
ویرایش: کجا برم، شمال، جنوب، کدوم ور؟
اگه اشتب نکنم این از همه جدید تر خو !نقل قول:
سرور 4 هزوز راه نیوفتاده 13 ساعت دیگه ....
قرار بود همه بریم جنوب شرقی!
نقل قول:
جنوب شرقی
نقل قول:
کد فعال سازی نمی یاد یه ایمیل از طرف ادمین می یاد ر واون کلیک کنید و ر ولینکی که گذاشتند باید برید تا لاگین شوید البته فردا 8 صبح شروع بازیه و از اون موقع به بهد میتونید اینکار روانجام بدهید
فارم یعنی نظامی(جنگجو)
دوستان آموزشها ر وخوب بخونید و الکی کاری نکنید حتی ممکنه اپدیت الکی یه خانه باعث باختنتون بشود چو ندر سرورهای خارجی بازیکنان قهاری وجود دارند
نه انبار هام هر كردوم 7800 تا جا داره ولي من 4 تا مخفيگاه سطح 10 دارم. يادتون نره مخفيگاه گول ها 2 برابر جا داره!:10:نقل قول:
بروبچ چرا اينقدر كميم؟
هر كي قراره بياد يه پست با متن ""حاضر:31:"" بذاره تا بفهميم چند نفريم
از قرار معلوم 4 يا 5 نفر بيشتر نيستيم
اينكه نشد كه
راستي اگه فاميلي رفيقي چيزي دارين كه مياد اونم بگين
حاضر...:31: با يك رفيق
منم حاظر با 5 نفر که از سایت دیگر دعوتشون کردم
خوب منم هستم. ثبت نام هم کردم.
به 2 تا از آشنایان هم ایمیل زدم، نمیدونم میان یا نه...
لینک فعال سازی رو بدیم کی؟
پس تا الان شديم 5 تا دوست سكرت + خودش +من و دوستم + شما + - دوتا فاميل شما+پيام + ممد=11 نفر يا 13 نفرنقل قول:
خوب كسي ديگه اي هست؟
شما هم بايد لينكت رو بدي به mohamad_1ta
با اینکه این بازی کم کم خیلی داره طرفدار پیدا می کنه ( به خاطر تبلیغات زیاد ) اما من همچنان ترایبال وارز رو ترجیح میدم.
منم که هستم
(مسئول کمیته امداد)
حاضر با انگیزه
لعنتي نشد
ميخواستم خودم بهخودم يه حالي بدم و يه روزه اقامتگاه بسازم وتوي همون روز به سطح 10 برسونمش
نشد
تا ساعت 24 امشب به سطح 9 ميرسه
بقيش ميره واسه فردا
ان شا الله فردا دو دهكده اي ميشم.يعني ميخوام كه بشم .يه ركورد ميخوام بزنم
2 تا m داشت :31:نقل قول:
Mohammad_1ta
منم حاضرم :46:
یه 3-4 ساعت دیگه میزنم همرو فعال میکنم. اگه کس دیگری ارسال نکرده، زود ارسال کنه :20:
راستي! من دهكده ي دومم رو تو سرور اسپيد زدم! :26::26:نقل قول:
الانم پيغام هاي تراويان راه افتاد.
اقا من نفهمیدم چیو برای شما باید بفرستیم ؟! و چرا ؟! :31:نقل قول:
فردا راس 8:30 سرور راه میفته .
محمد جان بلدین کل لینک هارو باهم رفرش کنید ؟!
بدون هیچ تاخیری ( البته تاخیر در حد میلی ثانیه مشکل نداره ) نه اینکه دونه دونه بزنید فعال بشه
بعدش ؛ اینترنتتون سرعت بالاست ؟
لینک فعال سازی اکانتی که توی سرور 4 ساختین رو باید به یک نفر بدیم همگی ؛ که همه رو راس ساعت شروع سرور با هم فعال کنه . اینطوری به ترتیب بچه ها کنار هم قرار خواهند گرفت ! اوکی ؟نقل قول:
اقا من نفهمیدم چیو برای شما باید بفرستیم ؟! و چرا ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ؛ چند تا از دوستان من هستن که بهشون گفتم لینک هارو بهم بدن اینجا فعال کنم . ببینم نظرشون چیه .
ایوول کار قشنگیه ! خوشم اوومد ! :31:نقل قول:
لینک رو برای mohammad_1ta بفرستم ؟! پ خ تو p30 کنم ؟!
ممنون
آره واسه محمد پ.خ کنید .
بله بلدم همرو با هم رفرش کنم :31:نقل قول:
ولی اینترنتم Dialup ئه :41:
دیال آپ بودنش مشکل ساز میشه ها . . . امیدوارم که نشه البته !
میخوای من فعال کنم ؟!
تصمیمتو بگیر . اگه خواستی که من فعال کنم ؛ تا فردا قبل از ساعت 8 صبح لینک هارو بهم پ.خ کن . اگه هم نه که هیچی . . .
اگه خواستی خودت فعال کنی که شاید منم چند تا لینک دیگه + لینک خودم رو بهت دادم .
اما 16-17 تا لینک با dialup سخت میشه refresh کردنش . و اینکه اختلاف زمانی درش به وجود نیاد . چون میدونی هزاران نفر همون موقع دارن اکتیو میکنند . . .
به هر حال فکراتو بکن !
من شاید الانا رفتم خوابیدم .
اوکی پیام جان،
الان تمامی لینک هارو پ.خ میکنم :)
مرسی محمد . به دستم رسید .
9 تا لینک بود . + 5 تا که خودم اضافه کردم ؛ به عبارتی میکند 14 تا .
خوب ؛ امیدوارم بازی خوبی با هم به نمایش بزاریم :)
شب خوش.
دمت گرم...
میریم خارجیا رو لهشون میکنیم (مخصوصاً این عربا :27: )
ما حدودا 20 نفریم شمال شرقی :دی
چیکار به بچه مردم دارین این که خلاف میکنه رو من شک ندارم ! ( خودمم خلاف میکنم چه برسه به رنک 1 :دی ) اما این عکسا همش الکیه :دینقل قول:
خوبه!!
خب احتمالا تعداد تلفات تومروس رو با فوتوشاپ صفر کردند!
نه دیگه شما فکر کنم جنوبی از 200*200 ما خارجی :دی البته نه فکر کنم سر مرز میفتم سرور 3 ایران از اول شروع کردم سر مرز جنوب و شمالم تقریبا +5نقل قول:
داداش يعني ما رو هم ميخواي فارم كني؟
بپا فارم بيگانگان نشي......فارم كردنت پيشكش
نه بابا ما ز بیگانگان نمیترسیم ترس از خنجر این 20 تایی داریم که با من شمال ثبت نام کردن :دی قراره هر کی بقیه رو فارم کرد بشه امپراطور : ))نقل قول:
بپا فارم بيگانگان نشي......فارم كردنت پيشكش
فارم به دهکده هایی میگن که کمتر تلاش میکنن و میشن منبع در آمد پرتلاش تر هانقل قول:
ببخشین من مبتدیم این فارم که میگید یعنی چی ؟!
کجایی کدوم سرور بگو کمکت کنم ( بزنمش !! : دی )نقل قول:
ميخواستم خودم بهخودم يه حالي بدم و يه روزه اقامتگاه بسازم وتوي همون روز به سطح 10 برسونمش
نشد
تا ساعت 24 امشب به سطح 9 ميرسه
------------
بچه ها همه لینک ها رو تو یه مرورگر باز میکنین مشکلی پیش نمیاد ؟
تجربش رو دارین یا حذث میزنین درست کار میکنه ؟ :31:
نیما میومدی جنوب با هم بودیم . من تجربه ندارم ؛ اما احتمالا درست کار کنه !!
چون میدونی ؛ الان داریم لینک هارو اکتیو میکنیم . باهاشون لوگین نمیکنیم که ! ها ؟
رسما اعلام میکنم اکانت ها فعال شدند :31:
مختصات خودتونو اعلام کنید .
دور و برم آشنا نمیبینم! شما کجایین؟
من Emperor
30|-1