[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ آسیاتک این است - لایزر چه طور !؟؟!1
Printable View
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ آسیاتک این است - لایزر چه طور !؟؟!1
این سایت برای تست خوب نیست
ولی بدون بدتره
من حاضرم برات با عکس ثابت کنم
با بدترین پینگ ایران طرفی
فقط باید یکم برگردم عکسرو پیدا کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين اينترنت منه . لايزر 256 . ميبينيد كه پينگش از آسياتك بهتره . همين الان گرفتم . اون هم با همين سايت نه چندان معتبر .
البته قبلا هم يه بار يه تست گذاشتم كه دوستان نظر دادن گفتن سرعت دانلود و آپلودم خوبه .
والا ما به هرکی می گیم - میگه بد نیست --- اتفاقی بین شما و اون ها افتاده که این قدر بدشون رو میگید .نقل قول:
واجب شد مدرک رو کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودت قضاوت کن !کد:http://www.gigaimage.com/images/4tsea6wd05h7m4kxapg.jpg
چیزی که بده رو باید بگی بده ! میتونی بگی خوبه ؟
این عکس هم یک زمان معمولی گرفته شده و فقط بازی از اینترنت استفاده میکرده
بدی دیگه ای هم که داره اینه که رو 180 هست یهو میشه 800 ! دوباره میاد پایین !
فقط برای من نبوده چون با چند نفر دیگه هم صحبت کردم
دوست عزیز باید حداقل یکم از شبکه اشنایی داشته باشین تا بتونین این کارو بکنیننقل قول:
تو بخش مقالات یک راهنما برای شبکه کردن دو کامپیوتر هست ان را بخوانید
بعد هم مورد دیگر شبکه کردن دو کامپیتور با روتر ADSL کابلش فرق می کنه ( رنگ سیم هاش ) و کراس نباید باشه
باسه تنظیمات داخل مودم هم باید حتما راهنمای مودم رو باید بخونید تا اشتباه نکنید.
بابا شما گیر دادی به بازی اینترنتی ...
من فقط می خوام میل چک کنم و در ماه چندتا موزیک دانلود کنم . بازیم چه میره موقع کنکور ( من گفتم حالم از بازی کامپیوتر و .... بهم میخوره -- کامپیوتر برای کارکردن است نه بازی )
موفق باشید . از همین می گیرم.
این سرویس های حجمی لایزر امکان دانلود شبانه به صورت رایگان داره ؟!
خیر ندارد . :41:نقل قول:
خلوت بودن این تاپیک نشونه ی کم بودن تعداد کاربرای لایزر توی این سایته ؟ یا بالا بودن کیفیت لایزر که کسی مشکلی پیدا نمیکنه که بیاد اینجا مطرح کنه؟
به هر حال من فردا با لایزر تماس میگیرم برای خرید. تنها مسأله ای که هست قیمتهای این سرویسه که مثل اینکه دائم میخواد بالا بره و ثبات نداره از جمله قیمت ترافیک اضافی.
امیدوارم مشکلی نداشته باشیم با این شرکت.
بدلیل کابر کم این شرکتهنقل قول:
چند نفر از قدیمی ها بودن اینجا که همگی رفتن شاتل :دی
از یک جهت شرکت خوبیه که اصلا احتیاج به پیشتیبانی نداری
فقط ممکنه تو کارهای ادادری ( موقع عوض کردن شرکت و برگردوندن پول ) خیلی اذیتت کنن
برای من دقیقا 1 ماه طول کشید تا پورت رو جمع کردن !! هر روز پیگیری میکردن ولی بازهم ...
مشکلشون اینکه که دیر نامه میزنن . مخابرات وقتی نامه بهش برسه ، همون روز وصل / قطع میکنه
موقع امضا قرارداد حواست به سرویست باشه
من 128 میخواستم اما برام 256 فاکتور کردن و پولشو گرفتن اما 128 وصل کردن !!!!
اینو دو روز بعد فهمیدم :دی
اگه پولی هم اضافه بگیرن ، مطمئن باش پس نمیدن ( 5 تومن من دستشونه هنوز )
چون فاکتور و قرار داد دو برگن . جفتشون رو با هم مطابقت بده
چوا از این سوتیا ( شاید عمدی باشه ) زیاد دادن ( چند نفر رو میشناسم )
ممنون :20:نقل قول:
تا حالا چند بار باهاشون تماس گرفتم و تأکید کردم روی مرکز مخابراتی خودمون ، که پورت آزاد دارن یا نه که هر بار گفتن داریم.
متأسفانه با یه شرکت نافرم قرار داد بستم و نگفت که پرت خالی نداره و یکماه معطل کرد و آخر فسخش کردم.
از لایزر میخوام 256 7 گیگ بگیرم با ترافیک اضافی 8 گیگ .چون دو کاربره میخوام استفاده کنم نمیخوام سرعت از 256 کمتر باشه که شاتل گرونه و به جای 8 یا 10 گیگ 22 گیگ میده برای همین گرون میشه.
بازم ممنون از راهنماییتون حواسمو جمع این مطالبی که گفتید میکنم.
من قبلا لایزر داشتم و خیلی ازش راضی بودم و حتی مودم رو که از خودشون گرفته بودم ازم پس گرفتن و پولش رو هم دادن!!!
از نظر مالی و پشتیبانی به نظر من عالی هستش ولی قیمت هاش زیاد بود دیگه رفتم رو شاتل اکو 512!
الان که مقایسه می کنم می بینم کیفیت اینترنت لایزر بالاتر بود!
منم اکو512 دارم شما چه چیزی رو مقایسه کردی که نتیجه گرفتی لایزر بهتر بود؟ قبلا128 لایزر داشتم بعدش اکو128 شاتل الانم اکو 512نقل قول:
الان با اکو 512 بعضی مواقع می بینی که اصلا هیچ صفحه ای باز نمی کنه ولی این مشکل رو با لایزر نداشتم.
لایزر مشکل نوسان سرعت اصلا نداشتم ولی با شاتل شب ها که رایگان هست خیلی سرعت نوسان داره ، تا 40 هم سرعت میاد پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تا حالا هیچکدوم از این مشکلات رو با شاتل نداشتم سرعت شبها هم خوبه .... شبی تقریباً 1300 تا میگیرم بعضی شبا تا 1250 تا 1370 مگ میگیرم ...نقل قول:
به نظر من شاتل بهترینه من بعد از کار کردن با 5 شرکت آسیاتک و صبانت و لایزر و پارس آنلاین و داتک و آخریش شاتل به این نتیجه رسیدم البته لایزر نسبت به بقیه مخصوصا صبانت که همش تام اوت میده خیلی خوبه ولی قیمتش مناسب نیست من الان دارم از 128 نامحدود شاتل استفاده میکنم و سرعت دانلودش اصلا نوسان نداره و تا الان هم مشکل قعطی نداشته و قیمتش هم که مناسبه و قبلا که 512 صبانت داشتم با کلی مصیبت میشد به اندازه کمتر از نصف دانلود الان تو شب دان کرد و به همه پیشنهاد میکنم هر چی میگیرید دور صبانت یک خط قرمز بکشید که واقعا آشغاله و بعدش داتک البته به خاطر قیمت مناسبش میشه روش فکر کرد ولی بهتره سرعت پایین تر ولی مطمئن شاتل رو بگیرید تا از دست قعطی راحت بشید پارس آنلاین هم قیمتش بالا و کیفیتش متوسطه اونم به خاطر تکنولوژی چینیشه که کیفیت رو پایین میاره و آساتک هم نامحدودش بهتره چون فکر نکنم با 1GB حجم بشه کاری کرد.
نتیجه : شاتل قیمت و کیفت مناسب همزمان + پشتیبانی عالی
این سرویس های اکو شاتل که اینقدر هم محبوب شده عوارض زیادی باید داشته باشه.
یه ماهه 3 گیگ که به جایی نمیرسه مخصوصاً با 512
ملت شدن شب زنده دار و از کار رو زندگی می افتن که دانلود شبانش نامحدوده.
جوونا رو اینجوری معتاد میکنن دیگه!
قيمت اين سرويسي كه ميخواي بگيري چنده ؟؟؟؟؟؟؟ براي 1 ماه 7 گيگه ؟؟؟؟؟نقل قول:
من خودم 256 لايزر دارم . سه ماهه . به نظرم خيلي خوبه . به هيچ وجه قطعي نداشتم .
خوبيه اين شركت كاربراي به نسبت كمتر و كيفيت بهتر اون هست .
آقا آسیاتک داره قر میده ها @!!!!
قعطی هاش زیاد شده !!!!
درضمن برای من به سایت ف*ی*س* بووووک وصل نمیشه ولی بقیه راحت بدون پ ر و ک سی وصل می شوند .
حال بیام رو لایزر یا نه .
شما بگو چه جوري ميشه رفت تو ف ي س بوك بهت بگم بيا يا نه ؟؟؟؟؟
برای یه ماه 7 گیگ 27 تومنه با آبونمان و عوارض سی و یکی دو تومن.نقل قول:
من همینو ماه پیش گرفتم 25700 نامرد ماه به ماه گرون میکنه!نقل قول:
برای یه ماه 7 گیگ 27 تومنه با آبونمان و عوارض سی و یکی دو تومن.
ای بابانقل قول:
ازشون پرسیدم گفتن اگرم گرون بشه واسه ی جدیدیاست اونایی که دارن فرق نمیکنه . نمیدونم اصلاً جدول تعرفه هاشون خیلی عجیب و قریبه شاید خودشونم قاطی کردن .
من که با ت*و*ن*ل می روم . اما بقیه رو نپرسیدم .نقل قول:
یهو گفتن برای 256 نامه داری که من جا خوردم. قبلاً تماس گرفته بودم ولی بهم نگفته بودن چیزی میخواد.
مجبور شدم تا وقتی نامه ی دانشگاه جور کنم 128 بگیرم :37::44:
سلام
من می خواستم ببینم ، سرویس 256 با محدودیت 5 گیگ برای یک ماه هزینه اش چقدر میشه
چون انگار اونی که توی سایتش هست غلطه(البته از نوشته های همین تاپیک فهمیدم)
مرسی
برای اطمینان باید از خودشون سوال کنیدنقل قول:
این ناهماهنگی وبسایتها البته برای همه هست. به یه شرکته زنگ زدم میگم مرکز مخابراتی ... هستم میگه ما اونجا اصلاً پورت نداریم در حالی که برای اون مرکز توی وبسایتشون تعرفه ی ویژه گذاشتن!! ( شرکت ندارایانه) که دیگه آخرشن.:13:
نقل قول:
دوست من شاتل از کی 128 نا محدود داره ما خبر نداریم
سرویس های نا محدود شاتل از ماهی 220 هزار تومان شروع میشه گلم
به نکته ی خوبی اشاره کردی :46: :27:نقل قول:
مفتخرم که تاپیک متروکه ی لایزر رو بالا میارم.
سایت لایزر باز نمیشه برای شما هم همینطوره؟
سلام دوستان.
بعد از 10 روز انتظار بالاخره اینترنت من هم وصل شد.
128 با 21 گیگ دانلود... 3 ماهه... 75000 تومن.
والا با 1 روز که نمیشه قضاوت کرد... دوستانی که از لایزر سرویس میگیرن لطفا بگن متوسط سرعت دانلودشون چنده... ماله من بعضی وقتا میره روی 19-20 بعضی وقتا هم 16 یا 12... طرفای ظهر قطع شد و سرعت خیلی اومد پائین ولی بعدش مشکل نداشتم... راستی لایزر شبانه رایگان نداره؟؟؟
یک سوال دیگه هم داشتم...
کدوم یک از چراغ های مودم باید چشمک زن باشه و کدومشون باید ثابت روشن باشه؟
USB و ACT خاموش و روشن میشه.... Power و Link به طور ثابت روشن هستن.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
دوستان سرويس من 20 مهر اعتبارش تموم ميشه . امروز هم كه 12 مهر هست .
براي تمديدش چي كار بايد بكنم ؟؟؟ خودشون زنگ ميزنن يا من خودم بايد اقدام كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جوري از طريق خود سايت و پرداخت الكترونيكي يا ... ؟؟؟؟؟؟
كسي از دوستان جديدا سرويسش رو تمديد نكرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن سرويس جديد نداده لايزر ؟
سرويس من 256 سه ماهه با 5 گيگ هست كه 30 هزار تومن دادم .
نقل قول:
حرف این دوستمون یعنی "حرف از روی بی منطقی"
شاتل کی نامحدود 128 میده ما خبر نداریم؟
شاتل مزخرفترینه
با این قیمتهاش
اعتبار 3 ماهش تموم میشه؟نقل قول:
اگه میخای بلافاصله از 21 مهر اینترنتت وصل شه سعی کن 18 یا 19 ام پرداخت کنی
اگه موقع ثبت نام بهشون میل داده باشی یه ایمیل برات میزنن با عنوان: laser bill در داخل اون یه فایل ورد اتچ شده هستش که شناسه پرداخت وشماره حساب شرکت ومبلغی که باید به حساب بریزی رو داخلش نوشته اون شماره رو یادداشت کن اگه خواستی برو بانک ملت با فیش پول بریز به حساب شرکت اگرم خواستی اینترنتی پرداخت کنی نمیتونی چونکه پرداخت اینترنتی فعلا غیر فعاله!
نقل قول:
حرف این دوستمون یعنی "حرف از روی بی منطقی"
شاتل کی نامحدود 128 میده ما خبر نداریم؟
شاتل مزخرفترینه
با این قیمتهاش
شما یهسر برو تو سایتش میبینی که خیلی وقته ارایه میده
من ساب شرکت تبریز تلکام هستم و نماینده رسمی لایزر در تبریزنقل قول:
اگه کمکی ازم بر بیاد در خدمتتون هستم
دوستای عزیزم در مورد سرویس های لایزر برا من کامنت بزارین .راضی هستین ؟ اگه مشکلات داره مشکلاتش چیه ؟
مدیر عامل شرکت تبریز تلکام هستم . نماینده رسمی لایزر در تبریز
بهترین سرعت در تبریز ارایه میده پهنای باند کل شبکه هم 15 مگ هستش
دوست عزیزم بهترین ای دی اس ال و داری . لایزر خودش عالی من خودم از 1mb استفاده میکنم سرعت 800/600 میدهنقل قول:
خب من موقع ثبت نام ميل نزدم .نقل قول:
بايد تماس بگيرم چند روز قبل از اتمام قرارداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟