سلام سانسوگ جان
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که گوشی ّf480 فرمت های تصویری دیگه مثل avi رو اجرا کنه؟؟
ممنون
Printable View
سلام سانسوگ جان
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که گوشی ّf480 فرمت های تصویری دیگه مثل avi رو اجرا کنه؟؟
ممنون
ببخشید میخواستم بدونم اگه f480 رو به همین روش آپدیت کنم گزینه تغییر اس ام اس بوجود میاد یا نه؟
دوستان عزیز
با اجازه تون منم یه دونه از این گوشی ها گرفتم
فقط زبان فارسی نداره
کسی هست کمک کنه روش زبان فارسی را نصب کنم؟
خیلی خیلی ممنون می شم
من جدیدا f480 گرفتم ولی 2تا مشکل داره که اینی که اول میگم خیلی مهم تره.1.گزینه ای برای تغییر زنگ اس ام اس نداره2گزینه ای برای تغییر ولوم زنگ گوشی هم نیست.در ضمن به نمایندگی که زنگ میزنم یه بار میگن داره یه بار میگن اصلا نداره .میخواستم بدونم کسی این گوشی رو داره که اس ام اسش تغییر کنه اگه داره لطف کنید مسیر تغییرش بگید ممنون میشمنقل قول:
عزیزنقل قول:
من جدیدا f480 گرفتم ولی 2تا مشکل داره که اینی که اول میگم خیلی مهم تره.1.گزینه ای برای تغییر زنگ اس ام اس نداره2گزینه ای برای تغییر ولوم زنگ گوشی هم نیست.
شما برا تغییر زنگ اس ام اس به قسمت های زیر برین:
setting---phone profile----normal---edit----
بعد رو منو دوم رفته و قسمت مسیج را انتخاب می کنیم
message alert tone---change---use my alert tone---sounds
حالا از صدا های موجود در حافظه هر کدوم را دوست داشتین انتخاب و اپشن را زده و select کنید
مبارکه .نقل قول:
باید frimware فارسی رو نصب کنی. لینک فریمور فارسی تو صفحه 35 هستش .
نقل قول:
پس یعنی هیچ ریطی به فریمور قدیم یا جدید نداره .کلا همشون اس ام اسشون عوض میشه؟
اقا دمتون گرم بهترین فرومی بود که تا حالا اومدم
کلا نظرم نسبت به گوشی عوض شد
دوست خوب من ممنون از اظهار لطفتوننقل قول:
مبارکه .
باید frimware فارسی رو نصب کنی. لینک فریمور فارسی تو صفحه 35 هستش
منتهی در اون صفحه متاسفانه فریمور ارور می ده و دانلود می شه
در ضمن من برا اولین باره که می خوام گوشی سامسونگ را آپدیت و تغییر فریمور بدم ازتون در مورد روش کار هم کمک می خوام
سلام به همگی .
نه عزیز پلیر این گوشی نمیتونه این فرمت رو ساپورت کنه مگراینکه برنامه مخصوص این فرمت رو روی گوشی نصب کنی .نقل قول:
اگه منظورتون گزینه تغییر زبان sms هستش به عزیز میاد .نقل قول:
شما کافیه با 5 دقیقه وقت این گوشی رو به راحتی فلش کنی و زبان فارسی هم ساپورت کنه .نقل قول:
همانطور که دوست عزیز گفت به همون مسیر برین هم گزینه تغییر زنگ sms داره و هم گزینه تغییر ولوم زنگ گوشی .نقل قول:
نه عزیز کلا این گوشی این گزینه رو داره .نقل قول:
ضمن سپاس بی پایان از استاد گرانقدر s a m s u n g عزیز من برا دانلود فریمور فارسی این گوشی لحظه شماری می کنم
چقده قشنگه گره از کار خلقی گشودن
واقعا ممنونم دوست عزیز
دوست عزیز در این مراحا آپدیت کابل اتصال به کامپیوتر را در مرحله 11 به گوشی وصل خواهیم کرد خواستم ببینم هنگام اتصات کار خاصی که نمی خواد انجام بدیم؟نقل قول:
. باتری ، سیم کارت و مموری کارت ( در صورت استفاده ) را از گوشی خارج کنید ، سپس باتری رو مجددا وارد گوشی کنید . ( در این وضعیت گوشی در حالت خاموش است )
3. دگمه ولوم کم ( واقع در سمت چپ گوشی ) + دگمه دوربین + دگمه روشن/خاموش را به صورت همزمان فشار دهید . در این حالت گوشی نوشته هائی شامل برنامه multiloader نشان می دهد . در این وضعیت گوشی شما آماده فلش است .
در ضمن من کماکان بدون این فریمور فارسی تمام برنامه هام برا این کار آب در هاون کوبیدنه
دوست عزیز جناب سامسونگ : یاعلی
سلام به همگی .
متاسفانه اینترنت من با آپلود بیش از 30 مگابایت مشکل داره .
لینک قبلی رو چک کردم درست بود فقط واسه دانلود ، از از برنامه هائی مثل dap استفاده میکنین باید یا غیر فعالش کنین یا پاکش کنین ... از خود ویندوز واسه دانلود استفاده کنین وگرنه ارور میده .
مخلصیم .کد:http://rs511.rapidshare.com/files/148158819/F480JPHG3.zip
با تشکر از زحماتتون جناب سامسونگ.قسمت آموزش آپدیت فریمور یو600 عکسها هیچ کدوم باز نمیشه چکار باید بکنم؟مشکل از اینترنت منه یا نه؟میخوام گوشیم فلش کنم.
حیف از اون همه انتظار توام با اشتیاق بنده که منتظر بودم s a m s u n g عزیز تا امروز عصر فریمور فارسی را به ما می ده
اون برنامه که s a m s u n g عزیز می فرمایند در هر حالتی ارور می ده
البته لذتش به این بود که خودم تغییر فریمور بدم والا با 10 تومن همه چیز حله
به هر حال این هم بگذرد
در ضمن تا یادم نرفته اینم بگم که چون خیلی ها بر اساس نظرات این تایپیک این گوشی را انتخاب می کنند باید بگم کسانی که در مورد کیفیت و ببلندی صدا و عمر باطری این گوشی بد می گفتند خیلی در مورد این گوشی جفا کرده اند خود من به دلیل همین نظرات کم مونده بود از خیر خرید این گوشی بگذرم
انصافا صدای این گوشی بسیار عالی و در حد کاملا قابل قبول هستش
به شخصه معتقدم این گوشی از ان 73 نوکیا و با اندکی اغماض از ان 95 هیچ چی از نظر صدا کم نداره
ضمن اینکه عمر باطریش هم به نظر من خیلی خیلی خوبه
البته این را بگم من اینا را از رو هوا نمی گم همه انواع مختلف این گوشی ها را یه مدت داشته ام
اما آخرین مطلب امشب
ضمن سپاس بی پایان از s a m s u n g عزیز
وظیفه ام دونستم تشکر کنم
دوستان بدون وی پی ان تونستم همون فریمور را دانلود و در ادامه باروش دوست بسیار بسیار بزرگوارمون گوشی را به فارسی تبدیل کردم
فقط می تونم بگم یه دنیا ممنون s a m s u n g عزیز
خیلی لذت بردم از اینکه خودم این کار را روبه راه کردم
تا حالا ان 95 و بقیه گوشی هام را آپ کرده بودم این گوشی خیلی برام گرون تموم می شد نتونم آپش کنم
بازم ممنون s a m s u n g جان
داداش ما نفهمیدیم یه بار شاکی میشی برای همیشه خداحافظی میکنی یه بار میای تشکر میکنی!!!!!
به هر حال خوشحال شدم که samsung تونست شما رو تو این انجمن راضی نگه داره
سلام به همگی /
من تا 4 مگابایت رو نصب کردم . فکر نمیکنم با بیش ا زاین هم مشکل داشته باشه .نقل قول:
خوشحالم که تونستی انجام بدی .نقل قول:
کاری نکردم عزیز .
مخلصیم .
عزیزنقل قول:
داداش ما نفهمیدیم یه بار شاکی میشی برای همیشه خداحافظی میکنی یه بار میای تشکر میکنی!!!!!
به هر حال خوشحال شدم که samsung تونست شما رو تو این انجمن راضی نگه داره
اگه پست ها را خوب می خوندی متوجه می شدی
خب اول که نتونستم فریمور را دان کنم طبیعیه که انتظار داشتم کمکی بشه
ولی بعدا بدون وی پی ان تونستم فریمور را دان و گوشی را آپ کنم و وظیفه ام بود تشکر کنم
منم خوشحال شدم که دو زاری شما هم افتاد
جناب سامسونگ این عکسهای قسمت آموزش فریمور یو 600 باز نمیشه چکار کنم.بدون عکس که نمیشه فلش کرد سخته.
سامسونگ عزیز از زحمات و راهنماییهایت ممنونم.
من مشکلی در نصب Java Installer دارم و آن اینکهاز مرحله 16 به بعد را نمیتوانم اجرا کنم. یعنی اینکه1:
- وارد کردن کد : آیا با لمس Dial صفحه اعداد ظاهر میشود کد د #*6984125#* را وارد میکنم و لی دقیقا نمیدانم بعدش چه کنم.
2- Internal , و نیز setting Storage را 1از کجا پیدا کنم؟؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز .نقل قول:
عکسها اصلاح شد ! :11:
سلام دوست عزیز .نقل قول:
خواهش میکنم .
شما Dial رو بزن بعد کد رو تایپ کن ، بعدش یه صفحه باز میشه که به صورت منو هستش اونجا باید دنبال Internal و Setting Storage بگردی .
مخلصیم .
با سلام خدمت samsung عزيز
جناب يه لطفي مي كني اين فريمور نوامبر رو قرار بدي واسه دانلود
اون فريمور قبلي هر چي ميرم تو ادرسي كه دادي مي گه اين فايل پاك شده
خيلي ممنون ميشم اگه اين كارو بكني
سامسونگ جان دستت درد نکنه از زحماتی که میکشی.
دستهایی که کمک میکنند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند
با سلام
هنوز هم بی صبرانه منتظر فریمور نوامبر هستیم
یه لطفی بکنید قرار بدید
ببخشيد من نمي تونم بلوتوث بفرستم چه كار بايد بكنم؟
سامسونگ جان، واقعا ممنون تونستم گوشی رو فارسی کنم، خیلی حال داد بهم.
سلام امین جان چطوری؟
داداش من میخوام یه گوشی جاوای سامسونگ بگیرم.البته دم عید نوروز
اما واقعا احتیاج به نصب نرم افزار دارم.جوری که برنامه های سنگین هم نصب بشه.
کدوم گوشیهای سامسنگ میتونن نیاز من رو برطرف کنند؟
سلام به همگی .
نقل قول:متاسفانه فریمور نوامبر هنوز ریلیز نشده و شاید این ماه دسامبر ریلیز بشه .نقل قول:
در حال حاظر بهترین فریمور واسه F480 این هستش :
F480XEHJ1
کد:http://www.mediafire.com/file/jqfrnmyqtyi/F480XEHJ1.rar
میشه بیشتر توضیح بدی عزیز ! :46:نقل قول:
سلام کاظم جان .نقل قول:
کم پیدائی !
والا بودجتو نمیدونم ولی به نظر من i450 بگیر هم خوشگله هم سیمبیان داره و هم موزیک فون فوق العاده ائی هستش .
F480 هم خوبه و میتونی برنامه نصب کنی ولی یه کم کار میبره و چون تاچ هستش شاید با برنامه سازگار نباشه .
راستی خبری از i550 توی ایران نیست ؟
مخلصیم .
samsung جان دمت گرم
خیلی لطف کردی
واقعا ممنون
سلام سامسونگ جان
1- نظرت در باره ی فریمور F480XXHF7 چییه؟؟:20:
2- اگه یه برنامه داری که میشه باهاش فایلای avi رو اجرا کرد اون برنامه رو واسه ما هم بزار
خیلی خیلی ممنون:11:
سلام ، راستش من با این گوشی یه مشکلی داشتم ، اونم اینه که با فشار دگمه تصویر برداری وارد حالت عکس برداری نمیشه !!
این مدلش اینجوریه یا باید چیزی رو فعال یا غیر فعال کرد ؟
سلام دوست عزیز .نقل قول:
قبل از اینکه فریمور F480XEHJ1 عرضه بشه ، F480XXHF7 بهترین فریمور واسه این گوشی بود ، البته الان هم جزء بهترین هاست .
اگر برنامه جاوا پیدا کردم حتما میزارم .
سلام دوست عزیز .نقل قول:
مسیر زیر رو برین لطفا :
Menu > Settings > Phone Settings < Camera Key
در قسمت Camera Key گزینه Camera رو انتخاب کنین .
مخلصیم .
سلام ، راستش اون چیزی که گفتی از قبل رو Camera بود ولی باز هم رفتم دوباره Camera رو انتخاب کردم ، ولی بازم مثل قبله هیچ اتفاقی بجز یه صدای مختصر (مثه موقه ای که تو منو هاش داری میگردی) نمیاد .
دوستان لطفا کمکم کنین
من میخواستم فایل جر نصب کنم کد هارو زدم و همرو درست زدم
فقط موقعی که میخواستم update Jva DB رو بزنم اشتباه Creat all records رو زدم بعدش گوشی
قفل کرد مجبور شدم باتریو در بیارم و روشن شد منو خیلی کند شده بود
بعدش دیدم پر sms تست و ایناست پاک کردم و همه درست شد جز این که
وقتی گوشی رو روشت میکنم آرم اوپراتور میاد فوری میرم منو و بعد Messeging
هی مینویسه Inityalizing
یکم صبر میکم بع چند بار میره تو قیمت sms
لطفا کمکم کنین
:41::41::41::41::41:
فکر کنم باید نگهش داری تا عمل کنه.نقل قول:
آخه مال همه اینطوریه؟؟/
لطفا کامل بگین
دوست عزیز منم یه بار اشتباهی اونو زدم ، اون یه سری ریکورد از کل دیتا های قابل ثبت (مثل task ، یادآوری زمان (از تو تقویم) ، کانتکت ، مسیج (سند ، اینباکس و..) و ...) میسازه که باید همشو پاک کنی ، اگه همه ی اونا بمونن رو سرعت گوشی خیلی تاپیر میزاره (البته پاک کردنش یکم وقت گیره !)نقل قول:
نقل قول:
دمت گرم ، دقیقا باید همین کارو میکردم ! :دی