خب مشکل از Enconding زیرنویستون بوده، نمیدونم چرا قبلاً مشکل رو نداشتید، اما الان با تبدیل Encoding درست شده ...
Printable View
خب مشکل از Enconding زیرنویستون بوده، نمیدونم چرا قبلاً مشکل رو نداشتید، اما الان با تبدیل Encoding درست شده ...
من وقتی با پلیر Boxee میخوام از سابتایتلها استفاه کنم بعضی حروف از کلمه جدا نشون داده میشن. مثلاً مینویسه "انگار هیچ اتفاقی نیافتاده بود". با کیام پلیر ولی درسته.
Charset رو هم رو Arabic(Windows) تنظیم کردم.فونتش رو هم تایمز انتخاب کردم.
حالا این مشکلش چجوری حل میشه؟ حیفه آخه. پلیر خیلی خوبیه.
چه جوری میشه sub/idx رو به srt تبدیل کرد؟
البته من خودم سرچ کردم ولی آموزش تبدیل به srt از روی dvd رو یافتم (یعنی تشخیص نوشته ها از روی عکس)
سلام. من نمیتونستم بدون ریل پلیر ویدئوهای rmvb رو اجرا کنم. دو تا از دوستان K-Lite Mega Codec Pack 7.10 را معرفی کردند. (البته خودم داشتم ولی ورژنش خیلی قدیمی تر بود) پس دانلود کردم و مشکل روی کامپیوتر دسکتاپم که xp داره حل شد و حالا با هر پلیری اعم از km و ... میتونم rmvb بخونم. اما روی لپ تاپ که se7en هست این کار جواب نمیده. فایلهای rmvb باز میشن اما درست پخش نمیشن. چی کار باید بکنم؟
سلام دوستان...بعضی از فیلم ها رو خودشون زیرنویس دارن...چجوری میشه اونا رو حذف کرد؟
سلام من یه فیلم دانلود کردم فرمتش در اصل mkv هست , اما وقتی دانلود شده انگار اسمش خراب شده ایطوری شده
Gangs of New York (2002) m720p.mkv_2
با هیچ پلیر هم باز نمیشه , چه کنم؟ :(
تغییر اسم دادی ؟نقل قول:
.mkv_2 رو کلا حذف کن و با Kmp باز کن
بچه ها من یه فیلم دارم که زیر نویسش نمیاد km playerرو هم نصب کردم اما بازم نمیاد چیکار کنم؟
نقل قول:
بچه ها من یه فیلم دارم که زیر نویسش نمیاد km playerرو هم نصب کردم اما بازم نمیاد چیکار کنم؟
alt+X رو بزن ( Show Or Hidden Subtitle ) و یا با استفاده از منو Subtitle قسمت Subtitle Language زیرنویس مورد نظر ور انتخاب کن
اگه نشد یه بار F2 رو بزن و ریستش کن
وقتی می خوام ریستش کنم eror میده
سلامنقل قول:
وقتی می خوام ریستش کنم eror میده
ورژنش برنامتون چنده ؟
اگه میتونی ، یه بار کاملا حذفش کن و دوباره به یه آدرس جدید نصبش کن
برای حذف زیرنویس ها و یا فایلهای صدای اضافه ( برای زبانهای که احتیاج نداریم) و یا اضافه کردن زیرنویس مورد نظر و یا تغییر در تنظیم های فایلهای داخل فرمت MKV برنامه MKVtoolnix توصیه میشهنقل قول:
سلام دوستان...بعضی از فیلم ها رو خودشون زیرنویس دارن...چجوری میشه اونا رو حذف کرد؟
دانلود برنامه MKVtoolnix از اینجا
آموزش:کد:http://www.videohelp.com/download/mkvtoolnix-unicode-4.4.0-setup.exe
ابتدا برنامه رو نصب و اجرا می کنیم سپس با استفاده از گزینه add فایل MKV رو اضافه می کنیم
در قسمت Tracks,chapters and Tags محتویات فایل نمایش داده میشه
موارد اضافه رو از حالت تیک دار خارج می کنیم
موارد دلخواه رو دوباره از گزینه Add به لیست اضافه می کنیم
با انتخاب هر یک از موراد در پایین تگ مربوط قابل ویرایش هست برای مثال با اضافه کردن زیرنویس فارسی از لیست زبان per رو انتخاب می کنیم
در هنگام اجرا فایل زیرنویس ها قابل انتخاب هستند
برای اجرا زیرنویس مورد نظر همراه فیلم گزینه Default Track Flad رو روی Yes قرار بدین ( توجه کنید یکی از زیرنویس ها این الت رو داشته باشد، این کار برای نوع صدا و تصوصر نیز قابل اجراست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر فایل خروجی رو در قست Output Filename مشخص و گزینه Start Muxing رو بزنین تا فایل براتون آماده بشه .
منبع : آرمین وب
بچه ها باjet audioچطورمیتونم فیلمم رو که زیر نویسش نمیاد روبیارم؟
اکثر فیلمهای من ریلیزهای گروه اسکرپ هستند،بنابراین زیرنویس انگلیسی به صورت muxed به همراه اونها هست.ولی خب،من فیلمها رو با زیرنویس فارسی میبینم معمولاً.پس با این حساب برای اینکه یه مقدار راحتتر باشم،زیرنویس فیلمها همنام با فیلمهاست.
مشکل اینه که KMPlayer اولویت استفاده از زیرنویس رو به این زیرنویسهای فارسی میداد که خودم دانلود میکردم،ولی مدیا پلیر کلاسیک اولویت استفاده از زیرنویس رو به زیرنویسهای muxed میده.میشه کاری کرد که مدیا پلیر کلاسیک هم اولویت استفاده از زیرنویسها رو به این زیزنویس فارسیها بده؟
با سلام
برای اینکه زیر نویس یک فیلم روی فیلم بذاری طوری که همیشه روش باشه و دیگه نخواد هر دفعه کپی کنی باید چیکار کرد؟؟؟؟ واسه نرم افزار km player
سوال دیگه این که چطوری میشه زیرنویس فیلم با فیلم کاملا هماهنگ کرد؟؟؟؟ ممنون میشم توضیح کامل بدین...
با تشکر فراوان
سلام دوستان
زیرنویس های فارسی با فرمت SRT موقع نمایش در ویندوز 7من به صورت کلمات عجق وجق در میان...
چکار کنم درست نمایش داده بشه و بتونم فیلم با زیرنویس فارسی ببینم؟
سلام.دوستان
کسی نمیدونه چرا هرقسمتی از فیلم رو KM-Player بوکمارک میکنم پلیر رو میبندم باز میکنم چزا بوکمارک ها پاک میشن و دیگه نیستن؟؟؟یعنی عملا بوکمارک کردن فایده نداره و تا موقعی که پلیره باز هست اون بوکمارک هم هست...
آخرین ورژن مدیاپلیر کلاسیک چیه؟
برای من بوکمارک ها ذخیره میشن. البته 7 رو امتجان نکردم. کلا روی 7 از km استفاده نمی کنم مشکلات زیاد داره با 7 . از vlc روی 7 استفاده می کنم.نقل قول:
راستی یه چیزی من تازه فهمیدم : km رو میشه فارسی کرد :31: میشه باهاش صدای خواننده رو حذف کرد. باهاش ویدئو و صدا رو کپچر کرد و خیلی چیزای دیگه. :11:
سلام
میشه زیرنویس هایی رو که از نظر زمانی مشکل دارن رو هماهنگ کرد؟
یعنی از نظر تعداد فریم مشکل دارن و اولش خوبه و بعد دیگه جا میمونن
با برنامه؟
ممنون
برای دیدنش که می تونی با km به صورت بلادرنگ به قول بچه ها فریم زیرنویس رو تغییر بدی. اما برای ادیت کردنش برنامه زیاده subtitle editor خوبه. البته برای من خوب بوده تا حالا. باید دوباره ثانیه به ثانیه هماهنگش کنی. من که همین راه رو بلدم. بهتره که نسخه هماهنگ زیرنویس رو بگیری.نقل قول:
با این کار باید هی دستت رو دکمه باشه چند ثانیه یه بار بزنیش!نقل قول:
یه subtitle FPS conversion تو منوش داره که ظاهرا برای تغییر سرعته ولی من هیچوقت نتونستم باهاش کار کنم. شما امتحان نکردید؟
جدی؟؟مثلا چه مشکلاتی؟؟vlcچطوره اوضاعش؟؟نقل قول:
بله اون قسمت می تونی زیرنویس رو بر اساس fps فیلم تنظیم کنی اما خیلی به ندرت پیش میاد که کار درست از آب در بیاد. حتی می تونی زمان عوض شدن زیرنویس و موندنش روی تصویر رو تغییر بدی. باز fps ها رو تغییر بده ببین نتیجش چی میشه ؟؟؟ نترس تنظیمات کل برنامه عوض نمیشه.نقل قول:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
مثلا render تصویر تو 7 واقعا افتضاحه برای فایلهای mkv که البته رو نسخه جدید راحت میشه عوضش کرد. با پلاگین های مخصوص winamp مشکل داره 7 و بعضی وقتها هم error میده. vlc به نظرم خیلی بهتر جواب میده روی 7 . اما امکانات km رو نداره.نقل قول:
دوستان
کیفیت تماشای فیلم در ویندوز 7 (فیلمایی با فرمت divx,xvid.mkv ) و فیلمای Full HD در نرم افزار KM-Player بالاتره یا Power DVD ؟
mkv به نظر من km بهترینه ولی برای divx از power dvd یا از اونم بهتر divx player استفاده کنی بهتر جواب میده. اما mkv رو من پلیری بهتر از km ندیدم که پخشش کنه اما رو 7 مطمئن نیستم :11: ولی pot player هم که یه نرم افزار رایگانه روی mkv خوب جواب میده. :10: روی 7 هم تست کردم.نقل قول:
سلام دوستان
در vlc player چجوری می تونم تنظیماتی رو که اعمال کردم سیو کنم تا با نصب دوباره ویندوز اونا رو برگردونم؟
چون من تنظیمات مریوط به زیرنویس و دکمه های کیبورد رو مجبورم همیشه تغییر میدم و یه کم وقت می گیره
با سلام
چطور میتونیم زیر نویس با فرمت sub رو در پلیر sphlash pro پخش کنیم.من که نتونستم زیر نویس مورد نظر رو هم پیوست میکنم.البته این زیر نویس رو برنامه های دیگه پخش میکنند
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اسپلش پلیر خوبی هست؟ ینی اون قدر که جای km رو بگیره؟نقل قول:
پلیر sphlash pro پخش کنیم
از نظر کیفیت تصویر خیلی عالیه ولی فعلا من باهاش نتونستم زیرنویس با فرمت sub رو ببینمنقل قول:
با چه نرم افزاری میشه زیرنویس فیلم را به فیلم چسباد؟ و چگونه؟ ( هدف من رایت فیلم تحت فرمت VCD و مشاهده آن از تلویزیون با با دستگاه پخش است)
فکر کنم با total video convertor وconvert xtodvd بشه این کار رو کرد.آموزش این دو برنامه رو تو اینترنت جستجو کن.نقل قول:
سلااام
تو رو خدا کمکم کنید
من با یه مشکل خیلی مهم رو به رو شدم!
اول بگم که ویندوزم سون 64 بیت هستش
بعد مدیا پلیر من هیچ فایل تصویری رو باز نمیکنه (فقط صداشو پخش میکنه)
با kmplayer همه فایل های تصویری پخش میشه،ولی هیچ زیر نویسی رو نشون نمیده
آخرین ورژن تمام k-lite codec (هم 64 بیت و هم 32) رو نصب کردم ولی فایده نداشت( البته با مدیا پلیر کلاسیکش میشه هم فیلما رو دید و هم زیرنویس)
ولی من میخوام با kmplayer که بدون نیاز به هیچ codec خودش زیرنویس ها رو پخش میکنه فیلم نگاه کنم
یه نکته هم بگم شاید واسه کمک کردن به من بدردتون بخوره: اینکه من چند وقت پیش ویندوز اصلی لپ تاپم دچار مشکل شد و مجبور شدم ریکاوری کنم(قبل از ریکاوری و سالم بودن ویندوز،هیچ کدوم از این مشکلات بالایی که گفتم رو نداشتم) و بعد از نصب ویندوز و پس از آپدیت کامل ویندوز و درایورها و نصب تمامی پلیر ها و codec ها(تا قبل از آپدیت هیچ فیلمی رو نصب تست نکرده بودم!) الان با این مشکل برخوردم
خواهش میکنم کمکم کنید
ممنونم از توجهتون
سلام
اینجا چقدر سوتو کوره...:31:
اقا این مدیا پلیر کلاسیک ما به صورت کاملا خود جوش رفته رو سایلنت...
هیچ رقمه هم صداش در نمیاد ورژن جدید کدک و پلیرر رو هر دورو گرفتم و دوباره نصب کردم ولی افاقه نکرد...
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟
من زیرنویس یه فیلمی رو دانلود کردم
ولی چون فرمتش SRT نیست نمیتونم با نرم افزارهایی که دارم زیرنویس رو بچسبونم به فیلم
چیکارش کنم؟
تو PC با KMP مشکلی نداره ولی نمیتونم با زیرنویس تبدیلش کنم.
فرمتش sub ؟نقل قول:
عــه یادم رفت :دینقل قول:
IDX و SUB
جفتش گویا باهمه:20:
آره اونارو میتونی تبدیل به SRT هم بکنی بعد حک کنی رو فیلم . البته تا اونجا که میدونم واسه حک این زیرنویس هیچ مشکلی نیست راحت میشه انجام داد.نقل قول:
فکر کنم با Txt2VobSub بتونی این کارو بکنی
خودت با چی تست کردی ؟
Wondershare Video Converter Platinumنقل قول:
total video cenvertor
Pavtube HD Video Converter
Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter
چیکارش کنم؟