مودم شما مجهز به روتر هست؟نقل قول:
Printable View
مودم شما مجهز به روتر هست؟نقل قول:
نقل قول:
چجوری به اینترنت وصل شدی تو سیستم xp؟
با pppoe یا bridge connection؟
باید با bridge یه connection بسازی و اونو شیر کنی بعد تو سیستم vitsa بری gateway و dns server ای پی سیستم xp را بدی
نقل قول:
باز هم سلام !
باشه چشم ،الان من برات میگم : من دو تا سیستم دارم که یکیش PCهست و اون یکیش لب تاپ LG هست که هر دوی آنها از ویندوز ویستا از یک ورژن استفاده میکنه ، و من یه Router دارم که PC با کابل کراس به اینترنت وصله و لب تاپم به وسیلهٔ Wirless به اینترنت متصل هست که من از PC میتونم به لب تاپم وصل بشم و کپی کنم و یا نگاه کنم عکس و موزیک ، ولی هر کاری میکنم از لب تاپ نمیتونم به PC وصل بشم،هر وقت که میخوام از PC به لب تاپ وصل بشم از من کاربر و پسورد میخواد و بعدن وصل میشه ولی از لب تاپ به PC نه وصل میشه و نه چیزیی میخواد !! شما میدونید دلیلش چه هست ؟
:46::46:
Permition هات رو درست تنظیم کردی؟!نقل قول:
منظورت از وصل شدن انتقال اطلاعات هست یا remote desktop ?!
اگر روی دوتا سیستم با یه یوزر کانکت شی معمولا نباید user&pass بخواد. ولی این سیستم روی خیلی از لپتاپها هست که حتما باید user&pass بدی.
؟Permition هات رو درست تنظیم کردی! =منظورت چی هست ؟
من در رابطه با شبکه کردن دو تا یا چند تا کامپیوتر که البته تعداد فکر نکنم زیاد فرقی کنه نحوه شبکه کردنش و غیر ه و .... اطلاعات عمو میپایین هست. منظورم از انتقال اطلاعات این بود که من از PC میتونستم فایلی مانند عکس و خلاصه کل Dokument یا بخش My camputer لب تاپم را ببینم و حتا کپی یا پاک کنم . راستی دوست عزیز اصلا شما میتونید برای من نحوه شبکه کردن یه لب تاپ با یه PC که هر دو ویندوزشان مشترک ویستا هست را توضیح بدی که اتصال جفتشون از یه Router باشه که لب تاپ به وسیلهٔ سیستم بی سیم Wirelss باشه "؟ ممنون میشم ! موفق باشی
نقل قول:
از تو سیستمی که نمیتونی بهش وصل بشی برو تو network and sharing center و گزینه password protection sharing را که احتمالا ON هست را OFF کن تا مشکلت حل بشه
باشه ، دوست عزیز تشکر از اینکه کمک کردی، موفق باشی، اگه مشکلی داشتم باز هم مزاحمت میشم ! البته اول همه جای انجمن رو نگاه میکنم تا مزاحم دیگران نباشم .فعلا
حل شد مشکلت عزیز؟نقل قول:
یه سوال :
دوتا شبکه ی خانگی رو میشه جوری به هم وصل کرد که تمام یوزرها به فولدرهای شر شده دسترسی داشته باشن ؟
ما دوتا شبکه ی جدا هستیم,شبکه ی اول دوتا کامپیوتر هستن که به یه هاب وصل شدن و مودم ای دی اس ال هم به هاب وصل شده و شبکه ی دوم سه تا کامپیوتر هستن که به یه هاب وصل شدن و مودم ای دی اس ال هم به هاب وصل شده حالا اگه این دوتا هاب رو به هم وصل کنیم چه اتفاقی میفته ؟ سر آی پی ها چی میاد ؟ چون آی پی هامون دقیقا یکیه
شبکه ی اول: مودم :192.168.1.1 - پی سی اولی: 192.168.1.2 - پی سی دوم: 192.168.1.3
شبکه ی دوم: مودم :192.168.1.1 - پی سی اولی: 192.168.1.2 - پی سی دوم: 192.168.1.3 - پی سی سوم: 192.168.1.4
یه سوال دیگه : اگه من تو شبکه ی دومی روی پی سی سوم یه کارت شبکه دیگه وصل کنم و به اون کارت شبکه یه پی سی چهارم وصل شه آی پی پی سی چهارم رو میشه 192.168.1.5 بزارم ؟ بعد این پی سی چهارم رو بقیه ی پی سی ها میتونن فولدرهای شر شدشو ببینن ؟
سلام دوست عزیز،من قبلا پرینترو شییر بود . الان هر کاری می کنم نمیشه؟چیکار کنم؟
نقل قول:
سلام!
نه هنوز دوست عزیز !
ولی سعی میکنم که حلش کنم !
ببخشید دوستان یک سوال : از کجا باید بدونیم مودممون روتر داره یا نه ؟ اصلا این روتر به چه دردی می خوره ؟ با تشکر
جواب قبلیت رو خوندم فکر کردم حل شد!نقل قول:
اولا فکر نمی کنم اصلا به روترت ربطی داشته باشه.
ببین permission اجازه دسترسی سیستمها به یکدیگر هست یعنی شما مشخص می کنی که چه سیستمهایی توی شبکه یا چه یوزرهایی از روی خود سیستم بتونند از فایلهای شما استفاده کنند.
حالا وقتی شما به یه سیستم ( یعنی به یه شماره IP) اجازه دسترسی می دی بسته به تنظیمات ویندوزت یا اصلا یوزر و پسوورد نمی خواد یا یه بار می خواد و می شه و دیگه نمی خواد.
حالا شما برای اینکه راحت بتونی از هر دو سیستم به هم کانکت بشی permission هر دو سیستم رو روی every one یا all تنظیم کن. ( من ویستا کار نمی کنم حالم از این گیر دادناش به هم می خوره!)
در مورد اینکه می گی نمی تونی به pc وصل شی یعنی چی؟ چه اروری می ده؟
IP سیستمها رو عوض کنی و متفاوت بزاری برای ارتباط بین کامپیوتر ها مشکلی پیش نمیاد ولی برای ارتباط اینترنت سیستمها نمی دونم، شاید مشکلی پیش بیاد چون دوتا مودم adsl میاد تو شبکه و شاید packet ها گم بشند! خاب کلا یه موجود خنگه و نمی فهمه چی به چیه! مگر اینکه hubswitch باشه.نقل قول:
احتمالا اگر روی adsl ها static IP بزاری بشه یه جوری بشون فهموند که به کدوم سیستما سرویس بدن.مطمئن نیستم.
:18:نقل قول:
آخه این کارای عجیب غریب چیه؟!
فکر نمی کنم ببینند چون فقط IP سیستم سوم توسط هاب قابل دیدنه مگر اینکه روی سیستم سوم windows server نصب کنی و ....
توروخدا جملتو یه بار بخون!!نقل قول:
نمیشه یعنی چی؟ اروری پیغامی چیزی؟!
سلام خدمت دوستان
دوستان من میخواستم دسکتاپم رو که کارت وایرلس داره با winxp و نوتبوک که win7 از طریق وایرلس شبکه کنم که بتونم از اینترنت هم استفاده کنم لطفا کامل توضیح بدید چون وارد نیستم اگرم قبلا گفته شده لطفا لینکش رو بدید
مرسی از توجهتون
مسافتش تا پی سی اول خیلی زیاد میشه ولی تا پی سی سوم مسافت کمی دارهنقل قول:
آخه این کارای عجیب غریب چیه؟!
با سلام خدمت دوستان عزيز
اگه ممکنه يکي به من ياد بگه يا به قولي آموزش بده که چطوري توي يک شبکه کاري که از سه کيس و يک هاب تشکيل شده و همه کيس ها فقط برنامه اس کيو ال را از کيس اصلي (سرور) مي خواندد ساعت را طوري تنظيم کنم که ساعت کيس هاي ديگر با ساعت کيس اصلي(سرور) تنظيم بشه يعني اگر ساعت وينودز در کيس اصلي تغيير کرد در بقيه هم تغيير کنه. و کسي نتونه ساعت را در ديگر کيس ها تغيير بده.
با تشکر
تا 90 متر مشکلی نداره. اگر کابلت خوب باشه تا 120 هم جواب میده.نقل قول:
من برای شبکه از accees point استفاده می کنم و تا حالا این کارو نکردم ولی حالا که شما گفتی یکم گشتم دیدم با نرم افزار winroot می تونی این کار رو بکنی ( خودم هم امتحان می کنم حتما! :31:)نقل قول:
اول باید دوتا سیستم رو از طریق وایرلس شبکه کنی که قبلا توضیح داده شده ( لینکش یادم نیست جون شما!) بعد این نرم افزار رو روی سیستمی که به اینترنت متصل می شه run می کنی و IP لپتاپ رو بهش می دی تا لپتاپ هم بتونه به اینترنت متصل بشه.
موفق باشید
سلام دوستان. من میخوام دسکتاپم رو به لپتاپم با کابل کراس وصل کنم. ولی وقتی که معمولا کابل وصل میشه به کارت شبکه ها اون علامت تعجب زرد رنگ میاد روی ایکون شبکه ولی مال من بصورت عادی نمیاد! وقتی که یکی از کامپیوتر ها خاموشه فعال میشه اون یکی رو هم بعدش روشن کنی فعال میشن هردو!! بعد تازه اون علامتا میان. حالا به جای ایکه بگه سرعت 100 mps هست سرعت روی 10mps هست!!!حالا وقتی آی پی رو که وارد میکنم ریست میکنم باز اصلا انگار کابل به کارت شبکه وصل نیست! اون علامت تعجب هم میره!! عجب گیری افتادیما!!
قطعا مشکل از کارت شبکه ها نیست! اما کابلشو نمیدونم تا جایی که یادم میاد سالم هست بازم نمیدونم! توروخدا راهنمایی کنید بگید که چی کار کنم؟
دوست عزیز اون علامت تعجب علامت اخطار هست معمولا وقتی یه مشکلی توی شبکه باشه میاد مثل IP conflict یعنی اینکه IP دوتا سیستم یکی باشه و در حالت عادی نباید باشه.نقل قول:
فعال یا غیر فعال بودن connection شما بسته به کارت شبکتون داره. بعضی کارت شبکه ها حتی وقتی سیستم خاموشه ولی به برق وصل هست روشن می مونند و کانکشن رو روی سیستم دیگه فعال نشون می دن ولی send و recieve ندارند چون سیستم خاموشه!!! ( غیب گفتم!!)
سرعت ارتباط ( همون 100mps یا 10mps) بستگی به کارت شبکه هاتون داره. حداقل سرعت کارت شبکه های دوتا سیستم می شه سرعت ارتباط شما.
اگر کابل و کارت شبکه ها سالم هستند یه بار شبکه دو تا سیستم رو پیکر بندی کن و IP بهشون بده احتمالا درست شه.
موفق باشی
فک کنم مشکل از کابل باشه!
بابا شونصد بار این کارا رو کردم! هر دو کارت هم 100 mbps هست! پس باید یه جایه کار مشکل داشته باشه که میزنه 10 دیگه! اون علامت تعجب هم وقتی که ip نداده باشی یا میاد دیگه! یا حالا مشکلی داشته باشه شبکه! خوب وقتی علامته میاد هر دو کارت شبکه فقط رسیو دارن اما سنتشون 0 هست! ping هم میکنم replay میده!نقل قول:
نقل قول:
سلام مجدد !
دوست عزیز میدونی زبان ویندوز من به سوئدی هست و به خاطره همین هم کمی مشکل دارم مثل دستورات بعضی از فرمانها و گزینههایی که به انگلیسی هست جواب نمیده تو ویندوز من !
و همین دستورات شما مثلا .
عزیز وقتی reply میده یعنی هم send داری هم recieve !! گرفتی مارو؟!نقل قول:
یا تنظیماتت مشکل داره یا ویندوزت قات زده!!
والا دیگه من سوئدی بیلمیرم!!نقل قول:
ولی معمولا دستورات اصلی ویندوز ثابت هستند و فقط interface عوض می شه!
دوستان من همه کار رو انجام دادم اما وقتی اینترنت رو شیر میکنم در کامپیوتر دوم علیرغم این که ویروس کش توانایی آپ دیت رو داره و آپدیت میشه با اینترنت شیر شده ولی تمام مرورگر هام هر صفحه ای که توشون وارد میکنم رو گم میکنن
یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنین
ببخشید من همه این کارهارو بین لپتاپ (vista)و سیستم خونه انجام دادم
ظاهرا وصله ولی تو my network هیچ اثری از سیستم دومی نیست . اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید.
سلام
سوالی داشتم از اساتید عزیز
اگر ممکنه یک راهنمایی کنید برای شبکه کردن 2 کامپیوتر به صورت وایرلس چه نوع کارت شبکه ای Wireless باید استفاده کنم ؟ 2 تا کارت شبکه Wireless کافیه یا تجهیزات دیگه ای هم میخواد؟
برای فاصله 40 متر لطفا اگر مارک کارت را هم بگید خیلی بهتره .
دو کامپیوتر در یک طبقه و دید مستقیم هستند
گم می کنند یعنی چی؟!نقل قول:
توی search computers شماره IP سیستم دیگر رو بزنید و یه سرچ بکنید. اگر تنظیمات درست باشه باید سیستم دیگر رو نشون بده.نقل قول:
اگر فقط بخواید دوتا سیستم رو با هم شبکه کنید فقط کافیه روی هر کدوم یه کارت شبکه بزارید که از مود adhoc پشتیبانی کنه ( کارتهای جدید معمولا پشتیبانی میکنند).نقل قول:
هر کارت شبکه یک بردی داره شما باید کارتی بگیرید که فاصله دو تا سیستم رو کاملا پوشش بده وگر نه سرعت ارتباط پایین میاد. مدل و مارک هم زیاده باید برید ببینید چی الان نرم بازار هست.
اگه كارت شبكه وايرلس بگيرم و دوستم هم يكي بگيره ارزون تره يا با كابل كراس شبكه كنيمنقل قول:
( براي فاصله 40 متري
سلام
اساتيد محترم لطفا جواب بدين
من مي خواهم دو كامپيوتر كه در فاصله 40 متري قراردارند و در يك طبقه هستند را با وايرلس شبكه كنم نياز به چه وسايلي دارم ؟
اگر ميشود از سير تا پيازش رو برام بگين !باتشكر
من مودم 9115 USRobotics دارم که router هم داره! چطوری میتونم تنظیمش کنم که بتونم همزمان با دو کامپیوتر به اینترنت وصل بشم؟!!
منم همین سوالو دارم. مثلا من ودوستم لپ تاپ داریم که هر دو هم به Wi-Fi مجهزه میتونیم شبکه کنیم؟ ومثلا بازی کنیم؟
در شرایطی که سیستمها پورت Lan دارند و می شه از شبکه کابلی استفاده کرد استفاده از وایرلس اشتباهه محضه!نقل قول:
هزینه بسیار کمتر ، سرعت بسیار بالاتر ، پایداری بسیار بالاتر، ... از مزیتهای شبکه کابلی نسبت به وایرلس هست.
شک نکن برو تو کار کابل!
2 تا کارت وایرلس.نقل قول:
سیر تا پیازشم بستگی به خیلی چیزا داره. سیستمهای عامل ، نوع کارت وایرلس.
یکم فروما رو بگردی خیلی چیزا نوشته در موردش.