من دنبال key واسه KIS ورژن 6.0.0.3.0.0 می گردم.
به دادم برسید لطفا
در ضمن با این key که الان اکتیو دارم موقع آپدیت کردن پیغام میده: update is not Required
Printable View
من دنبال key واسه KIS ورژن 6.0.0.3.0.0 می گردم.
به دادم برسید لطفا
در ضمن با این key که الان اکتیو دارم موقع آپدیت کردن پیغام میده: update is not Required
از لينك زير سريال مربوط به محصولات مختلف كاسپرسكي را دانلود كنيد:نقل قول:
License Kaspersky Products Validity Upto 2010:
کد:http://rapidshare.com/files/51761020/License_All_Products_Validity_Upto_2010_.rar
Kaspersky.Anti-Virus.v6.0.0.299
من این نسخه را دارم ولی لیسن کی افتاد تو BLACKLIST بعد بهش لیسن کی جدید دادم قبول کرد که تاریخش رو تا 2008/1/25 نشون می ده!
نوشته اما هنوز اخطارش که بلک لیست هست او گوشه مونه و نمی تونم اپدیت کنم
چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر سريال جديد را داديد و هنوز عبارت Black List باقي مونده و پاك نشده يعني اينكه كليد جديد هم در ليست سياهه و قابل استفاده نيست.نقل قول:
دوست عزیز بهتره سری به پست اول و نحوه ی دادن کی به کسپر بزنی برای دادن کی جدید حتما کی قبلی را حذف کنید و سپس اقدام کنین.نقل قول:
سلام تا اون جایی که من می دونم hamiltonجان همین آنتی ویروسو دارن حالا یا kavیا kis ولی لحن شما خیلی تنده ها. یک بار دیگه براتون کی که دارم رو آپلود می کنم والا لینک قبلی که شما می فرمایید قدیمیه به هیچ عنوان قدیمینقل قول:
نیست شاید شما نحوه ی وارد کردن keyتون اشتباه و یا ورژنتون متفاوته به هر حالکد:http://www.2shared.com/file/2332293/9c05d066/2008-06-26.html
kis v 7.0.0119 ویا بالاتر جواب داده
سلام من فهمیدم داستان از کجا اب میخوره
باید برین یه بار کی قبلی از اکتیو مالان پاک کنید
بعد کی جدید اینیستال کنید !!!
برای من درست شد
من نمی دونم چرا پست هام نمایش داده منیشن!!!!!
همانطور که دوستمون گفتن از طریق رجیستری عمل کردم و از بلک لیست خارج شدم
چرا موقع اپدیت بعد چند ثانیه FAIL میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان من اینترنت سکیوریتی نسخه 7.0.0.125 را از سایت خود کاسپرسکی دانلود کردم و هر کلیدی هم بگید بهش زدم ولی متاسفانه فعال نشد.خواستم بپرسم ایا برای این نسحه کلیدی امده ؟ ما که چیزی ندیدیم
موفق باشید
سلام
این سریال ها را امتحان کن.
03d4-000491-0099b28b
Fhj4s-r1xex-5bw3t-jyekb
با سلام خواستم بپرسم در صورتی که با استفاده از فایل اپدیت کنم ایا ممکن است این کلید باز هم در لیست سیاه قرار گیرد؟
یک مشکلی هم داشتم و ان هم اینکه بعد از نصب کلیدی که شما معرفی کردید من نمی تونم دستی و با استفاده از فایل برنامه را اپدیت کنم و اخطار not all componets were updated را نمایش می دهد(اگر ممکنه یک منبعی برای دریافت فایل اپدیت هم بگذارید)
با تشکر
سلام من خاک زیر فن شاهدی ام
داداش گلم شما وظیفه نداری اصلان کی اینجا بزاری با مرامیتو داره 100 درصد اثبات میکنه
من لحنم اگه بد بودی به بزرگ واری و معرفت و مرام خودت ببخش در کل اون دفه گفتم ولی این دفه فقط از شما تشکر مینم
که کی های جدید جدید میزارید بچه ها بلد نیستن کی وارد کنن
اول اون کی قدیمی کاملان پاک کنید بعد جدید بهش معرفی کنید تا نصبکنه در غیر این صورت نصب نمیکنه !!!
چجوری باید کدهای قدیمی رو پاک کرد
سلام
کاسپر واز میکنیم
قسمت اکتیو میریم نوشته دیلیت کی
پاک میشه
من آنتی ویروس 7 رو نصب کردم کرکش هم کردم ولی وقتی آبدیتش کردم کرکش از کار افتاد و مدام پیغام فعال کردن میده چکارش کنم
کسى key معتبر براى Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 نداره
تمام Key ها از کار افتادند
دوستان یه کی برای Kis 125 بزارید
کاملا تایید میشه امروز key منم از کار افتادنقل قول:
لطفا سریعتر یکی بفرستین
دوستان توجه داشته باشند كه مشكل مربوط به Key مختص بچه هاي اين سايت نيست.اكثر سايتهاي خارجي همين مشكل را دارند و بعضا از آنتي ويروس Avira كه آنتي ويروس معتبري هست استفاده ميكنند.ميشه فعلا از اين آنتي ويروس معتبر و قدرتمند استفاده كرد تا اين دوره بحران كليد براي كاسپر(مانند سالهاي گذشته)سپري بشه.اگر كليد جديد و معتبري پيدا كردم حتما براي استفاده دوستان قرار خواهم داد.اگر مايل بوديد در تاپيك اختصاصي آنتي ويروس Avira لينك دانلود به همراه كليد 3 ماهه معتبر كه از سايت سازنده خود آنتي ويروس دريافت خواهيد كرد را قرار داده ام.
ولی من به جز کاسپر به هیچ آنتی ویروسی اعتماد ندارمنقل قول:
سلام من شدیدا نیازمند رج کی هستم. این کی هایی که داده بودید همش بلک لیست شده. هیچ کدومشون واسه من کار نمیکنه. یکی کمکم کنه. ممنون میشم ازتون. ضمنا من ورژن 7.0.0.119 رو دارم.
فعلاً به صورت Trial اکتیو کنید یک لایسنس 1 ماهه میده انشاالله تا اون وقت میاد مشکلی نیست
Trial واسه اونایی که قبلا key داشتند جواب نمیده. ایراد میگیره.نقل قول:
به نظر من یک KEY که بلک لیست شده باشه بهتر از KEY نداشتنه. لا اقل برنامه اکتیو هستش. به هر حال دیتابیس برنامه اونقدر قوی هست که بدون آپدیت تا یکی دو هفته بتونه قدرتمند ظاهر بشه!!! بیشتری مشکل همون اختارای گاه و بیگاه برمانست که واقعاً رو اعصابه!!!!
شما ابتدا key خودت را پاک کن بعد وارد اینترنت شو trial را انتخاب کننقل قول:
از همون اول همین کاری که الان گفتی کردم دوست عزیز ولی نشد. با اینکه پاک کرده بودم ولی بازم ایراد گرفت. مثل اینکه یک جاییش تو رجیستریش یک سری چیزایی ثبت میشه که با پاک کردن key پاک نمی شن. به هر حال این برنامه فعلا بد گیری داده. قبلا من یک key داشتم که 3 ماه مثل بچه آدم کار کرد. چند روزه که هر چی key وارد می کنم بلافاصله بلک لیست میشه. امیدوارم که به زودی درست شه!!!!نقل قول:
من خودم همین کار را انجام دادم و مشکلی نداشتم احتمالاً یک قسمت را اشتباه کردی تاکید می کنم ابتدا به اینترنت وصل شو وقتی Trial را انتخاب کنی باید صبر کنی تا برات یک لایسنس 1 ماهه برات بسازه بعدش مشکلی نداری
سلام
كاسپر منم ليسانسش تو ليست سياه قرار گرفت
ديروز اين ليسانسي رو كه براتون ميزارم دانلود كردم واسه تاريخ 29/9/2007 هستش و كار هم كرد
فقط يادتان باشه قبل از استفاده از اين ليسانس از منوي activation ليسانسهاي قبلي رو پاك كنيد
[PHP]
http://www.2shared.com/file/2340670/84af1015/Kaspersky_License_key_290907_OK.html
[/PHP]
موفق باشيد
ببخشيد
مربوط به ورژن 7.0.0.119 هستش
آپديت هم ميشه
حالا این Key که زحمت کشیدی آدرسش رو گذاشتی مربوط به چه Version هست؟
نقل قول:
اولی کار نمیکنه، دومی Invalid e :19:
باسلام
من هفته پیش از خود سایت کاسپرسکی برنامه اینترنت سکیوریتی 7.0.0.125 را دانلود کردم و در همین تاپیک برای کلیدش سوال کردم و یک دوستی این کلید را به من داد:
[PHP]http://rapidshare.com/files/51760254/Kis_n_Kav_7.0.0.125_NEW_Keys.rar[/PHP]من با این کلید برنامه ام را اکتیو کردم و مشکلی هم نداره.فقط اپدیت نمیشه که امیدوارم هرچه زودتر حل بشه.
موفق باشید
نقل قول:
برای فعال کردن ورژن trial برنامه اول باید Key های قبلی را پاک کنی حتماً. برای این کار مراحل زیر را دنبال کن. برنامه را اجرا کن در قسمت Activation برو صفحهی سمت راست را خوب نیگا کن خط آخر نوشته Delete key را بزن و کلید قبلی را حذف کن....حالا طبق دستور دوستان ورزژن Trial رافعال کن
ببینم میتونی برنامه را آپدیت کنی؟نقل قول:
قوربون اون شکلت برم وقتی آپدیت نشه به چه دردی میخوره؟:19:نقل قول:
نقل قول:
وقتی حالا Update نمیشه. نمیشه دیگه. :41:
نقل قول:
اگه Update نشه که به دردت نمی خوره! تا قبل از اینکه مشکل update ات حل نشده، میتونی از Manual Update استفاده کنی ...:8:
این برای دوستانی که مشکل Autoupdate دارن
کد:http://support.kaspersky.com/kis7/update?qid=208279442
یه Crack برای Kis7.0 پیدا کردم - امتحان میکنم اگه کار کرد براتون میذارم
کار میکنه ولی بعد از هربار Update پیغام Restart میده و دوباره باید key بهش بدین!
این که ظاهراً مشکل رو موقتاً حل میکنه و راه حل دائی نیست ... ولی بازم میگردم چیزی پیدا کردم میذارم
من از همون بار اول همین کارایی که شما گفتی کردم. با کسپر مدت زیادیه کار میکنم و پاک کردن key رو خوب بلدم ولی کار نکرد. آخه به چه زبونی باید بگم بابا.:41:نقل قول:
عوض این کارا همه بسیج شن تو این سایتای هک و کرک روسی و چینی بگردیم بلکه key پیدا کنیم. من خودم چند وقت پیش چند تا key باحال از یک سایت چینی پیدا کردم که هیچ جای دیگه هم ندیدیمشون!!!:21:
به یک عدد لاینسس کی برای کاسپر اسکاری ورسیون: Internet Security v7.0.0.119
نیازمندیم
لطفا قبل از کله پا شدن سیستم مارا یاری بفرمایید!
اصلا مال ورژن 119 نیست و برنامه اصلا قبولش نمی کنه. دنبال key:13: بدرد بخور باشید.نقل قول:
سلام به همه.یه key پیدا کردم که کار می کنه.اگه تا امشب بلک لیست نشد واستون می زارم.ولی این kaspersky بد جوری گیر می ده!!!